I did once

Idag är ingen bra dag. Ont i halsen som fan och har anlagligen fått feber igen. Kul.
Släpad emig till skolan och hade först foto där jag fixxade med mina bilder till caféet, sen mediekunskap med ekonomigrejs. Lång håltimma där trion jobbade på med caféet, måånga svordomar och jag fick ceperycket som även fastnade på film ^^
Fortsatte med det under estetisk verksamhet innan vi slutade 15.20. Då var jag iallafall helt klar! Underbar känsla!

Kom hem, pluggade ekonomi och gjorde spaghetti carbonara till mig och Michelle. Nu har jag kollat på Efterlyst som gick igår och nu blir det OC. Får se hur mycket skola det blir imorn, mår kasst som fan :(

Hoppas att te räddar mig ;)

After you've been changed there's one thing you want more. One thing you'll kill for. Blood

Okeeyy, tredje Twilight skådisen med i OC, Nikki Reed, mer känd som Rosalie i Twilight. Snygg åxå.
om Robert Pattinson är med i några avsnitt kommer jag nog sluta kolla. Eller inte, för rollerna i OC kanske gjorde dom till värda skådisar i Twilight? Who knows?

Nikki Reed / Rosalie Hale

I'm gonna fix you

Jag spyyyyr! Trodde jag var frisk. icke sa nicke för nu skriker halsen och jag kan inte svälja plus att jag är hur varm som helst.
Det enda bra är att nästan all min tvätt är ren.
En kopp te och OC sen sängen ;)

Dinner in 30 minutes

Tjeena!
Jag va i skolan idag! Började med o vakna försent men hade resurstid först på dan och den är inte obligatorisk så hann i tid för att göra de jag skulle ändå, dvs skriva ut min logga på flexi. Sen hade vi mediekunskap i en timme och mat och nu ska ni få höra. Jag åt skolmateN! Inte ens Amanda gjorde de :O De va pannkakor :):)
Sen hade vi matte i albert einstein salen (cooolt) i typ 30 min? Sen vandra vi vidare mot aulan för o se estettreornas slutproduktion A Coded Heart - until death do us part. Den va asbra!

Efter skolan så drog trion (så skönt att vi kommit på ett namn för oss tre för de är jobbigt o skriva jag, Amanda & Evelina jämt), till city gross och sen donken för o köpa glass. Där stack Amanda :(:(  Jag följde Evelina till bussen, tjöta med Jenny x2 & Zofia innna jag skuttade hem till Michelle. Jag började plugga ekonomi, sen stack Michelle till Falköping och jag började fota.

Nu ska jag ta ut tvätten sen göra Carbonara, puss!

It's a pleasure to meet you

Okeyy, är OC på något sätt ihopkopplat med Twilight? För nu har två Twilight skådisar vart med i OC under bara halva tredje säsongen.

The OC
Cam Gigandet, spelar James i Twilight
Twilight


The OC
Jackson Rathbone, Jasper i Twilight
Twilight

It's okey Jasper, you won't hurt her

Bevisar ännu mer att OC är nått för mig, goodnight :)

Chrismukkah bar mitz-vakkah

Tjatja
Har lämnat mitt rum twice today, well done. Ska kolla över ekonomifrågorna tänkte jag och sen göra spagetti, dööööhungrig! På mitt egna lilla sätt ;)

När jag pluggat ekonomi ska jag återgå till OC, so god damn good serie!
Har precis checkat klart avsnittet där de firat sin tredje Chrismukkah :D

We have the time of our lives

Ey everyone who wants to see the pictures from our party this weekend should check this out!
(Press the sentence)
HAHAHAHAH

You have any idea why a raven is like a writing desk?

Lights will guide you home

Nu ska jag göra mig iordning sen gå o sova, helt slut.. Kanske se ett avsnitt av OC men de är tveksamt om jag orkar..
Puss!

Tangled

Hej där,
Kan inte påstå att jag piggnat till direkt.. Pallrade mig till Falköping förut för o va med på teorikursen, sånt orkar man bara inte missa. Efter det så stensomna jag på bussen till Skara igen och damp direkt ner i sängen med OC. Energin på topp? Njaaaa nej.

Michelle den sockertoppen gjorde mat till mig, ris & kyckling och kom in med det i en skål med en sked till mig, asgulligt! Plus Amanda & Evelina som hade köpt macka till mig förut, dom ville inte att jag skulle svälta haha så söta :):)

Nu ska jag titta på Trassel, en paus från OC asså.
nån som är nöjd? :)

The Show Must Go On

Vilken helg säger jag bara!

Det dåliga nu då är att jag har blivit sjuk. Så drar helgen rätt snabbt men lördagen började med falköping sen skara, städa, våfflor med Evelina, Michelle, Cissi (Michelles syrra), Ragnar, mamma och min syrra. Den fortsatte med att alla utom dom två förstnämnda åkte hem och Amanda droppa in. Jag tvingade Evelina och göra hål i örat på mig, hon skrek, Michelle skrek och Amanda filmade och va rädd. Jag va coollugn.

Sen duschade Michelle, därefter jag och vi började göra oss iordning sen droppade folk in allt eftersom. 20 pers va vi nog som mest och runt 3 (4 om man hade ställt fram klockan) hade alla utom Evelina och David dratt. Jag och Evelina somna väll nån timme senare. Askul kväll!

Söndag, jag vaknade med nackspärr och en tand man inte kan tugga mat på. Dessutom vakna jag av två idioter som hoppar i min säng och säger att klockan är halv tolv och att dom har städat hela lägenheten. Jag va dock rätt sur, inte EVelina för hon va redan vaken. Vi åt en dunderfrukost sen vid kvart i tre åkte jag till Falköping för o gå på A Night at the Opera - En hyllning till Queen. De va najs, dock lite för många låtar jag inte hört så mycket men aa vilken jävla röst mannen hade! Som vanligt när jag hör the show must go on höll jag på o börja lipa. Men jag lyckades att inte göra de!

Övningskörde tillbaka till SKara i snöovädret -.- Men all snö är borta idag så de är skönt :)

Drar mot Falköping senare idag för o gå på teorikurs sen blir det hem och bli frisk igen, puss!

High School Musical

SVar till Evelina: eniro ;)
Jag vaknade kl 8 av en skällande hund. Jag somna om och vakna igen vid tio. La mig då i solariet och nu har jag käkat frukost. High School Musical Senior Year va på på teven när jag kom upp så har kollat på den åxå, nästan glömt av hur sorglig den är! Elle rinte sorglig men asså man bara blir ledsen när saker tar slut. Fy fan tänk studenten sen.. Haha kommer ihåg hur jag och Erica satt o lipa till den!
Sticker till Skara om typ en timme, lär bli en najs kväll ;) Så ska packa nu, köss!

Klockorna väcker nu staden Paris

Kan inte sova för nån jävel från Uppsala ringde mig nyss? Jag svara inte. Men sur blev jag. Och pigg.
Blir en film. Puss

Bacon, stek den!

Efter att ha läst igenom arkivet från förr så har jag insett att förr i tiden hade jag rubriker som hörde ihop med inlägget. Det har inte hänt sen Midgårds andra ålder. Och det är längesen.
En parentes.
Bacon är gott.
Btw, bild på min ring och kanske shorts kommer sen ;)

Call of Bieber

Tjatja, hemma från Skövde och därifrån fick jag med mig en hjärtinfarkt, thaimat i magen, svart shorts och en ring. Vad jag lämnade där för o återse imorn är Evelina med en velig Amanda. Och Amanda bjöd mig på en större chans till hjärtinfarkt ^^
Jaja imorn äre fest! Köss

Duktig kisse

Vi hade visst lite rast idag iallafall. Har haft svenska nu och lämnat in min uppsats om prostitution ska ha mentorstid snart och sen engelska. Efter det får jag stressa upp skallen igen för idag måste caféet bli klart. SHIT!
Efter skolan drar jag och mina tre kompanjoner till Skövde, jag på jakt efter skinnshorts och dom andra två på jakt efter.. nått annat.
Efter dte drar dirr till Falköping där jag kommer sova, åker tillbaka till SKara imorn förmiddag :) Ciao!

I hear inside my head

Övningskörde först till mormor & morfar och sen till Skara, gick prima. Blir inget lång inlägg eftersom jag inte kan skriva på pcs tangentbord.

När jag kom hit var Michelles mamma här plus Erik och Lars. Dom två sistnämnda har dratt och jag tänkte att jag skulle skriva lite på GMV uppgiften men icke sa nicke för dne ville inte öppna sig.
Så nu får jag kolla på OC istället. FUCK!

Hihi godnatt

P.S. Får se hur mycket uppdatering det blir imorn för jag har inga raster i skolan och direkt efter skolan drar trion till Skövde och sen sticker jag dirr till Falköping för o fira mamma :) Så de blir kanske imorn kväll ;)
Nu, OC!

P.S.2. Musik non stop på engelska är nästan bättre än på svenska. Puss!

You can't fight fate

3 månader till arton idag åxå! Helt sick.
Åker till Skara mot kvällen, va uppe på stan förut och skulle köpa skinnshorts, blev en jacka istället. Får helt enkelt använda mig av en reservplan på lördag. Hm

OC kallar

Chrismukka

En ledig dag idag igen, men bara för alla som går media i ettan hihi :)
Va uppe vi d 10 och promenerade med hunden och nu har jag legat en timme i solariet, nästa station OC!
Och när jag kollat igenom alla dom säsongerna ska man kanske börja checka av om Vänner är nått o ha? Fast de blir ju efter OC.. Ehm.
Hörs!

So why don't you dance to the music?

Jag tror att två stycken tröttnade på smycken och ägnade sig åt att bygga upp Hagrids hus i lego istället. Tror att Michelle va rätt avundsjuk att min syrra hade ett Harry Potter lego som hon inte hade ;)
Nu ska jag sova!

Higher of the ground

En ledig dag, Evelina vaknade vid min sida. Va uppe en stund, jag va rätt sur och trött. Illa mådde jag åx, kanske va därför jag va sur.

Hur som helst runt halv ett knalla jag & Evelina med Michelle till Mop och lämna henne där, vifortsatte till munken och köpte frukt och glass till vår lunch - fruktsallad. En godispåse fick vi med oss åxå, fast den åt Samuel upp sen.

Halv fyra hoppa Evelina på bussen hem, jag stack vidare till Mop och va social med några limbodansare ;)

 

Jag & Michelle stack därifrån strax efter fyra och tog bussen till Falköping. Här va de smyckesparty hos mig och mamma shoppade smycken. Nu är Michelle i Skara och jag i Falköping, till skillnad från henne är jag ledig imorn igen, asgött!

Tagga lördag!



Grattis mamma, det här får du!

Börja titta nerifrån eller typ iallafall, kommer i lite olika ordninge men rätt ordning är (rubriken på inlägget)
Är vi psykiskt störda?
Evelina byter om i bussen
Såhär lät det medan ångesten kom ikapp
Jag behöver en ny medicin
En gång spöke, alltid spöke

Det här kommer att bli en långfilm så småningom men ah de här är våran dag. Nu blir de ingen mer uppdatering idag, köss!

En gång spöke, alltid spöke

Jag & EVelina trodde att dte var en bomb på bussen och att spöket Joel hade lagt dit den.

Är vi psykiskt störda?

Eh ja, vi pluggar. Typ

Evelina byter om i bussen

Evelina byter om i bussen påväg från Lidköping första gången, alltså på direktbussen ;)

Jag behöver en ny medicin

Fast i Lidköping, igen

Såhär lät det medan ångesten kom ikapp

Filmen från när jag och Evelina gått av bussen från lidköping till skövde. Och ja, det blev helt fel.

Visst känns det som att kärleken väntar

Kent har namnsdag idag! På min mammas födelsedag! Orättvist för henne :( Men stort grattis mamma! Jag älskar dig även om det kanske inte alltid märks♥
Hoppas att du har haft en asbra dag så ses vi imorn! :)
Vad vore jag utan dina andetag?

Bostadsrätter, undrar hur dom skulle smaka?

Hej.
Idag har varit en dag som absolut inte är någon vanlig dag. Vi har varit på äventyr. Och vi har filmat där vi beskriver alla händelser. Håll ut! Därför orkar jag inte skriva allt som hänt idag för första filmen är 11 minuter. Den kommer snart hah!
Eh ja, jag återkommer!

Blä vad trött jag är

Tjena mittbena
Kan ju börja med o säga att jag och Michelle är inte kloka nånstans. Igår låg vi och skrattade, och skrattade och asgarvade.
Sitteri skolan och denna dagen har gått assegt! Sittero chska ha sista lektionen nu som är svenska sen drar jag direkt till Falköping för o gå på teorikurs, sen till Skara igen. Lär inte bl så bra uppdatering här bara så ni vet, kanske ikväll om de händer nått mer dramatiskt, ha de najs!
Körde faktiskt pappas stora bil till Skara i mörkret igår, gick asbra! :DD

Day of

Dock inte här men min portfolioblogg har fått sig ett ansiktslyft som förhoppningsvis kommer vara kvar ett bra tag! Jag tycker att den blev asnajs och tackar som vanlig Ronja för hjälpen! Nästa gång får nog hon ge mig lite lektioner i Photoshop och jag henne i Illustrator!
Kika in på mhportfolio.blogg.se
Fler saker är påväg att läggas upp där, bl.a bilderna jag tog till fotomaraton, vitt på vitt uppgiften och så småningom mitt café :)

Busy boy

Tjaa
Vaknade, kollade på körslaget, solade, åt, duschade, kollade på Mr & Mrs Smith, nu.
Nånstans däremellan tog jag kort på de här.
Sött eller?
Ska dra ut en sväng med Lizzie nu, Skara ikväll och skola måndag+tisdag, ledig onsdag+torsdag, skola på fredag. Najs vecka :)
Köss

Skapar myter

Erika och Gunilla åkte hem vid kvart över tio och då gick jag och mamma ut med Lizzie en sväng innan vi åkte och köpte godis. Nu är vi själva hemma och ska göra räkmackor plus mysa lite innan Emelie vill hem :)
Vi hörs igen imorgon!

Jag hade inte kraft kvar

Tom mådde superbra och det var så skönt och se honom igen :)
När jag kom hem var det dags att direkt börja fixxa iordning syrran med smink och hår för hon skulle på tjejkväll med hollywoodtema och det här blev resultatet :) OBS, allt är fixxat på en timme!
Nu är Erika och Gunilla här och snart ska jag och mamma åka och köpa godis :)

The union of the two towers

Den bästa med min facebook och mitt namn är att det är så ovanligt i sverige att ingen annan här heter melinda hellberg mer än jag. Om man ska tro facebook iallafall. Hur kan jag veta det? Jo för jag behöver aldrig skriva in min mejladress utan bara mitt för o efternamn plus lösenord sen är jag inne. Därför vinner jag alltid maratonloppet om vem som loggar in snabbast på facebook, asbra!

Tack mamma och pappa för ett amerikanskt förnamn!

 

Jaja inatt har kissen sovit hos mig, hon är mysig och världens keligaste och spinner som jag vet inte vad.. Måste va nått med att hon är en Findus katt?

 

Jaja snart (hoppas jag) får jag ett sms av Elsa som berättar när vi kan åka hem till dom och hälsa på lilla Tom, när hon frågade om jag ville rida idag blev inte svaret nej direkt men nej de får vänta lite till. Om jag väl sätter mig på honom kommer suget lika stort som suget efter heroin (för en knarkare iallafall) komma tillbaka efter o börja rida igen. Hm den som lever får se, men idag nöjer jag mig med och bara träffa honom :)

Ikväll ska jag sminka Emelie så ska leta inspiration nu, börjar med att besöka Michelle Phans youtubekanal ;)



News Ahoy!

okej, den superlånga expolektionen slutade nästan i katastrof, typ 2 blev klara så deadline blev uppskjuten till nästa fredag istället. Mitt huvud var så uppe i varv att jag, Amanda och Evelina däckade i mysrummet på skolan. Jag glömde sen av o gå upp ur soffan och kom hem till lägenheten försent där Michelle befann sig med min mamma och syster. De va kaos för Emelie skulle låna en klänning av mig till imorgon då hon ska på tjejkväll där de är Hollywood tema, sen skulle jag sminka henne imorn med mitt smink så då skulle hon välja i sminklådan vad jag skulle ta med till Falköping. Tror att den stora eyelinern, ett läppstift och ett täckstift blev kvar. Resten tog hon med -.-

Sen åkte jag, syrran och mamma till Skövde för o lämna Emelie i stan med Lina. Jag och mamma drog till Esplanaden där jag fick en tröja och två skor av henne, tack mammsi!♥

Nu sitter hon och jag och har kollat på resultatshowen av let's dance, jag ska ut på en promenad nu med Lizzie sen blir de sängen foooort! Är sinnes trött. Blö.
Bilder på tröjan och skorna plus min färdigsminkade syrra kommer imorn, ska åka o hälsa på min saknade Tom imorgon!
Puss godnatt :)

P.S. Mamma nämnde att jag kanske borde rida igen. Hm. Kategorin allt som stavas häst kanske borde uppdateras?

Nobody knows

OKej, tidsinställt inlägg men om jag har tur är menyn klar nu och jag ska la typ ha satt upp mina tegelstenar. Dags o stripea fönster?
Eller så kanske vi ska ha fikarast? :D

Vad ska jag ha här nere föresten?

11.34
Om 6 min börjar expo/graf och kommer att hålla på till 15.20, alltså 3 timmar och 40 min. Dock är de inte såhär varje gång utan bara idag för att man ska hinna göra klart sitt café och shit. Känns som att jag inte kommer behöva stressa men om allt ska vara lika sammabetsvilligt som mina satans tegelstenar lär jag ju inte bli klar alls. Hm ah den som lever får se helt enkelt ;)
Ska la börja med o fixxa klart menyn, ciao!

When you marooned me on that god forsaken spit of land you forgot one very important thing mate...

... I'm Captain Jack Sparrow
Jag väcktes av ett sms från evelina 06.16. TACK! Hon sa att vädret var fint och jag tittar ut genom fönstret för os e att det är typ 2 dm snö ute. VAD FAAAAN ÄR DET HÄR?!?!?!?! Jag hatar Sverige!
Har hur som helst haft svenska nu och skrivit på uppsatsen om prostitution, där gör Sverige en bra insats iallafall. Hmm.
Ska ha engelska nu sen är det typ 3,5 timme med expo/graf för o göra klart hela café grejset. Ska bli spännande och se om jag hinner eller inte.
Den som lever får se, köss!

St Patrick's Day

Tanken var att idag skulle jag gå hem från skolan direkt när vi sluta (15.20) och bara göra engelska läxan, duscha och sen inte göra nånting.

 

Riktigt så blev de inte, jag gick från skolan vid fyra, slappade vid datorn nån timme innan jag och Michelle ser att Samuel skrivit St Patricks day på facebook. Vi bestämmer oss för att fira och inom en väldigt snar framtid kom Eric och såklart Samuel hem till oss. Vi gick direkt till City Gross för o handla godis, pommac, spagetti och köttfärs. Vi lagade mat, jag och Michelle gjorde en film på hur de ser ut när vi öppnar pommacflaskor och sen käka vi godis, jag och Michelle fick damprycket på golvet.

Fy fan vad vi är bra om jag får säga det själv!

 

Klockan är mycket nu, satt emig med engelskan vid tio och efter det duschade jag så nu ska jag sooova, bilder och filmen finns på facebook på Michelle Kallins sida, annars kan ni bara kolla dom senaste bilderna jag är taggad på :)

Obeservera dom gröna kläderna vi har på oss, om man inte har det denna dag så har man rätten att nypa den personen! Och denna tradition hör hemma i Irland och numera även hemma hos oss :)



Goooooood Morning bloooggen!

Godmorgon!
Sitter i skolan och klockan är 11.27. DÅ kanske man ska säga god förmiddag föresten? Whatever, har precis haft mediekunskap och innan det foto. Nu har jag en lektion kvar idag och den börjar om 2,5 timme. Ska la dra o äta nånstans nu, dock inte i matsalen trots att man får semla. Men semla är inte ås gott ändå, speciellt inte denna tiden på dygnet ;)
Har skrivit på en filmanalys om filmen Goooooooood morning vietnam, rätt najs replik de där! De ska nog jag börja köra varje morgon åxå, vilken kick egentligen :D
Mindre kul om Michelle har sovmorgon, ah för henne då ;)
Nu är de mat! :D

JK TomCat, you're a part of me

Innan jag somnar vill jag bara lägga in en film som Elsa Helle skickade till mig. Den är på henne och min förra ponny Tom som vi sålde till henne och hennes familj. Och ingen kan vara så glad som jag över att få sälja sin älskade ponny till en sån underbar familj! Jag är så stolt över er och mår så bra varje gång jag ser er två tillsammans :)
Vi får verkligen se till att träffas snart igen, jag saknar er båda två♥
Vårt sätt o hälsa, jag blåser i Toms näsborre!

I still catch a grenade

Tjaa

 

Klockan är 22.42 och jag håller på o läser lite om radion men ska lägga av snart för jag är trött :( Åkte med Evelina till Skövde men några förbannade jeans hitta vi inte.. Och jag hittade en assnygg top, både tur och synd att den var slutsåld för hade den inte avrit det hade jag handlat för pengar jag inte har. Och det vore ju ganska tråkigt faktiskt ;)

 

Jaja när jag kom hem satte jag på Good Morning Vietnam, helt okej film asså men nja kunde vart 30 min kortare ;) Imorn står foto, mediekunskap och estetisk verksamhet på schemat, slutar vid 15.20 imorn..

 

Jaja, ska läsa igenom radiogrejset en gång till sen ska jag soova, ha de gött så hörs vi imorgon!



Love is on fire

Hej

 

Näe men jag är sur, mer behöverjag väl inte säga egentligen. Eller jo de kanske jag behöver ändå. Men tar de sen, är hungrig. Fast egentligen inte de heller..

Hmm beslutsångest om man ska va hungrig eller inte.

Jag frågar Evelina

är du hungrig?

Evelina: *skratt* efter allt det jag ätit idag så näe (hon åt först en portion med ris och nån äcklig sörja och sen en pizzabit)

Jag åt en halvpizzabit!

Kan tillägga att Amanda åt lika mycket som Evelina :D

Hahahha!

 

Berättar mer utförligt om dagen sen. Skövde och filmen Good Morning Vietnam står på schemat resten av dan, pöss!


OBS OBS OBS! Evelina är enbart superglad för att hon träffade en viss person på vägen hem från skolan, annars hade hon vart lika sur som jag hahaha! :D

Videoblogg

Hallå där!
Jagt fattade mod och laddade upp en videoblogg och observera att det är min första så ta det med en klackspark ;)

Personligen skulle jag känna det som ett stort tomrum

Asså de är så märkligt för jag får typ varannan dag kommentarer från internationella läsare, men de är inte direkt nya inlägg utan på såna som publicerades för minst 8 månader sen, aswierd :O Jag menar såå stor tidsskillnad är de ju inte..

 

Aja min dag började hur bra som helst genom att solen letade sig in mellan persiennerna, bättre sätt finns det inte att vakna till! Ska försöka komma ihåg och ta kort på det någon morgon.

Gick till skolan som började åtta och hade badminton i en timme efter det var det engelska och sist samhällskunskap och dagen var slut kl 12.

 

Har suttit en stund nu och skrivit på min uppsats om prostitution, redigt intressant ämne! Den ska egentligen inte vara klar förrän vecka 13 så jag har ju gott om tid på mig men ändå de är liksom kul o skriva uppsatser när man får välja ämne själv. Nationella provuppsatser kan gå o hänga sig.

Jaja ska kolla klart på Beck levande begravd som jag började kolla på igår innan jag slocknade så vi hörs!

Det var åxå från den filmen som jag fick citatet i förra inlägget ifrån, Gunnvald är kung!

 

Ha en bra dag!



Levande begravd

Snuten är på hornet! Kom inte hit! Törs du inte visa dig din tatuerade stjärtbög? Se upp för basebollträ i stolgången. Snuten

- Gunnvald Larsson


Kingdom of Heaven

Tjaaa, så sjukt trött som jag är nu har jag aldrig varit! Utvecklingssamtalet gick prima men de fick gå snabbt i bilen tillbaka till Falköping för o hinna i tid till teorikursen. Dne gick på en timme jag jag åkte tillbaka till Skara med halv 7 bussen och nu sitter jag här. Va duktig o diskade förut o belönade mig själv med varm choklad och ballerina kladdkaka :) Och bara för de ska jag hämta ett glas mjölk och ännu mer ballerina :):) Hihi
Det som saknas nu är en bra film, hmm..

Där simmar Kalle Svan

Fan vad värd dag, har haft samhäll nu och svenskaläraren är sjuk så vi har typ ingen lektion så eh ah här sitter jag.
Drar väl hem snart, peace out

Roxy

Skara

Pi-dagen

 

Öh ja de va Evelina som saade. Har haft en lektion som började med att i 30 min vänta på läraren och sen 20 över nio va den slut.

Nu sitter jag ensam i lägenheten och väntar på att tiden ska gå, halv tolv börjar samhällskunskapen och sen svenska. Efter de blir de utvecklingssamtal och vidare till Falköping för teorikurs, naajs! De är fan inte långt kvar nu :O

 

Aja whatever ska röra på mig, pöss!

Blev facerapead igår om nån undra över den konstiga statusuppdateringen från min sida ;)



You will stay

Asså den här helgen har varit seeeg.
Igår sov jag till halv två, gick upp och kolla på tv. Solade på kvällen och köpte godis plus kolla på melodifestivalen, Saade vann! :D Yeees!

Idag vakna jag vid halv 12, gick upp kolla på tv och nu hara jag solat plus duschat. Värt liksom.
Ciao

Would anybody die for me

God morgon!
Eller ehm klockan är 14.12 och jag har varit uppe i en timme.. Hmm
Kikar lite på Flickan som lekte med elden men ska dra igång Sims nu. Eller kanske äta lite först.
Min hund är förövrigt klippt nu och ser ut som en valp igen, hela hennes stora bruna ögon syns nu hihi assött. Men katten är fortfarande bäst :)

Ha en bra dag!

Because you're both good in english

Är hemma i falköping och sitter vid min gamla PC, James (macen) fick stanna kvar i lägenheten. Kikar lite halvt på Let's Dance för min plan om o kolla på Trassel med syrran gick ju i stöpet för hon är på konfaläger hela helgen :/

Jaja får komma på något annat o göra sen, spela sims? Evigheter sen man gjorde de :O Den som lever får se ;)
Jag tänker nog inte blogga mer iaf för jag hatar det här tangentbordet :O
Puss!

Joker

Kan ju försöka mig på att blogga lite så att bloggen inte dör, för de har gjort lite. Har så sinnes sjukt tråkigt!

Men nu är kroppen som vanligt igen, bara skallen och dess värk som inte riktigt hänger med i svängarna men i helgen ska jag bli ordentligt frisk :)

 

Mamma svänger förbi Skara efter o ha skjutsat Emelie till nått konfaläger så jag tillbringar helgen i Falköping, så Matilda nu har du koll på vart jag är! :D

 

Sökte hjälp hos Amanda för att ta reda på vad ett roligt Robert Gustafsson klipp hette, men hon har tappat den delen av hjärnan nånstans,så jag ska inleda en jakt nu ;) Annars så får jag se klart på Konungens återkomst, och det är ju verkligen inte fy skam :)

 

Aja, jag är bara jävligt glad att jag blev frisk av mig själv från detta konstiga. Orkar inte med sjukhus o.s.v.

Chill makrill, ha de gött!


What is that sound?

Tja

Ligger i soffan och mår bara sämre och sämre. Ska slänga på Titanic och hoppas på de bästa. Noll matlust och blir mer och mer skakig i kroppen plus illamående på det, what the hell is this?

 

Kan inte jag få vanliga sjukdomar som alla andra eller? Man får maginfluensa åså har man de i några dar sen är de bra, man får feber p.g.a. förkylningar osv. blö, blö, dubbel blö!

Ha de gött



Stronger arm

Kvällen igår va super mysig med bullar, Sam & Chelly plus första skräckfilmen jag skrek åt!
Den slutade dåligt då min mage skreeeeek så jag inte kunde stå rakt, plus att jag spydde sen. Kul.
Idag mår magen lite bättre men huvudet har bly i sig och jag lyckades diska lite innan jag va tvungen o lägga mig igen. Diska är ju så ansträngande -.-
Får nöja mig med Top Model och sen en film, fan om de inte går över till på lördag, ocg för de typ andra. Vad fan kommer de ifrån? Och eh ja jag hatar o va sjuk, därför svär jag.

Wake up in the morning

Nu är skolan slut och Evelina sitter i soffan bredvid mig och väntar på att klockan ska bli 15.20 ehehe! Då ska jag möta Michelle för hemligt uppdrag ;)
Bullar är gott och indag har varit en seg dag, plus att det snöar ute :O Fan deprimerande.. Aja de är la mest regn egentligen men ändå de blir ju blött :(
Aja har inte så mycket mer o säga, förutom att jag gillar örhängena jag har på mig idag, dom är roooosa! Har dock ingen bild nu men kanske kommer sen ;)

Ankorna del 2

Smygelse på ankorna, obesvera besvikna miner i slutet och min kommentar "du kan sluta filma nu"
OBS! Spela La Pantera Rosa (rosa pantern musiken) samtidigt som ni kollar på filmen ;)

Ankorna del 1

Detta är då filmen när vi matar ankorna, nästa är den då vi ska smyga på ankorna ;)

Man blir trött på ditt jävla gnäll

Noll frånvaro idag men vad ska man säga? Min dag började kl 8 med bowling i en timme, jag var oslagbar, bokstavligt!

Efter bowlingen hade vi rast till kl 11 och jag & Evelina köpte oss varsin baguette och käka dom utanför Domkyrkan, asmysigt!

Sen kl 11 hade vi samhällsekonomi till 12 sen va dagen slut. Vi kilade till Rocco och flummade loss på lunch sen hem till mig och flumma vidare. Min farmor & farfar va här idag en sväng åxå, dom hade med sig grillad kyckling och godis :D

 

Efter det så gick vi på promenad med Evelina till en sjö med ankor som vi matade, film på det kommer ;) Sen lämna vi Evelina på fotbollsträning och jag o Michelle gick hem o tvätta :)

Ikväll blir det sängen tidigt, är astrött!


Filmer på ankorna kommer snart ;)

Recorder

Michelle ångrade sig! Eller nja hon fick huvudvärk så kom hem tidigare men ändå! Vi har bakat ca 50 bullar ikväll, dom är dööögoda!
Imorn hänger Evelina med hem efter skolan och om hon är snäll får hon smaka en eller två. Imorn kommer även Farmor & Farfar :)
Nu ska jag sova, puss!

It was love at first time

Har haft samhällslektion nu, hela lektionen bestod av o snacka i telefon med mina päron för o försöka få fram vad jag kostar varje månad. Dom är ju inte direkt synkade för först pratar jag med pappa om vad försäkringarna kostar, sen snackar jag med mamma och hon totalprotesterar om det priset, tur det annars hade jag varit ännu mera sjukt dyr än vad jag redan är. Och de är inte så illa som det låter nu men jag är sjukt dyr!
Men ingenting jämfört med Viktor, en kille på 17 år som gillar att fika o äta gott. Och han bor fortfarande hemma, jag bor ju i lägenhet liksom ;)
Evelina kostar som en 17 åring ska kosta! Tror jag..
Ska ha svenska nu åxå sen ska jag hem och mysa själv :( Michelle skulle tydligen komma hem sent idag, hoppas att hon ångrar sig :))))))
Längta efter helgen, puss!

Esteliú an

Godmorgon godmorgon kära sverige, här är klockan halv elva om någon missat det. I fall nån av er skulle befinna sig i typ Australien eller nått ;)

Ganska osannolikt men whatever ;) Jag har haft en lektion som började åtta och slutade 9.20. Jag vandrade ehm en stund för nästa lektion börjar halv 12. Amanda är sjuk och dum och Evelina snackar som hitler just nu så aa jag är ensam här i min ensamhet.

 

Jag är bara så trött hela tiden, måste komma igång o göra något, rätt skönt faktiskt att teorikusren till körkort börjar om en vecka idag så jag har något o plugga! Vet, låter helt sinnes men så är de. Dessutom är jag grymt sugen på o bli lika fingerfärdig som jag var för några år sen när jag spelade tvärflöjt. Hmm...

För nöja mig med att plugga alviska sålänge haha!

Och på frågan om jag kommer från mars så är svaret nej :D

 

Jag har haft skinnjackan på mig idag igen, borde nog döpa den för aa de är mitt favoritplagg :)

Idag är det vågat hår som gäller iallafall.



Du behöver hjälp

Jag sitter i soffan med Michelle och kollar fjortisbloggare, rätt intressant ;)

Vi va ute på promenad i en timme förut, gick väl runt hela Ska i princip fast gjorde ett stopp på Mop så nu har jag fått en rundvisning där, naajjs!

 

Såg att Amanda hade lagt ut bilder från gårdagen på facebook, var ju rätt mysiga bilder, men ta inte med kameran nästa helg är du snäll ;)

 

Ska dricka te och kolla på Wallander - prästen som börjar klockan nio, hoppas fan attd et är nått o ha! Men kul med en deckare man inte vet hur det går för en gångs skull ;) Ha de najs!

 

P.S. Ska ta till mitt superhemliga vapen för att dölja delar av min kropp tills imorgon, kyss!



I can see us in your eyes

Solen skiner in genom köksfönstret där jag sitter i min röda morgonrock. Evelina drog hem för typ 5 min, hon har sovit här i natt plus lyssnat på mig som tydligen snackat i sömnen. Jag vaknade mitt i första meningen som handlade om solglasögon och när jag kunde svar på vad både jag och hon hette i mellannamn så trodde hon mig att jag var vaken. Sen hade jag tydligen pratat igen? Och jag har aldrig snackat i sömnen i hela mitt liv förut! Wiiierd.

 

Det blev ostbågar till frukost förut och nu känner jag för o krypa ner i soffan med en bra film och lite choklad (:

Ha en bra söndag!

 

Like it was always meant to be

you and me.

Ett jävla tjat på er asså.



Attans sablar

Chacha!
Kvällen har varit asmysig!
Vid fyra träffades jag, amanda & evelina på bowlingen, amanda vann med 8 poäng över mig :(
Vi gick till willys där de va satans dåligt utbud av både kött och engångsgrillar så vi vandrade vidare till munken och handlade det där.
Hem till lägenheten och ut på balkongen för o grilla, här är en film från det ;)
Vi åt köttet med klyftpotatis och bearneassås, asgott!
Sen kom Samuel, sen kom Joel, sen kom Erik och vi kollade på Taken och Superhjältarna. NU är alla hemma igen utom Evelina och vi ska nu korsförhöra Michelle, puss godnatt!

Yo-ho yo-ho

Tjatja, dålig uppdatering idag jag vet men jag vaknade i Falköping, va hemma en stund och packade innan vi drog till farmor & farfar för att direkt åka till Skara. Jag har nu duschat och gjort mig i ordning för bowling med mina hearties (amanda & evelina) och vi ska sen gå o handla mat sen hem hit och laga den innan joel, samuel och erik kommer för filmmys :) Blir nog rätt bra asså!
Plus att jag har dammat av min skinnjacka!!!!!! :D:D:D:D:D:D Nu är de våååår!

Message in a bottle

Sitter hemma i Falköping nu och eh jaa jag vill festa :( är gryyymt festsugen! Jaja ska käka pizza ikväll och imorn blir det Skara igen för o spela bowling och äta mat med mina löjtnanter. Sen blir dte film i lägenheten med dom + Joel, myys!
Jaja ska hitta på nått o göra, åka o hämta mat kanske? :)
en *host* söt bild på mig ;)

Aa för de är ju spontant

Kan ju passa på o blogga på lektionen när det var precis det vi skulle göra, ja blogga på lektionen. Vi ska göra en blogg att ha som en portfolio med saker vi gör här i skolan och den heter mhportfolio.blogg.se, spana in lite längre fram när fler saker kommit in!
Och en annan sak med den bloggen, man måste ju vara seriös i den om man nu ska ge adressen till en framtida arbetsgivare, en konstig känsla. Då vet jag att jag inte är så speciellt seriös eftersom jag måste koncentrera mig på det..
Jaja ska kila in och ha sista lektionen för dagen med Gittan, ha de gött!

The Return of the King

En skoldag idag åxå, de är fan fredag!
Vaknade aspigg vid halv 6 imorse, trodde att klockan snart skulle ringa men somnade om i typ 10 min och vaknade med en känsla av att jag försovit mig, men klockan va ju bara 20 i 6.. På tal om de, eller nej föresten inte men aa hur som helst när jag skriver så tänker jag vissa ord som jag tror att jag skriver. Typ som när jag nu skulle skriva 10 min så skrev jag bara 10. Och sen skulle jag skriva men klockan va ju bara, det blev bara men klockan ju bara. Eh ja helt ovärt och ganska random men ändå :)
Nu är klockan 9.20, eller 9.23 för o va exakt och vi har hål i 2h och 20 min, rätt surt.. Sen har vi två medialektioner innan vi får gå hem 13.50 ;) Rätt najs dag ändå :) Förutom hålet då. FÅr väl se vad vi ska hitta på (:
Jag ska väl eh typ checka facebook, igen. Fast näe och nu är de sorgligt i filmen :( Och jag lyssnar på filmmusiken från Sagan om Konungens återkomst, och om någon undrar så kan jag den filmen utantill åxå så jag vet precis vad som händer i filmen när jag lyssnar på musik, skitbra!
Ciao!

But these things I do

Tjaa!
Nu har Marita och Peder varit här på middag, det blev hönökaka med lax och räksallad till förrätt och kyckling, ris och sås varm rätt, mums!
Nu har jag duschat och sitter i min röda kimono jag fick av Evelina, den är fiin! Ska bara ta ur linserna sen är det sängen som kallar :)
Och imorn är det fredag. Det är fredag :O Herregud..
Godnatt!
Lagom sleten bild på mig men det får ni leva med, man ser iallafall lite av min fina kimono!

Keep breathing, that's the key, breath

Mediekunskapen gick bra och håltimman med. Trion plus Emelie & Emma parkerade i medias inspirationsrum med tre soffor som är sköna o ligga i :) I början spela vi lite kort sen stack Emelie & Emma och jag, Amanda & Evelina la oss i varsin soffa och halvsov en stund. Sen mot slutet stack Evelina och gjorde annat, vi hittade henne med en annan viss person sen höhö! Och när jag och Amanda går in i lektionssalen lite före så är dörren fortfarande öppen så vär lärare kan se ut. Och när hon ropar upp och jag säger att Evelina snart kommer tittar hon automatiskt ut genom dörren och säger "men EVeina står ju där och hånglar!".

Jag och Amanda tittar på varandra och säger i kör "gör hon?!" och snabbt som ögat springer även vi till dörren men då var de försent :(

Men ändå :D:D

 

När jag kom hem städade jag mitt rum öh det såg ut som fan.. Lager med damm på hyllorna xD Sen diskade jag all disk och dammsög badrummet och dammade i vardagsrummet :) Nu sitter jag och kollar på Sagan om de två tornen, dock inte den förlängda, suger :(

Aja man får va glad för de lilla, i helgen ska jag smuggla med mig dom förlänga hit iallafall, men säg inget till Peter (pappa).

 

Nu ska jag fortsätta kolla!

 

One ring to rule them all

one ring to find them

one ring to bring them all

and in the darkness bind them.



[email protected]

Sitter i skolan och har haft foto. Evelina sa just skräll, hmm till mig liksom. Undrar varför.. Nu har hon hittat en rosa kortlek, SKRÄLL!
Amanda är i sin egna hörlursvärld på planeten Facebook. Tyvärr har hon ingen mick så att jag kan kontakta henne. Får helt enkelt vänta på tills hon är redo att komma ut, som i rymden finn inga känslor.
Ska ha mediekunskap om 15 min, skriva skriva skriva om radio osv sen blir de ett gött hål på 2 timmar :/ Sen estetisk verksamhet innan jag får gå hem 15.20 ;)
Jaja cya!

And I know that my heart will go on

Och nu til ett ordentligt inlägg om dagen. Idag var jag i skolan klockan åtta för att vi är tvunga och gå på obligatorisk extramatte, surt. Men när jag kom till skolan fick jag ett sms av Felicia där hon berättade om en dröm hon drömt om mig inatt, hahah den va aswierd xD Ingen vill veta, ingen får veta ;) Hur som helst matten va slut vid 9 och då hade vi rast i en halvtimme då Evelina spenderade lite tid med Joel och jag glodde på Samuel. Värt. Halv tio började mediekunskapen då vi snacka om den där radion och hej o hå. 30 min rast igen då de va lunch, liksom de flesta andra dagar tittade Amanda och EVelina på min tallrik som var helt orörd. Sen kom jag på en skitbra idé! Idag fanns det nämligen mjukt ljust bröd men man fick bara ta en per person stog det övanför korgen. Men lite längre bort stog en till korg och eftersom jag inte tagit någon ur den korgen knallade jag iväg med två brödbitar utan dåligt samvete, perfekt :D

 

Sen börja matten vid 11, räknade på tills klockan va 12.20. 10 min rast och under den tiden låste vi in Viktor i skyltfönstret så aa de va rea på honom idag ;) Sen expo, jag jobbade ikapp Amanda som haft en lektion mer än mig, rätt bra gjort ;) Och trollade passade jag på o göra åxå ;) Kolla in bilden på Viktor och filmen på mig här. Där finns åxå en film på en jättefin låt jag och Amanda kompade igår medan vi väntade på EVelina som hade nationellt prov i engelska ;)

 

Sen var dagen slut och jag har inte gjort så mycket mer idag, jag och Michelle såg på Shutter Island förut och nu fattar jag den filmen till 100%! När filmen va slut va Michelle ledsen och sökte  tröst hos mig, jag asgarva åt henne!

Nu är jag redigt trött! Ska lägga mig tidigt idag men först blir det lite Titanic och choklad (L)
Leonardo DiCaprio några år yngre än vad han är i Shutter Island ;)

-

Följ min blogg med bloglovin
Fixxar lite, så bry er inte om detta ;)
ELler jo klart ni kan följa mig på bloglovin men aa skit i resten av inlägget ;)

Vad som måste ske nu

Chacha bloggen!
Ronja här!
Alltså inte här här utan i soffan bredvid mig så aa de är Melinda här!
Idag var jag i skolan halv nio för o ha nationellt prov, de va helt avklarat 20 över nio och kl 11 började dagens första och enda riktiga lektion, den va slut tolv och då gick Evelina med mig hem. Hon kom föresten imorse åxå vid halv åtta men då var jag vaken :D
Nu ska hon vandra iväg på fotbollsträning på konstgräs ute :O Hon kommer frysa ihjäl :S
Innan de gjorde vi kladdkaka och när den stog i ugnen fick vi till den här videon:
Jag vet att man inte hör någonting men aa man ser ju ;)
Nu ska jag göra annat :D
Den här fick vi precis av Ronja! :D
Hon har gjort den för hand :O