Man väljer vem man ska va

Så sant som det är sagt, och jag citerar det. För att tro det eller ej så har jag nu en förebild som inte existerar. Lisbeth Salander. En fighter.

För er som inte vet vem hon är så är hon en av huvudpersonerna i Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden. Jag har just sett Flickan som lekte med elden, den andra filmen av tre. Och trots att jag läst boken (utom slutet för det sparade jag) och böckerna är riktiga succéer o filmerna är lika bra! Helt otroligt. Men jag beundrar henne, Lisbeth alltså. Hela hennes förflutna är ett rent mörker o på grund av en jävla person har hon fått åka in o ut på psyket och journaler har gjort att folk betraktar henne som ett jävla missfoster o en galning. Dom har fel, bara en hög fördomar. Man väljer vem man ska vara. Och bara för att personerna som förstört hennes liv är som dom är, så är inte hon sån. Hon är speciell och litar absolut inte på någon. Aa om jag berättar exakt vad jag menar sabbar jag hela filmen, men hon är inte som hon verkar.

Och skådespelaren spm spelar Lisbeth i filmerna, Noomi Rapace, är helt otrolig. Jag har ju då läst 1:a o 2:a boken och hon spelar henne så fruktansvärt bra att man glömmer att hon inte är Salander utan faktiskt någon helt annan. Det är läskigt egentligen.

/ Melinda

Noomi Rapace - Lisbeth Salander
Noomi Rapace - Lisbeth Salander <3
Bild från Flickan som lekte med elden

Felicia, känn dig träffad.. och liite ägd (a)

Haha jag var bara tvungen (a) Min kära vän Felicia Berger, som förövrigt befinner sig här --->  http://followyourdream.blogg.se, brukar tjata på mig om att jag ska blogga mycket mer än vad jag gör o idag har jag faktiskt bloggat 3 ggr :O Haha jag kanske blir en känd bloggerska snart? Blondingittan? Hahahahah nej gud va patetiskt jag är nu, herregud jag drömmer o tänker för mycket. ^^ Men vad jag skulle säga var att just nu är jag bättre än Felicia på o blogga o det är inte dåligt! :D Stolt över mig själv. :)

Och hon är även känd som Dissarn med stort D, eller hon var det men det om hon inte hade varit det hade jag lika gärna kunnat vara det idag eftersom jag inte heller palla o festa idag.. Fast hon dissa för o sova med sin klass i aulan på Katedral mja liite lågt är det allt men men jag kommer väl råkat ut för samma sak en vacker dag ;)

Felicia and me, loong time ago
Felicia o jag, observera att bilden är very ooold.

Men jag älskar henne ändå, puss på dig Gumman <3

/ M

P.S.
Vad är snyggast "/ Melinda♥" eller "/ M♥"? Nu tänker jag för mycket igen.. GOD NATT! ♥ D.S.

Det smäller nästa helg istället

Min förbannade huvudvärk ger inte med sig så det fick bli en hemmakväll idag.. Vilket gjorde att jag missade klassfesten OCH första Ålle! Fan jag ska lixx lyckas med allt verkligen -.- Sen blev man ju ganska mycket sugen när Michelle skickar sms o säger att hon funderar på o dra till Ålle iaf.. Men det blev inget med det eftersom jag inte orkar o hon hade ingen skjuts.. Men nästa helg då intar jag Olins tillsammans med Felicia o Michelle :D<33 Då ska de festas o jag ska ha kul som aldrig förr, o det kommer det bli eftersom jag drar dit med så sjukt bra sällskap, puss på mina tjejor <3

Idag fick Tom vila igen, vi åkte ut till stallet vid 7 o bara fixxade alla sakerna. Sen åkte vi o hämta mat o kika idol o halvkolla på kändisdjungeln, asså det är så fruktansvärt tråkigt! Herregud.. Vad tycker ni om bilden föresten? Jag fick mig ett skratt när den kom upp som reklam på bdb, nån mer som har fått det så? Haha den stämmer absolut inte :P Men jag älskar Bagge, så jävla go <3

Anders Bagge <3


Nu har jag bloggat två ggr på EN dag? Ganska coolt eller hur? ;) Men nu ska jag sova, imorn kväll blir der bio, Flickan som lekte med elden såklart (y) Drar till Skövde med mamma, Åsa o Hanna :) Mysigt. <3

Hur fan ska du ha det egentligen?

/ Melinda


Migrän = ingen ålle

Japp sorgligt men sant. Vaknade imorse o mådde bra o allt men sen typ 10 min innan jag skulle dra iväg till skolan så bara smäller det till i huvudet typ plus att jag mår superilla "/ Nån form av migrän är det nog igen.. Så det får bli nästa ålle för min del :'( Fan trist!
Fast nästa vecka är de ju Olins med Felicia o Michelle! TAGGA :D

Vad har hänt idag då? Legat i sängen och jag måste hitta ett bra gömställe för min bok, eller så får Emelie gömma den, får absolut inte läsa mer nu eftersom jag ska se filmen på bio imorn, Flickan som lekte med elden såklart. För nu i boken börjar de hända riktigt mycket o det är skitspännande, de där med o läsa två böcker samtidigt funkade ju inte så himla bra..

Ska försöka ta mig en skrittur på Tom idag också i det oerhört fina vädret! Hoppas verkligen att detta elände går över tills imorn. Men det gör det nog :)

Jaja alla som ska på Ålle får ha de så kul! Jag har de mysigt hemma istället med en film eller nått. Puss på er!

/ Melinda♥

Italienska o kinesiska

Ciao!

Haha måste faktiskt börja träna lite på italienska nu eftersom jag börjar med det idag istället för tyska, cepe lärare.. O mitt schema blir bara bättre o bättre o de säger man ju inte nej till. ;)

Igår hade jag bara orientering på schemat, började 12 o slutade vid 2 ;) Chill :) Tränade med Tom hos Johan igår åxå :) Hoppade bana på 1,10 det sista o det gick så bra! Det blir tävling i Vartofta nästa helg, LB o LA så får vi se hur det går, men det känns jättebra nu iaf trots att jag inte tävlat på 2 månader.

Sen har jag verkligen bestämt att jag ska tatuera in Melinda på kinesiska på min vad, vad tror ni om det?

Jo föresten, jag är med i http://paow.se tävling, gå med i tävlingen du med! Klicka på länken o kolla vad man kan vinna ;)

Puss på't!
/ Melinda♥


Sjukelse med film

Sommaren är slut.. Det märks verkligen. Bara o bita i det sura äpplet o göra det bästa av situationen. Just nu är jag ganska nere, det mesta beror på Tom o de. Vårat slut är nog ganska nära.

Plus att Erica förmodligen har gjort mig sjuk, men jag får väl skylla mig själv :) Har vart hemma igår o idag men ska dra mig till skolan imorgon, tre lektioner o jag kan vara med på en haha, tyska, håltimma, gympa o dans. Sur över att jag missar dansen men..

Hoppas verkligen att detta ger sig snart! Igår åkte vi in med Jessi till veterinären för o kolla hennes hälta. Hon va nästan ohalt när han gjort böjprov o de så de va skönt. Hon hade lite puls i vänster frams kota när vi sprungit några gånger så hon har nog fått en lätt vrickning i kombination med ett lätt sömtryck, eftersom hon skoddes två dagar innan hon blev halt. Hon har ju tunn sula o vägg också efter hovbensrotationen så det var därför.

Efter det åkte vi med Erika o Malin till Richard som är hästhandlare. Erika provred en 4 årig D-ponny från tyskland som hon ev. ska köpa o utbilda. Malin red ett 4 årigt fux sto som hon kanske ska köpa och ett brunt 6 årigt sto.

När jag kom hem slocknade jag kl 8 :O Jag är sjuk som sagt.. Sov till 10 idag. O idag har jag inte gjort nånting alls, fast det är ju meningen när man är sjuk. Har kollat på alla avsnitt av Greveholm (4h)
, Män som hatar kvinnor (2h 30 min), Törnrosa (typ 1h 20 min) o Robin Hood (lika lång som Törnrosa). Melinda ♥ Disneyklassiker.

Ganska kort inlägg men alla kan ju inte vara superlånga :)

/ Melinda♥

Wake me up when december ends..

Tja,

Var inte så himla längesen jag bloggade sist, lite drygt en vecka men asså jag föredrar o blogga när jag har lust, annars blir det bara meningslösa inlägg utan något intressant innehåll. Mitt föregående inlägg fick även mig själv att tappa hakan när jag senare läste igenom det, att jag faktiskt KAN tänka så som man ska tänka.. Även fast jag inte gör dte alltid men man kan inte bli proffs direkt, allt handlar om träning i min takt o ingen annans. Fast ibland när allt bara rasar så vill man gärna ha en turbo o sätta på men det finns ingen så det är bara att bita ihop så länge det finns något som är värt att leva för, o det har jag.

Förra veckan i skolan var den första seriösa och hela veckan, eller ja måndagen va väl inte så seriös men efter denna veckan har man känt på det på riktigt ännu lite mer, och jag trivs. Inte allt för mkt läxor utan lagom, det enda jag är rädd för är att de ska bli sånadär jobbiga stora prov nu "/ För sånt orkar jag inte med o speciellt inte nu när dte går mot mörkare tider.. På vintern är det ungefär så att mitt psyke är lika ljust som vädret, låter konstigt men det påverkar faktiskt väldigt mycket. På sommaren när man vaknar upp o solen skiner ute (oftast iaf) så blir allt så mycket lättare o direkt får man en kick av att denna dagen kan bli bra. På vintern, det tar tid innan solen går upp men den börjar gå ner direkt så fort den gått upp känns det som.. Usch, jag klarade ju inte hösten och vintern så himla bra förra året och det ska INTE bli så igen. Aldrig mer. Slita med mig själv kommer jag att få göra det vet jag..

Men efter regn kommer solsken! Det bästa som finns nästan är när fåglarna kvittrar ute, då får jag en bekräftning på att jag klarat det, igen. Och man växer som människa och blir starkare. Ni som inte vet hur det är tycker bara att det här är konstigt, o var glada för det! För ni är inte som jag. Nu menar jag inte att jag vill vara någon annan bara en starkare jag. Ibland klarar jag hur mycket som helst och sen ingenting.

Vad händer förövrigt då? Jessi är halt :'( Min goding som jag älskar så mycket <3 Och det är ganska rejält "/ Men det värsta är att  vi inbte kan hitta något naturligt.. Hon har vart halt i nästan en vecka (blev halt i fredags så 5 dar ungefär) och hon är inte varm, varken i hoven eller benet, ingen puls, ingen svullnad ingenting! Så vi ska åka in med henne till Lasse på Djurkliniken på Axevalla travbana.. Så får vi se, gumman då <3

Men med Tom däremot är allt bra! :D Han vaccinerades för två dagar sen så han har fått vila måndag o tisdag så idag ska jag ge mig ut på en skrittur^^ Får se hur det går.

Nu ska jag sluta skriva! Ha de :)

/ Melinda♥

P.S. Greveholm o Loka är det bästa som finns <3