Konstnatta och pitepalt

Hey dude!
Har vart några riktigt jobbiga dagar men jag kämpar på och kommer igen! Igår var jag, Matilda & Jossen på konstnatta och sen när vi tröttnat åkte vi hem till Weberg och spela "med andra ord" och tillslut kom Erik åxå :) Sen åkte vi till donken innan vi drog oss hemåt :) Mysig kväll, jag har världens bästa vänner ♥
Nu ska jag snart dra iväg till farmor för att äta pitepalt igen!! Det är det enda braiga med hösten, pitepalt och mysiga höstkläder hihi :) Så jag har satt mig på svält i ett dygn nu för att orka äta så många som möjligt. SKOJJA! Men jag har inte ätit någon frukost iallafall ;)
.
Och i typ förrgår natt fick jag ett PM på Facebook från Astrid som berättade att Heartland-böckerna som vi nördade när vi var yngre har blivit en serie (dom handlar om Amy vars mamma håller på med horsemanship på deras ranch Heartland och hon dör när dom ska rädda en häst). Så jag kollade på första avsnittet igår och det var sååå bra!! Så nu tittar jag på The OC, The Vampire Diaries, Prison Break, Hitler's Holocaust och Heartland typ samtidigt :P Jag älskar serier för hur många gånger man än kollar så är det alltid några avsnitt i varje säsong som man typ glömmer av! :D
.
Så nu måste jag kila, have a good day! :)
 

Kvarter 11 - Dödskvarteret

Hejsan!
Nu sitter jag i min soffa med två sovande katter bredvid mig :) Jag ska också gå och sova snart, kollar lite på Förintelse-dokumentären som gick på TV4 Fakta, har den på DVD. Jag tycker det är så fruktansvärt intressant, har ju vart i Krakov och besökt både Auschwitz och Auschwitz-Birkenau.
Jag och Hanna framför Birkenau-porten 2009
Idag har jag vart i stallet och ridit Ikaros, det gick bra men red inte så länge men han var fin :) Började bocka när jag vände snett igenom för att byta galopp haha buse! Sen var jag hemma en sväng innan Jossan, Matilda och Carro kom :) Vi skulle kolla resor men det blev det inte så mycket av utan vi hyrde skräckfilm och tränade cheer istället :) Myyys!
Nu ska jag dra mig mot sängen, puss!

I'm a free bitch, baby

Har vart KAOS de senaste dagarna, är helt slut plus att jag har fått så jäkla svårt att bli trött innan kl halv 5 på morgonen, IGEN. Blöö, men men, började ju på livsbalanskursen i mpndags, en slags gruppterapi där man ska få ihop lite rutiner ang. mat, sömn och motion :) Motionen saknas ju inte nu men maten och sömnen är något som jag verkligen måste börja sköta bättre..
.
Sen vill jag tacka mig själv för att jag klarat mig såhär långt under det här året, och speciellt genom det första halvåret då jag var så djupt nere i skiten att jag knappt såg någon anledning att gå upp ur sängen och med en, EN vän kvar som ringde mig regelbundet och visade att jag faktiskt betydde något fortfarande. Det är ju mer än vad jag kan säga om vissa andra, såna som jag verkligen trodde skulle finnas där. Jag trodde ju då att ju sämre en vän mådde, desto mer skulle man visa sitt stöd. Och det tråkiga är ju att om jag hade haft någon vanlig sjukdom, typ fått en hjärtinfarkt eller vad fan som helst så hade nog flera av er våga visa ert stöd, men nu bara för att jag inte var den jag brukade vara, inte samma glada, spralliga Melinda, utan en person som går på krismöten i skolan, klarar inte av att vara kvar där mer pga en djup djup depression ja då slutar ni helt plötsligt att bry er? Det var som om jag var en fånge efterlyst för mord eller något liknande. Och det roliga är ju att det är ju i precis den här jobbiga situationen en människa verkligen behöver stöttning och får känna på hur det är att vara betydelsefull och viktig för andra människor. Så bara för ni inte vet hur ni ska hantera den här situationen som inte är normal för er, ja då flyr ni med svansen mellan benen istället. Herregud. Om jag har en vän, som visar att han/hon har det jobbigt på något sätt, får jag ont i magen samtidigt som jag rusar för att visa att jag finns där. Verkligen försöker hjälpa. Jag skulle aldrig kunna gå därifrån när jag vet att den personen verkligen mår dåligt.
Den här texten, är den sista energin jag tänker lägga på er. Så länge som jag velat skriva hur det känns. Och ändå har det gått ett år sen det värsta. Hade jag skrivit något liknande då.. Ja då hade ni verkligen inte vågat se mig i ögonen igen. Ni skulle bara veta vad jag har gått igenom för att komma hit. Men det var vad som krävdes för att slå mig fri.
 

Let's face it, we're awesome!

Japp, vad kommer rubriken ifrån? En av Duchess ramsor såklart! Shit vad roligt det är och på måndag åker både nybörjarlaget och tävlingslaget till Lidköping till Camp Active och tränar volter och jaa, allt möjligt i 4 timmar, är aaaastaggad!! Igår fick vi lära oss en dans åxå plus tränade lite gymnastik och bygg :)
Här har ni en film från DM Södra 2012, Duchess tävlingslag! Förhoppningsvis kommer vi dit åxå snart! :D
Hörs väl snart igen, puss!

And now all your love is wasted, then who the hell was I?

Hej!

Nu var det sådär längesen igen men jag har liksom inget speciellt att blogga om, asså jag är i stallet, tränar cheerleading och har vart uppe och sprungit med Matilda en gång :) Vi körde 2,5 km men jag fick håll efter typ 1,5 km så fick gå en 500m men 2 km löpning blev det iallafall! Jäkligt bra för en som aldrig har sprungit förut utöver gympalektionerna i skolan ;)

I helgen var FHFs Div II lag i Nygård för att tävla första omgången av Div II. Jag och Ikaros var med i laget och i förklassen var vi dubbelnolla och blev 2:a, trodde jag skulle vinna men men ;) I lagklassen rev vi ett hinder men eftersom vi tillsammans med Vartofta var bästa lagen med 12 fel (!) så fick vi hoppa omhoppning. Där var jag & Ikaros nolla men Hanna glömde av vägen så vi blev tvåa! Vilket var skitbra det med! Så två blåa rosetter & två rosor fick jag och Ikaros med oss hem :)

Jag & Ikaros under ärevarvet med laget! Jag bara älskar bilden :)

Btw så har jag blivit blondie igen! Mamma slingade mitt hår i fredags, så jäkla gött! Känner mig som mig själv igen :))

Vad tycker ni? Hiss/Diss? :D


Det kanske jag skulle börja med? Hiss & Diss nån gång? Det får jag klura lite på :)))

OH MY FUCKING WOW! The Vampire Diaries säsong 4 har premiär den 11 oktober, liiiite mer än en månad kvar bara!!! YEEEEEEEEEAAAAHHH! FET HISS!!!

Ni får ha det så bra så hörs vi, puss!

Världens bästa låt just nu btw, lyssna! (påtal om vampire diaries)

Skinny Love - Birdy