the Vampire Diaries

Har vampire diaries maraton här hemma, kolla klart på första säsongen igår så har börjat med andra idag, satan vad bra det där är!
Har även svängt förbi donken med Matilda idag, najs najs, snackade lite och sen va vi även ute i stallet och tog in Ikaros och Lillen, tack för hjälpen :)
Nu ska jag ut till stallet igen, mocka, fixxa mat och såna grejer. Var hos läkaren igår igen, nya prover så hoppas att min brist på järn i blodet har blivit lite bättre iallafall ;) Snart kommer jag väl se ut som en heroinmissbrukare, så många gånger som jag blivit stucken i armvecken den senaste tiden, haha, nämen ingen risk!
Snart är de nyår, hoppas 2012 blir året när jorden inte går under och att jag kan få ett lugnt, bra år för en gångs skull!
Hepp, nu stallet, ha de bäst!

Grattis Ronja (Rövardotter)

Igår gick jag o la mig och somna vid tolv och jag fick sova tills klockan blev 9! Wihoooo! Hoppas de fortsätter såhär, dock somnade jag om ganska snabbt men var bara glad att klockan inte var natt :)
Harvarit ute i stallet och pysslade om Ikaros, han var supertrött och stog o sov typ. Nu är jag hungrig, tänker gå upp till mamma och be henne beställa maten och sen ge ett förslag om en tripp till ullared imorgon ;)
Juste, ikväll ska jag betala mina kattungar! Dock är dom ca 6 veckor bara så dröjer ett tag till innan dom får komma hem till mig, men åååh vad jag längtar efter dom!
Och jag ska passa på att säga ett stoooort grattis till Ronja som blir myndig idag! Massor av grattis! :D:D:D♥
Hoppas din dag har varit bra :)
En ROnja som räddar håven i Felicias båt, sommaren-09, long time since!
Ronja visar sina skills på 9as klassresa :D
GRATTIS DITT LILLA GENI! :)

A broken sword

Tja.
Vad gör jag uppe? Jo jag somnade vid tolv, vaknade för typ 10 min sen och va klarvaken, kul.. Så jag kollar runt lite och hittade en ny blogg som hade en tävling om ett iPhoneskal, här är länken till bloggen och här är länken till iPhoneskalet som jag skulle vilja vinna då i så fall :)
Jag ska väl försöka som till en film och ta en sömntablett, sov gott (:

Kingdom of Heaven

Har precis kollat klart på Kingdom of Heaven, bra film tycker jag men lite rörig, hängde inte riktigt med alltid men ah, den va bra iallafall, får väl kolla på den en gång till ;)
Idag satt jag och kollade på blocket efter lite roliga kattsaker och hittade en sida, nordensdjurshop.se som hade huuuur många klösträd som helst. Om man knallar in på Skara hästsport och vill ha ett med typ två våningar får man ju betala mellan 2000-3000 kr, helt sinnessjukt, men idag så klickade jag hem detta:
Och vad kosta de då? Jo 1059 kr inkl. frakt och allt :) Dock är det 186 cm högt och mitt tak i källaren är 2m så inte mycket marginal. åååhh nu vill jag bara att mina småttingar ska komma hem!
.
Jag slocknade innan tio igår, fick sova till två på natten, somnade igen vid fyra och blev väckt halv fyra på dan, hopplöst, kan inte minnas när jag sov djupt en hel natt, eller jo, om jag går och lägger mig klockan 04.00 så får jag sova hela tiden och det är ju så himla underbart..
Är på dåligt humör, ja, men så är de ibland. Imorgon ska familjen till farmor & farfar och ha lite mini-julafton med min farbror Magnus, Linda och min lilla (och enda) kusin Olle :) Ska bli mysigt!
Jag ska försöka ta kort på mina julklappar någondag åxå :) Puss godnatt!

The curse of the Black Pearl

Jag är huuur trött som helst, va uppe först av alla i morse men dagen har varit superbra! Massa fina julklappar och fick mitt älskade pirates-skepp i lego, dock trodde jag att jag skulle få Queen Anne's Revenge som är med i nyaste filmen (och det enda osm säljs i leksaksbutiker) men istället får jag Svarta Pärlan som inte släpps förrän nästa år så tack snälla snälla mamma, pappa och syrran som lyckades fixxa de åt mig ändå :)
Fick av syrran två blå katthalsband med strass på, till Frodo & Bilbo såklart, plus tre matskålar till dom med pirat-märke i åså står de pirate's island på sidan, hihihi!
Sen har jag fått tofflor, choklad, chokladfondue (stav.) såna där skålar man doppar frukter i chokald i iallafall ;) En ring, en ny pandoraberlock och 2050 kr, wihoo!
Imorgon blir det utgång med Sofie, Andrea och Moa, på annandagen kommer min farbror, Linda och Olle till Falköping så blir lite minijulafton då :)
Nu har jag så ont i ryggen efter att ha suttit o byggt ihop hela skeppet men ha det så bra och God Jul än en gång!

It's a beautiful night

Såhär ser jag ut idag, ska sätta på min blåa "kavaj" sen åxå, ha världens bästa dag!
Puss♥

En massa God Jul!

Asså jag har verkligen inte fattat att de är julafton imorn! Jag och syrran ska klä granen nu och lyssna på julmusik (blä). Imorgon kommer farmor & farfar, mormor & morfar vid ett och innan det ska jag hinna duscha, fixxa stallet, göra iordning mig själv (inkl. locka håret), stressiiiigt! Så uppdateringen blir väl inte så jättebra imorgon, dock kommer nog dom flesta av er att inte ha så mycket tid att sitta vid datorn, men ändå ;)
Och imorgon fyller jag faktiskt 18år och 6 månader! De ni, så wihooo, ett halvår kvar till 19, då man tydligen får boka sotare till skorstenen själv? Kan de verkligen stämma?
Slutligen så vill jag önska er alla en God Jul och hoppas att er dag blir jättemysig!
Massa jul-pussar till er!


Only then can you belong to me

Ciaoo!
Va uppe vid tolv idag, fixxade mig lite och åkte upp till stan för o träffa min Chelly :) Vi bytte julklappar, plus öppna dom haha kunde inte hålla oss! Jag fick en suuuuperfin skattkista av henne och en liten tekanna som man ska hälla löste i :) Se på bilden nedanför :)
Hon fick en stor ljuslykta med ett ljus i av mig, gammal och sliten i stilen (:
Idag får jag äääntligen träffa Filip igen!
Puss :)

Try to forgive, teach me to live, give me the strength to try


Stop and think of me

Har fått i mig dagens första måltid, så jobbigt när jag inte lyckas kontrollera min sömn, jag sover för jag vaknar aldrig av att jag är hungrig. En vegetarisk rulle blev de, nu kollar jag på Fantomen på Operan och ska hjälpa mamma med o ta fram alla miljoner tomtar som vi har, kondisträning med andra ord (minst två trappor o springa uppför).
Jaha ja, vi hörs!

Jag vet att du sover

Tänkte jag kunde slänga upp ett blogginlägg, vet inte riktigt vad jag ska skriva men.
Jo jag har köpt alla mina julklappar nu, gött kött, och jag har storstädat mitt rum plus julpyntat så massa tomtar gör mig och Fantomen på Operan sällskap på kvällarna nu för tiden :) Och om ca en månad kommer Frodo & Bilbo hem till mig! FÖr nu är det bestämt vad dom ska heta, mina små sötnosar.
Och idag har vart en jobbig dag, gick o la mig vid elva igår, hur länge fick jag sova? Jo till tre, kul. Somnade igen vid 6 på morgonen och gick upp vid tre igen.. Glömde dessutom o ta min järntablett så hela kroppen bara hänger känns de som, blöö!
Ska hjälpa mamma sen o plocka fram tomtar, va i stallet och pussa på Ikaros förut och han mådde bra :)
Yes, nu ska jag väl göra nått annat, puss!
P.S. Imorn får jag äntligen träffa Filip igen! Han kom hem från Grekland idag, om jag fick bestämma skulle han flytta hem igen men ah, bara jag får träffa honom :)

Wanna make the world dance

Aiya!
Idag har jag städat mitt rum plus julpyntat :) Duktigt! Sen vart hos min läkare åxå o pratat med honom och sen åkt till stallet :)
När jag gick in på min blogg så såg jag att Kentklippet hade lyckats ta kattungarnas films plats på något konstigt vänster? :O Men fixxa de nu, kommer la bli så igen men whatever.
.
Igår var en stor dag, jag bytte bakgrundsbild för första gången sen jag fick min Mac! Har alltid haft den här:
Men nu har jag en ny :)
Hade inget mer och säga.
Namárie
Dom som inte har en skitig utsida, det är just dom som är de största svinen.

Legolas & Gimli

Frodo & Bilbo, vet som sagt inte vad dom ska heta än men här är en film på dom iallafall :) Den som kryper in i bild senare är syrran så hon ska inte följa med hem ;)

Don't leave him

Juste, ska kanske berätta att det blir inte bara en utan två killar som flyttar hem till mig i Januari :) Det blev faktiskt både Oscar och Alex :) Funderar fortfarande på namn, Legolas & Gimli, Frodo & Bilbo, hm svårt de där men ska va efter filmfigurer iallafall ;)
Oscar
Alex
.
En film är på G :)

I am your Angel of Music

Hm..
Stafetthoppningen gick inte så bra igår, kom ungefär 10 m när jag startade och blev avkastad, framåtvolt, slog i huvud, nacke och rygg och fick antagligen en lätt hjärnskakning, mådde illa och var yr igår på kvällen när jag stog upp o sånt.. Plus ont i ryggen så eh ja. Kul.
Antagligen har Ikaros lite ont på ett ställe där han haft svamp, som inte riktigt är borta, han gjorde de inte för o va dum men asså min värld rasade samman när jag åkte i backen. Tänkte att nu är det ingen idé och kämpa längre, om jag inte ens har honom. Kan erkänna att självmordstankarna kom upp igen, livsfarligt men jag kan stå emot det nu, men jag känner mig så jävla ensam. Övergiven ibland.
Jag vill bara att allt ska vara som det var förut.
Om jag inte hade mina djur, så hade jag legat i en grav nu. Människor kan vara så opålitliga. Djur berättar inga hemligheter, dom kan inte ens prata, bara att möta deras kloka ögon får mig att må bättre, eller när dom frustar eller fnyser åt en när man mumlar massa dumma saker så kan man börja skratta, för man kommer på sig själv med att va fan säger jag de här för?
.
Påtal om att komma på sig själv med saker, jag kommer på mig själv med att sjunga opera, eller försöka kanske är ett bättre ord, haha! För mycket fantomen på operan kanske? Men den är så jävla bra, jag har iallafall känt medkänsla och vänlighet från världen, men ibland kan jag känna mig lika ensam som han.
Ha det bra, puss

Freedom

Herregud, det är 10 min kvar av denna dagen, som för ett år sen var väldigt speciell! Idag fyller Sparvens märke ett år!
Jag när jag var precis nygaddad!
.
Idag ringde även ägaren som har alla fina kattungar och sa att en av Oscars bröder inte var tingad längre så vi åkte dit och kollade igen och självklart var de ju den som stod högst upp på min lista av alla där.. Så jag hade jättebeslutsångest och ville köpa både Oscar och Alex som den andra heter då men ah tyvärr så var jag tvungen och välja och de blev Alex som får flytta hem till mig i Januari. Usch är fortfarande ledsen, jag är nog mer katt än hästmänniska egentligen!
Det här är lilla Alex som kommer trivas så bra hos mig :) Han har dubbelt så len päls som Oscar! Åså va han ju min favorit från början också men åh, lilla Oscar :(
.
Nu ska jag sova, imorn förvandlas jag till Indian på julavslutningen i stallet kl 16.00, kom dit vetja! 20 kr kostar det :D

That's all I ask of you

Jag har ett mål, att bli som Jack Sparrow och veta hur man vänder oturen (frågan är bara om han verkligen kan det, kanske det bara är intalningsförmågan som funkar fast de är ju ganska stort). 2010 var inget bra år, eller jo jag började på media men jag slutade med hästarna och eh ja.. 2011 har inte vart ett jättebra år heller, första halvåret var super, då jag bodde i Skara, sen när jag började sakna hästarna (vilket jag skulle börja göra förr eller senare) så dalade det neråt. Men 2012 kommer börja bra för i slutet av Januari flyttar lilla Legolas hem till mig! Visst är han söt? ♥
Jag har inte riktigt bestämt än vad han ska heta men han ska iallafall bli döpt efter någon ur Sagan om Ringen, har funderat på Legolas, Bilbo, Frodo eller Gimli. Svårt de där. Syrran tycker att han ska heta Samwise, ni får googla själva på de olika karaktärerna, jag tror inte att alla är intresserade av att se vilka dom är ;)
Hur som helst, hans mamma heter Alice (som i Twilight) och hon är renrasig Maine Coon, och den rasen kan jag ju visa en bild på hur en fullvuxen ser ut :)
Dom har liksom lodjursaktiga öron med toffsar på plus en sjuuukt vacker svans! Dock kommer nog inte min lilla bli riktigt så långhårig, tur att han inte är renrasig, då hade jag fått punga ut med minst 7.000 kr. För en katt liksom?!
.
Jag och mamma var ju då i Lidköping idag och hälsa på Alice och hennes 6 ungar, sjuuukt söta! Oscar (som den jag ska köpa för tillfället heter) var ganska blyg och ville inte stanna kvar länge i famnen i början men det sluta med att han somna i min hand. Då var jag fast kan jag ju säga :) Ååååhhh jag kan inte vänta längreee!
.
Nu har jag precis kollat klart på Fantomen på Operan och nu ska jag sova! Puss på er!

Pocahontas

Tja!
Har precis vart i skolan hos kuratorn, de gick fint och nu är jag påväg hem. Idag ska jag, mamma och kanske syrran iväg på hemligt uppdrag (Evelina, I know you love me) hihi :) sen ska väl jag i Emelie rida plus fixa våra dräkter till på lördag, då ska vi va indian och cowboy på stafetthoppningen ;) yes yes vi hörs!
Puss


Du faller handlöst framför mig på din väg mot okända land

För lite mer än en månad sen så dog Hickstead, som tog OS-guld i Peking med Eric Lamaze, OS-silver med kanadensiska laget och ekipage var bäst i världen. Skrittandes påväg ut från banan och bara säckar ihop och dör. Det är de värsta jag sett. Dödsorsaken var ett brustet blodkärl, absolut inget man kan förutse utan precis när de gjort sin debut i världscupen och gått i mål, så bara han ramlar ihop.
Här är ett klipp jag hittade på youtube där man får se delar av ritten, bilder från när de skrittar och på bråkdelen av en sekund så..
Det värsta någonsin som hänt inom hästsporten skulle jag vilja säga, tror säkert att många håller med mig.
Trapalandas eviga gröna ängar har fått en legendarisk varelse♥

This is my life and I give it all to you

Jag tittade igenom mina olika kategorier och den mest intressanta är såklart "Åsikter och tankar". Inlägget där jag förklarade att jag dagen innan tagit beslutet att sluta rida (detta var efter att jag haft Bella och skaffat Lillen), fy fan vad nere jag var då. Endel av mig var död då, bokstavligen, och jag skrev "jag vet inte om jag kommer sakna det, men jag tror inte det."
Sen läste jag en kommentar, som kom från en tjej som faktiskt står i samma stall som mig nu men då visste jag knappt vem hon var. Hon förklarade sin rädsla när hon kraschat in i ett hinder och trott att när hon skulle få en egen häst skulle rädlsan försvinna men såklart gjorde den inte det. Tack vare en mental tränare så lyckades hon ta sig ur det och avslutar kommentaren med ge inte upp, jag har sett dig rida (rider på ridskola i fkp) och du är superduktig!!
Då, när jag var så nere så tog jag inte till mig det där sista, hennes historia kände jag igen mig i och var glad att hon lyckats ta sig ur sin situation, men när jag läste det slutet nu, när jag fått tillbaka min glöd och vilja tack vare Ikaros så blev jag väldigt rörd. En person som jag aldrig pratat med delar med sig av något sånt, det är verkligen starkt. För när man vågar erkänna för sig själv att man är rädd, jag klarar inte av detta mer, då är man fan så mycket starkare än om man fortsätter att gå med på något man inte trivs med.
.
Det jobbigaste för mig, är att jag kan inte se min inre styrka pga att massa nya jobbiga saker kommer upp hela tiden, för att klara av att göra det även då så måste man få en tid där inget händer och uppskatta sig själv. Jag har liksom inte fått det än och det är skitjobbigt för jag vet att jag är stark, jag har bara inte kraften att använda den styrkan. Men det kommer, I've seen it.
Namárie

The fellowship of the Ring

HAHAHA!
Ni har ingen aaaaaning om vad jag har på gång!
Vad sysslar jag med nu?
Peter är sjuk så han och jag tittar på första skivan extramaterial till Sagan om Ringen. Vilken människa Tolkien var egentligen, att lägga ner 12 år på att göra en bok, skapa så många nya varelser plus språk och historia till en helt ny värld. Och sen inte få se hur stora filmerna blev.
Orlando Bloom fick ju en förbannat bra start på sin karriär, för rollen som Legolas var hans allra första roll efter hans utbildning.
Meen som sagt så har jag nått spännande o berätta, snart ;)
Puss!

Mitt hjärta i din hand

Tjenare tjenare, jag är vaken! Och har faktiskt vart de i en timme, wow! Anledningen då? Biljetterna till Kents konsert i Göteborg den 14 juli släpptes kl 10!!!!! Och jag bokade min och Matildas när klockan va 10.12 hahah! MEN ÄNTLIGEEEEEN! Fan nästan två år har dom haft paus då, de räcker nu! Dessutom så släpper dom nytt album i april, jag är inte rädd för mörkret, rätt najs om jag får säga det själv :)) GAAAAASH VAD JAG LÄNGTAR! Min Mac höll på o åka i golvet igår för jag bara skrek och studsa i soffan när jag läste de, och ringde Matilda och skrek lite till hahah! Dock blir de lite problem för konserten är en lördag, under falsterboveckan och dit ska jag åxå och då festar man, men jag får inte va bakis på lördagen men äsch whatever, KENT IS BACK!
Såhär såg de ut den 7 augusti 2010:
Utan tvekan en av världens finaste kärlekslåtar♥
Och M.. Min första Kent-låt som jag verkligen knarkade.
Jag tog en roll när du blev sjuk
en roll som krävde hårdare hud
min kraftreserv den tar snart slut
som min tro på en ingripande Gud
Dom raderna kan jag verkligen känna igen mig i.

Bring me that horizon

Så, design done, dock är jag osäker på om jag ska ha det teckensnittet på alla rubriker men de får jag komma fram till sen :) Nu ut till stallet, puss :)

Ny design på G

Kan avslöja att jag håller på o filar förfullt på en ny bloggdesign, helt själv! Därför kommer den inte bli så exklusiv som när Ronja gör den men skitsamma! Jag gör så gott jag kan :) Tur att jag har hennes mall o följa iallafall :)
Nu är klockan mycket och jag är jättetrött! SÅ godnatt :)

There is nothing that can console me but my jolly sailor bold

Nått jag verkligen verkligen önskar mig i julklapp är en resa bort från de här jävla landet! Ursäkta svordomen men asså, bara sticka iväg i en vecka till något varmt land och slappna av, tänka på hur varmt det är, vilken solkräm man ska använda idag och inte göra någonting! Jag och syrran har under hösten försökt övertala pappa att skita i allt vad julen och nyår är o dra till Thailand istället, där mådde jag bra! Eller Karibien vore inte heller fel, fast de har jag redan lovat mig själv att nångång ska jag dra dit och åka runt bland de vackra öarna där, för de är nått jag älskar, att SE saker. Men just nu vore en resa till Mallorca, Kreta, Cypern, Turkland, ja bara nått land i Europa som är varmtvara väldigt välkommet, med tanke på omständigheterna. Nån som är på? En sista minuten en vecka på jullovet? ;) Haha!
Jaja, man måste få ha drömmar, dock är drömmar till för att förverkligas!
.
Vad har jag gjort idag? Jo jag har börjat äta järntabletter, alltså dom är inte av järn utan ökar järnhalten i min kropp. Ehm.. Jag tror att alla fattade just de men ändå (a) Jag har varit hos Ikaros, han har fått vintervila nu efter tävlingen i lördags, jag tror han tycker de är ganska skönt för att traggla runt i ridhuset varje dag är inget han uppskattar. Vi väntar på att snön kommer så att vi kan galoppera i den :D
Som på min absoluta favoritbild på mig och Tom! Och påtal om Tom, syrran och hennes häst Lillen (min förra häst förövrigt) va på tävling i torsdags och det var tävlingar för ponnyer där på förmiddagen och Tom och Elsa (hans nya ägare) var med :) De hoppade LB (1m) och debuterade LA (1,10m) och dom blev nolla i debuten med ett stopp i omhoppningen! Lika stolt som vanligt över er, ni passar så jäkla bra ihop :)
Syrran hoppade 1,10 (LB för häst) och blev 6:a, duktig syster :))
.
Nu ska jag leta reda på en bra film, ha de :)

Utbränd och sjukskriven

Aiya
Tänkte att jag kanske skulle förklara varför jag varit på två provtagningar under loppet av en vecka och varför jag aldrig är i skolan längre. De är nämligen så att jag är utbränd. Och kan ju säga såhär att de som inte vart med om det själva kan inte förstå, tyvärr men ah så är det. Under en väldigt lång tid, sen jag var 9 år har jag konsant haft en inre stress i mitt huvud och efter i somras som var så kaotisk det bara kan va, jag hade liksom inte en liten stund till att berömma mig själv för att jag gjort något bra utan bara klandrade mig själv för allt möjligt. Jag hade flyttat från Michelle som var det jobbigaste jag gjort plus att jag inte hade en egen häst att söka sig till utan reste land o rike runt för att hitta en och gång på gång så var den inte som man hade väntat sig. Det tar på en eftersom att hästarna har alltid varit dom jag glömt allt negativt, så fort jag sätter foten i stallet försvinner alla bekymmer. När allt detta löste sig och pressen liksom börja släppa så kommer istället konsekvenserna av det, som när man tränar och ger allt och känner av att benen börjar bli som spaghetti men först när man tränat klart som man måste sätta sig ner och återhämta sig för då kommer allt som en våg över en.
.
Jag har inte orkat ta mig till skolan på nästan hela höstterminen, det gick lite i början men sen kom tröttheten, jag är alltid trött, mitt immunförsvar är kasst och det spelar ingen roll om jag sover fyra timmar eller 20 timmar (tro mig de har jag gjort mer än en gång). Under hela sommaren gick jag i terapi och har försökt en tid att gå på två lektioner i veckan men det funkar inte heller. Så nu ska jag bara gå till kuratorn en gång i veckan, det är vad jag klarar just nu. Mitt största hinder nu är att jag måste acceptera situationen för jag stressar upp mig och blir arg på mig själv för att jag inte orkar någonting. Jag har liksom alltid varit sån, ska va en duktig flicka och klara allt själv och köra 100% hela tiden. Under högstadiet hade jag stora problem också, då ville jag inte ha någon hjälp i form av att gå o prata med någon, då skulle man sticka ut och det skulle vara något fel på mig då. Konsekvenserna av det tänker jag inte ta upp här för då kommer folk direkt dömma mig, bara ett fåtal personer vet hela historien.
.
Så som det är nu är jag sjukskriven från skolan, äter antidepressiva tabletter, ska även börja äta tabletter för att jag har järnbrist och genom åren har jag pratat med både psykologer, KBT-terapeut, kurator och läkare. Många tappar säkert hakan när dom läser detta för det syns ingenting på utsidan, jag är en förbannat bra skådespelare när jag är bland folk.
.
Varför jag ens berättar det här är för att jag har lärt mig att de är så mycket bättre när folk vet hur det ligger till, och jag uppskattar att om det är några frågetecken, fråga mig istället för att spekulera. Allt jag behöver nu är stöd, just för att jag ska ha en chans att kunna komma tillbaka.
Hur det blir med skolan så får jag ta det succesivt, men jag ska ta studenten, that's it. Sen hur mycket som behöver läsas upp efteråt beroende på vad jag vill göra, det får jag ta då. Nu ska jag bli frisk.
Namárie


Lizzies juloutit

Hej hej, ligger i soffan och myser med hunden. När jag gick upp idag hade syrran släpat fram mammas 20 år gamla symaskin, som jag fick sy på. Öhm, den krascha tillslut. Typ.
Och vad sydde jag då? En tomteluva som Lizzie ska ha på julafton! Haha EMelies idé, hon har suttit hela dagen och klippt och nålat haha, sött. Stackars hund vad hon får stå ut med mycket. MEn söt är hon :))
Nu ska jag se på en viss film, ha de gött folket :D

Barndomen är riket där ingen dör

Lost and insecure.
De här är ju helt jävla sjukt.
Not in a good way.


Mission:Possible

Igår och idag har vart två sjukt bra dagar :) Igår var det den 2 december och min kompis Sanna, Britney Spears och framförallt Michellin fyllde år! Och den sistnämnda blev vuxen och 18 bast, stooort grattis gumman! Jag åkte till henne i skara vid 6 och hon fick två paket och ett egengjort kort, glömde och ta kort på allt men hon börja gråta när hon läste kortet :) Sen börja hon gråta igen när hon öppna första presenten som va en armring från Snö of Sweden och sen va de skratt blandad med gråt över sista presenten som va 3D-glasögonen och påsen dom låg i som jag vann på Harry Potter och dödsrelikerna del 2 i somras, så det står på påsen och glasögonen är såklart formade som Harrys egna :) Så hon blev glad och ah gumman, jag har saknat oss, hoppas att du hade världens bästa kväll för jag hade sjukt kul iallafall!
Mamma kom och hämta mig vid halv ett och när jag kom hem visade hon mig detta klippet som var med i gårdagens Idol från Göteborg:
Fy faaaan va skön han är! Och han plus hela familjen träffa vi i Turkland 2005 haha! Så jävla kul att han drog igång hela jävla Scandinavium :))
.
IDAG var en stor dag. Pga av mycket om och men så har jag aldrig lyckats genomföra en tävling på storhäst, och jag sålde min ponny för två år sen. Idag var de dags, skulle hoppa 1m på Ikaros och han va TAGGAD! Fan han kunde inte stå still och hingsta sig så mycket han kunde i skritten haha men sen lugna han ner sig, tills vi skulle börja hoppa fram, då tände han till igen. Inne på banan så gick grundomgången som en dans, fooort gick de, galna häst och när jag vänder upp på 4:e hindret gnäggar han på hästen som stog o vänta i hörnet haha börja nästan skratta :P Yes sen omhoppning, flyger över första sen på andra så hoppar han mig ur sadeln (benmuskler och balanssinne har försvunnit lite) så jag tappar stigbyglarna i luften och landar lite snett och håller på och åka av men han lyckas stanna typ tre meter innan nästa hinder i omhoppningen. Normala ekipage hade ju gjort en volt och kommit igen men jag sticker i fötterna igen, trycker på och fortsätter och resten gick som en dans, surt som fan bara för jag missa säkert mellan 6-10 sek men nu i efterhand så kunde jag lika gärna åkt av istället för o bli dubbelnolla. Bara de o lyckas va felfri första tävlingen på en övertänd häst efter två år är jävligt bra! Och Ikaros fick så mycket godis och pussar så att han blev mätt typ :) Plus att den där hästen vet när han har varit duktig för han gnägga åt allt och alla hela tiden tills han kom upp till stallet igen, sötnöten :) Så att en stor sten har släppt från mitt hjärta idag, jag kan fortfarande och framför allt, jag har världens underbaraste häst!

Det är du och jag mot världen.
.
Och jaa, när jag kom hem slockna jag i sängen och nu ikväll har hela familjen (!) tittat på HELA Så mycket bättre tillsammans! Första gången som jag kan minnas att vi tittar på tv ihop utan och bråka om vad vi ska titta på, brukar sluta med att minst två marscherar iväg till varsin egen tv :P
Nu ska jag stänga ner här och sova, imorn blire att fira Sanna.
Namárie

Provtagning, nålar och bloood

Det här inlägget skrev jag i torsdags men av någon anledning har de inte publicerats, men nu så :)
Okej nu kör vi, imorn ska läkaren sticka nålar i mig igen, provtagning IGEN! Senaste va liksom förra tisdagen, tur för mig att jag är sticktålig.
Knalla hem och packa stuffs till kvällen, duscha, till stan med mamma, shoppa presenter och käka lunch, ut till stallet och bada ikaros plus fixxa alla hans saker, hem igen och byta om och vidare till Skara där jag ska va vid fyra typ och börja mysa med födelsedagsbarnet herself, Michellin! :) Som faktiskt fyller år just nu så stoooooort grattis till dig sötnos, jag har alltid tyckt om dig, i somras älskade jag dig inte någonstans och ingenting men tack vare det så tycker jag nått så inihelvete mycket om dig nu, tusen gånger mer än innan sommaren. Du och jag är oslagbara, that's it.
Ba-o!
Okej, nu måste jag sova, tusen grejer o göra imorn, på lördag ska jag vakna upp och inte vara bakis för då är de äntligen dags för min och Ikaros första tävling (hoppas bara att jag kan genomföra den den här gången). Har hopptränat idag och han går ju som en klocka, dundrar på rätt ordentligt emellanåt den lilla hästen men han är så störtskön :)
Namárie
&
Sleep well cykelställ!