Dracarys

Hej på er!
 
Idag har jag varit hos min psykolog och ny sitter jag nyduschad i soffan och kollar på Game of Thrones. Senare ska jag som sagt till Make up Store och sen till Hanna :)
 
Ville mest bara kika in och säga hej :)
 

Ett litet godnattinlägg

Godkväll på er!
Ikväll har jag haft cheerträning som sagt, gick jättebra idag faktiskt!

Imorgon ska jag först till min psykolog vid 11, sen kl 16 ska jag va på Make Up Store i Skövde där min cheercoach jobbar och jag ska få en sminkkurs av henne. På kvällen är det party som gäller!

Ska även försöka ta kort på allt jag köpte i Scandinavium, men här får ni en bild från dagens cheerträning sålänge :)

Godnatt!


Gothenburg Horse Show

Yes, I'm alive! Mitt knä är skit, har inte gett med sig helt än, suger. Och i måndags när jag skulle gå igenom gymmet med Henke blev jag sjuk.
 
Hur som helst, i frdags efter att kursstarten för Svenska 2 på lärcenter varit åkte jag, mamma och syrran till Göteborg Horse Show, köpte ett träns och tyglar, sporrar, halsband till Lexi, Star Riderridbyxor och sen träffade jag Tyra Sjöstedt åxå! Köpte hennes bok och fick den signerad, läste ut den samma dag ;)
Dessutom var det en världscupomgång och Ninja La Silla avtackades, fick kämpa ordentligt mot tårarna! Fina Ninja vad vi kommer sakna dig <3
Det måste jag ju berätta åxå, när showen var slut inne på arenan var mässan stängd så vi var tvungna att gå en annan väg ut, genom VIP:en. Och fy vad det stank sprit där!  Helt insane! Bara en parentes det där men ipmänniskorna har ju bevisligen trevligt där ;)
 
Så nu har jag skrivit lite, igår var jag på världscupfinalen i scandinavium åxå plus köpte några fler saker :) Mer om det senare!

Nytt liv på gång

Hej på er!
 
Har gått några dar sen jag bloggade men kan säga att mitt knä har blivit bättre iallafall. Var inte med på cheerträningen i onsdags men tvingade mig till att va med på hoppträningen, ska ju tävla imorgon så det var viktigare. Men shit vad ont jag hade sen :/
 
Igår var jag på TK för ett möte med Jill där vi snackade om hur jag ska lägga upp min träning, vilka pass som passar mig och på måndag ska jag gå igenom gymmet med Henke. Direkt när jag kom dit så blev jag så jäkla taggad. Kommer nog trivas som fisken i vattnet där!
 

Skräckfilm

Ciao!

Sitter och kollar på skräckfilm, Sinister heter den och är svinbra! Tur att det är ljust ute fortfarande ;)


Columbus var mitt namn

Tja!
.
Anledningen till att jag inte bloggade i söndags: gick och la mig 16.30 och sov till 09.30, alltså 17 timmar i sträck! Jag var heeelt slut! Men tävlingen gick bra, det var kasst underlag och Ikaros tappade bakbenen fyra gånger på grund av det men vi fick bara en rivning i omhoppningen så det är jag nöjd med, var ju vår fjärde 1,10 ihop så :)
 
Efter tävlingen så gick jag på promenad med hundarna, Albin och Vilgot, fruktansvärt söta ungar det där! Sen vidare till Lukas som fyllt ett år :)
 
Igår var jag först hos Eva på Lärcenter och sen åkte jag äntligen till TK och fixade gymkort! På kvällen var det cheerträning och där skadade jag knäet -.- Har ont och det gör ännu ondare ju mer jag går på det, och jag som tänkt köra BodyPump ikväll. Det är Melinda med sin vanliga tur (y)
 
Nu har jag intagit soffmode med två vovvar och två katter, ciao!

Tävling

God morgon!
 
Nu sitter jag här i tävlingskläder och ska snart åka ut till stallet och sen vidare till Tidaholm. Hoppar 1,10 idag och sen ska vi åka vidare till Sanna och Mato och fira deras son Lukas som fyllde ett år igår :)
.
Igår va jag som sagt hela dagen på Tomas Ledin, va hemma vid elva igen och va rätt slut ;) Men det har ändå vart två roliga dagar i Skövde! Stackars amerikansk fotboll-killarna som skulle riva scenen och jobba till 03 inatt :/ Jag kunde inte blogga nånting igår för min bloggapp cepar som fan så vi får se hur det blir i dag med helt enkelt ;)
.
Ha en bra dag :)

Hurry up

Bloggar svinsnabbt, ska snart åka till Skövde för två Tomas Ledin konserter, här har ni en bild på mig. Konstig som fan blev den men orkade inte ta om fler så, men nu får ni se håret iallafall :)
2

Hos Jonna


Mot frisören

God morgon!
 
Springer runt och letar kläder samtidigt som jag slänger på mig lite smink, och jag är ju sån att sminkar jag mig så måste jag lägga på ögonskuggor. Jag har väldigt svårt att bara lägga på mascara, förutom på sommaren, då är de bara mascara som gäller för då använder jag solglasögon hela tiden ;) Jag ska snart åka upp till stan och fixa håret hos Jonna! Klippa dom slitna topparna och lägga i nya slingor, ska bli skönt :)
.
Ikväll styr jag bilen mot Skövde och Tomas Ledin :)
.
Nu måste jag rusa!

Lovely day

Avslutar denna dagen med en bild på gänget innan vi drog ut 1,5 timme på uteritt :)
Jag & Ikaros - Hanna & Gazzou - Annika & Asti - Emelie & Lillen - Felicia & Lucky
.
Natti natti :*

I am your father

Tjenamors!
 
Nu sitter jag under en filt och fryser medan katterna gör en massa hyss hör jag. De va svinkallt ute, blåste jättemycket men de va ändå skönt att få komma ut på årets första uteritt :) Imorgon ska jag till Jonna (min frisör) och klippa liite lite och slinga. Utväxten är inte o leka med nu ;) Ikaros får vila imorgon och sen på kvällen ska jag jobba på Tomas Ledins konsert på Arena Skövde :)
.
Just nu tänkte jag faktiskt ladda ner första Star Wars filmen och se den, har aldrig sett en enda Star Wars film. Ja ni hörde rätt, inte ens sett klipp från någon. Samma gäller James Bond, har inte sett en enda ändå har vi allihop hemma ;) Skäms på mig! Men jag har ägnat mig åt Sagan om Ringen och Pirates of the Caribbean istället ;)
Min bakgrundsbild på datorn till exempel:
Rätt härlig eller hur? ;)
.
Nepp nu ska jag göra nått, kolla Star Wars var det ju!
Puss
.
P.S. Lexi hade gått o hämtat min sminkborste och lekte med den, sabla katt!

Powerwalk

Hej på er!

Nu har jag precis kommit tillbaka från en 45 min promenad/powerwalk med vovvarna. Och dessutom fyller Lizzie 3 år idag, grattis till sötnosen :)

Snart kommer syrran hem och då ska vi ut till stallet för vid fyra blir det uteritt med några andra :)
Sen åker jag till TK och fixar gymkort, naajs!

Och de måste jag ju berätta att jag kommer närmare och närmare ner i spagat! Här är en bild som togs för typ en månad sen och det har blivit lite bättre ;)


Gandalf the Grey

Goddagens på er!
 
Om jag känner mig själv rätt så ligger jag och sover fortfarande men jag fixade ett tidsinställt igår som ni får läsa nu :)
Idag ska jag ju som sagt ut och rida i eftermiddag, en sväng ute blir det då. Sen ska jag åka ner till träningskompaniet och fixa gymkort där! På tiden, har tänk skaffa det i flera månader nu men har aldrig blivit av men nu jäklar ska det tränas här! Jag behöver sannerligen få tillbaka mina fina magmuskler jag hade som 15/16-åring :)
.
Annars är det inget speciellt inbokat mer idag, skönt med tanke på gårdagen. Min energi tar slut så jäkla fort, så tråkigt men det är bara att kämpa vidare. Keep on fighting all day, every day.

Cheerleading och hoppning

Hej på er!
 
Japp idag har vart en intensiv eftermiddag/kväll med både hoppträning och sen direkt till cheerleadingträningen :) På hoppträningen hoppade vi bana och det gick finemang, Ikaros skötte sig jättebra men blev lite stark emellanåt men de får han bli ibland ;) Dessutom fyllde min tränare Frida år idag, grattis till dig! Så det bjöds på tårta efteråt :)
.
Klockan 6 åkte jag och Lisa vidare mot Skövde och cheerleading. Idag körde vi swedish falls igen men åxå twist och framåtvolt. Skitroligt var det iallafall!
Nu ska jag lägga mig i sängen och sova, imorgon blir det uteritt i det förhoppningsvis fina vädret :)
Godnatt :*
 

No one sleeps when I'm awake

Idag är det tisdag och jag har varit på Lärcenter en sväng idag, ska börja plugga där den 26 april. Så hade ett möte med en där.
Efter det åkte jag hem och har inte gjort något speciellt mer idag. Emma har hand om Ikaros idag, så jag har kollat på Game of Thrones, igen ;) Men det är så jäkla bra!
Nu ska jag knalla uppåt och äta lite och sen hopp in i duschen, puss!

Just freshing up

Nu är jag nöjd med den nya designen :) Det var verkligen på tiden då jag inte varit brunett på snart ett år? Men det tar sin lilla tid att få till det, började ju fixa igår och nu har jag fixat antagligen sånt som bara jag ser skillnad på men ;)
.
NU ska jag sova, puss!

Swedish falls

Ciao!
 
Idag var jag uppe vid 7, halv 8 åkte jag, Annika och Frida till Husaby med tre hästar, va hemma igen vid 14. Åkte hem och sov några timmar innan jag åkte vidare mot Skövde och cheerleading :) Idag provade vi på nya pyramider nämligen swedish falls och split stunt, svinkul!
Swedish falls
Split stunt
.
Nu ska jag titta på det nya avsnittet av Game of thrones och sen sova :) Natti!

Film från DM i cheerleading

Hej på er!
 
Massor har hänt sen jag skrev här sist, jag har varit på min första tävling i cheerleading! Sviinroligt var det men tyvärr var konkurrensen stenhård så vi fick ingen bra placering :/ Men har vi lärt oss detta på 5 månader så ska vi göra ännu bättre ifrån oss nästa år :)
Här har ni filmen från DM i Borås
 
Annars då? Jo jag ska börja plugga igen! På lärcenter och läsa upp ämnen så jag får ett gymnasiebetyg :) Ska bli svinkul så börjar med Svenska 2 (Svenska B) den 22 april på närdistans :)
.
Med Ikaros går allt finemang, har varit och hopptränat idag, har var pigg som as men han är helt underbar. Älskar den hästen nått så fruktansvärt! Imorgon ska jag med Frida till Husaby Hästklinik med några hästar, 7.30 åker vi så de blir upp tidigt imorn.
I helgen är det Tomas Ledin på Arenan i Skövde och jag ska jobba på fredagkväll och hela lördagen med cheerleadingen. Och på söndag är det tävling med Ikaros i Tidaholm, ska hoppa 1,10 då :)
.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan, ha det fint!