Working

Nu ska jag snart sätta mig i bilen och plocka upp tre av mina kära medarbetare. Jobbar 14-00.30 idag och 11-01 imorgon!
 
Ni får ha det så bra :)

Heldag med Gårdsfin-Malin

Hejsan!
 
Var uppe med tuppen, redan kl 7 ringde klockan imorse för vid åtta knallade jag, Malin och Ida på en promenad på 1,5 timme ;) Sen var det frukost hemma hos dom! Efter det gick vi ut till Malins salong för Malin skulle göra naglar på Ida men det slutade med en makeover på hela salongen! Ordnade bland smycken, skyltade om, dammade, städade, flyttade "nagelbordet" och det blev skitbra! När jag är klar med Malins hemsida så får ni se, kommer finnas mycket bilder där :)
 
Tillslut så fixade hon Idas naglar, vitt gellack blev det, svinsnyggt! Och mina reparerade hon så dom blev starka och snygga igen :)
 
Vid 6 satt jag på hästen och det blev en uteritt med Malin, Carina, Birgitta och Natalie, mysigt :) Så himla skönt väder! När jag kom tillbaka hjälpte jag min granne Nathalie och hennes kompis inför deras första ridlektion. Hjälpte dom med att sadla och tränsa och sånt :)
 
Nu sitter jag här med en vegetarisk rulle i magen och ska snart sova. Imorgon väntas jobb på Viltmat under Matfestivalen!

Don't call me lazy

Godkväll kära vänner!
 
Idag har varit en fullspäckad dag! Gick upp vid åtta och skjutsade mamma till jobbet, sen in i duschen och vid 10 var jag hos Malin där jag tillbringat hela dagen typ ;) Har fixat med hennes hemsida, vi har käkat pannkakor, lunchfodrat i stallet och vid 17 åkte jag därifrån.
Endast för att åka hem och byta om till stallkläder och en timme senare satt jag på hennes häst Vicke. Han var jättetrevlig faktiskt, väldigt stor mot vad jag är van vid ;) Red igenom honom lite och hjälpte Malin när hon hoppade upp efter mig.
 
Kl 19 hade jag hoppträning så av Vicke och upp och göra iordning Ikaros. Han var jätteduktig idag, hittade en jämn och bra rytm i banan vi hoppade sen så det var kul :)
 
Nu sitter jag här nerbäddad i sängen och ska snart sova, går upp strax efter 7 imorgon för kl 8 ska jag, Malin och hennes dotter Ida ut och gå. Sen väntas frukost hemma hos dom :)
 
Här har ni föresten första filmen från helgens lagtävling i Gäsene! Det är från förklassen där jag och Ikaros vann! Lagklassen fixar jag imorgon för nu måste jag sova, godnatt :*
 
 

We are a secret

Hej på er!
 
Idag gick jag upp vid 10 och kl 11 var jag i stallet, mockade, fixade höpåsar och tog av Ikaros täcket. Han får ha täcke på sig på morgonen då det kan vara ganska kyligt. Och speciellt nu när han är klippt :)
 
Kl 12 hade jag ett möte på Form med Linda :) Hon rekommenderade några pass som hon tror skulle passa mig, cx, bodybalance och easyline :) Imorgon ska jag på cx 08.30!
 
Sen vid 13 hade jag en tid hos min psykolog och resten av eftermiddagen gjorde jag inget speciellt. På kvällen nu har mina grannar varit ute och ridit på Ikaros, dom tyckte det var jättekul!
 
Nu ska jag snart gå o lägga mig men tänkte bjuda på en bild på Damon när han chillar järnet ;)
 
 
 
 

Monday night

Hej på er!
 
Nu har jag kommit hem från stallet, ätit lite kvällsmat. Blev en uteritt med Malin och Emelie uppe på berget, mysigt!
 
Imorgon ska jag först till Form och sen till min psykolog och efter det kommer mina grannar till stallet och rider lite :)
Syns, godnatt
Jag och lilla Jessica :)
 

Lilla Edet

 

Vi blev som dom andra

Goddagens!

Har precis klippt ihop filmen från Lilla Edet så ska bara ladda upp den på YouTube så kommer den här sen :) Kom på nu att i inlägget Juni, Juli, Augusti så skrev jag att jag hade varit i Bankeryd och tävlat, varför gjorde jag det? För så var det ju verkligen inte ;)
 
Hur som helst, när jag fixat klart filmen ska jag plasta in golvet och måla väggarna! Ikväll blir det nog en uteritt i skogen, så himla gött väder :)
 
Hoppas ni har en fin dag, kram!

Be strong girl

Det här med att kolla i arkivet, kan vara roligt, och mindre roligt. 2010 var inte alls bra för min del, jag var livrädd för att rida tillslut, hade Bella då som hade slängt av mig och jag skadade mig så illa att jag inte kunde gå ordentligt på en vecka för jag fick så ont i ryggen. Jag bestämde mig för att sluta rida, för att jag var så jävla rädd. Jag minns. Jag minns att när jag fick Lillen och trodde allt skulle lösa sig med en ny häst, när det inte gjorde det och paniken växte. Varför var jag fortfarande så rädd?
 
Då var det ett helvete för mig. Då visste jag inte att under 2011 skulle det verkliga helvetet bryta ut och fortsätta i två år till. Tron på att bara för jag känner en så stark vilja och medkänsla för andra som mår dåligt så skulle vänner visa samma sak för mig. Det visade sig att så var inte fallet. Den totala känslan av ensamhet. Den är värre än rädslan för att rida.
 
Men hade jag inte hittat min livräddare i form av en liten fläckig häst så hade jag fått stå ut med både ock. Om jag inte hittat honom under sommaren 2011, då hade jag haft minst två år kvar i samma helvete. Nu har jag lyckats ta mig upp ur mitt helvete och tillbaka över ytan. Ibland åker jag tillbaka ner, men vägen upp är kortare än förut. Just nu har jag kanske huvudet över ytan, snart kommer jag ha hela kroppen.
 
My lifesaver
 
 
 
 
 
 

Film från Gäsene i maj

Hej!
 
Nu har jag lagt ihop båda rundorna från tävlingen i Gäsene den 31 maj. Som jag sa så var det en väldigt bra tävling för vi vann ju båda klasserna :)
 

Shopping

Tjenamors!
 
Dagen blev inte som jag hade tänkt mig. Jag och mamma åkte upp till stan för o kolla träningskläder, hittade två linnen och ett par 7/8 tights. Vi gick även in på VeroModa och där hittade jag två byxor, en jättesnygg typ skinntopp och en ny skinnjacka (a) Haha nu har jag tre svarta skinnjackor men det kan man aldrig ha för mycket av! ;)
 
Åkte hem och åt lite sen vidare till stallet där jag klippte Ikaros, så skönt för honom :) Inget målande idag dock, får ta det imorgon.
 
Nu ska jag sätta mig och klippa ihop filmer från tävlingar! Kommer upp här senare :)
 

Release

Godmorgon!
 
Eller nja, får nog ta tillbaka det där ;) Hur som helst, idag står klippning av Ikaros på schemat. Han har så fruktansvärt tjock päls och fäller gör han inte speciellt mycket heller så nu är det dags.
 
Ikväll ska jag måla min dörr som pappa var så snäll och snickrade ihop och så ska jag även försöka måla rummet åxå :) Har börjat tröttna på att bo i ett kaos.

Ni får ha det så himla bra!

Ridsportallsvenskan Div.II

Hej!
 
Idag har vi varit på tävling hela dagen i Gäsene. Hoppade först 1,00m med bed. A:0/A:0 som förklass. Gick jättebra och Ikaros var supersnabb så vi vann! :D Var nog 30 starter i min klass så var en bra start på dagen :)
 
Jag och Ikaros under ärevarvet, Peter Nordheim har tagit bilderna
 
I andra klassen, lagklassen då jag hoppade 1,00m även där men med bed A1:a så var vi nolla i grunden men i omhoppningen klanta jag till det som satan så vi rev ett men blev ändå placerade som 7:a! Laget blev sen 2:a så en jättebra tävlingsdag har det varit! :)
 
Imorgon ska jag ta tag i mitt rum, nu har pappa gjort en dörr så ska måla den och sen även måla i rummet. Har inte kunnat göra det innan för jag har ju två små katter som inte hade kunnat låta bli färgen ;)
 

Juni, Juli, Augusti

Hej kära blogg!
 
Kan säga att jag tog en semester som sträckte sig över hela sommaren.
 
I det senaste inlägget så berättade jag att jag skulle på tävling i Gäsene, som också var den sista innan sommaruppehållet. Vi hoppade två 1,00m och vann båda klasserna! Skitkul var det verkligen! Två dagar senare åkte familjen på en två veckors semester till Alanya! Älskar den staden :)
I alanya blev det mycket shopping, sol och bad. Så underbart var det och jag hade lätt kunnat stanna två veckor till, minst!
Jag i Alanya
 
En jättemysig katt som fanns på hotellet, jag och syrran döpte henne till Bonnie :)
 
Gjorde en industrial-piercing i Alanya!
 
När vi kom hem bruna och fina från Turkiet så fyllde jag 20 år en vecka efter att vi kom hem! Hade drop in kalas hemma och fick massor av fina presenter! Tack allihop som var och firade mig! :)
 
Två veckor efter att jag fyllt år drog halva stallet (typ) till Falsterbo. En lika rolig vecka som stavas häst, häst, häst :) Allt var jättebra tills mamma blev attackerad av en argsint rottweiler och fick åka till sjukhuset. Bortsett från det var det en jättebra vecka med mycket sol och bad på Falsterbos fina strand.
Pappa och det ofärdiga förtältet ;) Fantastiskt fula färger har det åxå
 
När Falsterbo var slut började jag renovera nere i mitt rum. Har ju två rum som sitter ihop, ett större där jag haft soffa och tv och i det mindre sängen, garderob och sminkbord. Soffan gav jag till mamma och flyttade ut sängen och garderoben ska inte vara kvar utan av det lilla rummet ska det bli en walk in closet :)
Riva tapeter!
 

Så, det var väl den korta versionen av min sommar! Har hunnit med en tävling efter sommaruppehållet, i Bankeryd. Hoppade bara en klass, 1,00m och blev tvåa av 63 starter!
Jag vet jag har en gul rosett i pannbandet men på vägen hem fick jag veta att tvåan hade blivit diskvalificerad.
 
Imorgon bär det av mot Gäsene och första omgången av Ridsportallsvenskan Div.II, roligt roligt men med uppstigning 05.30, mindre kul.
 
Ha det så bra!