Blowing in the wind

Hej hej!
 
Idag vid 10 var jag hos Arbetsförmedlingen, går en kurs där hos min handläggare där vi fixar ett CV och personligt brev till mig, skitbra! 
 
Efter det åkte jag hem, kolla lite på film och nu har jag vilat en stund, ska snart ut till stallet! Kl 17 idag ska jag hoppträna och sen kvart över sju är det träning på Form! Kommer somna gott sen med andra ord ;)
 
Nu ska jag ta mig nått o äta, ville bara kika in och säga hej :)

Having a day off

God morgon!
 
Har precis skjutsat Emelie till skolan och nu ska jag bara vila, har inget inplanerat på schemat idag, förutom att rida Ikaros ikväll då. Igår när han kom in från hagen hade han tappat en sko, typiskt! Så han fick vila igår åxå, han vilade även i lördags eftersom jag hade tänkt rida igår men nu gick ju inte det..
I lördags släppte vi ihop Ikaros och Viggo i hagen, det gick bra men Ikaros vill springa och busa ganska mycket, stackarn har ju fått gå själv i hagen i typ fyra månader. Dom första två var när Lillen var skadad och nu dom två senaste under tiden vi haft bytesrätt på Viggo. Men nu så har han fått en kompis och han vet väl inte hur han ska hantera sig själv riktigt hihi :) Så självklart under tiden dom sprungit så har Ikaros fått av sig en sko, i leran som finns i alla hagar nu :/ Men vår hovslagare kommer ut i eftermiddag och slår på den så det var tur för imorgon är det hoppträning!
 
Här är Emelie & Viggo samma dag som han kom från Danmark
 
Och här är han och Emelie på deras första tävling
 
Nu ska jag kika på någon film!

Summertimes

Godkväll!
 
Usch sov jättedåligt inatt så blev ingen lunch med Ida men en dressyrträning för Bagge blev det! Ikaros var jätteduktig, tjaffsig i vänstergaloppen men annars skötte han sig jättebra. Riktigt nyttigt för mig att ta en ordentligt dressyrlektion igen, verkligen något att jobba med och hur jag ska jobba med honom till nästa gång Karin kommer :) Mamma filmade, fast med Malins kamera så har inte sett filmen än men vill verkligen se den! Hoppas jag kan komma hem till Malin imorgon (idag) och kika på den!
 
Eftersom jag nämner Malin ganska ofta så får ni nu se hur hon ser ut! Här är pappa och Malin i Falsterbo
 
Jag, syrran, Malins son Olle, Edvin och Malin i soliga Falsterbo!
 
Ikväll har familjen käkat pizza och alla satt vid bordet samtidigt! Herrrrregud! Händer typ aldrig att vi lyckas äta samtidigt. Pappa brukar alltid smita ner till tvn för någon hockey- eller fotbollsmatch och resten av oss är ofta i stallet ;) Sen kollade jag och mammis på Idol och sen på Ledin Showtime som jag laddat ner. Har ju sett hans show tre gånger live, ja TRE gånger! Jobbade ju under hans konserter med cheerleadingen när han kom till Skövde Arena ;)
 
Nu ska jag krypa ner med mina katter och imorgon ska vi släppa ihop Ikaros och Viggo i hagen för första gången! Hoppas att det går bra men det tror jag :) Ha det fint!
 

Dressage

Godkväll vänner!
 
Nu ska jag sova så fort jag har skrivit lite hör, det behöver ju inte börja eka. Igår var det hoppträning som gällde, Ikaros var jättefin, dock studsade han mig nästan ur sadeln en gång och folk frågade om jag hade köpt en känguru, ibland börjar jag undra faktiskt ;) Har föresten laddat över massa bilder och filmer från mammas telefon och i helgen har jag inget speciellt inplanerat så kanske sätter mig och klipper ihop lite filmer från träningar och tävlingar!
 
Idag blev det ett långt ordentligt dressyrpass, 50 min höll vi på och Ikaros förstog inte vad det skulle vara för mening med försök-till-galopp-piruett. Men han var riktigt duktig iallafall, imorgon ska vi träna för Karin Bagge af Berga! Första gången så ska bli riktigt spännande! Var hur många år sen som helst nu som jag tog en riktig dressyrträning, kommer vara död!
Imorgon står även en lunch med Ida på schemat, mys!
En av bilderna som fanns på mammas mobil, Jacob, Hanna, jag & syrran på Liseberg på midsommarafton! Sakna sommaren eller vad?
 
Jag & världens bästa syster♥
 
Nu ska jag sova, natti :)

The winner takes it all

Hej kära vänner!
 
Några av er kanske har sett att min bloggdesign försvann och ersattes med en tråkig design som blogg.se har gratis. Det var jag som skulle ändra lite fint och trycker på "återställ kodmallar". Vad händer då? Jo ALLT försvinner! FAN FAN FAN lät det ur min mun då men nu har jag fipplat i timmar och lyckats få till det någorlunda bra iallafall :)
 
Jag har tävlat massor sen sist! Som ni vet så var det ju tredje och sista omgången kvar av Div.II kvar på hemmaplan den 13 oktober. Jag hoppade 1,10m som förklass och den VANN jag och Ikaros! Han var så sjukt fin, fast han hade bockat och varit knäpp på framhoppningen ;) Tur att han skärper sig inne på banan!
 
I lagklassen hoppade jag och Ida 1m, Hanna och Frida 1,10m. Jag var felfri, Ida hade fyra fel, Hanna & Frida var båda felfria så laget gick vidare till omhoppning mot Skövdes lag. Ikaros var felfri även där fast han började bocka efter första hindret så förlorade lite tid där men han rev alltså inte en enda bom på hela dagen! Laget tog hem omhoppningen och vann tredje omgången av Div.II och även hela serien! Ikaros och jag fick en tredje placering individuellt i lagklassen så vi fick med oss tre blågula rosetter och en gul rosett hem! Fantastiska lilla häst :) Under ärevarvet med laget fick vi även vinsttäcken och när vi rider förbi läktaren börjar alla hurra och heja så Ikaros blir så glad (malligaste hästen på denna jord) att han börjar bocka, ordentligt. Så jag åker av! Ren tur att han inte trampa mig för landade precis framför honom. Men allt gick bra både med mig och honom haha!
 
1,10m
 
Prisutdelningen 1,10m :)
 
Finaste pojken :)