My heart is freakin' out when I held ya

GOD KVÄLL SVERIGE!
Nu är jag hemma från stallet, jag och Ikaros tog oss en tur på berget i det fina vädret och det blev vår första uteritt själva :) Myys och han va jättelugn och fin, fast superpigg! Är det sant att det ska bli 20 grader imorgon? Snacka om gött i så fall! :D
Har kikat lite på OC nu, allra sista avsnittet, usch vad sorgligt det är :( Men nu så ska jag väl.. Gå och ta bort min hund från kattmaten. Haha, ha en fin kväll♥
Och imorn är det Valborg! Det firar vi med en väldigt mycket bloopersbild på mig när jag och Matilda lekte modeller, haha!

Jag är rädd för allt, beredd på allt

Hellu :)
Igår var de party för fulla muggar med Matilda, carolina och Josefine :) asroligt var det verkligen, tack brudar :D

Sen är jag sur åxå. För på något mystiskt sätt så var mina campbell skor mycket större än vad syrrans var och vi beställde samma storlek. Det står size 8 på alla papper och kartongen men skorna har size 10 åååååhhh! Så får väl se hur dyra dom här blir tillslut -.- får skicka iväg ett mejl så får vi se om det löser sig, nån som har nån erfarenhet av det här?
Nu ska jag ut till stallet :)


Det stavas R-Ä-D-S-L-A

Goddagens!
Kents nya album, mumma på det! Låg i solariet igår och lyssna igenom det, Isis & Bast är helt klart bästa låten! Och Petroleum. Och Beredd på allt är åxå rätt bra.
Skitsamma, det är dödens bra!
.
Idag kommer mamma ner och säger att jag fått post, i det ena kuvertet låg mitt armband som är gjort av Ikaros tagel :) Här är en askass cambild men de står ikaros på brickan och en fjäder bredvid :)
I det andra var en postavi till mina Jeffrey Campbell skor!!!! AAAAHHH! Får hämta dom tidigast kl 16 men ååååhh, dom ska jag ha imorn! Fick betala 420 kr i tull men men sånt är livet ;)
Ikväll är det hoppträning och nu sitter jag och tittar på en Melinda, 3,5 år gammal och en Emelie 1,5 år gammal. Haha herregud vad jag sjöng och prata när jag va liten, och Emelie ser helt lost ut hela tiden typ :P
Aja ha en bra dag!

Dom blånekar om sina namn

En sak jag kom på medan jag satt och lyssna på nya albumet, om två månader är jag 19, sista året i tonåren :o Wieeeerd! En transportsträcka till 20. 17 och 19 är onödiga åldrar. Fast utan dom skulle man ju inte börja se fram emot nästa ålder ;)
Nu ska jag gå ut med Lizzie :)

Jag ser dig

Hallå hallå
Idag är det onsdag och inte så speciell dag faktiskt, ska rida Ikaros senare och eh.. Sen kommer väl Matilda ringa någongång under dagen, ska festa med henne på fredag, wihooo! Har inte festat på aslänge så jag kommer väl vara sådär dödligt lättpåverkad som jag var när jag började festa haha ;) Eller det jag kall inte lättpåverkad är inte mycket det heller så. Öhm nu slutar vi prata om det! Syrran och mamma drar till Falkenberg på fredag så de är bara jag och pappa hemma hela helgen.
.
Imorgon är det torsdag vilket innebär hoppträning, när nästa tävling är vet jag inte, får kolla tdb lite. Om jag fick bestämma skulle de bli nästa helg!
Ha en bra dag! :)
.
P.S. IDAG SLÄPPS Jag är inte rädd för mörkret woooooooohooooo!!! Under presskonferensen igår sa Jocke Berg: "Ju mer vin man dricker desto bättre bli låtarna"
Och 999, Petroleum, Jag ser dig, Isis & Bast och Tänd på har ju varit to die for så resten blir nog bra dom med! GAAAAAH som jag har längtat!

Biten?

Haft migrän hela dan så de blev inget möte på försäkringskassan eller med Irene :/ så de va de.
Spana in vampyrbettet jag fått på halsen, vet inte vad det kommer ifrån men det sitter vid halspulsådern typ haha xD


Taken by a stranger

Hej igen, gör ett snabbt inlägg innan jag ska krypa ner i sängen.
Har inte gjort nånting idag, så jäkla skönt. Tävlingsdagar tar mer på mig nu än vad det gjorde förut, måste ha hela dagen efter åxå för o fixxa det. Ett tecken på att jag inte är helt frisk.
Var ute i stallet förut och borstade på min fina ko, han stog o sov när jag kom och tittade sömndrucket upp när jag kom hihi, sötis!
.
Mamma & syrran plus några till har varit i Alingsås på tävling idag med div.I laget och dom blev 3:a idag och får därmed åka till Falkenberg nästa helg till finalen! GÖÖÖTT! I laget va de syrran, Sofie, Patrik och Frida som hoppade och dom va hemma vid halv 8, eller inte Patrik och Frida då, dom skulle ta en genväg men kom hem 30 min efter alla andra ändå ;)
.
Nu ska jag krypa ner, imorn ska jag till försäkringskassan kl 11, blöö vill inte. Alltid jobbigt när jag ska på en ny såndär grej som har med min utbrändhet och göra innan man vet vad man har att förvänta sig.. Sen senare på dagen ska jag till min KBT-terapeut igen, kommer va helt slut imorn..
Nu är filmen uppe på mig och Ikaros som ni kan se här nedanför!

Melinda och Ikaros tävling 21/4-12

I Tidaholm på vår första bortatävling, en dubbelnolla och 2:a plats :)


Gårdagens resultat

Igår var jag så trött efter tävlingen att jag inte hade en tanke på datorn, men iallafall jag och Ikaros hoppade ju 1 meter och vi var dubbelnolla och blev 2:a! :) Ca 40 starter var det så askul! Jag hade hela 3 sek långsammare tid än ettan och såg inte hennes ritt, hade vart roligt o se vilka vägar hon tog egentligen :O Ska försöka ladda upp filmen men här får ni en bild sålänge :)
Min finaste Ikaros!♥

Tävling imorgon!

Har från klockan 16-20 varit i stallet och fixxat allt inför morgondagen plus lasttränat. Plockade med Matilda på vägen hem och har umgåtts med henne fram tills nu. Nu ska jag krypa ner i min säng och soooova! Klockan ringer 06.15 imorn, gött. Matilda åker med så de blir kul ändå :D
Här får ni en störtskön unge och kolla på såhär på kvällningen, det är nellieberntsson.se's lillasyster. Spana in den bloggen, bästa 12-åringen ever!

Her name is Alice

Tja!
Idag är det fredag och för min del står fix med Ikaros på svhemat, ska ju tävla imorn så ska ut och duscha honom sen. Måste bara se nya Vampire Diaries avsnittet först ;)
Ikväll ska jag hänga med Tildan. Punkt.
.
Väntar på en massa paket åxå, köpte ju en gammal telefon från Tradera och den ska fraktas hela vägen från Skåne så de tar ju några dar men det är påväg. Sen Jeffrey Campbell skorna hela vägen från USA men har fått mejl om att dom är postade så de är bara o vänta! Ska bli satans spännande o se om jag måste betala någon tull när jag hämtar ut dom, läste en massa men fatta inte såå himla mycket. Såg nånstans att om det inte kostar över 1400 kr så behöver man inte betala någon tull så vi får la se ;)
Sen har jag ju skickat Ikaos tagel till horsetail.blogg.se som ska göra ett armband :) Spännande!
.
Nu blir det Damon-kik innan jag drar till stallet :)
.
Dom 999 saker jag jag aldrig skulle göra
Dom vägs upp av 999 saker värre saker jag redan har gjort

Ring från Notre Dame

Hallihallå,
jag är såå jäääklans trött! Sov bra inatt, gick upp vid tolv, råkade somna om när jag vaknade vid 10 :/ Åkte ut till stallet vid två bakom Emelie på moppen. Fy fan vad hemskt det är asså!
Halv fyra hopptränade jag, Emelie och Clara för Frida. Lydnad och relaterade avstånd stod på schemat och det kändes riktigt bra :) Taggar tävling i Tidaholm på lördag! Hoppar bara 1m, sen på söndag åker div. I-laget till Tidaholm och kör kval 2, nästa helg är det meeting i Falkenberg med kval 3 på lördagen och finalen på söndagen om jag inte är helt ute och cyklar? Syrran ska ju åka dit och jag hänger på om det ska bli fint väder, annars kan det kvitta ;)
.
Kom hem vid fem, duschade, handlade med mamma och parkerade i soffan. Sen ringer Matilda och drar med mig och Lizzie ut på 1 timmes promenad, upp till berget, blööö! Så nu är jag trött trött trött men kan inte bestämma mig för om jag ska sova för vid midnatt kommer det nya Vampire Diaries avsnittet.
Nu bestämde jag mig. Det får bli Ringaren i Notre Dame eller Trassel fram tills dess. Och lite av Förintelse-dokumentären ;) Spikat!

I invite you to a world where there is no such thing as time

Idag var jag uppe vid halv nio, sov fruktansvärt dåligt i natt så redigt trött var jag. Kl 9 satt jag i tandläkaren stol, han skrapade bort tandsten och gav mig ett sköljmedel för mitt tandkött börjar blöda så himla lätt. Sen hade jag visst ett litet hål men det var för litet för o behöva lagas, skönt.
.
Sen åkte jag direkt därifrån till stallet och gjorde Ikaros alla saker, åkte hem och gick ut med Lizzie sen däckade hon och jag i soffan. Glömde av att ställa klockan för jag skulle hämta mamma på jobbet för hon hade ingen bil plus att ljudet på min mobil var av men hon lyckades ta sig hem ändå och väckte mig vid ett. Jag var så trött så jag gick och la mig i sängen istället och vaknade inte förrän vid fyra igen.
.
Vid halv 7 draget ringer Matilda och säger att jag måste pallra mig upp ur soffan och åka ut och rida. Vilket jag gjorde och Ikaros var superfin idag! Körde dressyr med tre travbommar men han är alltid roligast i galoppen ;) Så eftersom han var så duktig fick han hoppa igenom serien som stod i ridhuset. Imorn blir det hoppträning!
.
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa bok sen sooova, puss!
Kolla vad små mina katter var en gång i tiden! :)

And what it wouldn't be it would, you see?

Hellu :)
Runt halv sju åkte jag och Lizzie till Matilda, det tyckte hon var skoj :) Drog sen till donken, sen hem till mig och sen vid halv tio ut till Ikaros så jag kunde träna lite frihetsdressyr. Han var duktig idag :)
Nu har jag skrivit några rader om min syster till hennes Boken om mig som alla nior på Kyrkerör ska göra, såhär skrev jag:
.

Jaha, jag visste att den här dagen skulle komma, då jag ska beskriva min syster med några rader. Så det är väl lika bra att börja.

.

Emelie är en mästare på att diskutera, vilket såklart aldrig är till min fördel. Och tack vare att hon är så stark brukar jag få känna på det när hon inte alltid får som hon vill. Samtidigt är hon den bästa syster man kan ha. Hon vet alltid hur hon ska prata med mig när jag är ledsen eller arg över något, som inte ens mamma eller pappa kan. Hon är raka motsatsen till mig, en gangsterunge där saker ska hända precis hela tiden och munnen går i ett, även i sömnen. Saker som man som syster stör sig väldigt mycket på ibland vilket också kan leda till bråk, men bråkar man aldrig kan man heller aldrig veta hur det är att bli sams. För det blir vi, alltid. Om det tar en vecka eller en timme spelar ingen roll, för jag kommer alltid att älska min Emelie. Just därför fick hon i julklapp en glasängel där det stod ”en ängel till syster”.

.

Nu börjar ögonlocken bli tung och min hy har varit gulaktig idag plus att jag har vidriga mörka ringar under ögonen, suck. Började hoppas på att den tiden var förbi. Ska stänga av datorn och krypa ner i sängen med katterna och läsa lite. Imorn ska jag till tandläkaren kl 9. Sov gott :)

.

Här får ni en bild på mig när jag var blond. Saknar dte faktiskt :/


I promise myself

Har pysslat lite och fått till en ny signatur, en sånfär som kommer automatiskt efter varje inlägg ;) Använde Adobe Illustrator för att göra den :)
.
Idag har jag varit ute med Lizzie och sen kom pappa hem med lånebilen för vår ena bil är på besiktning, fast den va dödstråkig och köra.. Han sa att han skulle lånat en Volvo C30 men den va redan utlånad -.- Iallafall så åkte jag och Lizzie ut till stallet och fixade och nu sitter jag här igen. Hade väl inget mer o säga egentligen.
Puss

Jeffrey Campbell Lita Spike

O-M-G! ÄNTLIGEN har jag klickat hem ett par Lita Spike, gaash! Köpte dom från Solestruck.com och kostade 190 dollar, alltså ca 1300 kr. Dyra ändå, men för att vara en som velat köpa först den här modellen (Lita) sen jag var typ 16? Och från att sen ändrat sig till att så gärna vilja köpa Spikes sen dom släpptes så är detta en genomtänkt investering :) Tack vare stiftelsen som jag kan ansöka om pengar till varje termin på gymnasiet kan jag nu köpa dessa! Fick 3000 kr denna gången, sitter rätt ordentligt gött ;)
AAAAAHHHHH är så glaaaaaad! :D
Här får ni en bild, om nån nu mot förmodan inte skulle veta hur dom ser ut ;)
Säger som Molly Sandén, nu kommer ingen våga bråka med mig ute!
.
Nu ska jag lägga mig och läsa ut boken jag läser just nu, den 7 delen Bränd från serien House of Night, sov gott :)

Take a look at me deep inside and you'll see

Goddagens!
Kom precis hem från stallet, var där och fixade Ikaros saker men ska ut senare igen när lektionerna är slut och träna frihetsdressyr med honom, längesen och det tycker jag är viktigt att göra emellanåt, speciellt med en häst som har gjort det mycket även med förra ägaren.
.
Idag skickade jag även iväg kuvertet med Ikaros svanstagel till tjejen bakom bloggen horsetail.blogg.se så att hon kan göra ett armband av det till mig. Om ni går in på bloggen kan ni se de fyra modellerna som finns och jag har valt "Twisted" med namnbricka. Jätterolig grej ju :)
.
I veckan händer ju inte så mycket, jag är ju fortfarande sjukskriven och har dessutom valt att skjuta upp att börja praktiken på Hemtex, alldeles för jobbigt fortfarande med vissa saker. Känslan när kompisar försvinner från en bara för att man är annorlunda. Inget man vill testa på kan jag lova er. Men Moa & Matilda brukar ju kika in och umgås i min källare titt som tätt och de är skönt :)
.
Nu ska jag.. Vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske spela lite monopol på iPhonen :) Ciao!
Checka in fiskbensflätan superhårstylisten Matilda gjorde på mig igår, sov med den inatt och den är fortfarande snygg! Synn att man inte kan göra såna själv ;)
Som ni ser är mina väggar vita nu, nån som är sugen på en ny film av mitt rum? :)

Lucas Tunjic

Har precis kommit hem efter att ha vart hos Sanna och Mato och hälsat på deras bebis Lucas. Visst är han världens sötaste? :) han fick ett litet får av oss, strumpor, ett par byxor och en body med lille skutt och Bamse på :)


April 14 1912

Då var det på minuten 100 år sen titanic krockade med isberget. sitter med Matilda och kollar på filmen nu :)


Film på mig & Ikaros

Här kommer filmen från långfredagens tävling, hoppade ju bara en klass och blev femma av ca 35 startande. Asså det är ju skrattretande att jag ens blev placerad för så långsamt som jag red, jag satsade ingenting och fick en rytmiskt fin runda istället, vilket är mer värt på ett sätt, så sjukt kul att vi fick med oss ett pris, men som jag sa till Erika Andersson när jag skritta av att rida fort det kan man göra sen :)
Klicka på bilden för att komma till filmen!


Hänger i ridhuset


Make over

Hejdå lila väggar, hej vita! Drar ut till stallet och undertiden ska mamma måla om :)


You didn't had to cut me of

Har precis kommit hem efter att ha hämtat Hanna plus hennes kompisar från Skövde, Matilda va med i bilen som sällskap :)
Igår bowlade ju jag, Sofie, Hanna, Andréa och Moa och vem vann? Ingen. Jag OCH Sofie vann med exakt samma poäng, Moa kom tvåa med en poäng sämre och Hanna trea med en poäng sämre än Moa, och Andréa förlorade. Efter bowlingen drog vi till donken en sväng innan bilen rullade hemåt i snöovädret. Vad är det här? Skönt är iallafall att det är väldigt torrt på vägarna ändå med tanke på vädret igår.
.
Nu ska jag lägga mig och sova, imorn ska jag köpa färg till mitt rum. Dags att byta ut dom mörklila väggarna till vita eller ljusgrå. Godnatt :)

This is the best feeling

Puh, nu är jag hemma igen. Har duschat Lizzie och bytt om till pyjamas för o ladda om batterierna till ikväll då det står bowling på schemat! :)
.
Tävlingen då? Gick aaaasbra! Bestämde mig för att inte satsa nått i omhoppningen, hade samma tempo som i grundomgången men det var så rytmiskt hela vägen och vi blev faktiskt femma :) Så vi fick rida ärevarv! Mitt första sen ponnytiden och det var 2010? Så himla roligt och känna att man är påväg tillbaka! :) Finaste underbaraste skäcken!
Det kanske kommer upp bilder, har inga nu. Tack till Matilda som var hästskötare och mamma och syrran såklart :) Plus Frida som hjälpte mig på framhoppningen :)
.
Nu ligger jag i sängen med en hund och två katter, ska läsa en bok eller kolla på film. Ha det så bra! :)))

Tagga tävling!

Hellu, detta är tidsinställt så när det här publiceras är jag i full gång att göra iordning mig själv för tävlingen idag! Är ju hemma så runt halv tio drar jag, mamma och Matilda ut till stallet. Ska bli askul :)
.
Igår var Matilda och Moa här en sväng på kvällen. Vi kollade på Dead Silence och snacka. Sen fick dom åka i stoooora Audin hem. Pappas tjänstebil är på lagning så i förrgår hade han hemma en Skoda och igår tog han hem en Audi Q3 om jag inte är helt ute o cyklar? En stor jävel är det iallafall, dock gillar jag Tiguanen bättre!
Men men roligt o få köra lite olika bilar hihi :) Synn bara att jag inte har råd o köpa en egen men de kommer väl hoppas jag ;)
.
Ikväll då så ska jag till Skövde med Falsterbo-gänget, minus Emma. Vi ska bowla har jag hört och de blir säkert roligt!
Ha en bra dag!

Keep a weather eye on the horizon

Här kommer mina favoritbilder från när mamma höll i kameran under en ridtur på fältet :)
Mitt älskade hjärta♥
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

I'm gonna strike like thunder

Hejsan och god dag!
Idag har Titanic premiär igen, wiho, synn att den inte visas i Skövde bara :/ Har fått hosta till på köpet, underbart. Så jag tar det säkra före det osäkra och släpper Ikaros i ridhuset ikväll istället för o rida och bli ännu sjukare, och då kan jag inte tävla på fredag överhuvudtaget.
.
Bestämde även en grej med Matilda igår. I höst när hon går i trean så ska hon ju jobba med ett projektarbete och det ska bli Ikaros! :D Matilda är ju dressyrnörd lika mycket som jag är hoppnörd så, hon kom ju på nått bra att förklara det. Jo att utveckla en hopphästs kunskaper i dressyr och starta en dressyrtävling med godkänt resultat. Nått sånt var det hon sa men hon ska då rida Ikaros en till två gånger i veckan som sitt projektarbete och som mål har hon att sen till våren starta en dressyrtävling med honom och bli godkänd där. Jätteroligt tycker jag att det ska bli så han får bli ordentligt igenomriden i dressyr eftersom det är inte min starka sida direkt ;) Jag kör ju lite mer hoppdressyr när jag rider (:
.
Nu blev jag jättesugen på o kolla på Titanic. Så de ska jag nog göra, ha de bra :)
En bild från när mamma fotade mig och Puffen på fältet :)

Jörgen Mörnbäck gör Rödluvan

Asså när han kör igång med vargen!
Knackelibank på dörren!

New design

Nu har jag fräschat upp bloggen ordentligt, så nu har jag ju den aktuella hårfärgen på headern :) Tycks?
Matilda och jag tog kort idag nämligen så då tänkte jag att jag skulle ta tag i de :)
Bjuder på några mysbilder på mig och Lizzie från idag, puss!
Finaste vovven!