Beställd!


1. Orkade inte vänta på iPhone fem då den kommer i sommar och Sverige är inte det landet som står högst upp bland de länder som får telefonerna först
2. iPhone fyra i vitt vore najs men som sagt vet ingen när man kan få tag i den, iallafall inte med Telia.
Så den här blir prima :))

Mr Bean

Tjatja

Hade engelskaigår åxå, kollade på film sen kilade jag och EVelina hem till mig och kollade på bröllopet mellan prins William och Cate Middleton, helvete vad fin hon är!
Jaja vi drog till Skövde sen och köpte glass på donken och en prinsesstårta som Livsmedelprogrammet på skolan hade dukat upp i Commercehuset, sjukt lång! Sen åkte jag på ett proppfullt tåg hem :P

Drog till Skara igen för jag hade ju såklart glömt vissa saker^^ Sen viader till mormor&morfar för morfar fyllde år i torsdags.

Ikväll kommer 5 brudar hit som ska fira valborg för fulla muggar! puss! :)

Hur kreativt är det då?

Jamen tjenare tjenare!
De va ju bara 10 timmar sen typ.
Kan ju börja med och berätta att jag hade en förbannad tur imorse. jag glämde och ställa klockan igår kväll men jag vaknade 06.50 iallafall så jag försov mig inte ens, tuuur!
Jag har nu haft svenska, seges lektion. Engelskan börjar om 15 min och är slut vid elva och då är även min skoldag slu ;) Ska springa hem och sätta på teven och kolla på den Kungliga bröllopet i England :)
Ehm.. Har inget mer och säga puss!

Vem är han, du ska fan dö!

Idag började jag klockan 8 med foto, sen mediekunskap som var slut halv tolv. 12.20 började min sista lektion som var estetisk verksamhet och som sista uppgift på hela den kursen har vi fått att komma på något vi vill göra helt själva, bara det är estetiskt. Det kan vara inom både dans, musik, teater, foto, bild o.s.v. Jag har valt att göra maskeradbalsmasker, ni vet såna där med fjädrar som täcker området runt ögonen. Jag måste göra tre stycken för att läraren ska kunna bedömma ordentligt och jag har bestämt att jag ska göra två stycken i papp och en i gips. Jag började göra gips masken och ska snygga till den nästa lektion och min modell fick bli Evelina.

 

Jag började med att smörja på hudkräm där jag skulle gipsa och sen när jag börjat lägga på gips (inkl. över ögonbrynen) så kommer en kille in som gjort detta förut och säger att den han gipsade inte hade några ögonbryn eller skägg kvar. Evelina blir flyförbannad (hon hade blivit det om hon inte hade haft gips över halva ansiktet) men allt löste sig och tre lager vaselin lyckades placeras på hennes ögonbryn. Så här såg det ut!


Masken klar


Evelinas ansikte efter att masken är avtagen
Och här är filmen från när hon får se sitt ansikte så som hon ser ut på bilden ovan.


Did everyone see that because I will not be doing it again

Jag sk ainte blogga, jag ska sova men har en sak att säga.
JAG BOKADE BILJETTER TILL PIRATES OF THE CARIBBEAN - ON STRANGER TIDES IDAG!!!!!!!! På premiären den 18 maj, åååååååhhhhhh vad jag längtar! Plus attd et är i 3D.
Tänk.. Jack Sparrow 10 cm från ansiktet.
... första Pirates-filmen efter att jag tatuerat mig plus köpt halsbandet från första filmen..
Ska om jag har råd fixxa hem den dösnygga ringen Jack har i varje film..
Och en t-shirt kanske?
Nej då kommer alla missa halsbandet. Och tatueringen måste synas.
OH MY GOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!!!!!

Fairytales

Igår gick jag upp vid 12 för att en halvtimme senare käka mat hos farmor. Det blev currykyckling & ris, mums! Efter det var jag hemma en snabbis innan jag åkte vidare till Matilda. Vi köpte glass, solade, gick på promenad till stallet, gick hem igen, hade massage eller jag masserade henne, cyklade ut till stallet, Matilda red, cyklade hem från stallet, åt grillat kött, jag åkte hem. Dagen i korta drag. När jag kom hem packader jag mina grejer och övningskörde till Skara. Michelle va helt crazy :S

Och juste, när jag kliver ur bilen i Skara kommer jag på att lägenhetsnyckeln ligger i Falköping, smaaart! Så jag fick ta bussen till Falköping idag efter skolan. Slutade 12 så de va ju ganska lugnt ;)
Min vecka förövrigt:
Onsdag: 09.30-12.20
Torsdag: 8.00-13.45
Fredag: 8.00-11.00 plus inlämning av radio- & GMV-analysen

Rätt najs va?
En rätt ordentligt najs vecka, speciellt med tanke på att jag är klar med båda inlämningarna tills på fredag :) Fick dessutom tillbaka engelskaprovet idag, en poäng från MVG, surt. Men det blev bättre sen när jag fick tillbaka ekonomiprovet, en poäng över MVG!

Halv 6 rullar bussen tillbaka till Skara, då ska jag kolla Paradise Hotel för det pallar inte internet med här. Och Ponnyakuten! Herregud den har jag helt glömt aav! puss

I want your blessing

Kan ju säga att Red Riding Hood levde upp till förväntningarna! Plus att killen som spelar Peter är dööösnygg!
Se den! Nu är jag dödstrött, godnatt (:

Sunny lovers

Well, hey!

 

Gick upp vid halv elva, drog mig ut i solen och solade. Vad gör man annars i solen? Badar? Hmm bada i solen.. Blir man gul då? Eller nej vatten färgar ju inte av sig.

Föresten åt jag frukost innan jag solade.

 

Har mest chillat idag, lagade mat förut och nu var jag ute och solade lite till (: Ikväll blir dte bio i Skövde, Red Riding Hood. Den ska tydligen var bra så har ganska höga förväntningar på den moderniserade Rödluvanhistorien. Eller nej den va ju inte moderniserad utan bara en aning mer.. Mindre saga. Typ.

Nu sa min syster att man inte fattar vad jag säger. För jag säger ord men i fel ordning. Michelle hade förstått mig, utan problem. Så deså.

Ska sluta snacka skit nu, en duscha ska bli gött iallafall. Och imorn är påsklovet slut. Sucks.

Och det har jag ju glömt o berätta! Den här fina killen och Elsa vann nämligen en klass under tävlingarna i fredags på ridskolan. Stort grattis! :D

JAG VANN 75 KR! :D

Haha fan de mesta jag har vunnit på en såndär lott :D Och imorn fyller jag 18! Jag kan iallafall säga det om 2 månader :))

Uppsats om en ko

Jaa herregud :P

Concerning Evelina

Somnade elva igår.
------
Nu ska jag skriva om Evelina.
Evelina är en tjej med kort hår fast nu har det blivit ganska långt jämfört mot den dagen när vi satt i mysrummet och spelade kort första gången.
Hon har efter två månaders dejtande blivit tillsammans med Joel Appel, och det uttalas inte Apple utan Appel, som svenska med E först sen L.
Just nu sitter hon och snackar om sina planer för sommaren. Hon ska först jobba som jordgubbsförsäljare och sen, ungefär lagom till att jag åker på trip genom Storbrittanien och Irland, ska hon jobba med pensionärer. Evelinas kommentar: "Det blir mysigt, jag kanske har skitkul med pensionärerna, byta blöja och allting. Och om jag har en engelsk pensionär blir ju du lite småägd." Mmm. Jag kan la sitta på nån pub i London som nybliven 18 åring och tänka på henne.
Detta håller på o bli en bra inlämningsuppgift och lämna in till Erica. Men då bli rnog inte Evelina så glad. Nu tänkte jag skriva klad. Intresseklubben antecknar, som förövrigt är min pappas favoritreplik. Hans fingrar går i ungefär 20 gånger mindre tempo än vad mina gör.
Tillbaka till Evelina. Evelina gillar stjärnor och det är nog för att det är små prickar på himlen i olika färger. Fast dom färgerna ser man bara om man är riktigt nära, alltså typ bredvid dom ute i rymden. På jorden är dom vita. Men varför dom är just vita, ja det har jag inte lärt mig än. Här om dagen fick hon en kyss av sin pojkvän Joel (AppEl) under stjärnorna. Då var hon nog glad.
Evelina är den som blir väldigt arg på mig när jag säger att jag inte gillar maten eller inte är hungrig, verkligen riktigt arg. Därför gillar jag Evelina väldigt mycket!
Och jag skrev endast om henne för att hon bad om det så jaa, du bad om det! :D
--------
Idag har jag även solat i 1,5 timme. Och nu råkade jag av misstag ta en Coca-Cola Light som min systers kompis egentligen skulle ha ikväll eftersom hon har diabetes, hon har två kvar iallafall :) Puss!

Say it out loud

Hello there sunshines!
Många solstrålar det är på himlen idag, har varit ute och solat i 1,5 timme plus duschat. Jag funderar på om jag ska leta rätt på något o äta, kan ju kanske vara bra. Får se.
Nu blev det mulet ute haha vilken tajming jag har :D
Har varit ensam hemma hela dagen, resten av familjen är o hjälper till på tävlingarna på ridskolan. Pappa är hemma nu men han drar snart på fotbollsmatch.
Puss

Never felt like this before

Godmorgon!

Jag somnade vid halv tre igår för jag kunde inte sova efter ett deep talk med syrran haha ;) Så kollade på Sleepy Hollow från 1999 med Johnny Depp. Den va bra faktiskt, ganska orealistisk men de är ju Tim Burton som regisserat så ;) Handlar om legenden om dne huvudlöse ryttaren som hugger halsen av folk även som död. Ni måste ha hört talas om den spökhistorien.

Idag vaknade jag redan vid 10! Så har bara sovit 7 timmar :( Astrött. Jag tror att det blir Skara sen för grillning? Usch orkar inte men men..

Ska duscha nu, köss!



Det är ju för fan folklig hyfs

Hejhejhej.

 

Idga har jag åkt massa bil. Skulle övningskört från Stöpen till Falköping men p.g.a. en seg syster så fick mamma köra i typ 120 därifrån -.- Så fick nöja mig med stan, igen. Plus en helt störd gubbe på motorvägen som ligger i det vänstra körfältet men inte en enda bil i sikte framför honom, näe han skulle bara stoppa upp trafiken bakom. Mamma börjar blinka med helljuset och när vi kommer närmare så bromsar gubbjäveln, verkligen bromsar och mamma lägger sig på tutan och han kör motvilligt till höger och blänger på oss som fan! Sen ser vi i backspegeln att han kör så fint i båda körfälten med fullt av bilar bakom sig. GUBBJÄVLEFAN!

 

Eh a. Har inte hänt så mycket mer, åt kebab i pitabröd till mat, mums! Nu ska jag sola :)) Och ja, klockan är 23.17.

 

Juste, om ni undrar över rubriken så är det en mening ur miss Kallins psykbryt igår. HAHAHA de va kul :D



Falskt alarm, falsk marknadsföring

En heeeeldag i Göteborg med EVelinis idag, vi såg som sagt Water for Elephants och den var nått så sjuuuuukt bra! Se den!

 

Innan vi kom iväg till tåget sprang jag runt i hela huset och frågade syrran om jag fick låna mascara, tröja, skor och väska. Jag fick låna dom två förstnämnda.

 

Iväg kom vi och vi knallade runt i Nordstan, Femman och genom kompassen innan vi drog oss mot bion. Filmen tog slut och vi grät nästan. Sen åkte vi tillbaka till Brunnsparken där vi köpte mjukglass. Stoooora!


Tågresan hem ska vi inte snacka om. Jag visste inte vad en flodvåg var men säger sen "är de typ som en tsunami?". Eh aa.

Sen så stannar tåget strax innan Floby och när vi sen börjar rulla igen hörs en röst i högtalarna som säger:

"När ni går på toaletten så finns det två knappar ni kan trycka på. Den ena är spolarknappen och den trycker ni på om ni vill spola på toaletten. Den andra är en nödsignalsknapp och den ska ni bara trycka på vid en nödsituation, om ni t.ex. bryter benet eller får en hjärtinfarkt eller något sånt. Tryck alltså inte på den om det inte är en nödsituation. Tack."

 

Hahahah herregud :P

Pöss


I never knew what it was to be alone

Btw, igår kväll var sannerligen ingen vanlig kväll. Det hade varit det om man sett tillbaka för ungefär 6 månader sen. För igår så kände jag doften av stall igen. Och det var helt underbart. Klappade Jessica och drog i hennes pannlugg, alltid lika kul för hon är lika sur som när man inte gör det. Liksom ingen idé att klappa henne på mulen när mamma kollar hovarna för då finns risken att ett finger blir tjockare än dom andra ;)
Men fin är hon fortfarande, skruttponnyn (:
Knallade runt och spanade in alla nykomlingar och sen gick jag & mamma ut till Lillen. Och då kom tårarna kan jag ju säga för att helvete vad jag har saknat honom. Min fina kille som är världens mysigaste :') Att bara få krama honom och känna pälsen mot kinden igen var.. Obeskrivligt. Underbart. ♥
Dock vet jag inte när jag rider igen men det lär nog bli snart har jag en känsla av. Just för att jag aldrig är tvingad till det så saknar jag det bara mer och mer.
Life is what you make of it

Life is the most spectacular show on earth

Inatt sov jag som en stock i 13 timmar. Mamma kom och väckte mig kl ett. Verkligen skakade liv i mig haha :P Gick upp och såg till min besvikelse att det blåste och att solen gått i moln när jag tänkte sola så fick bli konstgjord, för att sen upptäcka när jag solat klart att dte var hur fint väder som helst suck -.-

 

Dagen har rullat på som vanligt, har övningskört lite och rensat min plånbok från massa skit, bl.a kvitton sen ett år tillbaka! Välbehövligt som ni kan se på bilden.

Plus en del papperslappar med en massa information som var intressant för månader sen. Så min plånbok har bantat ner hälften av sin ursprungliga vikt idag. Tänk om man kan göra så med sig själv åxå? Fast då skulle jag bli ett skelett pch de är ju inte snyggt. Inte ens när man är död.

 

På tal om död, Amanda är död när hon lever. Något alldeles nytt, kanske ett framgångsrik varumärke för hennes del i framtiden? Btw, längesen jag babblade på om allt som ploppar upp i skallen på mig. Har lärt mig att kontrollera mig själv men eftersom jag är hur trött som helst så kan jag inte det nu. Dessutom avgör hur snabbt jag skriver på datorn hur mycket skit dte är jag har i skallen. Så när det går sjukt fort tänker jag massa massa mycket. Och Samuel som tycker att jag inte tänker alls. Dags för den killen o tänka om.

 

Okej, nog om tänkning, måste spara lite av hjärnan till dagen i Göteborg med Evelina imorn. Och anledningen till att jag inte sover än är för att jag funderar över varför hon ska korsförhöra mig imorn. Om något jag (antagligen) hade gjort som hon fick reda på idag. Jag är rädd. :S

 

Som sagt, imorn rullar tåget mot Göteborg 11.50, kl 15.00 sitter jag och Evelina i biosalongen på Bergakungen och ser på Water for Elephants, naaaajs!

 

 

 

Ni får ha en mysig dag imorn för de ska jag ha! Blir väl inte allt för mycket uppdaterande imorn. Fats dte har de ju inte varit idag heller.

Puss godnatt!


Mr Montazori

Puuuuh, denna låånga dag är äntligen slut! Imorn ska jag sova ut länge och hoppas på lika fint väder då som det har varit idag så jag slipper konstgjord sol! Nu är det film och flöt resten av kvällen, puss!

They crash around me

Somnade nog vid tre tack vare två täcken och tre filtar (y) Upp vid sju för o gå på riskettan utbildningen från 8-11. Trött, jao!

 

Cyklade hem på cykeln som ännu inte fått nått namn, ska nog döpa den till Tom :) Solade ute i 1,5 timme, aaaaasgött!

 

Har ätit lite spaghetti nu och ska iväg på körlektion om en timme, vid fem ikväll är sista teorikursen. Go första dag på lovet haha!

Jag kom o tänka på nått knasigt förut.. Nu har jag glömt det.


Gammal bild från i typ vintras? Jag måste sätta upp min Jack Sparrow plansch i lägenheten! Och flytta alla rosetter..

Aaa du, söndag

Hej

 

Kvällen igår hos Erik va asmysig och sjukt rolig! Filmer och bilder kommer la :) Men sen fick killarna för sig att vi skulle gå in till Falköping (Erik bor lite utanför Falköping vid Coop) för nån fest där. Jag, AManda & Evelina ville först inte gå in men sen gjorde vi de iallafall men efter typ 20 min där så drog jag och EVelina igen. Trist fest.

 

Vår kväll slutade hemma i soffan, vi va hemma redan vid tolv! Vi kollade på Törnrosa fast båda två somnade i slutet. Sen sov vi i sängarna i en källare där värmepumpen gått sönder. Och den leder till hela huset. Så om det var kallt upp kan ni npg tänka er varför vi hade två filtar extra var här nere. Kyss!



And I want it now

Hej
Har kollat på Harry Potter sju idag.
Grill ikväll.
Kyss.

Rättelse

Jag menar såklart att jag går på påsklov, slut

Happy Eastern!

Hejdå Skara för nu drar jag på sportlov!
Ingen vet hur mycket ag kommer vara här men en sak vet jag iallafall att imorn ska jag till Erik med lite kompisar, blir kul! På måndag är det körkortsdag för hela slanten, riskettan kl 8 därefter körlektion och sist teorikurs.
Resten av lovet är lämnat till slumpen och eh a.
Måste sticka, ha en najs fredag!

Everybody hurts

Hey there!
Imorse så va de ingen bra morgon.. Skulle prova att öppna dokumentet med radioanalysen som jag skrev lite på igår. Gr det att öppna? Nej. Kul kul men deadline är uppskjuten till fredag efter påsklovet så jag kunde andas ut ändå :)
.
Ska ha min sista lektion, två timmar graf där vi ska skriva på just den så aa jag hoppas att jag bara kommer ha det lilla jag har hemma kvar sen :) Efter skolan så drar trion till Rocco och käkar pizza, vad var det för pizza nu igen? Hmm har frågat det typ tre gånger men får inget svar. Efter det drar jag nog hem och packar sen sticker jag och mamma vidare till Stöpen och kollar på en cykel! :D En asgammal från typ 50-talet, asnajs!
.
Ha de gött! :))

New Zeeland

Har hållt på med radioanalysen, skrivit 2½ sida plus varit på min första körlektion, jag var duktig tyckte körläraren :) Så aa nee det kändes bra asså!

Nu blir de Skara!

Birds are flying like leaves

Kvällen igår började med att Michelles bror Charles och hans flickvän Linnea kom. Vi åkte och köpte thaimat och kollade på film sen drog dom hem vid 9 typ. Jag och Michelle drog ut och spelade fotboll men efter typ 20 min börja det klia i hennes hals som sen blev värre med att hon inte kunde andas så aa en kraftig allergisk reaktion, antagligen måste dte funnits spår av nötter i maten trots att ingen av oss beställde med nötter.. Så det blev en ambulans till KSS och vi åkte därifrån vid typ halv ett. Jävligt läskigt var det, usch men nu mår hon bra igen :)
Rätt coolt o få va där och sitta bredvid sjukhussängen istället för o ligga på den ;)

Kom i säng vid halv två och mitt busskort är utlånat så har ingen möjlighet att ta mig till skolan, åkte alltså till Falköping. Nu sitter jag och ska skriva radioanalysen sen bloir dte körlektion senare, spännande.
Ciao!

You could not defend it

Tjatja.

Skolan började, och den slutade. På första lektionen så eh tyckte vissa att det var väldigt kul.. Erica skulle nämligen ge exempel på vad för slags snack som ska sägas direkt till personen i fråga eller om man snacka med någon annan.

 

Erica: Jamen säg såhär, tänk om jag tycker att Melinda har varit ovanligt korkad idag.

*Evelina börjar asgarva från andra sidan bordet*

Erica: Ja men se det såhär, hur ska jag göra om jag och Evelina är polare med Melinda, ska jag då gå och snacka med Evelina om Melinda och säga "aa märkte du hur ovanligt puckad Melinda var idag?"

Amanda: *Skrattar* och säger sen "Jag känner igen den här konversationen"

Evelina hade inte så mycket o säga, mer än att garva lite mer ;)

Hmm..

 

Ska dra ner till tvättstugan nu och sen ska jag fortsätta lyssna på radio. Det är kul att man är ute i så god tid med radioanalysen.

Adios Amigos!



Breakfast

Tjatja, sitter och käkar frukost, om 10 min ska jag börja dra mig mot skolan, börjar halv tio och slutar halv två :))
Ha en bra dag :)

Vad är det här för jävla dag?

Jag glömde ju och skriva händelsen som rubriken till förra inlägget baserades på och herregud vad välutbildad jag lät nu!

Hur som helst så satt jag vid datorn i mitt rum och glömmer helt av att jag har en tekanna och en kastrull med vatten på spisen. Jag hör hur tekannan tjuter för att det kokar och vattnet i kastrullen gjorde vilda protester för att ångan av det kokande vattnet inte släpptes ut pga locket.

 

Jag ställer båda två på varsin kall platta, häller i spaghetti och ställer på kastrullen på varm platta igen. Sen skulle jag ta av lilla "pipen" på tekannan för att vattnet skulle svalna lite och lägger den på plattan som jag glömt och stänga av, jag bränner mig på fingret och springer till kranen med några svordomar ur käften. Sen hör jag att något fräser, ja för pipen ligger ju fortfarande kvar på den varma plattan som fortfarande va på så den är brännskadad nu.

 

Jag spolar kallt vatten och sticker till datorn en snabbis, för att sen komma på att jag har spaghetti i kastrullen och de höll precis på o koka över. En ramsa med helvetes jävla fanskaps helvete åker ur munnen, vad är det här för jävla dag fick jag nog med åxå, och Michelle frågar från duschen vad jag håller på med xD

 

Det slutade med ett brännskadat finger, en brännskadad pip, lite bränd spaghetti och en sur Melinda. Tack och hej!



Buuuurned

Ey tja, noll frånvaro idag igen sorry.

Dagen började 8 och slutade 12, hade bugg på gympan imorse, sen engelska och sist samhäll. Åkte hem till Falköping med halv ett bussen, gick ut med Lizzie när jag kom hem och bakade pannkakor sen :))

Efter dte blev det ett och ett halvt avsnitt OC, jag somnade under det andra och sen hoppade Lizzie upp i soffan och somnade bredvid mig, myshund! Så där låg jag och sov en stund. Senare gick jag och mamma ut och hämtade träplattor som vi tog med till Skara o ha på golvet på balkongen, det blev asfint!

 

Schmuel va på besök och Chelly och han invigde grillen och hade grillat kyckling när jag kom. DOm blev dock väldigt besvikna när jag inte var hungrig men åt en bångstyrig kycklingbit för o va snäll, hihi dom är söta :))

 

Schmuel blev utkastad lite innan sju för att jag och Chelly skulle iväg och träna Zumba, gött som fan! Efter det tränade Michelle på o skjutsa på cykel, ställer aldrig mer upp på det för jag hade så ont i rumpan sen!

 

Jag duschade och sen städade vi i lägenheten, bar dammsugning kvar och det tar vi imorn, plus att vi räknat alla kvitton, vuxenpoäng!

Nu bir det Aladdin innan jag slocknar, puss!



Café Tekoppen

Btw, kika in på mhportfolio.blogg.se där jag lagt upp bilderna jag fotat till uppgiften till caféet!

Prins Ali lycklig och fri aliababa

Tjenna!

 

Ligger och kollar på Aladdin, mysig film :)) Abo är sjukt söt! Teorikursen gick bra, nästa sista gången ju. Tänk att nästa månad har det gått 6 veckor sen första gången.. Om det fortsätter att gå såhär fort kommer ju jag ta studenten imorgon? :O

 

När jag kom hem började jag plugga lite teori, valde mellan det och gå ut på powerwalk men blev teori. I typ 10 min sen ringer Michelle och säger att hennes läkt är påväg hem till oss haha, men dom var mysiga!

Michelle, Marita och Cissi hade vart i Sköve och fått med sig en liten grill, växter, blommor och krukor att ha på balkongen, det blev supermysigt! Ska ta kort imorgon ;)

 

Nu är det dags för mig att sova! Imorn börjar jag skolan kl 8 med gympa sen engelska och samhäll innan jag slutar kl 12. Då ska jag nog dra ut på en powerwalk kanske, har ju zumba på kvällen åxå så får se lite.. Annars får det bli på onsdag!

Ska göra klart ett körkortstest nu sen släcker jag, tack för mig!

 

Slänger in en bild från när jag tatuerade mig, det var en bra dag!



Lizzie ett år!

Måndag. Värsta dagen på hela veckan, tur att den är först.
Happ en vecka kvar sen äre påsklov, herrejävel vad fort det går.
Bredvid mig liger Amanda halvt död. Vi har hål timma innan samhällen och svenskan. Sen drar jag till Falköping på teorikurs. Blö.
Min lilla vovvsing Lizzie fyller ett år idag! Grattis till henne :))
Jävlar vad sugen på pitepalt jag blev nu..

Sök hjälp

Idag har jag varit ute, vart på garagetaket och pratat i telefon, och syrran filmade  när jag skulle knalla ner igen. Den kommer nog sen ;)))
Va ute med Lizzie förut och hon hittade en pinne. Eh aa titta på det här ;)
Jag lekte pirat förut, det var storm och skeppet gungade, Evelina tyckte jag skulle söka hjälp.
Ciao!

The Church of England

Hej hej!

 

IDag sov jag längre än igår, igår va jag upp redan vid 10.20! Hände inte allt för mycket igår, Evelinas fina katt Tessan dog :( En sån katt vill jag ha! När hon berättade det så sprang jag och leta upp Findus så att hon var vid liv (a) RIP Tessan! 

Fin Tessan, fin Evelina :))

 

Igår var ingen bra dag med andra ord.. På kvällen åt jag och mamma pizza och sen kolla vi på Inception som var en riktig Melinda-film! Den va så fruktansvärt invecklad att jag bara blev sjukt inne i den ;) Sånt gillar jag!

Sen var Albin (lillkillen från stallet) hemma hos oss en sväng igår åxå, jag målade hans naglar så dom blev gula och orangea haha han är ju för söt :)

 

Nu skiner solen och jag har varit ute på promenad med Lizzie, solen skiner vart är solen? På himlen! Fåglarna skriker verkligen? Dom har nog ont. Ingen solskyddsfaktor.. Ajaj.

Ska se klart på Pirates of the Caribbean nu, dne gick faktiskt på tv (a) Sen ska jag ut o leka med Lizzie (:

 

I should have told every day from the moment I met you. I love you.

Och med denna underbara mening avsluar jag detta inlägg, köss!


Nothing else matters

Vissa personer vill man bara söka upp och slå på.
Hörs

Tiesto - He's a pirate

Hello there!

 

Dagen började med att Evelina kom hem hit vid halv åtta, vi gick till skolan åtta och då började vi :P Läste lite sagor innan trion + linda knallade till CityGross och handla lite för att sen ha mentorastid sen gå hem till mig och laga mat ;) Back to school tjugo i tolv med två timmar graf sen fick vi gå hem. Lärarna sa typ 5 ggr var att NU ÄR DET HELG medan vi satt kvar och var fortfarande helt inne i de vi gjorde :P

Dock när vi gick därifrån så bröt de loss för mig och Evelina, Amanda skämdes :S Shit!

 

Vi gick hem hit igen, kollade på HSM 3, åååhh! Evelina blev nog ganska trött på mig & Amanda som sjöng med rätt bra!

 

Vi plus Michelle drog till Lidköping vid fem, åt på Elake Måns och sen hem igen vid kvart i sju. Nu har vi äntligen kollat på filmen med alla klipp vi lyckats filma från tiden på Katedral, hittills! Herregud säger jag bara, den är sjuuukt bra!

 

Nu har Amanda åkt hem och vi tre som är kvar ska snart dra oss härifrån också, ha de gött :)))



Kiss & Love

Hmm mina utländska "läsare" fortsätter att ligga ca ett år efter bland inläggen, hahah fattar inte vad det är för något men aja :P

 

Dagen idag. Kan säga först att just nu ligger jag i min säng och den har aldrig varit så skön som den är nu! Vill aldrig gå upp. Så jävla trött.

Okej, började åtta och satt i typ lite mer än 1,5 timme med ekonomiprov. Förstår ni stackare hur skönt det är o ha ett 90 sidors prov ur vägen? :O u-underbart!

Vid tio hade vi foto och vi skar ut bilderna vi redigerade förra veckan till vårt café, mina blev lite brusiga men men that's life!

 

Åt mat sen estetisk verksamhet där vi skulle rita frontperspektiv? Aa ett rum där man drar streck till möbler och sånt från en horisontprick, ehm nu ger jag upp med den förklaringen. Hur som helst, den skulle lämnas in idag och jag hade inte ens börjat.. Så satt från 12.20 till 15.00 med den höhö.

 

Jag & Amanda åkte vidare till Falköping, Evelina dissa oss för fotbollsträning :( Det var ju marknad där idag så fick med mig ett kilo godis hem plus en godisrem och jag & Mandy delade på en påse baconchips, mums!

 

Nu ska jag nog duscha, krypa i mysiskläder och halvsova till en film :)) Eller laga mat till Michelle ;)

Peace out!



And they will always be by my side, no matter what

Noll frånvaro idag igen I know.. Drar dagen kort, när jag knallade in genom dörrarna till skolan ringer Evelina, antagligen för o upplysa mig om att jag var sen. Dock fick hon inte ett enda ord sagt för jag babblade på om att jag visste att jag var sen och att jag var utanför. Hade mediekunskap mellan 9.30 och 10.30, sen en halvtimmes lunch sen började matten kl 11 till 12.20. Stackars mattelärare. Efter det började expon halv ett men Katharina sa då att hon ska titta på alla caféer vi gjort och om hon tycker att ingenting behöver tilläggas så fick man gå hem. Mitt var tydligen helt okej så jag fick gå hem om jag ville men stannade kvar och satte dit en småsak iallafall.

 

När skolan va slut halv två knallade trion till CityGross och handlade det vi behövde till maten vi skulle laga sen, d.v.s bandpasta, kyckling, och en sås av matlagningsgrädde, pesto och soltorkade tomater (dock har man bara tomaterna i såsen för att ge den smak, man äter dom inte). Sen blandar man ihop allt med lite ruccolasallad, mumma!

Jensy och Zofia kom förbi och vid halv sju gick vi fem iväg till MoP för o titta på Michelles klass välgörenhetskonsert, aaasduktiga va dom! Plus jag & Jenny shakeade loss som fan :))) Det slutade med att vi stog på stolarna under sista låten haha!

 

Jag åkte med Michelle och Cissi hem och nu har vi ätit mannagrynsgröt, dags för mig och sova!

 

Imorn går jag först i skolan från 8-13.45 sen drar trion direkt till Falköpings marknad! Nån gång under tiden träffar jag Michelle och när markanden stänger träffar vi två Cissi för en fika på Lilla Blå plus modevisning på Garderob20, en asbra dag!

 

Och jag har verkligen verkligen insett hur underbart fina vänner jag har!

Här är två av dom, de övriga i den väldigt omtalade trion. Oslagbar förövrigt!


Sleep well cykelställ!



Jag ska raka av mitt hår

(på bilden leker jag att jag är en brottsling som inte får identifieras)
(okej lite då)

Trött efter samhällsplugg? Jag har pluggat sen halv fem och slutade vid 9. Hade typ 45 min paus i mitten där jag badade men jag har pluggat alldeles tillräckligt. Tillräckligt för att inte kunna ta in något mer.

Nu ska jag nog slänga på High School Musical 3, evigheter sen jag såg den i ett streck! Plus göra lite makaroner och köttbullar och förbereda mig på att kanske bli dödad av Evelina imorgon..

 

Btw, haha Eric och Michelle satt o plugga i köket och jag satt inne på mitt rum med lite halvöppen dörr då jag hör i ena halvan av hjärnan höra Eric säga nått i stil med:

- Jaa, Melinda, när hon dör så blir ju hon till jord?

Michelle: Aaa?

Eric: Jaa och när hon blir jord så kommer du tillslut att äta henne eftersom hon är död.

Michelle: Mhmm?

Eric: Eftersom hon blir jord så blir hon ju senare mat för den jorden kommer användas till o odla mat sen.

Michelle: Aa juste ja!

 

Hööm de va lite svårt o läsa om valutapolitik när man hör en diskussion om vad som kommer hända med en när man dör :P

 

Nu äre mat och HSM3 som gäller, sov gott allihop!


Min medicin

Hey.
Skolisch idag, hade först gympa. Steptest. Inte kul. Bongotrummorna ekar i skallen.
Sen engelska, lite roligare men jag började känna av min förkylning trots att vi bara hade steptest på gympan, suuuck! EFter dte skulle vi ha samhällskunskap men först 30 min klassråd med rektorn, det tog hela lektionen. Slut kl 12 om dte inte vore för ett datakunskapsprov kl 2, så trion drog till donken, jag åt den första ordentliga hamburgaren i hela mitt liv där idag, coolt hu? Blev en McFeast, 4/5 toasters!
Nu är jag hemma igen, dataprovet gick la bra, dags o plugga vidare samhäll, som jag iof hållt på med i en timme. Kepp on walkning!
Love

Current call

Först hade vi mattelektion med den läskiga matteläraren. Jag var själv med honom i korridoren när han skulle snacka matteprov med mig. Dubbelläskigt!

 

Sen hade vi håltimma, jag och Amanda knallade hem hit och Evelina lämna vi i tyskaklassrummet ;) När vi kom tillbaka halv tolv skulle vi ha samhäll och fick jobba med instuderingsfrågorna och efter det svenska och läraren malde på om sagor, jag somnade, Dennis fick kramp i ryggen, läraren sa kära nån och jag hade fullt upp med o hålla mig för skratt när hon läste om Kokaburra.

 

Dirr efter skolan åkte jag till Falköping. Jag & mamma åktetill InterSport och köpte springkläder till mig :) Jag hade fått 3800 av en stiftelse idag så jag är glaaaad!

Efter dte åkte jag till trafikskolan, hade teorikurs i 1,5 timme, bokade in två körlektioner och gick sen därifrån för o inse att jag missat bussen till Skara med 2 min :@

Tanken var att jag då skulle övningsköra till Skara men pappa hade tagit braiga bilen så när jag och mamma kört omkring tillräckligt länge för o leta efter den blev klockan så mycket att nästa buss till Skara skulle gå. När jag kom hem skulle jag va duktig och diska men skar mig på brödkniven. Nu har jag käkat baguette med skagenröra och ska se en film sen ska jag sova, puss!



En Tokstållar-produktion i samarbete med iMovie

Okej, jag har faktiskt medvetet struntat i o blogga i helgen. Men nu är det måndag och back to reality så att säga. Bredvid mig sitter Amanda och pluggar ekonomi, kanske jag åxå borde göra.. Hmm går kanske och hämtar mina böcker snart åxå.. Får se.
Skolan slutar tre och halv fyra åker jag till stan för o köpa springbyxor sen teorikurs innan det blir Skara igen. Har väl inte allt för mycket o säga egentligen.
Kollade på dansfilmer från festen, säger bara OMG!
Sen borde ni spana in det här ;)
Tryck på meningen och ni får se trailern till vår film!

I'm more like suffer in silence

Hahahaha jag har hittat en fjärde twilightskådis i OC!
Ni vet Eric Yorkie, den första killen som pratar med Bella under hennes första skoldag?
"Anything you need, a schoolguide, lunchdate, shoulder to cry on?"
Såhär ser han ut ;)

Då blir det ingen utställning

Idag vaknade jag och pratade som Kalle Anka. Eller jag kunde inte prata alls först. Ringde mamma för o be henne o sjukanmäla mig smen pappa svarade och bara få fram vem det var tog 5 sek. Det enda han sa va "gå o lägg dig igen, jag ordnar det här".

Jag somnade om och vaknade sen. Ehm rätt logiskt. Kollade OC och gjorde lite spaghetti. Nu är jag i Falköping. Har vart på asdåligt humör hela dan, allt bara för att jag varit minst lite sjuk hela veckan :(
Jaja, jag ska åka o köpa godis sen!