Nationaldagshoppning

Yes, den 6 juni så tävlade jag och Ikaros, vår första reginala tävling ihop :) Hoppade 1,00 m och 1,10 m och är supernöjd med dagen!
I 1,00 m så var han astaggad! Shit asså men det blev en dubbelnolla med en väldigt svajig omhoppning, slutade på en 5:e plats och fick pris och vann lite pengar :)
Lite bilder som Jennifer tog på oss, tusen tack!
.
Två bilder från framhoppningen
.
.
.
Omhoppning
.
Världens bästa♥
Ärevarv ;)
.
1,10 m, debuten för oss och de gick över förväntan! Dubbelnolla men fick ta utanför till sista hindret i omhoppningen för han va så sjuuukt pigg! De går i 130 km/h haha herregud, undrar vem av oss som tyckte de va roligast ;) Trots de va vi snabbare än syrran som gick innanför till sista hindret, vi blev 11:a & 12:a men de va bara 9 placerade så inget pris men men sånt är livet. Sjukt nöjd med honom iallafall! Om en vecka ungefär så åker hela familjen till Vetlanda med båda hästarna på meeting :) Jag hoppar 1,10 torsdagen och fredagen, syrran hoppar 1,10 och 1,20 torsdag, fredag och lördag :) Så vi ska fira midsommar i Vetlanda i år, kan bli kul! Hela stallet ska dit känns de som haha :) Och på söndagen fyller jag år :O 19 bast liksom!
.
Här kommer lite bilder från 1,10 åxå :)
Finaste!
.
Asså fy fan vad fin han är!
Kan förövrigt säga att jag var 99% säker på att jag rev ett hinder i omhoppningen, bommen studsa i skållan asså! Och sen när vi hoppa Sverige-hindret, fatta inte hur han klara sig ur det men jag har världens bästa häst som ställer upp i ALLA lägen! Om nån vanlig kille är redo att utmana honom, säg till! :D
.
Detta inlägget var förhoppningsvis lite roligare att läsa än det förra, ha de puss!

120608

Om allt hade gått som för de flesta andra, med vanliga och normala problem och bekymmer som för mycket plugg eller oärliga killar, så hade jag också tagit studenten idag. Nu gör jag inte det och kommer aldrig göra och jag vet vilken dag jag har framför mig. Kämpa kämpa kämpa jäääävligt hårt för att klara mig igenom det här utan och göra något dumt mot mig själv. Jag är så ledsen alla älskade föredetta klasskompisar och jämngamla att jag inte kommer upp till torget och grattar er idag, jag fixar det verkligen inte, men ni ska veta att jag ger er alla varsin stooor kram och ett dundrande grattis och lycka till i framtiden! Vi ses ju som vanligt ute på dansgolven men ikväll får ni dansa själva, gör det här till den bästa dagen i era liv! <3
.
Många undrar nu säkert varför jag aldrig kommer ta studenten, jo jag gick ju om först och började i Skara. Första året gick asbra, trivdes så jävla bra men sket allt sig. Jag är så långt under isen man kan vara nu och ni har ju sett förut att jag vart på krismöten i skolan, gått hos KBT-terapeut och pratat med läkare men nu är de så illa att jag hänger på psyket och får hjälp. I korta drag var det där ;)
.
Det enda som får mig att fortsätta kämpa är min underbara Ikaros ute i stallet, han är mitt ALLT och hade de inte vart för honom hade jag gett upp för längesen!
Så nu har jag bloggat lite, vi hörs nån annan gång!
Det jag önskar mig mest av allt, är att få må bra igen. Att vara som vilken tonåring som helst. Frågan jag ställer mig själv om och om igen, varför just jag och inte nån av alla andra?
Jag skulle döda för att få bli mig själv igen!

Vi kommer aldrig ge upp!

Ola Lustig från Rix MorronZoo hade som utmaning denna veckan att skriva en kamplåt för svenska landslaget i fotboll och igår spelades den för första gången. Den är ju fan ASBRA! Den ligger högst upp på min Spotify-lista!
Idag kommer Smilla, äntligen! Vaknade för en halvtimme sen och kunde inte somna om men nu har jag blivit trött igen så ska sova lite till :) Ikväll ska hela familjen Hellberg/Georgsson på middag hos Gunnarssons på Snälltågsgatan, familjen Wickius/Hallberg kommer åxå! Sen messa Weberg igår kväll och fråga var festen var så jag vet inte, Matilda & Moa, är ni taggade? Antar att 40+ arna inte kommer vara nyktra fram mot efterrätten ;) Men vi får väl se vad det blir! SKa inviga mina Jeffrey Campbell ikväll iallafall!
.
Måste ju säga de att kl 10 imorse satte jag mig i frisörstolen och 13.20 gick jag därifrån. Jonna gjorde först slingor, sen la hon i en toning som hette Champange haha lyxigt ;) Toningen var för att minska det guldiga/gula i slingorna och sen klippte hon mig :) Här nedan ser ni en före och en efter bild från min instagram, melindasparrow heter jag där!
Före

Efter
.
Observera att jag sprungit i spöregn med nya frisyren så den var ju inte i topptrim men vad tycks? Själv blev jag jättenöjd, kul med skiftningarna och en helt ny hårfärg, blandat mellan blond och brunett :) Nu får solen göra sitt över sommaren innan jag kör en omgång slingor till!
.
Ha en mysig lördag :) Nu ska jag sova en stund till♥