Jag kan inte ens gå

Asså det här är inte normalt :O

Nothing compares to you

Tänk om alla fick sälja sina ponnyer till sånahär underbara människor :)





The Lord of the Rings

Sitter o kollar på Sagan om Ringen men min jävla DVD strejkar som fan. GAAAAAH BLIR SÅ SUUUUR! För jag har liksom inte råd o köpa en ny.. Men men den gav ju mig tid o blogga lite. Har iallafall sett första delen av första filmen så ska slänga in andra delen också. Ser den långa versionen och den får inte plats på bara en skiva :)

Plus att Amanda snart åker med flyget till Irland :( Tur för dig att det bara är några dagar! ♥ Och Evelina den korven är i Alingsås. Men jag har ju Legolas som snart dyker upp på tha television screen, eyecandy yes indeed!


hitta likheten haha, finaste smycket är det jag har iallafall :)


hihi puss!

Jag har börjat säga hihi väldigt mycket? Wierd..

One ring to rule them all,
One ring to find them,
One ring to bring them all
and in the darkness bind them

För gamla tiders skull

Klockan är exakt 12.41 och om 56 min är den 13.37, eliiiiit.
Anteckna i röda eller blåa blocket.

Idag väcktes jag av ett klingande, eller nej dundrande låter sämre sms av Evelina som satt på ett förtidigt tåg till Alingsås. klockan var 12.12. Shit glömde o pussa mig själv på handlederna. Gick upp npgra våningar och duschade och mer har jag inte gjort idag. Får fan bli ändring på de här nu..

Vad som händer idag ska inte vara nånting. Absolut ingenting. Rätt gött.


Telling you my story

Hanna & Sanna festar. @ my place i någon timme. Herregud.

Hör Hanna i min säng säga att den är jävligt skön. Nu har hon nog hittat ett kort på mig åxå.
Puss!

Fick en gåva av Sanna. Du är välkommen igen.

Shake it out

Öööh det är höstlov nu! Shit, that's so wierd.

However, de va inget jag ville säga egentligen ;)

Äntligen somnar du om

Noll frånvaro, jotack!

Hade ju kompledigt igår tack vare öppet hus i torsdags, gillas starkt :) Gick upp vid 10 och fixxade med utklädnadskläder hela dagen. Vid 20 över 4 åkte jag med bussen till Evelina sen kom Amanda lite senare och vi lagade mat, det blev gott! Vi åtta befann vi oss i fornbyn i Skara för o gå spökvandring, alla esteter är riktigt duktiga! Och speciellt John måste jag säga! Jesus..

Va hemma i Falköping igen vid 10, Hanna G den bruna kom o hämta oss, schysst! Vi började fixxa oss inför kvällen för vi skulle senare ner till Dagnys på HalloweenÅlle :) Sega som as var vi och kom ner dit vid typ halv ett? Hahah herregud så börja allt med att Amandas kompis Anton lyckades svinga runt Amanda så mycket att Evelina blev träffad o flööög! Och fick ett fett stort blodigt sår på knät. Satan vad arg jag var. Vi knallade in på Dagnys vid ett typ och vi kom in gratis tack vare Marcus, tacktacktack! Skitsnällt :) Och vad är det första man får höra när man kommer ner? JO PIRATES OF THE CARIBBEANS LEDMOTIV BÖRJAR SPELAS! Herrejävlar vilken kick!

Jag, Amanda & Evelina drog sen hem med Filip & Jakob och va hemma vid tre. Ville vi sova? Eehh nej. Så vi snacka innan Amanda inte ville se Saw utan Kalle & Chokladfabriken, vilket jag inte tackar nej till. Men dom två somna så sött fram mot fem och då gick jag upp o tog ur linserna innan vi gick o la oss vid halv 6. Haha men de va mys och kul!

Tack för en rolig kväll! <3

Bilder kommer ;)

To Horror, A tribute

Hemma från öppet Hus nu, sjuukt kul! Började med 45 min i fotostudion, love! Herrejävlar de blev många skratt. Sen va vi 45 min bland våra fotomaratonbilder och sen skulle vi vandra runt på skolan o dela ut lappar om Samhäll-Media. Vi träffade David (en bortglömd elektriker) och han hade stött på en zombie med lååångt svart hår sa som hade skrämt skiten ur honom. De som går Estet-Teater har spökvandring, A tribute to Horror som den heter, imorgon och då skulle dom repa i Fornbyn så deras outfits va ganska skrämmande :S Hur som helst så ville han leta rätt på zombierna igen men sen försvann han. Jag & Evelina knallade på och helt plötsligt hamnar vi mitt i zombiernas huvudkvarter? Typ precis utanför där man går in till aulan. Så går vi in och David kommer gående nerför en ramp och jag ba: "David! Vi har hittat zombierna!" Sen tittar jag åt vänster och från ingen jävla stans står där en kritvit jävel i ansiktet med lååångt svart hår. Jag skrek som faaan och sprang uppför rampen på 1/4 sekund, jag skojjar inte. Så jääävla rädd blev jag!


Gasten på Liseberg, släng dig i väggen typ.

Av någon anledning gick vi ut igen och där träffa vi Felicia (min teater kompis) och hon va inte så skrämmande, tack gode Gud för det. För det skötte alla andra ganska bra..
Då kläcker hon att det är kära Louise Johansson som är bruden med lååångt svart hår. Och en halvminut senare kommer hon smygande igen, den närgångna ungen, fy fan vad jag skrek. Evelina måste fått tinnitus eftersom jag tog skydd bakom hennes rygg. Vilket inte var en bra sköld.
Så jag fick hjärtinfarkt två gånger på en kväll. Och imorn ska jag, Amanda & Evelina gå på den riktiga spökvandringen. Och då kommer jag väl dö.. Eller något ännu värre..

Wish me luck.

I min värld kommer inget gratis

Drar mig snart mot bussen :)


Här tänkte jag klistra in en bild på en ev. sminkning till morgondagen då jag ska vara **** eller *****.
Men datorn ville inte samarbeta -.-

Nu sticker jag puss!


För jag älskar allt du gör

Fruktansvärt seriös dag i skolan. Började emd foto, vi gick igenom inför kvällen då det är Öppet Hus på Katedral, kom dit vettja o kika på vår braiga skola! Mellan 17 och 20 är de bara o kika in :) Sen hade vi expo med Katharina som inte kan lära sig namn haha! Fixade klart uppgiften vi skulle göra om en speciellt färg, jag hade Röd.

Sen mediekunskap fram till tolv, rätt slappt asså. Sen fick vi åka hem Och när vi slutade var jag så hungrig så jag trodde att jag skulle dö! Evelina höll på o svimma! Melinda hungrig, när hände de senast? :O

Nu har jag duschat, det är skönt :) Och nu ska jag leta efter vampyrtänder innna bussen tar mig till Skara igen, puss!

Nu står du först på min lista av folk som förtjänar ett öde värre än döden.


Den smygande känslan

Svar till Evelina Hemming: Den fick bli dissad för duschen ;) Får bli ikväll.

Åker nu till staden Skara igen och halvvägs dit hoppar Evelinis (samma person som nämns ovan) på och vi promenerar till Musikfestivalen i Skara för o kika på Michelle + alla andra duktiga som gått vidare till final :)

Hörs sen!

Hittar en himmelsk drog

Idag är det onsdag vilket betyder sovmorgon till 11 om allt hade varit som vanligt asså. Istället skulle alla på Medieprogrammet ha lekdag från halv 9 till halv 12. Synd bara att vi var klara 20 i 10. Så här sitter jag, Linda & Velina och Evelinas fikabiljett och har rast i tre timmar. Kuuul. Men vi ska väl pyssla lite. Skära ut namn o grejjer. Imorn är det som våran fredag för på den riktiga fredagen är vi lediga :):)
Evelina kollar fejjan. Hon ser ganska insatt ut. Nu vibrera det i min ficka = sms för den snabbtänkte. Och nu börjar jag bli dryg? Så ska dra nu ;)
Puss!

Ett tidsfördriv att dö för

Igår tog jag beslutet om att sluta rida.. Har legat över mig länge och det är skittråkigt att det blivit såhär. Men jag känner ingen glädje i ridningen efter att jag blivit så sjukt jävla rädd från när jag hade Bella.. Jag klandrar inte Lillen för detta, bara mig själv. Jag trodde att en ny häst skulle göra så att allt blev som förut, som det var precis när jag sålt Tom. Jag kunde skratta åt bocksprång o.s.v. Jag kunde skratta av att åka av. Jag vågade rida ut i skogen, jag vågade säga ifrån i ridningen.
Jag har inte varit i stallet på två o en halv vecka ungefär, i hopp om att suget ska komma tillbaka. Och jag har haft panik över att det inte gör det. Det brukade göra det när jag var sjuk förr, och tvingades vara borta i en vecka. Jag hade mål med min ridning, jag ville ut och tävla, jag hade något att sikta på. Nu har jag inte det. För jag har känt mer och mer att det händer ingenting med mig. Jag har haft Lillen i tre månader, om det hade varit gamla vanliga Melinda så hade jag varit ute o på flera tävlingar för längesen.

När jag den här veckan tänkt på att det är dags att komma igång igen så blir jag inte glad. Bara bedrövad. En helveteskänsla nästan. Och jag är så sjukt jävla besviken på det för att det är det här jag alltid levt för, men vad är det för mening att fortsätta om den sprakande elden bara blivit aska?

Jag skulle offra min högra arm för att den där elden skulle vara lika stor som den alltid har varit. Men efter den gången så jag blev avkastad från Bella och ambulans in till sjukhuset så har det inte kommit någon ny glöd. Den har dött ut.

Vad som ska hända med Lillen nu vet jag inte. Men det här är mest rättvist mot honom också. Han förtjänar det allra bästa.
Jag vet inte om jag kommer sakna det. Jag tror inte det. Tack vare dig blev det så jävla fel. Tack.

Det går över
Det går över
Det går aldrig över.

Hämnden blir ljuv

Idag har jag varit i skolan, slutade tolv så hängde med mina vänner Amanda, Evelina & Linda till Skövde. De va mysigt och vi skrattade lite. Och lite till. :) Och jag och Evelina platsar nog att at över efter Kent, filmbevis i Amandas iPhone!

Åkte hem så jag befann mig i min källare igen vid fem typ och nu ska jag gå o stänka vatten i ansiktet för jag är så jävla sleten o trött, puss!

Under dina ögonlock

Haha shit asså spelade nyss igenom Utan dina andetag på gitarr. Visst många konstpauser blev det men jag kan greppa ackorden hyffsat snabbt iallafall :):)

Nu är jag så stolt att jag ska gå o sova! :D

Och såhär såg och lät låten live. Nått så sjukt mäktigt
Plus att jag inte har zoomat någonting





Jämfört med var den här är filmad så stog vi gaanska långt fram!

http://www.youtube.com/watch?v=3ew_rtZ7SJA&feature=player_embedded
Kan inte bädda in två klipp i samma inlägg av någon anledning så klick on the link ;)

För du är allt jag har

Du ska bara veta hur jäääävla mycket jag saknar oss ♥

Att presentera ett svin

Det är u-underbart o duscha :D Och att blåsa håret efter. fast det är inte kul o gå ut ur duschen för då blir det alltid så kallt :( Men nu har jag ganska bra temperatur. Jag är nog en reptil. Får samma temperatur som omgivningen. Och det är ju mindre kul när dte är vinter. Men de är skönt när det är sommar :D

Har kommit på att soundet till "Att presentera ett svin" låter lite som det som Amanda beskrev hennes katt Theo göra när han suger på öronsnibben, hihi :D

Jag hade väl inget vettigt o säga. Fredag kommer bli bäääst!

Låt mig bli din skugga

Tjaaa :)
Jag gillar min design. Hur som helst, mamma & syrran va med Jessica (syrrans ponny) hos veterinären idag och hon blev friskförklarad! Och eftersom min syster har gått vidare till finalen i Mountain Horse Pony Cup, som är en hopptävling i hela landet där stilen på ekipaget står i centrum, så kan hon åka på den nu! Så himla kul eftersom den går på Strömsholm och här nedanför syns en bild som är den första man ser på hemsidan. Och ja det är taget från tävlingsbanan. Helt okej eller hur?

Syrran är den enda c-ponnyn i vårat distrikt som har gått vidare till finalen och man får inte byta häst till finalen heller så riktigt kul för henne! Plus att jag får följa med (a) Så min klass får nog klara sig utan mig onsdag, torsdag, fredag och ev. måndag efter höstlovet.

Syrran & Jessica i somras

Skolan idag, hände inte så mycket egentligen. Mycket skratt blev det iallafall :)

Nu ska jag mysa med min lilla kisse, puss!


Också tänder jag ljuset

Hemma nu, myshelg har det vart. Imorn är det skola börjar halv tolv så helt okej ;)
På tisdag slutar jag tolv
På onsdag börjar 11 slutar 2
På torsdag slutar jag halv 2
På fredag är jag ledig. Då blir det ghostvandring och ålle med några sockerkorn :*

Puss, godnatt

Stooort besöksrekord idag åxå, hela 70 pers har varit inne o spanat in min blogg. Lite tufft, eller hur? ;)

En framtidsvision, en kommentar

Och idag, om 8 månader, är det Melinda Madeleine Hellberg som fyller 18 år! Nedräkning, ja tack ;)
Det var väl bara det jag ville observera :D

Kevlar soul

min vän Ronja Melcker är nått så sjukt duktig på detta asså. Hela bloggen känns som Melinda fast det är en annan som gjort den. Herregud asså.

Stooort tack till dig för att min blogg fick ett redigt ansiktslyft, det behövdes! Tacktacktacktacktacktack! ♥

Observera jack sparrow i neder vänstra hörnet (a)

Klar

Hejhej Ronja här! :D
Jo det är jag som har gjort Melindas design och jag har pysslat i några timmar men nu känner jag mig klar! :) Så jag hoppas att du blev nöjd Melinda, annars är det bara att sga till och det vet du! <3

Kika gärna in på min blogg också, Här hittar ni den :)

 

(uppdatera sidan om den inte syns! Förresten så kommer det vara undertecknat av Melinda men det är Ronja som skriver!)


Heavenly Junkies

Asså vad fan är det här, sjunde Saw filmen i 3D? :O Herregud räcker det inte nu eller? Låt stackars Jigsaw dö ut på rikitgt. Dock blir man ju lite nyfiken bara för att det är i 3D, but still. Aja hoppas att det är det absolut sista av dom filmerna nu.


Den här stackars dockan måste vara ganska trött efter
alla gånger han sagt "Hello, I want to play a game".
Det skulle jag varit iallafall.

Jaja Saw filmerna är ju ändå Saw filmerna. Men spana in Hostel, det är Amandas favoritfilm!

Rollercoaster



Herregud, det här är min humor!

Och hans drottning är fri

Om jag inte hade ställt min klocka på 11 hade jag legat o sovit fortfarande (a) Men nu är jag vaken, satte på Hagnesta Hill och låg i sängen och lyssnade på de första låtarna. Kungen är död är riktigt bra.

Kikar på reprisen av Idol men nu ska jag nog gå upp o käka frukost.
Och nu kom jag på att jag inte har ätit någon frukost sen i fredags :O Asså det här måste det bli ändring på! Tur att jag har Evelina & Amanda i skolan osm får mig o äta lite istället för inget alls som det lätt kan bli. Nu skäms jag över mig själv.

Så nu ska jag gå o käka frukost :D Sen lockar det o dra ner till ICA o köpa en Ben & Jerry.. Amanda, vad var det den smaken hette för dom som gillar kolasås mer än chokladsås?

Puss, ha en bra dag! ♥

Jag behöver en hundradels sekund

Vilket citat?

Och i ett ögonblick då allt står still, så får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt

När man äntligen kan se vem som drar i alla trådar

Tack vare dig andas jag på nytt

Du är min hjälte för du vågar vara rak

Vår hämnd blir ljuv, det är vi mot världen igen

Allt värt att veta har du lärt mig, så håll ditt huvud högt

Ingenting är försent, sålänge det finns någon som kämpar för det

Jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö

Ett tidsfördriv att dö för


Eller är det jag som är för svag

Nuu kom jag på vad dne där lilla almanackan var till för, det är för tidsinställda inlägg! Haha snabbtänktes xD Tänk om jag skulle färga mitt hår brunt, då kan ju inte folk kalla mig för dom blondin längre :O Och om dom säger dum brunett så mobbar dom sig själva åxå. Fast jag ska aldrig i hela mitt liv färga mitt hår i någon annan färg än blont. punkt

Nu har jag städat, visst är det coolt :O Har inte hänt på 1000 år. Så nu lever jag inte i ett helvete utsatt för bombnedslag utan bara i ett helvete :) Och jag har döpt min källarvåning till dte, helvetet asså.

Nu ska jag.. Göra något annat puss!

Deras stolthet bar mig hit

Godmorgon skulle man kunna säga, fast jag får väl säga något annat. Fast jag vet inte vad.
Igår var en rolig o mysig kväll, Evelina får vara nyfiken till på måndag. Och puuuuuuuss på dig ändå :* Och amanda åxå för den delen? :O Den stackarn har inte fått veta någonting.. Men men då har ni nått o se fram emot :D

Har varit o köpt vintertäcke till vår lilla hund, hon fryser så fort hon går utanför dörren typ. Och nu regnar snön bort! Så varför skulle det ens komma någon snö? :O

Nu ska jag göra något.

Sälj dig dyrt, så det blir värt det liksom.

Sälj dig dyrt

Ska sova nu, ganska mysig kväll har det varit :)

Och imorgon ska jag sova huuur länge som helst, puss!

Och sköljer bort

Såg nu att min kära syster har skaffat blogg. Med Sveriges längsta namn? Jag orkar inte skriva in det för ofta liksom. Också ska jag kanske säga vad den heter, kolla denbloggensomaldrigtarslut.blogg.se. Jag sa ju det. Man orkar ju inte ens läsa det :O
Herre min jesus och Gud.
Evelina är kristen. Och jag trodde dte på riktigt ett tag idag, scary :S

Ett riktigt brev med frimärken

ey tjaa nu såg jag en sak. Där man skriver inlägg hard et kommit en liten ruta, och om man trycker på den så komemr de upp som en kalender. Och om man klickar på datumet så kommer tiden upp, coooolT! nu blev det ett stort T men jag orkar inte ändra. Dessutom var det tufft. Eller nått.

Idag var jag i skolan, hade svenska och fick uppsatsen, VG. Hade mentorstid, snackade om öppet hus. Hade engelska och tittade klart på filmen Misery. Amanda skrek, Evelina hoppa och Linda satt bakom mig så jag såg inte henne. Jag satt still. Fast jag skrattade också och hoppade en gång.

Hade medieproduktion två lektioner i rad, blev väl från 11.40-13.50? Grejjade med den framsidan som jag vill ha till pärmen. Kom på lite kluriga idéer faktiskt. Dock kunde jag inte ta in några bilder än :/ Sista halvtimmen var väldigt oseriös. Men det var skönt det med.

Matten var inställd så jag fick åka hem med halv tre bussen istället för halv fyra :) Åkte hela vägen upp till centrum där jag shoppelishoppade på VeroModa och Garderob20. Blev en lång t-shirt och en klänning på Garderoben och en liknande tygjacka och ett baslinne på VeroModa. Helt OK.

Nu ska jag göra som katten, sova. Fast nu prata jag tvärtom språket. Så nu ska jag äta, pöss! :)

Stopp, det räcker

Nu har jag gjort samhälls och svenska grejjsimoijsi. Well done. Jag är jättetrött. Vet inte varför men jag vet att dte är fredag imorgon sen är det heeelg :D Underbart, sooova.

Meningslöst inlägg, jag vill sola. Får se. Fast det blir nog det för jag fryser fortfarande. Mina händer är som istappar och isbitar på samma gång.



min kisse är sööt, dock inte när hon vill mysa klockan två på natten. Och Kent är väldigt bra. Till och med Evelujna har insett dte nu :)

Puss ♥

Emmène-moi aussi loin que possible

om någon undrar över rubriken så betyder det typ ta mig med så långt härifårn som möjligt.

Klockan är halv fem och idag är en väldigt seg dag.
Fats veckan har gått sjukt fort, det är fan fredag imorn? :O Helt sinnes!
Skola idag, började med foto och där fixxade vi med bilderna från fotomaraton som ska visas upp på öppet hus på torsdag :) Sen hade vi expo med Katharina som kallade mig Miranda, sen döpte Amanda mig till Hon. Och Amanda var friskus idag :D Eller typ iaf (a)
Mediekunskap i två timmar, vad gjorde vi? Skrattade åt Emelie som ställde frågan till läraren:
- Varför heter det Opinionsnämnden och inte åsiktsnämnden?
- Jaadu jag vet inte riktigt..
- För det engelska ordet opinion betyder åsikt på svenska och därför vore det lättare om dte hette så istället... Punkt punkt punkt..
Haha fy fan vad roligt det lät, värsta pålästa ungen. Sen frågar hon vad skillnaden på justitiekanslern och justitieministern var. Då höll jag på o dö igen :P

Hade lite rast och sen estetisk verksamhet, och då börjar det snöa?! Den 21 oktober? Det är för guds skull höstmånad fortfarande :O December är första vintermånaden lixx.. Stacjars byggarna fick vara ute o snickra plus bli igensnöade på köpet..

Nu har jag skrivit rent samhällsgrejjset o ska göra lite svenska innan jag förtjänar en timme i solariet, fryser som en gnu i norden, kyss!

Om alla dom han älskat

Nu ska jag sova, tidiga bussen imorgon blää.
Kissen har redan somnat vid mina fötter och min mage kurrar.
Syns imorgon och sov gott :)

Det är ännu mer moget att inte våga stå för det man tycker, plus att ge en sån kommentar och inte ha en jävla aning om vad det är som händer och sker.


Radion spelar vårsång

Cool grej tycker jag ;)


Spana in hennes blogg också vetja!

För övrigt så svarar jag inte på anonyma kommentarer ;)

Att du vill vara min

Jag har precis lärt mig o sjunga med i hela denna låten (även där tungan nästan vrickar sig själv)



Okej idag har jag varit i skolan, började elva med mediekunskap, sen matte till två innan jag fick åka hem igen :) När jag kom hem satte jag på Vapen & Ammunition och kom efter en stund på att jag frös. Så jag gick upp o käka innan jag la mig i solariet. Och Kent fick göra mig sällskap. Helt sjukt hur underbart det är att lyssna på deras låtar när man behöver nån sorts ordning. Jag fattar inget av det här.

Nu insåg jag att jag var ensam hemma, tråkigt för de finns inget o göra.. Aja jag kommer väl på något :)
Ha det bra, puss! ♥

Jag finns alltid här även om det inte känns så.
För du & jag ska aldrig dö

He had a heart of stone

Det är verkligen mörkt och blött ute, blää för hösten. Men om man nu ska se det från det ljusa perpektivet så kanske man kan skrapa ihop lite fördelar?

Helt okej

- Fina färger
- Man får använda sig av stövlar
- Kan sola solarium utan o känna sig konstig
- Har anledning till o shoppa
- Mycket filmtittande
- Ganska skönt klimat ute på dagen om solen skiner och det inte blåser eller regnar.

Lite mindre bra

- Det är svinkallt och mörkt på morgonen.
- Jag blir deprimerad av mörkret.
- Man blir trött
- Alla sommarklänningar tvingas hänga kvar o samla damm i några månader
- Spindlarna flyttar in
- Man är mer inne än ute

Okej ganska lika men ändå. nu ska jag och lokaflaska kolla på en bra disneyfilm :) Godnatt!

Så vet jag vem jag är

Det blev inga kort för det där satans regnet skulle börja ösa ner när jag klev av bussen på min o Ronja mötesplats -.- Så vi chilla lite hemma hos henne innan jag var tvungen o åka hem :/ Dumma skolkort som ska gå ut redan halv åtta, är väl en tidsfråga innan jag går o köper mig ett nytt f-kort.

Så jag sitter här i mina grå mysbyxor och ett tråkigt svart linne och jaa hör ljudet från Varje gång du möter min blick med Kent.



Dom där två Ben & Jerry får göra mig sällskap :)
Dessutom kurrar det i magen, Evelina, OBSERVERA!

Puss ♥

16.38

Hemma från da schoolisch nu :) Jag ska ge igen på Evelina en vacker dag.. Det får bli en annan historia.

Nu ska jag äta det som kallas mat och sen ska jag spana in busschaufflren på buss 2 till medborgarhuset där jag ska träffa Ronja :) Vilken mötesplats tänks det väl i många hjärnor men vi ska faktiskt ta kort. Och sen ska hon fixxa min bloggisch! Så kika in under dagen ;)

Nu ska jag kila, puss!

And it goes on and on and on

Men tjaaa världen :D
Min dag började med att jag påminde mig själv om att jag är dum i huvudet. SÅ jag försökte helt enkelt banka in lite vett i det. Vaknar av att mobilklockan ringer men den stora dundrande har inte ringt än. Men jag sätter mig upp och kommer på det sen, när jag redan satt mig upp i sängen asså. Hur som helst så njuter jag av tanken att kunna lägga mig ner och snooza i några minuter till. Och då släpper jag bara överkroppen så att huvudet ska dunsa ner på kudden, fast det slog i betongväggen, rätt ordentligt! Braaa gjort. Så där låg jag med en hjärnskakning? Nästan typ :P För att sen höra den stora dundrande klockan döna igång 10 sekunder efter smällen, great timing, bara o gå upp.
När jag kommer ut i mitt tv rum så minns jag skräcken jag kände igår, när en fet spindel smet in under min tv bänk. Tittar mystiskt så att den inte lurar någonstans och går upp för o äta frukost. Peter står o gör sin och jag säger:
- Spindlarna flyttar in hos mig nu.
- Alla djur flyttar in nu när det blir kallt, mössen också.
- En spindel är under min tv bänk.
- *Peter skrattar* Du får väl ta dammsugaren.
Jag äter upp frukosten och går ner igen och där sitter den äckliga tjuven mitt på golvet! Jag ser dammsugarslangen och smyger efter den. Jag sätter på den och boooom så var spindeln uppsugen :D Dock lät jag dammsugarn stå på en stund så att spindeln inte skulle komma halvvägs o krypa ut igen.
En spännande morgon minst sagt. Började dagen i skolan med vals, ganska spännande det också.

Jag behöver en ny medicin och ett nytt land

Idag var det skola, Amanda var sjuk :( Så vi fick helt enkelt klara oss utan henne.. Vi hade samhäll och sen svenska då jag höll på o somna.. Åkte hem med sega bussen och sura chauffören. Visste inte vad jag skulle göra så jag la mig i solariet för o tina upp (jag frös) och sen in i duschen och nu sitter jag är och ska mysa med Robin, Ben & Jerry :)

Imorn blire vals, watch out. Det är nått med klockan.
Puss♥

Slår min verklighet i bitar

God kväll

Åkte en sväng till Ronja idag åxå, vi skulle ta kort men det böev för mörkt så vi fick dissa den idén.. Får bli på tisdag istället :)

Nu ska jag gå upp o tvätta av mitt smink, peta lite i ögonen så linserna kommer ut, gå ner hit(underjorden) äta upp Ben & Jerry glassen och se på Robin Hood innan jag ska sova. 10.20 går bussen imorgon, wonderful!

Det här med o vara seriös på cambilder är ju inte min grej iallafall ;)




Puss, godnatt ♥

Röda, gröna, gula ljus

Tja godmorgon.

Eller klockan är halv fyra såg jag nu.

Hur som helst, spana in Evelinas blogg och kolla bilder från helgen. Charmiga. På riktigt till o med :)
Har precis kommit på att Kent & Ben & Jerry's är en bra kombination. Men jag tror att honing och Kent skulle vara dte åxå. Och varför snackar jag om honing? För att Amandas mamma gör honing! :D Och nu hängde sig nästan datorn.

Kvällen igår bestod av mat, kladdkaka, björn gustafsson, robert gustafsson, spirit, perry, ottika, zigge, othello, sune, findus, amanda, evelina, linda, med andra ord en sjukt rolig kväll. Och med andra ord ingick åxå :)
Tack igen :)

Nu ska jag äta upp fiskmaten, kyss!

Beundrar varje steg du tar

Hemma nu från Amandisen, får tacka för en sjukt mysig kväll :) Plus att hon är en riktigt kock! Och hon bor i värsta paradiset med en utsikt som borde vara förbjudet. Jag skulle ge allt för att få bo så på sommaren. Tänk att bara ha det där lugnet hela tiden. Allt är så tyst o fridfullt och med naturen precis utanför dörren..

Hur som helst vi åt mat, en pasta rätt med kyckling som Amanda lagade, det var skitgott! Åså titta vi på Björn Gustafsson - Ett livsverk. Sen åkte vi till stallet och tog in hästarna, Spirit är myysig pålle :) Till o med Evelina tog in en liten shettis helt själv hihi :D Åkte hem igen och började titta på Robert Gustafsson film ja ä' inte bitter, väldigt kull innan vi åt kladdkaka o spelade med andra ord innan Linda skulle hem :) Sen vid halv tolv kom Hanna & Johnny (observera namnet, nästan som Johnny Depp) och samma namn som Lindas ponny kom Evelina på senare ;) hur som helst dom kom o hämta mig och nu sitter jag här (:

Ska titta på Eclipse lite innan sängen kallar, imron blir det en lååång sovmorgon! Blev väckt kvart i åtta imorse av Felicia då hon frågade om jag var vaken (!) Hon om någon borde vet atat jag verkligen inte är vaken vid den tidpunkten :P Men jag fock somna om direkt, snällt.

Pöss hörses :)

We will go home across the mountains

Igår var en livad dag. Först skolan, seegt men men när vi slutade åkte jag åt andra hållet än vad jag brukar, snyggare buss var det åxå. Linda, Amanda & Evelina var med och när vi kom fram åkte vi med Lindas mamma hem till dom först sen blev det Skövde :) Strosade runt på stan innan vi skulle bowla, jag vann :O Och jag har inte bowlat på typ ett år eller nått? Evelina fick la ganska goa bilder med sin kamera, spana in hennes facebook om ett tag så;)

Sen gick vi vidare till Tai Pak och åt mat, mums. Jag älskar thaimat! Fast inte bläckfisk.. Men det är en annan historia :)

Om en o en halv timme ska jag vara hos Amanda med samma sällskap som igår, då blir det pastasås, björn & robert gustav/fsson och kladdkaka (i ugn).

Pöss!

Också släcker dom ner

Hello Falköping :D

Idag var det suraste busschaffören som finns som körde bussen. Vilket resulterade i att bussen kom till skolan typ 5 min senare? Men jag tycker om henne, verkligen. Trevligt och väldigt glad. Höhö.

Trodde att dagen skulle börja med en timmes foto, sen en timmes expo o sen två timmars mediekunskap. Istället lekte erica Berit och det böev mediekunskap även på fotolektionen. Vi fick ett A4 med uppgifter som handlade om källkritik som vi satt med hela första timme, seeegt. När vi väl skulle ha expo och jag skulle skriva ut mina bilder och texten till ett litet plakat så är skrivaren sönder så då gick inte dte heller. Fanns inte mycket mer o göra än o starta upp mediekunskapsuppgiften. Ännu en timme gick. Sen kom vi till den riktiga mediekunskapslektionen. TVÅ TIMMAR TILL! Med vilken uppgift? Samma såklart för dne förtjänade ju o bli klar. Så min dag började med ca 4 timmar mediekunskap. Jaa jag var trött efter det.

Och bättre blev det inte sen när jag, Amanda & Evelina inledde vår två timmar långa håltimma. Morgan har gjort bättre ifrån sig. Men alla kan ju ha en dålig dag. Och morgan är ju då Amandas ullared kortlek med morgan på.


När klockan blev två började vår sista lektion som är estetisk verksamhet. Då har alla som går media bild och Heléne började med färglära. Mina antecknar har aldrig varit finare för vi fick ha färgpennor :):) Sen skulle vi måla motsatser, typ varmt o kallt, ung o gammal osv. Jag målade med vattenfärger en sol med solglasögon på ena bilden och på den andra en sol med mössa, vantar och en febertermometer i munnen. Kallt varmt liksom :) Åså skulle det vara samma motiv på båda bilderna, i detta fall en sol.

Direkt efter skolan kom mamma o hämta mig, med hästtransport o allt på för Jessi skulle till veterinären. Hon visade ingen hälta på rakt spår och inte heller efter böjprov utan bara när hon longerades. Så hon fick behandling på höger fram så ska vi tillbaka om 1½ vecka :)

Nu ska jag spana in den där Hellenius.

When the world must come together as one

Läste igenom mitt förra inlägg nu och herrejesus vad mina fingrar trycker på fel tengenter lite för ofta. Dte är inte medvetet så dte behövs ingen svenska två för min del. Får väl skylla på att jag skriver alldeles för snabbt så att jag inte hinner emd o kolla både på skärmen och tangentbordet på samma gång ;)

Nu är dte dags för natten, imorgon är dte en ny dag :)

Godnatt!

Haha den gtredje bilden någonsin som jag la upp här på bloggen,
föreställer mitt schema i nian. Saknad klass!

Mitt schema i 9:an
Jämfört med nu. Sista lektionen tisdagar bara varannan vecka
Dom gröna lektionerna på torsdagar är varannan vecka tidig och varannan sen


Welcome to hell

Okej idag fick jag sova till halv tio, och ingen förstår hur skönt det är när man tvingas gå upp strax efter 6 dagen innan. Gick först upp till jorden och sedan tillovan jord där jag möttes av en glad Lizzie :) Och jag kanske ska berätta om min "klassindelning" av huset. Det finns fyra våningar (fem med vinden men den räknas inte) Och jag bor längst ner i källaren = helvetet/underjorden, sen har vi våningen ovanför min = Jorden och efter det kommer Ovan jord och sist men inte minst våningen med syrrans två rum, mammas & pappas och ett badrum som blivit Himlen. Dock är min vpning mycket bättre än alla andra för den har allt :D Ett sovrum, ett tv rum med min tv Johnny, en tvättstuga med solarium, frysen (med glass!), rummet med alla hästsaker, proppskåpet, klädkammare (det är inte så underbart som dte låter och rummet med spindlar och gamla krukor o prydnadssaker. Det låter ju nästan som helvetet nu bara för det :S Nu glömmer vi det här ;)


Utsikten från ett av två fönster

Men jag har en helt egen ingång, det är det inte alla som har! :D

Idag har jag varit i skolan hur som helst och började med att på bussen skicka ett sms till Evelina "Hej Hitler hur gick provet?". Snällt kom jag på nu för jag hatar Hitler och då kallar jag Evelina för Hitler? Och nej jag hatar inte Evelina. Först hade vi mediekunskap i skolan o sen matte. Jag trodde att jag skulle dö av skratt emellanåt men hann ändå rökna 13 uppgifter, anteckna i blåa blocket :)

Hörs!


This should be intresting

Idag fick jag åka hem med halv ett bussen, sköönt! Innan jag gick hem kikade jag in i en butik som heter ICA, vet inte om ni hört talas om den för den är ganska ny. Hur som helst köpte jag Carbonara sås eller den var ju fortfarande i pulverform och chokladpudding. Sen lagade jag mat till mig o mamma, upskattades tror jag :)

Sitter och tittar på Extreme Home Makeover där de sju dvärgarna får vara med o riva huset, sjukt ballt :D Haha skrattar som fan xD

Nu ska jag gå upp o hämta chokladispuddingen i kylen :) Är det gott föresten? :O
Och idag var dte tydligen kramdagen? Hade helt glömt bort det så får la gå o ge syrran en kram nu :)


Never let go

Dagen började med att jag vaknade. Eller så börjar väl alla mornar? Fast näe ändå inte för det första som händer är att örat skickar en signal till hjärnan om att det är något som låter som gör att man vaknar :D
Hur som helst så åt jag frukost ochtog på ig det som kallas kläder innan jag och min haltande högerfot gick mot bussen. Tog längre tid än vanligt. Men 10.20 bussen hann jag med iallafall :)
Åkte till skolan och skulle ha samhäll men vi grejjade med bilderna vi tog till fotomaraton grejset. Sen åkte jag hem med halv två bussen, varför? Jag skulle till den där läkaren som tvingar en att svälja med öppen mun. Och min mun blödde väldigt mycket. Fast blod smakar gott :D

Syrran var snäll som red Lillen åt mig idag :) Jag och Lizzie har precis varit ute på promenad och innan det var vi ute o lekte i trädgården i en halvtimme, hon var helt tokig :O

Nu ska jag myyysa :)


Med svarta naglar

Just nu kan ju allt bara dra åt helvete. Vad fan har jag gjort för o förtjäna detta? Och jag vet att det bara är onödigt o skriva det här men jag måste få ur mig det.

Jag har aldrig varit såhär förvirrad i hela mitt liv. Jag vet inte vad jag vill, vad jag ska göra, vad jag borde göra. Jag vet ingenting.

Det går över
det går över
det går aldrig över.

Jag ber inte om något medlidande eller "tyck synd om mig" eller någonting. Jag ville bara få ur mig det. Skrika liksom.

Turn around and walk away

Några steg fram, för att sen gå tillbaka igen

Har kommit hem från stallet.

Hur fan kunde du göra såhär mot mig?

I want to buy a hamburger

Hur svinkallt är de här landet på en skala? Brukardte vara såhär kallt? Ännu en vinter med 25 minus? Jag drömmer mardrömmar fast jag är vaken.

Laddade ner sista Saw filmen igår, fråga mig inte varför. Kände för det bara, av någon märklig anledning. Så nu har jag sett alla, anteckna i det röda blocket.

Idag sov jag till typ 11 och nu ska jag åka till stallet, rida Lillen. Resten av dagen ska gå åt till o inte göra nånting alls. Sånt är sjukt skönt, filmtips emotages villigt :)

A little piece of Thailand

Imorse vaknade jag med feber och en sjukt jobbig kropp som var väääldigt trött tackvare det. Kan ju inte påstå att jag fick såva överdrivet mycket inatt heller.. Så mamma sjukanmälde mig idag.
Jag somnade om jag sov några timmar till, säger inte hur länge, men när jag vaknade mådde jag lite bättre och efter en dusch senare på dagen så känner jag mig nästan pigg :)

Åkte ut till stallet på Robin och fick lite frisk luft, Lillen fick vila men pussar fick han iallafall. Min fader skulle vara snäll och spruta av moppen, dock satt mina nycklar i, med Kent nyckelbandet?! Tur för han att det överlevde men inte utan o bli genomsurt.

Panik har jag haft idag också.. Kom på att Thailand bilderna inte finns i min dator och inte i kameran heller?!?!?!?!? VAD FAAAN SKA MAN GÖRA?! Tills min syster kläcker efter en timme "men jag har ju en thailand mapp i min dator". Kunde inte hon sagt det en timme tidigare innan jag exploderat?

Så jag slänger väl upp några mysiga bilder, vill tillbaks kan jag ju lugnt säga..



Varför har vi inte sånahär butiker i Sverige?



Elektriker kom och hjälp



Big buddha, jaa han gjorde själ för namnet. Plus att byggställningarna
består av bamburör. Stadigare kan det ju inte bli


Maya Bay, so god damn beautiful.
Som i Pirates of the Caribbean, vita stränder, turkost vatten och stooora
klippor.


Fiskarna som bet min syster i handen. Då slutade hon snorkla och tog kort istället :P


Nya bussarna i Sverige också?
 


Phuket FantaSea, det coolaste stället jag varit på



Day light


by night


Check the price, dock in bath men ändå..


Detta förklarar jag någon annan gång


Nu ska jag sola, puss

God bless the road

Min dag började så jävla dåligt som den bara kan göra, jag fick vakna utan min skönhets snooze. Mamma kommer ner och frågar om jag har sovmorgon. Jag sömndrucket svarar nää.. Och då kläcker människan för klockan är kvart över 7.. *En film på hur mina ögonlock flyger upp* Drar snabbt slutsatsen att jag inte har någon buss att åka med eftersom den går 20 över..
Men det ordnade sig för min far hade haft spinning så han kunde skjutsa mig. Och försent kom jag inte heller :O

Förövrigt håller jag nog på o bli sjuk också.. Fryser nått så sjukt lätt och känner mig hängig och trött hela tiden, speciellt idag.. Och det har inte ens varit en ansträngande dag :O Kuuul. Verkligen.

Åkte hur som helst hem med halv tre bussen och hoppade av i stan där jag träffade syrran. Vi vandrade runt på marken en stund innan vi drog hem och sen vidare till stallet. Red Lillen och han var duktig förutom att jag inte orkade kräva så mycket som jag ville.. Nu ska jag ta på mig min mysdress och krypa ner i soffan med OC.


puss!

För blod är ju bra

HAHAHA jag diggar varuhuset på fyran asså!
Dock inte bättre än comhem reklamen.
Eller kokosnötlåten.

Postrunda över

Om ni undrar över mina rubriker så blir det alltid det som jag precis har hört.

Har kommit hem från stallet nu, sitter här med blött hår och väntar på att Berg flyttar in ska börja :) Har ridit Lillen (förövrigt gick det åt fem försök att få det stora L:et att bli stort) och han fick även nya skor. Tjöta skit med Sofie, märkligt att den kvinnan alltid har något o säga :O Träffade Lillebror Adam (som inte är min riktiga lillebror men nu får han vara det iallafall) och tjötade med honom också. Herregud vad min mun går idag.

Nu ska jag dricka min saft och ha det chill. Imorn är det skola, bara medieämnen love.

Puss ♥


Create disasters

Idag fick jag sova till 9.20, jag bara ääälskar sovmorgon :D Det första jag ser är min mobil och ser att något skickat ett sms. Det var skolan som sa att vår mattelektion idag var inställd. Funderade en stund och kom på sen att jag bara skulle ha mediekunskap från 11-12 då. Satte mig på bussen mot Skara runt 20 över tio, hade mediekunskap i en timme, ganska mysigt sen åkte jag med halv ett bussen hem. Nu har jag varit sjuukt duktig och gjort matteläxan som är tills på fredag (!) OCH läst i Misery boken. Den kvinnan är ju störd. Hon i boken alltså, inte jag. Fast Linda drog slutsatsen idag att min dumhet sitter inte i hårfärgen utan den sitter i huvudet. Alltså skulle det inte hjälpa om jag färgade det. Tack för att du finns där och muntrar upp mig, höhö. I-R-O-N-I.

Nu ska jag snart åka tillbaka till Skara för att ha utvecklingssamtal. Blir la spännande o se vad mina föräldrar lyckas säga om mig. Och mentorn också såklart.

Ignorera de charmerande ögonen, tack

För er som inte ser vad det står: måndag Uppsats 8-11, Skolfoto
Tisdag: Samhäll s. 55-80, onsdag & torsdag inget, fredag engelska läxa,
matte procent grejjs. Fruktansvärt krävande


Sitter och räknar och jag har gått på Katedralskolan i 6 veckor. Herrejesus och på dom veckorna har jag varit borta från 3 lektioner. En gång från gympan då jag var ett vrak när jag vakna och sen när jag var ledig och hade två lektioner den dagen. Inte illa ;)

Synes puss!

Every long lost dream

Idag har jag varit nått så sjukt trött i mitt stackars huvud.. Har haft "far jag kan inte få upp min kokosnöt" på hjärnan typ hela dagen. Fast bara dom två första textraderna för sne kan jag inte mer. Irriterande? Ja. Plus en hel del andra saker.

Men en sak som var sjukt cool var jag att jag var bäst i klassen på läxförhöret vi hade? Öhhh hur fan gick det till? Jag bara utbrast VA när Erica sa det xD Herrjesus även små kottar som jag ska lyckas ibland :)

Hoppade av bussen på ridskolan idag, en kvart senare satt jag på hästryggen och red dressyr för Emma. Han var jätteduktig idag, går verkligen åt rätt håll!

Nu ska jag se på OC :)


turkland 2006

Tjaa folket. Idag fick jag åka till skolan med 20 över 7 bussen istället för 20 över 10? Är jag sjuk? Nej. Jag skulle skriva uppsats i tre timmar. Kuuul. Dock var jag klar efter 2 men då fick jag en fet håltimma till halv tolv istället.
Då hade Mp1 samhällskunskap där alla grupper utom Centern (min grupp) och moderaterna skulle redovisa om sina partier. Sen en håltimma till halv tre då vi skulle ha skolkort. Jag blev inte bar, som vaaanligt. Fast jag har ju iochförsig (jag skrev ut hela ordet!) inte sett dte än.

kte hem, höll på o somna bussen men jag klarade mig vaken. Vilken svenska det där var. Åkte till stallet pch pussade på Lillen, imorn blir det dressyrträning. Jag tror att jag kommer dö!

Puss!

P.S. Fråga inte om rubriken, min smarthet och fantasi slog till igen ;) Dock var jag i turkland det året men ändå.

Först tar man en skruvmejsel

Asså den här låten ska jag banne mig lära mig!




Far jag kan inte få upp min kokosnöt, Alla sätt jag prövat har vart fel. Med min lilla yxa högg jag tills jag blev stel, Bordet fick hack, parkett golvet sprack men nöten den är hel. Far jag kan inte få upp min kokosnöt, Nej inte med ens hammare och spik. Vare vägg nu har små märken här och var, Det är bara kokosnöten som är sig lik. Ja det är bara kokosnöten som är sig liiiik! Allt det andra verkar mera kalabalik. Säg mig minns du flygeln far? Glöm bort den är du rar. för det är bara kokosnöten som är sig lik där hemma! Far jag kan inte få upp min kokosnöt, Fast jag försökt att krossa'n mot en dörr. Ty hur jag nu dängde så måste jag ha dängt fel. För dörren gick upp och mamma kom in men nöten den är hel! Far jag kan inte få upp min kokonöt, Ne trotts att jag gav min mor en ny mimik. När du henne ser så tror jag att du ler för det är bara kokosnöten som är sig lik. Ja det är bara kokosnöten som är sig liiiik! Allt det andra verkar illa gjord mossaiik. Mammas nos blev grann, Och hakarna försvann. Det är bara kokosnöten som är sig lik där hemma. Far jag kan inte få upp min kokosnöt, Nej inte ens med nitroglycerin. Ty när jag hade laddat mycket omsorgsfullt och väl, Bortåt jag sprang och sen sa det pang. Men nöten den är hel. Far jag kan inte få upp min kokonöt, För jag behärskar ej nån sprängteknik. Vårt lilla hus om du ser? Se det står där inte mer. Det är bara kokosnöten som är sig lik! Ja det är bara kokosnöten som är sig liiiik! Allt det andra verkar mera pyromanik, så att säga. Brandkårns jobb blir lätt, den enklaste dom sett. För det är bara kokosnöten som är sig lik så lik så lik så lik! För det är bara kokosnöten som är sig liiiik!

Our love was just a masquerade

Missing, hoping


Tjenna!

Jag o mamma åkte till Kinnarp idag och kollade på skor, jag fick med mig ett par höga stövlar med typ "pirate vikning" längst upp, assnygga!

Imorgon är det skolfoto, VAD SKA MAN HA PÅ SIG? Hur ska man se ut på skallen framför allt :O Hoppas att det inte regnar imorn.. Plattisen får följa med till skolan. Just in case. För nu satan ska jag se vettig ut för en gångs skull!

Imorn ska jag nog va med Michelle plus att jag ska rida Lillen åxå, hm får se hur jag ska hinna med både ock. Sen ska jag fota åxå aja det löser sig. Sen vad som händer mer i veckan vet jag inte :)

Nu ska jag se ett avsnitt till av O.C innan jag ska börja kolla kläder och sen somna in, puss!

Vi blev som dom andra

Jag somnade ehhh öööhh typ fyra igår? Asså klockan fyra på natten och inte på dagen, eller eftermiddagen eller fan kalla det vad ni vill! Och idag gick jag upp kl 10 :O:O Shit asså men jag åklte ut till stallet och red min ögonsten. Hoppade lite och han tyckte nog att dte var kul :)

Nu är jag hemma o har möblerat iordning för solning i solariet (H) Fast först ska jag o mamma åka o köpa en hasp till Lillens boxdörr för den öppnar han själv? :O Snacka om o ha tråkigt? Sen ska jag bli ett snäpp brunare och efter det är beroendet igång... Men so what dte är mörkt och kallt ute så det är säsong för det :D Nu kommer jag väl få höra i skolan att man får cancer av det. HAHA men det är hmm vad heter det nu, terapi? Nääe det låter konstigt aa hur som nått-är-det att ligga där. Ingen fattar. Och det är inte meningen men just nu får det vara det.

Och herre min jesus vad jag svammlar :O Hejdå!


I'm gonna give my self an upgrade

Tjaa, noll närvaro men jag har bara känt som att datorn och jag har varit som två magneter med fel ändar mot varandra. Igår var en så sjukt rolig eftermiddag/kväll/natt med Evelina och Amanda. Herregud dom två kan få mig o skratta ordentligt! Vi käkade på Gondolino, hyrde film som blev The Last Song. Ännu en lipfilm, tur att jag inte var ensam och såg den för då hade mascaran placerat sig på kinderna istället :)

Idag har jag kollat på O.C, sjukt bra serie :) Åså var jag istallet, mamma longerade Lillen och jag gick med Jessi. Hon var förövrigt hos veterinären i torsdags och då fick vi klart för oss att hon har kotledsinflammation i båda fram. Så hon går på medicin och skrittpromenader 10 min/dag i två veckor innan hon ska på återbesök. Röntgenplåtarna visade ändå att hovbensrotationen hon hade för 2 år sen är helt borta, sjuukt skönt det iallafall!

Vinst LC
Lillsyrran och lillponnyn ♥

Ullared var det i onsdags, jag fick med mig lite smått och gott hem :) Bl.a blev det en mysdress och den är jättemysig. Tur är väl det annars hade det ju inte varit en mysdress. Sen en större väska, Kent skivan (L), en pippi långstrump tröja som är stickad fast med grå ränder och nu kommer jag inte på mer. Lillen fick tre täcken så att han inte ska frysa i vinter :)

Nu ska jag gå upp och borsta mina vita tänder som blir röda när tandborsten invaderar, puss!

Bara för att jag alltid kommer att älska dig ♥