Life sucks and then you die

Jaa.. Life sucks and then you die.. Den som hade sån tur! Men nu ska vi inte klaga, den senaste veckan har bestått av feber, förkylning o fysik prov, inget vidare med andra ord.. Skitsamma livet kan ju inte vara på topp jämt!

Nu sitter jag i mörkret med syrran, hon envisades med o släcka ner i hela huset 20.30-21.30 för det är nån earth hour (?) eh jaa på tv spelas reklam, fruktansvärt intressant o på min dator spelas musik o harpan som jag förövrigt suger på men whatever ;) Skam den som ger sig eller vad det heter.

Min kära mor fyllde hela 40 år 22 mars, grattis grattis till henne o lördagen den 21 mars hade hon 40 års fest, hon o pappa va väl hemma cid halv 6 på morgonen så det var nog livat ;) Den dagen umgicks jag med min Erica, sys o hennes kompisar Elin o Adam, fast Adam kan även gå under namnet Blondies lillbrosa. Alla som inte fatta att jag är Blondie så fattar ni nu, öh det där var halvt obegripligt men skitsamma :D Jag är glad ändå. Vi gjorde iaf tacos, kikade Robinson o kollade på skräckisen The Strangers o komedin The Hot Chick. mkt mysigt :D

Nu rullar Robinson vidare på min tv o jag ska sätta punkt för den här gången. Och jag har bestämt att ibland måste man få klaga men även om livet suger så är det ingen idé att lägga sig ner o dö. Det löser ingenting.

/ Melinda♥

Moppekörning och en galen häst

Moppetider! Idag var det premiärturen för i år på min moppe Robin. Lite kallt är det ju fortfarande men inte så farligt. Idag stod solen högt på himlen o bara några moln men det blåååser uusch.. Men det får man faktiskt ta o glömma.

I skolan så fortsätter vi som vanligt, förra veckan var jag dock borta måndag-torsdag o mådde skitilla. I fredags var jag på sjukhuset o tog prover o grejjs så nu har jag fått tabletter så ska jag nog snart må bättre. Igår började jag dagen med att komma 40 min försent men Inga-lill är ju ganska förstående så det var rätt lugnt. Lästid sen o jag läste ut 14 år till salu samtidigt som jag fick en gullig lapp från Frallan, haha, du kan ju vara rolig ibland. Håltimma o jag o Ronja målade blomblad som vi gjort sen lite slöjd o sist svenska.

Drog sen till stallet o Tom kunde skadat sig men gjorde dte inte men iaf.. Han fastnade med täcket i dörrhandategt o får panik o försöker slita sig loss o det slår gnistor om hans skor mot betonggolvet.. Han kom loss men gjorde sönder täcket o lugnade ner sig så småningom. Han hade inga synliga skador o haltade inte men jag bestämde mig för att gå ut på en promenad med honom istället för att rida. Vi gick på cykelvägen som går längs med stora vägen i riktning mot Skara. När vi nästan är vid infarten vid Jättene kommer en stor lastbil som tappar nått skitstort på vägen så det skramlar till rätt högt o Tom får P-A-N-I-K. Det var hingststeg, försökt till att dra iväg i sken och att ställa sig på bakbenen, jag höll på o få honom över mig flera ggr o jag tänkte "Jag dör, jag dör". O jag som gick ut med honom för att han skulle lugna ner sig ordentligt? Jaja, han blev lugn tillslut o vi fortsatte. Då kommer lastbilen tillbaka o Tom får fnatt IGEN. Herregud då var jag nästan säker på att jag inte skulle komma hem levande.. Han lugnar ner sig igen men då kommer en postlastbil och föraren hoppar ur för att ta bort den stora grejjen som lastbilen tappa från vägen och slänger den i diket så den fladdrar till o det såg ju självklart Tom och då sprang han nästan över mig men vi klarade oss och på vägen hem taktade han i princip hela tiden.. Lugna ner sig var det ja...

En minst sagt spännande dag!

Idag har skolan rullat på som vanligt förutom att vi hade sista bugg-kursen idag och snart är det dags för den där buggkvällen höhö jaa det blir nog kul :P

Efter skolan hjälpte jag mamma o ladda ner musik till hennes 40-års fest på lördag innan jag o Emelie åkte på Robin till stallet för att fixxa iordning hos hästarna. Dom fick vila idag. Direkt hem o lämna av Emelie o sen till kyrkan på en såndär vanlig återträffskväll. När jag kommer dit står Hanna o Jojjo utanför o fryser o hela kyrkan är nersläckt. Det var inte en enda kotte där så efter en kvart drog vi därifrån för det kom inga heller.
Hemma ringde pappa till Maria, ledaren då o anmälde mig till Polen-resan :D Det kommer nog bli superkul!

                                          

Nu ska jag inte göra någonting.. Bara ta det lugnt och jag fattar inte vrf det är så svårt att lära sig lita på folk igen? Man vill så gärna men vågar inte.. Och vissa fattar inte varför man tycker så men det finns en anledning till allt. O den behöver inte alla veta, that's it.


/ Melinda♥

Våren på ingång, äntligen

Idag är det torsdag om det är någon som missat det. Man känner verkligen att det går mot ljusare tider och det är inte fel för jag hatar verkligen vintern, bara mörkt o kallt och det påverkar mitt psyke också så kommer bli både piggare o se ljusare på saker o ting nu är våren kommer. Det har jag funderat över endel.. Hur kan man börja må så mycket bättre bara för att det blir ljusare tider? Hela häösten och hela vintern har jag mått psykiskt dåligt av olika anledningar och ju närmare våren o allt ljus jag kommer desto lättare är det att se det som är bra o må bättre, jag förstår inte riktigt det.. 

Snart får jag även börja köra moppe igen <3 Min stackars Robin har stått i förrådet alltför länge nu men nu är det dags igen!

Det var skola idag som vanligt och jag börjar dagen med att försova mig.. Glömde o ställa klockan igår kväll så mamma kom ner 07.20 o väckte mig oopps men jag hann ändå (a) Vi hade gympa på morgonen, volleyboll och jag har faktiskt inte glömt av hur man gör, fast det var typ 3 år sen jag slutade, lite synd för det var en rolig sport att gå i men hästarna är så mycket bättre :) Dagen fortsatte med SO, matte, lunch, NO, elevens val o engelska.. Dagen har väl varit både seg o inte seg, men tråkig iallafall.

Jag cyklade hem med Ronja o var hemma en stund innan jag o Emelie åkte vidare till stallet, Emelie fixxade allt i stallet och jag red båda hästarna. Tom var först ut och han var så jävla fin idag! Han lär sig bättre o bättre att förstå att skänkeln int ebara betyder framåt utan neråt åxå aa skitfin var han, avslappnad hela tiden det är hemskt hur mycket jag älskar honom <3 Nästa var lill-ponnyn Jessica och henne red jag mest igenom men jobba det fick hon, riktigt ordentligt dessutom men duktig var hon och det brukar hon vara men det var något extra idag. Puss på mina söta pållar!

Det blev inte så långt inlägg idag eller inte så långt som dom brukar vara men nu ska jag banne mig ta tag i bloggen ordentligt!

Love is just a waste of time..
 
/ Melinda♥

Lååång helg o vi gillar't

Bloggens rader har fått stå tomma alltför länge nu känner jag men det ska det bli ändring på. Lite kort om resan till Österrike, den var superbra! :D Förutom att jag skadade knät en dag och fick då vara hemma dagen efter och i backen fick jag åka pistmaskin nerför backen och då trodde jag att jag skulle skämmas ihjäl, haha. Sista dagenm i backen smällde Emelie till mig med sina skidor som träffade ögat, självklart var det inte med mening men det gjorde fortfarande väldigt ont. Hotellet vi bodde på var bra och min familj fick bo i sviten. lyx kallas det! Resan får 4,5/5 bloddroppar p.g.a skadorna.

Dom två veckorna efter sportlovet har varit lugna i skolan, inte ett enda prov eller en enda uppsats! Det första provet efter sportlovet hade vi idag och det var i kemi om malm o metall.. Det gick.. bra, tror jag. Med tanke på att jag har varit med på en lektion så. Igår var det studiedag och jag var tvungen o plugga, det om något borde vara olagligt!
Idag i skolan har vi inte gjort så mycket mer vettigt, på svenskan håller vi på med boken om mig och Felicia o Ronja fick skriva ett kapitel om mig, Jossan o Erica ska också få göra det :)

Helgen som gått har varit mycket händelserik, inte en lugn stund men det tycker jag å andra sidan om. Man blir bara rastlös om man bara sitter stilla och inte gör någonting. Iallafall i fredags var jag hemma från skolan så på dagen vilade jag bara men på kvällen åkte jag och Emelie till stallet och packade inför tävlingen dagen därpå. Vi var hemma vid halv 9.

lördagen började jag dagen klockan 06.00 och tillbringade hela dagen på tävling i Tidaholm, dte gick bra jag o Tom var dubbelnolla i LC:n o ch blev placerade 10:a så det får man väl vara nöjd med. Vi var hemma igen vid 19.00 och då var det till o duscha o sen direkt till Erica<3
Vi var först med hennes kusiner Elin o Olivia sen kika vi film, High School Musical 3 och den är BRA!

Söndagen.. Ja vi vakna vid halv 12 o käka lite frukost sen åkte vi med Jimmy o köpte bensin till Ericas moppe. O sen körde hon lite med Jimmy. Sen drog vi in o käka innan det blev till o åka på Oliver, som Erica döpt sin moppe till, till Travvee <3 När vi varit där skulle jag åka hem själv egentligen men hon följde med mig :)
Vi åkte vidare till mina pållar o fixxade där sen snabbt o köpa godis innan Beck började. Sen gick vi o la oss när den var slut.

Måndagen började 07.00 för jag skulle hoppträna kl 9 o Erica fick följa med. Tom var HELT galen :P Det gick i 120 så tillslut fick vi ta av deltat på pelhamet å då gick det bättre :) Vi drog hem o jag skulle plugga men jag somna, förlåt Erica det var inte meningen <3 Men jag vaknade o var tvungen o plugga o Erica satt vid datan.. Sen skulle jag på bio med Moa så Erica åkte hem. Saknar dig redan <3
Jag o Moa gick på Män som hatar kvinnor och den var SUPERBRA! Helt klart värd att se!

Sen var den helgen slut.. Väldigt händleserik som ni ser och förövrigt har ju jag lyckats skriva en uppsats :P

Ha det bäst!
Puss o Kram, Melinda ♥