In the beautiful Thailandet

Befinner mig i Thailand under två veckors tid, från den 23 mars till 8 april så uppdateringen kommer vara usel.. Men men det får man bara ta o acceptera ;)

Ha det världsbäst här hemma! Kommer sakna alla grymt mycket men ni slipper mig bara i två veckor haha :D

Puss älskar er! <3

Makes you smile

Dagens mening bliiir *trumvirvel*
statsckick och ekonomi for the win! :D

Påkommen av Josefine "Skrållan/Jossan/Josse" Andersson! :D
Påhittad kan man åxå säga..


Jossan in the front så att säga då ;)

All the things you hide for me

Felicia vann halvt kan man väl säga för nunär jag sitter nere i källarn o tittar på min hög med kläder som ska göra mig sällskap i Thailand så är de inte ens halva garderoben.. 1/5 kanske :O O det är väldigt bra för att heta Melinda! Men mina Jack Sparrow flip flop tvingades följa med trots att dom ligger på dödsbädden o bättre blir de inte för att mamma lämnat honom åt sitt öde nerknölad i en pappåse underst med massa andra dumma sommarskor som inte alls är lika mkt värda som dom :O LÅGT! Stackarn men nu ska han aldrig mer bli ensam <3 Fast får nog ta o leta upp några på nätet o köpa nya så får dom gamla bli prydnad i mitt rum o påminna mig om allt roligt vi har upplevt ihop :)

O Zlatan tröjan som jag sover i måste tvättas åxå, mamma vägrar ta med den annars.. Undrar just varför den är ju bara liite skitig? :O Den är lika dan som Jack Sparrow flip flopen att den kan man inte ersätta. Punkt slut. Pappa erbjöd sig att låna ut sin Zlatan tröja som åxå var VM tröjan (inte dåligt för o va Peter!) men nej jag ska ha min egna med storlek XL (L)

Och om någon nu undrar varför jag får bo i källaren så är det för att den övriga familjen inte vill ha mig på den högsta våningen, deras nivå rättare sagt.. Utan dom tycker att det är längst ner i källarn som jag hör hemma. That's it bara o acceptera.. Man får ju iallafall vara i fred.

Hepp nu ska jag göra nytta! Ciao!

                                                  

I found myself in Wonderland

Packar som aldrig förr haha men om jag fick bestämma så ska hela garderoben med, Felicia du vann.. :/ Tänk att jag erkände det så lätt :O Wow..
Egentligen packar jag ingenting.. Jag laddar in musik i min iPod istället, de är mkt viktigare o snart snart ska jag ställa mig i världens varmaste dusch o sen ta en timme i solariet :D Hahahah undrar just hur många de va som tappa hakan nu, näe jag kan faktiskt tänka, bara för att jag är blond så är jag inte dum. Jag gillar det citatet asså o vem har kommit på de? Jo jag såklart! :D Haha gud idag är en riktig smart dag, jag känner mig så smart! Underbara dagar för dom kommer så sällan haha!

Nu ska jag göra lite nytta, ciao! 

I'll get by
I'll survive
When the world's crashing down
When I fall and hit the ground
I will turn myself around, don't you try to stop it
I won't cry
<3

                                                          

Vad tittar du på?

Felicia Berger, nu ska jag bevisa att jag är mycket bättre på o packa lätt än vad du är :D Senaste kronan, o dom bilderna ska du skicka åxå ;) Hur som helst senaste kronan så hade du 5 klänningar, plattång, vågtång, smink (de hade alla, dock inte John men) aa hur som helst.. Nu har jag sagt de två gånger? :O ÅÅÅHH jag kommer aldrig till mitt verkliga ärende, braa ordval btw! NU så ska jag berätta vad jag hade med mig, jag hade med mig leggins, min topp jag skulle ha, smycken (de är något jag är jättebra på o packa med) lilla mini Bella (plattången fast i liten skara) och en viss flaska med okänt innehåll, typ. Jag är bättre än dig :D Dock va de Kronan men upp till bevis! För mig asså :P

Nu blev de jobbigt.. Jag har satt mig själv i en jobbig situation, smaaart! Blond, ja, hej, fast ens smarthet beror inte på hårfärgen, de beror på antalet hjärnceller, typ. Okej nu ska jag kika klart på den förlängda versionen av Män som hatar kvinnor, fruktansvärt bra film :D Sen ska jag dra ner o fota dom klänningar/övriga plagg som jag ska tvingas välja mellan :(

Cherrio!
                                                 

This feeling inside

Godmorgon!

Klockan är 12.57 men ändå ;) Idag står inte allt för mycket på schemat, invigning av nya ridhuset kl 15 på ridskolan så ska dit o umgås lite haha. Kolla när min mentor rider, de vill man inte missa! Sen fixxa Bellsis saker o pyssla med henne, hon har blivit mycket duktigare o stå på gången nu :) Kan stå still riktigt länge nu.

Sen händer inte så mkt mer eller jo ska väl kanske börja packa.. Har en stor o konstig känsla i högra hjärnhalvan att jag sagt det väldigt många dagar nu.. Men vi vet ju åxå att de tar tid för Melindas hjärnsynapser (heter det så?) o koppla ihop o få saker gjort.. T.ex. tar det minst en halvtimme för mig o komma upp ur sängen, o då är jag ändå ganska snabb ;) Sen måste jag städa mitt rum åxå.. Men om jag känner mig själv rätt, vilket jag inte gör för jag upptäcker nya saker med mig själv varje dag, eller det kanske är normalt? Aja jag ska städa mitt rum o packa. Fast vi ska ju typ resa med tomma resväskor så jag får ändå inte ta med mig alla klänningar.. Måste inleda projekt välja ut klänning idag. Kan ta sin tid.

Nu fick jag en strååålande idé! Ni får hjälpa mig :D
See ya!
                                                            

Because it's you I miss

Noll aktiv idag men aa jag föredrar o sova, tjena hej på att jag vänt på dygnet eller? Ganska grovt också ;) Gick upp o min söng 20 över två idag t.ex..

Drog till stallet, jag o mamma mocka ur både Luckys box och våran egna utebox, duktigt! Sen fick Bells flytta in i Toms gamla box istället med halmpellets och vad gör hon om inte käkar det? ;) Söt är hon allt o Jessi bus fick bo inne nu igen.

Åkte hem åså kom världens bästa Felicia och Michelle till mig! Vi kollade på sommaren med Göran o sen på första delen av Millenium serien på ettan, som var halva Män som hatar kvinnor med borttagna scener myys! Sen blev de lite Jurassic Park åxå innan dom åkte hem :) Tack för kvällen bruuds <3 Love u!

3 dagar till thailand <3
                                                               

5 dagar kvar nu!

Gick upp vid två idag.. Om det är något jag är riktigt bra på så är de o vända på dygnet haha. Hmm vad händer idag då? Ska nog till stallet nu en sväng o göra sakerna till Bella sen blire väl kika Let's dance eller nått ikväll har inget speciellt för mig annars (:

Ska börja packa lite till Thailand nu åxå åååhh nuu är det inte alls långt kvar! Igår bestämmde familjen vilka utflykter o.s.v. vi ska göra o de blir elefant ridning i djungeln, paddla kanot till orörda laguner o bada där, ni vet såna här där man paddlar in i grottor o öppningarna är så smala att man får ligga ner i kanoten för o komma in och sen åka o snorkla på nån ö, jag o syrran röstar ju på james bond ön såklart :)
Sen ska jag shoppa en massa falska märkeskläder åså vill jag tatuera mig men mamma är lika envis som jag så de får väl bli o vänta ett år till innan jag får göra det.. Stor suck :/ Men men jag har ju fått pierca mig både i näsan o naveln så ;)

Imorn får jag även New Moon på DVD!!! :D:D:D:D<333333 Den ska få följa med till Thailand så kan jag o Emelie kolla på den på planet iiihhh :D

Aja nu ska inte jag tjöta mer, ha det så bra så hörs vi väl sen (:
                                                                             

The declaration of independence

Har inget o säga egentligen, sitter o kollar på National Treasure, riktigt bra film :) Sen blire nog sängen om jag nu kan somna för de är aldrig någon garanti.. Imorn äre fredag (L)

Och Bells va på riktigt kel-o-klappa-mig humör idag plus att hon kan skrapa med sitt ben och dra upp det väldigt högt när hon vill ha mat haha ;) Bushästen <3

Hoppas att alla har det bra (:
                                                              

Blåst? Jag?

Stallet nu (: Ta han dom Bells o fixxa hennes saker sen vet ingen vad som händer.

Fy fan va grått o blött de har vart idag uusch men nu försvinner snön iaf :D Va uppe på Mössebergsbagaren o fikade med Ronja, mys! Sen har jag kollat på blåsningen haha så kul! Vissa är nästan lika blåsta som jag ;) Men jag är ju inte blåst fär jag är smart :D

                                                                          

Svar på tal

Kommentar från inlägget "Patrik & Bella", filmen där Patrik rider min unghäst

Haha jaa man märker ju att du inte vet allting om det här som du tror. Om jag nu inte hade tålamod med Tom varför slet jag då med honom i över två år? När han kom var han rena katastrofen och så mycket motgångar jag fått med honom men som jag lärt mig så mkt av vet du ingenting om. Varför jag köpte Bella var för att börja om på nytt helt, med en unghäst att jobba med, och utvecklas med. Att köpa som första häst kan verka konstigt men jag köpte henne av min tränare, provade henne o red henne regelbundet hos honom dom första månaderna så att han åxå såg att vi passade ihop och att jag red henne bra. Han skulle aldrig sålt henne till oss annars. Detta beteende hon har nu är tillfälligt, hon är unghäst för guds skull! Och ev. så har hon ont i munnen och då förstår jag att hon protesterar.. Det skulle iaf jag göra.

Och jag föredrar såna som vågar stå för det man tycker.
                                                                            

Just a misstake

Fuck.

Jag får aldrig ihop det.

If tomorrow never comes

Snart äre sängen för min del, är astrött -.- Borde pluggat på italienskan åxå men nej de har jag ju inte gjort åh typiskt mig.

Imorn ska jag iväg på en hemlig grej o sen på kvällen så kanske jag ska till skara o kolla på Michelle när hon uppträder :) Blir superkul om jag nu kan måste kolla <3

Puss godnatt!
                                                                                    

Soluppgång efter en lång vinter

Nu jävlar ska jag ta tag i mitt liv! I sommar ska jag ha ett jobb, punkt slut. Jag ska tjäna pengar o kunna göra vad jag vill o sen i höst ska jag o Ronja börja träna på Nordic Club :D Fast i sommar så blire joggning för hela slanten istället + ridningen, vilken form jag kommer att vara i så småningom :)

Sitter o kollar på halv åtta hos mig haha han som snackar bakom kameran är så kul :D O innan det så kollade jag på Emelie när hon hade asagudsteater herregud trodde jag skulle dö :P



8 dagar till frihet

Vad har jag o säga? Jo att jag ska börja fixxa lite inför Thailand nu, ååh de är inte långt kvar nu! 8 dagar sen åker vi :D:D Känns så overkligt!
Jag ska shoppa utan o slösa pengar för där är det så billigt.. Jag ska äta thaimat, jag ska köpa massa inte äkta märkeskläder, jag ska bli bruun, jag ska bada, jag ska leva livet <3

Idag ska jag ut till Bella lite, pyssla med henne o fixxa iordning hennes saker, kan ju inte rida än stor suck fy fan va ont de gör -.-


Bangtao Beach, dit vi ska
Fick inte någon bild på hotellet men vi får det nog bra :)

Almost the same as before

Ska gå upp två våningar o käka lite mat sen lägga mig o kika klart på human trafficking sen ska melinda sooova :) Skolan imorn o företagsekonomi prov direkt på morgonen, sucks.. Kommer ju gå åt helvete men de får man leva med.

As we go on, we remember
all the times we had together
and as our lives change, come whatever
we will still be friends forever

Sista bilderna på Tom

Jag har nu lagt upp dom bästa bilderna från vår sista ridtur på facebook :) Klicka här för att se dom :)


Ett smakprov (:

Patrik & Bella



Hoppas att det funkar ;)

Krångel gillas inte

Det går inte o ladda upp filmen på Bella o Patrik på Youtube, ska försöka lite senare men det verkar gå på facebook ;) Återstår att se..

Nu blir de företagsekonomi plugg :(

Balance

Har varit i stallet nu, Patrik fick rida på Bella idag (Patrik är alltås tillsammans med Frida som är arrendator på ridskolan) o jävlar vilken balans han har! Plus att han inte är riktigt klok, filmen kommer så fort Sanna har skickat filmen o jag orkat redigera den :)

Snart ska jag ta itu med alla 650 bilder som Hanna Cronholm tog på mig o Tom, välja ut favoriter o sätta ihop det till en film :) Blir nog enklare än o lägga upp alla haha ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på Human Trafficking, hemsk film men mkt sevärd!

Hästliniment

Vaknade vid halv tolv, eller aa mamma lekte väckarklocka ;) Åkte till Farmor & Farfar lite senare för o käka mat, blev pitepalt som kan vara det godaste som finns (L) Åså fick vi pengar till Thailand åxå, tackar man inte nej till :)

Sen har jag inte gjort ett skit idag.. Min dumma skada isolerar mig från ganska mkt, åh varför just jag? Fick hästliniment av farfar men de funkar inte.. Imorn äre studiedag åxå fast jag borde plugga till företagsekonomi provet som min kära klass ska ha på tisdag morgon.. Då kom jag på en sorglig sak, alla mina böcker inom ämnet ligger inlåsta i skåp 363 i skolan, smaart Melinda!
Aja får väl se hur jag löser det ;)

Försöker få ur min syrra vad hennes lösenord till iPoden är åxå, tänkte slå mitt rekord i RocketBird men får nog arkivera den idén åxå..

Kyss!

Come back


Studsbollen och vår älskade Björn Gustafsson :D

I promise to love you every moment

OMG!

New Moon släpps på DVD om 6 dagar! Herreguuud!
O första trailern till Eclipse har kommit ut åxå, härliga tankar o somna till!


Friends forever

Nu ska jag snart lägga ner min mörbultande kropp för idag.. Sov till elva imorse, en timme senare åkte jag o mamma till Skara för o byta mina stövlar och hämta upp Erika. Vi tre åkte vidare mot Lidköping för o kolla på stället där Zelman ska få bo o de verkade jättebra så va skönt :)

Vi åkte vidare till stallet en kort sväng för jag hade reäjlt ont igen uusch.. Köpte chips, ostbågar o dricka på vägen hem för i kväll har världens bästa trio varit här! Felicia, Ronja & Jossan heter dom, Felicia o Ronja kom vid halv fem o vi sparkade igång världens coolaste Lisbeth Salander, den sista filmen o jag tror att dom tyckte den va bra ;) Sen vid sju anlände även Jossan och maten vi lagade var nästan klar, kyckling med pommes o sås stog på menyn :) Sen drog de igång, Melodifestivalen o jag o Felicia va nog värst med rösterna, typ 30-35 ggr var? På Timoteij såklart men idioten Anna vann ju -.- Då hade ju Studsbollen (Salem med ett annat ord) kunnat vinna istället, sur plus arg Melinda..

Timoteij slutade ju femma o de är ju superbra ju!

När de va slut så råkade Bruce den allsmäktige gå på fyran o de blev tjöt om allt o ingenting till den filmen, jag älskar er! <3

Underbar kväll <3

Ronja o Felicia på våra klippor i somras <3


Och en väldigt söt Jossan på klassresa <3

Ambulans till KSS

Jaa Bella va ju extra snäll på sin födelsedag HÖHÖ ;)

Det blev o tuffa in med amublans till KSS igår kväll.. Skulle rida Bella, hon blev väldigt sur och förvandlades till en riktig rodeo häst. Efter typ måånga bocksprång aa iof så var hela hästen i luften typ hela tiden.. Hur som helst så sviker stigbyglarna mig o flyr från mina fötter o då dröjer de inte länge förrän jag gör en framåt volt landar lite lätt på nacken men största smällen fick vänstra nederdelen av ryggen ta o de gör sjuu heeelsikes ont. Jag är besviken att jag inte hann runt två varv faktiskt..

Fy fan va ont de gjorde, kunde inte röra mig men så kom vi till KSS o en dum läkare plågade mig sen fick jag, mamma o syrran vänta en stund innan vi åkte till röntgen rummet. Seen när dom var klara där så tog de 1h 45 min innan dom kunde skicka iväg dom jävla bilderna så att läkarn kunde kolla på dom? Man ba herregud vad effektiva vi är här då! Hemma här igen vid ett o jag kunde inte ta ett steg typ fy helvete..

Idag har jag staplat runt i huset o de gör ooont :( Jävla häst rent ut sagt men jag ska upp snart igen, punkt slut.

Happy Birthday Bella!

Usch besultsångest är inget kul o ha har jag kommit på..

Red Bellsibus i nya ridhuset igår, sist vi red där så välte vi ju bakåt men klarade oss bättre denna gången :) Nu har dom saltat o harvar varje dag där så var mkt bättre underlag än vad det varit förrut. Det gick bra iaf fast hon va ganska sur igår o har varit den senaste tiden o när jag skulle longera ja det ska vi inte ens prata om haha :P Men jag satt kvar :)

Idag fyller lilla busfröet 4 år dessutom! Min syster skulle baka en tårta bestående av knäckebröd, betfor, morötter, äpplen o godis haha alla är bjudna ;) Alla som vill ska jag nog lägga till :)

Hare bra!

I close my eyes

Jag ska klara mig ur det här också.. På något sätt.
Men fråga mig inte hur.
Hur lång tid ska det ta innan även jag får ett helt normalt liv? Jag har kämpat, försökt och väntat i flera år. Det är väl någon mening med det här också men.. Jag känner mig som ingredienser i en smootie, stavmixern maler sönder dom mer o mer ju längre tiden går tills det inte finns något kvar. Bara en blandad massa som snart kommer försvinna.

Men allt lidande tar slut, på ett eller annat sätt.
Och man är inte psykiskt sjuk bara för att man mår dåligt. Punkt.

Och vi vet, allt tar slut

För att koppla bort alla tankar så lyssnar man på Kent <3 Dom texterna har såna budskap och innebörder så man ryser bara man tänker på det.

Helt underbart o ha dom i iPoden så nära till hands hela tiden ett inre lugn sprider sig direkt. Men så fort musiken försvinner kommer tankarna tillbaka, påminner mig om det som hänt. Jag ska kämpa jag ska vinna. Allt handlar inte om dig. Men en sak ska du veta, du svek mig. Den dagen du vill veta varför, ja den dagen borde redan ha varit men man kan ju inte få allt. Just ask me and I'll tell you.

Du kommer aldrig mer bli dig själv.

14 days

Har inget o slriva egentligen, två veckor kvar till Thailand idag <3 Underbart o komma iväg!

På lördag kommer Felicia, Ronja o Josse hit för o käka pizza, chilla gärnet o kolla på melodifestivalen på Johnny! :D Johnny heter min tv för den som inte visste de :P

Sen ska jag rida Bella lite, händer inte så mkt mer egentligen hur ska jag klara mig? Återstår att se.

OM ni vill skratta så ska ni kika in Sanna Thiels blogg, hon är jäkligt go asså :D 

Krooonan med Skara folk i Vara

Vara o Kronan igår :)

Slutade skolan vid halv tre, drog hem, Peter köpte donken o jag packade allting innan jag åkte till tågstationen o hoppa på bussen till Vara. Där mötte jag upp Michelle, Felicia, Lisa, Louise, Frida o John för att dra vidare till Johns place o chilla lite, kika Lejonkungen 3 innan vi promenerade och balanserade till pizzerian. Tillbaks igen o fixxa oss en massa innan Michelles asgoa vänner Samuel o Joel kom, så jävla sköna! Biter folk i vaderna åxå :O Sen trilla de in lite annat roligt folk åxå. Så kul va de, jag älskar Skara folk på riktigt! :D
Kvällens kommentar: "hallå det är folk som är nyktra här :O" hahaha xD

Idag fick jag se filmerna som Michelle Kallin skapade på mig igår, Samuel, Joel o Frida fick va med på en herregud säger jag bara.. Men kul va de! Tyvärr va de inte lika kul inne på Kronan men utan folket hade man bara degat ihop typ.

Tack alla underbara människor som gjorde kvällen igår! <3

Idag va de bio med Michelle, blev Alice i Underlandet i 3D i Göteborg. Den var bra men trodde den skulle va bättre, Johnny Depp rädda ju filmen asså, bästa skådisen lätt! :D Kul att du hängde med Michelle, du betyder så sjukt mkt <3!

Nu blire Luftslottet som sprängdes och Lisbeth Salander (L)

Lisbeth Salander <3

Min första lektion börjar om 30 min o här sitter jag redan iskolan? :O Var tvungen o åka med mamma annars hade jag fått börja gå hemifrån nu.

Ikväll är de KROOOOONAN i Vara med Michelle & Felicia <3 O igår va jag o mamma i Skövde o köpte Luftslottet som sprängdes, d.v.s. Lisbeth Salander 3 (L)

Imorn äre bio, Alice i Underlandet med Michelle, o Johnny Depp på bioduken,i 3D dessutom! Tänk att ha honom så nära..Hahaha nej skojja, nu ska jag plugga lite naturkunskap, duktigt va?

Kyss!

Anne Frank (L) Adolf Hitler

Gör inte ett skit, eller jo försöker bestämma mig om jag ska sjukanmäla mig o gå hem så slipper man tre år lång håltimma och en värdelös italienska lektion. Då kan jag göra nått vettigt hemma i stället för plugga i skolan går lixx inte.. Inte om man heter Melinda iaf.
Jag o Astrid håller på med historian åxå, hon letar bilder på Hitler, jag på Frank.

Ska ut till stallet i natt typ. Måste rida Bella för imorn äre Kronan o då åker jag direkt till Vara efter skolan.
De va allt för mig. Och min nylagade dator slutar funka mer och mer, kuuul.

Kyss o hare bra!

Beslutsångest

Min dator hemma igen! <3 Saknad kan man ju säga o nu sla jag göra syrran glad åxå, hon får ha sin helt i fred (a)

Kissekatten ligger bredvid m ig o har de bra, hon sover. Men jag vill inte sova för jag har precis duschat o då kan man inte sova. Inte jag iaf.
However. Jag borde göra matte men orkar inte just nu. Jag är hungrig men ändå inte o de smakar konstigt i munnen, är de farligt o få in duschvatten i munnen? O varför heter duschvatten? De är väl samma vatten som i kranvatten eller? :O

De fick vi aldrig lära oss på besöket på reningsverket i nian, illa. Inte för att  jag skulle komma ihåg de ändå men aa ;)

Ciao!

Just like before

Ska nog gå ner o läsa lite i min bok nu, 14 år till salu.  Hemsk bok, har läst den två ggr tidigare men den fänglsar mig varje gång. Att det kan gå så snett egentligen..



Jag får försöka sova nu iaf, sov inget alls i natt vaknade av att kinderna va fuktiga typ varje timme.. Om allt kunde vara som förut <3

I miss us.

Without trust, no love

Helvetes dag. Rätt bra beskrivning faktiskt. När man knappt vet vad man heter och absolut ingenting spelar någon roll. Eller jo Bella gör de, min älskade fuxbebis som bara får mig o må bättre genom att se på mig med sina mörka, kloka men busiga ögon. Det får mig att bli alldeles varm i kroppen och man glömmer alla bekymmer för en sekund ♥
Den sekunden är värd guld under sånahär dagar.

Tänkte plugga lite nu, om jag orkar ta mig ner o göra de vill säga. Imorn äre skola igen, jag ska kämpa o jag ska vinna.