December 2010

Michelle fyllde år den 2 december! Hon skulle sen få en försenad födelsedagspresent av mid som var en popcornbunke (sån man får på biografer fast i hårdplast) med 2 kg mikopopcorn i ;) Och jaa hon gillar popcorn ;)

Min syster piercade sig i naveln och samtidigt beställde jag tid för att tatuera mig!

Några dagar senare fick jag Eclipse boxen med Bellas förlovningsring ur filmen!En fredageftermiddag/kväll var jag, Michelle och mamma i Skövde och jag och Michelle såg en snygg tapet inne på Rusta. Då började vi prata om hur de skulle vara om vi flyttade ihop och helt plötsligt var det allvarligt snack. En vecka senare var vi och kollade på en lägenhet, två veckor senare skrev vi på papper och valde tapeter, tre veckor senare kunde vi börja flytta in. Det är helt sinnessjukt. Men i samband med detta kände jag livet i mig igen, nått att leva för.

Det var lusse i Skara och jag och Felicia klädde ut oss till hjärter och spader dam :) Har tyvärr ingen bild :/
Jag var jääävligt trött i skolan dagen efter..

Den 16 december tatuerade jag mig! Äntligen!


Och nu är jag så trött att jag skiter i resten av december. Det var ju inte så längesen det som är kvar. Snart är det ett nytt år. ch det ska fanimig bli bättre än det här!

Godnatt

November 2010

Minns inte exakt när det var men jag fick en gitarr som jag döpte till Jocke (efter Jocke Berg) och började spela på den. Den första låten jag lärde mig var Utan dina andetag :)

Åkte och hälsade på Tom när Elsa var i Skara och tränade hoppning :)

Beställde dom här läckra skorna jag fastnade för i Thailand men fanns inte i min storlek då.


Evelina fyllde år och fick två skivor med mina favoritlåtar av Kent på.


Jag kom på att min farbror också gillar Kent!

Första snön kom, i form av en snöstorm. Samma dag snodde Viktor och dennis min mobil och skickade jättesnälla sms plus att Viktor låste fast sitt lås i mitt skåp. Tack.

Började snickra på ett föredrag om Auschwitz som jag skulle hålla i skolan.

Emelie åkte till Västerås för o tävla i Moutain Horse Pony Cup. Jag hängde med och skulle varit med alla fyra dagar men jag pallade inte.. Så jag åkte hem på fredag förmiddag, skulle stannat till söndag.

Harry Potter och Dödsrelikerna del 1 hade biopremiär!
Och dte dröjde inte länge innan jag köpte boken och läste ut den på två dagar.


Harry Potter hade premiär på en onsdag. På lördagen var jag och Michelle i göteborg för att se den igen. Hahah jag började bli nörd precis som hon redan är!

Klippte lugg! Eller halvlugg typ ;)


Jag såg dokumentären Så nära får ingen gå - ett år med Kent. Den var bra.
Det viktigaste är att göra musik som till och med dom som hatar oss inte kan förneka är bra. Det är då man kommit nånstans. Eller att dom som hatar oss hatar oss ännu mer bara för att det är så jävla bra.

Och sne nån gång i november började jag och Michelle att planera vår tre/fyra veckors trip genom England, Skottland, Wales och Irland i sommar. Jag började se ett litet ljus igen, något att se fram emot och känna att man faktiskt gjorde någonting i livet igen :)

Oktober 2010

Började knarka The O.C!


Fick för mig att jag skulle lära mig "far jag kan inte få upp min kokosnöt" utantill. Gick inte jättebra kan jag ju inte säga..

Allt med hästarna började ta knäcken på mig. Jag började inse att min rädsla bara var lika stor som det var när jag hade Bella och min glädje till ridningen bara blev mindre och mindre.

Jag fick min nuvarande bloggdesign av Ronja! Sjukt snygg!

Den 25/10 tog jag beslutet om att sluta rida. Länk till det inlägget finns här. Ironiskt nog döpte jag det till ett tidsfördriv att dö för. Och nått mer intressant hände väl inte i oktober ;)

September 2010

Skolan hade dratt igång i senare augusti. Första skoldagen gick jag och Evelina, en då okänd brud från katedral till skara busstation i spöregn. Sen träffade vi på en gubbe som var ett stort fan av James Bond, 007 liksom ;)
Och i september, den 9e satte jag myror i huvudet på henne genom att fråga om man är livrädd för att leva och dödsrädd för att dö, hur ska man göra då? Text ur Mannen i dne vita hattten av Kent om någon ville veta ;)

Här har vi ju snyggingen, dock liiite omgjord av Amanda i Photoshop ;)


Jag läste Pojken i randig pyjamas och såg sen åxå filmen. Jag grät så jag inte fick luft.

Jag insåg hur förbannat rolig ComHem reklamen är!


Slutet gott allting gott

Augusti 2010 - Kent

Jag tillsammans med mina vänner Emina, Karro, Emmy, Elsa och Ellen åkte den 7 augusti till Göteborg.
Karro, Emmy & Emina

Ellen & Elsa
När klockan var runt 15.30 ställde vi oss i kön utanför Trädgårdsföreningen för att se Kent. 3 timmar senare (18.30) började insläppet och jag sprang huuuur snabbt som helst fram till scenen och långt fram stog vi.
Vi minus Ellen framför scenen
1½ timme senare (20.00) gick förbandet på, två 40+are som var goa på sitt egna sätt...

När klockan var halv nio hade förbandet spelat klart och ett skynke firades upp så att man inte såg någonting av scenen.
Och sen, det vi väntat på i 5,5 timme började introt till Utan dina andetag spelas. Det var 1,5 minut långt och det kan jag säga att så lång har en och en halv minut aldrig varit!
Gåshud <3


Spellistan var:
Utan dina andetag
Det finns inga ord
Skisser för sommaren
Sjukhus
Musik non stop
Ensam lång väg hem
Romeo återvänder ensam
Töntarna
Ensamheten
Ismael
Gamla Ullevi
Idioter
Kärleken Väntar
Ingenting
Vy från ett luftslott (remix)
Krossa allt
Dom Andra
747

M <3
Mannen i den vita hatten (16 år senare)Konserten var typ 2 timmar lång och efter det köpte jag en Kent tröja som jag förövrigt har på mig just nu med albumsomslaget fårn En plats i solen på, ett nyckelband och plektrum.
En magisk kväll

Några dagar senare beställde jag Kent boxen

låt oss säga såhär: resten av augusti handlade på ett eller annat sätt om Kent.

Juli 2010

Hela sommaren bestod av att leta ny häst.
Första eller andra veckan i juli drog min familj tillsammans med ca 30 pers till Falsterbo Horse Show. Alltid lika kul varje år!

Nån gång i Juli trodde jag att jag hittat lösningen i hästväg. Jag hittade Little Count of TJ, en 6 årig valack. Allt verkade så bra och jag älskar honom. Men han var fortfarande bebis och så fort han inte hade alla fyra hovar på marken blev jag livrädd. Jag blev så rädd att jag i början hoppade av och grät som en stucken gris för att jag blev så rädd.

Men jag kämpade på, trodde att det skulle gå över.

Hela juli jobbade jag även på Ekehagens Forntidsby. helt ok men usel lön, aldrig mer kommunjobb säger jag bara!

Juni 2010

Juni var en väldigt händelselös månad. Eller ja jag skulle åkt till Holland, blev inte så för all kalabalik med Bella. hur allt fick sitt slut med henne har jag försökt förtränga men utan att lyckas, har inte skrivit något om det på bloggen. Eller jo jag skrev hela historien men ombades att ta bort det av en viss person. Men hon hade jävligt ont utan att vi visste om det. Därför hon kastade av mig och sånt. Den vi köpte henne av köpte tillbaka henne igen, insåg efter ett samtal av veterinären att det var den enklaste utvägen för båda parter. Problemet ur vägen men inte rädslan som satt sig i mig, och som skulle visa sig aldrig försvinna.
Det här gör ont i mig än idag, beslutet att lägga av med ridningen var inte mitt egna. Jag blev totalt grundlurad av någon jag trodde jag kunde lita på. Tack för hjälpen. Att vara livrädd för det man älskar, och har brunnit för i 14 år, kan någon förstå hur det känns?

Då jag skulle åkt till Holland kom mitt i den största kalabaliken med Bella. Jag pallade helt enkelt inte, och det var bra att jag inte åkte trots allt.

Jag fyllde även 17 år och Eclipse hade premiär på bio. Men förövrigt var det inte en speciellt rolig månad som ni säkert kan förstå.

Och vi köpte vår lilla hund Lizzie! Jag fick döpa henne och hon är ju döpt efter Pirates of the Caribbean. Jack Sparrow kallar nämligen Elizabeth Swann för Lizzie i en scen :)
Lizzie dagen då vi hämtade henne

Lizzie några månader senare :)

Maj 2010

Det bestämdes att Bella skulle åka till Ann-Sofie Ahlsten för tillridning eftersom jag var livrädd för att rida henne. Speciellt efter dom två gpngerna jag rykt av henne. Och inte minst den sista gången då jag flög som en kanonkula ur sadeln. Hon skulle stanna hos Ann-Sofie i en månad och hon skulle även hjälpa oss att sälja henne. Jag hade jättedåligt självöfrtroende och visste inte om jag ville ha någon ny häst, så jävla rädd hade jag blivit.

Jag fick klartecken för att åka till Holland i tre veckor och jobba för en elitryttare där!

White Satisfaction i Falköping som anordnades av min klass (eller föredetta). Jag gick dit med Egzi och Julia :)

Jag började rida privatlektioner för Frida på ridskolan för o komma igång med ridningen ordentligt igen.

Jag var med Michelle och vi promenerade till hennes kusin David där det blev vattenkrig för fulla muggar och sen duschade allihop samtidigt för o bli varma, vi behöll faktiskt kläderna på, dom var redan dyngsura. HAHA herregud det var kul!

Maj slut.

April 2010

Fram till dne 8 april var jag i Thailand.

Efter det hände inte jättemycket, jag och Michelle blev impulsiva en dag och stack till Skövde för o se på bio. Blev fast på busstationen där och försökte bjuda vakterna på pocron, dom ville inte ha. Minns du? Klart du gör! Dessutom lekte vi Hans & Greta med popcornen ifall vakterna skulle ångra sig..
Vi såg Shutter Island kanske jag ska säga åxå :P

Elsa & Tom (min gamla ponny) tävlade sin första tävling, en regional LC som dom gick och vann! Då var jag stolt och glad kan jag be o få tala om!
Elsa och Tom på meeting i somras :)


Jag hoppade av samhäll ekonomi som jag då gick på gymnasiet. Började ha praktik på ridskolan resten av tiden som var kvar i skolan för att få mitt studiebidrag.

Fick sommarjobb.

Jag kom på vad jag ville tatuera in för motiv och har hållt fast vid det fram tills att jag gjorde det :)

Började övningsköra lite mer på "allvar"

Var på studiebesök på medieprogrammet i Skara, det gymnasieprogram jag går nu!

På Valborg var jag med Matilda & Moa. Moa gjorde ett till hål i örat på mig, här är filmen.
Detta avslutar april månad ;)

Mars 2010

- Va o kolla på Alice i Underlandet i 3D med Michelle :)

Sen var det Kronan i Vara med ett riktigt gött gäng!


Jag började rida på Bella igen, men första gången jag gjorde det resulterade i att hon stegrade och välte bakåt med mig på. Tackar Gud för att jag inte fick hästen över mig.

På hennes födelsedag, närmare bestämt den 12 mars så blev hon förvandlad till världens rodeohäst och efter ca 20 bocksprång (hon hade hovarna i marken endast för att kunna skjuta upp sig själv i luften igen) så tappade jag båda stigbyglarna gör en framåtvolt och en jävla kraschlandning rätt ner i ridhusgruset. Jag minns att när jag tappade den sista stigbygel tänkte "helvete" innan jag dök ner i gruset. Och så ont i ryggen som jag hade då var vidrigt. Ambulans in till sjukhuset och handikappad i nån vecka framåt. Två veckor senare skulle vi åka till Thailand, tack för att jag inte bröt något!

Hanna Cronholm tog dom sista bilderna på mig och min ponny Tom, sjukt fina blev dom tuuusen tack <3
Jag älskar dig JK TomCat. Dte du gav mig kan ingen annan ge<3


Min familj åkte till drömmarnas land Thailand ♥U-underbart!


Februari 2010

Vi hämtade hem Bella från Floby till Falköping och direkt rullade hon fast i boxen och blev svullen på ena bakbenet.. Fick vila hela månaden, rätt surt :/
Och snälla ignorera mig på bilden, jag hade både ögoninflammation och hornhinneinflammation på samma gång, mina ögon tålde inte så mycket ljus och jag var tvingen att ha mina egna glasögon under dom där solglasögonen man sätter på bågarna.
Jag & Bella i ridhuset, promenader för hennes del..


Sen läste jag ett inlägg där jag besökt sjukhuset tre gånger på två veckor. Minns att jag skulle slänga på ett hästtäcke och fick spännet på tanden så en liten flis slogs ut. Ja jag är klumpig.

Ett annat inlägg (som var lååååångt) handlade enbart om Pirates of the Caribbean


- Timoteij tävlade i Melodifestivalen
- Jag åkte till Göteborg Horse Show både torsdagen då med min "lillebror" Adam och på lördagen med i princip hela stallgänget
- Min gammelmormor/farmor Lilly dog :( Hon blev 92 år och klarade sig helt på egen hand ända in i slutet <3
- Jag köpte min TV som jag döpte till Johnny! Efter Johnny Depp då om nån inte förstod det :P

Det var väl i princip Februari ;)

Januari 2010

Sitter och kollar igenom 2010 arkivet i min blogg och tänkte dra en sammanfattning av varje månad av vad som hänt under året som gått.

Och vi börjar med Januari, jag började bli fast av Disney och Disney monopol var jag tydligen inte kung på.
Men det största var väl att försäljningen av min ögonsten Tom var igång. Och jag höll på att rida Bella, ni vet unghästen? Men hon stog fortfarande hos Johan i Floby.

En snööig Tom i Januari :)

Bella bus i sin box nån gång i april måste det vara..

Jag provade på det där med att blondera håret istället fö slinga mig, nått jag INTE kommer prova igen.
Jag var ju för fan gulhårig, tack Carin för flaskan med silverschampo!

Riskerar att få hörselskador

Och om 24 timmar har det varit 1 januari 2011 i hela 45 min. Och med detta säger jag godnatt. Öh okej nu lät jag som en nyhetsgubbe. Läskigt.
Men godnatt iallafall.

Och på tal om nyhetsgubbar, spana in den här snubbe. Och han har min fulla förståelse över misstaget.

Jordburken

Det är något fel på mig för jag är så hungrig att jag håller på o svälta ihjäl :O

Kissen sover i mitt knä, jag kommer sakna henne när jag flyttar.. Men hon har å andra sidan snart inte tid att vara inne längre, enda anledningen att hon myser hos mig nu är för att hundarna är på dom andra våningarna och det finns ingen annan som sitter still. Nej jag känne rmig inte utnyttjad. Och så fort det blir mindre snö kommer hon springa utomhus och göra hyss. But still. Gör katter hyss? Eller finns något kattigare ord för deras bus?

Nej jag är desperat efter något att ge min skrikande mage. Märkligt att jag inte kommit på något namn till den än.. Jag menar Michelles dammsugare döpte jag ju till David :O Och inte för att den suger utan för att den är fin! HAHAHAHA ingen fattar. Eller jo NU kanske några fattar?

Mat var det ja.

Inflyttningsdag 1

Tjänna! Fastnade framför den riktigt braiga disneyfilmen Mulan igår. Så somnade rätt sent. Provade på ett nytt sätt och vakna, struntade i att rulla ner gardinen igår kväll. Men dte funkade inte jättebra, eller ja kanske lite ;)

Runt halv ett hade jag, mamma och pappa packat in fyra fulla flyttlådor med saker till köket, mitt rum och lite till vardagsrummet i vår lägenhet. Vid ett var vi där och gick in tillsammans med Michelle & Marita i en nytapetserad lägenhet (ja, i alla rum) plus nytt golv i hall och kök, ny spis, spisfläkt och ny kyl och frys. And it feels like home. Vi torkade ur alla skåp i köket och började ställa in saker och nu har ni ju inte sett hur mycket skåp vi har men det är måånga. Och vi fyllde nästan alla! Speciellt tack till våra familjer asså <3 Mamma lastade upp mina småsaker och satte upp gardiner i mitt rum som också blev supersnyggt! Jag och Michelle fixxade i köket. Så på lördag eller söndag ska alla möbler in och allt ska bli klart. Herregud. Det här känns inte verkligt. Funderar på hur jag ska kunna visa lägenheten på bästa sätt, svårt att ta kort så funderar på o filma en rundtur i den? För jag tror nog att många är nyfikna på o se hur den ser ut eller?

Nu har jag dammsugit i min källare och ska slänga på en bra film, skittrött!

Imorn är det ett nytt år, ett nytt liv och jag får börja äta gooooodis igen! Puss

Katten river källaren, bokstavligt

Inte bloggat något idag, eller ja igår blir dte ju. Hände inget speciellt på dagen heller, packat det sista o.s.v. Herregud om 10 timmar så bär de snart av med första lasset till lägenheten! Vilken chock det kommer bli o se dne utan massa bröte och renoveringsskit överallt. Nu kommer den va städad från golv till tak och nytapetserat överallt. Shit my god.

- Det var ju själva faaaaaan-tastiskt vad den här bilen krånglar.. Jäää-rna vill jag köpa en ny bil. Äsch på dig skrälle.
- Är det något problem eller?
- Nej nej..
- Joo då, pappa har låst nycklarna inne.
*Prästen öppnar bildörren*
- Det va då heeeel-g helgen måste ju va er jobbigaste tid egentligen.
- Jaa jo det kan man säga, men var är lillgrabben nånstans?
*Håkan sitter i trädet med prästkläder och bibel*
- blablablablablaaa, blablabla, AAAARMEEEEN!

Det här var ju då ur Sunes Jul. En sjukt rolig julkalender som finns på youtube, ja ni hörde rätt, alla avsnitt finns där. Och nu börjar jag ju låta som en tråkig reklamtant så det är nog dags att sova. Annars kommer jag väl knalla in i fel lägenhet imorgon också. Och Felicia, ge smskillen ett namn. Han förtjänar det! Eller nått. Godnatt

Så himla oskön

Nått jag la upp för exakt ett år sen. Förtfarande kul

Four of you

Mitt förra inlägg var ju drygare än drygast. Fyyyyy melinda.
Packningen är nog klar för dag, kommer fylla ungefär 5-6 flyttlådor med saker. Har typ saker till skrivbord och sånt kvar o packa ner och säkert något mer som jag inte kommer på nu. Hur som helst så är jag dööötrött, jag och mamma har packat hel dan. Nu sitter jag och kollar på Pirates ofthe Caribbean 3 som går på tv. Stör mig på översättningen men men. Hejdå

Like fire

Packar. Packar. Packar. Uppe i fyra proppfulla flyttlådor och det blir säkert en till. Minst.
På torsdag flyttar vi.
Hörs

Evil Fingers

Klockan är mycket, IKEA hela dagen med Michelle, Marita och mamma. Fick hem en hel del till lägenheten och om mindre än en vecka får vi flytta in :D Imorn står diskning av nya tallrikar och glas på schemat plus börja packa :) Nu ska jag sova puss

I've been here before

Idag sov jag länge. Tänker inte säga hur länge ;)

Kom hem från Michelle för en stund sen. Vi bytte julklappar och jag fick en jäättefin burk med kolor, michelles favritte och ett brev i :) Och sen fick jag en skiva med fem låtar hon sjunger och en rosa diskborste med snyggaste mönstret i världen! Tacktacktack du är bäst <3 Ska försöka ordna en bild nån gång :)

Hon visade mig alla saker hon fått i julklapp innan de va dags för mat och familjen Kallin hade dukat i finrummet med champange och grejer. Jag, Michelle, Cissi, Marita och Linnea (Charles flickvän) tog skydd för Charles och Peder som skulle öppna champangen och sen utbringade pappa Peder en skål för mig och Michelle för att vi ska det stora steget och flytta ihop! Så om en vecka håller vi på o flytta in i vår trea i Skara! Helt sinnessjukt egentligen..  Men det kommer bli den fiiinaste lägenheten som finns ♥
I can see a better time when all our dreams come true

Så vi höll på o börja packa ner Michelles alla kökssaker hon fått i julklappar i flyttkartonger, jag menar säga "Michelle var är den där flyttlådan med bestick" är en konstigare känslan än man kan tro. Och deras hängmatta i badrummet är mysig.

Jaja nu sk ajag sova och ladda upp inför en heldag på IKEA imorgon med Michelle, hennes mamma Marita och min mamma :) IIIIIIIHHHHHH fatta att jag är så glad nu för tiden eller? :D

Hur kan det va möjligt att plötsligt bli prins

Tjatja

Mini julafton med min lilla kusin, farbror och hans sambo idag :) Fick ett presentkort på IKEA, välbehövligt :)
Sen åkte min familj vidare till SKövde och beställde en Macbook Pro, yey!

Nu ska jag sova. Jaa jag är bra på o vända på dygnet för nu är klockan 03.08.
Sovgott
Fick på dte här och det är nog det finaste jag sett på länge, fy fan vad sött <3
 

And we can't die

Jävla skit, satan vad jag längtar till första veckan på nya året. It's time for a change.
En disneyfilm löser nog det hela just nu. Eller pojken i randig pyjamas, om man vill gråta men det vill inte jag. Så det får bli en disney. Puss godnatt :)

Imorn blir de o fira lite julafton med farbror, Linda & Olle. Men det kanske jag sa? Whatever.

Inspelad i psykbunkern

Merry Christmas everyone!

Befinner mig hos mormor & morfar med familjen plus farmor & farfar. Alla julklappar är öppnade och jag fick:

- 88 ögonskuggor
- 1800 kr
- Choklad
- Skumgodis
- Partyväska
- Leksands munktröja (av mig själv)
- Kent - en plats i solen (har alla album nu!)
- En kandilaber (stor silvrig grej man sätter ljus i) på ca 1,5m. Jag skrek av lycka!

Tror dte var allt :) Imorn ska familjen till farmor & farfar och fira jul med Magnus, Linda och min kusin Olle. Ha en fortsatt bra kväll. Ska joina Emelie och kolla på Harry Potter och den flammande bägaren nu :)

On a cold Christmas Eve

Jaha då var det julafton. Och jag fyller 17 och ett halvt idag. Grattis till lilla mig.
Och om 6 månader FYLLER JAG 18! Helt sinnes vad jag längtar! Något värt o fira :) Jag skiter väl i julafton, eller nej de gör jag ju inte för jag har ju köpt julklappar o grejer men aa ni fattar. Jag har annat o fokusera på liksom :)

Har inte suttit vad datan nånting idag för hela dagen har jag varit sjuk :( Speciellt imorse, eller klockan va 2 i två men.. Hur som helst, Michelle ringer och jag svara med mitt namn (trött röst) Michelle säger: "sover du nu igen?" haha xD Sen när jag skulle försöka klämma fram "jag är sjuk" gick de inte så bra. Michelle: är du sjuk, ÄR DU SJUK? asså riktigt sjuk? :O Jag ba jaaa, sen konstatera vi att jag inte skulle göra något alls idag och att Michelle och Felicia fick umgås utan mig. Det kommer fler dar :)

Nu ska jag gå o sova, god jul på er alla! Får se om vi hörs imorn :)

Vi är maskar

MIn hals tar död på mig. Ska slänga på en riktigt go disney klassiker och hoppas på det bästa.

Jag har kunnat tända lampan som står bakom teven idag. Och många tänker väl vad i hela friden det är för mening men en lampa bakom en tv. Mne det är coolt. När det är nydammat annars syns dammet, supertydligt åxå.

Tomtarna står kvar i skåpet fortfarande. Sorry.
Godnatt.

Dryges inlägg jag vet men jag är rätt trött.

All the times we had together

Insåg nu att senaste gången jag skrev något om mitt liv med hästarna var för 1 dag och 4 månader sen.
Life goes on.

6 månader och 2 dagar

HAHA! Jag och Evelina är inte bara bra på o slakta andras kroppsdelar utan även våra egna! Och Amanda kommer nog joina klubben inom en snar framtid ;) Bara en känsla..

Hur som helst, sista dagen i skolan idag snacka om skönt. På morgonen hade vi mediemys med prisutdelning av bl.a. fotomaraton vi hade vid öppet hus. Vi fick 6 ord (stark, luft, ensam, rund, kort, kärlek) som man skulle ta kort på. Det var en bild som vann fär varje kategori och jag vann kategorin Luft!
Det här är bilden jag vann med


Aa de va väl kul :) Grattis till alla andra som också fick pris!
Sen skulle alla medieelever (och då menar jag alla) springa på ett långt led runt hela skolan och sjunga julsånger. Ganska onödigt och jobbigt om ni frågar mig :P

Vi drog oss sen vidare mit kyrkan för avslutning och sen till Rocco för pizzaätning. Sen åkte jag och Amanda hem till Falköping och Evelina till Skövde. Var hemma vid ett ungefär.

När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, kollade på Harry Potter och den flammande bägaren och nu har jag precis dammsugit och dammat i mitt rum. Får se om jag orkar släpa fram tomtarna. Tveksamt. Fast ändå dom måste ju åxå få skåda dagens ljus efter ett långt år.

Nu ska jag kurera min hals med alla medel jag kan hitta, blir inget Mangos för mig idag. Trist but that's life.
Ha det bra!


Isla de Muerta

Går mot seger över halsen. Jag vet varför den gjort så ont. Eller egentligen vet jag inte men har kanske en förklaring till dte. Jag har svalt stoltheten, och sånt gör ont i halsen. Mne jag minns inte att jag svalt stoltheten inom det närmsta dygnet, that's the problem.
Jack Sparrow - Pärlor från fransyska med tvivelaktigt rykte och mynt från Siam - Karibiska Havet
Hector Barbossa - Träöga - Kaspiska Havet
Sao Feng - Jadehalsbandet - Sydkinesiska Havet
Fru Ching - Glasögon - Stilla Havet
Ammand, Korsaren - Konjakbägare i tenn - Svarta Havet
Chevalle - Spader Dam - Medelhavet
Vallenueva - Hals från krossad flaska - Adriatiska Havet
Gentlemannen Jocard - tobakskniv - Atlanten
Sri Sumbhadjee - snusdosa i kalvhorn - Indiska Oceanen

Yeees! Höm bara en parentes det där, var tvungen o testa mig och jag kunde alla! Det är då alla sjörövare som är medlemar i brödraskapet, deras piaster (föremål som ger dom tillgång till denna samling) och vilket hav dom är hövding över. Eh jag har ju då kollat på allt extramaterial från Pirates 2 & 3 idag när jag varit sjuk..
Datoranimering är inte ett verb, up is down! Okej nu är jag nog klar.

Thank godness for that because if I wasn't this should probably never work.

Nu är jag klar. Imorn är en ny dag puss på er :)

Kan du förstååååå de

Jag hatar vintern :(
Jag har ont o halsen efter 4 koppar te. Jag ska ta fyra till snart. Och huvudet sprängs snart. Men imorn SKA jag till skolan. Jag tänker inte missa sista dagen heller. Och hur ansträngande kan det va?

Hepp nu ska jag kolla på den där Skrållan (nej inte du Jossan) utan Skrållan på Saltkråkan :) Hon e söt!

It's getting back

Tjenare tjenare!

Min dag har varit väldigt tröttsam. Asså inte i sig men det är jag som varit trött hela tiden :( Jag var i ksolan klockan 8 för jag skulle fixxa en grej innan jag började, tackar mig själv för att jag trottsade tröttheten kl 6 imorse och släpade mig till skolan iallafall. Jag började ju egentligen halv tolv.. Aja jag slapp göra det arbetet nu så jag är stolt över mig själv.

Hur som helst klockan blev halv tolv och min klass skulle ha samhällskunskap, grupparbete men utan lärare. En viss Viktor gjorde mig irriterad med sitt jävla tjat, sen gjorde han mig lite mer irriterad och lite till så det slutade med att jag bankade klacken på min sko på hans tå. Tydligen ganska hårt. Jag sa skyll dig själv. Ändå gav han sig inte. Då skruvade jag upp volymen ett snäpp och dök ännu längre in i Kent bubblan. SOm att utvidga skyddsförtrollningar i princip. Och endast Harry Potter nördar fattar vad jag snackar om. Shit jag är verkligen bra på o nörda grejer :S

Efter samhällen åkte Amanda hem för hon hade så ont i ryggen :/:/ Kryyyaa!
Jag och Evelina knallade vidare mot svenskan. Där fick vi sitta i ett grupprum och jobba med musik. Dock väldigt gammal musik från min mobil. Och när Pirates musik började spelas visste jag exakt var i filmen dom var. Och jag har inte sett dom filmerna på.. 6 månader? MINST! Told ya, rätt scary..
Men den här scenen ryser jag i hela kroppen varje gång jag ser den. Mäktig? Ja!
The other ships will still be locking to us, to the Black Pearl to lead. And what will they see?
Frightened bilgerats aboard a derelict ship? No, no they will se free men, and freedom.
And what the enemy will see is the flash of our cannons. They will hear the ringing of our swords and they will know what we can do.
By the sweat of our brow, and the strength of our backs and the courage in our hearts.
Gentlemen, hoist the colours.


Åkte bussen hem, först smällde Evelina näsan i sätet framför samtidigt som hon pratade om att hon är bra på o misshandla folk. jag skrattade så jag dog xD Sen hoppade Michelle in på sätet bredvid mig när Evelina hoppade av. Vi skrattade. Och det var bara bra. Och jag är så himla glad!

När jag klev av bussen kom mamma och syrran o hämta mig, vi kte runt hela stan för att leta efter en julgran (på köpet fick vi en seg gubbe som körde i 20, 20 km i timmen som åxå letade efter gran, och åkte samma väg som vi). Men hittade vi någon gran? Näe. Senare åkte jag och mamma upp på stan och shoppade lite julklappar innan vi åkte hem. Har tillbringat de närmmaste timmarna med att få psykbryt på den där makapären som strimlar snöret i smalare bitar. Men jag gav mig inte. Och man kan säga att jag vann även om jag fick dela segern några gånger..

Nu ska jag gå o duscha och ta hand om min Jack på skuldran (jag trodde att den skulle åka bort imorse, fick panik!) och sen värma glögg :) Och sätta på Sunes jul igen som Peter stängde av så fort den startade. Han förstår inte grejen med Rudolf Andersson.

Ska nog banne mig se på Tarzan sen, Tuffs ♥

Ha en bra kväll :)

I know the darkness falls on you

Kommer inte vara hemma någonting idag, jag och mamma drar till Halmstad, Göteborg och Mölndal (?) och shoppar diverse möbler, najjs! Tur att vi är vana vid o flänga runt, dock var det efter hästar men det här går ju mycket smidigare! Inga provridningar behövs eller nått haha.

Aja vi hörs kanske ikväll. Tre dagar kvar i skolan, hold on be strong.

Spelade föresten gitarr igår, jag hade inte glömt av hur man gör och nu börjar även Bm ge med sig :)

I See Dead People In Boats

OKej, Gladiator och Pirates of the Caribbean har helt klart samma kompositör. Det finns bara en Hans Zimmer. Och han är grym.

Ni ska bara se extramaterialet med honom till tredje Pirates filmen. Asså shit vad jag är beroende egentligen :O

I hold with those who favour fire

Min syster är seg :( Så är sitter jag fortfarande ensam och tittar på Gladiator.

Det var en annan film jag skulle se, vilken var det tro?

We're in this together

OKej det händer väldigt mycket just nu, många vet redan om det men jag kan inte formulera det i skriven text än. Herregud. Det är så underbart, something really worth living for.

Skolan idag gick seeegt. Svenska, engelska, lunch sen medieproduktion x2, Gittan hade fyra klasser samtidigt! Fyra av sex medielärare är sjuka och den femte hade slutat för dagen. Sist matte, inte seröst för fem öre ;)

Nu sitter jag bänkad framför 17 again, rätt go film asså. Väntar på att syrran ska komma hem fårn stallet så vi kan börja våran myskväll, helt ensamma hemma :)

Ha de bra!

Are you ready for some pain?

Efter 7,5 år har jag äntligen tatuerat mig! Jag blev skiiiitnöjd! Är så inihelvete glad asså, för första gången på länge känner jag att jag börjar leva igen, som ett återuppstående. Och nu har jag alltid min förebild, min Gud och märket för frihet på höger skulderblad.

Tatueringen kommer då från filmerna Pirates of the Caribbean som varit mina favoritfilmer i 7 år? Jag är besatt av dom men hur som helst, Jack Sparrow har den här på neder delen av armen och den betyder då att han korsat de sju haven många gånger. Och det är frihet. Fri att göra vad man vill och gå dit vinden för en. Strunta i vad andra tycker och baraleva livet och göra det allra bästa av det. Och det vet Jack Sparrow hur man gör. Och nu har jag honom alltid med mig.

Jag kommer också att förknippa den med att jag gjorde den i samband med att jag & Michelle ska flytta till Skara ihop och att när jag gjorde den här så hade jag så mycket framför mig!


Tatueringen i filmen

min egna :)

innan :)

Kalina sätter fast mallen :) Om ni ska tatuera er så tatuera er på Ferlingo, jätteduktiga!

mallen

"are you ready for some pain? - oh ja!"

Dags o byta till större maskin

Klart!

Visst blev den fin? Jag är jättenöjd! :D
Amanda & Evelina fick äran att följa med, dom var nog glada!

You're sort of beautiful

Tjaa, planerade att släpa mig till skolan idag som alla andra dagar. Men. Huvudet värkte liksom ögat och halsen plus att kroppen hade lagt av helt. Gick o la mig o sov och då hade jag bara ont i halsen när jag vaknade och när jag druckit en kopp te mår jag helt okej igen! :D Jag älskar sömn!

Och nu satte jag på tv:n så skulle Oprah Winfrey Show börja efter reklamen och när det börjar, HELA PROGRAMMET SKA HANDLA OM TWILIGHT SERIEN! TAYLOR LAUTNER; ROBERT PATTINSON & KRISTEN STEWART ÄR DÄR! Snacka om ärtt botemedel! Så hejdå.

2010 upside down

Hur har året 2010 varit för dig? - upp och ner, börjat hitta mig själv
Bättre än förra året? - mjaa de beror helt på hur man ser det, både och
Någonting du aldrig kommer glömma 10? - oh ja
Har du flyttat under år 10? - nej men jag kommer att göra det
Har du hittat en ny låt som du älskar? - yees
Isåfall vilken? - The Story - Brandi Carlile & Fairytale of New York - The Pogues plus en mängd Kent låtar
Har du kysst en främling? - jao
Hur har du mått under året? - Början på året ett helvete, sen var det bra över sommaren sen krascha allt igen men nu börjar allt vända igen :)

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2010? - aldrig varit kär på riktigt så det talar väl för sig själv
Har du varit kär? - nej
Har du sagt jag älskar dig till någon? - jaa
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - nej

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? - nej!
Har någon i din släkt avlidit? - jaa min gammelmormor :/
Har du slagit någon riktigt hårt? - jaa det har jag nog, men menar det inte (a)
varit i slagsmål? - gud nej!

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - ja de är klart, tur att man lär sig av misstagen
Isåfall vad? - pratat/gjort saker innan jag tänker bl.a.
Har du skämt ut dig? - haha jaaa
har du ljugit för en vän? - mjo jag har väl de..
Har du varit ute en hel natt? - hmm.. lite halvt
Har du blivit tagen av polisen? - nej!
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - yes
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - jaooo

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - katedralskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? - nej :) eller jo viktor då -.-
Hatar du någon på din skola? - hatar är ett väldigt starkt ord så nej.
Har du gjort något framsteg? - många!
Haft alla rätt på ett prov? - nej men nästa :O

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - oh ja!
Har du förlorat en vän? - joo..
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - lite halvt sådär.
Har du haft en relation med en vän? - ja

You promised me Broadway was waiting for me

Tjatja, shit vad jag är trött hela tiden. Blää asså. Håller på o bli sjuk? Aa om de inte hade varit grejer o göra varje dag i skolan ahde jag lätt stannat hemma men äsch släpa sig till skolan, göra det man ska så är dte överstökat sen. Jag vill ha jullov nuuu. En vecka kvar bara. Men jag känner verkligen hur huvudet och kroppen bara blir tyngre och slöare.. Usch jag vill orka mer än vad jag gör!

Efter skolan så ligger jag framför tv och halvsover fram till att de är dags o gå o sova, hatar det jag vill vaar 100% frisk som man alltid är på sommaren!

Skitsamma får se allt bra som händer istället! Ååhh nu kom låten Fairytale of New York på, den är bra. Nej dne är inte bara bra, den är jäkligt bra!

Skolan idag rullade på, matteprov bl.a. och hoppas hjärnan gjorde sitt jobb trots att den va riktigt trött.

Imorgon och fredag är två riktigt bra dagar. Och sommaren 2011 ska vi inte tala om. Asså shiiet.
Godnatt

Your time will come. Just like mine

We kissed on a corner

Inte min dag idag asså.. Började med att jag hade så ont i ögat och lite geggigt. Sen insåg jag att jag försov mig och höll på o missa bussen. Sen kommer jag till skolan, då har jag glömt nycklarna, fick hyra in mig i Evelinas skåp. Och dte var inte längesen jag fick göra de senast. Suck. Jag och Delphine höll på med skyltfönstret och där tejpade vi fast glittret på fel sida men vi lyckades få det rätt. Sen kommer Viktor och kastar in ett papper så flaskorna håller på o överge sina positioner i dominoeffekten, bara en svek mig.
Har skrivit en krönika på mediekunskapen och nu ska klockan ticka på så är det dags för matteprov. Ber till gudarna att det går bra. Asså shiiiiet.
Evelina är hungrig, ciao. Ellinor med. Fast de va hon inte.

I kept them with me babe

Tja, skolan rulla på. Idrott, engelska och VG på provet gött. Sen samhäll. Sen pizza och Mops julproduktion, Michelle och Samuel gjorde mig stolt, sjukt coola var ni asså! Efter det fick vi åka hem, mormor & morfar har precis varit här och jag ska snart åka till dom för o fixxa med julklappar, vad det är är hemligt hihi!

Vaknade med fruktansvärd-ögon-inflammations-känsla imorse :S Har runnit lite i ögat idag men inget värre.. Än.. På torsdag är en stooor dag, en dag jag väntat på i nästan 8 år, de ni! Inte undra på att allt annat tålamod försvinner när större delen av det har gått åt till det så himla länge länge?

Jaja nu ska jag snart dra, ha det chill!

I can see a better time, when all our dreams come true.

I was made for you

Allt är jävligt bra just nu.

Festade i Skara igår, lusse och jag och Felicia hade klätt ut oss till hjärter dam (jag) och spader dam :) Jag träffade Jack Sparrow och i samma lägenhet fanns Kent boxen. Vi gick genom sjuttioelva minusgrader ochjag lurade polisen genom o smita undan med min cider (H) Dansade, skrattade, blödde i munnen, kaos, åkte hem, somnade mellan halv fyra och fyra. Kl 6 ringde klockan, upp till skolan. Förlåt om jag var väldigt sur.. (a)

När jag kom hem gick jag o la mig i solariet. Jag somnade efter fem min och det dåliga med det solariet är att man måste byta sida efter 30 min (man måste då vakna). Fats jag somna om ganska snabbt. Nu ska jag sova på riktigt, ska bara lyssna klart på The Story först. Fy fan vad jag älskar den låten.

Ooohh herregud

I chock på ett bra sätt. Återkommer när jag hittat min närvarande sida igen.

Kind of... kind of.. KIND OF!

Frånvaro ja tack, igår efterskolan var jag på äventyr. Kollade på idol och bara chilla. Inatt drömde jag en aswierd och skitläskig dröm där alla i min familj dog samtidigt och jag blev ensam kvar sen kom Amanda och Evelina in i bilden på något mystiskt sätt och vi sprang till min granne Filips trädgård och gömde oss i hans trädkoja? Sen kom hans mamma o hitta oss. Vaknade av ett sms av Michelle vid nio och gick upp 45 min senare. Väldigt bra för o va Melinda.

Michelle skickar sms om att jags ka ringa, hon frågar om hon fick komma, jag sa ja. Hoppade in i duschen och Michelle kom. Hon fick sin födelsedagspresent som var en popcorn burk fylld med två kilo mikropopcorn (ja hon älskar popcorn). Hon börja asgarva men var väldigt glad :D Vi tillsammans med mamma åkte upp till stan för o fixxa min outfit till imorgon, utklädnad förtfarande hemlig ;) Sen har vi kollat på allt extramaterial från Eclipse och sen satte jag på Pirates of the Caribbean 2 extramaterial för o bli paralyserad. Det gick faktiskt, hade gått super om jag inte redan hade kommit ihåg allt..

Nu har hon åkt hem och jag ska hitta på något mysigt :)

P.S. När jag loggade in på facebook idag hade jag 14 nya händelser. Jag tänkte vad fan är det här nu då, men det var min mycket fort utvecklade skådespelarkarriär som lagts upp.

Queen of New York City

Tänk om allt verkligen händer? Herrejävlar säger jag bara.
You're an old slut on junk

Bara en parentes det där i kursiv stil. Men men skolan idag, hade svenska höll på o somna, bokstavligt. Fick tillbaka provet vi gjorde förra veckan och det blev ett VG :) Sen hade vi engelska, prov. Tror det gick bra? Rast läänge eftersom vi fick gå tidigare. Käkade lite och jag köpte förköpsbiljett till lusse på söndag! Utklädnaden jag ska ha är hemlig ;) Bara ett fåtal som vet :) Efter rasten hade vi först medialektion med Marie, grejjsade med Keynote o.s.v, Evelina kan gå riiiktigt fort hon! Efter den hade vi den andra medialektionen med Gittan då vi jobbade med en uppgift som heter vitt på vitt. Man skulle leta upp en bild som man ska rita av med hjälp av ritstiftet i dataprogrammet Illustrater, jag valde kent loggan (a) Så det började jag skära ut o.s.v.

Sen den efterlängtade mattelektionen från kl 14 till 15.20. Det borde vara olagligt o lägga en mattelektion sist på en fredag när man redan haft fyra lektioner den dan. Vi skrattade som vanligt. Till o med matteläraren skrattade åt oss nu :D

Efter skolan åkte jag på äventyr med ********. Mer tänker jag inte säga :D Ha en bra kväll!

Lyssna på den här låten, riktigt bra!

Harry Potter

Kör en Melinda och uppdaterar i skolan var det en person som sa en gång. SÅ jag tänkte fortsätta vara jag och göra det. Uppdatera i skolan alltså.
Dennis Dum Wahlqvist anlände och ville ha datorn, vi hörs :)

They don't know my head is a mess

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true... I was made for you

I climbed across the mountain tops
Swam all across the ocean blue
I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you
Oh, because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks
You do and I was made for you

You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out
And all of my friends who think that I'm blessed
They don't know my head is a mess
No, they don't know who I really am
And they don't know what I've been through like you do
And I was made for you

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
Oh but these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true... I was made for youOh yeah well it's true... that I was made for you

Usch så fruktansvärt underbar låt.

The bells were ringing out for Christmas Day

Kom hem vid halv tio igår kväll och då satte jag igång direkt med o leta bilder till en sak i skolan. Gick o la mig halv ett. Vilket resulterade i att jag försov mig imorse. Fick skita i frukosten och öka järnet för o hinna.
Förmiddagen var rörig, vi skulle ha foto först men Berit var sjuk så först hade vi Erica lektion i en halvtimme, vi fick tillbaka våra samhällsprov och jag fick preciiis MVG! Melinda MVG på ett samhällsprov, när hände det sneast? Eller juste det har aldrig hänt. Åså fick vi som lämnat in arbetet om kreativt skrivande tidigare tillbaka det och det blev ett VG-MVG på set, gött! sen fick vi välja om vi ville fortsätta ha det eller ha foto o jobba med det vi ska jobba med. Sen kl 9 skulle vi ha expo och fick jobba över 20 min. Sen hade vi Erica lektion igen innan vi hade 2 timmar hål. Sist men inte minst estetisk verksamhet. Jag blandade färg men den blev inget bra så fick inget gjort.

Nu har jag pluggat lite på engelska provet. Gårdagen var inte så krävande. Började 11 med mediekunskap i en timme, sen lunch innan sista lektionen som var matte. Jag & Evelina ordnade en julklapp till Amanda som var sjuk men hon uppskattade den inte när hon fick höra om den idag :( Fast man kan ju förstå henne lite ;)

Nu ska jag leta upp nått sätt o bli varm.

Det verkar så enkelt vännen

Dagen i skolan har varit kort och bra men mer om det sen ;)
Nu ska jag vandra iväg till kyrkan där vi ska laga mat och kolla på film, myys!

Hörs sen!

Keep telling yourself that, darling

Vissa dagar är bättre än andra. Idag har varit en jävligt sur dag.. Jag har varit rätt så jävla deppig hela dagen och allmänt nere. Men sen genom att hjälpa andra se framåt så hjälper jag mig själv jättemycket! För nu under kvällen så tog jag mig i kragen och tänkte nä nu jävlar ska jag rada upp dörrarna som öppnats istället för att älta över dom som stängts. Det gör man emellan åt ändå så nu var det dags. Alla saker jag kom på är ju inte helt säkra att dom blir av men själva tanken på dom lyfter upp en ändå. Och sen när jag har på Kent musik samtidigt, det gör mig varm och klar i skallen. Jag känner mig så fridfull liksom. Underbart!
Samma sak med Jack Sparrow. Han finns inte, men han finns för mig. Hans inställning är han ska göra vad han vill. Vara fri att göra vad han vill. Det strävar jag åxå efter. Kunna strunta vad folk tycker och tänker om en och bara göra det man känner för, oavsett konsekvenser. Friheten att våga följa sitt hjärta och tro på sig själv.

Med den här känslan ska jag gå o lägga mig. Jag kommer att sova gott.
Och tack bror för hjälpen♥

Drink up me hearties, yo-ho

Jack Sparrows tatuering som bevisar att han korsat de sju haven många gånger. Ett tecken för frihet, att gå dit vinden leder en.

.

Allt kan bara dra nånstans.

Jag vill att allt ska vara som det var förut.


I promise to love you every moment, forever

Fick hem den efterlängtade Eclipse boxen idag (L) Specialtillverkad för trogna Twilight nördar, alltså passar den mig perfekt :)


Båda sidorna på utsidan av boxen

Insidan av "locket"


Filmfodralet

Skivan till vänster med Volturi: Filmen
Skovorna till höger med The Cullens och tre huvudpersonerna: Extramaterial

6 st vykort

Ett häfte med nordens största Twilight fans

Första uppslaget, största fansen från Sverige
Sen kom även från Norge och Danmark

Botten på boxen

En unik plansch som tydligen inte ska gå att köpa någon annanstans utan finns bara i fan-boxarna

Och det bästa sparat till sist, Bellas förlovningsring som var Edwards mammas. Så sjukt fin. Känns som att vara förlovad med Edward, på riktigt.


Some say the world will end in fire
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favour fire.
But if I had på perish twice.
I think I know enough of hate
to say that for detruction ice.
Is also great.
And would suffice.

Godnatt♥

600 000 samtidigt

Tjatja bloggen

Idag var jag i skolan. Hade först samhällslektion tills det var dags för den fruktade svenskalektionen då hela Mp1b skulle ha sitt föredrag, mitt skulle ju då vara om Auschwitz och Auschwitz Birkenau. Jag var så jääävla nervös men jag va smart o la ner alla papper och bilder på bordet så det inte skulle synas hur mycket mina händer skakade. När jag skulle ta fram första bilden kom jag på att jag skulle spritt ut bilderna över bordet så dom var lätta o få tag i. Händerna lydde liksom inte. Men jag lyckades få fram bilden på Dödens port och spred ut resten lite fint när jag skrammlade fram den. Jag klockade ju föredraget när jag läste igenom igår hemma och blev 11 min men idag så kom jag på fler saker att säga under tiden så det måste blivit ännu längre :O Men jag klarade mig igenom och jag kände undertiden jag prata hur min röst darrade. Försökte säga till mig själv på skarpen att va i helvete sluta darra, jag vet vad jag pratar om. Men det funkade sådär. När jag andades ut på stolen bredvid Amanda (Evelina var redan på språng upp till talarstolen) så nämnde jag hur min röst darrade och hur nervös jag var. Hon kolla på mig som om jag inte var riktigt klok och sa "det märktes ju inte alls ju!". Än en gång fick jag höra det. Att jag såg hur säker ut som helst. Men hur jag gör vet jag verkligen inte. Jag bara skakar i hela kroppen när jag ska redovisa, hemskt verkligen. Jag var nervös när jag vaknade imorse liksom :O Får väl se hur det går med betyget o de :)

Efter skolan åkte jag & Amanda till Falköping. Jag hängde med henne och Erik till Sjöbergs Guld där jag skulle träffa mamma. Hon och jag vandrade runt på stan och jag köpte julklappar till syrran, magnus & linda, farmor & farfar, mormor & morfar, peter (en del av hans julklapp) och till moster Mia :) Rätt gött så nu är det bara Peters andra del av julklappen kvar och mammas julklapp. Och michelles är inte klar än heller. Men hennes födelsedagspresent är klar hihi :D

Nu ska jag göra annat, berättar om dne underbara sak som låg på köksbordet när jag kom hem sen, puss!

You're so stupid

Klar med föredraget, klockade dte och det tog 11 min och berätta. Det skulle vara mellan 3-5 min. Skit samma tänker jag.

Nu ska jag gå o sova, puss!

Kriminell jude, medlem i straffkompani och en flyktfara

Tjatja, sov förlänge idag igen. Började direkt med att jobba med föredraget som jag ska ha imorgon. Kommer handla om Auschwitz och jag har för mycket att säga o visa.

Nu ska jag iväg till stan för o handla lite julklappar. Hoppas kunna hitta lite iallafall. Fan inte långt kvar nu :O Shit vad snabbt det går, läskigt..

Ha de chill och ta det lugnt :)

Ärtot kan öppnas, om dom ligger i skal

Hemma från Michelle sötan som jag åkte till vid fem typ :) Vi har lagat mat :D Och planerat en massa, asmys. Sen såg vi på en film :)

Nu ska jag nog snart gå o sova, är cepetrött i hela skallen. Jag har iallafall lärt mig att Grönland heter Greenland på engelska och det ligger inte i Storbrittanien. Likaså med Kanada. Fast det behövs bara en annan bokstav i början för o få det till engelska. Äsch nu svammlar jag bara, goodnatt.

Hur mår du Judit?

Savvy?

godmorgon!
typ.
Men jag vaknade faktiskt kl 10. Sen tyckte jag att jag kunde fåå sova liite till. Då råkade det bli 3 timmar extra. Nu sitter jag här med myskläder och i magen fladdrar fjärilar runt, så mycket på G nu! Jag sitter och funderar och tänk om allt blir av? En sak är 100% säkert, den andra är också 100% säkert bara inte något förödande inträffar och den tredje kanske är 50% säkert ;)

Idag ska jag jobba lite med föredraget jag ska ha på måndag. Får väl se hur det går för jag har skrivit alldeles för mycket känner jag.. Men men..

Nu ska jag gå o äta lite frukost :) Ha en bra dag!

What a man can do, and what a man can't do

Sanna Tiverman befinner sig hos mig för tillfället :9 Hon är här för o hämta sin lilla valp Tessie (som är min hund Lizzies lillasyster). Efter att Idol var slut satte jag på Pirates of the Caribbean,
och Sanna frågar: har du sett den här filmen förut eller?
Jag tittar på henne och höjer ena ögonbrynet och frågar: Skojar du?
Sanna: Nej?
Mamma: O herregud! Det är ju hennes nördfilmer, hon kan allt om dom :O

Hon la märke till att jag inte hade någon svensk text och jag kom med förklaringen att jag redan vet vad dom säger så jag behöver inte den ;) Då frågar hon vad dom precis sa i filmen, jag svara direkt "dom har inte sett dig, göm dig och spring sedan till fortet." Jag får nog göra en kategori som innehåller allt om Pirates of the Caribbean.

Nu ska jag gå o sova. Mattelektionen i skolan idag, aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Herrejesus.
Godnatt!

This is Aztec Gold

Ocean blue

Jag var i skolan idag! Typ 10 gånger roligare än o va hemma o vara sjuk :( Först hade vi foto, sen expo där vi fortsatte med julskyltningen, sen mediekunskap då vi satt vid datorn och knappade på tangenterna til en uppgift. Fast jag, Amanda och Evelina diskuterade var vi ville åka utomlands nästa vinter. Vi kom fram till Kreta. Jag & Amanda har aldrig varit där och Evelina ville bara åka utomlands.
Efter det skulle vi haft estetisk verksamhet men vi skulle se på 2:orna som går esteternas dansproduktion, satan vad bra den var! Och den var ju då gjord av de som valt inriktningen dans för er som inte förstod de :) Så jag rekommenderar alla att gå på den kl 19 imorgon kväll och 18 på lördag kväll. Kostar 50 kr. Den var verkligen sjukt bra!

När jag kom hem pluggade jag lite till svenska provet vi ska ha imorn. Nu ska jag plugga engelskaglosor :)
Ha de gött!

btw, vad kan detta vara? ni som vet får inte säga ;)

Och i drömmen håller du i min hand

♥Idag är det ingen vanlig dag. Nej idag fyller någon år. Någon alldeles speciell person. Hon heter Michelle Kallin och om ett år fyller hon 18 och idag fyller hon 17 :) Ganska logiskt.

Michelle frågar mig någonting väldigt ofta, fast hon har inte kommit på än att hon inte behöver fråga det längre. Hon frågar om jag har popcorn hemma. Och vad hon glömmer är att popcorn är väldigt gott. Men hon frågar väl för säkerhetsskull. Det kan ju vara bra ibland. För jag känner ingen annan som har tappat hjärnan nånstans lika mycket som jag. Vilket betyder att hon är helt galen. Åså har hon Hogwarts-slottet i lego på en hylla i sitt rum. Och en sjuukt cool garderob utan handtag. Sen tycker hon om England. Nej föresten hon tycker inte bara om England, hon fullkomligt älskar England. Lika mycket som jag älskar Pirates of the Caribbean. Då är det inte dåligt.

Om någon nångång funderar över något som rör Harry Potter, fråga Michelle. Hon vet allt! Verkligen allt. Och det är också en jättebra sak med henne, hon förstår hur dte är att vara nörd med någonting. Som hon en gång sa: "Det är jättebra för jag är nörd av Harry Potter och du är nörd av Twilight. Så om jag undrar något om Twilight kan jag fråga dig och om du undrar något över Harry Potter kan du fråga mig." Hon är för smart den bruden asså ;) Men det hon gjorde under heeela den tiden mellan att Harry Potter och halvblodsprinsen (6:e filmen) fram till att jag läst ut Harry Potter och dödsrelikerna var rätt otroligt. Bra jobbat säger jag bara. Men om jag berättar så kommer jag spoila och då kommer folk slå ihjäl mig ;)

Varför jag tycker om Michelle är för att hon finns alltid där. Det är bara att sträcka ut handen så tar hon den. Hon är bara så jävla bra. Och sen helt jävla crazy. I ett frösök att lyssna på någon annan Kent-låt än Sjukhus och M så säger hon "kan du spela den här" och börjar ändå nynna på Sjukhus. Hon gillar inte att ge dricks till kypare som tar betalt för vatten. Framför allt är hon ärlig och det står högst upp på min lista, för det är ingen självklarhet för alla.

Så ha en sjuinihelvetes bra dag och sommaren 2011 kommer bli sjukt bra.
Du är värd allt bra och lite till, ti amo ♥


My best girl

Blää igår vaknade jag med ett illamående som aa det var absolut inte populärt. Trodde att jag blivit smittad av min far som hade maginfluensa i förrgår.. Stannade hemma från skolan och gjorde ingenting på hela dagen, bara vilade men ingen maginfluensa, fan vad skönt tänkte jag!

Vid halv sju skulle min syster o pierca naveln och eftersom jag mådde hyffsat ville jag följa med. Fast det var inte så himla smart för mot kvällen skallra mina tänder som skelett. Och då hade jag fått feber istället. Då blev jag jävligt sur så klockan nio låg jag i min säng och kolla på film. Eight Below hette den och det är en sorgligaste filmen jag någonsin sett! Seriöst man lipa var femte minut och säkert fem gånger var jag tvungen och ta handen för munnen för jag grät så mycket. Helt sinnes!


Hoppas som fan att jag fortsätter må bra nu resten av kvällen, då blir det skolan imorn! :):)
16 december smäller det, puss