The Dutchman must have a captain

Halloj!
.
Dom senaste dagarna har jag hunnit med en heldag på Liseberg med Matilda, Cissi och Emelie i måndags :) Jättekul var det och jag och syrran fick med Matilda i Atmosfear efter många om och men, hon älskade den! HAHA! Och jag vann en gosedjurssäl, den heter Nils som jag kramar hela nätterna nu :)
Här har ni honom :)
.
Dagen efter Liseberg var jag dösjuk såklart -.- Men det visste jag om, hade hosta när jag åkte dit så var frisk på onsdagen igen typ, då var det hoppträning på en övertaggad Ikaros hihi, sötnöten! Igår kommer mamma ner vid tio och undrar om jag vill med till Ullared så dit stack vi sen direkt till stallet när vi var hemma igen. Hade inte tänkt rida men Matilda ville ha sällskap på en skrittur på Felicia så jag red ut barbacka på Ikaros, han va skitsnäll! :) När jag var hemma igen gjorde jag och mamma om i mitt rum, måste filma för det blev så himla bra! Köpte en stooor världskarta i Ullared och en ram till min Jack Sparrow teckning så nu är den uppe åxå :) Men som sagt, ska försöka filma nåndag, har hänt jättemycket sen senaste gången jag visade hur det såg ut :)
.
Nu tittar jag på Pirates of the Caribbean - At World's End, väldigt längesen! Kollade igenom allt extramaterial till alla filmerna när jag var sjuk så nu har jag trillat dit igen ;) Måste dock kila nu för ska till farmor och äta mat :D
Ha de gött :)

Posh Spice

Nu sitter jag i soffan och kollar på OC, har precis bytt från OS avslutningen, Spice Girls, DAMN! De som var ens idoler som barn kommer alltid att vara ens idoler tror jag ;)
.
Imorse var jag ute på en timmes promenad i stallet, utsläpp av hästarna och då blir det tillslut en väldigt lång promenad :) Sen gick jag hem och sov igen och vaknade vid 7, oops! Imorn sticker jag, Matilda, Emelie & Cissi till Liseberg! Det blir awesome!! Längtar som as!

Vinnare av Make Up Store produkter!

WOHOOOOOO! Kom precis hem från en superkväll med bästa vännerna! Och nu till min stora glädje hade jag fått ett mejl från Linda Hallberg att jag har vunnit splitter nya produkter från Make Up Store som inte ens släppts än! GAH! 20 st hade chansen att vinna en eye-roll on och en bodymilk med doften watermelon-cucumber, såg nu att 613 st hade varit med och tävlat, askul! :D
.
Men nu ska jag sova, ville bara berätta, puss och godnatt! ♥

The Dark Knight Rises

Jag har ju totalglömt, att jag har sett en sjukligt bra film på bio, Batman - The Dark Knight Rises! Fy faaaan vad bra den var! Har inte sett några andra Batman-filmer men blev sugen på att göra det nu :) Om ni inte har sett den - gå och se den!
.
Hur är det annars då? Jo med mig så är det väl bra efter omständigheterna, jag har världens bästa vänner iallafall, fan vad underbara ni är! ♥ Och imorn blir det kräftskiva med dom, awesome! Fast jag, Jossen och Casper gillar ju inte ens kräftor så det får Martin, Erik & Matilda stå för haha! Men vi bidrar med räkor :)
.
Och igår morse så gick Malin & Erikas pappa bort, så tänker massor på dom nu!
Livet är så jävla orättvist ibland :(
.
Nu sitter jag och tittar på OC, ska sova snart.. Skulle ju egentligen tävlat i herrljunga imorgon men strök mig för dagen efter tävlingen i Mariestad blev jag jätteförkyld och har inte orkar rida nånting så då kan jag inte tävla heller :/ Tråkigt men då får vi tagga Tidaholm om två veckor istället! :) Ha det fint så hörs vi!

Most beautiful in the world

Tack Ronja för dom sjukt fina bilderna!
.
.
.
.
.
.
Detta var bara några av alla fina som blev! Tack så jättejättemycket för hjälpen, du är grym!

Filmen från Mariestad

Jag och Ikaros tävlar i Mariestad! Blev en dubbelnolla och 3:e plats i 1m och en rivning i 1,05m :)

Ikaros tävling Mariestad

Tja folket!
.
Igår var jag och syrran i Mariestad på första tävlingen efter sommaren :) Vi hoppade 1m och 1,05m och i 1, var båda dubbelnolla, jag blev trea och hon blev fyra! Slog henne med 25,7 och hon hade 25,9 i tid haha ;) i 1,05 var Emelie dubbelnolla och blev sjua, jag rev sista hindret i grunden, suurt som as men men sånt händer ;)
.
Somnade vid 17.00 igår, hade sovit ca 1 timme på natten för först var Matilda och Jossan här och sen tittade jag på Harry Potter hela natten haha :P Så sov jag i ett streck till 06.00 och vaknade med världens tjockaste hals och en näsa man inte kunde använda andningen med -.- Gick upp och drack en kopp te och somnade sen om och blev väckt vid ett.
Bjuder på några bilder från Mariestad igår som avslutning :) Peter Nordheim tog dom på mig och Ikaros :)
.
.
Vet inte vad jag gör på bilden men här ser ni hur kavajen plus Ikaros nya schabrak ser ut!
.
.
.
Har fixat ihop filmerna i ett iMovie projekt men det kommer ta ett tag så håll ut, film är på G :)

MoP slutproduktion 2012, ni är grymma!

Jag missade ju Mop's slutproduktion iår, assynd men jag såg att den fanns på Youtube så tänkte lägga upp dom klippen som är mina favoriter! Det första är alla introklipp som visades innan varje låt, sen har jag bara lagt upp låtarna jag gillade mest :) Dock är ju alla introklipp störtsköna! Speciellt School of Rock med kommentarerna när "läraren" säger att dom måste byta låt:
- "Vi kan inga steg till den", "och inga stämmor", "aa jag sjunger ju inte", "hur fan går introt eller?". Den sista är ju bäst!
.
I don't wanna miss a thing - Armageddon
.
Teachers Pet - School of Rock
.
Grease
.
Two Worlds - Tarzan
man kan ju inget annat än att ääälska Disneymusik!

.
Detta var ju då mina absoluta favoriter men allt finns på youtube så sök på MoP slutproduktion 2012 så hittar ni alla låtar där!

Avundsjuka är en sjukdom, så krya!

Så jävla sant, fuck you.
Jag med en pytteliten Damon+blont och vääldigt långt hår!

Fullt ös medvetslös, bokstavligen

Godmorgon!
Idag är det onsdag och jag ska till Jörgen på psyket och snacka, det är fan kaos med alla semestertider och skit nu så det behövs verkligen! Sen kommer min farbror med sambo och min kusin till Falköping idag, ska bli jätteroligt att träffa dom igen, senast var i julas :O Tänk vad tiden går!
.
I lördags var det förövrigt crusing och det var askul, slutade i ren katastrof, end of story. Men bilderna som klickades under kvällen utstrålar inget annat än ren G-L-Ä-D-J-E. Weberg, Erik, Casper, Jossen & Matilda gjorde mig sällskap i Eriks raggarbil, nån som såg oss? Vi dunka plåt rääääätt bra ;)
weberg2, melindasparrow & jossangaga @ instagram!
Fullt ös medvetslös!
Jag och jordens största Mademoiselle GaGa-fan♥
.
Idag ska jag se om jag kan rida lite eller om jag får be Sanna att hjälpa mig, har så jävla ont i ena armvecket, klarar inte av för snabba rörelser så får väl se, ni får ha det så bra och ta hand om varandra!♥