Jag tänker på dig ibland

Tja tja bloggen!
Hemma på håltimma, lyssnar på go musik och äter godis :) Ska dra tillbaka till skolan om typ 30 min för då har jag samhäll sen svenska innan jag får gå hem igen. Om inte vår dumma mattelärare hade flyttat matten till måndagmorgon så hade jag kunnat gå upp för en kvart sen -.-
Aja hade inget o säga mer än att min hjärna är nog inte riktigt som den ska egentligen, hur mycket jag än vill.. Jobbigt läge.

Jag står i skuld

Hemma igen! :D I Skara alltså :) Michelle bakar bröd och vi har precis käkat. När vi käkat klart står jag vid diskbänken och helt plötsligt flyger hon från stolen och skriker som en hes örn och lyckas dessutom släcka lampan på samma gång. Jag och mitt hjärta bultade säkert 10 gånger för mycket och går försiktigt fram för o se vad det är. ÅD är de nyckelpigan som satt sig på Michelles glas.
Den dagen det händer nått vettigt på den är våningen så aa säger jag väl till ;)
Nu ska jag se på Solsidan! :D

Snooze

Godmorgon!

 

Eller klockan är ett..

Jag har duschat och ska nog dra mig ner mot solariet nu, var en hel vecka sen sist :O Får se hur de blir. Åker till Skara senare idag, ska bli skönt o komma hem igen :) Annars är de fullt på chillschemat denna dag. Hmm hade inte ett skit roligt o berätta men aja. Jag fattar aldrig hur jag tänker när det gäller godispåsar. Jag äter typ fem bitar av godiset innan jag tröttnat. SÅ här sitter jag med en full godispåse, gött? Hmm har inte bestämt mig än.

Jag vill ha te med honiiing i :D

 

Ha de gött!

P.S. Min pappa sitter i fåtöljen bredvid och snarkar. Undrar just vem som behöver sova mest..

Singapore

Noll uppdatering men det har varit full rulle både igår när jag kom hem till Falköping och idag. Underbart!

Igår så var jag hemma i huset i nån timme bara innan jag stack iväg till Sofie med Matilda där också Andrea och Moa var. Vi kollade det sista på handbollen (sorry Amanda, jag såg inte hela matchen för jag fastnade vid Herkules istället) sen åkte vi iväg och handlade mat, åkte hem och åt upp den och sen såg vi på i rymden finns inga känslor. Filmen var ritkigt bra! Efter det åkte vi hem igen och jag gick o la mig typ direkt, sinnes trött. Men tack brudar för en mysig kväll, kul o träffa er allihop igen!

 

Idag väcktes jag av mamma när klockan var halv ett (oopps). En halvtimme senare insåg jag att jag skulle vara på ett sminkparty en timme senare så började fixxa iordning mig till det och smink hade jag plockat med mig men inga kläder, shiiiit! Som tur är har jag en ung-i-sinnet-mamma som lånade mig svarta leggins, svart linne och en vit skjorta :) Tack!

 

Drog iväg till Ellinore som hade sminkpartyt och där träffade jag Julia, Emma (som förövrigt är född på samma dag som jag), Lina och Sofia som jag inte sett på jättelänge. Och Michelle var där åxå men henne va de inte så speciellt längesen jag träffa ;) Men alltid lika kul o träffa dne cepeungen ändå :D:D De va roligt där iallafall och jag beställde ett puder, en kabukiborste och en ögonbrynsgrej med en borste som ser ut som en mascaraborste.. Aa får visa sen när de kommer ;) Jag och Michelle stack vidare och skulle käka, men fick kasta i mig maten för o sen springa ut till mamma i bilen och åka direkt till Mössebergs kyrkan där Frida & Patriks yngsta son Vilgot skulle döpas :) Eftersom de va ridskolechefens son som döptes var även några från stallet där som va superkul o träffa igen, bl.a min gaykompis Filip! Så jävla skön snubbe och en deal fick vi till åxå ;) Och jag kallar honom bara för gaykompis så misstolka inte de där ;)

 

Har vart en helg med många återseenden som gav mig ny kraft, speciellt stallgänget, ni är saknade varje dag!

Nu ska jag gå o sova, imorn åker jag till vår fiina underbara lägenhet för ännu en vecka i Skara.

Puss o sov gott


Svensk Honung

För de första vill jag säga att jag är hemma från skolan nu, eller har varit i någon timme men har hunnit laga mat och diska emellan åxå.
För de andra vill jag säga att jag tycker att ni ska gå in på den här bloggen och spana in hennes nya bloggdesign där två av mina verk finns med på headern. Den första är den fina texten under namnet Evelina. Den andra är Evelinas tatuering på vänstra handleden, den ni ;)
För de tredje så har jag lärt mig o skriva för jävla fort på den här datorn! Ni sk bara se mina fingrar just nu, dom flyger fram!
För de fjärde så ska jag sätta på en bra film nu, risken finns att det blir en Disneyfilm.
För de femte så är Amandas mammas honung väääldigt god!
För de sjätte så tycker jag att de här inlägget fick en viss känsla av punktlighet. Och inte när det gäller tid nu.
Teet blir kallt, hörs!
För de sjunde, visst är vår fondvägg i vardagsrummet snygg?
För de åttonde så har jag fått den fina muggen av mormor, tack! :D

Let us not, dear friends, forget our dear friends

Sitter i skolan och kan sätta en tia på att jag har skolans kallaset händer för tillfället. Hamnar alltid vid datorn där dte drar precis på händerna så aa, dom är la snart blå. Har precis pluggat in engelska glosorna vi hade tills idag och snart är de mentorstid efter det engelska och sen två medialektioner innan jag slutar. Vet inte riktigt när jag åker hem till falköping men ikväll ska jag till Sofie med Moa och kanske nån mer? Vi ska hur som helst kika handboll och ha de mysigt, ska bli kul!
Imorn ska jag sova tills jag vaknar, lär bli väldigt sent.
Vi hörs väl igen när jag kommit hem. puss!

För att vi andas, tänker, känner samma sak

Fy satan vilken tröttardag det har varit. Och ändå knallade jag hem från skolan tre timmar efter att vi slutat.. Är du sjuk dyker upp i mångas huvud men icke sa nicke. Jag, Evelina & Amanda stannade kvar o fotade i studion men Amanda stack efter en väldigt kort stund :( Jag och Evelina höll däremot på ett tag till och kvart i fem hade vi lagt in bilderna i datorn, ficxat Evelinas blogg och letat oss ut från medias mööörka korridorer. Det var verkligen så sjukt mörkt att man inte såg något.. Skitläskigt!
Är hur som helst hemma nu men ska sticka ner till tvättstugan o tvätta nu, hörs :)

Hmm

Hemma nu och Skövde vann mot Karlskrona på sista straffen :) Hockey är fan askul o kolla på! :D
Michelle snackar om att hon och jag drömde om hur man gjorde sås inatt och snackade med varandra i sömnen.. Hmm dags o sova godnatt!

When your dreams have ended

Hallå där!

 

Hmm kvällen igår slutade nästan i katastrof när två trötta inneboende skulle laga mat. Och inte vilken mat som helst utan egengjorda köttbullar med hasselbackspotatis. Det blev för mycket mjölk i köttbullssmeten så köttbullarna blev platta sen när de hamnade i stekpannan. Och innan det hade jga bränt löken som skulle blandas i. Sen var de inte många köttbullar som blev hela heller, och inte ordentligt genomstekta heller för den delen. Ändå såg dom nästan brända ut på utsidan? Potatisen glömde vi av i ugnen och tänkte en dyster tanke att vi får ingen mat men potatisen var det godaste som stog på bordet sen. Såsen vi gjorde blev en brun köttbullesås med klumpar av mjöl i. Michelle sa nämligen att om jag inte rörde snabbt skulle mjölet brännas fast på botten av stekpannan, och jag rörde men det blev bara klumpar, fick reda på sen att "brännas fast" var klumpa sig i slutändan.

 

Men det gick o äta :):)

 

Skoldagen idag började 09.45 med mediekunskap och slutade sen 12.00 när matten var slut. Ansträngande? Njaa.. Michelle va hemma en sväng sen kom en kille fast dom är ute på promenad nu ;)

 

Om typ en timme kommer min familj, iallafall mamma & pappa o hämtar mi. Vi åker då vidare till Skövde med pappas jobb och kollar på hockey och äter middag :) Mums!

 

Hörs kanske ikväll får se, ha de!


Cambilder är ett bevis på att man inte har allt för mycket att göra ;)





This is a time with no history

Lagom dryges inlägg förut men jag var så sjukt trött. Och är fortfarande, om inte ännu värre. Stannade kvar i skolan till typ halv fem, skit creapy o gå därifrån då. Mörkt överallt och så sjukt tyst. Scaary.

 

Är hemma nu och Michelles kompis Anna är här, mys :) SKa nog dra på en film och sen duscha I think. Jag vill sola :( Hmm jobbigt läge. Dessutom har jag kommit på att jag kanske håller på o bli smart! Jag har inte sagt något superkonstigt på aslänge! Eller har jag de? Eller jo de har jag nog.. Senast igår himlade Michelle med ögonen på de där sättet som hon alltid gör när jag är korkad. Men jag andas bra iallafall :D

 

Öh. Ska nog sluta nu föresten. Ha de gött (:



Escape

Tja
jag är trött, vandrade på äventyr i skara city nyss. slutade i lägenheten med två konstiga.
hörs

Visselpipa

Tjatja, teet är klart men jag o michelin sitter vid köksbordet och är hypersociala. Mot våra datorer iallafall.

Mac är rätt bra asså.

Hmm hade väl inget mer o säga mer än att jag skriver ganska fort? Jag behöver ingen skrivmaskin, klarar mig bättre utan haha. Näe plikten kallar, puss!

 

P.S. Dte är roligt o höra på tekannan när den är klar. Nån har placerat en typ visselpipa som den blåser i när teet är klart, cool uppfinning. Han borde fått nobelpriste. Eller självklart är det en hon som har uppfunnit en sån grej, det var ju bara dom förr i tiden som fixxade teet och sånt.



In the drunk tank

Sitter i skolan på samhällslektion och ett tangentbord som är helt omöjligt o skriva på. Liksom sånt där när min hjärna hinner tänka snabbare än att man hinner skriva ner det. Slutar om 10 min men har int ehaft nått o gör apå hela lektionen för jag är så duktig o skrivit all min fakta redan!
Började åtta imorse istället för halv tolv. Surt som fan , dumma mattelärare.
Bara svenska kvar innan jag får gå hem. Jag är huuuuungrig, glömde o äta mitt äpple på vägen till skolan från håltimman förut :( så stackarn ligger på bänken i köket o väntar på mig.
Hörs

Are not people at all

Jag tänker inte se på pojken i randig pyjamas igen under det senaste halvåret. Ska nog dra o sova snart.

Just because they missed me

Jag och Michelle är nu i lägenheten. Vi har käkat mat och nu ska jag hjälpa henne med o baka bröd :) Myys, sen ska vi göra te, äta frukt och se på pojken i randig pyjamas :)
Ha en bra kväll! :D

Remember

Goddagens

Idag var jag uppe vid elva typ, kollade repisen på fångarna på fortet sen en sväng in i duschen. Jag vill ha långt hår :(

Öh ja hur den meningen passa in här vet jag inte. Det är mycket jag inte vet men försöker ta reda på ibland. Hmm, kul att mitt stjärntecken heter cancer på engelska. Känns lite ostadigt inför framtiden måste jag säga. Rätt dåligt påhitt av det engelska språket och utsätta stackars människor födda på sommaren för sån skit. Onödigt. Och hela de här stycket var åxå ganska onödigt.

 

Kom precis ut från solariet! Så u-underbart skönt o få ligga där en bra stund igen :) Så nu är jag nog lite brun igen men inte mycket :/ Fast sånt ska man själv inte uttala sig om egentligen, för jag tycker aldrig att jag är brun.

Äsch ska börja packa min väska så ökar oddsen för att jag är i god tid till bussen sen, åker till Skara om några timmar. Vålnader av surfare. Bara en liten parentes de där, Sjukhus gjord av Kent spelas just nu. Den är bra.

 

Ska sluta snacka skit oc göra något vettigt istället, som o kolla facebook. Ciao



In your memories

Ganska intressant det där med filmkompositörer egentligen.. Alla lägger märke till musiken i filmer men utan att direkt tänka på den, och speciellt inte på vem som gjort den. Han som gjort musiken till Troja, James Horner, har även gjort musiken till flera andra filmer som jag verkligen tycker om. Så som Avatar, Flightplan, Pojken i randig pyjamas, Titanic och Zorro. Och detta är bara några.

 

Dessutom kom jag på att han som spelar Menelaos i Troja är Alastor Moody (Mad-Eye) i Harry Potter. Rätt mpnga kända skådisar med i Troja faktiskt. Plus att den är sjukt bra.

 

Ikväll ska jag till Matilda och vi ska se Pojken i randig pyjamas. Jag kommer dö..



We're the kids in America

God morgon!

 

Eller. Klockan är kvart i två.

Har varit på en promenad med Lizzie. Och jag har åxå kommit på att jag är tryggare i lägenheten än här hemma för när jag sover här drömmer jag som fan :S Skitkonstigt :O

 

Ska ta o se första avsnittet av Solsidan snart sen får jag väl se ad jag mer hittar på. Ska bara ta det lugnt idag, inte gör ett skit mmmm <3

 

Hörs

Taylor Swift är jävligt bra.



Soulmate

Jag och min syster är så sjukt olika. Hon befinner sig i Skövde på nått disco på Valhall eller vad de nu var och innan så jaa hon är ju inte som jag när jag fixar mig till fest.

 

Jag duschar, fönar håret, fixar till håret i den frisyr jag ska ha typ plattat/vågigt/lockigt. Sen på med smink inkl. ögonskuggor och annat skojsigt till ögonen, örhängen, halsband, armband aa u name it. Jag älskar smycken!

Emelie har precis fått en plattång man kan använda när håret är fuktigt. Så hon duschar sitter i morgonrock en halvtimme innan tåget ska gå helt ofixad. Plattar håret, tar på mascara, foundation och blir skitsur om man försöker få henne o ta på några som helst smycken. Och ögonskuggor är inte populärt nånstans. Och inga klänningar skulle hon få för sig o ta på sig heller, samtidigt som jag älskar klänningar :O

 

Olika på utseende? Hon är mööörkbrun i håret, jag ljust blond. Lika i ansiktet? Nej. Det tycker inte jag iallafall. Lika i sättet? Nej inte det heller.. Fast vi har nog lika dålig humor bägge två, eller iallafall när jag har lagom dålig.

Fast jag älskar henne ändå



But I love you 'til the end of time

Nu är jag hemma i mitt hus i Falköping. Ganska mysigt, blir ingen 18 års fest idag, sånt är livet kommer fler gånger. Ikväll ska jag äta mat och bara chilla, haha de är ju precis de som vi har gjort hela veckan men ändå ;)

 

Jaja jag skulle åka med 16.10 bussen till Falköping och jag skulle ta en buss som går från skolan till stationen kl 16.00. Jag är lite sen och när jag kommer dit är klockan fem över, helvetes jävla skit tänker jag och går vidare och när jag är precis bredvid teglaskolans busshållsplats (5 min från katedral) så kommer bussjäveln jag skulle åkt med!!! Jag gapade och skrek en jävla ramsa så Evelina som var med mig blev nog riktigt rädd :S Så de var bara o börja gå tillbaka hemåt och först ringa o boka om tiden till optikern och sen ringa Michelle och be om mat. Hon gjorde pannkakor till mig då (a) hihih hon är söt <3

 

Skulle sen åka med 16.55 bussen och skulle ta en annan buss till stationen, blir sen till den åxå men som tur var va den åxå sen, dock höll jag då på o missa falköpingsbussen. Men Det gjorde jag inte, puh. Sov som en jävla stock på bussen hem, skitläskigt. Fattar inte hur folk vågar sova på bussar o.s.v.  Åkte till optikern och fick ta i mina nya linser som jag ev. ska ha i fortsättningen åxå. Dom ger bättre syre till ögat så att man ibland kan sova med dom, SKÖNT!

 

NU ska jag o mamsen åka o köpa mat, puss!



feel safe

chillar
hörs

Gör en mig själv

tjatja bloggen
sitter i skolan, väntar på engelskalektionen. Sen är de två graflektioner och matte innan jag ska gå hem till lägenheten, packa mina saker och återvända till mitt andra hem i Falköping. Kul. Nej faktiskt inte. Jag längtar inte ens hem. Och jag längtar inte tills att michelle får sin säng. Hmm de där lät lite wierd. Men de är faktiskt sant :D
Evelina skrattar åt mig, undrar varför..
Hejdå

Scream

Tjenare tjenare,

Igår var Ronja och Felicia hos oss i vår fina lägenhet. Våra första kompisar som kom dit. Det var jättemysigt och vi fick en fin teburk med pirates tema och lagade spaghetti med köttfärssås. Nu har jag och Michelle mat så de räcker för resten av hela nästa vecka ;)
När dom åkte hem diskade vi upp allt innan vi tog fram persikohalvor och pommac och såg på Dear John. Den var sjukt fin och så grät vi så klart. Vi har lipat ill varenda film vi kollat på den här veckan och bestämde då att de måste bli ändring på detta. Vad gör vi? Jo sätter på Allt för min syster, vilket är den nästan sorgligaste film jag sett! Sen gick vi o la oss.
Idag ska vi nog titta på Pojken i randig pyjamas. Senast jag såg den grät jag så mycket att jag inte fick nån luft.
Sitter förövrigt i skolan och driver vidare trenden med o blogga i skolan. Om 20 min ska min klass vara på Sklt på studiebesök. Sen ska jag påbörja övertalning om att jag, Amandis och Evelinis ska gå o käka thaimat!
Hörs när jag är hemma igen, puss ha en bra dag!

Cirkeln sluts igen

Jag och Michelle öppnar en Pommac. Och filten är vår sköld ;)

Better than revenge

Började 09.45, slutade 12.00. Helt okej om du frågar mig. Hade betygsnack med Erica och jag ligger på VG+ i både mediekunskap och samhäll, i samhäll liksom! Hon tycker däremot att jag ska dra i en högre växel för att jag lätt kan få MVG i båda kurserna enligt henne. Kul o höra så nu ska jag börja tänka igenom det jag gör mycket mer :)
Drog hem och sorterade tvätt, diskade, lagade mat, dammsög mitt rum och slängde igång en tvättmaskin. Nu sitter jag här på kanten på soffan och väntar på att maskinen ska bli klar.
Om typ en timme kommer Michelle hem med Felicia och runt halv fem kommer Ronja åxå :) Myyys!

Svarta grenar skymmer huset vitt

Har kollat på Troja precis, ganska lång men bra film. Haha jag gillar verkligen sånadär krigsfilmer från hur långt tillbaka som helst med legender man hör om i historian. Den här gången ar det Akilles och co plus den Trojanska hästen. Tyvärr var slutet så jävla ovärt, kan de aldrig bli så som jag vill ha det utan ska vara helt tvärt emot, man blir ju ledsen :( Fast o sitta i 2,5 timmar och antingen se Brad Pitt eller Orlando Bloom på skärmen förlåter liksom det ledsna slutet :)
Vad jag ska göra nu har jag ingen aning om, kanske se på en film till? Lockar ordentligt mycket. Jag myser för fullt haha :D Jaja får väl se. Nån som har något annat spännande o berätta? Och Ronja är inte arg på mig fast det trodde jag inte att hon var heller! :D

When the world turns

Det där med "drar en melinda och bloggar i skolan" börjar bli en trend. Amanda drog trenden idag t.ex. Och hon visade även en film hon filmat på mig igår på svenska lektionen, en mer uttråkad människa har jag aldrig skådat haha ;)
Juste, idag när skoldagen var slut, d.v.s 11.45, så kilade jag, Amanda och Evelina upp till kafeterian och när och o amanda stog i kön så hör man evelinas röst bakom som säger "ångra du dig?". Jag vänder mig om får se en skymt av en kille, han såg helt okej ut liksom. Så detta måste ju jag kommentera sen när vi började gå ner till media igen och var nästan framme vid dörren.
M: "Han var ju snygg ju!"
E: "Men Melinda det var ju Johnny.."
M: VAR DE JOHNNY?!
Tre meter bort står stackars Johnny, och han vet ju inte om att jag faktiskt sa något snällt om honom.. Evelina börjar skratta och inleder en flykt och hennes läte när hon skrattade med handen för munnen lät som en nysning och Amanda fäller då kommentaren "vadå, vem var de som nös?". Hahahah typ missat all dramatik om Johnny, så himla go!
Sen sitter vi korridoren och asgarvar så när vi väl blir tysta så fattar Amanda vilken Johnny vi snackar, jo de va ju alltså Evelinas kompis Johnny som allt handlade hon kom hon fram till.. Aaa herregud cepe dag.. men men nu är klockan 12.34 och jag sitter i soffan i lägenheten med en Michelle bredvid som bara ängnar all sin uppmärksamhet åt Sims 3. Hon håller på o släcker en brand och måste befria fångade simmar, de va tydligen kul. Oj nu fastade brandyxan på väggen, shit gör nått fort!
Nu kommer alla dö tydligen, bra o ge upp sådär. Hon ska nog hålla sig till musiken och skita i o bli brandman på riktigt.
Jag ska väl leta upp nått o äta, tydligen har vi tomatsoppa. Är de gott?

We'll be holding hands

Haha jag blev inte så frånvarande för nyss var pappa här och fixxade internet till lägenheten, glaad!
Michelle ligger död i soffan med nackspärr haha hon är handikappad och de är väldigt kul. Ur Johnny kommer rösten från Brandi Carliles röst, jäkligt bra.
Snart kommer Michelles syrra Cissi hit och sen ska vi laga mat (:

It feels like home

I lägenheten har vi inget internet än så kommer antagligen bli noll uppdatering här. Sur, ja men jag har Michelle och pirates filmerna så ni får klara er utan mig ett tag ;)
Har en sjukt rolig film vi filmade igår som jag ska visa här när internet anländer, puss!

Golden Globe Awards 2011

Jag har beslutsångest. Golden Globe Awards går på kanal 9 inatt mellan 02.00 och 05.00 och Johnny Depp är nominerad två gånger i kategorin Best Performance by an Actor in Motion Pictures - Comedy or Musical. Hans roller är då den i The Tourist som jag tyvärr inte sett och för hattmakaren i Alice i Underlandet, som jag har sett måånga gånger (: Men hmm skola imorn men va fan jag kan gå upp kl 10 o ha huur mycket tid som helst på mig, kanske är värt det? Dessutom är Alice i Underlandet och The Tourist nominerad till Best Motion Pictures - Comedy or Musical, hmm aa får se.
Han är iallafall ödmjuk över sina nomineringar:
“One nomination would of course be a great honor, but two, is simply astonishing. I am floored, truly, by the HFPA’s kindness and generosity. I wish to thank them dearly, as well as all those many wonderful souls who made the films in question possible. My deepest gratitude and respect goes out to you all.”  Johnny Depp

Hmm får se helt enkelt.

Make me feel

Tro de eller ej så har jag varit uppe i 2 timmar nästan! Jag gick upp vid 10 för o promenera ut med lillhunden. Kom hem och en kort stund efter blev det kortslutning för först inger pappa på mammas mobil och direkt ringer det på min mobil. Asså det blev kortslutning hos mig och inte i huset ;)
Hur som helst männsikan som ringde min mobil var Michellinis, iiihhhh ikväll börjar vårt liv på riktigt! Och imorn ska vi gå o köpa gymkort :):)
Sen så får vi väl börja bjuda in vänner för o titta på våran fina lägenhet :)
Idag ska jag bara slappa tills i eftermiddag då vi ska dra vidare till Skara.
Kanske hörs under dagen om det händer något annat kul ;)

Like I'm the only girl in the world

Matilda har åkt hem. Det blev pizza, flöt, fångarna på fortet och den här snubben
Jag skratta så att jag dog, typ som Gunde i TimeOut
Och nu har förhoppningsvis några fått sig ett gott skratt.
Btw, Michellen är hemma :D Nu blir det god mat varje kväll i lägenheten! Saknat den människan♥
Väntar på att The Illusionist ska bli klar så att jag kan se hela den för en gångs skull. Blir nog inget mer bloggande idag ;)
Puss godnatt :)

LSD, någon?

Snart kommer Matilda hit och vad vi ska göra vet ingen vettig människa men pizza ska vi äta iallafall ;) Det kanske blir någon promenad och en film.
Hade inget mer o säga.
Eller jo.
Helvete vad Kent är bra.

The Illusionist

Gick och la mig rätt tidigt igår, redan vid elva.. Och vaknade halv elva idag och gick upp direkt :O Helt otroligt!
Nått är fel.
Har suttit vid teven och kollat på reprisen av Let's Dance. När halva hade gått ringde telefonen och det var Matilda som var ensam hemma den stackaren. Vi pratade, i en timme. Hmm de där med korta telefonsamtal från den bruden funkar inte. Det kortaste en gång var på 12 minuter, då ringde jag upp direkt och berättade för henne att dte var vårt kortaste telefonsamtal, värt.
Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra av.. Jag har en stor godispåse vid min sida men mår illa bara jag tittar på den. Godis är äckligt för tillfället.
Om nån undrar över rubriken så var det en film jag började titta på förut. Har sett den förut men har alltid missat typ första 20 minutrarna, likadant idag. Men jag vet mycket väl hur den slutar och den är skitbra! Helt min typ av film.
Hade inget mer o berätta. Hela inlägget kanske står i en enda röra men jag begriper inte varför det inte delas in i mina stycken..

Det är okej att spåra ur

Gjorde ett försök att få min syster att gilla Saltkråkan och vara engagerad samtidigt. Mot slutet satt hon med ögonen på skärmen till sin iPod touch och spelade spel där istället. IG till Melinda.
Vi var och handlade förut och jag fattar inte riktigt hur jag tänker ibland. Jag köper lite för mycket godis men jag äter bara 10 bitar av det sen vill jag inte ha mer, har tröttnat då liksom. Varför ska jag då envisas med att köpa så mycket varje gång? Man vill ju att det ska ta slut samma kväll annars går man ju o trycker i sig massa under veckan och bara blir tjock. Näe jag får helt enkelt lista ut hur detta problem ska lösas..
Jag är skittrött, ska nog gå o lägga mig snart. Konstigt att sova i källaren igen..
Ses imorn!
Hoppas att internet i lögenheten fixxar sig snart åxå så att James (min nya dators namn) kan göra mig sällskap där. Datorn är döpt efter James Norrington från Pirates of the Caribbean, skräll. Och för att det är ett elegant namn. Och det ordet kom jag inte på själv, men instämmer.
Webbkameran på macdatorer är väldigt rolig, hahahaha.
Knäpp - Ful - Jag e söt (a)

Hej Pelle

home sweet home, hemma över helgen och nu kan jag tvätta åxå!
Ska åka med mormor & syrran och handla mat till ikväll, eller ja de är ju kväll nu men :P Jag och syrran är ensama hemma ikväll så då ska vi mysa :)
Kanske hörs sen, skrållan är söt.
Om någon själ vill se bilder på hur seriös vår lektion var idag kan ni ju spana in min facebook. Har inte dom bilderna sparade på den här datorn utan dom är i skolan :/
Ja e söt (a)

Evelaiijna, med två i

Inget bloggande igår för jag har ingen dator i lägenheten. Trist, jaoo. Jag lagade mat nr jag kom dit igår. Sen badade jag och kollade på Top Model som gick i repris. Sen hade jag så jävla tråkigt att jag tog fram David och dammsug hela lägenheten. Wow. Shit. Melinda heter jag och jag hatar och städa, speciellt ensam. Och David heter dammsugaren för att han är fin och inte för att han suger.
På kvällen kom jag på att vi hade engelska läxa så jag gjorde den åxå och jaa.. Kollade på några filmer, bl.a Wallander Mastermind, riktigt bra film. Man blir ju alldeles snurrig i bollen när man ser den första gången. Dock var det säkert 30:e gången jag såg den igår.
Har inget annat o säga egentligen. Ska välja individuellt val snart, blir nog Engelska B, Matte B och dans.

Varför ska knapparna va där bak?

Tjenare tjenare.

Vilken dag.
Sov i lägenheten helt själv och det gick med hjälp av En plats i solen och Jocke Bergs ljuva stämma. Gick upp vid sju, sju liksom! I vanliga fall had ejag börjat promenera till bussen vid den tiden :O Duschade och slöade innan jag vandrade iväg till skolan vid 8, tog fem minuter. Tänk o se dit man ska redan när man går utanför dörrn, snacka om coolt!

Jag började egentligen 11 idag men var tvungen o knalla iväg till resurstiden och göra klart bildspelet och det blev klart utan missöden idag, skönt.
Sen var det lång rast. Jag, Evelina och Josefine började snacka om flintisar använder schampo eller vad dom nu gör rent huvudet med. Haha rätt ovärt men de va väldigt kul då xD Eller egentligen var de ju jag som funderade över detta men kom inte fram till något. Nu hade Josefine kollat det och tydligen tvättar dom skallen med tvål och ibland polering. Förklarar kanske varför alla flintiga skallar är så glansiga?

Sen började Evelina fundera över vad vi lyssnade på för musik när man gick i 6an. Då börjar hon sjunga på en låt jag aldrig hört förut, men jag skrattade så jag grät xD
Här är den haha :P


Hahahahaha sitter och kollar på Saltkråkan och Skrållan står och ska ta av sig tröjan och säger:
Mamma, kan du säga mig en sak? Varför ska knapparna va där bak, när jag är där fram?

Sen hade vi mediekunskap men den nya matteläraren kom dit och berättade om vårt nya schema på onsdagar, vi kommer ha mediekunskap tidigare på onsdagar och matte den tiden vi brukar ha mediekunskap nu så jag kommer gå mellan 09.45 och 12.05 varje onsdag.
Så vi hade ingen matte alls idag och slutade 12 idag med (:
Jag, Evelina och Amanda gick till Rocco och käkade pizza innan alla drog hem.

Nu har jag gjort klart en uppgift till mediekunskapen och ska göra en läxa till innan jag drar till Skara igen ;)
Köss

MELINDAAAAA

Dagen slutade inte så bra.. Vi hade fotolektion och jag grejjade med mitt bildspel i KeyNote. När jag nästan är klar så dyker det upp en ruta som talar om att det blivit ett tillfälligt fel och programmet måste stängas ner. Allt jag gjort på lektionen försvinner.
Jag blev jävligt sur.
Jag ska inte välja foto som individuellt val iallafall.
Syrran vill att mattegeniet ska hjälpa henne, hörs.

life, or not

vi är galna.
höhöhööhöhöhöhöhöhööhöhhöhh
hejdå

Was born

Av någon anledning vägrar texten dela in sig i mina stycken
Sitter här i skolan för första gången på.. Ett tag. Orkade inte räkna. Evelina sitter en bit bort och utvecklar sina kunskaper i illustrator, hon försöker nog göra en ny header till sin blogg. Hon sa att jag skulle hjälpa till och det har jag faktiskt gjort. Jag sa att jag tyckte att hon skulle ha färgen rosa. Ska kanske tillägga att jag menade babyrosa. Undrar om hon blir glad då? Eller ska jag hålla tyst, hmm.. I sånahär lägen hade det varit ganska kul att vara tankeläsare.

Igår skulle jag sovit i Skara men blev inte så. När jag kommer dit inser jag att jag har glömt min plånbok med busskort i hemma -.- Jag ska nämligen åka hem efter skolan idag och sova där för jag börjar så sent imorgon. Så det var bara att packa ihop gympakläder och ta på sig kläder jag skulle ha i skolan och åka hem igen. Tidigt upp idag men jag var faktiskt väldigt pigg! Redan klockan 05.00 vaknade jag av mig själv och när klockan sen började ringa klockan 06.00 så var jag fortfarande pigg. Märkligt.
Träffade min vän Felicia på bussen sen, tur det annars hade det varit väldigt tråkigt att åka buss. in iPod låg s fint i lägenheten och urladdad dessutom.
Idag började jag 8 med gympan. Vi och Eltreorna skulle köra hinderbana. Många gav upp ganska snabbt och gick. Men jag och EVelina roade oss med att göra kullerbyttor över tjockmattorna.
Engelska där jag trodde att blankets betyder blanketter men det betyder filtar. Tur att jag blev rättad på engelskalektionen och inte gjorde bort mig någonstans utomlands. Samma sak med hedgehad (tror det hette så iallafall) trodde jag var häcksax men det var igelkott. Herregud.
Hade samhäll och vi brörjade titta på Rapports årskrönika sen går ett konstigt larm och alla brjade snacka om att det var tjuvlarmet. Hemskt många tjuvar det larmet måste reagerat på då för de går ju inte bara en elev på skolan. Men det var någon kabel och vi kunde fortsätta med årskrönikan.
Längesen jag skrev ett såhär långt inlägg.
Har foto kvar sen åker jag hem. Puss
Have a nice day

Play with the thunder

Varför tror så många att min blogg inte vill samarbeta med kommentarer? Det funkar alldeles utmärkt och varje kommentar har kommit fram!
Till Felicia och Ronja: ni ska få komma till lägenheten men när första vännen anländer ska både inneboende vara hemma och den ena befinner sig för tillfället i Trysil. Alltså inte hemma.
Btw så bloggar jag från min nya MacBook Pro nu :):) GLAD!
Ska sticka till Skara snart och sova där. Imorn är det skola igen ;)
Hade inget mer o säga puss

Without my eyes

Tja, längesen. Nästan iallafall.

Syrran och jag sov i lägenheten men jag glömde mina glasögon hemma -.- Så imorse eller vid 11 så ringer de på dörren men jag ser inte genom kikhålet vem det är så jagh fick ropa på syrran så hon fick kolla innan jag vågade öppna. En ögonoperation skulle sitta jäävligt fint. TÄnk o vakna upp på morgen, bara öppna ögonen och seee :O
Men men snubben var från senäte och gav mig nyckel så att även jag & Michelle kan boka tvättid ;)

Snart ska jag till optikern på synundersökning och beställa nya linser.
Vad underbart de vore o kunna säga att det skulle vara sista gången.

Han har en pistol

Snart sticker jag och min syster till lägenheten men först ska vi åka till City Gross och handla mat. Hon sa nu att hon var bekymrad över mitt matval. Om jag skulle klara av o laga det eller inte. Schysst.
Hon får bada i badkaret utan badskum och sova på mattan bredvid min säng nu. Eller njae.

Whatever på tisdag är det skola, jag har inte ens hunnit börja längta efter den än. Herregud. Men jag saknar Amandis och Evelinis ♥

I feel it in the water

Go morgon go MOOOOrgon.

Eller klockan är ju ett men jag gillar o sova. Har hört att man blir smal av o sova åxå, dock tror jag att det är en form av myt. Historia blir legend, legend blir myt.
Så en gång har det kanske varit sant. Hmm..

Vad händer idag? Jag ska nog ta på mig lite vettiga kläder. eller juste alla kläder är i lägenheten. jaja jag får väl åka naken dit, inget konstigt med de. Iallafall inte innan Adam & Eva skulle va knäppa och käka av de där äpplet och lyssna på en orm. Ormar är inte pålitliga.
Syrran ska iallafall sova över i Skara med mig idag så i natt var sista gången jag sov hemma fram till att helgen kommer.

Ska hitta på nått kul, kyss

Jag skulle gjort det för längesen

Flickan som lekte med elden är jäääävligt bra. Och jag var nörd av dom filmerna och böckerna för ett tag sen. Men pirates andan lever vidare och tar över gång på gång.

Jaja, jag ska titta klart sen krypa ner i min säng.
Träffade min dressyrtränare i Skara idag, var roligt o se henne igen :) Var ju trots allt ett tag sen..

Jag kan ändå inte förneka att jag saknar det. Fast jag vet inte exakt vad jag saknar. Hur som helst så kallar man nog tiden jag saknar för längesen.




Världens finaste minnen kommer jag alltid att ha med dig iallafall
JK TomCat♥

Chill makrill som är en fisk

En vända till lägenheten med lite mer kläder fick det bli idag åxå. Jag har köpt min första egna godispåse på över ett år iallafall. Kändes konstigt.

Och när jag stog där o plockade godis så är de en liten unge och hennes pappa som står en liten bit bort och plockar godis dom åxå. Helt plötsligt säger ungen:
- Pappa jag vill ha jungfrubröst också!
Hennes pappa bröt ihop och de va precis vad jag nästan gjorde åxå xD Dock hittade jag aldrig det riktiga namnet på jungfrubrösten... Så nu håller jag på o funderar på det :P

Black Swan

Insåg nu att jag missat 13.37 med en minut.

Vad händer idag då? Fick ett sms av Michelle vid 10 imorse att hon åkte in i Norge och att jag skulle ta hand om vårt hem. Ses om en vecka!

Ska promenixa ut med Lizzie en sväng snart sen vet jag inte vad som händer mer idag. Jag har åxå fått en tvätt lektion av mamma idag, jag kan nog bli bra på de så småningom åxå, bara o lära sig hur tvättmaskinen i lägenheten funkar. Eller den står ju i källarn men whatever ;)

Hon här är jävligt duktig

Don't do anything stupid

Allright jag har inte bloggat någonting det senaste. Och jag var frånvarande frpn facebook i typ 2 dagar? Loggar in och har 15 nya händelser. Inga roliga såna heller, nej det var överraskningar som blivit taggad på 10 nya bilder och två logginlägg av Evelina med respons från Amanda. Dom hade lagt märkte till att min blogg inte fick några nya inlägg. Vadå vara besatta? Nej skojja bara :D

Jag har ju som sagt flyttat och i natt sov jag och Michelle i vår fiiiina underbara lägenhet. Den är verkligen hur vacker som helst! Men nu åker skitungen till trysil i en vecka så jag får bo där själv.. L'r bli ensamt eftre några dar.

Nu är jag iallafall hemma över helgen och en rundvisning av lägenheten blir väl när Michelle kommer hem ;)
För tillfället sitter jag och lyssnar på Pirates musiken för filmerna ligger så fint i lägenheten.. Vi såg den första filmen igår, har inte sett hela på över ett halvår!
Men usch vad jag längtar eftre dom nu när jag hör det ljuva ljudet från Blood Ritual som kommer från scenen när Will och Jack har tagit över The Dauntless och väntar på att Interceptor ska komma ;) Nämnde jag att jag är nörd?

Godnatt!

Imagine a place

Nu ska jag gå o sova. Godnatt

Logiken, finns det nått som heter det? Eller joo de finns ju men asså finns de något logiskt med det? Eller näe, inte mitt område att uttala sig i.

Hur ska jag somna nu? Med det snurrandes i huvudet (en hamster om man så vill)

Tänk om jag skulle bli brunett. Vad jobbigt alla andra hade fått det då.
Tänk om om inte fanns.

GODNATT!

All hands

Jag tänker inte ens berätta vad jag gjort idag. Tur är väl det för det hade blivit svårskrivet, jag har ju inte gjort något idag. Jo vart hos Michelle i typ 10 min och valt tyg till köksstolarna. Och lyssnat på hennes röst. Den var inte fin.

Nu ska jag stoppa min första Dumle kola i munnen på över ett år!

Told you he was telling the truth

Drömde, vaknade och nu kan jag inte somna om. Kul.

Har någon (o)vettig människa läst igenom hela min årsresumé föresten? För de har inte ens jag orkat med xD Jag har skrivit den (höhö smart där melinda) men de är inte samma sak som att läsa igenom den.

finns de någon som alltid läser igenom sina inlägg innan dom publiceras? För det gör inte jag vilket vissa kanske märkt på satvningen och vissa formuleringar ibland.. hölhö

undrar hur många fel det är id et här inlägget? Och svenska lärare säger att dom som bloggar skriver åxå bättre.. hmmm..

nu börjar min mage kurra som pricken över i åxå.

Nån som märkt att jag ändrade namn på min "vardagskategori" för ett tag sen? Jag har ändrat från "It's about me" till "A pirates life for me". Det nya namnet är ganska passande eller vad säger ni som nån gång råkat ut för ett inlägg med sånahär bilder:



OBS! Dead man's chest hade premiär då kändisarna och hela packet gick på röda mattan på min födelsedag (24 juni 2006). Och nu fick alla som läst detta inlägget en liiiiten smak på hur dom inläggen ser ut med enbart detta tema.

We're devils and black sheep, really bad eggs
Drink up me hearties, yo ho

Heaven help me

Tjenare tjenare

Jag, mamma och pappa åkte till lägenheten förut. Har glömt om jag skrev det i förra inlägget.. Och om ni ville veta så började jag skriva lägenheten istället för inlägget, sova snart? Jaa när jag skrivit klart det här.

När vi kommer fram till dörren står det två namn där, men inte mitt och michelles utan "P.Hellberg & M.Kallin". Och M.Kallin skulle ju kunna stå för Michelle men det är det inte utan hennes mamma ;) Charmigt men vi vill ha våra egna namn ju :(

Vi skrivade iallafall upp hatthyllan och fixxade iordning så tvn, dvdn och surroundljudet funkade. Sen skulle vi skrivat upp en hylla i mitt rum men borrens batteri dog -.- Då åkte vi hem.

Ska gå o göra mig iordning nu och sen sova. Pöss

P.S. Min gitarr Jocke låter jätteilla, Michelle trodde att han behöver nya strängar. Jag är ledsen :(

On a cold and grey Chicaco morning

Började med att sova bort dagen. Fortsatte med i läsa ett sjuksms från Michelle. Gick upp (wow). Slöade (varför låg jag inte bara kvar i sängen?) (joo för att mitt rum i källaren är läskigt och tomt nu). (Jag gillar inte parenteser egentligen).

Nu är klockan 16.30 och jag o mamma ska dra till lägenheten och fixxa lite grejs. Blir nog sovning där imorgon förhoppningsvis. Om Michelle lyder mina sjukskötersaka råd att ligga still och hålla käften så ska det nog gå ;)

In the ghetto.

Puss

Hallelujah

Godnatt

Jag blir dryg när jag är trött.

It's a little bit funny

Kom hem för en halvtimme sen från min & Michelles lägenhet. Idag har min säng, mina sängbord, soffan, tvn, surroundljudet, dvd och tv bänken kommit dit. Jag och Michelle skruvade även ihop bokhyllan, en hylla som står inne i badrummet, köksbordet, hatthyllan och skohyllan. Sen har lampor och växter kommit upp åxå. Sen blir så jävla fin, speciellt vårt vardagsrum <3

Jag, Michelle, mamma och Marita åkte till CityGross och storhandlade alla basgrejer o.s.v. Imorn så premiärsover vi förhoppningsvis i lägenheten!

Nu ska jag se på Arn. Vågar inte gå ner i källaren, hela stora rummet där är ju tömt nu :O

Ingen kommer hit för att återvända

Tjaaa, eller godnatt ska jag väl säga. Drar mig mot sängen nu, imron blir det uppstigning kl 8 för o börja packa ner kläderna i min garderob och några andra småsaker som ska med till lägenheten. Kl 10 ska allt sånt vara nerpackat för då kommer morfar och dags för alla möbler att packas in i bilen/skäpkärran. Sen iväg till Skara och göra klart lägenheten! It's gonna be epic.


Epic är ett jävligt bra ord.
Och hej vad jag svär.
Goodnight

Till minne av att tomten blev korsfäst

Okej nu säger vi såhär att just för tillfället är Johnny Depp bara min favorit i världen (bara?) men nån som alltid får mig o skratta är Johan Glans.

Nyårsafton 2010/2011

Ja du var det 2011. Ser lite konstigt ut men när de är nyårsaftin nästan gång är väl lagom till att man vant sig.

HUr som helst, vid halv tre igår kom Evelina hem till mig. Vi kollade massa klipp på YouTube och lagom till att Michelle kom vid fyra kom vi på att vi kanske skulle fixxa oss precis som hon redan gjort. Smart. Jag hade på mig en svart klänning som var helt täckt av paljetter och med lackleggins till det.

Jag vet att ni är avundsjuka på att jag jämt blir så snygg på kort.

Och mina ögon såg ut såhär:

Och om någon undrar över godisbiten i min mun så var det den första godisbiten jag åt på ett år ;)

Vi åkte vidare hem till Erik där åxå Amanda var runt 6 och en timme senare kom lite mer trevligt folk. Det var kuligt där men fråga mig inte allt som hände. Eri fick iallafall våra piggelin som vi lämnade kvar där ;) Runt halv tolv fick vi skjuts in till Dagnys av Eriks syrra och där spööööregnade de :( Och de va så sjukt mycket folk att dte var omöjligt o komma in. Fats dte fattade inte jag först utan de fatta jag sen när jag, Michelle, Evelina, Patrik och Joanna satt på Valentino och käka pizza. Sen fick vi skjuts hem till mig av Michelles pappa och väl där så kolla vi på A Nightmare on Elm Street. Jag har aldrig sett Michelle flyga så mycket.. Sen skulle vi sova. Mne jag o Michelle babbla som fan och sen skrämde jag henne så hon höll på o fly landet. Och hon grabbade tag i täcket så att hon inte skulle frysa på gatan..

Men hon stannade och vi somnade väl vid halv 6 eller nått.

Idag är det nyårsdagen och innebär trötta ögon. Men inte mer! Stolt över mig själv. Nu blir det en film. Eller juste, alla bra är i lägenheten. Då får de bli nått annat.

Fatta känslan av o få äta godis igen?
Puss