Mina tankar kretsar kring dyra saker

Hur slarvig får man va? Har inte bloggat på aaaaslänge men jag har legat sjuk hela veckan :( Så jävla typiskt! Jag skulle ju börja praktisera på Hemtex i tisdags, gick de? Nej! Och de blev ingen hoppträning idag heller, suger :( Imorn ska jag iallafall åka till Jönköping med Matilda & Moa, den sistnämnda har aldrig varit på a6! Så dags o påbörja hennes allmänbildning ;)
.
Lilla Lizzie fick åka till doktorn igår, Lexi klöste henne i ögat så hon fick ett litet sår :( Dock var de så att Lexi låg o halvsov i soffan och Lizzie såg henne inte och hoppade på henne, vem som helst hade väl försvarat sig då. Men dom blev kompisar sen :)
Nu ska jag krypa ner i soffan och kika på OC och bli frisk!
Ha det bra :)
.
P.S. Igår släpptes Kents nya singel 999, helt okej men för enformig i musiken för o va top notch :/ Hoppas på albumet istället!

23.03.2012 - 23.03

Gör ett snabbt inlägg i klockslag om hur min dag har varit, är så trött att jag snart ramlar ihop, fast jag sitter ner.
07.15 - Klockan ringer, dags o gå upp
08.00 - tid hos min KBT-terapeut
09.15 - ut till stallet och fixxa Ikaros saker med Lizzie
10.00 - sätter mig i solen med en bok och lite saft i bara shorts och linne, asvarmt!
12.00 - hämta mamma på jobbet, åt lite mat och sen ut o steka lite till.
15.30 - åker med mamma till VeroModa
15.45 - tid hos min läkare
16.30 - ca 17.30 - först på apoteket i en halvtimme för o hämta ut tabletter, jävla strulig människa, vidare och köpa saker till katterna, fort hem och byta om för stallet.
18.10 - rider iväg från ridskolan bort till Holma för en kort ridtur med Matilda :)
Hämtade sen Matilda på Holma, hämtade Moa, hämtade mat, åt maten och spelade med Andra ord resten av kvällen, mys!
Nu ska jag sova, puss godnatt!

Kent - 999

I hela mitt liv har jag hört en sång
En vaggvisa du sjöng en gång
I hela mitt liv har jag litat på mig själv
men nu behöver jag din hjälp
I hela mitt liv har jag hört en sång
En sång min mamma sjöng en gång
I hela mitt liv har jag försökt att tänka själv
men jag kommer inte längre utan din hjälp

.

Alla mina tankar kretsar omkring sjuka saker

.

De där drömmarna vi drömde kom från gränsland bortom taggtråden
där skyttegravar grävdes när någon annan byggde landet när vi sov
Nu är vi vakna men vi känner inte igen oss
De har rivit våra gator bränt ner lekplatserna
där vi hängde som barn
Hur långt man än har kommit
är det alltid längre kvar

.

Det fanns ett ljus som aldrig släcks

i sångerna från min uppväxt
I hela mitt liv har jag litat på min tur
men det här kan jag aldrig slingra mig ur

.

Alla våra ideal kommer från ett rosa åttiotal

.

Så nu tänker vi på resor, Vita nätter, Ian Curtis
Är du Michael Jackson eller Michael Bolton
Är du Pepsi har du Kola
är du lönsam i din nakenhet, dina blåmärken och valkar
Du har gåshud för du fryser är det här det bästa livet hade att ge?
Hur långt man än har kommit
är det alltid längre kvar

.

Alla mina tankar kretsar omkring dyra saker

.

Åh baby var har du varit
vi har redan tänt på grillen
vi har väntat här i regnet på någonting som inte händer
och som aldrig kommer att hända
Det är bara en vag känsla
av att någonting gått förlorat
att vi slösat vår bästa tid på missunnsamhet
Längre har vi inte kommit

.

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra
Dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort
Dom 999 saker jag aldrig skulle göra
Dom vägs upp av 999 värre saker jag redan har gjort



Min bästa söta fläckiga Ikaros ♥

Inget videoinlägg nu, för nu har jag pratat live så de räcker o blir över ett tag ;)
Ikväll var de som sagt hoppträning på Ikaros, första sen i höstas och om han var pigg? JA! Men som den hopptokiga häst han är borde han ju gjort lite mer än att bara springa fort men nej, ingenting, inte ens minsta försök till o bocka eller nått och asså åh det var bara så kul o va igång igen! :D Jag tänkte på de när jag hade ridit klart att Ikaros är fan det bästa som hänt mig, han är min rehabilitering och jag har kommit en bra bit på att lämna skräckslagen och komma tillbaka till den jag var innan Bella. Jag kan hoppa, han kan vila tre veckor i streck utan och bocka av en eller ens va hysteriskt pigg, jag kan rida ut i helt nya miljöer och han är ändå den minst rädda, jag kan rida dressyr, vissa dagar kan han gå väldigt bra, bara jag är motiverad, hoppa terräng, racea över ett fält och han skulle aldrig aldrig göra något för o va dum. Jag behöver inte vara rädd att han helt plötsligt ska flyga i luften eller börja bocka när man gallopperar ute eller nått. Han är fan den bästa som finns ♥
Världens underbaraste varelse!
.
Och tack Lisa för att du hade tålamod med mig när vi gång på gång ville prova honom igen :)

Tårtbak och mammas dag :)

Idag är det hoppträning och eftersom Emelie ramlat av så måste hon bjuda på tårta plus att mamma fyller år idag :)
Såhär ser vårt kök ut nu ;)


Alla öden är värre än döden

Jag kommer somna sååå gott ikväll! På förmiddagen så har jag inte gjort någonting, på eftermiddagen åkte jag först till stallet, mockade plus tog in hästarna, vidare och hämta Matilda & mamma och sen till IKEA i Jönköping. Skulle köpa sängben för i går kväll när jag släckt lampan och låg o kolla på mobilen lite innan jag skulle sova så ser jag en spindel krypa 10 cm från mitt ansikte! Och jag har störtfobi för spindlar så jag fick panik, skrev en rasande lapp till mamma och pappa att vi måste köpa ben till min säng så det inte blir så instängt där och så blev de ;) Så fick jag med mig ett soffbord åxå :))
När vi sen skulle åka hem stod det två tjejer med ett paket lika långt som bilen, och bilen, ja den var liten och asså ah ni skulle sett, men ah dom skulle ha in paketet i bilen men när dom inser att det inte går, ja då öppnar dom paketet och börjar ta ur dynor för att det tydligen skulle bli lättare att få in det då. Men ja dom hade alltså köpt en tresits soffa plus en hel kundvagn full med grejer somdom skulle ha in i en bil som var mindre än en Renault Clio. Hahaha vill höll ju på o dö dör ett tag ;)
.
Åkte hem och direkt ut till stallet så Ikaros fick springa lite i ridhuset, imorn ska vi hoppträna för första gången sen i höstas! Wihoo! Om tre veckor taggar vi tävling på hemmaplan :))
Puss!

Adrian Lux feat. Joakim Berg

Måste bara tipsa om en låt, så skön!
Den 28 mars kommer Kents nya singel 999 ut och 25 april kommer albumet! Längta!!

Missing key

Hola!
Idag är det tisdag, i söndags såg jag mitt livs första Big Brother avsnitt, tänker inte kolla på nått mer för då kommer jag att bli fast. Men dom har ju ganska sköna utmaningar ;) I söndags var jag, syrran och Matilda på en uteritt. Emelie blev skallad av Lillen för jag och Ikaros hade för bråttom iväg men alla var nöjda och glada när jag och min plutt gick upp i skogen och hämta en stock att hoppa över. Roligast tyckte nog Matildas ponny Felicia att det var ;)
.
Igår red jag i ridhuset på det raka bettet, både jag och Ikaros var lika ointresserade av ett dressyrpass och ja ni kan ju gissa hur dte gick ;) Tillslut så släppte jag stigbyglarna och bara ville bli sams igen, vilket vi blev. Speciellt när han fick långa tyglar och fatta att vi hade ridit klart för idag. När jag skulle åka hem insåg jag att bilnyckeln hade smitit från min ficka. Den återfanns inte så fick ringa mamma och hon kom med reservnyckeln. Hoppas nån med hökblick har hittat den därute!
.
Nu ska jag.. kolla klart på Två Tornens extramaterial tror jag. Ja det ska jag, ciao!

Nytt hål i örat

Klockan är mycket men kände ändå för o slänga upp nått här ;) Matilda & Moa har precis åkt hem, vi kolla en skräckfilm, Shutter blev det den här gången. Första halvan var bra sen blev det bara med och mer The Grudge stil så ah. Den utspela sig i Thailand så döda asiatiska tjejer är väl en standard. dock blev jag jävligt rädd några gånger!
.
Innan det gjorde Moa ett till hål i örat på mig, så nu har hon gjort de tredje hålet i vänsterörat och andra hålet i högerörat. Höger gjorde hon idag med ett äpple och en bränd säkerhetsnål ;) Gjorde lite ont förut men nu är de borta :D Ett mer ekonomiskt sätt haha ;) Matilda filmade, hur mycket hon såg det vet jag inte men :P Får se om jag lägger upp den men här har ni en dålig cambild på hur det blev iallafall ;)
.
Nu ska jag äta lite Tom & Jerry kex som jag fick av Tildisen och se klart på andra skivan extramaterial från Breaking Dawn, sov så gott :)

From everyone except my sister

Life's a mess.
.
Goddag!
Nu började jag blotta min själ i en mening men tänkte skona mina läsare så jag raderade den. Jag ska nog fanimej införa vänskapskort, samma som körkort, att man först måste bevisa att man klarar av uppgiften innan man får köra på på egen hand. Några skulle jag godkänna, resten kan ju fortsätta leka 8-åringar.
.
Igår va ingen bra dag, idag är ingen bra dag heller. Men okej nu ska jag bli på lite bättre humör. Kl 19 idag ska jag o mamma till stadsteatern och kolla in Ållebergsgymnasiets konsert Crazy in love. Matilda är ju med o skakar rumpa och hon har ju visat några gånger här hemma, men skulle liksom vilja se resten åxå ;) Så det blir nog kul iallafall :)
Nu ska jag åka ut till stallet, tänker inte rida idag när jag är på det här humöret för då kommer allt gå ut över Ikaros och de får inte hända.
.
Vi hörs :)

Just stand there and watch, coward

Freakin' out over here


Breaking dawn part 1

Kolla vad som låg i min brevlåda idag! :D


Weta Workshop och Gollum

Goddagens :)
Skönt väder även idag, tog ju sån tid innan jag kom upp på hästryggen igår så jag fick rida inne men ska försöka komma ut lite snabbare idag så jag kan rida på utebanan, mycket roligare! Det tycker Ikaros också, det är lättare att hitta saker o titta på ute så han kan smita undan arbetet en liten stund ;)
.
Nu sitter jag i källaren med en sovande hund och två sovande kattungar och kollar på Sagan om de två tornens extramaterial. Eller första skivan som är på fem o en halv timme ;) Just nu är Gollum i centrum och hur han skapades, innan var det om Weta Workshop, stället i Nya Zeeland som gjort alla latexmasker, ben, armar, alla rustningar, svärd, ALL rekvisita i de tre filmerna, så jävla coolt o se!
.
I eftermiddag kommer Lizzies lillasyster Tessie hit med Sanna och sen ska jag ut till stallet och rida. Nått mer händer väl inte idag.
Nu ska jag fortsätta kolla på Gollum, köss!

Det är så svårt att höra vad du säger

Jag försökte, försökte och försökte lite till att få min syster att fota mig och Ikaros idag när jag skulle rida, för att först o främst få lite bilder på mig som brunett så jag kan göra en ny bloggheader och sånt. Och sen såklart för att det är kul o ha :)
Men hon va inte på humör, kanske för att hon hade matte och fysik att plugga hemma ;) Så jag fick rida utan fotograf vilket va jääävligt synd för shit så fin han var idag! Han hade verkligen jättelätt för att slappna av och gå i en stadig form hela tiden, nåja nästan hela tiden ;) Vi lyckades faktiskt med typ tre galoppbyten i var tredje, w-o-w! Sen kicka han lite och sa liksom att nu blev de för jobbigt ;) Nej men han va superrolig och rida idag. Plus att min sits har blivit så mycket bättre, tack Sanna, ditt tjat befinner sig i mitt huvud varje gång jag rider nu!
.
Nu ska jag lägga mig i solariet en sväng och lyssna på ett Kent-album. Tror det blir Röd, min favorit♥ Sen ska jag duscha, käka och sova. Är supertrött men de är skönt :) Så ni får ha en fin kväll så hörs vi imorgon igen, godnatt! :D
Bjuder på en aaassleten Melinda, men det är såhär jag ser ut efter några timmar i stallet och inte är nyduschad ;)

I stallet

Är i ridhuset och har precis ridit Ikaros :) han blev frisserad idag åxå, fin va? ;)


Love comes first

Vaknade av att jag fick en telefonlur tryck mot örat med någon som säger "Godmorgon Melinda", det var Moa W som ville ut på promenad. Nu har vi bestämt att vi ska rida ihop senare istället :) Underbart väder ute idag så det blir en tur i paddocken idag igen :)
.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, käkat frukost men vid 4 åker jag ut till stallet och rider. Nu blir det ett avsnitt OC.
Puss!

You don't know me at all

Nu är klockan 23.23 *puss på handlederna* och jag har sett klart på Taken som visades på tv4 ikväll, sjukt bra film! Nu är jag stentrött efter att ha snackat med en människa som är halvt dum i huvudet, typ eller jag vet inte, whatever. Ska gå o sova nu iallafall, kommer somna foort! Godnatt :)

Ikaros löshoppning

Min häst ikaros får löshoppa lite :)


Forever 'til the end of time

Igår var Matilda här en sväng, vi kollade på Melodifestivalen ihop, jag tycker nog att de va rätt låt som vann, dock tycker jag så synn om Danny som blev tvåa igen! Stackarn.. Efter att hon åkte hem mådde jag skitdåligt uuusch, sjuk igen eller vadå? :(
Ikaros fick ju löshoppa igår åxå, det laggar när jag ska ladda upp filmen nu så den kommer senare ;)
.
Har ridit Ikaros idag åxå, de gick bra har ju inte ridit på jättelänge nu men de va superroligt, min fina snälla häst :) Han skulle aldrig göra något för o va dum :) Snart är du och jag ute på tävlingsbanorna igen!
SNart kommer Matilda för lite snack och mys, puss :)

Sötnöten i familjen

Lizzie nyborstad, sötnos :)
Ligger just nu i min soffan och kollar OC plus väntar på att tiden ska gå. Vid fem ska jag va i stallet och bygga löshoppning, ikaros ska få göra av med lite energi ;)

Ikväll blir det melodifestival-kik med Matilda :))


Trust is earned

Kan såhär i efterhand säga att Fåglarna var den sämsta film jag sett. Till och med Psycho var bättre och den är från 1960 och i svartvitt! Trodde Fåglarna inte skulle ha någon färg men det hade dom haha :P
Ska spana in Madhouse, lite nyare typ 2004 tror jag, mentalsjukhus och grejer, sånt brukar va bra :)
Och idag ska jag rida har jag bestämt! :D De blir roligt :) Ha en bra dag :)

Stone heart

There is much good in me and there's much good in you
So we got to save tonight 'cause they won't.
.
Har precis sett Abduction och den va faktiskt jättebra tycker jag! Över förväntan, första film på länge som jag liksom inte vill skulle ta slut. MEn så gjorde den det. Skitsamma, den var bra :)
Igår hade jag typ feber, mådde inte alls bra och idag är inte mycket bättre. Fan alltså.
Jag hade egentligen inget vettigt o säga. Eller jo, jag ska börja praktisera tisdagar och onsdagar hos min moster på Hemtex i stan :) Bara två timmar per dag men det är en början! Börjar i slutet av mars så jag kan väl likagärna göra det andra faktumet klart åxå. Jag kommer inte ta studenten, jag kommer inte att komma tillbaka till skolan. Inte gå om ett år till, inte komma tillbaka till klassen jag går i nu. Många tror väl att det jobbigaste med detta är att jag inte kommer ha någon utbildning. Det trodde jag först också att de skulle va det jobbigaste. Det är det inte, bara att acceptera läget och så får jag läsa upp på komvux i så fall. Allt går bara man vill ;)
.
Har en mängd nya skräckfilmer som jag ska spana in nu, vet inte varför men jag tycker att skräckfilmer är bättre när man är själv :O Aja först ut: Fåglarna från 1963 (y)

Kony 2012

This is worth fighting for

Still so far away

Jag är så sjuuukt trött! Halv tre var jag hos optikern för synundersökning+beställning av nya linser. Kl 15 hämtade jag mamma från jobbet och vi åkte upp till stan, hon lämnade tillbaka lite kläder, köpte smycken för sitt presentkort, sen gick vi till Hemtex och träffa min moster Mia, ska börja praktisera hos henne två dagar i veckan om två veckor, ska bli superkul :) Sen kila jag in på expert för o använda mitt presentkort jag fick i julklapp och jag köpte andra säsongen av OC för endast 99kr! Då blev jag glaaad!
Åkte hem, bytte om och direkt ut till stallet, pussade på Ikaros och fixade hans saker. Kom ut dit idag och såg att en ridskolehästs box var tom. Lilla Julia blev avlivad igår, hoppas du mår bättre nu♥
.
Nu är jag så trött så jag knappt vet vad jag heter, ska bädda ner mig i soffan hos katterna och kika OC :) Puss!

All the roads we are travelin'

Har inte bloggat på en vecka insåg jag nu så tänkte slänga upp nått här ;)
Har iof inte hänt så mycket så vad jag ska skriva har jag ingen aning om. Ska ut till stallet nu och pyssla om Ikaros, klippte honom för nån dag sen men har inte kommit igång o rida än för jag har så ont i halsen. Syrran har halsfluss och päronen trodde jag hade de åxå. Dock bestämde jag själv att jag mår bättre för jag vill inte till doktorn. Så halsen får helt enkelt bli bra nu.
.
Det blir bara ljusare och ljusare ute, så snart ska jag komma igång o rida ordentligt så jag kan börja tävla lite smått, längtar faktiskt :)
.
Småkatterna bara växer och växer, busar en massa men är så himla sociala på samma gång, jätteroligt :) Ska fixa försäkring till om små sen ska dom nog få komma ut för första gången. Dom har ju fått träffa vår andra katt Findus, som förövrigt är en tjej och dom är ju inte hennes favorit direkt ;) Men låter dom henne va i fred så händer inget :)
.
Sluttjatat, nu stallet :)