Tala om vem du är

Kikar på Gunde Svan o co på tv, dressyrade för Emma idag o han va superfin :) Han fick värsta rycket o sköt iväg i galoppen och började bocka och jag blev livrädd som vanligt men samlade mig snabbt igen för att vi tränade på en teknik jag ska göra när han tappar fokus :)

Nu börja de igen, ciao!

Du lät exakt som Ismael

Helgen över, back to schoolisch. Började halv tolv, fast bussen går fortfarande 10.20 men whatever. Sovmorgon blev de iaf. Började med samhällskunskap, eller egentligen mer mediekunskap där vi skulle svara på frågor o grejjs. Rätt chill. Sen svenska. Tråkigt. Sen sluta vi vid tre. Åkte med bussen hem o kom hem för en 50 min sen.

Snart ska jag ut till stallet o dressyrträna för Emma, får väl se hur det går :) Köss

som täcker ansiktet

Ska nog sova.
Imorn är det en ny dag

min kraftreserv den tar snart slut, som min tro på en ingripande gud

Allting är som förut

Idag har jag soooovit. Och gud vad skönt det är egentligen. Hunden väckte mig vid 6 tyvärr. Hon trodde de va inbrottstjuvar och jag med för ett ögonblivk när jag hör att någon bara tänder i ett rum i källaren o inte hela alltet. Om ni fattar? Sen kom jag på att de va mamma & emelie som skulle iväg på dressyrtävling. Jag är glad att jag inte följde med för jag har fått skåda soluppgången varje dag den här veckan. Eller iaf fantiserat om hur den skulle sett ut bakom alla regnmoln. Nu tänkte jag stava moln med å. Hej å hå svenska tvååå.

Åkte till stallet sen åxå red Lillen i nya ridhuset och han va ganska stel i högervarvet. Förståligt för han har inte blivit seriöst riden så himla mycket den här veckan tack vare min jävla förkylning. Hopplöst. Och det kände jag av idag, orkar ingenting. blä

Nu ska jag göra nått vettigt. Spela gitarr eller nått ;)

Ja la henne i busken

JOOOOOOOOOOSSAN SKRÅLLIS fyller hela 17 år idag :D
grattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattis!

Såhär ser hon ut :D

I din version blir hon hjältinnan

Sitter och kollar på bilderna fårn Kent konserten i somras. Fan att man inte vet när dom spelar igen :( Just nu spelas Romeo återvänder ensam på min stereo. Och jag längtar tillbaka till stunden då den spelades live i Göteborg. Hela kroppen fylldes av något som det inte finns något ord för.

I skolan rullar det allt på :) Idag fick vi sätta på macdatorerna och ja dom är ju inte som vanliga PC direkt. Längtar tills vi kommer igång med medieproduktionen på riktigt! Ska bli sjukt kul :D Plus att vi är tre st som rider och har egen häst i klassen? Ganska ovanligt om ni fårgar mig. Jag har annars känt mig ganska ensam med det. De va typ jag & Vickan 7an-9an.

Imorn blir det ingen sovmorgon för då har jag lovat o följa med på dressagetävling i Mölltorp. Har inget bättre för mig så ;) Jo kanske skulle man passa på o sova men äsch. De har jag ju inte gjort på hela denna veckan så :P De får bli på söndag istället. Emma Green är förövrigt sjukt smal? På tal om annat lixx. Och hur får man kroppen o röra sig 8 m fram i ett enda hopp? Och ja, det är friidrott på teven.

Nu ska jag fundera på o lägga mig i sängen och somna in till ljudet av kents musik. SOmna in lät mer som att jag ska dö och de ska jag ju inte och shit vad jag tjötar. Godnatt!

Den här bilden är ganska cool ändå trots att den är på mig.

Jag är nästan som du

Tja

Skolan har börjat och jag har hamnat i MP1B, helt okej asså. Har lite småsurt schema men jämfört med samhäll är det rena drömmen. Om inte bussarna hade sabbat men äsch de är sånt man får ta. Allt är bättre än Falköping för här är alla lärare seriösa och på samma nivå som oss elever. Bara att dom kan skämta är ett under. För en som gått samhäll iaf ;)

Idag skulle jag rida Lillen, har vart sjuk i två dagar nu så han har bara blivit longerad ena dagen och fick springa i ridhuset andra. Så när jag står bakom Emelie och hennes ponny Jessica och väntar på o komma in i ridhuset så nosar Lillen Jessica i svansen och då blir hon sur och sparkar, på mitt lår. Tack. Så nu har jag ett fett blåmärke där.
Tog mig upp och gjorde lösgörande arbete i skritt sen fick syrran jogga honom lite :)

Nu sitter jag här med kylklamp på benet och Sommar med Ernst på tv. Inte alls kul. Men det går.

Stel och fastspänd

Inget inlägg igår :O Illa men men jag är inte död iaf ;) Sitter o dunkar Kent (som vanligt).

Igår skrittade jag och Emelie ut en sväng efter att jag ridit och den hästen är sjukt lugn av sig. Förövrigt gick de väl bra och rida innan åxå.

Bild från igår, min fina Lillis <3

Idag var han sjukt avslappnad och ett tag kändes det verkligen som att han dansade under sig :) Nu är han iaf ordentligt igenomriden inför morgondagen. Sen fick Lillen bada plus att jag putsade alla saker han ska ha imorgon. Det blir det marinblåa scapa settet, dom vita JW skydden annars är det väl inget mer märkvärdigt. Jag fick damma av kavajen alldeles nyss.. Kändes rätt så wierd. Tror att senaste gången jag tävla va 15 september förra året.

För några dagar sen fick Lizzie en gummisnodd med en rosa rosett på av Isabell eller ijabell som Albin säger ;) Såhär söt blev hon


Nu ska jag slänga på en film tror jag, ha det bra! :)


En roll som krävde hårdare hud

Hemma från stallet :) Imorgon kommer de vara tomt där för då åker Philip hem till Vetlanda :( Vem ska alla då reta sig på? :P
Lillen såg ganska nöjd ut när han fick vara kvar i hagen, undrar just varför. För jag själv hatar o va ledig. Lizzie fick en present av Isabell, en liten gummisnogg med en rosa rosett på. Så den har hon mitt på huvudet nu hihi söthund :)

Annars har de väl inte hänt så mycket mer. Rätt så händelselös dag.

Jag tog en roll

Idag har jag vaknat. Och gick direkt in i duschen för att ha en liten chans o vakna. Sen åt jag lite frukost och efter de har jag inte gjort nånting.
Jag städade sen, dammsög båda hallarna, trapporna och tv rummet plus hela källaren, duktig jag är :D

När jag hade ätit ugnspannkaka så fröstör jordgubbssyltskeden min dag genom o överge tallriken och besöka golvet. Och sprida jt sig rätt snabbt åxå -.- Stackars Åsa som fick höra min ramsa i telefonen :P

Nätt mer har väl inte hänt idag, ska ut till stallet nån gång sen och skritta Lillen :)

alla har hemligheter

I en värld där ingenting har något värde
utom minnet av allt som var vårt.
<3

You don't know what you got until you lose it.


Sweet dreams

Hopptränade för Frida idag och jaa den hästen är rätt söt asså. I början så körde vi mycket med tagen bakdel, spåra, kort kort trav och allt som är sådär extra jobbigt och då va han suuperseg. Men han gör ju av med ganska mycket energi när han går ute på nätterna nu tänkte jag. Sen helt plötsligt när vi börjar hoppa så blir han huuuur pigg som helst :O Snacka om att den hästen kan bara han vill.

Först hoppade vi på en serie; travbom - kryss - ett galoppsrång - kryssoxer - 4 galoppsprång - oxer några gånger och det gick bra. Jag har inte helt hittat hans knappar än men det kommer :) Sen fortsatte vi på en annan linje med först en studs och sen båge upp till ett räcke. Meningen va ju att jag skulle flytta honom undan innerskänkel men Melindas hjärna va inte med så hon skiter helt i o få med yttersidan så Lillen skulle hoppat in i hinderstödet om han inte stannat, klant jag är! Andra gången så skulle jag hoppa det igen plus fortsätta i en stor högersväng vidare till en murliknande & 5 galoppsprång till en oxer. Då rev han hindret han stannat på förut och han blev så upprörd så över denna lilla händelse så jag höll på o inte få honom o fatta att det inte va hela världen haha söt är han :) Men det är tryck i benen på honom asså! Sen hoppade vi lite vattenmatta och tittig är han inte för fem öre, jag kände mig som en liten vante på hans rygg idag.

Första serien är dne till höger och sne fattar ni nog förhoppningsvis resten haha
Det med blått under är vattenmattan och det gråa muren ;)


Nu blev de typ en uppsats men aja så blir de ibland, nu ska jag sova

När det blåser på månen

Jaa här sitter jag och har gjort i nån timme och bara väntar. Och väntar. Och väntar lite till. Vid nio drog jag o syrran ut till stallet och släppte ut hästarna plus fixxade lite grejjer. När vi kom hem gick jag och Lizzie ut på promenad. Kom och tänka på det nu mitt i min filosofi hur stor hon har blivit :O

Lizzie på sin första promenad

Just nu ligger hon bredvid mig och sover, lilla sötnosen :)
Igår var det mysiga kissen som höll mig sällskap hon är myysigare på endel sätt, man behöver bara klappa henne så blir hon nöjd.

Min fina Findus

Halv tre idag ska jag o Lillen hoppa för Frida (: Och det blir väl lite småchill om man har tur

Du vet inte vem jag var

Hemma från stallet nu, red på Lillis och han va duktig idag :) Och på söndag ska jag tävla :S fy fan säger jag bara har inte tävlat på ett år nu bokstavligt talat. Shit asså.
Det är lika bra och köra nu för jag kommer inte få bättre självförtroende ju längre tiden går, iallafall inte när det gäller o ta första steget o börja tävla igen. Pang på bara. Mne ändå, herregud. Jag kommer inte klara det.

Nu ska jag krypa ner i sängen är astrött. Och stoppa Lizzie innan hon äter upp mina myssockar. Pöss

Mot ensamheten

Just för tillfället känner jag mig som en överklassdiva. Iallafall på naglarna för dom är blodröda. Fast resten av mig själv är med som en sleten skata. Har inte vart i närheten av en borste sen igår, har en oversize tröja med Musse & Mimmi och gittan byxorna <3 Jag älskar dom byxorna :O

Men jag måste ändå säga att jag föredrar sleten skata delen för att jag vanligtvis har lust att spy på allt som har med överklassen o göra :P Iallafall på dom som beter sig som det.

Bredvid mig ligger kissen och sover, hon är söt♥ Jag och Robin var i stallet för ett tag sen och fodrade hästarna plus att Lillen & Jessica (och Cocktail om han hade varit i samma hage) höll på o springa över mig :O Fast jag stog bara där som ett levande frågetecken. Sen träffade jag Sanna därute åxå som inte vill tävla dressyr. Dressyr som är det bästa som fiinns!
Typ.

Nu ska jag göra nått vettigt, sätta på en bra Kent skiva är ett förslag :D


Du & jag döden har ett rätt charmigt omslag
Dock är du & jag döden bättre på insidan
Fast vapen & ammunition är jävligt najjs

Att det bara är timmar tills du går

Har nu tittat klart på Tarzan, så fin film :) Älskar Tuffs för övrigt.
Nu ska Melinda sooova, godnatt!

Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
I en värld byggd av män för männen
där ingenting har något värde utom
minnet av allt som var vårt
<3

Jag tror stenhårt på din plan

Här sitter Melinda och tänker lika mycket som Nalle Puh. Och han är väldigt söt. Synn att inte jag kan va lika söt. Öh ja vad jag tänker på så anstärngande är alldeles för mycket egentligen, ibland kan dte vara konstiga säkerhetsnålan man får med när man köper necessärer. Fast just nu är det vilken Disney film jag vill se på. Svåårt. För det finns så många. Aladdin, Herkules, Skönheten & Odjuret, Tarzan, Askungen, Törnrosa, Snövit, Lejonkungen, Ringaren i Nottre Dame, Micke & Molle, Peter Pan, Robin Hood, Svärdet i Stenen, Mästerdetektiven Basil Mus och så vidare.

Hoppas komma fram till något genom mitt tänkande men liksom Nalle Puh tror jag inte att det kommer ske.

Fast söt är han fortfarande.

Epic

Wiiiie idag kom äntligen samlingsboxen hem till mig! Har redan läst ut boken med intervjuer på 96 sidor, dock innehåller dom sista sidorna alla låttexter som kom med och alla spelningar dom haft sen 1991. Rätt coolt ändå. Plus att dom va sjukt gölliga för 19 år sen ;)

Nu ska jag ut till stallet o rida på min bruna häst (L) PUSS!

Där du bara ler och ligger still

Idag har Melinda tillbringat hela dagen i sängen. Gårdagen var superrolig, najjs o träffa lite gammalt folk :D För min del blev det lite för mycket dricka och får helt enkelt finna mig i konsekvenserna :P Men jag har roat mamma, pappa o emelie. Speciellt Peter.

Michelle fick dras med mig hela dagen igår och idag, den människan är helt störd :D Hon åkte hem vid halv fem och då gick jag o sov ;)

Vid sju kom Matilda och vid åtta kom Moa och dom sitter nu på golvet och umgås med Lizzie :) Moa försöker lära Lizzie hopp upp men hon tror att dte betyder klia sig eller något annat i den stilen.




jag har jättenormala kompisar

Bild på Lillen

Juste, jag lovade ju bilder på Lillen :) Har inga när jag rider men här en från andra dagen tror jag när han står i boxen :)



Ska skrapa ihop en film från när jag red första gången hemma åxå ;)

Håna oss

Asså ursäkta mig men har dom på gula cyklar tatt semester? Igår fick jag ett mejl från CDON.com att min order har blivit mottagen och att min vara är ivägskickad (Kent boxen). Det fick jag igår förmiddag och har spänt gått o väntat på att posten ska komma. Sen vid tre går jag ut o kollar i brevlådan, ingen post. Melinda marscherar med bestämda ben och undrande huvud vad detta betyder. Hon frågar sin mamma var dagens post är och hon säger; det har inte kommit någon idag.

Då blev hela min dag mycket gråare än den redan är :( Så jag bad mamma snällt om vi kunde slinga mitt hår istället och det gjorde vi. Ingen utväxt längre, rätt skönt. Efter det åkte jag o Emelie ut till stallet och nu är jag mätt i magen för jag har käkat kebabrulle :D

Nu ska jag leta upp en bra disneyfilm på youtube.


P.S Om nån missat det så gillar jag Kent.

En hand lika konstgjord som dockors

Hej typ.

Idag är det en jävligt tråkig dag. Grått ute o aa blää :( Lizzie väckte mig kl 11 och sen dess har jag vart vaken, ska väl ut o rida Lillen lite sen. I helgen ska alla tävla men inte jag för jag ska festa o ha de jävligt kul! Imorn är det Maraton Rock med Michelle och Rix FM festival på söndag åxå med Michelle :)

Annars händer väl inget mer idag, kyss!

Så tunga att dom inte krävde lås.


Grindarna öppnas

Tjatja bloggen

Imorse åkte jag & Emelie ut till stallet, hon skulle hoppträna kl 10 för Frida och det gick prima :) Lillen fick vila för han har känts lite slö det senaste..

Sen har jag mest lyssnat på Kent resten av dagen plus tatt en dusch och nu fryser jag om fötterna. Kan va för att jag inte har några sockar.

Idag ska vi åka o lämna Zelman åxå, min första c-ponny som vi har sålt till en familj i Töreboda :)

Rätt meningslöst inlägg men whatever.

fem steg bakåt två steg fram

Nu har jag beställt Kent samlingsbox från 1991-2008 :D Kommer till mig om 1-3 dagar rätt ordentligt najjs!

747 ♥



& när paniken bryter ut
ler du svagt
& viskar till mig
du är värd att dö för



När man äntligen kan se

Asså gud, att lyssna på Kent är verkligen som att skärma av omvärlden och bara leva i just nu. Inget annat existerar.

Idag blev jag väckt av Lizzie halv elva och då gick vi ut på morgonpromenad för att upptäcka att det regnade :( Ingen av oss va speciellt taggade på o ge oss ut då men vi va tvungna.
Igår kväll var vi ute på en riktig långpromenad o lilla valpen med sina korta ben var helt slut när vi kom hem. Vi var ute i typ 30 min och med hennes korta steg så blev de en låång promenad.


Världen utanför mitt fönster idag

Idag har jag kokat ägg, ätit mat, ätit äggen och storstädat mitt rum. Plus dammat o de händer typ en gång i halvåret. Fast jag orkade inte ta trasan så satte på en sån där borste på dammsugaren ;) Och när jag i full fart dammar av mina finaste tavlor, föreställande Jack Sparrow & Elizabeth Swann så upptäcker jag att jag har fått inte bara en utan två inneboende spindlar. Jag hittade inte spindlarna och tack gud för det men jag hittade deras hem så nu är båda hemlösa, sorry! Men utan o betala hyran får man ingen plats heller ;) Deras matförråd fanns i mitt fönster bestående av döda flugor. Men spindlarna var väl på smekmånad.


Kommentera inte mina kunskaper i paint.
För er som inte ser vad det står så står det Erik Dahlbergsgatan 5A/5B

NU sitter jag här och försöker depserat hitta Kents låt M utan resultat. Finns på Spotify men vad hjälper det när jag vill ha den i iPoden? Kanske räddar Emina mig.


Kent - Utan dina andetag

Laddade upp öppningsnummret Utan dina andetag, här har ni det.
Rysningar<3

Det finns bara ett ord - Kent

I lördags var dagen som vi alla (iallafall 9000 pers) väntat på. 13.50 åkte jag, Emina, Emmy & Karro till Göteborg för att senare träffa Ellen & Elsa. 20 i fyra ställde vi oss i kön utanför Trädgår'n där världens bästa band skulle spela. När klockan började närma sig halv sju så började adrenalinet pumpa i kroppen för då var det snart insläpp och jävlar vad vi spran sen, speciellt jag och jag blev chockad själv.


Karro, Emmy & Emina i kön


Ellen & Elsa

I 1½ timme fick vi vänta framför scenen innan det kassa förbandet gck på, typ två 40+ are? Som lira i en halvtimme, flaschiga kläder hade dom iallafall :P


All of us framför scenen


Allt folk bakom oss framför scenen. Ja vi stog långt fram ;)


Förbandet, spana in kläderna

Efter att förbandet kört sitt så firade scenfolket upp ännu ett skynke så att man inte såg någonting av scenen. Och utan o vet hur lång tid det skulle ta innan Kent gick på stog vi där och väntade. Och rätt så ordentligt förväntansfulla. När klockan va exakt nio börjar introt till Utan dina andetag, finally! Precis när Jocke börjar sjunga åker det främsta skynket ner och man får se det här:

Ja, alla skrek. Jag med. Som fan.
Spellistan:
Utan dina andetag
Det finns inga ord
Skisser för sommaren
Sjukhus
Ensam Lång Väg Hem
(kommer inte ihåg exakt var den kom men nånstans här iaf)
Musik Non Stop
Töntarna
Ensamheten
Ismael
Gamla Ullevi
Idioter
Kärleken Väntar
Ingenting
Vy fårn ett luftslott (remixen)
Krossa Allt
Dom andra
747

M
Mannen i den vita hatten


Jocke <3

Martin

Sami

Markus och hans trummor


Den här underbara, coola bilden på Jocke får avsluta en G-R-Y-M kväll <3