God kväll, Good evening, Guten Abend, fler språk kan jag inte

Jamen god morgon eller god natt kanske man ska säga.. Fast jag ska ju inte sova nu så det får bli god kväll! :D Äh vem bryr sig?
Just nu befinner jag mig hemma hos Erica och man kan säga att hon räddade min dag för att den började i katastrof, säger man så, i katastrof.. Hmm låter lite halvmysko men whatÄVVAH det är sommarlov ju, svenskan får man ta i tu med när skolan börjar igen!

Iaf.. Mamma kommer in kl 9 och då skulle jag vart i stallet och jag blir sur på henne för att hon väcker mig för att senare komma på (när jag gått upp alltså) att jag måste cykla ut till stallet eftersom Robin inte hade någon bensin, suuuuck! Men som tur var hittade jag pengar så jag kunde fly från både huset och mamma och tanka min moppe och åka ut på den till stallet, humöret gick upp en halv grad (y)

I stallet står Tom o väntar på mig i boxen och eftersom han fick ett sår av tränset på ena sidan igår var jag tvungen att rida utan nosgrimma på tredelat. Större delen av tiden gick åt till att starta tredje världskriget. Fas vi hann också avsluta det.. :P

Jag brummade hem igen och där hemma var mamma på bättre humör, men inte jag! Jag surade över precis allting. Bättre blev det är Andréas valp Elvis kom hem tll oss och stannade några timmar (: Och efter det åkte jag till Erica och hon är absolut inte normal, asså det är värre än vanligt, men jag älskar henne ändå <3 Vad skulle jag göra utan dig?
Vi har kikat på High School Musical 2 & 3 o jag lipa som en gnu till 3:an :'(
Nu håller hon på o somna så det är väl dags att jag åxå går och lägger mig..

Have a good night people!
I want it all ;)

/ Melinda♥

filmmaraton och en inte normal blondin

Nu är klockan 18.30 och jag har varit vaken i 10 h o 30 min! Kl. 08.00 ringde min klocka och 10 min senare var jag uppe ur sängen. En halvtimme senare pluggade jag in iPoden och satte mig på min cykel Björn och tramapde ut till stallet. Eftersom Tom blivit så tjock efter att få gå ute dygnet runt får han stå inne nu och Jessica också eftersom hon inte vill vara själv ute på nätterna så fick jag trampa ut och släppa ut dom idag. Jag gjorde även iordning Toms mat och mockade i hans box innan jag cyklade hem igen.


Nu har jag o Emelie precis titta klart på National Treasure 2, så fruktansvärt bra!

Och på tal om film så känns det som att jag har tittat på jättemånga filmer de senaste dagarna. I söndags kom Erica hit stannade till igår och vi har kollat på Twilight två ggr, National Treasure 1, High School Musical 1.. Det var nog dom ;)

I måndags morse red på på ponnisarna i paddocken, markarbete och det gick jättebra förutom att Tom lekte cirkushäst och ställde sig på bakbenen 3 ggr! Hahaha sötnöten min <3


Tom o Jessica

Slänger in en bild på min två ögonstenar, Jessica o Tom <3

På kvällen roade vi Moa Wickius och gjorde även slut på två popcornpåsar.

Igår var det även sista träningen för Johan innan sommaren, lite tråkigt men jag lär nog träffa honom ändå. Han fick en present av oss igår, och oss är vi i min grupp och självklart fick han *trumvirvel* Svenska nubbar! Jag menar han åker ju till Norge onsdag-söndag och han kan ju inte fira norsk midsommar :O
När träningen var slut fick Erica stanna kvar hemma hos sig för nu ska hon ta hand om hästarna i Johans stall medans han är borta, grattis säger jag bara :D

Jag o Emelie ska köpa Sims 3 tsm! :D Asså det spelet är så grymt kul :D Jaja folk får tro vad dom vill om mig och dom som såg mig o Jossan på Skara Sommarland i fredags när vi gjorde våran lilla uppvisning vid Radiobilarna tar nog knappast oss för två normala blondiner haha :D Men kul var det :D Men jag skiter i vad folk tycker för jag är glad ändå!

Emelie o jag   Jag o syster :)


På lördag drar jag o Moa tillsammans med Emelie o hennes kompis Tove till Liseberg!! :D:D Och jag har lovat mig själv att jag ska med huvudet högt promenera in i hotell Gasten trots att jag kommer vara livrädd.. :S:S AAAAAHHH!

Jag överlever! Kyss på lilltån o ha det bra!

/ Melinda


9a, magiskt bäst!

I fredags var det verkligen en jobbig dag :'( Jag slutade nian och nu finns inte längre världens bästa klass.. Tack för tre underbara år! Jag kommer sakna er varenda en <3
Tårarna var inte långt borta när kramkalaset kom och hemma var dom inte långt borta heller. Till alla som har tid kvar, ta vara på den för det finns ändå för lite kvar i slutet.

                                 9a<3
                                                                                     9a <3

                                                               Andreas, jag o Siw
                                                                                   Andreas, jag o Siw


                                                         Jag
                                                                                                  Jag

                                                  9a vinnare av orienteringen
                                                                      9a vinnare av orienteringen :P

                                                             Jag o Frallan
                                                                                         Jag o Frallan

                                                            Jossan, Felicia, jag, Ronja
                                                                           Jossan, Felicia, jag o Ronja


Återigen, tack för tre underbara år <3