Min älskade Tom♥

Klickade in på min youtube-kanal och hittade detta klippet från Augusti 2008 när jag & Tom vann vår första tävling, en LB. Det var en jäkligt bra dag! På den tiden så stog Tom på Holma, även Lucky (Andreas ponny) och Lallie (Sofies ponny) så de va extra kul att vi tre tog placeringarna i den klassen :)
Ponnytiden var underbar♥
Kan ju likagärna lägga ut min LB-runda åxå :)
Olus att jag hitta hans försäljningsfilm, såhär såg han ut innan jag fick honom. Och om jag får säga det själv så fick jag ganska bra ordning på hans kropp och muskler tillslut :)
.
Och det starkaste minnet med Tom har jag från en privatträning för Johan Lundh, dagen efter att jag hade slutat 9an, då jag var ganska osäker i min ridning hur jag skulle övertyga honom o hoppa i vissa lägen. Oxrar var ju jobbigast så efter 45 min hade vi inte hoppat någon bana men mycket tekniskt och sen komma på en oxer ur vänstersväng, sen en oxer ur högersväng. Tillslut låg båda två på 140 cm (Tom var 148cm i mankhöjd) och minst 110 cm breda. Den känslan när man kommer heeelt perfekt över såna dunderhinder, det är samma känsla som att flyga.
.
Min fina lilla underbara Tom, på din tid mådde jag bra. Jag saknar dig så♥

Bästa Rolf-Göran Bengtsson!

Roffe vann jerringpriset med 44,6% av rösterna, jag och syrran bara skrek och hela Facebook exploderade! Jag röstade säkert 10-20 ggr men faaaan vad gött att ridsporten får lite cred utanför tävlingsarenorna också.
Plus att Roffe är så värd detta, YES!


Thailand

Varje gång jag har skrivit rubriken till ett inlägg så har jag tänkt, iallafall i 75% av fallen att den där texten har ju inget med inlägget o göra egentligen, det är bara det första jag hör eller kommer o tänka på när jag ska skriva rubriken. Och varje gpng den tanken kommer upp så tänker jag att jag kanske borde ändra på de? Men näe, varför skulle jag egentligen, jag får bli som de flesta andra bloggare fast tvärtom, lika sällan som dom skriver typ en bit från en låt som rubrik, så skriver jag en passande rubrik till inlägget jag just skrivit.
.
Men nu så fick det bli en passande rubrik. Jag har nämligen börjat titta på filmen från när min familj var i Thailand (i mars iår är det två år sen). Vår filmkamera gick nämligen sönder när vi kom hem så filmerna har fortfarande legat kvar på dom små banden man spelar in på, men nu har vi fått låna en så att vi kan föra över dom till hårddisken på dvdn.
Och jag säger bara guuuud vad jag längtar tillbaka dit! Älskar det landet! För satan vad brun jag var då, så bruna ben har jag nog aldrig haft och, förlåt nu, eller nej jag tänker inte ursäkta mig själv föresten, vad snygg jag är när jag bara är lite solbränd, speciellt för att jag är blond!
Och det här, att jag säger att jag själv är snygg har nog aldrig hänt förut, men ett steg i rätt riktning, jag måste börja ta för mig!
.
Pappa har ju sagt att när han fyller 50 så ska vi åka tillbaka dit, han fyller 47 i år.. Mamma säger att om vi inte hade några hästar så skulle vi kunna åka på två såna resor per år, vilket är sant. Helt sjukt egentligen. Men vad skulle vi ta vägen resten av tiden på året?
.
Min drömresa vore ju att åka till Karibien och dyka i det turkosblåa havet och bo på flera olika öar där. Så nästa gång jag åker utomlands, till typ Thailand eller liknande så ska jag ta dykarcertifikat.
Jag tycker jag ser skitblek ut på bilden, jämfört ,mot hur jag ser ut på filmen. Sen så är ju kameran bilden är tagen med inte den bästa. Ibland kan man se ut som en vaxdocka på korten om man har tur -.-
Nu ska jag se klart på Tarzan sen sova :)

If I only could make a deal with God

En sak till, jag älskar Damon. Halva första säsongen hatade jag honom, sen så växer han en massa i mina ögon hela tiden och asså guuud jag vill bara krama honom för att han fortfarande lyckas bli hatad av alla. Plus att han är snyggare än Stefan.
Till och med snyggare än Orlando Bloom. Förutom i första halvan av första säsongen.
Bad boy.

Hallå, är du kokos i nöten?

Nu blire Tarzan! Om jag hade köpt två honkatter istället för två hanar hade dom lätt fått heta Syrena (Sissy) och Tuffselina (Tuffs). Ska kanske ändra namnen på mina ppojkar till Tarzan och Tantor? Hm. Eller inte.
.
Jag har förmodligen maginfluensa åxå, kuuul.

Släck ingen eld om du glömmer bort glöden

Jag måste hålla ut,
om jag ger upp så är det slut
Men okej, det löser sig
för jag tänker aldrig vika mig.
.
Så många som har tryckt ner mig och sparkat på mig medan jag ligger ner genom åren har ändå inte lyckats knäcka mig fullständigt, det var nära en gång, men jag reste mig ändå. Så hur långt ner i skiten jag än må vara nu och hur många idioter som jag är omgiven av på vissa ställen så tänker jag aldrig vika mig. Jag ska komma tillbaka till den jag en gång var. Och nu kan jag se vilka som verkligen bryr sig, och vilka jag kan klara mig utan.
Det är som rubriken,
Släck ingen eld om du glömmer bort glöden.
Så länge det finns en liten gnutta glöd kvar, så kan den komma till liv igen och bli en stor brasa. Då helt plötsligt backar alla, för att inte bli brända. Dom som en gång försökte släcka den.

Message from sister

Hmm..


Juli - December 2011

Juli
Fortsatte leta häst för fullt, gick på nattpremiären av sista Harry Potter filmen med Michelle och..
Åkte till Falsterbo i fyra dagar, torsdag-söndag. På torsdagen gick jag ut för första gången sen jag blev 18. Den kvällen slutade med 6-7 ärr på vänster lår (klättrade över taggtråden), ett av dom är fortfarande vinrött och ca 5 cm långt, trasiga shorts, tumlade runt på stranden och antagligen fick jag ett visst piller i drinken av en idiotisk kille från Texas, som sen ville dra med mig när nattklubben stängde.
Under fredagen låg jag i förtältet hela dagen och kände mig fortfarande full.
Lördagens utgång blev myyyycket lugnare och myyycket roligare!
De va crusing i Falköping och jag hade fest på inglasade altanen igen.
Hände inte så mycket mer i juli egentligen :)
.
Augusti
Ikaros blev min den 23 augusti!
Samma dag fick vi avliva min kanin Busan, som blev hela 8 år. Lilla gumman <3
Elsa och min förra ponny Tom tävlade på ridskolan och blev 2:a, stolt Melinda!
Skolan började igen, men som ni säkert vet så höll det inte speciellt länge..
.
September
Syrran fyllde år. Jag gick fortfarande i skolan fast det började gå utför om man säger så. Spetember var ganska händelselöst i stora drag.
.
Oktober
Började läsa House of Night serien
Hade photoshoot med Ikaros och Matilda plus hennes ponny Felicia. Bilden ovan är från den dagen :)
Jag skulle starta min första tävling på två år, när Ikaros går ut ur boxen är han blockhalt. Min värld rasade samman. Som tur var var det bara en hovböld och han blev frisk snabbt men ändå, den dagen var inte rolig..
.
November
Pappa fyllde år, jag var väldigt sjuk, utbränd men hade ännu inte gått ut med det på bloggen, pratade inte om det så mycket på det sättet.
Världsettan Eric Lamazes häst Hickstead föll ihop inne på arenan under en världscuptävling och dog på plats. Ett brustet blodkärl. Jag såg sändningen live och det var ta mig fan det värsta jag sett. Att sånt ens händer tror man inte är möjligt.
Jag såg Breaking Dawn part 1 två gånger under premiärdatumet, rekord!
Jag flög av Ikaros under en hoppträning, fick ont i ryggen och nacken men blev inte rädd! Helt overkligt!
.
December
Michelle fyllde 18 år! Dagen efter startade jag min första tävling på Ikaros, blev dubbelnolla men höll på och åka av i omhoppningen så förlora minst 6 sek. Surt men men de va skönt o va på banan igen!
Fullt med provtagningar för att jag har sån järnbrist, var under november och december möten med skolan och vid det här laget var jag helt sjukskriven från skolan..
Jag skrev ett inlägg på bloggen om läget just nu med rubriken Utbränd och sjukskriven. HÄR kan ni läsa det inlägget igen.
Bokade biljetter till Kents konsert i Göteborg den 14 juli! Jag och Matilda drar dit!
Bloggen fick en ny design, gjord av mig ;)
Åkte till Lidköping med mamma för första gången och hälsade på Alice och hennes 6 kattungar. När jag åkte därifrån valde jag Oscar (Bilbo), några dagar senare var Alex (Frodo) inte tingad längre så åkte dit igen. Jag kund einte bestämma mig vilken av dom jag ville ha så det blev både Alex och Oscar. Om en vecka flyttar dom hem till mig :)
Min tatuering fyllde ett år och jag kollade på Fantomen på Operan minst en gång om dagen i en hel vecka. Och grät.
Hade superproblem med sömnen och hela mig. Har hela december och gör fortfarande, känt mig så ensam och övergiven. Ingen ska behöva må så som jag gör nu.
Hade en jättemysig julafton och fick Svarta Pärlan i legoform i julklapp bl.a.
Ronja fyllde 18 år och min nyår blev lyckad :)
.
Detta var mitt år.
Och 2012 har börjat på det sämsta sättet.

Januari - Juni 2011

Tänkte göra världens snabbaste årsresumé!
Så kan börja med att i Januari flyttade jag och Michelle in i lägenheten i Skara, för första gången sen jag var 4 år så red jag inte regelbundet, hade ingen egen häst eller nått sånt, men jag saknade det, varje dag.
.
Februari
Livet i lägenheten och skolan rullade på, jag och Chelly hade en oslagbar inflyttningsfest!
Jag var som vanligt i slutet av februari på Göteborg Horse Show, trots att jag tatt ett break från hästarna. Var där på torsdagen med min lillebror och på lördagen med HELA stallet, bokstavligen. Förutom hästarna då ;)
.
Mars
Jag börjde med teorikursen på körskolan i Falköping, tog steget mot det där efterlängtade körkortet!
Jag kollade sjuuuukt mycket på OC, det har ju tyvärr blivit utbytt mot Vampire Diaries nu ;)
Michellis och jag hade en till fest i lägenheten, även den lyckad :)
Mamma fyllde år.
De va la mars.
April
Beställde min iPhone4 som senare fick heta William!
Gjorde mina gipsmasker som en skoluppgift, blev även MVG på dom och jag blev supernöjd!
En av dom tre ;)
Bokade biljetter till Pirates 4 i maj.
Jag följde med mamma ut till stallet en kväll för första gången på 6 månader typ. Minns att jag grät som fan när jag hälsade på Lillen igen.
JAG FICK ÅKA I FRAM I EN AMBULANS! Okej, nu såhär i efterhand så kan jag faktiskt skämta om det men en kväll i Skara så spelade jag och Michelle fotboll och hon fick världens allergichock och kunde inte andas. Ambulansen kom och blåljus till KSS, va hemma sent på natten. Tur för Michelle att jag själv är van vid paniksituationer så jag behöll ju lugnet hela tiden men klart jag var orolig. Som tur var gick allt bra :) Så tack Michelle för att jag fick sitta hos chauffören istället för på båren i bak :)
Maj
Pirates 4 hade premiär på bio!
En månad kvar till min 18 årsdag!
Bokade tid för teori- och uppkörningsprov.
Jag och Michelle var med i Timoteijs musikvideo för Het
Och det största av allt, jag hoppade upp på Lillens rygg och red igen! Minns vilken otrolig befrielse det var.
Jag fick min iPhone :)
Drog till Liseberg med ett gött gäng och fick som vanligt panik, panik, dubbelpanik inne på Gasten.
Jag hade Valborgsfest på min inglasade altan och det var väl maj i stora drag :)
Juni
På skolavslutningsdagen så berättade jag för Michelle att jag skulle flytta hem till Falköping och skaffa en ny häst, jag insåg att jag kunde inte leva utan en egen häst. Hemsk dag. På kvällen hade jag klassfest i lägenhet, den piggade upp :)
JAG FYLLDE 18 ÅR! Och hade väääärldens roligaste 18 årsfest med midsommarstång (fyllde ju faktiskt 18 på självaste midsommarafton) och en bunt med underbara vänner! Plus 13 inneboende när festandet började ta slut fram mot fyra på morgonen? Kan ju tillägga att jag kunde inte prata på tre dagar efter den kvällen.
JAG TOG KÖÖÖÖRKOOOORT!
Michelle och jag bokade flygbiljett till England, tyvärr blev den resan aldrig av sen för min del men som tuuur var så fick hon med sig en annan kompis dit. Jag var tvungen att tänka på mig själv och tillbringade hela sommaren med mamma ute på äventyr för att hitta min nya häst.
.
Nu är det Gladiatorerna så andra delen av året kommer senare!

Falsterbo och Kent om 6 månader

Vaknar av att kudden är dyngsur, vet inte varför men.
Så här sitter jag och försöker tagga ner igen. Så kom jag på en rolig sak.
Exakt 6 månader kvar till Kent!
6 månader kvar till Falsterbo (fest i en hel vecka, tjohoooo)
Typ 5 månader till min födelsedag (dock ingen speciell födelsedag, blir ju bara 19)
.
Men om EXAKT 6 månader så vaknar jag för sista gången i Falsterbo för den gången och tar tåget från Malmö till Göteborg, wiiiiii!
Godnatt, eller godmorgon kanske man ska säga? ;)

Lyckan är en dröm, lidandet är verklighet

I brist på o kunna sova sitter jag och kollar på andra säsongen av Wild Kids, så jävla kul!
Imorgon ska jag rida, har som sagt haft feber och problem med maten ett par dagar men de verkar gå bättre nu (:
Jaa, det här är det jag gör just nu ;)
"Alla är kära i alla här, de är värsta kaoset"

Learn to find your way in darkness

Jag har fortfarande inte lyckats sova. Kollade på Fantomen på Operan nyss, tror jag gråter så mycket till den för jag känner mig så sjukt ensam, ingen kan förstå alltså. Så den dagen jag slutar gråta till den så är den känslan så gott som borta, att vara ensam, inte riktigt veta var man hör hemma.
.
Dessutom så kräktes jag nyss, har i några dar nu mått så sjuuukt illa varje gång jag ätit, och innehållet i magen har kommit halvvägs upp men sen åkt tillbaka igen (nej, jag har ingen ätstörning, tror jag inte iallafall). Så nu ska jag göra ett nytt försök till o sova. Har ju gråtit ögonen röda nu så borde gå.
.
Learn to be alone.
Learn how to love life that is lived alone.
Just nu känns det som att det är den bästa lösningen.

Fredag den 13e januari, watch out

Somnade vid tio ikväll och har nu legat vaken i 1,5 timme.. Såå nu fick jag idén att jag ska berätta vad vissa detaljer i min design betyder. Som i lilla presentationsrutan så betyder "Aiya" "hej" på alviska (sagan om ringen-språket för alverna) och "namárie" adjö/farväl på samma språk. Dom små symbolerna framför alla inlägg, månader, länkar etc betyder "M" på kinesiska :)

Nu ska jag försöka somna om igen, hoppas de går annars får jag väl försöka somna till en film.. Tänk vad mycket man tar förgivet egentligen, som att få sova minst 7 timmar i sträck. Shit vad underbart de vore.
Och idag om en vecka kommer Frodo & Bilbo!!

Vi hörs väl igen om några timmar, hoppas ni överlever dagen, fredag den 13e nu ;)


Keep fighting

Feber och lite hosta, tjohooo! Huuur trött som helst, trots att min kväll bestått av Ben & Jerry's och Vampire Diaries. Jävlar vad bra den serien är, såg mitt favoritavsnitt nyss så kommer drömma om Damon inatt, hoppas jag.
Nu ska jag sova, förhoppningsvis hela natten.

Kiss me babe

Det här landet är bra konstigt, i förrgår snöade det typ 10 cm, igår var det slaskigt och idag är ALL snö borta?
Normalt? Öh nej.
Igår släppte jag Ikaros i ridhuset, han sprang som en galning, hade ganska mycket energi om man säger så. Idag ska jag longera honom med inspänningstygel, samma sak imorgon fast då ska jag sitta upp och skritta lite också. Så snart är vi på G igen, vill rida uuut! Idag är liksom perfekt väder för de, förutom att fälten lär ju va dyngsura -.-
-
Slår vad om att jag kommer va redigt trött ikväll efter stallet så det är väl min dag antar jag. Det enda jag orkar med just nu.

8 januari

Jag är faktiskt uppe! Somnade vid fem imorse :/ Hade lite småpanik för att ögonen var hur trötta som helst men hjärnan ville inte sova så.. Men bestämde mig ändå fär att ta mig upp absolut senast tolv och de gjorde jag :)
Igår fick jag ett ryck och plockade bort alla tomtar, gött, tröttnar på dom hur fort som helst.
Ska gå upp och hitta lite mat, puss

Let me guess, Klaus says hi

Jag vet mycket väl vad klockan är och jag borde lagt mig i sängen för redan 4 timmar sen, minst! Men jag har blivit rädd för o lägga mig innan två, rädd för att bli besviken av att vakna vid tre/fyra på natten. Imorn ska jag ställa dundrarklockan så jag vaknar elva, då kanske jag blir tillräckligt slut för att kunna sova hela natten.
Sitter och halvkollar på Vampire diaries åxå, att jag inte kommit på innan hur bra dte är o ha sina favoritserier på dvd, så kan man sitta vid datorn samtidigt!
.
Idag har jag även vart hos mormor&morfar på middag med resten av familjen plus mammas två halvsyskon Micke och Mia, god mat som vanligt plus fick 500kr i julklapp av Micke, snäll släkt jag har! Även fast 50% av den bor i Piteå så finns det så de räcker o blir över här nere :)
NEJ NU ska jag gå o sova.
Ska bara se när Bonnie dör och sen återuppstår. Puss

Ett framsteg blir ett bakslag

Jag veeet att klockan är supermycket och jag är skittrött men jag kan inte sova. Varför? Jo för jag vill bara gå och kräkas *ursäkta om någon satt och åt nått gott när ni läste detta*. Usch o fy fan, har ätit alldeles för mycket idag, först pitepalt hos farmor och sen en bit opizza nu på kvällen, så mycket brukar jag inte få i mig så är väl därför.
Idag var hela familjen Hellberg i Lidköping och hälsa på Frodo & Bilbo :) Dom hade inte vuxit mycket alls faktiskt men blivit rääätt mycket mer ordentligt busiga! Om två veckor får dom flytta hem till mig :) Sen åkte vi och köpte pizza och spela monopol, jag gick från nääästan konkurs till 110.000 kr till att förlora mot syrran, dock var jag så trött att jag knappt märkte de ;)
.
Väldigt snart ska jag sätta igång Ikaros också, han har ju haft svampinfektion på några ställen på kroppen, pga det fuktiga vädret men nu är det bara ett ställe kvar som ska bli bra, sen så. Saknar det ganska ordentligt nu, plus att jag vill tävla! Och nu i år slipper jag säkerhetsvästen åxå, gött? Jao!
.
Hade nog inget mer o berätta för tillfället. Nu ska jag gå och stoppa fingrarna i halsen (skojjar lite halvt, blir snart depserat efter o må bra)  och försöka sova lite. imorn blire mat hos mormor&morfar.
Jag försöker bli piggare och må bättre för varje dag, inte jättelätt men jag försöker se positivt så mycket det går. Jag vet att jag låter så himla glad och som att jag inte har några bekymmer på bloggen, men jag blir sån. Jag liksom döljer mina jobbiga sidor för att ingen ska kunna utnyttja mig och trampa ännu mer på dom. Dock lyckas ju folk med det ändå så försöker lära mig själv att vara ärlig, både mot mig själv och till omgivningen. DET börjar gå bättre.

I want to break free

Det här med bloggen blir bara sämre och sämre men asså, jag orkar inte. Så eh ja, ni får väl ha lite överseende.
Hur som helst så händer det inget speciellt, Filip har åkt tillbaka till Grekland :/ Imorn sticker jag till farmor vid elva och lagar pitepalt med henne :) Resten av familjen drar på stallmöte så jag är ledsen men får dissa de imorn. Jag har ikväll blivit totalägd på Yatsy, vunnit med 76.000 kr på Disney-monopol över Emelie och kollat på Anne Frank med henne. Nu ska jag försöka sova en stund, hoppas sannerligen att det inte blir för många mål i hockeymatchen för då kommer jag inte få sova någonting, min käre far sitter nämligen o kollar och han vet inte vad tyst betyder i stridens hetta..
Idag gick han även runt med dammsugaren och sjöng "I want to break free", hm.. Min familj är.. lite speciell ibland, men vi har förbannat kul också! Sen fem sekunder senare kan alla försvinna in i varsitt rum och vara rosenrasande.
Jag ska göra som katten, gå och lägga mig så ha de så bra, jag försöker må bättre för varje dag, inga större framsteg det senaste dock men godnatt!

Katerina Petrova

Halloj!
Igår var en låååång dag! Jag, mamma och syrran drog till Ullared, fick med mig lite kattsaker, parfym, smink, en rolig ram och annat smått o gott hem. Stupade i säng efter att vi vart ute o fodrat hästarna, såna dagar var tusen gånger lättare förut.
Idag sov jag faktiskt bara till tolv, tvingade mig upp ur sängen vid ett och har mest vilat idag, tatt igen mig från igår. Har sett ett avsnitt av vampire diaries, väldigt spännande och intressant serie det där, man ändrar titt som tätt uppfattning om alla personer, både gott och ont. Hur som helst, Damon är min stora favorit, dock inte dom allra första avsnitten men resten så :) Imorgon kan jag hämta ut säsong 1 & 2 som jag beställde från CDON, när man inte orkar med så mycket annat om dagarna liksom.. Nu är det dags för sängen!
Good night!

I wish you cold see me now

Two words:
Fuck you.
Det här är det enda som gör mig lycklig allt för många stunder. Några få finns vid min sida. Om ni inte hade varit där nu, då hade världen haft en gravsten som ersättning för mig.
Tack för mig.

1 januari 2012 - the end is near

Så iår ska jorden gå under, tagga! Idag kvittar de faktiskt för min del, fyfan vad jag bara vill dyka in i folks huvud i röra om ordentligt där inne!

Hade iallafall en mysig nyår med Matilda :) vi va hemma hos mig först, käkade, jag shota lite för mycket tequila sen drog vi till Jonathan en sväng sen vidare till Dagnys, jag och Matilda gick dock inte in utan stannade utanför o träffa folk :) drog hem med syrran vid ett, frös som fan då och alla tyckte även att vi såg ut som tvillingar, hmm.
Idag har jag haft ont i huvudet, wonderful hangover! Nu ska jag ut till ikaros en sväng och glömma allt och alla som får mig att må dåligt, gott nytt år på er!