Show some respect

Gossip girl here, your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.
.
Eh, japp nu vet ni varför jag inte bloggar. Det är Gossip girl för hela slanten mellan cheerleading, ridning, besök hos min psykolog osv. Kan inte förstå att jag kunnat missa denna fantastiska serie! Har kommit 4 avsnitt in på tredje säsongen, dör vad bra det är! Och Ed Westwick aka. Chuck Bass, my lord! Okej första säsongen, not so good, andra och tredje, daamn! Okej nu ska jag ge mig, här är en bild.
Annars då? Jo asså de är ju upp och ner. Det jobbigaste är att inte veta själv hur jag kommer må från dag till dag, ibland behövs ingen anledning för att jag ska sjunka ner till botten liksom. Well well, I'll get over it, sometime :)
Jag är en stark tjej, egentligen. Bara svårt att plocka fram det fullt ut när jag behöver det som bäst. Jag må vara krävande, för mycket, deppig ena stunden, glad i andra men det är sån jag är nu. För jag mår inte 100% bra. Det är bara att acceptera, och det som förändrats mest med mig genom åren, från att jag var liten, är att jag nu vågar göra mig av med folk som behandlar mig illa. Jag tål inte det längre, folk som inte kan behandla mig med respekt bara för att jag inte är den jag brukar vara, kan dra. That's it.
Okey, det var allt för nu.
.
you know you love me
xoxo
gossip girl

Nostalgi

Hej
 
Jag vet att jag glömt bloggen fullständigt, eller jag har inte glömt den men bara inte haft något o skriva om ;) Hur som helst, jag tränar cheerleading, jag rider, jag försöker må bättre och tar en dag i taget :)
Men den 2 juni så ska familjen åka till Turkiet iallafall! Två veckor stannar vi, ska bli så himla skönt! Sen är vi hemma typ 3 dar kanske, sen ner till Vetlanda för meeting om dom inte tar bort 1,10 klasserna för då kan jag inte va med, kan inte hoppa 1,20! Men Emelie ska åka med Lillen i vilket fall och jag åker väl med utan häst :)
När vi kommer hem då är det kanske en vecka tills vi åker ner mot Skåneland och Falsterbo! Fullspäckad sommar :)
.
För några dagar sen hade jag inget o göra så jag kollade igenom heela min gamla bilddagbok, ja jag har faktiskt kvar den! Här är några bilder, skratta och njut :)
Jag och Astrid gjorde en hair-makeover på Felicia en dag i skolan (9an)
Jag och Felicia i 9an på Kyrkerör
Syrran typ 5 år (?) på Öland
Syrran fick rida min gamla ponny Tom på meeting i Varberg
Emelie och Jessica, sööta!
Observera: JAG & Jessica på vår tredje tävling kanske? Jag är nog 13 år på bilden :)
Jag & Jessica (första gången jag red henne) - Emelie & Zelman, vår allra första ponny
Hahah familjens gamla grill som fick göra sin sista resa i Falsterbo
Jag med Robin Ingvarsson! Jag är väl 14 år och va dökär i honom då, och är iof fortfarande lite ;)
Jag och min fina Tom <3
Jag & Jessica på dressyrtävling med dressyrsadel
Jag på mitt första (och enda) ridläger som var i Sämsholm, hade Jessica som vi inte ägde än. Fantastiska minnen därifrån :) Skulle tippa på att jag var 12-13 år nånting :)
Jag & Joakim Nätterqvist (Arn), snygg fan! Observera att jag hoppar på kryckor för pappa hade landat på min fotled när han hoppa längdhopp så mina ledband var uttöjda, därav mina konstiga axlar ;)
En Melinda med sin kanin Busan, typ 9 år?
Jag 10 år med min första foderponny Majana. En 26-årig (om jag inte minns fel) B-ponny som jag hade över en sommar men fortsatte rida henne i två år efter det hos hennes ägare :) Hon blev 30 år gammal
Maja & jag :)
Haha mamma på prisutdelning med ett ponnylag, snyggt face! :D
Matilda & Tom i sina bästa dar! :D
Typ första ponnylaget FHF hade?
Melinda - Jessica, Isabell - Slowie, Klara - Melisza, Sofie - Dixi
Syrran med Robin (moppen, och ja han är döpt efter Robin Ingvarsson)
Systrarna Hellberg i Piteå där jag köpte min första egna dator därav specialeffekten ;)
Tom i sin nya box på ridskolan :)
Splitternya uteboxar! Lallie, Tom och Luckys huvuden som syns :)
.

De va de jag hade och bjuda på, hoppas ni har det bra :) Puss!