Converse All Star

Jag var duktig idag igen, fick stanna hemma från skolan idag med men var ändå vaken vid 8 så satte mig och läste sså jag inte skulle somna ;) Har kollat på tredje Scream filmen så nu har jag sett alla! Smart som jag är började jag med den nyaste men va fan ;) Skräckfilmer är de inte så noga med typ :P
Ska ut och rida en sväng på Ikaros sen åxå, blir nog dock lite kortare pass idag för foten protesterar lite.. Eller ja de är väl lättare sagt än gjort för så sa jag igår åxå ;)
Känns som jag inte ha något speciellt o berätta, pappa ska skicka in brevet till stiftelsen idag så nu får jag hålla tummarna! Och justee! Mina svarta Converse skor kom hem från England igår, dock får jag inte navända dom än men den som väntar på nått gott ;)
Alla vet väl hur Converse (tänk Amanda så blir ordet roligare)
ser ut men for the record liksom.

Och juste, den filmen kanske jag ska visa för alla fattar nog inte vad jag menar med tänk Amanda.
Spola fram till 3.20 ;)
Detta är ett utav fem filmklipp från crousingen i Falköping, de andra fyra finns att se här!
(Tryck på här)
Okej de va allt för nu, dags för lite Jigsaw massacre! Höhöhö
Jag håller på att bli en psykopat, dom säger ju att skräckfilmer gör att psykopater blir kreativa, iallafall i Scream.
Snart har jag nog inga bloggläsare kvar, ciao!

Which one is your favorite scarymovie?

Vaknade med världens skallevärk, som utvecklade sig till nån form av migrän? Vet inte riktigt men de har fortfarande inte gått över! Så de blir nog att jag får stanna hemma imorgon åxå.. Blöööö!
Vad har jag gjort idag annars då? Vilat och kollat på 3 av 4 Screamfilmer, höhö har dissat Saw nu ;) Och jag är nog lite konstig.. För varken Saw eller Scream är ju speciellt bra? Antagligen har jag kommit in i en period där jag typ tycker att se på människor som dör är ett bra tidsfördriv? De är pga skallevärken, jag lovar.
Bilden är en länkning, så tryck på den ;)
Bara för att jag vet hur mycket Amanda uppskattar sånt här ;)
Och nu sa jag inte vilken Amanda jag menar, mohahah!
När mamma kom hem från jobbet åkte jag iallafall ut till stallet och red på Ikaros! Första gången sen han kom hem till mig och de va för exakt en vecka sen :) Snacka om att jag längtat? U-underbart var de!
Nu ska jag fortsätta se Scream :) Puss!

Låt oss bli dom som försvann

Ciiiiaaaaooooo Bella!
Hihi jag läste ut Ljudet av ditt hjärta igår, om nån ville veta :) Tycker även här att dom inte gör Edward rättvis i filmerna.
-
Idag var jag i skolan, fick ta bilen dit :)) Tack pappa! Hämtade Evelina men när jag skulle åka stog polisen på danska vägen, så jag tog en omväg för o slippa dom (a) Var faktiskt redan sen! När jag väl kommer ut på stora vägen hamnar jag bakom två lastbilar med en traktor på och dom kör i typ 70? På en 90 väg! Katastrof! Så när dom väl svängde av hade jag ännu mer bråttom, vilket resulterar i att jag hinner ikapp två lastbilar till! Jag svänger tillslut in på Evelinas väg och kör nästan rakt in i sopbilen, dock stog den på vägen bredvid men såg fan ut som att den var precis framför mig!
Hämtar Evelina och vi kommer till skolan prick 10, klassen kolla på film till 12 typ och sen skulle klassen fotas :)
Lånade några bilder från programmets sida på Facebook :)
En rätt bra klass de där alltså :)♥
-
Och en suuuperrolig nyhet! Pappa ringde till ännu en läkare imorse så var där vid halv tre idag :) Och han sa att jag fick rida igen!!!!! Wiiiiieeee!!! Dock sa han även att jag hade kunnat rida hela tiden, jävla skit men aja gjort är gjort!
Nu måste jag ruuuuuuusa! Ha de bäst sötnosar! ♥

Some people get the truth

Tjena och godmorgon. Ehee, NOT!
Hmm..
Men, hej iallafall :D
Ska snart ut till stallet en sväng och borsta lite på Ikaros. Imorgon är de skola igen, dock en cepelugn vecka men det behövs! Imorn ska klassen mellan 10-13 kolla på film och chilla, på tisdag & onsdag ska programmen på hela skolan göra saker ihop, vad media ska göra vet jag inte ;) På torsdag och fredag är alla medielärare i Stockholm så på torsdagen börjar jag vid halv 10 tror jag? Har matte och sen engelska sen slutar jag 12.15 :) På fredag börjar jag 8 med matte och slutar 10.35 med engelska, nice huh?
Undrar om jag själv kommer komma ihåg allt det där..
Haja de blir fiiint! Blö.
Hejdå.

Not quite according to plan

Ciaoooo!

Har faktiskt vart vaken sen 07.15.

Varför?

Morgonfodring+utsläpp.

Det regnade och jag fryser.

För Peter öppnade altandörren när de är minus 10 grader. Typ. Nu checkar han in Jack Sparrow, bra kille de där. Jack asså.

 

Jahapp. Jag är lite sugen på OC faktiskt.. Längesen.

De bästa med o kunna filmer utantill är att de räcker med o lyssna på dom för o se den! Fattar nån? Just nu spelas musik från filmen och nu kommer Will gående i bojor.

Hm ska sluta..

 

Igår fick jag en strååååålande ide (av någon anledning kunde inte en prick över eet funka så eh ja ni fattar nog vad jag menar ändå), nu ska den bara bli av heheh :D

Såhär ser jag ut just nu, dock får ni inte se ögonen, inte hälsosamt liksom ;)
Checka i bakgrunden så syns en söt liten bild på mig och syster från när vi var i Turkland, de va 6 år sen så jag fyllde 12 under tiden vi var där :)


Här är en bild på halsbandet jag fick i 18 årspresent, berlocken av
Felicia, Michelle, Ronja & Daniel och kedjan av Magnus & Linda :)
Visst är det fint? :D

Vi mot världen ♥

Jag har helt glööömt! Jag har ju fått hem en häst!! Det blev den som jag skrev tidigare att jag kanske hade på gång, när jag skrev det så återstod bara veterinärbesiktning men jag var helt kär i honom :) Han heter Källebackens Ikaros, är en skäck född 2000 och gått 1,20 hoppning. Korsning mellan Quarter och fullblod och världens underbaraste!
Här är en bild som är tagen ungefär 5 min efter att veterinärbesiktningen var klar :)
Dock får jag inte rida på honom pga mitt jävla knä! Gaah! Men men ;)

Som min tro på en ingripande gud

Hmm vad ska jag säga? Som ni vet så är mitt knä och fot på högerbenet inte bra och i torsdags var jag hos sjukgymnasten som undersökte o grejade plus gav mig några övningar jag skulle göra.. Han kan inte utesluta att det är en ledinflammation och jag sa ju att värst är det i foten, när jag ska gå på den, benet gör inte så ont men det är fortfarande hur svullet som helst -.-
På morgonen är de värst då jag inte ens kan böja på foten och eh jaa sjukgymnasten sa att jag inte får rida förrän jag klarar av en hel dag utan att det gör ont någonstans. Alltså när jag går upp ur sängen ska jag kunna vandra på som vanligt direkt utan att det gör ont.
Så nu när jag äntligen hittat en häst som jag längtat efter, längtar efter att rida på, och jag menar när hände det senast? Typ i början när jag hade Lillen? Ja då får jag inte rida! Och jag kan ju ärligt säga att jag vet snart inte vart jag ska ta vägen, när fan blir det lite medgång egentligen?! Så jag får bara säga förlåt till alla stackare som är runt omkring mig för att jag är helt jävla annorlunda, jag håller seriöst på o bli galen och får panik var 5:e minut för att jag inte kan göra mer än att träna knäet och foten, använda ordentliga skor, äta värktabletter och vänta.

Nästa gång jag galopperar över ett öppet fält så att fartvinden gör att tårarna börjar rinna, ja då kommer jag att fortsätta med att börja gråta hysteriskt. Av lycka.

Just love me and show me that you're there.

Men älskling vi ska alla en gång dö

Idag har min lilla kanin Busan fått somna in. Hon hade i söndags kväll fått en stor böld under ena ögat och det visade sig komma från att det var fel med kindtanden och väldigt allvarligt så vi fick avliva henne..
Hon blev 8 år gammal, vilket är väldigt mycket för en kanin så.. Men ändå, lika jobbigt för de..
Vila i frid, kommer sakna dig ♥

En sista buss i regnet sen får man gå

Okej vad ska jag säga? För två veckor sen så vaknade jag med ett svullet högerknä, helt utan anledning för jag hade verkligen inte gjort någonting, inte sträckt mig eller nått. De va så svullet att jag inte kunde böja det vilket ledde till att jag belastade högerfoten fel så fick så ont i den att jag inte kunde gå överhuvudtaget, när jag böjer den så gör de ont men kan stödja på den o allting. Mamma tvinga mig och åka till sjukan och kolla upp detta för jag käkade Voltaren i fem dar men inget hände. Läkaren säger då att jag är plattfotad och måste åka till KSS och fixxa specialutformade skoinlägg, använda knäskydd och käka nya painkillers. Och inte rida förrän det slutar göra ont. Jag höll på o döda henne, nu när jag kanske har hittat en häst! GAAAAH

Men brukar jag göra som läkare säger? hmm.. Kanske i två dar sen går det inte mer så jag kommer rida ändå. Trots att ledbanden i knäet kan gå sönder. När jag slänger över benet över sadeln, själva ridningen skulle tydligen inte vara så farlig? Hm.

 

Beställt ett par svarta converse åxå, på tiden för jag har bara converse med rosa på och det är typ två toppar som absolut inte går o ha till så var tvungen (a) hihi!

 

Fick två försenade 18 årspresenter igår åxå! En Thomas Sabo halskedja av farbror Magnus & Linda, och ett SNÖ armband av Hanna & Åsa :))) Tack tack tack!

 

Emelies konfirmation var igår åxå, bjuder på en bild ;)


Amina, Emelie & Sara

Nu blire nån film! Köss!

18 and life you got it, 18 and life you know

Herregud vad slarvig jag är! Jag har ju inte visat mina födelsedagspresenter! Slänger upp bilder på dom lite snabbt nu för måste börja gör mig i ordning för o åka på kalas vid 6..
Drar dagen lite snabbt, kollat Dag-Otto på förmiddagen sen dra till Grevagården och SM för o titta på Li när hon tävla, hem, skjutsa Emelie till stallet, hämta mamma och hon o jag drog upp på stan och nu sitter jag här.
Blommor av lite olika :)
En korg från Netto med alla möjliga saker i, plus en pommac-flaska fick jag av Felicia, Ronja, Michelle & Daniel :) Var typ två armpuffar med olika hälsningar på, knäckebröd, böcker, kockelijomocksmedicin (gjorde ett gott försök till o stava där) översättning=godis, reseplåster, en lakritsklubba från en Michelle som vet hur mycket jag älskar lakrits och ett sånt där fint hawaii-blom-halsband men efter lite för vild dans så försvann några blommor..
Hmm..


Alla presenter som var i korgen, plus..


En suuuperfin berlock från Thomas Sabo! Tuuusen tack! :)) igen ;)


Linne med jättemycket öppet på sidorna ni vet, halsband och nagellack fick jag av Matilda & Moa :)


Bakistabletter, godis och en martiniflaska (som av någon anledning saknas på bilden) av Jensy, Jensan & Zofia :)




Choklad och en skrapad vinstlott av Casper, Erik och Martin :)


Choklad (som mamma åt upp) av Joel & Samuel :)


Två små baccardi flaskor av Lena & Linda :)


Detta fina Pandora-armbandet fick jag av Filip och berlocken, också Pandora fick jag av min syster :)

Massa tack igen för en underbar födelsedag och alla fina presenter!
Dock finns det ju en present kvar men, den kommer i ett eget inlägg :)
Nu måste jag ruuuuuuusa, puss!

Grace á toi á nouveau je respire

Jag är så frånvarande att jag skäms, och detta gäller absolut inte bloggen bara utan även i mitt verkliga liv! Så jag vill bara säga förlåt till mina kompisar för att jag befinner mig i en helt annan värld, som bestått av kaos men kaoset blir kanske harmoni snart, hoppas som en jävla galning på detta nu!

Så kanske lagom till skolstarten är min hjärna reparerad igen :)

Eller jaa, förmågan att koppla ihop olika saker lär väl fortfarande vara lika förvirrad, eller kanske har den blivit bättre fetrsom jag kanske inte är så förvirrad längre! :)))

Hm jaa vi får väl se ;)

 

Tänkte bjuda på några bilder jag tog i lördags på Elsa och min förra ponny Tom som var och tävla på ridskolan! Dom blev 2:a i LCn och tyvärr ett stopp i LBn men duktiga som satan är dom fortfarande!


Omhoppning
En glad Elsa efter målgång :)
Ärevarv
Haha typiskt Tom och bli helt galen under ärevarv ;)
De va allt, btw, rubriken är något jag vill tatuera!
Puuss

Om jag kunde drömma, skulle jag drömma om dig

Idag är ingen vanlig dag. För exakt ett år sen så stog jag framför scenen i Trädgårdsföreningen och skrek som en galning åt Kent som stog där. Herregud att det redan gått ett år? Snart får deras break va slut faktiskt.. Dock ska jag se Bilar 2 på bio snart för nånstans i mitten av filmen sjunger Jocke Berg låten Då det känns perfekt hihi :))

Matildisen åkte härifrån för kanske nån timme sen, då hade vi kollat på skräckfilmen När lammen tystnar, dock var det mest jag som tittade och beskrev i slutet ;))

Och hon hade med sig en påse med presenter till mig för att jag tagit hand om Felicia! Jag fick hårinpackning, så att jag skulle slippa klippa mig hehe (a) Sen fick jag lösögonfransar, dekorationer att sätta på naglarna, ett suuperfint armband, tuggummi, en rosa pincett med blommor på och en stoooor kram :)) Suuper tack men det är fortfarande alldeles för mycket :)))

 

Nu ska jag.. Läsa När jag hör din röst! Läste ut Om jag kunde drömma igår för 10:e gången och fy fan vad dom har gjort filmen orättvis, hade glömt av hur underbar boken är och hur fel dom tolkat Edward i filmen. Jag höll ju på o spricka flera gånger bara för att han är så underbar! Gaaaash! Tänker aldrig eller väldigt sällan se filmen i fortsättningen :)))) Plus att min Edward är den som skulle få alla att svimma istället för att skrika ;))

Puuuusss!

 

Glömde nästan, imorn ska jag på hemligt uppdrag, wish me luck..

Är fan nervös!


Dom skulle vilja vara som oss

Godkväll

Var uppe vid 05.40 imrose för o bege mig mot Hammarö (Karlstad) och prova en häst som skulle tävla där plus kolla på Sofie :) När vi kommer dit ät inte hästen där för igår kväll hade säljarens mormor dött :( Skittråkigt verkligen och jag hade verkligen sett fram emot att få prova den här hästen.. Och vanligtvis står den i Bollnäs mellan Sundsvall och Gävle så det är ju ingen endagstripp direkt :/

Förlåt men y fan vad trött jag är på o leta häst! Räknade ut att från första gången jag letade stor häst (efter att jag sålt Tom) fram till nu har jag provat 26 olika hästar, det här skulle blitt den 27:e. Och den här gången får de fan inte bli fel..

 

Hur som helst så ska jag dra mig mot sängen och läsa boken om Bella & Edward för 10:e gången? Kommer aldrig tröttna på dom böckerna alltså :)) Och i höst ska jag dra med en viss person på hemligt uppdrag har jag bestämt! Är sjukt sugen ;))) hehehheh (elakt skratt)

 

Okej dags o gå o lägga sig, puuuss!


Tom o Jessica
I miss you

Men det finns nått där som bara måste bli sagt

De ör sommar, då behöver man inte blogga så mycket.

Har iallafall hand om Matildas ponny denna veckan :) Så i förrgår red jag ut för första gången sen förra våren. Det var en känsla som jag längtat ganska mycket efter men det kommer ändå vara helt fantastiskt när jag gör det på min egna häst nästa gång. Den senaste egna hästen jag red på var Tom och honom sålde jag i februari 2010?

Dom säger ju att jobbiga saker makes you stronger och visst det är sant men fan så jobbigt det är o vänta! Be patient. Hm.

 

Idag har jag samlat en miljon vuxenpoäng! Jag gick upp halv 10 trots att jag gick o la mig halv tre, åkte upp till stan och hämtade ut pengar, bokade en synundersökning så snart får jag nya linser. Sen åkte jag o syrran o handla och jag skjutsade henne till stallet, sen lagade jag mat. Åså har jag rensat gräsmattan från maskrosor. Jag är ganska duktig. Eller jätteduktig :D

 

Secret mission imorn, hehe, tvungen o reta en viss person lite (a) Secret mission betyder hemligt uppdrag på engelska ;)

 

Och idag införde min pappa en regel: jag måste skruva ner volymen på bilstereon innan jag lämnar bilen. För han blir vettskrämd när Jocke Bergs ljuva stämma skriker ut ord i bilen så han får tinnitus på 5 sekunder. Jag tycker dock det är ganska rogivande :))))))

 

Puuuuuss!