Quenya

Aiya!
Herregud jag har blivit ännu sjukare, igen! När fan ska jag bli frisk egentligen? Va ute i stallet imorse vid åtta och släppte ut hästar plus fixxa Ikaros saker, hemma igen vid nio och då stupa jag i sängen och sov till kl 6. Kul? Nej. SÅ nu sitter jag i soffan och nördar mig med sims.
Usch och fan, nästa helg är de först 18 årsfest för Michellinisen på fredagen! Sen på lördagen ska jag tävla.. Så måste ta de lite lugnt hos MIchelle, iallafall så att jag inte blir bakis.
Jaja, ska fortsätta spela, take care and love yourself.
Namárie

One ring to rule them all, one ring to find them, one ring to bring them all and in the darkness bind them

Jag är sjuk som sjutton, blöööö! Haft feber och en massa skit hela veckan så nu är jag redigt trött på den! Febern verkar ha lämnat min kropp idag iallafall :)
Hur som helst, ni som läste min facebook i torsdags tror jag de va? Så såg ni att jag la upp denna bilden med texten:
9 skivor extramaterial
6 skivor förlängd version av alla tre filmerna
Halsbandet har jag haft sen 2005 men de förtjänar o va med på bild :)))))
Melinda massa glad! :D
.
OM jag var glad! Tack pappa för att du är lika nördig som jag! Okej jag som är sjuk hade ju inte så mycket annat o göra än o börja nörda detta extramaterialet (kan ju redan allt pirates-extra utantill liksom). Och till varje film finns tre skivor extra material fast den tredje verkar bara vara en extrem sammanfattning av de två första skivorna meeen vad jag vill komma till är att första filmens extramaterial är totalt 7,5 timme långt! Om man räknar med den tredje skivan, annars 6 timmar. Och jag plöjde igenom det på två dar men gaaaash jag kunde inte låta bli! Liksom hemligheten hur hoberna är så små kom liksom fram (överlycklig) och att första delen i trilogin var Orlando Blooms allra första film han gjorde, najs o börja med en film som gjorde succé i hela världen? Eh ja! SKa sluta med nördsnacket nu.
.
Sen har jag blivit bilägare åxå! Iallafall till på måndag :))) Pappa har hemma en Volkswagen Tiguan för o provköra lite så min familj har tre bilar denna helgen, jag har lagt beslag på Tiguanen (a)
såhär ser den ut :)
.
Har jag nått mer o berätta? Näe tror inte de. Ska tävla nästa helg, hoppas att jag får genomföra tävlingen denna gången bara haha :P Yepp men nu ska jag soova, upp halv åtta imorn, köss!

A shimmering tear of a mermaid

Tja, kan kanske förklara lite varför jag varit frånvarande ;) Eller asså bloggen är typ det sista jag lägger energi på nu men iallafall i torsdags så skulle jag och Ikaros hoppträna och allt gick skitbra! Asså jag vet inte riktigt vad han har gjort med mig men jag har blivit så himla modig! Sån jävla skillnad jämfört med när jag hade min ponny Tom, som litade till 100% på mig och om jag då inte litade på mig själv, ja då stoppa han.. Ikaros har ju ett självförtroende så det skriker om det (lite för stort ibland). Hur som helst vi hoppade övningar och sen skulle vi avsluta med att lägga ihop allt till en bana. Allt flyter på och det sista på banan var fyra räcken längs med ena långsidan med tre galoppsprång mellan varje. Ikaros va ju redigt taggad så mot sista räcket kommer vi på 2,5 men övermodig som han är så ska han ta sig över till varje pris utan att riva, vilket jag inte direkt hade väntat mig så han skjuter upp mig ur sadeln så jag landar på halsen och flyger sen ner i gruset. Och tack vare en viss liten unghäst som så snällt lekte kanon med mig som kanonkula en gång så är jag extra känslig på ryggslutet och i nacken, fick jag jäääävligt ont där? Eh ja. Menjag totalvägra att åka till sjukhuset och de blir bättre, dock kan jag inte lyfta tunga grejer eller så för då gör nacken ont. Igen.
MEN nu till det jag velat få fram hela tiden, jag flög av och fick ont men jag blev fan inte rädd någonstans. Och om detta hade hänt för ett år sen hade jag totalvägrat att sätta mig på en häst igen. Punkt.
.
hmm.. det där skulle ju kunna va en ny bloggheader, fast inte Ikaros namn då, utan mitt, och en annan text.

Breaking Dawn pt 1

Jävlar i havet asså vilken dag de var igår.. Såg först Breaking Dawn på natten och sen 17.40 i Göteborg igen med Evelinis och Amanda :) DEN ÄR BRAAAAA!!! Och Jensy, jag kommer på ert kalas, promise!
Hur som helst, igår så köpt jag Twilight menyn med popcorn och dricka i Göteborg och fick med mig både popcornskål, mugg och armband med breaking dawn på (love)! Plus en t-shirt :)) Helt jävla slut nu usch och hoppträning ikväll, blir spännande..
Nu blir det Sims 3 och samla kraft, puss!

The blond girl, that's Rosalie

Frånvarande jao, kaos i mitt liv, m'ärks verkligen för jag har inte alls haft i tankarna att jag ska på bio i natt, de är ju för fan premiär för Breaking Dawn! Och jag har inte gett de nån uppmärksamhet. I vanliga fall så hade de vart tre inlägg per dag om hur nära det är. Men nuhar jag precis satt på Twilight och det börjar komma krypande nu.. JAG SKA PÅ BRÖLLOP! Michellin kommer hit snart åxå men hon får inga popcorn, än ;)
HERREGUUUUUUD!
Okej, lugn.
Imorn ska jag till expolektionen och sen på kvällen drar trion på bio, vilken? Breaking Dawn såklart! Och sen tjatar mamma om att hon också vill se den så blir väl antagligen en sväng till bion i SKövde i helgen igen. Höhö sa jag att jag var nörd?
Vi hörs :)

I can do her hair

Okej herregud.. Om exakt 7 dagar och 7 timmar sitter jag, Michelle, syrran och hennes kompis Frida i bilen påväg till SKövde för o se Breaking Dawn part 1!!!! Känns dock som att jag sett hela filmen redan pga alla smygklipp som släppts men va fan är man så dum som jag som kikar in på en massa bloggar som slänger ut dom så fort de är uppladdade så är de klart att man inte kan bara kryssa ner sidan utan o titta på klippet? Herregud, it's gonna be epic!
Sen dagen efter åker jag, Amanda & Evelina med 15.50 tåget till Göteborg (hoppas på en annan tågvärdinna den här gången eller vad säger du, Evelina?) och ser Breaking Dawn igen! Inte mig emot :) Sen går mamma runt i huset och säger att hon också vill se den så blir väl till o gå med henne på den under helgen. Haha kommer se den tre gånger under premiärveckan, naaajs! Ännu mer najs är att Sverige har premiär hela två dagar före USA. Haha suck on that! :D
.
Var väl mest det jag ville säga :)
Jo en sak till, läste ut 6:e delen av House of Night igår åxå, satans bra den serien är, tack igen Michelle för att du på nytt gjort mig till en bokmal!

RIP Hickstead

Idag satt jag och kolla på livesändningen från världscuptävlingen i Verona, Italien. Världsettan Eric Lamaze från Kanada och hans häst Hickstead som vann OS i Peking individuellt 2008 plus OS silver med det kanadensiska laget samma år, för att bara nämna en sak de gjort ihop. Idag är de rankade som bästa ekipage på världsrankingen och när de gått i mål med 4 fel och kanske vart i mål i 20 sekunder så säckar hästen ihop skrittandes påväg ut från banan. Ligger stilla en kort stund innan han får dödsryckningar och dör, i direktsänd tv inne på arenan där de precis debuterat i världscupen. Jag var i seriös chock, en sån jävla tragedi för vilken häst! Och tänk ryttaren bara se sin häst dö mitt framför ögonen på honom, usch så jävla hemskt.
Här nedan är klippet från idag, fruktansvärt obehagligt.
Alla ryttare var överrens om att avbryta tävlingen såklart, vem fan kan hoppa en världscupbana efter en sån här händelse? Alla kom in på arenan och hedrade Hickstead med en tyst minut.
Ingen hade märkt någonting på hästen innan och under sånahär omständigheter som världscupen chansar absolut inte ryttarna och veterinärerna släpper inte igenom hästar som verkar det minsta hängiga. En häst som gör sitt yttersta in i det sista utan att känna efter, utan först när det är försent. Det säger endel om kämparglöden Hickstead hade.
Rest in Peace♥

Enligt Lotta Björe (kommentatorn) så var det en hjärtattack eller en inre blödning då hon själv råkat ut för detta med en egen häst. Men inget är bekräftat.

Rebirth

Önskar att jag kunde göra som Zoey Redbird, huvudpersonen i bokserien House of Night, bara kalla på de fem elementen och känna sig som en ny människa med ny kraft och ork direkt! Eller ens bara ett hjälper henne med de föresten.. Men det kan jag inte men jag har min fläckiga prins ute i stallet, dock försvinner den positiva energin jag får från honom alldeles för snabbt, jag är som en gammal mobil vars batteri är så utslitet att istället för att ladda den var fjärde dag måste man komma ihåg att göra det varje dag om den inte ska slockna och dö.
.
Jag blir så dramatisk ibland. Igår va en bra dag! Evelina den fina fyllde hela 17 år, bara 364 (eller är det skottår nästa år?) kvar till 18 årsdagen :D Det hemliga uppdraget var att hon skulle få rida :D På min fläckiga prins :)) Nervös blev hon när hon fick ta av ögonbindeln och insåg var hon var men hon både skritta, trava och galoppera, helt själv! Asduktig va hon :) Så hon ville knappt hoppa av.. Sen drog trion vidare till bowlinghallen där Mandy vann över mig med 4 poäng :@ Grr... Sen vidare till Gondolino där vi åt mat :D Sen åkte dom två hem och jag fastnade vid Sims 3 Husdjur ;) Hoppas din dag var sjukt bra Evelinis, för det är du jävligt mycket värd! ♥
(Film från Evelinas tur på Ikaros kommer, men inte nu)
.
Idag har vi firat Peter, han fick tre presentkort på Racerdepån, ja han tycker om sin cykel. Sen åkte jag, mamma, Emelie, Lizzie och Tessie, Lizzies lillasyster som vi är hundvakt åt i helgen till stallet där jag klippte Ikaros, han var gudomligt snäll och på ovanligt pusshumör :) Har bara bakbenen kvar sen är hela hästen utom halvaa huvudet klippt :) Får se om jag klipper hela, beror på om han uppskattar klippmaskinen i öronen ;)
.
Väldigt långt och bildlöst inlägg det blev men när jag ändå håller på så vill jag bara säga ett sjukt stort tack till Amanda och Evelina som inte glömt av mig trots att jag varit så borta under en lång tid och gett mer bekymmer än glädje de senaste månaderna, det ni gör, står vid min sida mot alla odds, skulle inte många klara av eller ens bry sig om att göra. Ni är två av några få som jag öppnat mig för och det krävs sån enorm styrka från er att bara orka lyssna, bry sig och komma ihåg hur allt ligger till. Att ni orkar det kan jag inte uttrycka i ord hur mycket det lyfter mig. När jag tatuerar in Grace á toi á nouveau je respire i nacken, som betyder tack vare dig andas jag på nytt, så kan ni räkna med att ni hör till dom som jag vill hylla genom det budskapet ♥
.
Kan som avslutning bjuda på en väääldigt gammal bild på mig, måste vara tagen nån gång slutet av 2009 eller början på 2010, ungefär precis innan mitt fall som kan jämföras med från himlen till helvetet. Beniges typ var jag verkligen på den tiden och Sagan om Ringen nörd utöver Pirates då (checka halsbandet) ;) Hur gammal var jag? 16? Ja varsågoda, en 16-årig Melinda i sina bästa dar!
Jävligt kaxig ser jag ut o va åxå?
Nedan har vi en Melinda i september i år, utsidan visar inte så mycket, insidan is a mess. Men nån gång tar jag mig ur det här åxå, det måste jag. Och jävlar i havet vad stark jag kommer vara som person då. Jag längtar redan.

Mission:Impossible, höhö NOT!

Tjenare och goddag :)
Idag är det den 3 november och min kära far fyller... 46? Aa 46 år fyller han :D Så om fyra år bjussar han på en resa till Thailand :DDDD Gash vad jag älskar det landet! Dock har jag inte köpt någon födelsedagspresent, bara ätit fralla med nutella på (a) Malin och Erika fyller 24 idag åxå, grattis twinsen som fick mig att bli hoppgalen :D
.
Yeees, och om två veckor har jag sett Breaking Dawn part 1 hela två gånger :D (Jag ska se den två gånger på premiärdagen, nörd? Jao!) Och imorn är det den 4 november och Evelina fyller nästan arton :D 17 blir honom imorn iallafall och jag och MandyPandy ska ut på hemligt uppdrag med henne, hehe vad kan de vara tro? ;) Vet hur mycket Evelina äälskar hemliga uppdrag, och nej, vi ska inte åka och leta häst ;)
.
Jaja, idag slog jag rekord i att gå upp tidigt under lovet, gick upp 10.15 idag! Har annars släpat mig upp ur sängen runt klockan ett alla andra dar (a) Vad ska jag göra mer idag? Rida på min ko som är i hagen och antaligen smutsar ner sig nu för det regnar inte ute.. Jämt när det regnar så rullar han sig inte, han hatar blöt och kladdig lera, bra för mig! :D
Happ happ, hoppas att alla får en bra dag, pussen! :)