Med representanter från hela världen

Jag längtar såhäääääär mycket till sommaren 2011, för om det blir som jag vill och hoppas åker jag inte bara utomlands till Italien utan även till två länder till (a) Men säger inget mer förrän det är 100 % säkert :) och gud vet när det blir, en dag innan? Haha.

Jag sitter och tittar på Halv åtta hos mig och kom nu på att jag ätit en macka idag. Brukar nån mer än jag bli lite hungrig av att titta på matprogram när man inte ätit på hela dagen? Vissa blir kanske hungriga av att tänka på mat? Min mage brukar iallafall vara tyst när dne är hungrig, medan andras pratar till sin ägare. Fast sånt är mycket roligare än tysta magar :D Fast inte för ägaren då för han/hon är ju hungrig..

Efter halv åtta hos mig är det Rolandz bjuder upp igen, 20.00 på fyran. Robert Gustafsson! Påtal om Robert så fick jag kramp i tån i helgen. Det var hemskt. Fast egentligen har det inget med Robert o göra. Eller jo lite, men de orkar jag inte berätta nu. Lååång historia!

Nu börja det igen :)

Welcome to Port Royal, mr Smith

Tjenaretjenare, här sitter jag såhär på morgonkvisten och har det bra. Fy satan vad det snöade igår eller? Är det fler än vi på Erik Dahlbergsgatan som är halvt insnöade? Tänk dom som bor på landet.. Jösses.

Vad gör jag då? Jag har sovmorgon och behöver knalla iväg till bussen först om 25 min så jag sitter och kollar på Pirates of the Caribbean 1. Fick in den i DVD spelaren igår när jag och mamma diskuterade tatuering. Och nu vet jag exakt hur den ska se ut :) Riktigt kul, har man väntat i 7 år, nästan 8 till o med så är man redigt sugen vid det här laget!

Snart kommer kommendör Norrington säga may I have a moment i filmen. Förlåt. Nu sa han det. Förlåt igen.
Nej nu ska jag väl kolla fejjan lite snabbt, hihi, innan jag beger mig ut i vinterlandet. Ha en bra dag!
På schemat idag:
11.25 - första lektionen samhäll
14.25 - sista lektionen svenska
Slutar vid 15.00 idag :)

Det som är bra med vintern är att Evelina inte kan åka moppe på morgonen så jag får en bussmate en bit hem :)

Well, well, Jack Sparrow isn't it?
Captain Jack Sparrow, please
I don't see your ship, captain
I'm in the market, as it were.

Haha, han är så jävla cool.
Jack Sparrow, eller Captain Jack Sparrow of course. Nu ska jag sluta.

Scream like never before

Jag är nått så sjukt down just nu. Fy fan vad jag hatar den här halvan av året. Hösten är bara mörk och regning. Vintern eller iallafall den här är så kall att man inte vill gå utanför dörrn förutom när man måste.
Hur inihelvetes mycket snö ska det komma egentligen?

Jag drömde i natt att jag vaknade och ute var det sol, torrt på asfalten med bara några snöhögar här och var som håller på o smälta bort. Om man skulle öppnat dörren skulle man hört ljudet av fågelkvitter.
När man öppnar dörren nu är det tyst, bortsett från vinden som innehåller kalla snöflingor. Kul.

Och vad finns de o göra?

Varje gång jag tänker på det kommer känslan av att något hugger en kniv i magen.

I've seen your dreams, Ronald Weasley

Helt ok dag. Vaknade 08.10 av mig själv (!) skitpigg men lyckades somna om. Vaknar igen 09.45, tänker njae de är lördag jag vill sova nån timme till.. Blir väckt kl 13.10 av Peter som upplysre mig om att jag sovit i 13 timmar och att det är dags o gå upp.

Då gick jag upp, typiskt att det ska vara snö för då får ögonen en chock när dom tittar ut. Det ärcker med sjukhuslamporna jag har i mitt rum (lysrör).

Hur som helst, syrran hade köpt ett nytt The Sims 3 spel så jag lyckades övertala henne om o få spela lite :) hihi jag gillar o inreda!

Sen när klockan blev fyra åkte jag till tågstationen och mötte Evelina :) Vi skulle ta oss vidare till Skövde med 16.11 tåget för o knalla till bion, hämta ut biljetter och sen fördriva tiden fram tills att Harry Potter och dödsrelikerna skulle börja 17.45. Vi går hur som helst till spåret, där vi möts av texten NY TID och tåget är försenat till 16.23. Vi går tillbaka, går upp igen, denna gång NY TID 16.28. Va i hela helvete tänkte vi för vi var tvungna o va på bion senast kl 17 annars riskeras biljetterna o säljas till nån annan. Men till slut kom tåget och det fick bli powerwalk till bion (och jag höll på o ramla mitt på gatan på cupen). Evelina kom iallafall på attt gång går väldigt fort.

Hon tyckte nog att den var bra men man måste tänka så mycket första gången man ser den så hon tycker nog den är bättre andra gången åxå ;)

Nu har jag ätit mat och ska hitta på något spännande.

Ron Weasley är min favorit iallafall.
Rupert Grint,Harry Potter,Deathly Hallows,HP7,Ron Weasley,hot

Och i mitt land så får man inte va för mer

Idag fick jag med mig en mysko sak hem, den följde efter mig och visade sig vara Michelle. Hon sitter nu på mitt golv med Jocke (gitarren) och försöker lugna sina nerver efter Saw filmen. Popcornen tog slut efter halva så dom funkade inte så länge. Nu undrar hon varför det är ljust där vinnarna av Postkodmiljonären presenteras. Jag förklarade att det var för att dte är inspelat på dagtid. Då undrade hon hur det kunde vara så. Det hade jag inget svar på.

Jag har ätit pizza, dock bara en fjärdedel, mer fick jag inte ner. Men det var gott sålänge det varade :)
Nu ska jag göra något annat, ta en sup Coca-Cola kanske.

Captain Jack Sparrow.. Han är min favorit. Helt klart.

Snälla gråt när ingen ser

Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak ♥

Sitter i skolan, vi har precis varit i domkyrkan och lyssnat på Musikens Vänner och OP (kan inte stava det fullständiga namnet). Den kyrkan är ganska cool.
Nu sitter vi i datasalen, igen, och väntar på att tiden ska gå. Först ska vi ha engelska sen medieproduktion x2 och matte. Sen får jag åka hem och heeelg!
Puss på alla :)

Sky is the limit

Jag vet vad jag verkligen vill göra innan jag dör. Jag ska se England. Och Irland. Och USA. That's it. Och uppleva det underbara och unika med dessa länder.
Something to look forward to.

Hälsa på Johnny Depp på Madame Tussauds i London vore ju inte fel.
Jag lånade bilden av min kära lillebror (typ) I hope you don't mind :)


Och åka den riktiga Pirates attraktionen i Disney World, Orlando, Florida


Men det finns så mycket annat åxå, bara att se alla undervara byggnader i London och Oxford.
Shit asså.
Drömmar är till för att förverkligas

Det finns inga ord

Varning för fruktansvärt oseriöst!

What the Black Pearl really is, is freedom

Smilet vid 1:42
Den allra första bilden i filmerna på Jack Sparrow vid 1:47 (love)
Springstilen vid 1:59 (I'm not drunk, I'm just trying to walk like Jack Sparrow.)
Det är kärlek för mig.

The Dutchman must allways have a captain

Viktor, du är förlåten för att du delade med dig av den här länken.
Det krävs inte mycket för att göra mig glad igen :D

Tänk vad man kan göra med en liten kniv

Sitter i skolan och har dte ganska bra :) Dagen började med att vi (jag, Elof och Delphine) började jobba med grupparbetet om Australien. Jag känner en som är avundsjuk. Hon heter Amanda tror jag..
Imorse var jag så sjuuukt trött! Sov som en stock på bussen, brukar aldrig göra det annars. Och bussen var sen åxå så kom 10 min försent till skolan, great.
Hemskt vad jag hoppar mycket här. Hur som helst efter grupparbetslektionen (som egentligen skulle vara foto) så hade vi Expo med Katharina. Nu ska vi skylta skyltfönster och det är rätt kul faktiskt :) Jag och Delphine började skissa på hur vi ville ha det.
Sen kom mediekunskapslektionen med Erica.. Dags för hela klassen o göra prov på samhäll och mediekunskapen igen.. Men dte gick faktiskt bra! Bara typ två frågor som jag kände mig osäker på resten kändes bra. Och bara för det så kommer det säkert att gå jättedåligt.. Nej nej inte tänka så, jag är bäst :D
Nu ska Evelina visa hur man får igång micken på mac datorernas webbkameror så om ni har tur blir det en videoblogg sen, dock inte seriös för fem öre ;)

The King and his men stole the Queen from her bed

Lite bilder från idag :)

Evelinas fina teckning hon gjorde till mig idag på mattelektionen

Min egna ingång men insåg att jag nu måste börja gå den vanliga vägen.. Dumma snö!

Lina stoppade in en ballong under luvan idag i kyrkan. Hon såg ut att vara lång

Jag tänkte på likheterna

Varir i skolan idag, heeelt slut på bussen! Beror nog på att jag höll på o ramla femtioentusen gånger, så det tog ju på krafterna. Det har snöat och blåst HELA dan. Usch vad är det här för land? Dessutom är det farligt när man inte ser var trottoarkanten är, för det är den som sviker mina fötter och dragningskraften drar ner mig ett snäpp utan förvarning.

Kom hem, pluggade lite innan jag vandrade iväg till kyrkan för o börja va med i ungdomsgruppen igen :) Höll på o dra på arslet ordentligt när jag skulle gå över gatan (åså skulle jag springa åxå av någon anledning). Men jag klarade mig, dock måste det sett väldigt roligt ut när jag halkade runt där som en liten kanin. Eller som Bambi kan man åxå säga.

Nu har jag tänt massa ljus i mitt rum så det blir lite varmt här också ska jag kolla på Maria Wern :)

Monster

Sitter i skolan framför en dator. Ganska uppenbart annars hade det vart svårt o blogga.
Ska snart börja, var här klockan 8. Varför? För jag fik ett sms i måndags där de stog att vi skulle ha obligatorisk mattelektion nu på morgonen. Hade vi det? Nej.
Nu ska jag ha mediekunskap, sen matte sen ska jag åka hem :)
Undrar just hur man får igång webbkameran på den här datorn..

Save me, make it go away

I want to be normal, I want to feel safe
Waking up screaming, it's always the same.
I don't want to turn off the light
Hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything's ok.
Show me there's a way to beat the monster
Save me, make it go away.

I'm trying to wash of the stains,
try not to think about the pain
I know I've got no place to hide,
God knows the times that I tried.


Känslan av att det saknas en pusselbit, men man har ingen aning om var biten finns.
boys and girls, or whatever.
Men jag trivs med att vara mig iallafall (:


I was made for you

Bjuder på ett underbart låttips
Brandi Carlile - The Story

Nu ska jag titta på halv åtta hos mig där dom är i Piteå (min pappas släkt är bosatta där).

They crash around me

Tänkte svara på 60 frågor. Får väl se om nån kommer höja på ögonbrynen när ni läser svaren ;)

1. Hur gammal är du om fem år? 22
2. Vem var den sista du träffade? min mamma
3. Hur lång är du? 170 ganska exakt
4. Vilken var den senaste film du sett? The Duchess 
5. Vem ringde du senast? mamma var det väl
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Haha chill :D vetu vad min syster sitter och säger? :O" till Felicia Berger
7. Var är dagens planer? ta en dusch och sätta på en film
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? jag smsar mycket mer än vad jag ringer så
9. Ska du gifta dig? haha, den som lever får se
10. När såg du senast din mamma? förut i tvättstugan när hon stormar in och stör mig i min solariesömn.
11. Vilken ögonfärg har du? väldigt blåa
12. När vaknade du idag? vid 08.30
13. Har du någon gång hittat en katt? aa en gång, dne hade blivit påkörd och ena ögat hängde utanför ögonhålan :(
14. Vilken är din favoritplats? Thailand! om man snackar utomlands iallafall
15. Vilken plats föredrar du minst? Sverige när det är snöstorm
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? utomlands
17. Vad skrämde dig som barn? bl.a när min mamma blev sjuk.
18. Vem fick dig att skratta senast? min syster
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? öh vad fan är det för nått? (orkar inte googla)
20. Har du stationär eller bärbar dator? laptop
21. Sover du med eller utan kläder på dig? det beror på vad temperaturen är i källaren.
22. Hur många kuddar har du i sängen? två, ibland tre
23. Hur många landskap har du bott i? ett, eller nej jag har ju tillbringat en vecka dom senaste fyra åren i skåne så två
24. Har du någon gång spytt på fyllan? öh aa.. 
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota! men med ett par flipflop nära till hands
26. Är du social? Jaa eller det beror på om jag vill vara dryg eller inte
27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry's Phish Food
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara till framtida lägenhet och bil, plus shoppa kläder. Sen åka utomlands.
29. Tycker du om Kinamat? Mja, nja aldrig ätit det ordentligt
30. Tycker du om kaffe? Latte går alltid hem! :D
31. Vad dricker du till frukost? Om jag är trött te, om jag är pigg pärondryck
32. Sover du på någon särskild sida? Finns det mer än en sida i en 90 säng?
33. Kan du spela poker? Har kunnat spela Texas Hold'em
34. Tycker du om att mysa? Jaa de är mysigt :*
35. Är du en beroendemänniska? haha klart, iallafall när det gäller Pirates of the Caribbean! Och Kent..
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja de gör jag :)
37. Vill du ha barn? nej.
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, tyska, liiite italienska
39. Har du någonsin åkt ambulans? jao, tre gånger är jag väl uppe i nu
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool tror jag, då kan man inte drunkna. Eller iallafall inte för att vågorna dränker en. 
41. Vad spenderar du helst pengar på? förut var det hästsaker men nu är det kläder, nöjen.
42. Äger du dyra smycken? dyra och dyra men jag har ett som ingen annan har :)

43. Har du någon gång testat narkotika? nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? popcorn<3
45. Vem är den roligaste människan du känner? haha oj. min pappa. men en stor gnutta ironi. nej men det är många som får mig o skratta :)
46. Välj ett ärr på din kropp? på min hand efter ett kattbett för två år sen.
47. Vad har du för ringsignal? Jack Sparrow's theme från Pirates of the Caribbean

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? aa nånstans har jag väl de
49. Flirtar du mycket? nej kan jag inte påstå
50. Vart togs din profilbild för din blogg? ute i min trädgård på maratonrock i somras.
51. Kan du byta olja på bilen? inte än (a)
52. Har du fått fortkörningsböter? haha nej men mamma klagar alltid på att jag kör för fort (vilket jag gör ibland)
53. Vilken var den senaste bok du läste? Harry Potter och Dödsrelikerna
54. Läser du dagstidningen? Ibland när ögonen orkar
55. Prenumererar du på någon veckotidning? hepp
56. Dansar du i bilen? öh ganska svårt eftersom man måste sitta i en bil. Jag har ingen dansbil
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix FM
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Extraverserna till Mannen i dne vita hatten (16 år senare)
59. När var du i kyrkan senast? De va väl Mariakyrkan i Polen tror jag? Och de va förra sommaren
60. Vilka personer utmanar du? Dom som känner för det


Isola, ö

America's Top Model final på tv sen blir det solariet, evigheter sen.

Kent är bra.


För du är som jag när du dansar

Hallå världen

Idag har jag börjat dagen med att gå ut på morgonpromenad i snöstormen med Lizzie. Hon tyckte det var kul, jag tyckte det var kallt.

Nu har jag precis tittat klart på dokumentären "Så nära får ingen gå - ett år med Kent" och jaa ganska tufft att dom lever kvar än idag.
Jocke Berg avslutade det hela med att säga:
Det viktigaste är att göra musik som till och med dom som hatar oss inte kan förneka är bra. Det är då man kommit nånstans. Eller att dom som hatar oss hatar oss ännu mer bara för att det är så jävla bra.

Vi hörs


Haircut


Jag tror att jag, Samuel och Felicia var Lisas stora förebilder på den tiden.

Varför jag helt plötsligt la upp en ett år gammal bild var för
1. Vi ser så coola ut. Och är coola.
2. För att Felicia framkallade det genom att lägga upp dne på sin blogg.
3. För att mitt hår är fint och najjs på bilden (tack Lisa)

Påtal om hår så har mitt hår blivit fint idag igen, jag besökte JonnaÖstmans och nu ser jag helt okej ut igen :) Och det bästa med henne är att hon klipper av det slitna, men det märks inte. Inte ens jag märker det. Och då är det bra.
Slänger in en cambild sålänge.Inget liv

Min pappa, min hund och min syster står och kastar snöboll på mitt fönster. eller inte hunden då, hon tar bara åt sig äran. Fönstret ligger i jämnhöjd med gräsmattan så dom behöver inte ens sikta. Ett tag trodde jag att dom planderade jatt jag aldrig mer skulle få skåda dagens ljus. Men jag kan ju för all del göra något annat fram tills snön smälter bort.

Innan syrran gick ut kom hon ner med en sån här läbbig manick.

Hon smög dessutom med den ner och skulle väl prova den på mig trots att hon mycket väl vet vad jag tycker om såna. Jag skrek iallafall. Och det var inget glädjetjut om nån nu började tro det.

Once upon a time..

Aneldningen till att jag varit så frånvarande (har inte slått på datorn på hela helgen) är för att jag köpte en bok i fredags och det var den det senaste inlägget handlade om. Som sagt jag köpte dne i fredags och läste första kapitlet när jag kom hem från Oden Cup natten mellan fredag pch lördag.

I lördags vaknade jag av att ledmotivet till Pirates of the Caribbean började spela från min mobil. Tänkte snabbt och kom fram till att jag inte ställt något alarm, nej utan det var Michelle Kallins ljuva stämma som glatt frågade vad jag gjorde när jag svarade i den ringande luren. Ganska sömndrucket "sover" fick hon till svar.
Hur som helst ville hon upplysa mig om att det var dags att gå upp för vi skulle till Göteborg och shoppa plus se Harry Potter, igen. Jag lyckades (av misstag) få med mig Harry Potter boken. Det gick bra att läsa på tåget sålänge Michelle fick låna min iPod. Det kändes nästan som att vara barnvakt, "här unge och var tyst". Men sen dog batteriet och det var svårt att koncentrera sig på innehållet i boken när Michelle fick tråkigt. Tillslut slog jag henne i huvudet. Då var hon tyst en stund.

När vi går av tåget åker en isande vind genom magtrakten på mig (jag ska nog bli författare för övrigt) och jag inser att jag glömt Peters bankkort hemma! Och eftersom jag betalat våra biljetter med det så var jag tvungen att ta med det annars skulle vi inte få ut biljetterna. Ringde hem till mamma och bad om kortnumret och med hjälp av en snäll arbetere på bion lyckades vi få biljetterna iallafall.

Vi vandrade runt på Nordstan och Femman i x antal timmar. Jag hittade en klänning, ett par jeans och en mask. Sen ville vi fördriva tiden (bion skulle inte börja förrän 21.30) så vi gick till en restaurang för o käka mat. När vi skulle betala notan kläcker Michelle: Det blir 260 så här har han 320! Haha herregud.

Sen sluta det med att vi fick stressa till bion för vi gick vilse i Göteborg efter att ha varit på ett kafé nånstans i staden (där vi förövrigt uppfann ordet incariabinoscretemykklénastren). Filmen var tuuuuuusen, näe tio föresten det låter mer realistiskt, gånger bättre i Göteborg än i Falköping. Så alla som bara sett den i Falköping, se den på en riktigt biograf annars har ni inte sett filmen, inte egentligen.

När bion var slut var det 30 min kvar tills tåget hem skulle gå. Det fick bli powerwalk från Filmstaden Bergakungen (ligger mellan Scandinavium och Ullevi) när vi insåg att det inte gick några spårvagnar. På vägen gick vi förbi Gamla Ullevi som förövrigt är en Kent låt (ordet Gamla Ullevi är en länk i det här inlägget). Bra är den åxå och det upplyste jag Michelle om. Vi hann iallafall till tåget med 5 min marginal.

Igår var det söndag och jag var uppe hos farmor&farfar och åt mat, resten av dagen fortsatte jag läsningen av Harry Potter. Jag hade väl kommit till kapitel 6 då och idag kl 15.10 var den utläst :) Så nu vill jag se filmen igen för att njuta av att veta hur alltihop kommer att sluta.

Snipp snapp blablabla så var sagan slut.

1999-2011

Hemma från Oden Cup nu, de var kul :) Jag är helt jävla slut så nu tänker jag lägga ner mitt huvud på kudden och sova. Kanske skriver mer om kvällen när jag vaknar.

Imorgon åker jag till Göteborg med min Michelle och ser på Harry Potter & Dödsrelikerna, igen. Förövrigt köpte jag den boken idag, nån som vågar giss apå hur snabbt jag kan läsa ut den? ;)
Nu sk ajag läsa lite innan jag sover bara för det, puss!

Och väntar på känslan

Idag är det fredag. Det har gått fort.
Idag har varit en skrattig dag. En såndär dag när man skrattar 24/7 känns det som. Åså har jag köpt cupcakes som Felicias & co förening sålde idag. Det var gott :)
Idag har vi haft svenska, engelska, medieproduktion x2 och nu ska vi folosofiera på mattelektionen. Fats vi ska ha vikarie idag. Undrar om hon kan ta livet med en klackspark eller tvingar oss o räkna. Den som lever får se.
När jag åker hem så är nog Evelina med. Amanda kommer sen, tror jag. Vi ska på Oden Cup med Matilda. Fast innan det ska jag köpa mappar och boka klipptid.
Viktor Elof är jävligt störande. Puss!

Som om jag bryr mig

Eh ja.

Jag klättrar på väggarna.

När man aldrig har haft det så har man inget att sakna. Så ser jag på det.

För mycket fritid åt min hjärna att fundera över sånt som är livsfarligt för mig att fundera på. Helgen blir bra. Nästa fredag är det mangos. Det blir bäst.

mina vänner är jävligt bra ♥


Om exakt ett år har Breaking Dawn del 1 premiär på bio. Alltså första delen av sista filmen i Twilight serien. Börja nedräkning.

På det här jävla språket

Tjänna!

Hann ju inte skriva om vad jag gjorde igår men gick i skolan, började 11.00 slutade 14.00. Hade mediekunskap och matte med en vikarie på matten som inte gillar skolkataloger? Märklig människa.
Åkte hem, pluggade lite till mediekunskapsprovet vi hade idag innan jag åkte iväg och mötte Michelle. Vi gick till Lilla Blå och tog en innan vi gick vidare till bion och såg Harry Potter :) Tänker inte berätta nånting om vad filmen består av men det är ganska mycket "inkörning" till del 2 känns det som.. Men den var helt okej! Jag var superdupernära på o börja lipa två gånger. Nu säger jag inte mer.
Jo en sak till. Jag ska läsa boken nu ;) Och att jag ska se den på lördag igen. Med samma människa.

Idag började jag skolan 8.00. Hade foto. Berit visade bilder från när hon åkte den där skiitlånga järnvägen genom Ryssland. Minns inte vad den hette. Som typ inkörning på det arbetet om världen vi ska börja med på samhällskunskapen.
Sen hade vi expo, Erica hade hand om lektionen. Och hon är teorilärare men hon tog uppgiften på stort allvar, höhö maktmisssbrukare typ. Näe men vi lottade in oss i par för vi ska skylta skyltfönster :)
Sen mediekunskap, hade prov. Gick väl bra hoppas jag.
Hade lunch. Skollunch! Har inte haft det sen förra onsdagen! Och back to Evelinas oroliga/knepiga/arga/dumförklarande ögon när hon tittar först på min tallrik, sen på mig, sen på tallriken igen.
Sist hade vi estetisk verksamhet. Inte speciellt ansträngade.
På bussen hem tog Amandis fram sin systemis kameris. Haha det där blev ju typ latin :D Så spana in hennes blogg nångång kanske det kommer upp några sköna bilder ;)

Nu ska jag tvätta av mig sminket och krypa ner i...


Take care

Nobody else is gonna die, not for me

Kom precis hem från bion :) Asså den var helt okej, mycket att man måste hänga med och tänka mycket vilket jag tycker är kul :D Men asså jag tänker ju absolut inte vänta på slutet utan nu ska jag läsa boken.

Filmen i sig var mest inkörning på slutet. Inte överdrivet mycket hände egentligen. Höll på o börja lipa två gånger. Den sista gången riktigt ordentligt nästan.

Aja nu ska jag hitta nått o göra, plugga lite kanske? Sen blir det sängen, puss!

Harry Potter and the Deathly Hallows

Tja!

Provar det här med tidsinställt inlägg ;) Just nu sitter jag i biosalongen och antar att reklamen fortfarande rullar på bioduken men väääldigt snart börjar filmen!

Gnissel

Tjenna!

Hinner inte skriva om dagen för nu ska jag dra mig mot bussen för o möta Michelle. Vi två ska vandra vidare till Falköpings Bio (som jag aldrig varit på sen dom gjorde om) och hämta ut biljetterna till Harry Potter! Ska bli såå kul!

Hörs sen!

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Jag blir helt jävla knäpp i skallen av att inte ha något o göra. Fy fan vad jag hatar det här :O
Ska ta en promenad med Lizzie nu sen ska jag spana in Elizabeth the Golden Age, kom aldrig till skott igår. Sen vågade jag håret förut så imorn kommer ingen känna igen mig haha.

Nu kilar jag igen :)

These are dark times

Såndär riktigt ovärd dag. Började 8 med bad. Simma simma simma, plus rädda Amanda från och drunkna. Asså livräddning, träning kanske ska tilläggas.
Sen skulle vi haft engelska men vi skulle till brandstationen på utbildning. När vi var klara där vid 10.45 så hade vi hål fram till 14.00. Kul. Timmarna spenderades på donken ;)
Sist men inte minst foto, då gick vi till museet och kika på fotomaraton bilderna. Och utforkade källaren. De va ganska läskigt där.

Nu ska jag ta det jävligt lugnt. BIO IMORN! OMG!! :D:D Så fucking kul!

Puss på er och ha en fortsatt bra dag :)

Nothing can hurt me

Tjaa!

Åkte hem med halv fyra bussen, som vilken mpndag som helst. 200 m innan jag ska hoppa av får jag ett sms från Michelle (som satt på samma buss) om hon får hänga med mig. Klart hon får det! Jag bestämde att vi skulle kuta över den trafikerade vägen och in på ICA där vi köpte popcorn. 2 för 35kr, kan inte bli bättre. Mitt i allt ringer Samuel och aa han fick snacka med oss båda två, vi tog hand om varannan mening.

Vi åkte hem till mig, poppade popcorn och såg på Alice i Underlandet och snackade om allt och inget. Wonderful!
På onsdag blir det våran dag igen, då ska vi se Harry Potter och dödsrelikerna och lika så på lördag. Så sjukt roligt! Och Amanda jag kan smygfilma bioduken om du vill (a) Fast då hamnar jag i fängelse och det vill jag inte. Sjukt vad jag saknat den galna människan iallafall! ♥ Och Evelina ska åka till drömmarnas land av värme, Thailand. Du kommer få det underbart, det garanterar jag! Fast det är ju i februari så några månader till kommer vi ha henne hemma :)

Man kan ju inte låta bli o vilja tillbaka..

Nu ska jag se på Elizabeth the Golden Age. Min vän Filip gillar samma filmer som jag och sa att den var bra, så jag litar på honom :)

Inför allas ögon

Sitter i skolan på sista lektionen. Håller på och skrapar ihop ett föredrag om Auschwitz och Auschwitz Birkenau. Herregud 5 min som föredraget ska vara är alldeles för kort. Så mycket det finns att berätta! Men jaja får väl utesluta en del grejer I guess.

Näe plikten kallar, vi hörs!

Because I have something worth living for

Idag regnar det. Jag fullkomligt älskar detta Sverige. Ska snart börja vandra ner till bussen (i regnet). Det positiva är att det inte är så kallt ute, var ute på en morgonpromenad med hunden förut o de va ganska skönt ändå.

Idag ska jag gå i skolan från 11.30 till 15.00. Helt ok dag asså.

Och nu fick jag ett sms av Michelle att vi ska gå på Harry Potter & Dödsrelikerna på onsdag åxå! Haha då går vi i Falköping, desperata? Hm lite bara (a) Sen på lördag i Göteborg igen! Så sjuukt jävla kul! Wiiiiiiie :D

Här har ni trailern
Och observera den första mannen som pratar, han spelar Davy Jones i Pirates of the Caribbean 2 & 3 (a)

Det omöjliga tar bara lite längre tid

Ja observera min rubrik, för den kommer inte fårn en Kent låt eller något liknande. Nej det var en vis man vid namn Winston Churchill som sa det en gång. Och nu tänker väl många men vad fan har hon hittat alla vettiga Kent citat så hon måste börja nörda något annat nu. Nej men jag gillar sånadär kloka grejer. Som min rubrik. Ingenting är omöjligt. Men man måste kämpa lite mer för vissa saker. Och det är dom sakerna som alltid kommer att betyda något sen, för man fick det inte gratis. Och den mening kom jag på alldeles själv.

En vis vän sa till mig idag:
Man ska aldrig vara rädd för att ta en chans på grund av det man hört från andra.

Något att fundera på sådär på söndagskvällen. Nu ska jag börja se på The Duchess, jag är ganska seg på att komma igång med filmer hihi :P Fast först ska jag duscha, då kan jag sova längre imorn.

Puss godnatt!

Nu snurrar min jord

Hello there everyone!

Idag har chillat som faan! Och njutit av att ha hela huset för mig själv, bara jag och lilla katten hemma :) Underbart hur tyst mitt hus kan vara!

För typ 2 timmar sen kom hela packet hem, jag började tro att dom vart i djungeln för det lät som en flock arga lejon kom int genom dörren. Jag skojjar inte när jag hörde mitt namn ropas 20 gånger på en minut. EN MINUT liksom. Snälla kan man få en mjukstart från knäpptyst till hej kom och hjälp mig kanske? Aja nu har mamma, pappa, syrran och hunden hittat något o göra där man sitter still så det är hyffsat lugnt. Förutom alla fotbollsfans som skriker från teven. Åså gångrar man ljudet det redan är med 100 plus lägger till pappas röst när det blir mål så har ni min verklighet. Just nu. Och varje kväll. I princip.

Och då tänker väl alla men herregud de är ju inte fotboll varje kväll. Svaret är nej. Det är hockey åxå. typ varannan kväll.

Nu ska jag se på Beck Advokaten som börjar nu klockan 21 på fyran eller på The Duchess med Keira Knightley. Som i sin tur är med i Pirates trilogin.


Dessutom ser hon ganska mycket okej ut.

Så skakar mina ben

Tjenna, changed plans overhere!

Jag åkte redan hem igår med tåget från strömsholm. Jag pallade helt enkelt inte o se dte jag brunnit för i så många år. För tätt inpå fortfarande liksom.
Så jag åkte hem till Falköping igen, men här stannade jag bara några timmar. Packade om i princip för att dra mig till Skara där jag träffade Evelina, Ellinor och Johanna-Stina. Senare kom även Jenny. Vi fixade iordning oss för att sen dra vidare till Lidköping. Där knallade vi runt men fråga inte mig vart vi gick för jag hade annat o tänka på. Så småningom kom vi tillslut till Parketten och helt plötsligt kommer de nån galning och drar tag i mig bakifrån, det var Simon som skulle vara rolig ;) Träffade sen åxå Robin, fast det tog tid o hitta honom för han försökte vara Spindelmannen-utan-spindel-egenskaper för en kväll. Alltså han fick acceptera dragningskraften och hålla sig på golvet.

Jag och Evelina åkte hem med 02.15 bussen till Skara och jag somnade rätt gott hemma hos henne sen :) Idag åkte jag hem med 11.20 bussen. När jag kom till Falköping gick jag in och handlade så att även lilla jag ska överleva en helg ensam. Vuxenpoäng på de föresten!

Nu ska jag se på Avatar :) Puss!

När din kröningsdag är slut

Klockan är 09.48 när jag skriver det här. Jag har sovmorgon idag får väls e om bussen är lika sen idag som den var igår.. Vore ju perfekt.

Idag kommer jag först ha mediekunskap och efter dte en halv mattelektion innan min klass, plus några fler klasser tror jag, ska på föreläsning om våld. Den ska tydligen vara slut vid tre och då kommer familjen med häst i hästtransport och hämtar mig i Skara, sorry Evelina men jag blir inte din busspartner idag ;) Nu höll jag på o skriva pusspartner.

Vi drar då vidare upp till Västerås där Emelie imorgon och på lördag ska tävla i Mountain Horse Pony Cup finalen. Blir roligt så bloggen kommer vara så ouppdaterad den bara kan bli under dom här dagarna. Kommer hem igen på söndag ;)

Men nu ska jag gå o packa ner mobilladdaren, en viss person är i stort behov av en sån. Dock är hon redan i skolan så all makt åt mig, mohahaha (elakt hånskratt).
Nu ska jag skärpa mig.

Alla får ha de jättebra i helgen! Och glöm era bekymmer för imorgon kommer nya, jag lovar :)
Puss!

När alla ljusen har släckts

Idag för exakt 72 år sedan, ägde Kristallnatten rum. Starten på det sjuka och fruktansvärda tyskarna gjorde mot den judiska rasen under andra världskriget. Hur fan fungerar man när man planerar något så in i minsta detalj? Helt jävla sinnessjukt. Och att inte våga stå för det man gjort och för allt som hände i koncentrationslägren.

En bild från nätet fotad från SS viktigaste vakttorn i Auschwitz-Birkenau

Min bild, fotad från samma plats


Tror inte att jag lagt upp några bilder från resan till Polen här på bloggen och inte på Facebook heller tror jag inte. Något som skulle va av intresse?


Låt detta bli en plats av rop och förtvivlan och en varning till mänskligheten. Här mördade nazisterna omkring en och en halv miljon män, kvinnor och barn, de flesta judar från olika länder i Europa.
Auschwitz-Birkenau 1940-1945

Men den versionen av Joakim är försvunnen

Nu sitter jag här och har solat. Underbart skönt för jag somnade och då trodde jag samtidigt att jag låg i Thailand istället för på en säng under blåa lysrör. Sen vaknade jag av en smäll (det blir en smäll när timern slutar) och allt var mörkt. Bara ljudet av wonderful life hördes. Och nej det är inte en kent låt faktiskt. Evelina observerade detta när det inte bara visades att jag lyssnade på kent låtar på msn.

Gick hur som helst upp och duscha, fönade håret och nu väntar jag på Moa. Vi ska se på A Nightmare on Elm Street. Skräckfilm och jag hoppas att den är bra ;)

Vad gör alla en kväll som denna?

Pojken med hålet i handen

Allright, dagen börja med att jag tog lite sovmorgon. Vi skulle ha gympa första lektionen klockan 8 så jag sket i fixa mig så mycket. Peter (pappa) kommer ner vid halv sju:
- Du, jag kör dig till bussen idag.
- Varför då?
- Jaa du (dumförklarar mig) det är snöstorm ute.

Tittar ut genom fönstret. Det är snöstorm. Och för er som inte vet det så bor jag i källaren så mitt fönster ligger i höjd med gräsmattan. Och vissa är mer snabbtänkta än andra så ni har förstått att när gräsmattan täcks av snö så blir det mindre och mindre utsikt genom mitt fönster också.

Nästa problem kom när jag skulle gå ut genom min gena ingång. Men den var igensnöad. Så nu måste jag flytta alla mina jackor och skor till den vanliga ingången. Säkert lagom till att snön smälter undan igen.
Det tredje problemet var när alla stod och väntade på Direktbussen till Skara. Den kom inte. Förrän sent. typ 15 min. Och på resans gång utvecklades det till 20 min. Bra start på dagen.

Det fjärde problemet kom när lektionen efter gympan kom då jag skulle öppna mitt skåp. Juste, en viss Viktor Sandberg låste mitt skåp med sitt egna lås och mitt lås sitter i hans skåp så.. Det där lät väldigt rörigt. Men iallafall så hade jag Viktors skåp o lägga in väskan i men inga böcker. Och han var på nått möte hela dan? Men han lyckades låsa upp mitt skåp innan jag skulle åka hem. Mycket vänligt!
Vad var det första problemet föresten? Hm vet inte.

På samhällen gjorde vi prov. Hur dte gick behöver vi inte tala om. Sen fick vi sluta vid 12 :) När jag, Evelina & Lena gick till bussen träffade vi Michelle & Samuel! Samuel har jag inte sett på hur länge som helst och Michelle är alltid kul o träffa :)

Nu sitter jag här och ska börja packa snart :) Puss!

There will be blood

Jag borde göra samhällsläxan. Men jag orkar inte.
Jag borde göra svenska grejset. Men jag orkar inte.
Så nu tänker jag se på film istället, imorgon är en ny dag :)

Lid för konsten eller brinn

Kom nyss hem efter att ha hämtat ett paket..
Vad kan det vara?

Och när jag tog av plasten..

De va ju såklart min Converse skor med Blondie på som kommit! :D Är dom inte döööö läckra eller? Jag älskar dom♥


5 dagar från att jag beställde till att dom kom hit tog det bara. Och jag beställde från United Kingdom (som det så fint heter på engelska) kanske jag ska säga ;)

Jag har lärt mig av dig

Tjänna!

Kämpig svenska lektion hade lilla Melinda idag. Jag ska få min hämnd.

Evelinis fick sin lilla present idag, haha inte mycket men alltid något :)

Såhär såg den då ut när hon fick den :) och vad innehåller dne? Jo två skivor med Melindas favoriter bland kent låtar. Så hon inte glömmer mig i framtiden. Satt och pysslade lite med det igår och gjorde små skivomslag och grejer, ni får väl kika in på Evelinas blogg om hon tar fler bilder ;)

Mer har jag inte och säga för tillfället, puss på er!

Jag går ensam in i ljuset

Det här kommer inet att upprepas ska ni veta. Men jag har tid att sitta vid datorn på morgonen! Eller ja kan vara för att jag har sovmorgon och ska dra mig mot bussen om 10 min. Och det kommer inte upprepas för att jag inte vill de men just för att jag väldigt mycket för ofta väljer sängen framför.. Aa allt egentligen.

Idag ska jag ha först samhäll sen svenska innan jag får gå hem. Börjar halv tolv idag, suuuprusskönt!
Sen fick jag sms av Evelina (som för övrigt ska få en sak som är så mycket Melinda det bara kan bli) att vi är lediga på torsdag! Gud vad skönt för jag skulle ju ändå varit ledig då, jag ska ju hänga med syrran & mamma till Strömsholm då, men då blir de ju inget o ta igen den dan. Ännu bättre eftersom vi bara ha medieämnen då :)

En mycket vacker cambild på mitt face idag, man skymtar Jack Sparrow på väggen bakom mig♥


Ha en bra dag!

And his lady is free

Shit vad för mycket fritid jag fått nu när jag slutat rida. Det är fan hemskt.
Och visst saknar jag det. Men hur mycket jag än vill tycka att det fortfarande ska vara roligt, så tycker jag inte det. Nothing to do about it.
I regissörens version

Mmm sitter här nysolad och nyduschad med den största tröjan jag kunde hitta i min lilla garderob. Den behöver rensas. Igen. Underbar känsla iallafall.

Nu ska jag leta upp någon bra film tror jag och äta upp min Ben & Jerry, puss på alla!

Bjuder på några snygga *host* cambilder. Shit vad kul man kan ha egentligen.

Ge mig Revolt I, II & III

Godmorgon!

Imorgon är det skola igen, hur skönt? Trodde aldrig att jag skulle säga det men jag går hellre i skolan än o bara går hemma o inte gör ett skit..
Idag var jag klarvaken vid 8? Är jag sjuk? Nej. Men jag gick upp för 30 min sen så.. Men ändå liksom.

Idag har jag inga planer för dagen, bara ta det lugnt. Ska nog unna mig en timme i solariet sen :)

Puss!

Vad livet är ovanligt bra

Jag och syrran sitter och kollar på alla avsnitt av Paradise Hotel. Jag vet, jag vet men det är så skrattretande så det blir roligt! Eller ja de är ju därför man skrattar åt saker men.. Äsch whatever.

Så nu ska vi fortsätta med det :)


Men ingen är där när vi vänder oss om

Full rulle idag så har inte hunnit blogga.
Dagen började med att jag sov för länge (som vanligt). Tänker inte säga när jag gick upp men jag släckte lampan vid 04.00 imorse. Jag är helt sick asså.

Hur som helst så åkte familjen o handlade för sne vid tre kom min farbror Magnus, hans sambo Linda & min lilla kusin Olle :) Han är sööt! Farmor, farfar, mormor & morfar trillade in sen. Jaa dom va ju här då då för att min fader fyllde 45 i onsdags ;)
Jag gillar min farbror. För han kan mer om Kent än vad jag kan. Han har liksom levt med dom hela vägen. Det är coolt.

Nu ska jag spela lite gitarr sen ikväll kommer kanske Amanda? Får väl se :)
Jag har iallafall en Ben & Jerry i frysen.

Där charterplan möts

Hemma från en jättemysig kväll :) Firade pappsen lite idag sen skickade Michelle sms och frågade om jag skulle med på genrepet av revyn som har premiär imorn. Vilket jag självklart ville :) Så jag, Michelle, Ellinor & Ellen kikade på den. Michelles mamma är ganska mycket go asså!

Sen vandrade vi vidare till Gondolino och käka, sen trillade Lina, Rebecka och Johanna in :) Så där satt vi (tyvärr inte Ellen för hon åkte hem tidigare) och snackade tills ägaren sa att han stängde..

Och vi vandrade väl runt hela stan i princip! Michelle stack när vi kom upp till medborgarhuset igen och sen droppade Rebecka och Johanna av vid Plantis. Jag, Lina & Elinor fortsatte tills vi hamna utanför Ellinors hem och snacka där, huur länge som helst? Innan hon gick in till sig jag åså för jag bor inte långt därifrån :)

Kulig kväll! Nästa mangos smäller det, puss på't ♥
Nu blire film :)

money money money

Juuuste, glömde ju och berätta att mamma kom med en rolig nyhet imorse!

Det är nämligen så att jag tack vare min farfar kan söka till en stiftelse och om man har tur får man pengar :) Man kan göra det en gång per termin men man måste gå på gymnasiet och jag har fått pengar varje gång. Och idag kom beskedet att jag fått 3400 kr extra! Wiiie! Så nu är jag rik! :D
Får väl se vad jag ska göra med dom här pengarna, spara för en gångs skull kanske? Jag ska ju tatuera mig efter nyår (L)

I don't know what I'm looking for

Svar till Amanda: Jag är inte så efterbliven utan jag kan dra egna slutsatser ;)
Svar till Evelina: En vän till mig som jag ska presentera dig för någon dag ;)

Idag gick jag upp när klockan var 13.30 skulle jag tro. Jag ställde faktiskt klockan på 09.30 men kom inte upp då. Ikväll ska vi fira min kära fader som fyllde 45 i onsdags. Imorgon kanske min farbror, hans sambo och min lilla kusin kommer ner till oss? Hoppas! Och min farbror Magnus gillar åxå Kent. Så han har vuxit om sin bror trots att han är yngre.

Min dator är seg.
Jaa mer hade jag inte o säga.
Puss ♥


Vad vore du utan hans andetag?

Jag har en konstig vän.

När hon inte är kär är hon bara normalt konstig på sitt eget lilla vis.
Men när hon blir kär hänger hon ut en och anser att man ska söka hjälp för besatthet?
Fast när hon är kär.. Då utstrålar till o med hennes sms kärlek. Och dom är lika söta som hon själv blir då.
Så jag föredrar nog den vännen som är kär.

Och nej Amanda, det är inte dig jag snackar om.
Fast du är söt du med.

Också blev du mitt sår

Sov bort halva dagen idag åxå. Blev väckt vid tolv, gick upp 12.30 för att en halvtimme senare vara hos farmor & farfar och äta palt :) pitepalt rättare sagt. Nått så sjuuukt gott! Tog en bild men den befinner sig i mammas mobil och den i hennes ficka ute i stallet så fick leta upp en bild på nätet.


Sen åkte vi (mamma, jag & syrran) och hämta upp Sanna. Bilen rullade vidare till Skara och Skara Hästsport. 20% i hela butiken. Jag blev påtvingad (halvt) en mössa av mamma efetrsom jag aldrig använder mössor. Jaa kanske blir de en förändring.

Nu sitter jag här. Ska spela lite gitarr tänkte jag.
Puss ♥


Jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA I MÅNGA ÅÅÅÅÅÅR!!!!


Världens tokigaste, galnaste & underbaraste Evelina fyller 16 bast idag! Och det är hela 23h 28 min kvar på hennes födelsedag! :):)
Den lilla skitungen ska få sig en finer present nästa gång vi ses, hihi men mina nya skor får du inte. Du kan få en blinddejt! :D Shit vad jag är smart!
Jaha, för 16 år sen föddes Evelina. Jag var ovetande om detta men nu är jag vetande. Eller jaa de är ju ganska logiskt. Dessutom är hon den enda och första jag känner/lärt känna som heter Evelina. Fast hon kommer alltid vara min enda Evelina. Liksom DEN Evelina som inte bara kan gå förbi busschauffören utan o glatt säga hej. Eller när kyparen kommer och man klämmer fram ett litet hej men Evelina klämmer i med tjenna. Eller den som näst intill desperat ska fixxa en kille åt en. Och kör med taktiken om att inte berätta vad han heter. Eller ens berätta om han egentligen finns.
Bara Evelina går runt och funderar över vad man ska göra om man är livrädd för att leva och dödsrädd för att dö, när hon fick höra det första veckan på gymnasiet.
Och ingen kan sjunga Pärlor lika snyggt som du! Och nu ska alla klicka på ordet Pärlor för o se vad jag menar ;)Vad jag vill säga med allt detta röriga är att alla borde ha en Evelina Hemming. Och då är de synd om er som inte bor i Västra Götaland. För hon finns bara här, och det kommer inte o bli några fler. One of a kind liksom :)

Puss på dig goding, du är värd allt bra & ha världens bästa födelsedag ♥ STOOOOOOORT GRATTIS!

Får jag gratulera, du är livrädd med stil

Juste, min kära far Peter Hellberg fyller 45 år.
Gammal gubbe.
Typ.

Grattis! :)Grattis också till twinsen Malin & Erika som blir 23 idag :)


Syrran & Erika


Twinsens mamma Gunilla & Malin :)

Jag önskar att allt fick plats

Wiiiiie! Nu har jag beställthem ett par Converse skor som jag blev helt förälskad i när vi var i Thailand. Såklart fanns dom bara i storlek 7 & 9. Vilken behövde jag tror ni? Jo storlek 8 såklart -.-

Så nu har jag tillbringat typ 2 timmar med o leta sidor på nätet efter dom här skorna. Det fanns många men inga med min storlek. Eller det priset. Men ääntligen! Fast jag ska väl inte ropa hej förrän dom finns i min hand antar jag..

Juste jag kanske skulle visa en bild?


Det står nästan Melinda på dom..

Puss!

Då börjar jag bara i stort sett

Tommi mådde jättebra :) Så skönt och se honom igen, ger en ny kraft liksom :)
Jag hatar att inte tycka det är kul o rida.. För jag vet att jag tycker dte egentligen. Om det inte hade vart för Bella så.. FAN!

Okej jag kan spela Utan dina andetag och Palace & Main hyffsat bra på gitarr nu. Alltid något.

Värt

Klockan är 13.37, eliiiiit.

Scissors

Snart åker jag, mamma & Emelie till Skara för o hälsa på älsklingsponnyn :)

Har spelat lite gitarr och nu sitter jag & syster o tittar på Edward Scissorhands (Johnny Depp för 20 år sen)

Vid Palace & Main

Jag tycker om min gitarr :)

Det är vi mot världen igen

Then it's a good dream

Idag sov jag läänge. Ovanligt? Njaaa..

Vet inte vad jag ska göra idag, ville åka till Göteborg men blev inte så.. Jag seriöst älskar den staden!

Kom precis in från en promenad med Lizzie, fy satan vad kallt det är ute! :( Blää.
Nu ska jag göra varm choklad och äta upp min Ben & Jerry :)

Nu nämnde min vän Felicia mitt solarium.. Hm.

Great, where are we going?

Shit asså, vid 16.40 kom jag tillbaka efter en halvtimmes powerwalk! Gud vad skönt det var :) Tog alltså en paus i filmtittande och nu har jag sett klart på den förlängda versionen av Sagan om de två tornen. Funderar på om jag ska börja se den sista också.. Den är 4 timmar lång :O Iallafall om man ska se den långa vilket jag ska göra. Det blir så himla konstigt annars, man blir helt förvirrad när vissa scener saknas.. Jaja den som lever får se :)
Legolas är helt klart min favorit iallafall :)

Fick nyss ett tips om att allt som är av metall blir rent om det får ligga i ketchup? Någon som provat det någon gång? Haha dte låter ju lite halvskumt men det kanske fiunkar vad vet jag? Får prova på något smycke jag inte är så rädd om först! Så får vi väl se.

Ska nog leta upp något o äta.. Nu har jag glömt av det idag också.. Att äta asså..


3 fot 8 tum

Sitter o kollar på Sagan om de två tornen. Har sett 1½ timme så bara 2 kvar, haha. Dom är coola, filmerna asså. plus att Legolas kan skjuta pilbåge bra. Väldigt bra.
Felicia döpte sin moppe efter honom. Eller hennes pappa dunka in lite klokhet i skallen på henne :):)

Nu var de visst dags att byta till CD2 och jag sprang o hämta min Ben & Jerry samtidgt :)
Osminkad och så jävla motbjudande att glassen får dölja dtörre delen av ansiktet. Resten bjuder jag på.

I do not know

Jo juste, nån som har ett tips på nått medel som man kan rengöra smycken i? Asså nånting som man typ doppar ner det i så att det kommer åt överallt? För jag har nån form av putsduk men den funkar inte på Arwen smycket.. 

Ciao igen :)

Vågar jag säga så

Godmorgon eller goddag

Har spelart lite gitarr nu, går väl framåt iallafall :) Och gitarren heter jocke för dom som inte visste det, jag gillar o döpa mina grejer. min kamera heter Lisbeth t.ex. Och min tv Johnny. Nog om det.

Jag gick upp vid 10 idag. Duktigt för o va Melinda, kände känslan av att de var första dagen på höstlovet. Blandade känslor för det känns konstigt att inte vara i skolan.. Det är ju  bara en vecka som tur är. Undrar hur sommarlovet kommer bli? Lååångt!

Hur som helst så sitter jag och funderar (som vanligt) på om jag ska gå upp o ge min mage lite sällskap.. Men jag är ju inte hungrig så den får stå ut ett tag till.

Nu ska jag leta efter Sagan om de två tornen. Begriper inte var jag gjort av den filmen. Så jag har o göra en stund, ciao!