Gratisbio, det funkar på riktigt

Joo mina kära bloggläsare ska jag tipsa er om en sida som fungerar på riktigt, nämligen GratisBio! Bara nu genom att jag bloggar om GratisBio har jag inte bara chans till att samla poäng på sidan utan också till att vinna ett presentkort värde 500 kr på nelly.com!

Men nu åter till det jag tänkte snacka om, låt oss kalla det vad det hela går ut på. Det gäller då att samla så många poäng som möjligt för att få så bra och fina premier. Det kan vara biobiljetter, tidningsprenumerationer, presentkort m.m. Detta gör man genom att delta i tävlingar, besöka hemsidor, spela spel, göra som jag gör nu, d.v.s blogga om sidan, värva vänner eller bara vara aktiv. Och självklart vill jag nu ta tillfället i akt och värva er till denna sidan! Klicka bara på det vita fältet intill här GÅ MED I GRATISBIO DU MED och bli lika nöjd som jag! Bara genom att bli medlem får du direkt 75 poäng.

Och som pricken över i:et så är allt 100% gratis!

Så vad väntar du på egentligen? Okej, jag vet vad du tänker, att detta bara är som alla andra sidor, att dom verkar så bra men inte fungerar sen? Du har fel, fel, fel. Bli medlem så får du se att jag har rätt, detta fungerar!

Enda gången som 2009 blir 2010

Snart är det ett nytt år :O Känns så konstigt.. Men de är bra konstigt egentligen, samma sak händer varje år men man vänjer sig aldrig riktigt. Så är det inte med julafton, inte för mig iaf. Julafton lixx bara kommer o går men med nyår, hmm de är nått skumt ;)

Jaa vad gör jag en natt som denna? Joo klockn är nu 02.21 o jag har precis lipat sönder till Tarzan.
Imorgon (om jag hinner och orkar) tänkte jag avsluta detta lilla bloggår med att lägga upp en lista med 10 sanningar om mig som jag tror nästan ingen har räknat ut på egen hand ;)
Spännande!

Nu ska jag gå vidare bland Disney filmerna och sätta på Skönheten o Odjuret <3

GOTT NYTT ÅR! Nästan iaf ;)

ICA-Ulf haha!

Skrattar som fan :D


Supermegasjuk

Jaa nu var de ju typ 30 år sen jag skrev något här men så är de ibland, jag har en bra bortförklaring faktiskt o de är att jag i fredags vaknade upp med 37,7 i temp, låter kanske inte så mkt men min normaltemp är 36,5 mm mums! På kvällen hade jag 38,5 för att sen vakna upp på lördags morgonen med 39,5 och ja, jag var varm som en kakelugn.. Som om inte de räckte så har jag haft sån smärta i halsen så att jag inte kan svälja, smärtan har gått upp i örat och gått längs med hela vänstersidan ner till ena halsmandeln på västersidan.. Hmm underbart^^ Så nu vet ni varför jag inte orkat bry mig om bloggen ;) Dock är jag nästan frisk nu :D Bara 37,3 idag! :D O bara liite vanligt ont i halsen nu :)

Idag har jag roat mig med o se på Skönheten & Odjuret plus Lejonkungen, jag älskar Disney! Det rinner alltid en tår nerför min kind när jag ser på dom filmerna.

Just nu kollar jag på en gammal intervju med Noomi & Ola Rapace. Den gjordes en o en halv vecka innan män som hatar kvinnor hade premiär på bio men ändå, kul o lyssna, säger jag som älskar hennes insatts i filmerna.



De va allt för mig, kyss!

Olins igår!

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till alla brudar som jag drog med till Olins igår! Så sjuukt kul hade jag <3 Jag älskar Skara folk!

Va först hos Felicia med Michelle, Lisa, Sara, Louisex2 o Sandra. Käkade, fixxade oss o tog mängder med kort haha kolla facebook säger jag bara, många bilder finns på Felicia Bergers sida :)

Kvart i nio gick bussen till Skara o vi drog vidare till Frulls på förfest, goer tös de där :D Vid halv tolv vandra vi vidare till Olins där vi typ ägde stället? :D Skitkul var det hela kvällen <3

Va hemma vid 3 o då somna jag direkt o sov som en stock fram till halv ett idag ;)

Idag har de julpyntats i jag har väl inte mått prima men man mår väl som man förtjänar ;) Aja nu ska jag käka pizza, puss!



Brudsen!
Louise - Lisa - Louise - Sara - Sandra - Felicia - Michelle - Jag

Tack igen <3

Klipp, klipp

Ny frilla har Melinda fått idag :D Plus att de va sista dagen i skolan o nu har jag juuulooov! :D Så skönt! Jag o mamma va ute i stallet förut, vi skulle skritta emn fy fan va kallt de va så vi bara bara ute i 30 min typ ^^ Usch mina fötter har dött och återuppstått idag :P

Här är några bilder på mig och mitt nya hår :D Ignorera mig o kolla på frisyren istället ;)





puss!

Julavslutning i stallet

Hemma nu efter att ha varit i stallet i några timmar på julavslutning. Hann bara se det sista som va stafetthoppningen eftersom jag sprungit runt i stallet o hjälp Emelie o Sanna o fixxa i ordning hästarna till den.
Tre lag som va med

Lag 1 Änglarna
Pernilla Wallin - Lotti
Frida Leijon - Zephyr

Lag 2 Tjuv och Polis
Sanna Thiel - Cocktail
Emelie Hellberg - Jessica


Lag 3 Stjärnorna
Andrea Claesson - Latte
Sofie Millqvist - Bork

Emelie o Sanna vann :D Jävlar va de gick :D Så de va kul o se allt, ni skulle varit där ;)

En viss Hanna Garmenius ska nog ta sig en tripp hit o kolla på LIsbeth Salanders film med mig ;) Blir nog en bra kväll, imorn är det sista dagen i skolan.

Puss!

3,5 timme senare

Idag skulle jag vara duktig o gå upp vid nio, ställde klockan o allt gjorde jag eftersom jag satt uppe till halv tre igår o la in dom sista bilderna fårn klassresan på facebook, dom har ni väl inte missat? :D Hur som helst trots att mamma kom ner en miljon ggr imorse så kom jag inte upp förrän halv ett, fail.. Skitsamma jag lyckades släpa mig upp ur sängen 3½ timme senare än vad jag hade tänkt mig o ställde mig i duschen, mkt bra start (eller fortsättning om man så vill) på dagen!

Åkte iväg till stan med mamma o handlade farmor o farfars julklapp så nu äre bara lilla Erica kvar :D Haha o vad jag ska köpa till henne tänker jag inte säga ;)

Åkte vidare till stallet och fixxade iordning hos Tom sötnos o hjälpte även syrran lite faktiskt, nu blire Robinson o Ben & Jerry's, puss!

Olins på tisdag?

Idag är det kallt ute, fast jag har inte varit ute men jag vet de ändå för jag har en termometer ;) Öh ja jag har inte ett skit o säga egentligen men så äre ibland. O jag har inget o göra idag heller..

Men på tisdag hoppas jag på fest i Skara! Olins närmare bestämt o kanske hänger jag med Felicia o estetare dit kommer ihåg att två av dom hette Louise haha :D Aja får se ;) Hoppas kan man ju alltid göra (;

Nu ska jag kila in i en varm dusch, puss!

Jag ser de snöar!

Som ska smälta bort lagom till julafton? Nej självklart inte de regnar ju som en sommardag i Sverige fast i vit form :D Jag är nästan insnöad här nere i min lilla källare o de kan gärna snöa lite till så slipper man skolan imorgon med lite tur :D

Men vad är de jag snackar om, imorn är de ju sista skoldagen :O Klart att man måste va med då även om armen gör ont o kroppen inte mår bra :O

Äsch skitsamma nu ska jag fortsätta o bli insnöad!

Idag är det en alldeles speciell dag

O på frågan om jag död så är svaret ja, iallafall halvt.

I tisdags tog jag den fruktade grissprutan, onsdags (igår med ett annat ord) hade jag feber och j*vligt ont armen men va iaf i skolan, idag har jag varit hemma o haft ett jävla problem med min feber kropp och min dumma arm :( Dock var jag på italienska lektionen o gjorde provet, hej IG säger jag bara :D

Idag är det en alldeles speciell dag, idag är det avsnittet när Karl Sune Rudolf Andersson och hans familj är hos farmor och farfar, idag har jag haft Tom i 2 år, 1 månad och 2 veckor, idag har jag varit 16 år i 5 månader och 3 veckor o sist men inte minst är det en vecka kvar tills jag blir 16 ½ år! Dom flesta förknippar iof 24 december med julafton o egentligen jag åxå men det kommer lixx i andra hand.. Hmm svårt o förklara de där men jag kan inte se en dag på två olika sätt samtidigt.. Näe de går inte.

Idag ska jag till stallet men får se om jag kan rida, jag tror att det blir nedröstat ganska fort om det inte sker ett mirakel och min arm blir vääldigt bra på 5 min, DÅ kan jag rida!

Förövrigt saknar jag en viss person, men vem får ni klura ut själva, fast de kan ni inte för ni vet inte vem de ääär hahahah :D

Sen är det bara en skoldag kvar innan de är jullov! Fast man ska ju pallra sig dit på mpndag också, äre tänkt iaf :D

Hare chill era vita svenskar!


Sankta Lucia, fast annan form

Ciao!

Inte varit hemma på hela dagen :O Elle inr på hela helgen i princip. Emelie har tävlat på Grevagården, nationellt till o med :) Det har gått superbra men idag så blev hon störd inne på banan av ryttaren som skulle hoppa efter henne så hon tappade både tempot och flytet pga henne så jess stannade på nästa hinder och blev även utesluten där. Hindret kom väldigt fort efter att hon fick stoppa upp för att inte rida in i den andra ryttaren. Dåligt tycker jag med tanke på att det ändå är nationellt, ryttare från hela Sverige.. Hon fick hoppa om men det satt kvar i Jessis huvud så hon blev utesluten på samma hinder igen "/

Idag gjorde jag klart min historia :D:D Wiie :D Skönt kan man lugnt säga.

Plus att några va o prova Tom idag, det gick jättebra så hoppas på de bästa nu, han o ryttaren Elsa som hon heter passade jättebra ihop så vi får se hur dte blir.

Nu ska jag sova!


Historia in my heart

Jomen här sitter jag hemma en lördagskväll o det enda sällskapet jag har är en oskriven historia rapport.. O de är väl dags att jag fortsätter så att dne bli klar nångång..

Btw igår kom Erica :) Vi kikade idol o spela spel haha :D Erik vann kyss på att tårarna spruta :)<3

Hmm jag hade inget mer o säga men så äre ibland.

Puss!

I fought the world alone

Nej det gjorde jag inte, för det klarar men inte. Man måste få hjälp på vägen men i slutändan är det bara en själv som bestämmer hur det ska bli.
Kämparglöden finns inom mig hela tiden men det är som en brasa, först tar det tid innan elden sprider sig men vipps så blir den stor, orange och varm. Man tror att den aldrig ska sluta. Men succesivt försvinner kraften och den blir mindre och mindre om ingen kommer och lägger på mer ved. Tillslut är det bara en låga kvar, nrä låga släcks är det bara glöd, sen ingenting mer än aska. Men när livet är som mest hopplöst, som bara en svag glöd, så kan man väcka elden till liv igen genom att sakta men säkert lägga på lite mer ved och väcka den till liv igen, hur lång tid det tar vet ingen, men det går alltid, sålänge man inte ger upp.

Man väljer vem man ska va.
Så är det bara.

/M

P.S.

He had a heart of stone
Det vet jag inte, jag är nollställd när det gäller dig.
Bevisa hur det verkligen är. Så har du kanske ett
hjärta värt att
älska.

D.S.

Mission failed, Bella!

100 inlägg i denna blogg nu :D Det måste firas, ni kan ju föreställa er hur jag skakar skumpa-flaskan och korken åker av o pangar sönder teven samtidigt som skummet forsar ur flaskan ;)

Idag tajmade jag morgonen riktigt bra! Kom typ 5 min försent, inte göra så stor affär av det utan promenerar in i klassrummet dock mitt under det muntliga glosförhöert, hade Melinda gjort läxan? NEJ! Lite otur som jag har så är det första läraren säger Melinda! "Vad heter passa in på engelska?" Oopps tänkte jag en bråkdels sekund men slänger ur mig "fit in" ganska snabbt o vipps läraren blev tyst! Ganska skickligt att koppla ihop hjärncellerna så snabbt, dessutom när klockan va 08.05 :O:O
Guldstjärna till mig! :D Dagen rulla på som vanligt dvs. hål, engelska, dans, italiano x2. Slut 15.20..

När klockan va fyra befann jag o mamma oss hos Johan för o rida Baluta. Hon hade som mål att kasta av mig idag, men största anledningen va nog överskottsenergi ;) Uppdraget misslyckades för hennes del haha. Söthäst <3 O idag skrev mamma o pappa på hennes papper plus betalade henne så nu är hon min <3 Några förslag på smeknamn? Mamma tycker vi ska kalla henne Bella, jag tycker de är ganska gulligt hihi tänker på Bella i Twilight då (a)

Nu sk ajag va skitduktig :O O göra klart historian som jag inte kommer få mer än G på iaf men aa de lär ju inte bli bättre betyg om jag inte lämnar in den ;) Sen ska jag göra en bokrecension till Mögglish åxå. Borde egentligen göra Jägarn nöjd o göra matteläxan åxå, men de får bli en annan gång. Översättning: aldrig.

Kyss!

Run for your life

Hmm idag va jag i skolan.. O de va ju ganska aa jag vet inte hur de kändes men dom flesta brydde ju sig iaf :):) Som sagt, jag har inte mått alls bra o gör fortfarande inte men måste kämpa ändå, bara nästa vecka kvar nu.. Sen har jag gått första terminen på gymnasiet :O Helt sjukt vad det har gått fort :S

I helgen kommer några o kollar på Tom, verkar vara bra människor så hoppas att dom tycker om honom, blir bara tyngre o tyngre på att gå o vänta på stunden då jag ska lämna honom ifrån mig, det bidrar till att jag mår fruktansvärt dåligt. Så samtidigt som jag vill att vi ska få sålt honom så vill man ju inte skiljas, svårt o förstå för er som inte vet hur det är att fästa sig vid någon som man sen ska sälja, det är en riktig vän.

Tur att jag har Baluta ändå att gå över till direkt annars hade det inte funkat.. Att ha något annat o fokusera på. Det kommer bli bra med henne åxå :)

Nu ska jag inte snacka mer. Utan sova.
Boring inlägg I know.


Mina brudar o flickan med elden

Men herregud vad jag är glömsk! Jag skulle ju skriva om lördag kväll åxå! Eller Ronja o Felicia kom till mig vid 4 o då sparka vi igång Män som hatar kvinnor, dom satt som fastklistrade båda två :D När den va slut så tog vi en kort paus innan vi drog igång Flickan som lekte med elden och vid ett tillfälle flög o då menar jag bokstavligt flög upp i luften haha de såg så roligt ut :D

När den va slut pratade vi om allt o inget, känns fortfarande konstigt att inte träffa er varje dag i skolan.. Dom åkte hem vid halv ett o Flickan som lekte med elden va slut vid 10/halv 11? Jaa vi hann prata om mkt!

Bilderna från klassresan får mig alltid att le, saknar er alla <3

Dom här två är dom jag pratar om i inlägget :D Ronja va konstig o skulle kolla ner i marken..

Den som kollar in i kameran i grått o hon aa den svarta kollade på film med mig :D<3

Jossan o Ronja in tha tält

Jag, Jossan o Ronja diskuterar strategi ;) hahah strategi xD

Massa olika :D





Har en känsla av att bilden inte gillas av alla men den gillas av mig :D

Nej, dom har inte alla indianer i kanoten :D

Haha hejja Lindberg :D

Jag visar mina skills ;)

Haha, söt bild på Skrållan in action :D

Det skulle badas..

Mårten, hjälp Bengan med kameran istället ;)

Denna bild får avsluta :) Klassen som syns på bilderna är såklart 9a<3


Idag orkar jag inte fundera..

.. därför blev det ingen bra rubrik på detta inlägg ;) Vad har jag gjort idag? Hmm.. Jag har ägnat mig åt historian, varför jag inte va i skolan tar vi en annan gång! Och någon som känner att dom lyckas bra med den? Hur som helst är jag inte en av dom.

Åkte till stallet o fixxade alla hästarnas saker plus promenerade med Tom, han höll på o springa på mig lite för många ggr på vägen hem men jag överlevde ;)

Tur att han är så söt <3

JK TomCat<3

Tom sötnos

Nu ska jag sluta tjata o ni får ha de så bra :)


Jönköping med min Erica

Shoo bree!

Är ganska frånvarande men aa jag kan inte hjälpa det just nu.

Idag hängde jago mamma med Erica o hennes mamma till Jönköping. Det blev IKEA först en stund men jag o Erica drog ganska snabbt vidare till A6 istället :) Köpte julklappar till mamma, pappa, syrran, mormor & morfar, min farbror Magnus o hans sambo Linda, så nu är det bara farmor & farfar kvar, skönt! Sen köpte jag även ett "hippie-band" som jag kallar det, ni vet sånt som hippes har på huvet ;) För min klass har det som tema inför nästa Ålle som är nu på söndag :D
Jag drar dit med Moa o kanske Nilla? Aa får se men kul ska de bli! :D

Bilresan hem va.. Haha fylld av skratt :D U-underbart! Jag älskar o va med Erica, bara att ha henne i samma hus får mig att må bra <3

Nu ska jag lägga mig o sova, imorn är det skola, bara o bita ihop o göra det bästa av situationen.

Erica, jag litar på dig till 110% och du kan lita lika mkt på mig, jag du är mitt ljus som får mig att se framåt, hela tiden♥


Jag ger inte upp innan jag har lyckats

Jag gick till skolan idag, trodde att de skulle gå bra men ena stunden är jag helt närvarande, nästa är jag nån annan stans men vet inte var, det blir bara tomt, som att inget existerar.. Plus att jag höll på o tuppa av påvägen hem när jag gick upp för den enda backen hem med cykeln, fick skjuts till skolan o tur va väl de^^

Är hemma nu o får se om jag går tillbaka men om jag lutar huvudet bakåt nu som kommer jag direkt in i nån form av sömn, fan jag orkar ju ingenting längre :O

Men skolan får ta sin tid att komma tillbaka till, allt går inte över på ett kick.



Hon ger inte upp, inte jag heller!


Hear me cry

Jag mår pissdåligt av olika anledningar o jag väljer själv vem jag vill berätta det för. Därför har jag inte varit närvarande nånstans dom senaste dagarna men aa hoppas på att det blir ändring nu..

Fick Flickan som lekte med elden igår på film (L) Nått bra som händer iaf :) Lisbeth Salander muntrar alltid upp mig o de gillar vi!



På återseende i skolan snart hoppas jag.

/M