I have sailed the world and seen its wonders

Goddagens!
 
Idag är det onsdag vilket innebär hoppträning senare. Det brukar också innebära cheerträning men mormor fyller år idag så vi ska till henne efter hoppträningen :)
 
Annars är det väl inget speciellt på schemat idag, imorgon däremot ska jag tillbringa dagen i stallet. Dags att putsa och packa inför tävlingen i Gäsene på fredag och lördag.
 
Ni får ha en fin dag, puss!
 

This is freedom

Hej på er!
 
Nu åker jag och min familj snart till Turkiet! Gud vad skönt det ska bli alltså! Och idag ringde nån gubbe till mamma som sa att henne abbonemang hade gått ut eller var det var och eftersom mitt gör det snart åxå så fixade hon ett nytt och då hänger en iPhone 5 med på det! Så den får jag när vi kommer hem :)
 
Idag var jag åxå och fixade naglarna hos Malin! Dom blev superfina!
 
Igår hade jag min sista cheerleadingträning för i sommar typ! Imorgon kan jag inte vara med för då har mormor kalas och sen när jag kommer hem från Turkiet så börjar sommaruppehållet på en månad :'( Men här är en film på det vi gjort hittils iår, det som är filmat utomhus är från träningen igår :)
 
 
Jag älskar er tjejer♥
 
Nu ska jag säga godnatt!

I'm alive

Tja!
 
Idag har jag haft cheerträning, utomhus i spöregn. I love it. Not. Det plaskade i skorna och hela kroppen hade gräs någonstans, jag hade till o med lyckats få in gräs i sportbehån!
Nu sitter jag i min myspyjamas med två rosa fiskar som pussar på t-shirten :*
Här är vi, grymmaste laget!
Natti!

My little lion

Hello world!
 
Har precis tittat klart på Gossip girl säsong 4, så himla bra! Ska sova snart men kom på att jag hade en blogg så kan ju skriva lite i den åxå ;)
 
I fredags var jag och syrran på tävling, 1,00 m och 1,10m hoppade båda två. I 1,00m blev jag tvåa och syrran femma! Jätteroligt verkligen! I 1,10m var Ikaros superfin men kom lite nära på ett hinder så han fick med sig bommen på det men han hoppade superfint så gjorde inte så mycket :) Och med tanke på mitt finger (som va så stort att jag fick låna Patriks ridhandske för att det skulle få plats) så var det bra att jag kunde åka trots allt!
 
Här får ni en bild iallafall från 1,00m. Skulle gärna lägga upp fler men mitt internet dampar sönder och verkar ha gått o lagt sig..
 
 
I lördags var jag funktionär på ponnytävlingarna här hemma, en lång dag som avslutades med lite cider, vin och god mat hemma hos Hanna och Jacob. Jättemysigt :) Somnade gott sen när jag kom hem :)
 
Idag har jag haft hosta och syrran maginfluensa, men jag blev lite stolt över mig själv att när jag kollade på Fantasterna förut som hade temat Sagan om Ringen, så kunde jag alla frågor som man får reda på genom filmerna, böckerna har jag ju inte läst ;)
 
Nu ska jag och kissemissarna sova! Så godnatt från mig & Damon, Lexi fick scenskräck och ville inte vara med ;)

We are watching the world outside

Hej på er!
 
Just nu sitter mina katter i fönstret och tittar, Damon pratar inte än iallafall ;)
 
Det regnar ute idag och mitt finger är inte bättre, har svullnat upp som fan så knogen syns inte längre :/ Och jag som skulle hopptränat och haft cheerträning idag! Fuck this shit.
Får åka till Jönköping och byta mitt pannband på Charlies istället.
 
Och nu är det bara 25 dagar kvar till Turkiet! Gud vad skönt det ska bli att komma bort i två veckor. Ta en paus från all skit som ska hänga efter mig hela tiden.
Nepp, nu blir det nog lite Gossip girl, kraam!

Melinda by Make Up Store

Hej på er!
 
Vet ni vad? Jag har skadat mig! Väldigt överraskande, eller? Nej juste ;) Jag skulle rädda familjens katt Findus ur ett riktigt slagsmål med grannkatten Skrållan och när jag fick tag på den sistnämnda så bet hon mig! Ett jävla tag måste hon fått för de blödde och blev svullet direkt :/ Och eftersom katter har så mycket bakterier i munnen så får jag gå på antibiotika nu. Fan asså! Kan inte böja på fingret och imorn är det hoppträning! FUUUCK! Och på fredag är det tävling, dubbelfuck!
 
Okej det kommer ordna sig ;)
Annars då? Erica kom hit igår och sov över, i helgen tävlade jag, gick inte så bra tyvärr men de va ingen katastrof heller. Fast det tyckte jag ju då ;) Men IkkePikke är världens bästa iallafall :)
 
Nepp nu ska jag mysa ner mig och ni får ha det så bra!

Juste, förra veckan åkte ju jag till Make Up Store för en sminkkurs i 50 min jag fick i julklapp! Och det här blev resultatet :) Svinnöjd också fick jag välja produkter till samma pris som kursen kostat (495 kr). Jag fick med mig MUS Concealer Cover All Mix, MUS Lipgloss Wand: Rose och ett verktyg i form av skumgummisvampar att forma ögonskuggan med :)