Lost and insecure, you found me

Hej igen!
-
Har vart så sjukt duktig idag så ni anar inte! slutade 12.15, var i Falköping vid ett och när jag kom hem så låg ett paket till mig på köksbordet, nämligen Pirates of the Caribbean - on stranger tides!!! Som jag så fint lyckades ta kort på i förra inlägget (a) Startade den direkt och kollade på den samtidigt som jag räknade matte, massa uppgifter till jag inte fatta mer (a) När filmen var slut starta jag den igen (a) Så har sett den två gånger idag, gaaah men jag är besviken.. På alla de tre andra filmerna har en separat skiva med extramaterial vart med, inte nu.. Och på alla de tre filmerna så är det ett omslag i papp runt med lite "3D" effekt på, inte nu. Och på alla de andra så har skivan av samma tryck som omslaget, nu är den helt grå! :( Men men huvudsaken är filmen :D När jag starta den andra gången gjorde jag en mediekommunikationsuppgift och skickade in den, gött! Sen så kollade jag på filmen de sett på engelskan som jag missat, den var faktiskt bra ;) Och beroende på hur snabb filmen är de sett på svenskan så kanske de blir en till film idag.. Hoppas inte det för jag har sån sjuuk huvudvärk :( Plus att jag känt mig febrig sen jag kom hem typ så usch :( Och jag som skulle hopptränat ikväll egentligen men ah de får väl bli nästa vecka eller nått, faaan!
-
Kan ju även lägga till som en parentes att de har vart en jävligt jobbig period en längre tid nu faktiskt och jag kan ju bara säga att hade jag inte haft Ikaros att åka ut till så hade jag nog lagt mig ner och stängt av mig själv. Plus att jag har två alldeles speciella vänner som är helt fantastiska!
-
Nu ska jag.. Jag vet inte vad jag ska göra nu, är helt slutpumpad i skallen. Asså shit. Puss!

This will show you the way to freedom, mate

Kolla! Kolla! Kolla!!!!


Hello world I'm a wild girl

Tjenare bloggen :D
Premiärbloggning från blogg.se nya app till iphone! Haha najs, de enda son är lite halvsurt är att jag inte lyckas lägga tangentbordet ner så jag måste koncentrera mig för o pricka rätt bokstav :/ men men ;)

Idag har jag vart i skolan, började 09.05. Och de kom jag på idag! Har hela terminen trott att vi börjat 9.20 och blivit jätteförvånad när min klass börjat när klockan bara varit 10 över :p haha smart! Hade expo och graf idag så vi så har inriktningen expo är bara åtta stycken i vår klass ;)

Drog efter skolan till skövde o spana in den nya affären, en med massa utklädningssaker, kuuul! Evelinis och amandis va med åxå ;)

Nu har min vänstra tumme träningsvärk så hörs imorn! :) puss

P.s, haha jag kan ju liveuppdatera hela min dag nu! Den *host* snygga bilden på mig tog jag nu :))) och den andra är på skorna jag nyss köpt!


I love playing with fire and I don't wanna get burned

Saker blir inte alltid som man tänkt sig.
Fuck.
-
Hur som helst så har jag börjat lyssna på The Runaways, sjukt bra! Ett tjejrockband från typ.. 70-talet? 80-talet? Jag vet faktiskt inte men asså aa jag gillar't :) Plus The Fray!
Jaja nog om musik. På torsdag kommer Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides hem till mig! IIIIIIIHHHHH!!!!!
Red Ikaros igår på nytt bett, ett helt rakt och han gick faktiskt bra på de, äntlligen har jag hittat ett nytt bett och skifta med. Eh jaa ELEKTROPOP!
-
MIKE GICK VIDARE I IDOL IGÅR!!!!! Kebabkungen som dom kallar honom i tv haha, min familj träffa han och hans familj i Turkland 2005 och sen hälsa mamma o pappa på honom i Göteborg typ förra året tror jag? Så jävla skön asså! HEJJA MIKE! :D
-
Nu ska jag.. Jag vet inte vad jag ska göra. Förbereda mig mentalt. Puss!

I was born this way

Har typ inte bloggat på en vecka men ah, har vart väldigt off denna veckan åxå men i lördags kväll va de reunion med trion! Vi käkade på gondolino, hyrde film, snackade och åt godis. Dom är bäst, dom där två♥
Vad har mer hänt? Ikaros har blivit klippt så nu är han grisrosa där han ska va vit hm.. Näe riktigt så illa är de kanske inte men ;) Han och jag hoppade lite igår, roligt roligt tyckte båda två och på torsdag så blir det nog hoppträning för våran del :)
-
I veckan har han även fått bli riden två dagar i ridskolehästarnas hage som är ett asstort fält plus att terränghindren finns där åxå. Så jag rider runt lite och ska sen testa däckhinder som består av bildäck och jaa jag trycker av honom så de blir ett ganska strort språng och han börjar bocka som en idiot hahah! Snacka om o va övertaggad! Men jag blev faktiskt inte rädd! Hade de vart för ett år sen hade jag slängt mig av och stått o skakat i panik en den där lilla busen gör bara sånt för att han tycker saker är roligt :) Min lilla kossa <3
-
Jag har åxå köpt en väst nu, en från Spooks med hög krage, den är asskön! De va väl typ de jag hade o säga, puss!

Man blir trött på ditt jävla gnäll

Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag ska dra mig upp två våningar och göra stuvning, på egen hand denna gången!
Igår var jag i stallet med syrran och vi red i ridhuset, astrist väder ute :( Tränade lite galoppfattningar från skritt med Ikaros i hopp om att få honom att jobba bakbenen och bli lite trött, icke sa nicke, han kunde nog springa 2 mil till utan o bli trött ;) Provade ett nytt bett på honom igår åxå, det såkallade travbettet som Emelie använder till Lillen och hur ska man förklara vad det är för nått då? Öhm de gör iallafall att hästen inte kan bita sig fast i bettet och ser ut som ett vanligt tvådelat tränsbett men med en extra ring innanför den man fäster tyglarna i. Man sätter alltså inte fast sidostycket och tygeln i samma ring. Nån som fatta? Haha jag kan inte förklara bättre men Ikaros gick ganska bra på det, blir lite stark men hade ändå lätt att slappna av i munnen :) Sen bytte jag o Emelie häst så jag red Lillen! Han var rätt rolig faktiskt, när jag inte ridit honom på ett tag och Emelie kommer nog lära sig gilla Ikaros åxå :) Haha ni skulle sett första gången jag prova honom, nästan katastrof! För övrigt har syrran en hård och blytung sadel trots att det är en Prestige, bara en parentes de där ;)
Syrran och Ikaros :)
Nu sk ajag upp o laga mat! Kössen :*

Tell me what you need

Har inte bloggat på några dar nu, i fredags så var jag först i skolan, veckans segaste dag! Åkte hem och direkt till stallet och gjorde iordning Ikaros. Åkte sen till SKövde med mamma o syrran o köpte nya skor, asnajjs! Dock kan jag inte använda dom så mycket än för min fot bråkar ju fortfarande.. Bild på dom kommer väl upp nån gång ;))
-
Igår däremot så åkte jag ut till stallet med Matilda och det stog några hinder i ridhuset så vi hoppa lite! Ikaros tyckte de va skiiiitkul! Och jag med (a) Helvete vad jag saknat de!
Efter stallet åkte jag & Tildan till Skövde och såg Jag saknar dig på bio :) Den var bra och Matilda lipa hela tiden men jag grät inte en enda gång, rätt förvånad faktiskt..
En bild från i torsdags (:
Idag sk ajag ut o rida och ikväll blir de Idol-tittande, have a nice day!

Wings of wax

Dagen i skolan började 8 och slutade 12.15, hade två lektioner. Brummade hem och åkte sen ut till stallet för o fota med Matilda. Min häst är grymt fin! Åså lyckades jag knäppa en bild som jag ska ha till tema action imorn i skolan.
En rolig kväll med hästarna och fina bilder blev det, ska kanske fjäska med Ronja så kommer nog en ny fin bloggdesign åxå! :D
Nu ska jag gå ut med Lizzie och sen däcka i sängen, är sjuuukt trött, underbart!
Gaaah jag älskar Ikaros ♥

Do something please

Tanken slog mig att jag har en kategori som heter åsikter och tankar och samtidigt kom jag på mig själv att jag inte skrivit något klokt på länge så jag gick in där och kikade, och hittade det här inlägget. Kan ju säga att jag blev chockad över att JAG har skrivit det, för just så behöver jag tänka nu och här har jag ett bevis på att jag kan tänka så!
Klicka här om ni är nyfikna på o läsa det!
Och med detta vill jag säga godnatt, imorgon är en ny dag!
-
(Btw, för att inte göra så många förvirrade, i inlägget jag länkade till så nämner jag min bror, och han, de är Adam det. Dock inte min riktiga bror men precis som en lillebror ändå!)

As long as we both shall live

JAG LEVER IGEN!
Har vart sjuk sen i onsdags förra veckan, började må så sjuuukt illa på eftermiddagen och de blev bättre först på lördagen men sämre sen på söndagen, kul -.- men idag är de onsdag och jag har varit i skolan igen!
Får dessutom säga grattis i efterskott till Bella Swan som hade sin födelsedag igår! Och hääär är den alldeles nya Breaking Dawn del 1 trailern, släpptes 01.30 i natt!
GAAAAAAAH JAG KAN ABSOLUT INTE VÄNTA LÄNGREEEEE!!!!!!!
"As long as we both shall live"
Hur fint?!?!
Istället för "tills döden skiljer oss åt"
Men okej, på söndag är de bara 2 ynka månader kvar! Och sen får vi vänta ett år till för o se sista delen, men känner att första delen kan man nog leva ett tag på ;)
Imorn har jag engelska. Jag kommer dö.
Puss

Allt för min syster

Illamåendet går inte över och har feberfrossa ibland.. Får ge morgondagen o helgen på att de ska gå över sen går jag till skolan iallafall. punkt.
Vad har jag annars o berätta? Syrran fyller hela 15 år idag! :D:D Stooort grattis till henne :))
Trots pingisrack slängda i ryggen på mig, allt för starka armar för o va tre år yngre, alla gånger du knäckt handen på mig och varje gång du vunnit alla brottningsmatcher, så många att jag vägrar ge mig in i någon nu för tiden, trots alla gånger du gjort mig så förbannad att dörrkarmar har spruckit när jag drämt igen dörrarna så älskar jag dig♥ Världens bästa syster!

The sky

Tillbaka.
Så sjukt trött nu för när jag och mamma åkte hem från Skövde när vi hämtat den nya sadeln så börjad ejag må skiiiitilla! Och de har inte gått över än och jag drack lite förut men då blev de bara värre, fuck!
-
Men har ju iallafall fått hem nya sadeln idag plus en vanlig sadelgjord och en magplatta :) Nu ska jag göra mig i ordning och sen sova! Får höras imorn och jag hoppas att jag mår bättre då :)

.

Fucking shit.
Återkommer nån gång.

I'll wrap you in my arms

Sorry sorry, va heeeelt slut igår kväll när jag väl kunde sätta mig ner och ta det lugnt, klockan var väl halv tio då?

Jag åkte iallafall till SKövde med Evelina och hon fick med sig huuur mycket som helst hem! Dock fick jag med mig endel också.. Alldeles för mycket eftersom jag från början bara skulle köpa present åt syrran som fyller år på torsdag men hmm.. Jag gillar kläder.. Så det blev ett par svarta jeans från Gina Tricot, en grå munktröja med dragkedja, riskerar att bli en ny favorit så efter tre år kanske jag dissar min andra gråa roxbury, sorry :( Och sen köpte jag ju även syrrans present och ett par benvärmare.

När jag kom hem så bytte jag om och jag och pappa drog till stallet vid halv åtta. Fixxade Ikaros grejer och longerade honom lite, va hemma vid 9 igen och tog en dusch, seeeen kunde jag få sätta mig i soffan! Väl i soffan gick jag in på cdon.com och köpte en bok och PIRATES OF THE CARIBBEAN 4 - ON STRANGER TIDES!!! Dock släpps den inte förrän 29 september men ändå, jag har beställt den, med mitt egna bankkort! För nu när jag fyllt 18 har jag fått ett som man även kan betala med på internet, dte gick inte med de förra. Nu känner jag mig vuxen!

 

Tisdag (idag), hm började 8.00 med svenska, vi skulle skriva en text och jag är nästan klar, jag tror jag har fått en gåva eller nått, för jag lyckas nästan alltid komma på direkt vad jag ska skriva och att jag skriver fort. Rätt skönt om du frågar mig :) Fortsatte med engelska, sen idrott då fyra va ombytta? Så de blev en promenad och sist webbdesign. Helt ok dag men trött på bussen hem.

Väl hemma ringde jag Matilda men hann bara snacka i en kvart (var ändå tvunget, paniksamtal) sen drog jag & mamma till stallet, fixxade saker och lastade Ikaros för o åka o prova ut ny sadel :) Det stod emellan Prestige Versailles och Prestige Meredith, skiljer x antal kronor i pris men det blev Versailles (: Huvudsaken är att det är en Prestige, alla andra sadlar är som stenar att rida i!

 

Imorn ska jag ta bilen till skolan, yees! Åker hem och sen ska jag och mamma återvända till Skövde för att hämta sadeln plus köpa sadelgjord och magplatta. Och fy fan vilket inlägg det här blev. Måste ha något med att jag skrivit en textuppgift idag..

 

Nu ska jag antingen kolla på King Arthur eller läsa Breaking Dawn, snart kommer den på bioooo!!!

Jaja, sov så gott! Bjuder på en bild av en av mina tre masker jag gjorde som sista arbete i estetisk verksamhet :)

 

Arms take your last embrace

 

 


Jaja, smart

Sitter i skolan på sista lektionen, fick uppgiften att uppdatera min portfolioblogg med ett inlägg och de har jag gjort så jaa.. Får väl leka lite i illustrator :) Om ni har tur kommer ett mästerverk upp här senare!
Efter skolan blir de Skövde med EVelina sen hem och rida skäcken :) Imorn sk avi åka med honom till.. Vet inte var det ligger men prova ut en ny sadel iallafall :)
-
Hörs senare ikväll!

Beautiful world

Tjatja bloggen!
Har precis kommit hem från Tidaholm med Matilda, vi drog dit för o kolla på bl.a syrran som tävla :) Hon blev 8:a i första klassen och en rivning i andra ;)
Kvällen igår va supermysig med pizza/veg. rulle, godis, cola och Sex and the City 2 :)
Lite bilder tänkte jag slänga upp från idag ;) Dock blir de inga hoppbilder för både framhoppningen och tävlingsbanan var i ridhus = skitsvårt o fota i :/
Älskar dig åxå ♥







Jag kommer somna tidigt ikväll, ciaoo!

Welcome to the Caribbean, love

Tjaa!
Hart vart ute i stallet och ridit Skräcken :) Han var duktig, lite stark i galoppen men annars så var han fin ;)
Ska snart sticka till Matilda där jag ska sova över, vi är helt själva i huset så om jag känner Matilda rätt blir det ingen skräckfilm ;)
100% mys ikväll alltså! Vad sysslar alla andra med? :)
Ni får iallafall ha de så bra, take care!
PhotoBooth är så jävla kul! :D
Charming..

From what I've tasted of desire

Godmorgon eller goddag, vet inte riktigt men jag vakande första gången kl 4 inatt, blöö. Sen vaknade jag kl 8 nästa gång och vid halv elva somnade jag inte om igen ;)
Igår gjorde jag premiärturen ute på Ikaros och jag har inte ridit ut på en häst som var min egna sen Tom så nån gång vintern 2009/2010? De är längesen.. Och efter Bella (unghästen) har jag vart livrädd för att rida ut, just för att det finns så mycket mer som hästarna kan bli rädda för och så vidare. Ikaros reagerade en gång. EN gång! Det var en cykel som stod precis intill vägkanten bakom ett buskage så den kom väldigt plötsligt så den tittade han till lite extra på men annars så var han lugnare än Matildas ponny Felicia, och hur många gånger har inte hon vart ute på den rundan vi red igår? Vi mötte en joggare och hennes barn på en liten cykel, en som stod o hammrade i plåt och massa saker som borde fått honom o titta till lite extra men nej. Trots att jag var nervös och rädd så brydde han sig inte :') Jag är så lättad!!
-
Idag ska jag ut o rida igen sen ska jag till Matilda och sova där :)) Puss!
Happy face!

We take what we can

Idag vaknade lilla Melinda kl 07.20. Bussen går 07.21. Men som tur var skulle jag få ta bilen idag så jag åkte iväg från Falköping kvart i 8 och var i klassrummet i Skara 8.05, väldigt bra gjort om jag får säga de själv ;)
Hade matte och sen engelska och dagen var slut 10.30, helt ok ;)
När jag kom hem började jag må illa men nu börjar de gå över, ska till läkaren om en stund sen blir de uteritt med Matilda! Har inte ridit ut på en häst som var min egna sen Tom.. Och han blev såld i februari förra året så..
De blir fint, ikväll ska jag chilla och imorn blire pyjamasparty hos Matilda :)
Inget intressant o berätta egentligen men ciaoo!

I walk alone

Det visade sig att ingen i trion var i skolan igår, första gången i världshistorien som det händer? Men idag var alla där, för att börja 09.30 med matte och sluta 12.15 med engelska. Värd dag? Jag tog med Evelina i bilen och skjutsade hem henne snäll som jag är ;) Hemma i Falköping hämta jag mamma och vi drog upp till stan en snabbis, sen skjutsa jag hem henne för hon skulle käka lunch och jag drog en snabb sväng förbi stallet och fixxade Ikaros saker, innan jag åkte hem igen. Jesus vad bil jag har kört idag!

 

Jag och syrran fastnade framför Scream 4 sen kila hon iväg o plugga för hon har prov imorn? Ööööhh hon har gått typ en vecka i skolan och har redan prov? Och jag gnäller över att behöva läsa två sidor engelska till imorn? Hmm..

Jag däckade framför Djävulen bär Prada, dock i typ bara 20 min så den ofrivilliga däckningen blev en liten powernap istället, gött! Fast jag är fortfarande trött.. Så nån riktig powernap var de nog inte.

Imorn ska jag gå i skolan. Jag börjar 8.00 med matte och slutar ca 10.30 med engelska. Vääärd dag även imorn men fy satan vad gött de ska bli o få komma hem så tidigt imorn! Undrar om pappa vill låna ut bilen..

 

Nyvaken och fräsh som fan men de bjuder jag på ;)

 

 

Ska gå en promenixx med Lizzie nu, så för att detta inlägget inte ska bli tråkigt så bjuds det på en valpbild på henne :)