A second chance

Mycket har hänt, tack som fan till alla som bryr sig! ♥
.
Om några dagar kommer den här bloggen få ett riktigt ansiktslyft för Ronja fotade ju mig och Ikaros i fredags! Gå in på hennes blogg melcker.blogg.se för att få ett till smakprov! :D

Hole in One & Photoshoot

Godmorgon världen :)
Nu ska jag alldeles strax sticka ut till stallet och göra iordning Ikaros, Ronja kommer nämligen vid 10.30 och fotar oss! Så igår badade jag honom och jag har fixat till mig väldigt mycket för att åka ut till stallet :) Har på mig ett vitt linne med virkad rygg och ett par jeansshorts, ni får ju se sen :) Ska bli jätteroligt faktiskt! :D
.
Och nu till anledning varför jag skrev detta, jo igår förstår ni så gjorde min mormor Hole in One! GRATTIS MORMOR! Grym du är!
Och som ni förstår så spelar mormor (och morfar också för den delen) golf så igår ringde hon mamma när hon satt och drack champagne :) Det hade jag velat se!
Här har ni en bild på mig, mormor & Findus i julas :)
Nu måste jag kila ut till Ikaros! Puss!

Jump Club

Hej alla fina!
.
Nu ligger jag nerbäddad i sängen efter första hoppträningen sen innan sommaren, sjuuuukt jobbigt men väldigt kul! Snacka om att det märks att man har haft lite semester eller? Plus att det var ju självklart sommarens varmaste dag idag haha ;) Ikaros var lite smått crazy och tyckte det var superkul och när vi hoppade bana så hoppade vi även över den breda vattenmattan som det var vatten och tre badank-familjer i hihi :) Men han sket la i de och både hoppade och traskade i den :)
.
Tidigare idag så badade hela familjen i poolen utom mamma, jag försökte sola på min nyinköpta blommiga luftmadrass men syrran skulle surfa på sin precis bredvid så jag fick några vattenfall över mig när hon inte kunde hålla balansen längre. Jag och pappa jobbar i skift på utlandssemestrarna för att underhålla den ungen i vattnet ;)
.
Nu ska jag stänga ner här och sooova! Imorgon ska Ikaros bara få ta det lite lugnt och på fredag kommer Ronja och tar kort på oss :) Puss godnatt!

Vila i frid Mimmi

Just nu är alla ledsna i familjen, våran andra kanin la sig ner i buren och sprattlade till och sen levde hon inte mer... :'( Lilla Mimmi blev hela 9 år gammal, 2003-25/7-2012 ♥ För 11 månader sen ganska exakt dog ju hennes helsyster Busan, henne fick vi ju avliva p.g.a att hon hade problem med sin kindtand, väldigt allvarligt på kaniner. Så nu har vi bara en kanin kvar, Maja, som är Mimmis dotter och ett år yngre än henne.
Hittar ingen bild på Mimmi men hon var av rasen Angora/Lejonhuvud (Löven) och vit och svart spräcklig, världens mysigaste. Hoppas du och Busan har det bra i himlen nu, vila i frid♥

Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it

Hellu hellu :) Hur är läget? Med mig är det väl sådär, kämpar på så gott det går :)
På schemat idag så ska jag rida Ikaros-puff, ni skulle sett han igår när jag gav han kraftfoder i hagen, Emelie red Lillen så han var själv i hagen och han kom travande när han såg foderhinken, haha så söööt va han! Åååhh satan att jag inte filmade :')
.
Idag ska jag också ta kontakt med Ronja, hon smsade mig för ett tag sen och ville fota mig och Ikaros  och det säger man ju inte nej till, hon är fett duktig på det åxå! Kika in hennes blogg här --->melcker.blogg.se
.
Hade inte så mycket mer att säga just nu, vi höres, ska försöka uppdatera bättre men jag gör ju liksom inte så mycket nu förtiden så finns inte så mycket och skriva. Men nu vet folk att jag lever för jag tänker inte sluta kämpa en gång till, no way. Det är det inte värt! Kram
.
P.S. Remember Me, fy fan vilken film♥

Film från tävlingen i Tidaholm i april

Nu har jag lagt över massor av bilder och filmer från min iPhone så jag fixade lite i iMovie med filmen på mig och Ikaros från tävlingen i Tidaholm där vi blev tvåa :) Så här har ni den!

Falsterbo Horse Show 2012

Nu var det sådär längesen jag bloggade igen men jag har ju faktiskt vart på semester en vecka i Falsterbo, asgött har de vart! Ingen fest alls nästan men de behövdes liksom inte :) Sverige vann ju nationshoppningen på fredagen! Shit vilket ös det var, SVERIGE! Och Jens Fredricsson & Lunatic var ju kungar, no doubt :)
Filmen från när dom rider felfritt i första omgången. Andra filmen är från omhoppningen
Omhoppningen
.
För övrigt har vi shoppat, såklart! Till mig själv fick jag med mig en OnePiece i USA mönster, skitmysig! Och en Animokavaj, kärlek♥ Hittade bara bra bilder på de blåa men jag har köpt en svart.
Hittade den på Varbergs ridsport där dom hade total utförsäljning med 40% på alla kavajer så jag fick den för 2600 och den kostar 4449 ny, så ett riiiktigt kap! Och de är en helt ny modell från Animos Spring/Summer 2012 kollektion så jag hade riktig tur :D
Min OnePiece
Och kavajen
.
Ikaros har fått:
Svart schabrak att ha till tävling, kostade 649:- nytt men det var lite trasigt så istället för 30% fick jag 50% på de :)
Bomulls- & regntäcke från Börjes
Svettäcke från Globus
Vardagsgrimma från HL
Lädergrimma från Hansbo
Ikaros & Lillen har också fått sånt där slickgodis i runda burkar, Ikaros älskar den med mintsmak!
.
Förövrigt så har hela familjen utom Peter varit sjuka under veckan i Falsterbo, bläää! Och på lördagen åkte ju jag till Göteborg på konsert så min hälsa blev ju inte bättre direkt. Eller jo jag mådde jääävligt bra under själva konserten haha! Men dagen efter ;) Men det kommer i ett eget inlägg :)
Nu ska jag se klart på Game of Thrones och sen sova :)
.
En bild från Falsterbo då alla käkade pizza, hela 26 pizzor var vi och hämtade och skapade sen det längsta långbordet i Sveriges historia haha!
Moa, Sofie och jag i solen men varsin cider innan fest :)
.
Robin Ingvarsson!
.
Smilla hejar på Sverige under Nations Cup, haha! Söthunden :)

Kent 14 juli 2012 - OUTSTANDING

På lördagmorgonen den 14 juli åkte jag till Malmö och därifrån väntade en 3 timmar lång tågresa till Göteborg och KENT! Kl 15.00 ställde jag och Matilda oss i kön utanför Trädgårdsföreningen, vid halv fem kom Nathalie också :)
Kön bakom oss utanför Trägår'n
.
Vid 17.30 var det insläpp och där väntade en låååång väntan framför scenen.
Allt folk bakom oss framför scenen
.
Men, kl 21.00, PRICK, 6 timmar efter att jag och Matilda ställt oss i kön började Kent spela ett intro bakom ett skynke, och introt skulle visa sig vara Ögon (bara intro) som övergick till Klåparen, och Klåparen har ALDRIG VARIT SÅ BRAAAAAA!! Och precis som för 2 år sen försvann skynket när Jocke började sjunga, men bara en liten del av det. Och bakom det stod dom i ett rum, se på filmen sen :) Vi hade sjuka platser, 30 m från scenen och kunde hur tydligt som helst se Jocke Bergs ansiktsuttryck, han va så jävla nöjd asså! Och som han sa sen, att Göteborg är den bästa publiken i det här landet, men det fick vi inte säga till stockholmarna ;) Tror ni folk skrek eller? Jag skrek. Så mycket att jag nu haft feber haha! Men jesus, dom har aldrig varit bättre!
.
Öppningsnumret från konserten
Dessutom har plattan Jag är inte rädd för mörkret sålt platina! Men konserten nu då, låtlistan var följande:
Ögon/Klåparen
Ensam lång väg hem
400 slag
Petroleum
Skisser för sommaren
Tänd på
SJUKHUS (glömt av hur jävla bra den är!)
Färger på natten
Berg och Dalvana
Jag ser dig
Låt dom komma
Isis & Bast
Kärleken väntar
Ingenting
Musik non Stop
747 ♥
.
999
Utan dina andetag
Det finns inga ord
.
Mannen i den vita hatten (16 år senare)
.
.
Måste säga att Sjukhus var bäst, den är så sjuuukt mäktig live, önskar jag hade filmat den :( Samis gitarrsolo var outstandning! Och även Låt dom komma från nya skivan var sjukt bra. Och 747 såklart, den är ju bara så underbart vacker. Och Jockes dans var ju top of the line som vanligt! Näe, tusen gånger bättre än min första Kent konsert, utan tvekan. Åh vill dit igen!
.
Min iPhone krååånglar så film kommer!

Aldrig någonsin ger jag upp

Tjenare!
De här med och blogga har ju.. åkt ner på prio-listan, typ :P Nämen jag ska dra lite snabbt vad jag gjort! Över midsommar var jag och halva stallet i Vetlanda på meeting, jag hoppade 110 på torsdagen och fredagen med ett nedslag i grunden i varje klass men är så himla nöjd! Gud han va så fin och så rolig att rida, älskar min lilla fläckiga ko ♥
.
Sen har jag hunnit med att fylla år åxå, hela 19 bast så inlder nu mitt sista år som tonåring, hur låter det? Vuxet eller gammalt? Inget av det tycker jag ;) I helgen har jag hunnit med två festkvällar och EN jäävla bakfylla. Fy fan! Men kul var de allt :)
Jag har umgåtts med Matilda (skräll) men nu är hon på kusten :( Så henne träffar jag om två veckor, TVÅ!! Herregud och då ska vi på KEEEEEEENT!!!! WIHOOOOO!!! :D:D:D Den 14 juli is the big day och på söndag åker jag till Falsterbo! Fest i en vecka, yeah! :D Är så taggad!
.
Dessutom måste jag säga att nått har hänt, med mig. Kan ärligt säga att jag har mått väldigt bra det senaste, har inte alls fått så många djupdykningar den senaste tiden men jag måste kämpa 24/7 med att säga att jag är bra, jag duger som jag är. Vissa dagar är det extra svårt, vissa går det bättre :) Men gaah, jag har nått botten och nu kan jag äntligen börja klättra uppåt. Det låter hemskt men innan kunde jag bara pendla där emellan, men den dagen när jag bara åkte hiss ner till helvetet, där började min ordentliga kamp uppåt. Nu ska jag kämpa och jag tänker inte ge mig. Aldrig mer!
.
En bild på fina vänner!
.
Btw! Gå in på www.darios.se som Tyra Sjöstedt har, där bloggar hon om sina två hästar, Dario och Joe, om medgångar OCH motgångar av alla slag, jag diggar henne för hon förskönar ingenting. Det är ärligt och sånt gillar jag! Hon har iallafall en tävling nu där man kan vinna ett jättefint pannband och en röd nosgrimma! Kika in på darios.se eller hennes andra blogg tyras.se. Sjukt cool tjej, en förebild!
.
Nu får ni ha det väldigt bra, vet inte hur myckt jag kommer blogga eftersom jag drar iväg nästa vecka men jag kommer igen, puss! :D