Going down

När fan kommer den där vändningen på allting? Den jag väntat på länge och när man tror att den ska komma, så var det bara ett hopp o inget faktum. Men varför ska jag gnälla, det finns såna som har det mkt värre. Var glad och tacksam, klistra på leendet o låtsas som att man aldrig mått bättre.

Jag klarar det här, utan tvekan.

För att utan dig hade jag gett upp för länge sen.

Never let you go <3

När jag kom hem så får jag höra att Bella har gått o skadat sig, ingen vet hur men hon va tydligen skiitsvullen på höger bakben, o då va de tydligen rejält. Tur att inte jag såg de för då hade jag fått psykbryt, första dagen hon va hemma o allt.. Men idag var det mycket bättre, svullnaden hade gått ner betydligt (sa dom som hade sett benet igår) men det var fortfarande svullet. Hon haltar inte men får ändå gå o sjukhage. Bushästen :)

Erica kom hem till mig igår åxå, typ 20 min efter att jag kommit hem från Göteborg. Vi flöta aset framför Barnhemmet fast vi orka inte se klart höhö ;) Idag va de upp vid 8 för o åka ut o kolla till Baluta. Hon såg ut att må bra så hoppas på det bästa. Vi åkte hem igen o kollade klart på Barnhemmet, pajja muggar, började kolla på Göta kanal 2 innan de hände en jävla massa saker o tur ska jag ha ibland att Erica va hemma. Förlåt gumman de va inte meningen att de skulle bli så men du ska bara veta vad du betyder för mig ♥ Utan dig vore jag fan inte ett jävla skit! Du förstår verkligen o att du fortfarande alltid finns vid min sida.. Den känslan har aldrig funnits hos mig förut, jag älskar dig. <3

När Erica åkt hem åkte jag till stallet igen, fixxade klart sakerna hos Tom o Bella o tog in dom plus Jessi. Pysslade med Bella lite o sen så åkte Sannas sadel på så fick hoppa upp o skritta lite för o se om dne låg bra. Hon har ju vilat i 1,5-2 veckor nu o jag kunde ju inte longera innan eftersom hennes ben är svullet så de fick bära eller brista, plus att de va första gången jag ens satt på henne sen hon kom till ridskolan. O vad gör hästen? Joo knallar runt coollugnt i ridhuset som ingenting? Inga tendenser till o försöka springa iväg eller göra nått dumt. Snacka om o kunna anpassa sig!

Nu sitter jag här o väntar på att klockan ska bli nio för då börjar I taket lyser stjärnorna på canal+ ;) Riktigt bra film, hare!

Avatar i Göteborg

Vilken helg! Igår var det Avatar 3D med Moa Wickius :D I Göteborg då, o vilken jövla film, sjuuukt bra! Plus att de va i 3D gav ännu större effekt, var helt fastklistrad asså, 5/5 helt klart!
Plus att jag o Moa snodde med oss 3D glasögonen hem (a) Egentligen skulle man nog lämna tillbaka dom men de låg ju redan så många i lådan så vi kunde väl lika gärna ta med våra hem? :O Sen hände många andra grejjer men de h¨ller jag o Moa för oss själva (a) Typ.
Tack Moa för dagen! <3

Dagens goda gärning går till...

Hej här är vi frånvarande (y) Men aa ursäkten är att jag har faktiskt hornhinneinflammation.. Idag va jag utanför huset för första gången på en o en halv vecka (!) Plus att Bella kom hem till ridskolan idag :) O nej Tom är inte såld än utan hans tår kvar is in gamla box och Bella får stå i Luckys box fram till att Andréa hittar en ny storhäst. När hon gör de o om Tom förtfarande inte är såld får han flytta till Weronica Fallander o stå hos henne. Så allt löser sig priima. Tom kommer ta Luckys plats i hagen hos Acke buus, dom har ju gått ihop förut så nu blir de några fler trasiga täcken, typ.

Jess o Bella kommer gå i våran hagen, dock får Bellan va själv i hagen imorn eftersom Jessi ska tävla i Tidaholm. Riktigt skänt att ha henne hemma nu!
O sjukt cool är hon åxå, reagera knappt alls o hon är bara 3 ½ år? Hon fick även gå några varv i nya ridhuset o hon tyckte nog att Moas häst Quicken va mer intressant än de nybyggda ridhuset. Hon har redan smakat, ja ni hörde rätt smakat på underlaget (som består av grus) haha o såg ganska nöjd ut, knäpp häst <3

O sen har Sofie Millqvist stått för dagens goda gärning genom att rädda min plånbok från undergång och låna ut sitt f-kort till mig :D Hon tvingade inte mig att skriva detta ;)

Hare bra!

Horn-hinne-inflammation

Aaa jag dela upp ordet så att de skulle bli lättare o läsa ;) Det är tydligen de jag hade sa mamma när hon kom hem igen, men jag skiter i va de heter för de blev varken bättre eller sämre bara för att namnet på skiten blev bekräftat.

Nu ska jag plugga, underbart kul, eh not! Får se hur länge ögonen pallar (y)

Fel på hornhinnan

Idag har jag varit hos doktorn. Tog en jävla tid men aa hur som helst så har jag en infektion i hornhinnan? Nått sånt va de iaf så har fått ögondroppar mot de nu. Så hoppas på att de blir bra snart. Tål inget ljus alls typ o usch de är inte alls kul :S

På fredag kommer Bella hem :D Nått roligt som händer.
Idag ska jag väl plugga lite, försöka komma ikapp de mesta. Fy fan vad jag längtar till sommaren nu. Aja hoppas verkligen att jag pallar hela dagen imorn! Plus att jag ska fjäska med min italienska lärare åxå o aa massa skit, hare bra! :)

Kent och Lars Winnerbäck

Och alla som älskat dig har hatat mig av rädsla
för att jag ska se dom som offer.



-

Och du lärde mig att fullständigt försvinna
in i dina tankar i ditt huvud står jag fri.



-

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra.



<3

Jag har kort stubin

För er som inte visste de så passa er ;) Näe skojja bara, brukar kunna behärska mig men när det rinner över så springer alla kloka o gömmer sig, typ ;)

Kollade på Sagan om Ringen förut, den långa versionen o vilken film egentligen? Riktigt bra men synn att den är 3h 25 min (den långa versionen). Fast om dne inte hade varit de hade den nog inte varit alls så bra. Sen är det ju två filmer efter den som är lika långa åxå, ska tvinga Erica o ha Sagan om Ringen maraton med mig nån gång! Den stackaren har ju inte sett dom :O

Idag kom min pappa hem från Sälen. Han har vart där på typ träningsläger inför vasaloppet, och det är andra gången nu som han ska köra de. Varför utsätter man sig för sånt?

Och jag är så rastlös att jag är skitsur. Har inte gått utanför huset sen i onsdags o är fortfarande inte 100% frisk -.- Om jag överlever skolan utan biverkningar imorn så tror jag på mirakel. Sju lektioner imorn o hej vad vi älskar skolan :D Eh not.

Nu tänkte jag spana in Johan Falk filmen som börjar snart på fyran, ha de bra :)

Avatar i 3D

Tjenna! :D

Idag har jag fortfarande ögoninflammation -.- Uusch, ska iaf till Baluta idag en sväng, dock inte rida för då kör vi en repris med 40 graders feber säkert. Jag med min vanliga tur (y) Haha hur som helst detta tar väl slut snart :D

Det känns som att de va något mer jag skulle göra idag åxå, men det kommer jag inte på nu. Hur som helst någon snäll själ som vill låna ut sitt f-kort till mig på lördag? Eller är det någon som vet någon som har? Det är ju först om en vecka som jag behöver det men aa jag är proffs på o komma på grejjer försent så :P
O vad ska jag göra då tro? Jo då ska jag o min vän Moa Wickius fara till Sveriges näst största stad Göteborg och se Avatar i 3D :D Ska bli riktigt kul! :)
Fast vi har inte kunnat boka biljetter än men det är en annan sak ;)
Är det någon som sett den föresten? Vad jag har hört så är den väldigt bra o säkert ännu bättre i 3D :)
Jag la ju in en video på en person som gjorde om sig själv till en Avatar i photoshop, riktigt duktig så de blir en favorit i repris :)

Birth of an AVATAR from Peter Ammentorp Lund on Vimeo.

Nu ska jag kila vidare, imorn blire Sp09a igen :D Med nytt schema -.- Inte lika kul men tack gode gud för klassen♥


Bloggar i reklamen

Här sitter jag med ögoninflammation på båda ögonen o ser på Beck - Spår i mörker jag ärlskar Gunvald Larsson :D Sjukt cool är han, den som missat Beck filmerna bör se på dom o observera Gunvald (Mikael Persbrandt).

Aja imorn ska jag ut till Baluta en sväng, vi skulle nog prova Sanna Tivermans sadel som hon haft till Delano på henne o sen flyttar hon till ridskolan snart :D Lucky blev ju såld, usch vad tomt det kommer bli efter honom :( Men då ska Bella få stå i hans box :) Tom är inte såld än utan vi får se lite hur det blir med honom, btw någon som har lust att ta fina bilder på oss i snön någon dag? :) Vore kul o ha fina "sista bilder".

Nu börja filmen igen, puss!

Ögon gånger två

Idag har jag fått ögoninflammation på båda ögonen! asså jag har aldrig varit gladare! suck säger jag bara.. O på måndag börjar vårterminen med det extremt jobbiga schemat :(

Har kollat på två Saw filmer idag, trean o fyran. Att filmer kan  va så dåliga asså.. Visst trean är hyffsad men resten av dom.. Aja ska försöka hitta en bättre film nu :)

Jag bara måste få ur mig lite tankar

It's with my big smile and bright eyes I fool you.

and the voice says that everything is fine

Två ord

Som säger varför mitt humör är på botten.
Fuck you.

Bara för att vissa är så bra på att ha massa olika sidor = falskhet 
Om nån känner sig träffad, synd.

Ögoninflammation gillas starkt har jag hört

Har ingenting o skriva egentligen, imorse hade mitt öga klibbat ihop, tog kort på d eo majoriteten (heter de så?) får avgöra om bilderna ska offentlig göras. De där lät verkligen som miss egen företagare men äsch skitsamma xD

HUr som helst så mår ögat liite bättre men inte speciellt jättemkt. Usch. Nu ska jag slänga på en film :)

A walk away

Känslan av att vara ensam är fruktansvärd. Trots att jag har så många underbara männsikor omkring mig så känner jag det ibland. Ensamheten.

Att få den här chansen som jag har fått, är det inte många som får. Och jag tänker bara tänka på mig själv och inte vad andra tycker eller tänker. För det har jag gjort tillräckligt, och det har inte blivit till någon fördel för mig. O de har fan inte varit dom som lidit heller.

Jag ska få min chans, min vändning. Och jag får klara mig själv.
För vänner jag inte vet till 100% att dom är sig själva eller ärliga hela tiden, dom är inga riktiga vänner.


Jag lever, nästan iaf

Tjaa, o på frågan om jag har dött så är svaret nej, bara nästan, typ. Igår (onsdag) va jag i skolan men vandrade runt som ett levande lik, när jag kom hem upptäckte jag att jag hade lite smått feber, 37,5 o vissa skulle inte kalla de för feber men eftersom jag har en normal temp på 36,5 så va jag inte superpigg.

Hur som helst så gjorde jag inget resten av dagen, joo kollade på Barnhemmet, ganska bra film må jag säga. Under tiden jag kollade på den satt jag o frös som en galning trots munktröja, halsduk o två filtar, feber yey! Termometern visade 39,7 vilket är samma för mig som när en vanlig männsika har 40,2 grader (y)
Min räddning var en väldigt rolig nyhet jag fick av min fader innan jag skulle lägga mig i sängen o däcka (runt kl åtta på kvällen, då är jag sjuk) men den tar jag efter helgen ;)

Som vissa redan har räknat ut så blev de ingen skola fö mig idag utan jag kollade på film o försökte bli frisk. Till min lättnad mådde jag ganska bra när jag vaknade o hade inte halls mkt feber, men nu när jag la mig hade jag 38,5 -.- Och som pricken över i:et har jag fått en rejäl ögoninflammation! Fy fan vad jag älskar mig själv!

Och det blir nog ingen ålle för mig imorgon heller, jag o michelle som skulle va så fina :( Fan va sur jag är nu! Ingen skola lär de bli imorn heller -.- Stoooor suck!

Hoppas ni har det bättre än jag! :)

Sjukes?

Här ligger jag i min säng o bara känner att jag håller på o bli sjuk. Har lite feber o halsen svider som jag vet inte vad :( Usch.. Att jag ligger i sängen halv 9 händer bara när jag inte mår bra.

Kort inlägg men då vet ni anledningen varför det kan bli kass uppdatering. puss

Jag har en vän som heter Särbitch

Hemma från skuuulan nu ;) Seg dag usch gillas inte, hur har ni haft det idag då? :) Hann inte blogga imorse, eh de enda jag har o skylla på är att jag faktiskt föredrar o sova istället.
Började 09.50 o slutade 13.50. Detta är ju sista veckan med höstterminens schema, nästa vecka är det nytt schema som gäller. O mitt nya ser inte allt för roligt ut :/ Och i skolan har jag en vän som 1. gillar Kent <3 2. Heter Säärbitch i efternamn (helt seriöst) Om ni vill veta vad hon är för en kittlig typ så ta ett seriöst samtal med henne :D Den som lyckas får en tia :D

Nu ska jag kila ut till stallet o rida Tom plus fixxa hans grejjer.
Sen hem o baka negerbollar :D Mm så gott det är! Och en varm dusch skulle nog locka åxå toppat med solariumet nån timme eller så. Vissa tappade nog hakan när jag sa en timme men jag har solarium hemma, det är rätt gammalt och man måste sola 30 min på varje sida. Så det solar bara en sida åt gången. Tar längre tid men vad gör det? De är ju så skönt o somna där <3

NU ska jag sluta tjata skiit o röra på fläsket, ciao!

Tack Andrea för a walk to remember!

Vilken dag! Fullt upp hela tiden. Tänkte försöka hinna med o göra ett god morgon inlägg imorse men de hann jag inte såklart, jag råkar vara en sån som ligger kvar för länge i sängen (a)

Hur som helst, va i skolan 8-15.20, låång dag "/ Mamma kom o hämta mig o vi åkte direkt till en second hand butik för o leta efter lite speciella saker som ska användas på ålle på fredag ;) O vi hittade lite så de blir nog bra ;)

Kom hem o käkade, sjukt hungrig! Innan jag o Emelie drog till stallet. Vi red på stora gärdet o hon va smart o satte sadel på Jessi, jag red barbacka på Tom, på et stooort fält plus lite snygg draghjälp av Emelie o Jessica. Spännande men jag satt kvar, haha jävla vilket tryck det är i hans ben! I knähög snö o pulsa i så går det nått så inihelvete fort herrejösses :)


Jag o Emelie busade med Albin i stallet, sötaste ungen asså utan tvekan <3 Filmade honom åxå :) Vi kom hem vid nio typ och högst upp på dagens lista står Andrea för att hon gav A walk to remember till mig :D<3 TAAACK! nu ska jag kolla på den så många ggr tills de inte finns några tårar kvar, fast det kommer det göra ändå :)

Nu ska jag sooova, börjar 09.50 imorn, chill jotack (y)

Vem sa att man lär sig av sina misstag?

Ikväll så skulle jag sysslesätta mig med något och när en viss Emmy Hansson kläcker på fejjan att hon har bakat kladdkaka denna långsamma söndag blev jag väldigt suger på negerbollar. Så jag får den brilljanta idén att jag skulle tillverka såna. Sagt o gjort i med alla ingredienser åså skulle jag börja vispa. När jag vispat (och gått upp några gram i kilo, iaf på högerarmen) i typ 10-15 min börjar jag undra varför det inte blir bättre hur mkt jag än tar i o elvispen höll ju på o ryka med. När hjärnan fått några minuter på sig och jag inte kommer på något så kollar jag på receptet. Då slår det mig, jag hade hällt i alla ingredienser, utom vatten! Smaaaaart Melinda! O grejjen i de här är då att varenda j*vla gpng jag ska göra negerbollar glömmer jag vatten o varje gång funderar jag över om det fattas något.

Det största stödet kom från mamma, o de va att se henne lägga ner sin själ i att inte börja asgarva när jag klampade runt i köket. -.-

lite tur har jag iaf, o de är att denna dagen snart är slut. Tack o lov för de.


This ------- winter

Aa ni kan nog lista ut jsälva vad som ska stp mellan dom två andra orden ;) Men jag är redigt trött på denna kyla, mörker o allt som hör vintern till, de enda som är bra är snön och att man kan åka skidor o snowboard. Det sistnämnda räknas knappt eftersom Falköpingsbacke är så sorgligt tråkig så.
Nu kan allt försvinna, ju snabbare det börjar försvinna, desto snabbare tar det innan denna förbannade slask ska försvinna. Jaa först vintern o sen när kylan är borta får man börja dagen med dyngsura fötter o skor istället.

Jag saknar verkligen att kunna gå upp på morgonen o solen skiner ute på en klarblå himmel. Det är alldeles lagom varmt och fåglarna kvittrar, plus att det blir lite färg på världen utanför fönstret,  inte bara detta vita!

Hur som helst, va i stallet nu o fixxade hos Tom, inte mkt o säga om de egentligen. Jag har duschat o funderar på om jag ska lögga mig o sola en stund, glömma allt för en stund :) Aja den som lever får se.

Det finns idioter överallt. Vissa större än andra.

Noll koll och lika mycket att göra

Tja, här sitter jag i chillkläder o funderar lite över om jag ska gå o sola eller inte. Dessutom vore de ganska mkt gött o ta en varm dusch för jag fryyser.

Vad händer idag? Ska ut till stallet o fixxa Toms saker, provridingen igår gick bra, dom verkade tycka om honom. Känns som att jag skrev de igår men va inte säker så nu skrev jag de igen ;)
Kanske ska jag måla naglarna som tidsfördriv? För de tar tid för mig eftersom jag inte är bra på det, iaf inte med vänsterhanden..

Jag kommer nog på nått men nu är detta inlägg slut :D

Expressen på riktigt?

O tydligen de på Robert Gustavsson åxå? När han kör Expressen bl.a. Herregud..


Morgonradion xD

Anders Bagge goes rappar'n

Av någon anledning dampar min blogg lite så klippet på idol-juryn och när anders bagge rappar har försvunnit men nu kommer det igen :D


Hjärtats inre längtan

Inside my heart is breaking,
my make up may be flaking
but my smile still stays on.

För att ingen ser min inre önskan, längtan, dröm kalla det vad ni vill. För att jag har en mask som skyddar mig för att någon ska få veta, och ett leende som borde kallas för pokerface eftersom det inte är äkta.

På ett sätt gnager det innanför hela tiden men när man inte har något o göra så är det som värsta, för då börjar jag fundera. Som vanligt.
What ever, I'll be fine (;

Äntligen samarbetar internet

Och jag har kunnat lägga upp filmen på Baluta! Jag har som sagt ridit henne i 3 månader ungefär, låter länge men det är det inte eftersom det varit runt 2-4 ggr i veckan, plus att hon vilade 2-3 veckor inräknat i det. När jag satt på henne första gången var hon inriden men kunde inte alls mkt och inte hoppad alls mkt heller. I början så var hon väldigt känslig och sur o kunde göra riktiga backut ett helt varv runt och om man kom lite för långt bak med skänkeln när man skulle fatta galopp så åkte man i backen om man inte hade lätt sits. Tro det eller ej men jag har aldrig ramlat av, har dock varit nära några ggr.



Om jag inte får någon kommentar blir jag lessen :(

Balutas film

Haha vissa blir nog besvikna när jag nu säger att jag nästan är klar med den ;) Snart kommer den så håll koll! :D

Surprise!

Nu ska jag till stallet, visa Tom o grejjer, hoppas att det går bra. Har ridit Bella idag åxå hon va jättelugn o fin, herregud nästan ingen fart alls men duktig var hon :) Hade dessutom med kameran så håll er uppdaterade för ikväll kommer bilder på bäbisen och två filmer :) En när vi hoppar en liten bana på typ 60 cm eller nått o när jag travar av henne :)

Håll koll!

Hemligheter är svåra att hitta

Nu ska jag snart ut till Floby och rida den lilla fuxen lite, innan jag och mamma åker vidare till Tom, hoppas att det går bra även för dom här som ska prova honom idag (:

Vad händer mer idag? Joo jag ska fortsätta min jakt på en viss sak på nätet, men vad säger jag inte, en liten hemlis! Hittade den ena grejjen igår men den andra är svårare "/ Aja skitsamma det löser sig!

Vi hörs när jag är hemma igen, så det blir nog ganska dåligt med uppdatering idag.

When your eyes just falling down

Här sitter jag i min soffa fast jag egentligen borde sova. Mina linser torkar mer och mer o snart ramlar dom väl ut åxå. Men jag funderar fortfarande om jag ska gå o sova eller inte. Eftersom jag gillar de så kan de nog va en bra idé. Vi får se med tiden.

Vi kallar de här för ett godnatt inlägg för nästa gång jag bloggar blir när jag vaknat. Imorn ska jag först ut o rida Bella på förmiddagen o sen kommer några från Örebro o provar Tom på eftermiddagen :)
Wish me luck!


Ganska cool bild på mitt öga ändå, helt oredigerad.
Jag har typ turkost öga :O

Sveriges nallebjörn heter Bagge

Jag känner att jäklans vad jag hittar mkt klipp idag men såna dagar finns ju åxå! Nästa stjärna o nallebjörn är Anders Bagge, så jäkla go! :D


Vad fan kunde inte jag fått en banan för?

Min kära systers idéer

Idag hittade jag min lillasyster Emelie (tre år yngre för er som inte visste) liggandes på mage vid min soffa o försöker locka ut katten som gömt sig under den. Så jag tog tillfället i akt och filmade denna händelse.


Jaa, vi är faktiskt systrar.


Tänkte att ni kanske vill se hur vår söta katt ser ut :)
Findus heter hon :)


Sötisen


Två vita tassar

Sveriges roligaste komiker?

Haha Robert Gustavsson skrattar jag alltid åt :D


Jag är en sosseee, jag är hygglig mot alla, men inte mot Bosse haha :D

Bästa klassen som finns, Sp09a <3

Idag va jag i skolan plus att Lisbeth (min kamera) fick följa med åxå! Blev endel bilder som jag tänkte slänga upp nu plus en film på mig på mattelektionen ;)


Egzi håller i kameran o jag tror att hon ska ta kort men i själva verket
filmar hon. Det konstiga slutet är för att Ili ser att Berit (vår mattelärare kommer)
och kameran välter när Egzi ställer ner den ;P




Assio o Jonas


Jag pluggar faktiskt åxå


Karro med den snygga minen, Olivia begravd i mobilen o Rödluvan
därbakom heter Emmy Hansson :D


Jag (och Andrea)


Förlåt Egzi men du är så söt! :D


Endel av Sp09a, världens bästa klass!
Sitter o funderar på vad Wille o Assio tisslar om..


Astrid är åxå sööt :D


Dom två första som frivilligt ställde upp på kort :)
Snyggingar!


Hanna och Emina ovetande om att denna bild tas.


Allas vår egen Margareta Mögglish Rosvall!


Jag känner två små flickor som ofta är glada. O jag gillar dom :D
(Karro o Emmy)


Goaste klassen :D


Avslutar med att visa mitt underbara nya schema *ironi*
(inte helt klart än men ev. kommer de så ut såhär)

Försenade bilder på Tom

Nu har jah äntligen tagit mitt förnuft till fånga och laddat över bilderna till datorn, här kommer några på Tom när vi ridit ute i stora paddocken. Söt är min ponny iaf! :D









Två suddiga spetasde öron får vara sista bilden :)

To be the one

Nu innan jag ska sova sitter jag och funderar, som vanligt. Om hur det är att vara den enda för någon annan. Att bli så älskad och så tagen för den man är för någon. Det spelar ingen roll hur många som kommer in i den andres liv, man känner ändå att man själv är den enda.
Visst det låter konstigt men för någon som aldrig fått uppleva det utan liksom "flyttat" runt bland massa olika hela livet så glider tankarna ganska lätt till såna här saker.

That's because I miss you.
To see if it's true.
Show me your love.
<3


Beautiful nightmare

Har varit i stallet nu o ridit lite på Tom. Blev inte så seriöst eftersom min rygg protestera, resten av kroppen har ju bara träningsvärk men ryggen är de nått annat med usch. Jaja han var duktig så länge de varade. :) Åker o rider honom imorn igen o hoppas då att ryggen är bättre så att jag klarar av o rida igenom honom innan provridingen på lördag eftermiddag. Bellan får jag åka ut till på lördag förmiddag o rida lite.

It's like living in a beautiful nightmare...


Moviestar, vem ska man vara då?

Idag har jag varit riktigt buusig för jag har inte bloggat någonting men iof har det inte hunnit hända så himla mkt heller. Så de hade bara varit meningslösa inlägg ändå :D

Dagen började 8.00 med engelska och som pricken över i:et är de anna-brita man ska tillbringa första timmen med -.- Lektionen gick långsamt o va tråkig, som vanligt.
När den äntligen tog slut hade jag 2 h hål och mja hade ju hellre lagt de sist på dagen. Gick hem en sväng tog typ25 min o gå,  käka lite innan jag fick gå tillbaka igen. Dock hade jag hittat syrrans iPod så jag låna den o då tog de bara 20 min, hejja mig (y)

Efter hålet va de engelska igen -.- Läs förra stycket en gång till så fattar ni nog hur de var.
DAANS! Med typ sträckt/ömmande rygg men jag dansa ändå ;) Nu har jag ont i hela kroppen istället ;)
Sist men inte minst italienska x2, alltid lika underbart. Läraren hade enskillt snack med alla typ, dock inte mig o Nellie mohaha. Ojoj vilken humor man har ;) Så chill i dill va de allt. Men jag o Vickan gjorde faktiskt några uppgifter :O Annars spela vi spel på Vickans iPhone, mkt roligare :D

Nu ska jag ut till stallet, rida Tom så gott de går om de nu inte är hoppning i ridhuset. Aja de löser sig ;) Imorn ska jag rida Baluta :)

O nästa fredag är de ålle med typ bästa brudarna! :D Plus att Ili fyller 17 bast på lördagen, grattiiis säger alla när klockan blir tolv! :D Fett kul ska de bli! :D<3
Dock har jag ett litet problem.. Temat är moviestar, vad ska man klä ut sig till? Jag har själv kommit på:


Arwen i Sagan om ringen-trilogin (eftersom jag har hennes halsband, nästa bild)


Arwens halsband (mitten) eller Evenstar som det heter ;)

eller:


Elizabeth Swann i Pirates of the Caribbean. När vi va på Disneyland så
köpte vi hennes hatt med håret fast satt i, så därför kom jag på de ;)

Verkligen inte min dag

Åkte till Floby men gjorde ett klokt val att inte rida idag, sparar dom smärtorna o konsekvenserna tills imorn då jag MÅSTE rida Tom.
Kollade när syrran träna, gick bra för dom. Pysslade lite med Bella åxå.

När jag kom hem så gjorde jag faktiskt italienskan direkt :O Helt otroligt. Imorn äre låång o jobbig dag "/ Men ska nog överleva den åxå :)

Sen har de hänt en jävla massa skit som jag bara inte orkar med, fan säger jag bara, inte min dag idag..

Skit dag

Tja, tja. Kan inte säga annat 'n att denna dagen har inte varit min dag.. Promenerade iväg till skolan imorse vid halv 10, en halvtimme innan jag börja, suck.. Svenska först, inget o säga sen gympa, lärare kom 20 min senare än resten av klassen men hon lyckades få till jobbigt gympa ändå -.- Plus att Emina nu går under namnet taffsaren :S Jaa hon fick det av mig eftersom jag var hennes offer :(

Efter gympan gick jag, Andréa o Julia o käka mat, sen precis när vi kommer ut o gått några meter så vräääker de ner snö över mig o Julia som bara skriker, tror typ halva Ålleberg hörde oss :O Då hade trädet som va precis över oss valt att kasta ner ganska så mkt snö precis när vi gick under! :( Så de såg ut som att vi hade varit med i ett rejält snöbollskrig. Andrea bara skrattar för hon fick bara lite på jackärmen -.-

Dans, hade Sandra vilket betyder STREET/HIPHOP! :D Skitkul men min rygg sträcktes så nu gör den jääävligt ont :( Men ska ändå ut o rida Bella nu. Plus se när Emelie tränar, plus göra italienskan.

Hörs sen när jag kommer hem!
Puss


Hunger har en egen vilja

I kväll har jag solat o suttit vid datorn, men inga bilder har jag fått in i datorn? :O Hej här är man lat? Eh lite så. Hmm får se om jag orkar leta reda på kamera kabeln, tveksamt för jag tänkte kila upp o leta efter en macka så minskar risken för att jag svälter, trots att jag aldrig är hungrig.
Det är lite konstigt att jag ibland (när jag är extremt slarvig) kan gå utan att äta ens en liten macka på 24 timmar utan o bli hungrig..

Vad sysslar jag med mer, hjärnan går på högvarv som vanligt, eller inte. Har svårt o bestämma mig för vilket ben jag ska sätta i golvet först, jobbigt val för nu kommer jag inte till köket innan jag bestämt mig. :(

Näe jag får väl göra som man gjorde när man var liten, köra ole, dole doff eller vad det nu kallades! :D


Blåa lysrör

Nu blir det stekelse under grejjen med dom blåa lysrören, ciao!

Btw, han som uppfann dom blåa lysrören, fick han nobelpriset?

Huvudet någon annanstans

Har haft grejjer o göra hela tiden idag så först nu hinner jag blogga lite. Sry! Imorse hann jag inte sätta på datorn för va tvungen o gå till skolan, som började 09.50, sovmorgon med andra ord! Det gillar vi plus att jag slutade fyra timmar senare, alltså 13.50.

Mamma kom o hämta mig efter skolan o direkt efter att jag ätit åkte jag ut till stallet med Andréa. Jag red på stora ridbanan som det var mkt snö på så det blev lite styrketräning för Tom. Har dessutom tagit bilder idag som jag tänkte lägga upp här senare. Han var så sööt efter att vi ridit klart, får se sen på bilderna.

Nu skaa jag hoppa in i solariet o sola en timme innan Hanna kommer o steker lite hon med ;)

Som sagt, bilder kommer sen!

Seductive Vampire

Den är här tjejen är otroligt duktig på smink och på att göra om sig själv till andra figurer, detta är en av alla sminkningar. Hon heter Michelle Phan och på hennes youtube kanal visar hon hur man sminkar sig som snövit, sailor moon, avatar, barbie och avatar m.m. Detta är då hur man blir en vampyr, och den är ju helt klart coolast, tycker jag iaf. Vad tycker ni? :)



En look för halloween? Om man har tålamodet..

10 Border bilder

Vissa har sett dom förut, vissa inte men jag tycker att bilderna är sjukt coola och att fotografen Terry Border har väldigt bra fantasi!




















Min Bella så fin idag

Efter skolan kom mamma o hämta mig. Vi drog hem o käka innan vi åkte o red Bellan (Baluta) hos Johan. Johan Lundh hade gömt sig idag så jag o mamma va själva o de gick prima. Eller mer än prima, så jäääävla fin va Bella idag <3 Jag skulle haft med kameran o filma asså helt sjukt!

I början longerar jag alltid i typ 5 min så hon får springa av sig lite innan jag hoppar upp o skrittar lite, gör volter o tränar på att få henne inåtställd i hörnen och på volterna och hon börjar förstå vad jag menar med inneskänkeln nu. Mamma la fram några travbommar som jag travar över lite innan vi börjar galoppera. Hon brukar jämt kicka precis i fattningen så jag har askonstig sits när jag fattar galoppen, kan inte sitta tungt ner i sadeln ifall hon skulle kicka, då ligger jag några meter framför henne i såfall.
Idag va de andra gången i rad som hon inte kicka! O inte heller drog hon iväg utan en lugn och stadig galopp, på volterna började hon till o med söka sig neråt med huvudet, dock tycker hon att de är svårt o hålla balansen samtidigt o jag förstår henne men det är så kul för hon vill så mkt!

Något vi också tränar på är galoppombyten o över hinder är det absolut inga problem men lite jobbigare på marken, hamnar i korsgalopp ibland när hon slarvar och jag inte är tillräckligt tydlig men annars är det inte så stora problem med det heller, men måste ändå träna mer på det.

Till sist ställde mamma upp några hinder, först två små kryss som gick jättebra, har lärt sig nu att fortsätta ha samma galopp före som efter hindret och lyssnar mkt mer på mig och mina hjälper nu, så sjukt fin var hon! Sen gjorde mamma om dom två små kryssen till två räcken de ena låg på hela 80 cm :O WOW! haha nej men de gick åxå jättebra!

Avslutade med att få ner henne i form på en stor volt och idag gick hon ner direkt i båda varven plus att hon började jobba med ryggen riktigt bra, helt otroligt fin va hon!

Min lilla mys häst är hon åxå, hon brukar söka uppmärksamhet genom att blåsa mig i håret när jag sätter på benskydden i fram och när man vänder sig om ser man hennes mörka djupa o så snälla ögon. Och den underbara tanken som följer är att hon är min <3

Ska de va vår nu eller?

Första skoldagen! Vårterminen nu då fast nån vår ser jag inte ens ett litet spår av.. I och för sig är det hela två veckor kvar av höstterminen innan vi får vårterminens schema, håller tummarna för att de nya schemat ska bli bra! 

Kul o träffa alla igen men ämnena är fortfarande lika tråkiga "/ Skitsamma, man kan inte få allt! Jag började 8.00 med samhällskunskap, Jan Frääändeeen suck. Plus att de va lång lektion åxå. Efter de historia, åxå lång lektion, kolla de på nån film om nazismen i Sverige under andra världskriget oerhöört kul ehh.. Gyympa o smart-Melinda kom på att Sp09a har gympa på måndagar 5 min innan min far skulle komma o hämta mig, så jag fick sitta på bänken o kolla på med Astrid, Johan o Albin när resten hade cirkelträning (styrka), skitledsen blev jag när jag såg vad dom skulle göra, NOT!

Dagen rullade på med matte o de va faktiskt riktigt kul, ekvationer brukar gå hem, bara dom inte är krångliga, o sist italienska, helt okej förutom att Vickan gulade ner både mitt hår o min tröja med sin förbannade överstryknings-skit-penna -.-
Slut 15.20 och ja, måndagar är min jobbigaste dag, fem lektioner :(

Imorn äre tisdag och jag börjar 09.50 o slutar 13.50, chill dag!


It's up to you

Det finns brister med alla, vissa har mer, vissa har mindre och that's it, det går lixx inte o göra nått åt. Man kan inte ändra på någon annan utan man kan bara ändra på sig själv. Sen kan man få hjälp med det men ingen annan kan göra jobbet i slutändan.

Sen är det ganska tråkigt när andra misstolkar saker man säger och gör om det man sa till något som man tror att det var utan att tänka efter innan. Det får mig att känna mig ännu mer som en idiot för att jag ens säger något, för att jag bryr mig.
Vissa kan tycka att man är för känslig med vissa saker men tänker inte alls på att de kan finnas en anledning till att dne personen blivit som den blivit. Utan man ser bara det den gär o funderar i de flesta fall aldrig på varför den gör så.

Alla kan bli bättre, även jag.
Man väljer vem man ska vara.

Tidsfördriiiv

Din kropp:
hur lång är du: 170 cm
hur mycket väger du: 55kg

vilken sko storlek har du: 39
är du nöjd med din kropp: mjaa..
skulle du kunna plastikoperera dig: nej
välj en sak du tycker är fulast med dig: Låren

vilken ögonfärg har du: Blå
vilken hårfärg har du: Blondie
har du lång överkropp: sådär
har du långa armar: tror jag inte?
har du långa naglar: nej :P
har du en finne just nu: Jao


Dina känslor, tankar och humör
hur är ditt humör nu: på botten -.-
vad tänker du på just nu: mycket.
saknar du någon just nu: joo..

gillar du någon: jaa?

är du kär: nej
är någon kär i dig?: Haha inte vet jag :P
älskar du någon?: Erica o mamma <3
hatar du någon?: hatar är ett starkt ord men ogillar väldigt mycket..
hur är du om du är hungrig: är typ aldrig hungrig
hur är du om du är trött: sur nått så inihelvete

om du sovit i tre timmar: antingen aspigg eller skittrött

Dina önskningar:

Du skulle egentligen vilja heta: Isabella
du skulle egentligen vilja bo: I en egeninredd lägenhet någonstans ;)
din högsta önskan är: att lyckas med Baluta (:
du skulle vilja ha: en termin kvar i skolan -.-


Ditt rum:
vilken färg är det i ditt rum: mörklila
har du en tv i ditt rum: ja

har du en dator i ditt rum: Jao
har du en säng i ditt rum: nej men i vardagsrummet 
vilken färg är ditt påslakan: marinblått
har du kläder på ditt golv: jaa :P
har du tidningar på ditt golv: hepp
har du något annat på ditt golv: allt möjligt egentligen.. ;)

Hej jag är blond, på riktigt

Asså jag borde ju typ skämmas, minst! Jag tackade Mikaela på facebook direkt när min nya design var klar o först idag så kommer jag på att men herregud jag har ju inte skrivit nånting om det i bloggen! Bara så alla vet så är det inte jag som gjort den asgryma headern eller designat resten av bloggen utan det är Mikaela som gjort det jobbet, om ni klickar på hennes namn kommer ni till hennes snygga blogg såklart ;)

Jag tycker att det blev ascoolt, verkligen! Tack igen :)

Om någon undrar vad jag menar med rubriken så är detnog så ändå att blondiner (iaf inte jag) har inte alla hjärnceller som behövs för att vara lika smart som andra, jag vet en viss liten "lillebror" vid namn Adam och en viss Erica blir väldigt göada när dom läser det här, haha. Men det bjuder jag på, för vi blondiner har iaf roligare! :D

Silver hair.. typ

Jag fick ju silverschampo av Ericas snälla mamma, tack igen Carin :D<3 O idag använde jag det för sörsta gången, blonderade ju mig för några veckor sen o då såg de inte alls gult ut men har blivit en gulare ton nu när det gått ett tag. Carin är frisör (eller har precis slutat men whatever) så hon tipsade om silverschampo o samtidigt fick jag ett av henne som hon hade kvar, sjukt snällt!

Hur som helst, håret har inte torkat än o jag orkar faktiskt inte föna det idag så vet inte hur det ser ut än men lila är det inte! Om man använder det för ofta så blir håret lila, min kära vän Hanna G har råkat ut flr det en gång, eller två? Njae men en gång iaf o det tänker inte jag göra :D Jag använder schampot Matrix so silver.


Matrix - So silver

Får hoppas att det blir bra, nu ska jag ev. hoppas på att det där tredje gången gillt gäller för mig i Disney monopol. Plus att skolan börjar imorgon.. :(

Provridningen av Tom

Herregud att en dag får rusa iväg så! Gick upp vid 10 idag (helt otroligt för dom som känner mig), jag & mamma skulle till stallet för vid elva skulle dom som provade Tom (d-ponnyn) komma. Jag red honom lite först o hoppade några hinder på en meter typ, pigg va han men de är bara kul. Först fick den äldsta dottern rida, hon va nog 13 år tror jag och hennes lillasyster vad runt 10 skulle jag tro. HUr som helst hon va väldigt lugn i sin ridning o det passar honom perfekt. Han slappnade av allt efter som med henne o sen hoppade hon även lite, så superfint ut. Julia som hette satt lugnt på ryggen och väntade på hindret och lät Tom sköta avståndet till hindret själv, och det är så han ska ridas så det var kul att se.

Hennes lillasyster påminner om min lillsyrra haha så goer, inte rädd för någonting! Hon va som en liten kotte på Tom men jäklar vad envis hon va o klarade honom superbra! Jag blev riktigt imponerad av att hon som va så liten verkligen kunde få ihop honom så bra! Så det var kul, jag tror att dom tyckte om honom. Dock är dom mest intresserade av att låna ponny men vem vet, det kan ju alltid ändras. Så blev det ju för oss i både Tom o Jessicas fall, vi skulle bara låna dom i en månad (inte samtidigt) men det blev köp sen ändå. :)

Jag och mamma åkte hem fårn stallet vid halv tre (!) Herregud, jag satt o tjöta med Hanna o Filip i stallet o tiden bara rann iväg haha. Däremot hände det något när jag kom hem, jag blev bara så glad! För jag kom på att jag hade en oöppnad Ben & Jerry glass i frysen så den ska jag mummsa på o avsluta detta lååånga inlägget :D Ha det bra!


Ett ungefär 1½ år gammalt videoklipp på mig o Tom när vi vann för första
gången, en LB. Observera att jag var inte lika bra på att göra filmer då
som nu haha, och musiksmaken har även förbättrats ;)

Hela häst-kaoset

Tänkte skriva lite kort för dom som inte vet hur det går med försäljningen av min d-ponny Tom. Imorgon kommer några nya från Tidaholm och provrider honom, alltså dom andra som provar honom. Vi har även några spekulanter från Skara hållet men dom behövde lite längre betänketid plus att dom ville prova några fler innan dom bestämmer sig, men dom är väldigt intresserade.

Eftersom vi bara har två boxar på ridskolan, en till min lillasysters c-ponny och en till Tom, och att hela stallet är precis fullt så kan vi inte flytta Baluta, som då är min tre-åring, från min tränare till ridskolan än. Det är väldigt synd för just nu är allt ett enda kaos. Jag måste hålla igång Tom ordentligt så att dom intresserade ska få se honom i hans rätta form samtidigt som jag ska åka till Floby så ofta det går (som tur är är hon ju fortfarande unghäst och kan inte ridas lika ofta, hon klarar inte det än, varken psykiskt eller fysiskt). Nu på jullovet har jag ju haft all tid i världen så nu har det gått bra med båda hästarna men på måndag börjar skolan igen så då blir det jobbigare såklart o den här förbannade kylan gör ju inte saken bättre! Usch jag tycker att det är bra nu!

Hur som helst, jag befinner mig i en rätt jobbig situation nu (om jag får säga det själv) där jag slits mellan två olika viljor vad det gäller Tom, jag bävar för den dagen jag måste lämna honom, kan inte ens tänka på det utan att få tårar i ögonen, men jag vill ju även att han ska bli såld till ett nytt bra hem där han får den uppmärksamheten och motionen han förtjänar så att jag kan få hem Baluta o börja jobba med henne på riktigt.

Och jag lovar att när Baluta väl kommer hem så kommer vi regelbundet att filma utveckligen och självklart massor av bilder och det mesta kommer ju självklart ut i bloggen direkt! Men än tänker jag inte lägga ut någon bild på henne utan ni får vara nyfikna ett tag till, haha!

Näe nu blev det en liknande uppsats men då vet ni iaf hur det ligger till, men om ni fortfarande undrar något så fråga mig! Om jag inte vill svara så svarar jag inte men det ska krävas mycket för det :)

Ha det bra o sov gott!

Dålig förlorare jo tack

Eh jaa var ska jag börja, jag förlorade monopol mot Tove o Emelie. Jag o Emelie åkt till stallet o red båda ponnysarna o fixxade allt där. Efter de kom mamma o hämta oss, vi hämtade mat +  Moa. Jag o Moa spelade monopol, jag trodde att jag skulle vinna men efter 1,5 timmar vände de o de sluta med att jag va pank tack vare Tarzan :( Förlorat samma jävla spel två ggr på en dag, kul ehh NOT!

Jaja de va en rolig kväll med Moa W, tack gömman! :D
Nu tänkte Melinda lägga ner huvudet med det dyrbara innehållet på kudden o sova en stund, ses imorn sötnosar :*


Game over

För mig, gick inte alls bra förlorade stort, ska ha revansch mot syrran när vi varit i stallet. Wish me luck. Men jag vet varför jag förlorade, jag fick inte ha Herkules som spelpjäs. That's it.


Disney monopol

Sitter nu i min källare med Emelie o Tove som jag håller på spöa i disney monopol. Jag visste inte ens att vi hade ett sånt men de är ju mycket roligare än vanligt! :D Jag äger iaf flesta gator plus dom två dyraste, aja får se hur denna otroooligt spännande omgång slutar, jag gillar bara o vinna o hoppas för andras bästa att de blir så :D

Ciao!

Så blir du en Avatar

Hittade den här videon på Fokis blogg o måste bara lägga upp den här åxå. Endel har försökt att göra om en bild av sig själva till en Avatar och den här killen har verkligen lyckats! Men lätt ser de inte ut o va!

Birth of an AVATAR from Peter Ammentorp Lund on Vimeo.

Visst blev den riktigt lik? Btw, är det någon som har sett filmen? Är den bra? :)

Den blötaste kvällen på länge

Har precis kommit hem från Sofie där vi såg på A walk to remember. Jag har aldrig gråtit så mkt som jag gjorde då usch o fy fan, grät konstant halva filmen, de bästa jag sett! Guud den bevisar verkligen att det alltid finns en underbar människa bakom skalet, underbar film! <3

Tack mina flickor Sofie, Moa o Andrea för kvällen, superkul <3 Och som pricken över i:et så kolade vi på filmer från när Sofie när hon va liten såå sööt <3

Vad gjorde jag igår? Jag red Bäbis o hon va såå duktig :O Kicka inte en enda gång, super verkligen :) Sen stannade jag i Floby hos Erica o vad gjorde vi? Inte ett skit flumma som fan :D Alltid kul plus att jag älskar o sova på morgonen men inte på natten för då föredrar jag o fundera på saker o ting, ska bli så skönt när allt är överstökat för nu är de ett rent helvete.

Aja allt löser sig :) Vill bara säga att Flickan som lekte med elden o A walk to remember är två helt olika filmer men A walk to remember är faktiskt så mkt bättre, på sitt sätt men Lisbeth Salander är o förblir min förebild :)

Hare chill nu ska jag ha de bra med min syster o hennes vän Tove Gejervall :D


@ tha skönhetssalong

Mitt hår sitter o njuter, o jag med :D Erica har plattången i högsta hugg o gör mig snyggare än någonsin (H) Om jag nu kunde bli snygg men aa skit samma ;)

Har ridit Bäbis idag o de blir verkligen framsteg! Idag kicka hon ingenting, inte ens nör jag fatta galopp så jkt duktig var hon, lugn o sansad i princip hela tiden. Tog några skutt över ett litet kryss o de gick prima ballerina, haha de är ju inga höjder vi snackar om, än me om några år :)

Idag gick jag upp vid 10 :O Duktig är jag fast nu ko jag på att de skrev jag ju mitt förra inlägg haha synn men aa mina hjärnceller är inte på sitt bästa humör varje dag ;) De är jobbigt o va på topp.

Näe nu ska jag luta mig tillbaka o njuta av Ericas pyssel med mitt hår (H) O ni får ha de bra på annat håll ;)

Till o med Melinda är vaken

Jag är uppe, o har varit i en timme (!) Sitter i min soffa nu med nyduschat hår med Gittan-byxorna på mig. Vad händer idag? Åka till stallet o fixxa hos Tom plus pussa lite på honom innan jag o mamma åker vidare till Floby, hämtar upp Erica på vägen så ska jag rida Baluta lite o kolla sadeln åxå ;) Sen stannar jag nog hos Erica om inget annat som sker som just nu är utanför min vetskap i så fall.

Nu ska jag kila iväg o göra annat!



Melinda

En liten fundering

Som jag fick nu. Varför blir min blogg bara mer o mer rosa? Så mkt gillar jag inte ens rosa.. Jag föredrar svart o mörka färger men får aldrig till de så att de inte ser dystert ut utan jag vill ha en cool o tuff blogg ju. Nån som vet nån som är riktigt bra på o designa  bloggar? Tipsa mig, för nu är jag trött på o försöka bli bra plus att jag inte har mitt photoshop längre, de rök ju med härddiskkraschen, bad luck!

Så kom igen tipsa på bara! :D

Dumma klockor

Jo en sak till, idag träffade jag Erica, även kallad dumskalle av mig, för hon va faktiskt inte jättesnäll idag, bara skrattade åt mig :( I Johans ridhus har stora porten, som skärmar av omvärlden från världen inne i ridhuset, förlorat sitt handtag så den går inte o stänga o idag så snöa de lite smått o de snöa in. Men jag va så trött efter att ridit Baluta så jag tänkte inte riktigt utan kläcker "Kolla, de snöar inne". O till råga på allt va de Erica av alla (Johan, Julia o Erica) som va i ridhuset o börjar skratta som en hämndlysten gam åt mig, plus börjar göra narr av min hårfärg o kallar mig för blondie?! Höjden av rasism tycker jag.

Då skulle jag ge igen lite o ge henne ett långfinger hon aldrig sett förut. Jag hade på mig tjocka vintervantar men fingrarna va ändå delade lixx, aa ni fattar nog, de va inga tumvantar. Men jag har typ varannan dag tumvanatr o varannan dag såna jag hade idag så jag höjer handen men min hjärna sviker mig lite o tar några sekunder extra för o fundera om jag hade tumvantar eller fingervantar. Självklart märker hon de åxå o börjar med ett nytt asgamskratt.. O hon ska va min bästa kompis herregud.

Såhär ser hon ut, oskyldig i klockform.



Fast det här önskar jag henne just nu



typ iaf..

När hjärnan sviker oss

Alla mina planer går i krasch :( Idag tänkte jag va superduktig o gå upp vid nio, sagt o gjort så ställde jag min väckarklocka som skrämmer livet ur varje närvarande människa. Jag går upp o ställer om den så att  jag ska få sova till 10 innan den ringer igen. Belåtet somnar Melinda om o när klockan ringer stänger hon av den o ber sin kära mor som precis kommit ner till källarn att skaka liv i mig om 10 min. Nu är dne stora frågan, gör hon det? Eh nej, självklart glömmer hon de utan kommer ner igen kl 12 -.-

Aja ingen större skada skedd men jag får ständigt höra att jag sover för mkt^^ Hur som helst lyckades jag få i mig en macka innan jag startade Voddler o kikade en film men va den hette kommer jag inte ihåg xD
När den va slut tog jag på mig fyra lager strumpor o tre lager kläder o sen ut till stallet, jag hatar vintern?! När ska allt de här vita försvinna? Eller iaf dom alldeles för många minusgraderna?

How ever, heter de ens så? Skit samma, jag o mamma fixxade alla grejjer till Tom plus va lite sociala med folket i stallet innan vi åkte till Floby för o rida Bellsi (Baluta, jag har börjat ett projekt om att komma på så många fina smeknamn på B, vem som helst får joina). Vi hade hoppats på att stallets herre Johan Lundh hade varit närvarande så att han kunde kolla sadeln vi hade lånat med oss från Skara Hästsport, en Prestige Versailles, snygg är den allt!


Eller vad tycker ni? ;)

Jag red lite på Bella i ridhuset, hoppade inget idag men hon va superduktig! Hon kickar typ bara precis i galoppfattningen men hon är mycket lydigare och det går lättare o lättare att få ner henne i stadig form, det blir alltid framsteg på henne varje gång, självklart i olika mängder blandad med buserier men herregud hon är lixx 3 år, så de är faktiskt tillåtet o kicka när de är jobbigt o byta galopp i bak :)

En sak som tynger mig är att jag har inget o göra dom främsta dagarna.. :'( Ska rida bäbis imorn igen o hoppas på att Johan är där då så att han kan kolla på sadeln men sen då? Jorden anropar Erica lite smått (a)

Resultatet av tankar blir uppsats

Idag gick jag upp kl 7 för att va i stallet en halvtimme senare, o nej normalt folk gör inte så, men hästfolk tas inte så ofta som normala (inte jag iaf) så nu va de problemet löst! typ.

Hur som helst, vi lånade ju då ut Tom till Elsa som provat honom två ggr innan, hon skulle va med på hoppträning för Erika Andersson o de gick superbra för dom! Hoppas verkligen nu att dom vill köpa honom, Elsas mamma ska ringa nu nån gång dom närmaste dagarna om besked, på ett sätt vill jag få bort honom för att kunna börja fokusera på Baluta o slippa den här väntan som tar jävligt mkt på mig, jag bara tänker på hur tomt de kommer bli med honom o jag kan ju inte gå vidare så länge jag fortfarande måste hålla igång honom o se honom varje dag.. Usch, men ändå vill jag att just dom ska köpa honom för att han passar Elsa som handen i handsken, redan första gången hon satt upp på honom så sa de klick lixx o aa hon är helt rätt ryttare för honom helt enkelt! Hoppas hoppas nu!

Samtidigt längtar jag ju inte efter dom första månaderna o vänja sig vid att Baluta står i hans box men eftersom hon jämt spetsar öronen varje gång man ropar hennes namn så hoppas jag att hon kan få mig o tänka på de istället för att tänka att de va Toms gamla box. Jag vetm jag är världsmästare på o tänka!

Har föresten fått en invite till Voddler! Det programet får många pluspoäng, dels för sin braiga kvalitet och för alla skräckisar (L) Har till o med kollat på två skräckfilmer HELT SJÄLV!

Hepp, nu blev de en uppsats men så äre när jag tänker o ska få ut tankarna i bloggen,
puss på er!


P.S. Det kommer ta ett tag innan 2010 får en naturlig plats i hjärnan. Nu tänkte jag igen. Hopplöst.

Jag goes morgonpigg? Njae..

Godmorgon, ja jag är redan uppe? Fast jag fick ställa klockan plus att be mamma komma ner o skaka liv i mig men men. What happends today? Mjoo jag ska ut till min bruna ponny o rida lite på honom innan jag o mamma åker vidare till Johan o för o rida min fux bäbis :) Sen får vi se lite hur mkt mer jag orkar idag ;)

Kort inlägg men de är väl för att jag inte vaknat ordentlugt än, nu ska jag se klart på Hercules, puss!


Disney maraton

Tjooobree alla glada :D

Idag släpade jag mig upp 12, fick ställa klockan men vem bryr sig? Inte jag iaf.. Haha skojja ;)
Idag red jag Baluta igen :) Hon va superduktig o väldigt lugn för o ha haft lite vila i 2-3 veckor! Höll på o flyyyga av en gång men lyckades hålla mig kvar.

Nu hoppade katten upp i soffan o vi ska fortsätta se på Tarzan/Herkules/Lejonkungen eller vilken underbar disney film de nu blir. Plus att jag ska käka upp min Ben & Jerry glas, chocolate fudge brownie mums!

Ni får mysa till de på egen hand, kyss!


Skrik o Panik i Herkules haha, kul på riktigt! :D


Timon o Pumba, kungar!


Tuffs är så sööt (a)

Jag älskar som sagt Disney klassiker :D


Det du visste, och inte visste, om mig

Som jag lovade skulle jag avslöja 10 sanningar om mig, vissa av dom vet typ alla om, vissa är helt nya ;)

1. Lisbeth Salander är min stora förebild.
2. Jag är skitblyg och har absolut inget självförtroende.
3. Jag har aldrig haft någon riktig pojkvän.
4. Efter många svek litar jag inte på någon. Jag vågar helt enkelt inte.
5. Jag har alltid varit nagelbitare.
6. Något jag kan trycka i mig hur mycket som helst av är pitepalt.
7. Jag älskar Disney-klassiker, plus att jag storlipar när jag ser dom.
8. Jag har två rum nere i källaren med egen ingång, ett tv rum o sen ett sovrum :)
9. Trots det längtar efter att få starta ett eget liv med eget boende, jobb o körkort.
10. Jag är piercad i öronen, naveln o näsan + att jag vill tatuera mig på antingen två eller tre ställen.

För övrigt så kan jag säga att min nyår va ett helvete p.g.a. vissa saker. Detta bevisar ännu mer hur få man kan tro på o kalla äkta vänner.

Tack för mig o ha ett bra 2010!


en dröm


en dröm

en dröm