Little Count of TJ

I onsdags så blev Lillen min alldeles egna. Halv tre var vi på Vaggeryds klinik för veterinärbesiktning. Han gick igenom utan anmärkningar åså fick vi vänta tretusenfemhundrasjuttioelva år på röntgen. Och när vi väl lyckades få in hästen i röntgenrummet så va de självklart bilder som var tvungna att tas om så småningom plus att hans rygg var svår o få bra bilder på. Men dom hittade ingenting på röntgen heller. Fick ett preliminärt besked av veterinären som var där men han skulle skicka bilderna till röntgenexperter som skulle titta på dom åxå. Efter 5½ timme kunde vi åka därifrån med alla papper påskrivna och pengar som bytt ägare :)

Igår (torsdag) lyckades jag få en matförgiftning så jag stannade hemma från jobbet och klarade inte rida, suuuurt. Jag med min vanliga otur men som tur var gick det över fram mot kvällen sen :)

Idag red jag Lillen för första gången, mamma filmade (inte världens bästa kvalitét men bättre än inget). Hur som helst så var han suuuuperfin! Helt otroligt hur snabbt han finner sig i den nya miljön. Senast han bytte hem var när han va ett halv år, alltså precis avvänjd från sin mamma. Och nu är han 6 år. Vilken psyke den hästen har. I början var han lite spänd för stora porten var öppen i gamla ridhuset och dörrarna knarrade plus att det blåste in snöre ibland så det va lite konstigt men annars var han superfin :)

Imorn ska jag först hjälpa till på tävlingarna och sen rida Lillis igen, kanske slänger upp filmen imorgon åxå.

Ha det!

Glöm att jag finns

Tjaaaaa

Livet snurra och så vidare, förra veckan började jag sommarjobba och veckan innan det tillbringades i Falsterbo i Skåneland :D Underbar vecka som vanligt o nästa år vill jag inte bara sitta hemma o hänga, då får alla hänga med ner o festa :D
Och efter den veckan kan man åxå konstatera ännu mer att Rolf-Göran Bengtsson & Casall La Silla är kungar!
På Falsterbo Horse Show finns också en mässa och eftersom MElinda jobbar nu så köpte hon sig sin efterlängtade GPA Speed Air. Visst den kostade 4900:- men nu jobbar jag faktiskt.

Det här är gamla modellen. Den nya har en annan
logga och inte så "stark" silvrig färg.

Sen köpte jag ett par Kingsland mjukisbyxor för 250:- (ord. ca 800 tror jag det stog)
Pannband, typ kopia av swarowski
Swarowski armband till mig (4 rader)
En ny tävlingsskjorta, åxå Kingsland
Och nu kommer jag inte ihåg mer, tror det var allt iaf :)

På måndagen kl 8 infann jag mig på Ranliden. Efter några timmar där så gick jag hem på lunch för att aldrig mer återvända dit. Har aldrig blivit behandlad som luft lika mycket som jag blev där. Skandal fan. Om dom skickar ut folk på arbetsplatser får dom väl se till att det finns jobb och göra eller? Dagen efter började jag på Ekehagens forntidsby istället i köket, mycket bättre! Trivs skitbra :)

Och på onsdag nästa vecka kommer jag spricka av nervositet, varför får ni veta då ;)

Nu vet ni att kag inte är död :D