Hurt

Nu har Moa gjort ett till hål i mitt öra med hjälp av en säkerhetsnål o de blev fan bra! Matilda filmader så den kommer väl upp här inom dom närmsta dagarna ;)

Nu blire snart liten tripp till ströget :D Ciao!

Valborgmässoafton

Valborg idag! Blir först mys med Moa & Matilda o sen vet ingen vad som händer. Nu kollar jag på Fredagen den 13 o den är dålig -.- Så vännerna får se till o släpa sig hit nu ;)

Vad ska alla andra hitta på en kväll som denna, regnar gör det åxå. Nu har alla typ huvudpersoner i filmen blivit mördade o nu ska jag öppna dörren åt Moa & Matilda :D

Ciao

You're on Pandora

James Cameron är ett geni som lyckas komma på en sån historia, film, berättelse som Avatar. En gnutta fantasi är allt som behövs eller? Nja tror inte det. Det är något mer. Mycket mer.


Jake Sully i sin Avatar kropp


Neytiri


Jake Sully på sin Ikran


The Halleluja Mountains

Glöm mig om du kan

Jag kommer drömma om tunga höpåsar som inte vill annat än skada mig i natt. Därför är det läskigt o sova.. Fast de är rätt underbart på morgonen (a) Öh ja intresseklubben antecknar hoppas jag?

Jobba jobba idag, gjorde massa höpåsar! Och sopade. Och plockade undan hinder. Och städade. Och tog in hästarna. Och slutade klockan ett. Och gjorde Bellas saker. Och gjorde Jessicas saker. Och åkte hem.
Svenska läraren skulle nog älska mig efter detta stycket ;)

När jag kom hem så ringde min telefon men sket i dne för stackars kissemissen har ett sår på öörat :( Kaxiga katt som ska slåss med alla :P Det visade sig vara Matilda Madeleine Gunnarsson som jag ägnade en timme åt att tjöta med i telefonen, dock inte rekord.

Nu ska jag slänga på Avatar tror jag. Om jag orkar släpa mig ner till källaren. Tveksamt.
Ciao!


Kiss & guess

Någon som lyckats lista ut sambandet mellan mina senaste rubriker?

Den som lyckas klura ut det får en puss! :D

Some say in ice

Hur trött kan en stackars mönniskokropp bli på en dag? Herreguud vilken dag! Först nu kan jag sitta ner o bara inte göra någonting.. Började med jobb imorse från halv nio till ca halv tolv innan jag drog hem o fixxade iordning mig plus käkade mat.

Sen åkte jag & mamma vidare till Skara och Katedralskolan och jag kände direkt när jag gick igenom dörrarna att där kan jag känna mig som hemma. Fattar inte varför men det var bara så det kändes..

Vandrade ner till källaren och Mediakorridoren och där träffade vi Vickans mamma! :D Störtskön som visade oss runt och berättade om vad som brukar hända med både programmet och på skolan. Så jag är helt övertygad nu, katedral har allt jag söker verkar det som! Plus att alla i media och alla årskurser är som en enda stor familj och sånt gillar jag. Så ska söka Media i Skara som första och Estet inrk. design i Skövde som andra om jag nu inte kommer in i Skara. Vilken inriktning det blir på media vet jag inte än men det väljer man först i tvåan så i ettan får man prova på precis allting så att det valet också blir rätt, super om nån frågar mig. :)

Vi åkte hem fast direkt in till stan där vi fastna i en inredningsbutik och köpte lite smått & gott ;) Och sen vidare till expert för o hämta mammas nya telefon och min & Emelies telefon som blivit lagade. Så nu har mamma en ny fin Sony Ericsson Aino & Peter en Sony Ericsson Xperia.. Och jag och Emelie får nöja oss med W595 ;) Haha!

Nu ska det grillas hamburgare, hare chill o undvik att dö så syns vi imorn!
Plus att jag körde hela vägen från stallet och hem idag :D

Ciao!

In fire

Tjaa!

Klockan är 08.17 o jag ska dra mig mot stallet för o jobba till tolv ungefär. Sen ska jag, mamma o pappa åka vidare till Skara och Katedralskolan för att besöka mediaprogrammet.

Jag har varit hemma alldeles för länge så see ya!

Will end

Idag va jag hos min kurator på morgonen sen drog jag vidare tills stallet vid tio :) Hard work i några timmar fram till halv fyra typ då jag hämtade in Bells från hagen o longerade henne. Till råga på allt så fick hon skavsår av longergjorden :( Så antingen får hon vila nån dag eller så får jag helt enkelt longera henne i bara träns. Den som lever får se.

Åkte hem från stallet vid fem kanske o va bara hemma en kort stund inna  jag åkte iväg med mamma o övningskörde. HAHA senaste gången jag övningskörde var.. Typ en månad innan första snön kom, den ni ;) men jag va su jävla bra! :D Haha herregud här skryter man för full hals men inte ett enda kärringstopp! Jo ett men det räknas inte plus att jag körde hela vägen hem från mormor & morfar (dom bor vid bytt & nytt o jag vid falbygdens ost). Respekt, yey!



Eller nej fel av mig, senaste gången jag övningskörde var den 5 september för o va exakt. O då är det inte dåligt o köra så bra som jag gjorde idag, plus att jag backa!

Imorn ska jag jobba lite fårn typ åtta till tolv sen ska jag hem o fixxa iordning mig innan jag drar på studiebesök i Skara på Katedralskolan. Ska kika lite hur dte är på media där så det blir kul :) Så imorn lär jag bestämma mig för vad jag ska välja :)

Nu ska jag slänga på en bra disney film innan jag ska somna. Godnatt!


The world

Godmorgon god mOOrgon! Hör fåglar sjunga glatt lalala nu kan jag inte mer.
Möte hos Inger nu på morgonen och nu snart ska jag dra mig ut till stallet för jobb. Sen får vi se vad som mer händer en dag som denna.

Ha en bra dag!

Some say

Nu är det natt snart o jag tänkte sova. Imorgon ska dte jobbas igen men först möte på skolan på morgonen. Får väl se om det händer något spännande imorgon.

Idag har varit en tråkig dag för det har inte hänt någonting. Helt seriös är jag nu åxå. Förstår att dom flesta blir förvånade över att man ens kan överleva så bar som jag har gjort ändå. Man lär sig om man säger så.
Nu kom en konstig tanke upp i mitt huvud. Hur det är att inte ha någon egen häst. Jag skulle säga fruktansvärt tomt! Vad ska man göra med all tid som blir över? Scary nej usch o fy inte tänka så igen, blir ju rädd bara jag tänker på det!

Alla ni som inte har egen häst eller tillbringar tid i stallet överhuvudtaget, vad gör ni för att fördriva tiden? :O

Nu ska jag sova, hörs imorn!


What I must do

Somnade halv fyra i natt o gick upp vid halv ett haha nu är allt som vanligt igen. Åkte till farmor & farfar o käka mat o kom hem typ nu :)
Ska dra till stallet en sväng o longera Bellan o sen vet ingen vad som händer, tror jag ska övningsköra lite. Alla ur vägen!

Vad ska alla andra människor hitta på en dag som denna?



Hmm, ska kanske ta tag i o lägga in bilderna från Thailand..

They are coming

Blir nog en sväng till stallet snart igen med mamma :) Ska fixxa Jessis grejjer lite snabbt o sen ikväll blir det pizza haha :D

Kom på en sak att jag har ju inte lagt in mina bilder från Thailand än :o Inte ens i datorn (!) Illa lilla Melinda! Men ska försöka ta tag i det snart :) Åh jag vill bo där!

Syns!




Åh juste, jag har fått en ny idé på en riktigt najjs tatuering! Kan ni gissa vad jag tänkt mig? Jag vill fylla arton imorn!


In my dreams

Dagen började med att jag moppade ut till stallet i halvt spö-regn/snö, dyngsur va jackan när jag kom fram iaf. Vi gjorde det vanliga, mockade, gjorde höpåsar o lunchfodrade innan Frida åkte o köpte pizza till oss :) Tack!

Sen drog vi mest runt innan alla ridskolehästar skulle in o sen harva vi båda uteridbanorna med fyrhjulingen. Sen tog vi in privathästarna och sen fanns det inte mycket mer o göra ;)

I helgen har jag ingen aning om vad som händer, and the thing is that I don't care.

Please, take me away.


GG schabrak

Hittade en tävling nu åxå där man kan vinna ett Glenn Gordon schabrak :) Tävlingen finns hos Mikaela Zimdahl och avslutas 4 maj :)


Visst är dom snygga?


Speak for yourself

Jag har ingen aning om vad jag vill. Absolut ingen aning och det är inte direkt populärt. Inte från min sida iallafall. Jag vill veta så att jag kan göra något åt den här soppan och svaret på vad som kommer att hända kommer fortare. Det kan bli jättebra, de kan gå åt helvete. Men så är det med allt. Om man inte vågar ta några risker så lever man inte livet fullt ut. Konsekvensanalyser, go away! Iallafall dom som rör detta.
Du är inte som alla andra. Jag tror inte bara det, jag vet.

Come back. Come back to me.



Find you. Marry you. And live without shame.
<3

Sjuk mot min vilja

Öh ursäkta mig dumma kropp men jag hatar o vara sjuk o orkar inte göra någonting alls! USCH! Låt mig  vara ifred nu, thank you. Eller nej inte helt för de blir svårt o gå med bara ett huvud men aa äsch den som inte fattar får fråga.

Idag har jag inte gjort någonting.. Usch man orkar inte göra någonting när man är sjuk :( Måste vara frisk efter helgen..

Sitter o kikar på Valkyria o ska fortsätta med det nu, ha det bra!

               


Sick like hell

Jag är sjuk :( O de är hemskt. Ingen praktik idag o frågan är om det blir det imorn heller.. Usch mår skitdåligt :/

Igår åkte vi fyrhjuling o lagade staket. Sputnik försökte döda mig genom o slänga en tunna i skallen på mig haha :D Fast den missa så den landa på armen :D
Nu ska jag bli frisk, höhö.


Skicka mobilnummer!

VIKTIGT!

Min mobil är på lagning så alla mobilnummer finns på den så nu måste alla skicka sina! Jag har fortfarande samma nummer: 0736775050 :)

Dessa rubriker

Jag håller på att bli sjuk :( Usch har hostat hela dan.. Imorse var det först ett möte i skolan plus träffade några ur klassen eller min gamla klass får jag väl säga.. Kommer sakna er! Lämnade in mina sista böcker och tömde skåpet så nu är de bara möten på skolan ibland.

Åkte till stallet sen o va där vid halv elva. Började hjälpa till o sortera täcken innan Patrik kommer o tvingar upp mig på den nya ponnyn som kommit, Clea. Som dessutom bara är 130 cm i mankhöjd! Usch tyckte synd om henne men hon dog inte iaf :) Riktigt pigg ponny de där o rätt rolig. Synd att hon inte var lite större ;) Sen byggde vi lite bana innan de va dags för hästarna o komma in o sen fick jag sluta vid halv tre. Fixxade alla grejer hos Bella och Jessi och tog in dom innan jag va lite social med Hanna och kollade på henne när hon höll lektion för dom så besvärliga barnen. Herregud.

Nyduschad o har aldrig mått bättre, eller jo det har jag men äsch vem pallar klaga? :D Bara lite förkyld men det går över :9 nu ska jag hitta nått intressant o kolla på på teven ;)

               

When the head starts to burn

Igår åkte jag till Michelle :) Hade med mig två hyrda filmer, Atonement och The Haunting in Connecticut. Två riktigt bra filmer och Atonement var så fruktansvärt vacker! Ett krigsdrama typ med Keira Knightley & James McAvoy o slutet var så himla tragiskt :'(


Atonement

Den andra var en riktig rysare som till o med jag blev rädd för flera gånger! Riktigt bra! Baserad på en verklig händelse.



Sen sov jag över hos henne, vi sov i hallen o de va skitmysigt! Haha :) O sen börjarde jag lära mig o gilla wokade grönsaker haha :D Idag låg vi mest o slappa i soffan :)

Sen åkte jag hem o vidare till stallet för att fixxa Bellas saker. Imorn äre först möte på skolan o sen praktik.

           

Lägg dig ner och sov

Klockan är 13.02. Och tänk som att det är fröken Ur som snackar, hon är go. Det är lördag och jag fick sova länge idag :D Eller nej inte riktigt för katten ville ha sällskap så hon kom ner vid halv elva o börja mjaoa haha sötnosen! Gick upp o duschade o nu sitter jag här. Ska dra mig ner till mitt skrymsle under huset o blåsa håret snart innan Robin får rulla ut mot stallet.

Igår bärnde jag mig :( På elden :( Satt o lekte med en bit torkat lim och en tändare åså börja limbiten brinna o dum som jag är så ska jag känna på den delen direkt när den är släckt för o kolla om den va sval -.- Åså skulle jag naturligtvis dra bort limbiten som ville va min siamesiska tvilling å då följde skinnet med.. Plus att mamma sa till mig typ 10 ggr o inte leka med elden för att jag visste hur det skulle sluta. SMARTES BRUD!

Ikväll kommer Marcus hit, han har tvingat mig o sminka honom som Captain Jack Sparrow men jag försökte förklara för honom att det bara finns en Jack o han spelas av Johnny Depp :D Men han lyssnade inte så det är bara o slänga på extramaterialet (vilket jag inte har något emot iof) o kolla noggrant hur sminkningen går till ;)
Sen kommer Michellicious åxå :D Jag bestämmde igår att hon skulle va helt frisk för innan vi drar till Lysekil, översättning nästa helg.

Nu ska jag göra nått vettigt :D Kisses!
Please don't go away
                 

I must quit you

Jobb i stallet som vanligt. Fanns inte så mkt o göra egentligen.
Imorn så kanske jag o Michelle drar till Lysekil, beror på om stackarn mår bra imorn eller inte. Krya sweetheart!

Det har faktiskt hänt så himla mkt idag. Sitter o lyssnar på en grym låt, Coffee & Cigarettes.

Take care!
                    

Working eight to five

Blää vilken lång dag! Lady Gargamel va utanför mitt hus runt åtta, brumma ut till stallet där Mikaela & två andra tjejer väntade o vi fixxade stallet på typ 2 timmar. Sen börja jag, Hanna & Mikaela packa inskrot i transporten och åkte till tippen, sen till PA:s i köpte fika o sen tillbaka igen för o hämta nån stor typ överdel till en släpkärra Mr Arg (Sputnik) hade letat fram. Efter det tog vi in lite hästar innan Hanna drog på lunch o jag o Mikaela började göra iordning Shilton och Bork. Vi red ut på berget en sväng och jag red på Shilton :) Snälla kille va han (: Och sist hjälpte vi Hanna på hennes nybörjarlektion för dom små barnen, sprang typ bredvid o det var iiinte kul :( Sen slutade jag vid fem.

Fixxade Bellas grejjer innan jag släpade mig ut till bilen igen o nu sitter jag här. Fy fan vilken dag! Nu är jag trött o kommer sova som en påse nötter inatt! Hörs imorn :D

                      

Summer of love

YES! Sommarjobb till Melinda! Blev tillslut på kommunen men vet inte inom vilket område än men skitsamma jag slipper vara pank! :D:D:D Plus att jag förhoppningsvis ska åka till Holland direkt när skolan slutar, stanna i tre veckor sen åka till Falsterbo en vecka o när jag är hemma kommer Michelle hem från England! Pch jag ska fylla år åxå!

Can't wait! Ge mig sommar nu!

                      

I'm no bird, I'm a real boy!

Gårdagen tillbringades med min älskling Michelle Kallin! Åkte hem till henne o det huset hon bor i är grymt coolt! Älskar den lite äldre stilen, typ med Harry Potter skrubben under trappan :) Vi kollade på Harry Potter o Halvblodsprinsen som jag har tyckt va skitdålig förut men den va mkt bättre andra gången man såg den! Sen blev det skrattanfall i soffan haha fatta inte hur det börja men Michelle kläcker ur sig något i stil med "Jag är ingen fågel, jag är en riktig pojke!" Hahaha fy fan att jag inte dog! Galning äru! :D Vi typ tjöta en massa o Michelle spelade gitarr o sjöng för mig, man blir ju som fängslad trots att hon hade dålig hals ändå. Asså jag hittar inga ord till att beskriva hur fint hon sjunger <3
Vandrade på landsvägen, det är något jag skulle vilja göra varje dag. Det lugnet som bara finns på landet liksom.
Sen åkte jag hem igen men fick med mig Harry Potter o Halvblodsprinsen som bok som jag ska läsa nu :)

Jag älskar dig gumman! Du är unik och helt underbar, glöm aldrig det! <3

Shit en liksäck!

Tjaa!

Jag kommer sova gott inatt! :D Första dagen på min praktik idag. Va hos studievägledaren igår o nu har jag hoppat av sammhällsprogrammet och har istället gått ut på praktik fram till sommarlovet. På så sätt får jag ändå mitt studiebidrag om jag jobbar 7 timmar per dag. Så jag är i stallet nu o de är riktigt bra! Fast höpåsarna kunde man skippa (a)
Var där ute 8.10 idag. Jag och Mikaela Malmgren (som åxå har praktik nu fast bara i två veckor) började först mocka alla spiltor (10 st) sen alla boxar (12 st) och sen dom älskade höpåsarna, tror det blev 48 st? Plus att vi fick lägga i dubbelt så mycket i alla för hösilaget var så blött och väger mycket mer då. Sen tog vi vår efterlängtade rast innan vi sopade i stallet. Frida sa att jag kunde gå ner o hämta Bella så kunde Patrik rida henne lite så då fixxade vi iordning henne o Patrik red. Hon var lite halvgalen men lugnare än igår så han tvingade mig o hoppa upp. Jag skulle typ bara trava lite men jag galopperader och hoppade ett litet kryss åxå! Så det var skönt :)

Vi hade begravning idag åxå, den snälla katten hittades död på loftet så skulle Gargamel, Patrik o Natalie gå upp o hämta den. Sen när jag o Mikki kommer upp så håller Hanna i en säck o ba "kolla här är katten!" o jag ba "Shit en liksäck!" Hahah RIP kissen <3

Sen tog vi in typ alla hästar innan jag fixxade klart Bellas grejer och drog hem :) Slutade jobba vid halv 4 o va hemma halv fem.

Åkte med mamma ut en timme senare o kolla på Emelie o Jessica som hopptränade. Plus att jag o Sofie va barnvakter åt Albin herregud vilken energi ungen har! Man är ju helt slut!

Aa det var min dag, nu sitter jag o dricker choklad milkshake :) Hoppas att alla har haft en bra dag!

                           

Please explain, I'm confused

Min dag började alldeles för tidigt :( Sju släpade jag mig ur sängen för o hänga med syrran på tävling plus för att kolla på Tom och Elsa som startade sin första tävling idag :) Det var regionalt så dom hoppade LC, blev dubbelnolla o vann! Stort grattis till er, ni passar som handen i handsken! <3

Jag åkte med Peter hem o vi fixxade klart i stallet plus lekte med Albin, kan va den sötaste ungen på denna jord :) Åkte ut senare o longerade Bells o det gick super :) Imorn blire premiärturen efter avkastnningen haha! Patrik ska rida lite innan mig så känns tryggt :) Sen blire till o träffa Michellicious <3
Plus att jag ska på möte med studievägledaren på skolan imorn åxå, vid 10 så ingen sovmorgon imorn heller.. :/ I will survive!

Plus att Moa & Matilda är stördare än Hitler & nån mer tillsammans.

                    
P.S. Min soffa är skön.

Huvudet snurrar o jag blir snurrig

Ja hej å hå jag har inte koll på ett skit! Igår va jag i stallet först innan jag drog upp till stan o mötte Michelle sötnos <3 Saknat dig som fan! Vi tillbringade nån timme eller två på Lilla Blå där även Josse sprang förbi fönstret o tittade in en stund :) Träffade även Marcus, som dom flesta känner som Babben ;) Sen fick jag o Michelle för oss att vi ville till Skövde o vips va vi hemma hos mig o skulle leta fram en bra film o se på bio, det blev Shutter Island o den har planterat myror i mitt huvud nu. Grymt bra film men jobbigt slut.




Ur Shutter Island

Sen fick vi tillbringa några timmar på busstationen, Michelle flörtade med vakterna innan hon började flörta med busschaffisen för o slippa betala biljett åxå haha! Älskar dig <3

Sen blev det ännu fler myror i lilla Melindas huvud idag, vad vill du? Aja blir intressant o se svaret
Nu blir stallet o rida Bells, puss!

                                       

When I fall and hit the ground

Jag har helt tappat inspiration till o blogga, har verkligen inget o skriva om. Vissa idiotförklarar väl mig nu för jag har ju precis varit i Thailand i två veckor men åh det är helt hopplöst. För tillfället gör jag absolut ingenting och orkar inte ta tag i någonting. Blir fan galen snart!

Helst skulle jag vilja fly till Thailand o stanna där men det funkar inte så. Problemen försvinner inte. Ta tjuren vid hornen och gör något åt det. Det är bara tiden precis innan när man aldrig kommer till skott som är jobbig, men det blir ändring snart.

Hur som helst så ska jag premiär åka Robin för i år ut till stallet ta hand om Bells o longera henne lite sen i eftermiddag blire nog Michelle :)
Imorn kommer Felicia, Ronja & Jossan I hope, om vi är här vet jag inte men umgås ska vi göra iaf! :D

I don't know what it is but in Sweden we call it åska :D

                                             

Back in Sweden

Hello Svezia!

Yes nu är man hemma igen, så himla bra har vi haft det i paradiset! Jag ska dit igen punkt slut. Vad vi har sysslat med kommer lite eftersom för det är mkt men nu ska jag ut till stallet o pussa på Bellsi bus, saknat galna hästen :)

Sen blire väl o hämta hamstern hos mormor & morfar och därefter vidare till Mikki o hämta hem katten igen :)

See you later, aligator :D

Heaven on earth

Tjaaa!

Nej jag ar inte hemma, ar fortfarande i detta underbara Thailand!
Hinner inte skriva sa mkt utan ni far mer nar jag kommer hem, vilket ar om nagra dagar :) Har funderat allvarligt pa o soka jobb har som typ blue village guide, ar i thailand 6 manader (okt-april) o sen hemma i sverigew over varen o sommaren, perfekt!

Alla far ha det bast sa syns vi snart!