Skelett av trä och sten

Jag kom på lite tidigare idag att de är inte skottår imorn :D Stackars alla 94or som fyler år efter den 29 februari, dom får en dag längre till sin 18 års dag :O Tur att de inte var jag för då hade jga blivit lika arg som jag blir på Götenebussen.
Eric, Michelle och jag har halvsovit i soffan och kollat på Sweeney Todd. Nu äter dom två men jag nöjer mig med en glasspinne utan glass på. Helt ganska mycket okej, HA!
puss

Ett framsteg blir ett bakslag

Goddag, hemma från skolan för typ en timme sen. Lagade mat, lax med ris, var dööööhungrig. Och observera att jag va hungrig. De är de märkliga med mig att jag aldrig är vanligt hungrig utan antingen kan jag gå flera dar utan o va hungrig alls men sen efter några veckor så slår de till en dag och jag blir skiiiiithungrig :O De är ju jättejobbigt, stackars er som har det så varje dag :O

 

Nu ska jag hitta en bra film o titta på, vill se Black Swan men har lovat Michelle att vi ska se den ihop första gången så får bli någon annan.. Jag älskar att bo i Skara och gå media för då har man oftast allt plugg i skolan och sen när man går hem är man ledig om man gjort det man ska i skolan, vilket jag alltid gör! Bevis på de är att Michelle sa igår att de va första gången hon såg mig plugga ;)

 

Hör hur Michelle och Eric skrattar i köket men jag sitter så himla bra här i soffan att jag inte orkar joina dom. Dom skulle ju plugga åxå, så jag sitter verkligen bra här :D Puss!

 

Dagens dialog:

Svenskaläraren (Kerstin Ålander): och jag stavar mitt efternamn med bara Å och L.

Jag till Evelina: Kerstin Ål alltså?

Evelina: Asgarv hur länge som helst

Amanda: *Liten suck* vad sa hon nu då?

Lyckas inte någon annan med det så gör jag det!


Tycker jag tycker ni

Kan ju säga såhär att jag och Michelle kollade på hela Oscarsgalan och den var slut halv sex. Då bestämde vi att vi skulle ringa och väcka nån och bestämde att offret skulle bli Felicia för hon borde ändå snart gå upp men vi fick prata med henne Eurovoice, kul. Hon skickade ett sms senare och frågade vad jag ville prata med henne om haha. Vi provade och ringa till Samuel men han svarade inte heller men skickade ett sms senare på morgonen och sa att han låg och sov och de va därför han inte svara ;)

Vi ringde Evelina och hon var vaken, hennes klocka ringer 05.30 så hon tjöta med oss lite och vi ville att hon skulle komma hit. När vi lagt på somna vi kanske vid halv sju och halv åtta ringer det som fan på dörren och utanför står Evelina pigg och glad haha! Jag och Michelle yr runt som yra höns och babblar fram och tillbaka massa saker men i tid kom vi, helt otroooligt!

 

Sitter nu hemma på håltimma med Amanda som skriver svenska uppsats, duktig kvinna ;) Evelina dumpade vi i tyskaklassrummet ;) Börjar halv tolv igen då de är dags för samhäll och sen svenska. Sen ska jag hem och inte göra nånting!

 

Ha de chill makrill ;)



Oscarsgalan 2011

Det blev inget Pirates eller ens OC i förmiddags för Evelina ringde och vi babblade på i nästan två timmar. Åkte med mamma och köpte pizza sen och efter de kolla jag på tv.

 

Senare åkte jag med mamma till Skövde för o hämta emelie och sen åka vidare till SKara med mig men efter halva vägen kommer jag på att jag glömt mina glasögon, smycken, ansiktsrengöring o.s.v. Smaaaart. SÅ de va bara o åka tillbaka till Falköping efter att vi hämtat EMelie och åka den vägen till SKara.

 

Nu är klockan 02.23 och jag och Michelle kollar på Oscarsgalan, eller själva galan har inte början än för dom är fortfarande på röda mattan men den börjar om typ 10 min ;) Under tiden har vi pluggat? xD Helt stört men aa och Michelle sitter och käkar en morot och säger helt plötsligt:

Melinda, vi måste börja äta mer smutsigt så stärker vi vårt immunförsvar. DOm som bor i Indien blir inte sjuka om dom käkar nått från golvet men det skulle vi bli. Vilken tur att vi inte bor i Indien då..

Lite senare när halva moroten är uppäten: Melinda, den här moroten är tre år för dne har tre ringar. Om de vore så borde väl vi ha en hel morotsskog i kylskåpet.

Under tiden jag pluggar så utbrister hon plötsligt: Det här är första gången jag ser dig plugga! Öh jaha och vad vill hon att jag ska svara?

 

Nu sitter hon och matar mig med choklad som inte är allt för god.. Men jag har bara sagt blö en gång!

Nu är jag nog trött för Michelle kommer in med en påse tacochips och jag säger: dom där är inte goda, inte utan ketchup.

Nu tog hon den mörka glassstruten från chokladlådan. Tur att hon har ett eget rum.

Nu börjar det puss!



High Yummy

Goddag.

 

Är så jävla trött efter en heldag i Göteborg igår. Blö på denna dag men wiiieee på dagen igår :D Och jag har aldrig varit så nervös som när Lina och Tove skulle hoppa finalen i GP-ponnyn (tävling för c-ponnyer där de 10 bästa med bäst stilpoäng efter ett kval och en semifinal får hoppa i scandinavium). Tyvärr rev Tove ett hinder men blev åtta med det men stort grattis till Lina som blev tvåa! :)

 

Idag ska jag kolla klart på Pirates extramaterialet och sen.. Aah mat skulle sitta fint, puss!

 

P.S. Alexander Zetterman är fan inte dålig på o rida. Inte Rolf-Göran Bengtsson heller för den delen.



Kiss the sky

Ja EVelina vikarierade ju för mig idag och skrev en sammanfattning av dagen, hon missade dock att de enda lektioner vi hade va svenska på 30 min, mentorstid och en datalektion på en timme, slutade 12 istället för två helt ok ;)

Imorn äre Göteborg Horse Show igen! Ska bli redigt najs asså! :D Nu sitter jag här i min fina röda kimono (en fotsida rock som är skuren omlott med en sneknäppt front, en jokada som är en tunn morgonrock). Någon här har tittat för mycket på Beck.

Nu ska jag sova, puss!

MOHAHAHA!

Melinda packar, och jag fick göra vad jag ville förutom att facerapea henne, men hon sa inget om att bloggrapea, mohaha :D
Today har hon fått sig en tanke ställare!
Jag sa, ah, förästen, ska kanske säga att det är Evelina som skriver, höhö!
Men jag sa att apelsinsaft, saft från apelsiner
och då fick jag svar av melinda: ja? med det är ju samma sak?
Då suckade jag och Amanda åt henne
men då kommer hon och hennes blonda kommentar eller vad man nu ska kalla det:
Eller va? Ta det igen?
Så ni som läser hennes blogg utan att fatta att hon är ganska blond så.. vet ni det nu :)
Sen kan jag ju också berätta att när jag kom i kooridoren förut mottes jag av en springande Melinda och precis när hon ska krama mig halkar hon mitt framför mig och drar med mina byxor på vägen.. ja, alltså inte så långt, men så jag fick dra upp dom igen ;D
ah.. så typiskt henne :D
Nu springer hon omkring och packar och har inte märkt att jag sitter här på hennes blogg och skriver förfullt :D
undra hur hon kommer reagera när hon upptäcker detta inlägg :D
det kan bli.. kul!
Kanske hittar någon cool bild på denna söta tjej när jag ändå håller på :D
mohaha

Do you have any idea why a raven is like a writing desk?

EVELIIIIIINA ÄR HEMMAAAAAAA :D:D:D:D
Och efter den här kommentaren så förstår nog dom flesta att jag för ett ögonblick ville strypa henne..

Men sen kom jag istället på vad hon tänkt göra med tröjan och blev glad att jag präntat in i hennes skalle hur mycket jag älskar Jack Sparrow istället, och att hon förknippar honom med mig nu för tiden hihi :D:D

Jag kämpar för att komma igenom extramaterialet till Pirates 1, har sett ungefär 2,5-3 timmar och kommit halvvägs på listan :O I JUST LOOOVE IT!

Övningskörde idag, första gången på... 5 månader? Körde runt kvarteret en gång, mamma ville väl antagligen försäkjra sig lite om att vi inte skulle dö. Åkte sen genom hela stan till OKQ8 vid räddningstjänsten (jag bor vid Falbygdens Ost typ). Tankade och åkte stora vägen till stallet och släppte av syrran och sen åkte vidare till Skara och lägenheten. Träffade Michelle och en överfull sophink (vi har inte tömt den sen innan sportlovet, not good) Så det blev typ fyra soppåsar av det hela. Var soppåsen som var i sophinken hade tagit vägen vet ingen.

Mamma fick köra hem för jag var trött och då ringde morfar och frågade hur man fick fram dom roliga klippen från bingolotto på nätet. Jag förklarade snabbt att det var på youtube och hur man sökte (tack gode gud för att han är teknisk). Nu har jag kollat på tv och målat alla naglar (ja tånaglarna åxå dom blev rooosa). Hemskt vad parenteser det blir :O

Syrran fick mig just och bita sänder handen för o inte skratta för mycket, min överläpp har spruckit och utan nueva gör de skitont o skratta, så nu har jag bitmärken på handen åxå. Ciao!

How do you spell your name?

Tja.. Hemma från skolan idag med, I know it sucks. Känner mig lite bättre men jag ligger still i en soffa och kollar på OC så de ska inte va för mycket begärt. Längesen jag va sjukt såhär länge, blääää!

Måste pallra mig till Skara senare för o byta kläder plus lite andra småsaker för imorn ska jag till Scandinavium, om jag så ska få 40 graders feber på köpet.

Have a nice day!

But you have heard of me

De där med kärleken till feberfrossa, glöm det. Är sjuk som fan och inte alls glad. En sak gjorde mig gaaaaaaalet glad och det var det här!

Asså fattar ni?!?!?!?!?
Nej de gör ni inte men iallafall, den första Pirates filmen kom ut 2003 och säljs inte längre, nånstans men så hitta jag den på Tradera och vann den auktionen, den kostade mig 30 spänn, med extramaterial! HELT SJUUUUUUUKT! Lika sjuk som jag :D

Så nu ska jag spana in den med mina äggnudlar, puss!

I look like a model

Nu sitter jag hemma i Falköping, kollar på Top Model med syrran och fryser som fan.. Får ta och kolla tempen, hoppas verkligen inte att jag har feber! För jag SKA till Göteborg på torsdag och lördag. That's it.

Katten sitter på teven och stirrar på mig samtidigt som hon slickar sig runt munnen? Lite läskigt för kattögon som hittat nått dom gillar o titta på är äckligt :( Näe inte äckligt utan läskigt föresten.
Ciao!

Du sa att jag hörde mig

Vilken snubbe var det som uppfann det här, fan de roligaste som finns!

Come over

Jag skrev en text om varför människan är som månen men det försvann så får komma en annan gång istället.
Imorse när jag vakna kände jag mig inte alls bra men jag gick till skolan ändå. Under mattelektionen mådde jag skitkasst och gick hem när den var slut. Feberfrossa känns det som, hoppas verkligen inte att jag har feber, jag ska ju till Göteborg Horse Show på torsdag!
Aja ska hitta nått o käka nu :)

In front of the camera

Att gå till skolan imorn kommer ju kännas lagom wierd.. Men men ska bli rätt gött o komma tillbaka, om dom bara kunde flytta tillbaka den dumma mattelektionen och expolektionen skulle jag va sjukt nöjd.

 

Men men man kan ju inte få allt ;) Snart bär de av till Skara igen, jag vill ha te! :D Puuuuuss :*

 

P.S. På torsdag blir dte Göteborg med världens bästa lillebror :)



Dead men tell no tales

Tjaa, var hemma sent igår, drog hem från mormor & morfar vid ett och vi släppte av pappa och Lizzie vid tågstationen för dom skulle gå hem därifrån.
Jag och mamma åkte vidare och skjutsade hem mormors syster och när vi sen åker hem ser vi pappa stå o hålla i nån jävligt full. Han visste ju inte var han var eller var han bodde och knappt vad han hette men de gjorde jag för de va min optiker xD Såå aa varje dag lär man sig något ehm nytt :P
Ska dra upp o leta efter en macka sen blir det en dusch och kanske en runda i solariet. Ikväll blir det Skara igen :)
Och snart kommer Eveliiiina heeeem :D:D:D:D

Not drunk

Redig slappardag idag, har kollat på tv, vart på promenad och nu kom jag precis ut från solariet :) Ska fixxa mig nu för om en halvtimme ska jag till mormor & morfar på middag!
Hörs kanske senare, får se puss :)

The Moon

Har varit i Skövde och sett på bio nu, fick bli Sanctum av James Cameron (Titanic & Avatar) och jaa vad ska man säga? Att den hade allt, som vanligt. Eller nej ingen kärlek mellan kille och tjej utan annan slags kärlek, liksom far och son. Misstolka inte nu men aa se den!
Nu ska jag först få tyst på katten, hon är helt crazy sen ska jag gå o soooova, dödens trött.
Pöss

Ibland blir jag så störd av tystnaden här

Herregud vilken dag, Matilda kom till mig vid kavrt över tio för o fixxa klart presenten till Moa som var en scrapbook med lite fina bilder, hon fyller ju som sagt 18 år idag! Stooort grattis :D

Jag hade redan hunnit duscha och gå ut med Lizzie då och senare drog vi upp till stan, köpte ett ar örhängen till Moa, hem för o inse att skrivaren inte funkar, vidare till morfar och skriva ut sista bilden och sen till Moa och gratta henne.

 

Nu är jag hemma igen men ska iväg till Skövde kväll för o se på bio, Sanctum rättare sagt. Blir nog kul :) Imorn blir det hummer (?) hos mormor & morfar!

 

Och jag trodde att det skulle bli ett lugnt lov men jag har haft nått o göra varje dag :O

Hörs senare!



Jag tittar över axeln och ser dig blinka till

Nu har Matilda dratt hem, hon kommer tillbaka imorgon för o fixxa klart vår lilla grej :)
SKa ta mig nått o käka och sen plocka ur plastgrejerna ur ögonen, se på nån bra film innan jag ska sova.
Godnatt!

At the phone

Har nu lagat pankakor åt min kära syster, ikväll sk ajag mys amed Matilda och jobba på a secret mission ;) Hihi får se först imorgon!
NU börjar en repris av halv åtta hos mig, så sjukt kul program :) Pöss

Orange County

Jag har ramlat tillbaka och måste påminna mig om vad klockan är, hum.
I natt var en kämpig natt där jag tvingades gå upp och leta desperat efter filtar, helt sinnes kallt i källaren. Och desperat som jag var fick jag tag på två rosa bratzfiltar och man fick lägga dom omlott för att täcka hela mig. Brrrr
Ska dra mig mot solariet och tina upp nu och sen vid tre börjar top model som vanligt :) Det mest troliga som händer efter det är att jag joinar min syster i O.C tittande :) Puss!

Save me

Ååååh vilken härlig överraskning med en så ny fin bloggdesign! Tuusen tack igen Ronja du kan verkligen sånthär! Och som förra gången så bloggrapea hon mig den de får hon allt lov o göra :)

Plus att vi verkligen får bättre på vårt bildförråd!

 

Har kommit hem från Matilda nu där vi kollade på Pojken i randig pyjamas, jag grät inte! Helt otroligt! När jag kom dit hade jag med mig två pizzor och Matilda hade tänt ljus och gjort det supermysigt.

Hos Hanna bjöds de på en tårta och den va vääldigt god!

 

Tillbaka till bloggdesignen, glöm inte för guds skull o scrolla ner och titta på min unika bloglovin länk, nämligen Jack Sparrow sminkad som kannibal och blinkar! Ronja känner mig lite för bra tror jag ;)



Ändrad bloggdesign, igen

Hallihallå, Ronja här igen om någon nu undrade det. Nu har jag ändrat Melindas bloggdesign lite och hon har inte sett den än, haha busigt! :) Men det kanske var dags att uppdatera den lite efter fyra månader. Hon har ju inte längre en egen häst, och bor inte i källaren kallat helvetet, så ja beskrivningen fick sig minst sagt ett ansiktslyft. Nej nu ska jag sluta prata skit, för Melinda kanske inte vill att jag ordbajsar en massa på hennes blogg. Nej, läs min blogg HÄR istället, där kan jag skriva hur knäppt jag vill, nästan! Hoppas du blev nöjd Melinda, jag har faktiskt fått ihop en hel del som jag aldrig har klarat av förut, så nu är jag lite avundsjuk på din design. Nej, sluta skriva nu Ronja!

En gammal bild på oss från 2008, hade inte speciellt många bilder på bara oss (skärpning!?), så då tog jag den äldsta jag kunde hitta! :)

Bottle message

Idag blev ingen dag när jag inte skulle göra nånting utan förut så drog vi iväg och tog sista twinrixsprutan, antagligen spände jag mig utan o tänka på de o höll på o svimma, usch va skitläskigt! Stackars dom som är stickrädda på heltid :O

 

Nu ska jag fixxa iordning mig och sen dra o fira Hannis som fyller 20 år idag :) Sen efter de ska jag ringa min vän Matilda igen och ikväll ska vi leka och kolla på Pojken i randig pyjamas om hon får som hon vill.. Jag bävar inför detta hatar den filmen :'(

Jaja de ska nog gå vägen!

 

Kommer inte kunna blogga så himla mycket mer idag för Ronja håller på med en ny bloggdesign åt mig! So I'm looking forward to that och måste låta henne ha full kontroll över den, scary huh?

 

En annan sak jag kommit på är jagg jag har börjat säga jag spyr på saker jga verkligen inte orkar med. Typ KeyNote presentationen sa jag säkert en miljon gånger att jag skulle ut o spy på den xD Och jag spyr aldrig :O Okej nu börjar de spåra ur.

 

Ha en bra dag så hörs vi fram mot kvällen :)



Your bride is the problem

Godmorgon, var faktiskt uppe vid 10 idag och gick ut med Lizzie direkt. Hon är nog eden enda i min familj just nu som verkligen älskar snön, wierd hund :P
Jag har käkat frukost och fick på behind the scenes på Alice i Underlandet på TV1000, att se Johnny Depp prata såhär på morgonen är en väldigt bra start på dagen :D Och det där lär ju mer som flingreklam eller nått men aa ni fattar ;) Om 10 min börjar Top Model som jag ska kika på och sen kanske de blir en vända i solariet. Idag händer ingeting förutom att en viss Hanna fyller 20 som jag sa igår så ska dit sen och gratta henne (:
Nån annan som har nått speciellt på schemat idag? (:

Annars slår vi igen de här stället

Nu är jag hemma från Ronja, jag åkte dit vid halv två och vi har snackat en massaaa! Vid fem gick vi iväg mot atlantica för o gå ett pass i Joy Dance vilket var roligt men inte alls ansträngande, men aja de va kul :) Träffade Ami där åxå, länge sen sist! :)

 

Har även kommit på att istället för o anmäla ett foto så kan man skicka det till Davy Jones' locker på facebook, haha de här kommer ni får höra ett tag ;)

 

Just nu tittar jag på Beck och ska gå ner o hämta glass plus en stor filt, fryser som as och känns som feberfrossa, fan åxå :( Men nej nej hjärnanomvandlar och mediterar att jag är så frisk och tänker inte bli något annat. *Sitter skräddare med fingrarna mot tinningen och mumlar voo-doo voo-doo för att hålla mig frisk*

Och snart gör jag väl det på riktigt :S

 

Och imorn äre ingen vanlig dag för de är Hanna Gargamels 20 årsdag!

 

Ha de!



Findus♥

Min katt är den mysigaste som finns♥

On board

Idag kan jag sägagodmorgon utan o påminna mig om att klockan är jättemycket. Så god morgon! Och jag har faktiskt varit uppe sen nio, ganska coolt va :O

 

Idag ska jag umgås med Ronja men jag funderar på o sola lite innan, fryser :(

Så får de bli!

Sitter o tittar på SKrållan, Ruskprick och Knorrhane haha Skrållan är min idol!

Jaja katten vill bli kliad så får ta bort datorn o låta henne hoppa upp i knäet, ha de bra:)



Me hearties

Hahaha asså på Facebook är helt klart de bästa dom uppfunnit att man kan ha pirat engelska som språk vilket jag har nu! Skitroligt typ videoklipp heter bewitched portrait och "gilla" heter "Arr!", ni vet som Barbossa i första Pirates filmen när han jagar Elizabeth under deras middag.

 

Och om man går in på en persons profil och den är online finns ju en knapp med en grön prick och ordet chatt, det heter parlay nu istället! Captain Jack Sparrows nödord tack vare Elizabeth ;)

 

Och innan varje namn så står de Cap'n, som Cap'n Melinda Hellberg. Asballt! Hahah jag är ju själa glad, men visst några grejer måste man ju typ lista ut för o fatta men men whatever! :D

 

Ungefär 11 minuter sedan heter 11 shots 'o rom ago, men okej nu ska jag inte göra den här bloggen till nått lexikon men ni som känner mig och vet hur galen jag är i pirater så hoppas jag att ni kan leva er in i min situation? :D



Life is what you make of it

Nu har jag kommit hem från smyckespartyt i huset bredvid. Var riktigt roligt och våra grannar är inte kloka nånstans! Underbart ju :D

Vi köpte iallafall en sak hittills men mamma (och jag lite) blev så fäst vid alla smycken att vi nu ska ha ett eget nån gång inom mars månad, så om nån är intresserad av o komma så kan ni ju anmäla intresse iallafall :)

Smyckena som visas är från ett företag som heter Design Atenga där varje smycke kan göras unikt för varje person. Här är hennes sida på internet.

Ordspråket Life is what you make of it funderar jag starkt på o tatuera in i nacken.

 

Imorn är det en alldeles speciell Ronja-och-Melinda-dag, ska bli sjukt kul o träffa henne ordentligt igen :D Spana in hennes blogg där det senaste inlägget innehåller massa fina foton!

 

Vad jag ska göra nu vet jag inte, att lägga sig i solariet lockar ju lite men får se, ha de bra puss!

 

P.S. Chattade med Evelina på Facebook förut, den ungen är ju i Thailand så snacka om att jag blev glad när hennes chattruta blev blå!



Life is for the living

Tjenna, seg dag.
Usch jag hatar verkligen det här. Kan ju säga såhär att jag skulle byta bort allt jag har nu för o spola tillbaka tiden innan jag hade Bella. Då jag tyckte dte var roligt att rida. För fan vad jag saknar det asså, varje dag. Ibland utan o tänka på det men de känns verkligen nu, ett liv med en saknad pusselbit.
Självklart så är jag inte missnöjd hur jag lever nu, tvärtom, jag mår jättebra. Men man kan inte komma undan det ändå.
Det är något jag alltid kommer att leva för, och jag hoppas att jag hittar tillbaka dit någon gång.
Jag o Tom i Floby Kommunmästerskap :)
Tom o Jessica

Achilles

Vad vore världen utan disney? Och nu menar jag inte bara disneyklassiker utan även andra filmer som pirates (ofc) och national treasure. Listan kan göras lång.

Har precis kollat på Pocahontas och den är ju så himla vacker att man lipar till slutet. Tänk när man var liten så var man lyckligt befriad från att förstå innebörden i när två personers kärleksband måste delas. Gud vad djup jag känner mig nu. Vilket får mig o tänka på den sorgligaste kärleksfilmen av alla (och nej, inte romeo & julia) nämligen Atonement! Spana in den gott folk, den heter Försoning på svenska. Fruktansvärt underbar film, finns att hyra på filmstallet för 10 kr :)

 

Idag har ju mamma slingat håret på mig, blev skitljus men det piggar upp :) En annan sak jag kommit på är att jag vill att mitt hår ska se ut såhär naturligt!

iof används bara en plattång men tänk om inte den heller skulle behövas. Det skulle innebära 10 min extra sovmorgon och ett hår som inte slits så snabbt och snart skulle vara superlångt! Underbar tanke. Ska önska mig det av guden Zeus i 18 års present. Eller nej han är ju åskguden, kanske misstolkar och dundrar sönder mitt hår istället. Får be Afrodite om det istället, hon är ju kärleksgudinna och borde fatta innebörden med o ha långt hår?

Sen kom jag ju på nu att jag inte bor i Grekland så jag kanske inte har rätt att vända mig till dessa gudar och den grekiska mytologin? Är jag en förrädare och borde hängas nu?

 

Herregud de va iof ett tag sen ett liknande inlägg kom upp här men jag lovar att det här är jag i min alldeles vanliga bara-är-mig-själv form. Scary huh?

 

Sovgott!


Doftgranar

Jag, mamma, Sanna Thiel och syrran kollar på världscupen i hoppning och när Ludger Beerbaum ska hoppa så säger Emelie:
Beerbaum, är de inte dom som är rika på wunderbaum? :O
Hahhahahha trodde jag skulle dö!
Jag älskar hästhoppning, dte är dramatik hela tiden, nu va de en som skulle ta över ledningen med 4 sekunder och river sista hindret, inkl ena hinderstödet. Bra gjort ;)

But you won't do the same

Jag älskar solarium, ibland lite för mycket :)
Det jag längtar allra mest efter nu det är vår. Att kunna ta på sig en t-shirt och skinnjackan och gå ut utan o frysa. Den känslan vill jag ha nuuuu!
Nu blire en disneyfilm puss :)

Speed

Godmooorgon!
Eller klockan är 20 i tolv.
Idag är en dag till då jag bara inte ska göra någonting :)
Ska man käka lite frukost? Hmm
Ska la se på nån film eller så sen, kan tillägga att jag är festsugen :(
Hörs under dan om de händer nått mer spännande ;)
Kyss

Du är hoppet i ett dikefritt land

Tjatja
sry för de senaste inlägget. Känns osm att jag håller på o bli sjuk.. Eller så är jag bara väldigt trött :/
Ska sova nu, blir te o slinga håret imorn. Iallafall utväxten, den är förjävlig. Iof ett tecken på att olivschampot funkar ganska bra :)
Ha en najs kväll everyone!

Try the priest

Frånvarande jao.
Trött som faen och har bara kollat på into the blue och solat hittills idag. Värt.
Och shit vad jag älskar snön. Så himla underbart med snöstorm igår, mådde verkligen bra då!
Ska åka o köpa godis sen och bli ännu fetare än vad jag redan är.
Eller asså jag är ju inte fet.
Men vill bli några kilo smalare.
Okej jag är på dåligt humör så tro inte på det ni precis läst.
Utom det där sista.
Puss

This is Aztec Gold

IIIIIIIIIIHHHHHH!!!!!
Är hemma i Falköping och här låg ett paket med de här halsbandet
Glad, gladare, Melinda? :D:D

Or just slow it down

Ååååh nu är de loov! Har nog aldrig varit så glad över ett sport lov egentligen. Och man kan inte skriva på datorn med ett armband på ena armen. Det går inte.
Dagen började klockan 8 med svenska, skrev en uppsats sen vidare med mentorstid, engelska och media x2. Dagen rullade på rätt hyffsat. Sen på rasten innan mentorstiden fick jag en ros! Det är nämligen så att igår och idag är det rosutdelning på skolan där man kan köpa en ros och ge till nån.
Den får ligga på hyllan med fina kortet på mig och Tom :)
På rosen sitter en lapp med ett meddleande och där stog det
"Till coolaste tjejen: ingenting är någonsin försent, det har du lärt mig♥"

Då blev jag glad :)
Ska kolla lite på illusionisten nu sen drar jag mig mot falköping, puss!

Som sjunger där i mitt bröst

I skolan med ett jättejobbigt tangentbord, man snubblar liksom över tangenterna. Och trycker fel. Som jag precis gjorde nu. Åså blir man sur. Hmm.
Har haft svenska och skrev en uppsats, snart ska vi ha mentorstid och efter det lite engelska, mat, media x2 sen är de spoooortlov!
Plikten kallar, Ida vill nått, hörs puss!

Tävling hos Magnus Egger

Tja!
Spana in det här, han är en fotografGöteborg och sjukt duktig! Han lottar nu ut fotosessioner och om man bloggar om det så har man chans att vinna, så aa de är ju verkligen värt ett försök :) Och så satans enkelt som det är :)
Check this out!

Palace & Main

Om ni undrar över rubriken så är det nog min nya favoritlåt bland Kents låtar. Den har alltid varit bra men aa näe just nu är den väldigt bra :)
Och h-e-l-v-e-t-e vad Kent är bra! Får såhär återfall, underbart :)
Lyckades få in två bilder på mig från studion, bra gjort av mig tycker jag :)

En varg som ylar

Åååh vilken befrielse, hallelujah!

Inga läxor tills imorn, har gjort klart inlämningen av tidningsanalysen och gjort den muntliga redovisningen plus målat klart en teckning vi har deadline på torsdagen efter lovet men då är jag ledig så va tvungen o bli klar med den idag. Satans gött, och imorn är sista dan i skolan sen äre looov!

 

Vad jag ska göra torsdagen efter sportlovet då? Jo då äre Göteborg Horse Show med min lillebror, ska bli grymt kul! Och nu är han ju inte min riktiga lillebror men jag kallar honom för det :) Har inte träffat honom på aslänge så de blir skitkul! På lördagen ska jag dit igen :) Jag älskar Göteborg. Där ska jag bo <3

 

Har kollat klart på Psycho nu haha helt okej med tanke på att den är från 1960. Sen har jag druckit en kopp te och käkat upp bagetten med skagenröra. En mango ligger och väntar på mig i köket.

 

Sen ska jag nog bli operasångare åxå, pöööss!

P.S. Man kan aldrig få för mycket av mig och Amanda ;)


Olivgrön är den traditionella färgen för fred

Tjaa!

 

Klockan är 10.42 för o va exakt och jag sitter i skolan med en färdigskriven tidningsanalys på 7 sidor, äntligen! Ska bara ge den till Erica och sen ska jag slappa som fan på lovet. Helt sjukt vad mycket deadline vi har haft det senaste nu. Ska bli redigt gött med lov.

 

Jag har suttit sen halv nio i en data stol och knattrat på tangenterna och hjälp vad stel man blir när man ska gå o hämta ut den man skrivit, tackar gudarna för spotify.

 

Mer på schemat idag är estetisk verksamhet sen där jag ska måla klart en teckning. Hmm jag som är så bra på o måla.

 

Och en annan hemsk sak är att idag är inte Evelina i skolan. Första gången någonsin för hon har inte varit borta en enda lektion sen vi började skolan. Ganska bra gjort. Men aa man saknar ju henne lite iallafall.

 

Har åxå en viss känsla av att Amanda som sitter bredvid mig tänker "köra en Melinda och blogga i skolan" ;) Eller kanske inte. Svårt o bestämma sig den där bruden.

 

Ikväll ska jag äta mango och kolla klart på Psycho, ganska intressant o kolla på en film i svartvitt faktiskt.

Ha de sanatns chill, pöss!



Nu kommer jag och attackerar dig

Yeees nu sitter jag vid min egen dator James igen. Han kom hem från lägret idag och har fått tolv nya Adobe program med sig. Helt sinnes egentligen.

 

 

Min dag började vid 8 idag, jag och Viktor skulle fixxa klart våran KeyNote som var tvungen o va klar halv tio för då skulle vi redovisa. Och vi har haft jätteproblem med den, i måndags försvann allt. Vi hade bara effekter kvar o lägga till då lagom kul. Så idag så va vi ju något stressade och när allt är helt klart så stängs programmet ner och en ruta kommer upp att KeyNote var tvunget att stängas ner av ett okänt fel och måste startas om. Och vi våra dumhuvven hade vart så upptagna med o hinna klart att vi glömt o spara under tiden. Tillbaks till en keynote med bara massa fakta men inga effekter. Helvetet bröt ju lös kan jag ju säga. Den keynoten vi visade för klassen va ju inte vacker hahah xD

 

Fortsatte med matte, cepe lärare säger jag bara -.-

Sen expo, trodde att jag skulle få gå hem efter matten men icke sa nicke. När skolan va slut vandra jag till City Gross där jag träffade Felicia och pappa kom o hämta mig där sen för han skulle lämna min dator.

 

Nu ska jag knalla iväg mot skolan och möta min partner och sen gå o handla. Puuuss!



The Ghost

Sitter i skolan men jag slutade klockan 12. Höm och nu är klockan 15.25.

Har grejjat med keynoten en stund och evelinis har redigerat och laddat upp några coola bilder från när vi va i studion, dom ligger på facebook i Evelina Hemmings album det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka.

Aja ikväll äre Zumba igen! Och om typ en timme kommer min pappa och hämtar min dator :( Fast aa de ska ju installeras lite program på den så de blir nog bra, när den kommer tillbaka.

 

Vad som händer mer idag vet jag inte. Jag och Evelina va hemma på håltimman förut och gjorde pannkakor och kolla på herkules. Nu blev jag sufgen o se på lejonkungen. Hmm.

 

Imorn lämnar Evelina landet för o dra till dom där thailändarna som tycker om att säga madame när man inte gör som dom vill. Om jag har tur har hon med sig en kimono med hem till mig iiiiiihhhh!

Puss ha de :)



Photoshoot

Nu när jag sitter här i skolan och min keynote inte kan öppnas och bara kent är sociala så kan jag ju slänga upp lite bilder från då jag, amanda och evelina va i fotostudion :)

Köss eveliiiiiiiina

Efter en facerape igår så fylle rjag tydligen 18 år idag, yeeey! :D Men nej så bra va de visst inte. Tack Robin & Filip för er hjälp och för den fina profilbilden. Och statusuppdateringen.
Sitter i skolan och har haft matte, helt stört vad våran lärare är dålig. Höm. Måste nog förflytta mig från datasalen snart, har hål nu i två timmar sen samhäll och svenska, ciao!

Videoblogg från inflyttningsfesten

Varning för fruktansvärt oseriöst ;)

Allt du tror du såg

Inflyttningsfest igår, sjukt kul. En videoblogg blev de åxå :)
Nu sitter jag vid köksbordet med tre hungriga killar. Nu hällde dom ut pommes frites på golvet åxå.
Ciao

Ey guys, I love you

Snart kommer mormor med pizza till mig :) Och jag fick på allt för min syster sjukt fin film :')
Jaja dags o byta film innan jag lipar sönder fy fan.
Vad som händer mer ikväll vet jag inte. Nått lär de väl bli förhoppningsvis.
The Duchess maybe.

I fell in to the ring of fire

Juste vad som hände igår!

 

Jag och Michelle vandrade till City Gross för o handla mat till middagen för våra föräldrar. När vi skulle betala så funkar inte Michelles bankkort och när vi provar mitt funkar inte det heller. Hepp ut och ringa föäldrarna och efter många om och men lyckades vi ändå få in pengar på korten så vi kan betala. Michelle hade räknat fel och min mamma hade glömt och sätta in pengar så aa.. Tiden rann iväg och Michelles kompis Mikael skulle hem till oss för dom skulle göra ett föredrag dom skulle hålla dan efter. Jag stack in i duschen, Michelle började göra pajdegen, jag kom ut ur duschen och fortsätte med degen, Michelle satte sig med Mikael och plugga. Sen städade hon sitt rum och aa herregud sen skulle all fyllning vi skulle ha i pajen stekas åxå. Men precis när jag tände sista stearinljuset ringde det på dörren och våra föräldrar kom. Och då hade vi gjort allt på en timme. Rätt bra gjort!

 

När jag däremot satte in pajdegen i ugnen så hade jag glömt och nagga den och skulle snabbt ta ut dne igen så trycker jag upp ena delen av handen i ugns taket. Jag skrek och snabbt till kylande vatten men där hade jag inte tid o stå speciellt länge så nu har jag fått en fin brännskada.

 

Men de blev en mysig kväll sen iallafall! :D



Beauty and the Beast

Tjaaa!
Är hemma i Falköping nu, åkte hem med halv fyra bussen och sprang massa ärenden först, bl.a till optikern och kollade så mina nya linser så fina ut, de gjorde dom så jag har fått ett snäpp ännu mer frihet nu! Åkte vidare till Elionor och hämtade mitt och Michelles smink. Jag hade köpt ett puder, en ögonbrynsgrej och en kabukiborste, den är jättemjuk♥
När jag väl klev innanför dörren så sa jag hej till min syster innan hon störtade ut genom dörren för o åka till Skövde. Mamma och pappa har redan dratt iväg på fest och jag är ensam med hunden. Och katten. KATTEEEEEEN ååååh hon är dne jag saknar mest här i huset :D Nu måste jag leta upp henne!
Jag hittade henne!
Skolan rullade på.
Svenska: kolla på Dirty Dancing
Engelska: jag och Amanda jhade vår muntliga redovisning om Paris. Jag var nervös och skakade inombords men de gick nog bra ändå :) Amanda var kung!
Graflektion med Marie: skulle göra ett meny blad till vårat café
Graflektion med Gittan: fortsätta med loggan till Caféet. Min var redan klar så jag gjorde den extra fin ;)
Jaja, blev väldigt sugen på o se Skönheten och Odjuret nu, längesen. Sagt o gjort o nu är de klubbat åxå, ciao!

One hundred and one words

Herregud orkar inte berätta i detaljer vad som hänt idag men Michelles föräldrar och mina föräldrar plus syster var här på middag, det blev kycklingpaj med paprika och champinjoner och till efterrätt semla!
Nu har jag pluggat engelska och ska snart dra o sova tror jag :) Puss!

Psycho och te

Tja, klockan är halv tre och jag harkäkat mat. imorse när jag vakna hade jag världens huvudvärk och kroppen var död på ett ovanligt sätt. Så jag stannade hemma idag men de är rätt tråkigt o va hemma :O
Ska kolla på Psycho nu, aa den skräckfilmen från 1960. Måste kolla om den är bra ;)

Det sticker i min näsa - videoblogg typ

Man slutar aldrig förvånas

"Videoblogg"

Enjoy!
"Vad ska jag göra, ska jag stoppa in den i tvättmaskinen?"

Till möjlighetens land

Just nu:
Bilden förställer: Michelle som bakar bröd plus tar tiden på hur snabbt de går, ifall man skulle behöva göra det när man har bråttom.
På spisen: fyllningen till vår matpaj vi håller på o gör
I hallen: massa tvätt, tvätttid om en timme
På köksbänken: diiisk.
På köksbordet: en plattång och en skrivbok (varför gick jag inte bara en meter till o la dom i michelles rum?)
För övrigt väldigt rörigt :O Hmm..
På väggen i hallen: vi♥
Och ja, vi har de jävligt bra här, speciellt med en sambo som föreslår frivilligt att vi ska se på Sweeney Todd!

Vi lämnar plats

Börja dan med o komma försent, IGEN! Vad fan är de här? Men idag var de inte bara mit fel utan några vill tydligen ha lunch så vi skulle börja en kvart tidogare än vanligt :O Så jag får ett sms 09.35 av Amanda när jag precis ska knalla iväg till skolan "du vet att vi har börjat va? ;)" Svar nej? Jag va inställd på att vi skulle börja kvart i. När jag väl kommer in i klassrummet 5 min senare sitter två flinande ansikten och tittar på mig, hmm tänker inte nämna dom vid namn.
Hade mediekunskap utan lärare och sen den där lunchrasten sen matte. Fick gå hem 12.20 igen :)
Nu sitter jag här o dricker te, ha de :)

Säg nånting

Nu är jag & Michelle hemma från Zumban eller har varit i nån timme men fasen vad kul de va! Och de kommer bli ännu roligare när man lärt sig koreografin mer :)

 

Förut kom Hemglassbilen förbi och vi sprang ut o köpte ett paket med 36 st småglassar hihi mums!

Jaja 20 maj kan gärna vara imorgon, puss godnatt!

 

R.I.P Karl Lyckebäck



On stranger tides♥

IIIIIIIHHHHH
Did everyone see that because I will not be doing it again

Har förövrigt köpt lite pirates saker idag, mmmmmmm!
Jag gillar Pirates of the Caribbean, om nån nu missat det

Billy Jean

Vad seg jag blivit på o blogga :O Förut blogga jag liksom 24/7 men aa..
Skolan igår va helt okej, vandrade hem vid tre och.. Kollade på film? Eller vad fan gjorde jag? Hm har jag glömt men när klockan va runt 6 så ligger jag väääldigt skönt i soffan och kollar på Troja när nån idiot ringer på dörren som en galning. De va Michelle och Samuel och Michelle orkade inte ta upp sin nyckel -.-
Vi lagade tacos och sen skicka vi iväg Samuel på hemligt uppdrag och när han kom hem så hamnade vi re på golvet och Michelle drog med Brandi (hennes gitarr) ner åxå. Vid halv tolv var jag räätt trött och somnade nästan i soffan, den är förövrigt skön!
Idag försov jag mig så jag missade idrotten, braaa Melinda! Tog mig till skolan i tid till engelskan och efter den samhäll sen slutade jag kl 12. Helt jävla död var jag.
Åkte hem och tog ett bad+peeling innan jag lagade mat och satte mig här och kollade på Moulin Rouge. Matilda ringde nyss så tjöta med henne lite.
Ikväll ska jag och Michelle på Zumba!