Jobbiga fredag

Hallå därute!

Ligger i min säng och har gjort hela dagen, är sjuk plus har fått veta att Tom är såld igen, till Västerås. Fan asså man kan inte lita på någon när det gäller att sälja hästar. Aldrig att jag tänker sälja Ikaros iallafall, punkt slut.

Har så ont i huvudet och i halsen, dricker vatten, te och äter glass för att bli friskare och på söndag ska jag tävla hah! Gött mos, nämen då ska jag va frisk :)
Ligger och kollar på gamla paradise hotel avsnitt i brist på annat. Ont i nyckelbenet har jag åxå.
Nu ska jag sluta gnälla, puss


Min fina lilla Tom

Hej hej!
Idag är det tisdag och det har vart en skitdag, har haft så  ont i halsen och så seg och trött så bläää! Har så ont när jag ska svälja och syrran är lagom stöttande med att säga "Om du får ont när du sväljer är det halsfluss!" Thanks.
.
Hur som helst, mamma var snäll och hjälpte mig med Ikaros idag, jag stannade hemma med filt och varmt te, det hjälpte lite :) Var och tog sista gardasilsprutan idag plus svängde förbi Ferlingo och köpte en helt äkta navelpiercing efter som det blivit lite irriterat när jag använt mina thailandsmycken 24/7 sen vi var där. Och det är snart 3 år sedan. Plus att jag blev sjuuukt tatueringssugen när jag var där. Dock får det vänta. Tyvärr.
.
Och juste, min älskade Tom är till salu igen efter bara 2 månader på nya stället uppe i Sala. Och jag vill så himla gärna att han kommer tillbaka hit i närheten nånstans så vet ni någon som vill ha en maxad D-ponny på 19 år att hoppa lite småklasser på så säg till! Han är väärldens gosigaste ponny och älskar pussar och kramar :) Det vore mardrömsscenario att han blir såld och hamnar ännu längre bort, för han är fortfarande min ögonsten :'(
Om någon mot förmodan inte vet hur han ser ut så har ni några bilder på honom här :)
.
.
Nu ska jag lägga mig och sova, ha det bra :)

Embrace your awesomeness

Okej, klockan är alldeles för mycket och jag borde sova men bara måste göra ett inlägg!
Igår var det sista omgången i Ridsportallsvenskan div. II för häst och jag & Ikaros var med i laget ihop med Hanna, Patrik och Jessica :) I förklassen (1,00m) så var jag och Ikaros dubbelnolla med en supersnabb tid men det var en ryttare som var 4 hundradelar snabbare än mig så vi blev tvåa! Måste erkänna att det var riiiktigt surt men såklart var jag ju fortfarande jättenöjd för vi kunde lika gärna rivit två hinder i grundomgången redan :)
.
I lagklassen hoppade jag och Jessica 1,00m, Hanna och Patrik 1,10m. Jessica fick 8 fel, jag och Ikaros var nolla igen vilket gjorde att vi i vilket fall som helst skulle få hoppa omhoppning, Hanna var också nolla men Patrik fick 4 fel. Laget slutade på 4 fel och på det vann vi den tredje omgången! :D Jag och Ikaros fick då hoppa omhoppning bara individuellt och vi rev första hindret men fick till alla svängar så jäkla bra och rundan blev precis som jag hade planerat den! Tyvärr var det en som var felfri så vi blev tvåa igen men hade 6 sek snabbare tid än vinnaren, men det var skitsamma, jag var hur nöjd som helst med honom! Dessutom så blev laget 2:a totalt i Ridsportallsvenskan div. II 2012 så jag fick med mig 4 priser hem, en sjuuukt bra dag!
.
Här har ni bild på Ikaros och mig med alla priser påhängda :) Finaste killen <3
Nästa tävling för oss blir i helgen då vi åker till Grevagården och hoppa 1,00m och om det känns bra så efteranmäler jag mig till 1,10m. Helgen efter det är det KM och där hoppar jag nog 1,00m och 1,10m, har inte riktigt bestämt än :)
.
Idag var det sista träningen med alla i cheerleadingen för idag så skulle laguppställningen inför DM komma ut och 20 st skulle få var med i laget och dom andra 10 ska träna själva. Och vet ni.. JAG KOM MED!!!!! Jag är med i tävlingslaget, sååå sjuuuukt!!!! Är så himla glad för jag trodde verkligen inte det, jag & Matilda började liksom i augusti! Matilda, Lisa & Lovisa kom också med och vi är dom enda nybörjarna, ska bli så jäkla roligt asså! Visst har jag mycket att jobba på men jag ska klara det! :D
.
Såhär full av liv har jag inte varit på länge, jag känner mig så nöjd och stolt över mig själv så det är inte klokt! Vilken underbar känsla, tänk att jag skulle behöva vänta i 19 år på att få känna såhär om mig själv, men gud vad glad jag är att jag får göra det nu!
Now I'm happy!

You gave me fever

Hej igen :)
Ligger i sängen och bloggar från mobilen ;) har antagligen fått feber, vart en stor omställning för kroppen i två dar nu och sätter sina spår direkt :( ska krypa ner och sova nu och hoppas det går över under natten.
Sov så gott så hörs vi imorgon, här är föresten en mysbild på mig och Smilla :)


My first Second hand

Tjenare tjenare!
Igår var jag vaken från kl 00.00 och 19.00 men inatt fick jag sova i ett sträck till 06.00, såå skönt! Vet inte när det hände senast.. Halv 7 gick jag upp och kollade X-factor som jag missade igår. Vid 10 åkte jag och mamma med hundarna till Roséns och köpte hundtäcken. Sen vidare till Pingstkyrkans Second Hand, första gången jag var på second hand och det var sjuuuukt mycket folk! Jag fick med mig tre böcker och en liten kopp, allt för 55 kr!

Böckerna 10 kr/st

Koppen 25 kr

Sen åkte vi hem och bytte om, ut till stallet och fixa och nu har jag precis käkat carbonara :)

Smilla i sitt hundtäcke :)

Nu ska jag se en film, puss!