You better watch out

På order från min vän Sofie Millqvist så fåpr jag nog ta o uppdatera bloggen. Börjar bli som förr när mna bloggade en gång i månaden, not good.

Jaa vad har hänt den senaste veckan då? Förra helgen va de Kullenfestivalen i Skara där man knöt några nya kontakter och tog upp några gamla med lite härligt Skara folk! Åså lite fest på det blir aldrig fel. Eller jo det kan det och det blev de lite åxå men större delen av kvällen var bra :)

Dagen efter, hmm vilken dag var det då.. Lördag måste det varit :D Så va jag med Michelle igen (åkte med henne till Kullen kanske ska nämnas) och vi drog på picknik :) Myys och sen när vi skulle gå hem så kom Michelle på att vi kunde dra till hennes kusin David Carlsson och de är en riktigt skön grabb ska jag meddela befolkningen! Dagen slutade med vattenkrig tills alla tre va dyngsura plus att solen hade gått ner o vi hade bara kallvatten o spruta så rätt kallt :S När det inte fanns en enda torr punkt kvar på Melindas kropp kom hon på att Hanna G skulle komma o hämta henne och att hon kanske inte vill ha en dyngsur bil :P  Aja jag, Michelle och David hamnade i duschen i tillslut (med kläder) och det var vaaarmt o skönt :D åså fick jag låna en badrock av David så Hannas bil blev inte så blöt :) Dock hade hon och en vss Sofie som åxå hängde med problem med att hitta.. Herregud men tillslut kom jag hem :)


man skulle ha vattenkrig här. thailand, miss!

sen hare väl inte hänt så mycket mer, praktik i stallet varje dag förutom idag för igår mådde jag skitilla o va blek som ett lakan. Idag åkte jag till skolan o träffade kuratorn först men när jag kom hem så trodde jag att jag skulle få maginfluensa på riktigt.. Men inte än o de är jag ju glad för men asså de här är bara jobbigt :/ Magkatarr eller nått annat konstigt igen antar jag.

Jag saknar Michelle och favoritlåtarna just nu heter No bravery med James Blunt & You can't take me med Bryan Adams. Kyss!


Bör tilläggas att det bästa jag vet, är att höra Michelle sjunga. Och spela gitarr. ti amo

Glöm allt det vi aldrig haft

Full rulle dag. Kom till stallet vid nio och mockade alla spiltor men fick hjälp med boxarna och höpåsar. Vid halv elva va stallet klart så då käkade jag en macka innan Sputnik skulle ha in unghästarna Queen, Spencer och Caramella. Han började med Spencer, satt på honom första gången idag och jag ledde honom en stund i början. Sen skulle Caramella longeras innan dom två släpptes ut i hagen igen.

Direkt när vi släppt ut dom tog vi in alla ridskolehästar + Shilton, Nat King Cole, Platina, Titiyo, Latte, Blanca och Einar. Sen byggde vi bana i ridhuset och sen tyckte Patrik att jag skulle rida Escape, ett 14-årigt sto som vilat i två år, haha. Var en lite annorlunda häst, som en ponny i steget fast aningen större. Het på hinder får man väl lov o säga åxå.

Sen åkte jag hem en sväng innan jag åkte ut igen o red syrrans ponny Jessica, funderar just på när det kommer märkas på den ponnyn att hon börjar bli gammal. Hmm aldrig tror jag inte. Så det va kul, hoppade lite med henne åxå och shit vad man saknar det!

Sen åkte jag, mamma & Emelie o köpte Ben & Jerry glass mums! Nu har jag duschat o ligger i sängen o ska sova :)

Imorn blir de Kullenfestivalen i Skara!

You belong to someone

Dagen har varit bra faktiskt :) Åkte till stallet och kom alldeles lagom till att lunchfodringen va klar typ. Och det betyder att dte inte finns något mer att göra för dagen typ :P Så jag fixxade lite hos Jessi innan Frida kom ut vid halv ett o vi tog in alla hästar. Sen red jag lilla Shille för Frida o han va skitrolig! Eller ja liten är han ju inte direkt jag tycker han är stooor. men dte gick faktiskt bra :) Riktigt bra till o med! Men jag måste få upp min kondis, fort!

Åkte hem efter att jag ridit Shilton och sen har de inte hänt så mycket. Lekt med min galna katt typ.

Nu ska jag snart sova, puss!

Someone loves you

Fy fan vad jag sovit dåligt inatt. Usch har vaknat varenda timme.. Har vart hos Inger nu iaf o ska snart dra mig ut mot stallet. Tror jag skulle rida idag? Hmm aa den som lever får se :D

Efter stallet sen vet ingen vad som händer, en dusch o en timma i solariet säger man ju inte nej till. Annars vet jag inte mer.
Någon annan som har haft för sig något spännande idag? :)

Hörs sen!

Den berömde Karl Marx

Undrar just om hans finns? Jodå han finns. Och just nu för tillfället i mitt rum. Han är grå med vita prickar och kan sitta.

Om någon vill besöka honom får dom ta och gå förbi Erik Dahlbergsgatan 5 någondag och knacka på dörren där min önskar är din lag.

Höhö vilken humor. Men något alla kan skratta åt är när Michelle tränar situps med samhällsboken. Den ni.
Hon tränade alltås inte boken utan sig själv. Alla frågetecken utsuddade.

When dreams turns to reality

Kan inte beskriva hur mycket jag vill att allt ska lösa sig.

Idag har varit en väldigt omtumlande dag men imorgon hoppas jag att en liten gnista kan sätta fyr på glöden igen :)

Michelle kom hit en sväng efter skolan, sötnosan! Vi kikade film och hon skulle plugga men lektye med min gris istället.

Min dag i korthet.

Don't ever let anyone put out your fire. Our fire

Har varit helt off idag o de har vart ganska skönt faktiskt. Mådde inte alls bra igår när jag gick o la mig. Feber o skit usch så stannade hemma från stallet idag. När jag vaknade vid nio typ mådde jag mycket bättre o Michelle tyckte att vi skulle ses o det sa jag absolut inte nej till! Eftersom jag fortfarande inte va helt 100% så kollade vi på två filmer, snackade en massa o bara hade det bra :) Har saknat dig som fan <3

Hon drog väl hem vid fem och sen dess har jag inte gjort någonting typ.
Nu ska jag sova för att imorn ska jag till stallet dessutom, en hel vecka sen nu.


Bara för att hon är Sveriges bästa o coolaste brud?

Puss!

All alone

Vet inte vad jag ska skriva om.

Ska till stallet snart o rida Cocktail åt Sanna. Blir nog kul hoppas jag om jag nu kan ta mig i skinnet o rida ordentligt.

Ensam hemma hela dagen o hela natten igår och de va väldigt skönt. Tyst o lugnt o jag fick göra precis vad jag ville :) Åkte o köpte lite dricka o en kebabrulle, sen va jag i stallet en kort sväng.
Mamma o pappa va som sagt i Jönköping på spa o Emelie hos Lina i Skövde så. Idag när mamma o pappa kom hem så hade dom köpt lite saker till mig o mitt rum från IKEA. Tackar man inte nej till så vi får väl se hur det blir.

Hörs senare!

Kommer inte på nått bra

Fan va tyst o lugnt de är här hemma :O Helt sjukt! Sitter o kollar på Chihuahuan från Beverly Hills sen ska jag dra ut till stallet o fixxa Jessis grejer.

Sen vet jag inte vad som händer.

Yesterday

Gårdagen.. Va ska man säga. Den som vill veta får fråga mig för jag pallar inte berätta allt här :P

Tack iaf till alla som va med :) Och speciellt till Hanna såklart då! Btw måste hämta min väska hos dig åxå.
Idag är jag helt ensam hemma o inatt åxå! Mamma o pappa är på spa i jönköping o syrran har åkt till Lina i Skövde. Rätt gött!

Ciao!


White tonight

Ska bli riktigt kul o festa igen asså! Taggad till tusen!

Plus att MIIIIIIIICHEELLEEEE OCH FELIIIICIAAA ÄR HEMMA IGEN! Jag känner mig.. hel. Complete typ. Wonderful <3

Nu ska mamma våga mitt hår, hörs sen!

-

Tjatja!

Har typ duschat och gör nu inte alls för mycket. Tänkte kolla klart på Bella&Tyra Show där Kissie va gäst igår. Ska man skratta eller gråta?

Har bestämt nu vad jag ska ha på mig iaf, kanske tar en bild sen o slänger in om jag hinner.
Va på stan med Matilda förut iaf o kollade Timoteij. Rätt uppenbart att hennes favoritlåt är Kom, haha! Åså köpte jag massa smink, najsigt.

För ett tag sen så var det roliga här va när Emelie klippte gräset utanför mitt fönster (bor i källaren så fönstret är i jämnhöjd som gräsmattan) och hon gick fram och tillbaka, hela tiden olika stilar. Åt ena hållet va de som att hon hade 40 ton sten framför sig och sen när hon gick tillbaka hade hon dumpat dom nånstans haha xD Skitkul!

Aja ska la göra nått vettigt ;)

Sick of you

Tja folket!

Snart kommer Matilda G hit o då ska vi cykla upp till staden, kika på Timoteij o shoppa lite skulle jag tro. Plus en fika på lilla blå kan slinka ner åxå ;)

Ikväll är de White med Egzi & Julia, ska bli riktigt kul o träffa lite Falköpingsbor igen. Hoppas att Michelle & Felicia kan pallra sig dit åxå faktiskt ;)

Nu kommer Tildaan snart, kyss!


en månad och 16 dagar kvar. Dock är jag i Holland men de löser jag


Straight ahead

Har inget och skriva så jag fattar inte varför jag ens gör ett inlägg.

jo jag har vågat mitt hår. Tror att jag ska ha det imorn på White åxå. Sen vet jag inte vad jag ska ta på mig för kläder heller. Ska kanske fjäska med Matilda o be henne va min stylist för en kväll? ;)



Ser sådär löjligt oskyldig ut men de får ni leva med ;)



Skulle jag se ut såhär som utomjording? :O


Syster goes shopping

Jag är meeegatrött. Åkte till Ronja igår kväll o vi lagade makaroner, pkte moppe, såg på film o spelade mariokart :D Kan vara det roligaste spelet som finns.
Vi somnade nog runt tre? O gick upp vid 10 så alla som tänkte gnälla på att jag jämt är trött så har jag faktiskt en anledning o va de nu ;)

Åkte med mamma o syrran till Skara Hästsport idag där syrran storshoppade ;) Hon fick med sig ett par DeNiro stövlar hem och en röd John Whitaker SoftShell kavaj, assnygg! Jag kanske kan ha den, har inte provat än (a)

Nu ska jag sooola!

Boring

Godmorgon!
Ja ni kan ju kolla själva va klockan är. Vid tre käkade jag frukost och jaa sen har jag duschat åxå. Sitter och kollar på Americas next top model sen ska jag stänga in mig i solariet.

Kiss!
 

Dagens goda gärning för ett år

Någon som har ca 23.000 kr över som kan skänkas till mig?
Skulle vara jävligt snällt och samtidigt ge r ni mig en frihet som inte kan beskrivas ;) Klicka här! För att få veta vad det ska gå till ;)

Vacation, kinda

Ja man kan ju kalla det för minilov nu egentligen o lite planer har jag för dagarna iaf ;)

Onsdag
Rida Cocktail
Träffa och sova över hos Ronja?

Torsdag
Vara lite med Ronja på morgonen om jag sover över

Fredag
Staden med Matilda G
White Satisfaction! Med Egzi, Julia, Moa? & Matilda?

Lördag
Liseberg! Med Moa, Emelie & Emma

Söndag
Sooova


Uppmärksamhetskrävande webbsida

Jävla bilddagboken säger jag bara! Här försökte jag vara lite smart o koppla ihop den här bloggen till soclog.se som det där bloggsystemet heter på bdb. Jamen då överraskar bilddagboken mig med att lägga in ALLA bilder jag lagt in på den här bloggen¨under datumen på  min bilddagbok, även den här

loggan las in varje gång.. Stört så jag har suttit o raderat alla nu, tror jag fick bort alla bilder som inte ska vara där :P

Jag börjar bli ganska brun åxå :) Igen, usch tänk o va helt likblek.. Om man är vampyr är det ju en sak för då är ju resten av kroppen och utseendet helt fantastisk men aa som människa.. Näe då ska jag vara brun!

Okej nu har jag babblat färdigt ha de!


Gratisbio

Gör som jag och bli medlem på gratisbio!



Hur enkelt som helst och det är helt gratis!

Sun inside the walls

Dagens planer: inga. Eller jo en, få min rygg o sluta göra ooont :( Nu är klockan 12.43 för o vara exakt och jag tänkte slänga benen över sängkanten o gå upp o käka frukost. Och sen tror jag att jag ska värma min rygg i solariet, funkade faktiskt bra igår :)

Mumma på o ha ett sånt här hemma.

Ja tyvärr så har ju jag ett gammalt som man måste byta sida på men bättre än inget :) Och ett rätt bra tidsfördriv för man måste ligga där en timme varje gång, inte på varje sida.

Hepp magen skriker fruuukost!

Svarta tysta tårar

Allt tar slut. Det är verkligen så. Och jag ska aldrig aldrig aldrig nånsin mer göra misstaget att så lite som en mikromillimeter tro på en skriven text. För att det är bara jag som skadas av det tillslut. Hur fan kunde jag vara så dum? Så jävla korkad?
Och hur kan du göra så?
En förklaring skulle sitta på sin plats. Men jag orkar inte be om någon. Inte nu.

Fan, vakna upp nu Melinda och inse.


KOM HEM! <3

En oändlig kontinent

Dumma rygg va fan har jag gjort dig? :( Den har plågat mig hela dagen utan anledning men den vill väl få mig på lika dåligt humör som den är o grattis du lyckades, nöjd?

Min lilla räddning idag blev att jag har ett solarium som värmde upp ryggen väldigt skönt :) Och att jag hittade en Loka päron flaska i kylskåpet. Så jag ska nog överleva denna dagen åxå. Imorn hoppas jag att jag kan pallra mig till stallet.

Kyss!

Jag vet inte

Usch här sitter jag i soffan med en dum rygg som gör ont utan nån som helst anledning. Jag börjar väl bli gammal höhö. Känns bra när man inte ens fyllt 17 och tänka så ;)

Försöker komma på nått roligt o titta på för o tänka bort smärtan lite, usch vad onödigt när jag skulle kunna göra så mycket annat -.- Som att vara i stallet t.ex.

Hepp de får bli imorn.

När tiden hinner ikapp oss

Klockan är 00.51 och hur jag ska orka upp imorgon har inte jag kommit på än. Sitter o läser gamla inlägg under kategorin Åsikter och tankar och jaa.. Tiderna förändras. Ni kan ju läsa själva om ni vill.

Annars har jag inte så mycket mer att säga egentligen. Saknar min Michelle & min Felicia som är på Kreta, hoppas att ni har det bra! <3 Och jag saknar Sofies galenskaper och Hannas ännu mera galenskaper som är hos turkarna i deras land Turkland.
Men vi ses snart :)

I need you, now more than ever

I mean he's a criminal

Emelie red Einar haha o de var så söta! Albin fick rida lite sen åxå och sen hjälpte han mig o Emelie o sopa i stallet. Eller ja han var bättre på o sprida ut högarna vi gjort. Åså blev de lite fotbollsspel i trädgården medans Sputnik försökte va cool o blåste ut rök.. Öh ja.

Nu tittar jag på Narnia och sen blir de väl sängen :) Matilda & Moa tittade förbi en sväng och var lika normala som dom alltid är, speciellt Matilda ;)


Never forget never forgive

Min dag började med att leta efter min näspiercing som inte trivdes i min näsa. Stackars den men jag tvingade tillbaka den.

Åkte till farmor och tryckte i mig 4½ pitepalt, muuums! Hihi typ enda gången jag kan trycka i mig så mkt mat på en o samma gång ;)
Sen åkte jag och min far vidare till herrljunga för o se Emelie o Sanna som tävlade. Emelie rev näst sista hindret i omhoppningen tyvärr. Och Sannas jävla gris som drog som en gnu stannade vid 3:e hindret men sen gick dte som på räls resten av banan :) Och det där med jävla gris som drar som en gnu hottade Sanna Thiel på alldeles själv ;)

Nu ska jag kolla klart på Sweeney Todd :)


Vilken tur att vi har en baguette

Om det här snacket med att ett skratt förlänger livet så ökar jag min livslinje med 100 år varje gång jag tittar på det här.

Starkare än kaffe? Ja det är sprit. Haha!


It's my chance to show the world

Det känns helt overkligt.. Att det liksom blev av! Den 13 juni kl 8.20 lyfter jag från Göteborg City Airport och 9.55 är jag framme i Düsseldorf (jag vet det ligger lite utanför Holland i Tyskland egentligen). Stannar i tre veckor och åker hem igen den 2 juli kl 06.45. Herregud att jag av alla människor ska få göra det här!

När jag kommer hem är jag hemma en dag innan jag åker vidare till Falsterbo! Stannar en vecka och sen hoppas jag på Lysekil? :) Och en massa annat! Shit vilken sommar! Once in a lifetime.
Herregud.
Jag kommer bli världsbäst på o säga det ordet. Herregud.

Har inte smält det än.

It's like a living dream

IIIIIIHHH JAG ÄR SÅHÄÄÄÄÄR GLAD! :D Fick ett mejl från Linn i Holland idag och hon sa då att det var helt okej att jag kom ner till henne o Kevin mellan den 13/6-2/7 iår! Kevin är alltså en elitryttare som jag ska jobba hos, åh ska bli så jävla kul! Åh det är en chans man aldrig får igen (L)

Sen kommer jag hem o är hemma en dag innan jag drar vidare till Falsterbo (L)

Nu sk avi åka o lämna Bella hos Ann-Sofie i Karleby :)

'til your heart stops beating

Gaah vilken dag! Jobb först o sen hem vid tre, duscha o fixxa iordning mig innan jag drog upp till stan och mötte världens finaste Michelle <3 Vi fikade, shoppade och sånt som ingen utomstående förstår sig på haha, love!
I love you, now more than ever <3

Och imorn åker den skitungen till Kreta med Felicia :( Plus att Hanna & Sofie överger Sverige för turkarna? Stört, tur att jag har mitt solarium (L)

Nu ska jag kolla klart på Titanic. Vilken film asså, masterpiece!

Kiss

You are my angel

Det går utför för min blogg asså och jag förstår varför knappt ingen orkar läsa den längre. Jag har ingen motivation till någonting just nu. Och det kanske märks även om det bara är en text full av meningslösa ord som bara skrivs för att skrivas.

Detta inlägget blir väl mest ett melinda-skriver-av-sig-inlägg. Bara så ni vet. Jag tvingar ingen att läsa så inga gnäll tack.

Många undrar väl hur det går med Bella och jag kan ju säga att det går åt helvete. Visst den senaste tiden har jag sagt något i stil med "jo det går bra men hon är lite galen just nu bara". Att jag inte går estetisk teater i skara är ju fan ett under för det är nog typ de jag gjort den senaste tiden. Spelat teater för dom flesta i min omgivning.

Sanningen är den att jag är livrädd för o rida min egna häst. Det som började så jävla bra slutade i en katastrof som jag borde fattat att det skulle bli såhär. För jag klarar typ ingenting längre. Första dagen Bella kom hem till mig så skadade hon sig och vilade i en månad, sen har det bara gått neråt.. Första gången jag åkte av så stegra hon sig och välte bakåt med mig på. Andra gången så var hon mest i luften och enda gången hon var på marken var för att kunna göra ett nytt rodeosprång upp i luften. Det slutade med att jag gjorde en volt ner i sanden och fick åka ambulans till sjukhuset. Sen dess har jag gått på helspänn vid tanken på att behöva rida henne igen. Jag red henne bara två gånger efter den senaste olyckan.

Så nu ska hon åka till Ann-Sofie Ahlsten så ska hon rida till henne o sen hjälpa oss o sälja henne. Och den som tror att detta var ett lätt besult för mig har jävligt fel. Jag klandrar mig själv för att jag inte skulle trott så mycket på mig själv utan köpt en äldre häst redan från början så hade detta aldrig hänt. Eller om jag bara kunde sluta vara så jävla svag och bli så rädd som jag är nu. Eller om jag helt enkelt kunde lära mig rida så skulle det här aldrig hänt.
Jag hatar att fly från problem på detta sättet, iof har det nog aldrig hänt förut men nu är det skillnad. Bara för att jag den jag är så vågar jag inte. Och jag hatar mig själv för det. Jag vet hur fin hon är egentligen men hon kommer inte komma någonstans sålänge hon stannar hos mig. För jag har inte det som krävs för att göra henne till den hästen hon är född att bli.

När jag säger att jag inte kan rida så menar jag verkligen det. Jag kan inte rida längre för det märkte jag ordentligt idag. Asså ingen fattar hur jävla mycket jag vill att allt ska bli bra. Men det blir ju fan aldrig bra..

Och på frågan om jag ska köpa en ny häst så är svaret jag vet inte. För jag har helt tappat tron om att jag klarar någonting överhuvudtaget. This kills me.
Och snälla, snacka inte om det. Fråga inte en massa. Man förstår inte innan man varit med om det själv hur jobbigt det är med alla "det vänder ska du se" och liknande.

I pray in my heart that this dream never ends


Peace out

Idag tyckte Melindas kropp att den skulle sova för länge så jag kom till stallet först kvart i tio. Hanna hade mockat alla spiltor o aa vi fortsatte med stallet, plus hjälpte Sputnik o rubba en stooor hösilagebal. Herregud Hanna lekte turk och jag skrattade o putta åt fel håll. Nu orkar jag inte skriva mer om dagen i stallet.

Pkte hem vid halv fyra o fixxa iordning mig o drog med Hanna till Skövde till allt annat känns puckat, nyheter varje vecka och MQ.
Åså köpte Hanna mat, vem är förvånad? ;)

Nu dricker jag coca cola o kollar på teve typ.

If you can

Inte min dag idag :( Började jobba vid halv nio, jag o Natalie fixxade stallet sen drog hon vid halv tio. Klockan tio släpade sig Hanna Gargamel upp ur sin dödssömn och kom ut till stallet ;) Och vi gjorde la inte allt för mkt egentligen, eller jo vi körde fyrhjulingen som jag döpt till Jack (Jack Sparrow) och byggde hinder åt Frida. Sputnik med det blåa håret va med på ett hörn åxå ;) Lyckades smälla ner den vassa delen av hinderstödet rätt på min stackars tå.. TVÅ GÅNGER!
Sen höll jag på o smälla ena hinderstödet i huvudet på mig själv, plus fick en stöt från ett stängsel ingen annan får stötar ifrån. Plus att det inte ska vara el i det.. SUCK!

Stack därifrån vid ett typ, nej kvart över o halv två skulle jag vara hos Inger på skolan. Åkte därifrån vid kvart över två, hem o käka mat sen till skolan igen för o träffa Stina, studie- och yrkesvägledaren. Så nu ska jag bara skicka in ansökningsblanketten och hoppas på att jag kommer in i Skara :)

När jag kom hem hitta jag en skitig katt vid namn Findus utanför huset så tog med henne in och duschade henne :D Inte populärt från nån av oss för hon har nästan klöst upp hela mina armar.. Och hon jamade ganska bra ;)

Nu ska jag duscha innan jag drar förbi Ronja och käkar glass, kyss!


La in bilderna från Thailand igår så dom kommer vilken dag som helst, tror att alla pker upp på fejjan, lättare o lägga upp där ;)


Part one of two


Skratta och njut ;)

This is the best feeling

Uusch vad jag är jobbig. Jag är nog konstig. Tur att man inte är ensam. Som Sputnik har färgat håret svart? :O

Hur som helst så var jag funktionär på dressyrtävlingarna idag från åtta till fem. Hjärnan på högvarv i ett o då skojjar jag inte.

Håller på o laddar upp filmen när Moa piercade mig i örat i fredags, enjoy! Haha, MATILDA VA RÄDDAST AV OSS ALLA :p


Resultatet, det blåa är de nya ;)

kyss!


Jag har blivit kass på o blogga, behöver en ny bloggdesign!