Snabba Cash II

Nån som ska se den eller?

Farfar 75 år!

Greaaaaat news, jag har blivit sjuk! Men det är så det blir I guess, efter en jobbig dag i Göteborg så får man stå sitt kasst. Men de va värt de. Fast ändå, är så sjukt trött på o inte kunna leva som vanligt. . Idag fyller farfar 75 år, grattis! :D SÅ vi ska dit sen och käka lite mat, mums! Hade väl inte så mycket mer o säga, ha en bra dag :)

Pengar dubbelslut

Två glada töser som väntar på mat ;) jag har kollat på hoppning, hundar och gymkana, shoppat mer än bara stigläder och har några mer saker jag vill köpa, hörs senare :)


Scandinvium

Tja :)
Sitter på tåget mot Göteborg just nu, är framme om typ 40 min. Lär bli en intressant dag för jag har sovit typ två timmar inatt, gött eller? :o lyckades somna till sista Saw filmen, ja jag är knäpp.
Ni får ha en bra dag för de kommer jag ha, puss!
En fruktansvärt dryg bild på mig men vad ska jag göra? Börja posa och leka top model på tåget? Skulle va nått eller hur ;)


Red lips

Ciao ciao!
Är supertrött och måste sova för imorn äre GÖTEBORG HORSE SHOW all day long! :D WIHOO!
.
Ikväll la Matilda i en ny omgång färg för det täckte inte riktigt allt förra gången men nu så :) Dessutom prova jag min nya läppenna från Isadora, haha. Ovant eftersom jag aldrig haft nån form av färg på läpparna förut ;)
Några bilder vi klickade kommer iallafall :)
Nu ska jag sooooova! Godnatt :)

En liten prinsessa

I natt så fick Sverige en ny prinsessa, gud så roligt för dom :) Kollade precis på presskonferansen på Karolinska och Daniel var så himla stolt, så kul o se :)
Har fortfarande sjukt ont i halsen och är bara helt matt så de blir inte många knop idag :/ Hoppas resten får en bra dag iallafall!
.
Btw, nu börjar jag tagga till inför lördag, GÖTEBORG HORSE SHOOOOW! Wihooo!
Hade gärna velat dra dit idag åxå :/

You know my weakness

Tja tja!
I förrgår var jag riktigt duktig, gick först ut till stallet vid 2 tiden, fixxade Ikaros alla saker och sen red jag honom. Tog dessutom fram upphöjda travbommar vilket var tur för han var vääldigt ofokuserad ett tag, så när han fått trava över dom några gånger började han slappna av riktigt bra :) Funkar varje gång, synn att jag inte är lika pigg på o ta fram de varje gång jag ska rida ;)
.
Igår hände inget speciellt, kollade på The Notebook, oerhört vacker och fin film, dock inte lika bra som P.S. I Love You. Men jag fattar varför det är Caroline's, i Vampire Diaries, favoritfilm ;)
Hade även börjat få ont i halsen när jag sväljer och det blev inte bättre under natten, har ta mig fam inte sovit nånting nästan, jävla hals skit, ska jag bli sjuk igen nu eller vadå? GAAAAAH?! Pallar fan inte med det mer. Men jag måste, måste ta mig igenom detta, what other choice do I have? Rätt segt bara att ens immunförsvar (som tål precis allt i vanliga fall) blir superkasst när jag redan har mig själv to deal with så att säga.
.
Okej slut på bitterheten men jag blir det när jag inte har sovit nånting. Förståeligt? Thanks.
Nu tror jag att jag ska gå o läsa en bok eller nått.. Har börjat läsa Om jag kunde drömma för, håll i er nu, 12e gången. Jag skojar inte.
Adios

P.S. Guess what!

Igår innan jag skulle lägga mig kollade jag för första gpngen på P.S I Love You och nu undrar jag, hur i helvete lyckas jag gråta som om min egen mamma har dött till filmer där Gerard Butler är med? Men asså Fantomen på Operan, då gråter jag ju bara i slutet. När jag kolla på P.S. I Love You var de ju för fan var 15 min! Ååååh gud vad bra den var :) Men som vanligt så tänker jag aldrig kolla på den tillsammans med någon, då jag inte klarar av att låta folk se mig gråta på de sättet.
Det var väl mest det jag hade o säga :)

Concerning Melinda

Hej, jag heter Melinda Hellberg.
Jag bor i ett hus med 4 "halvvåningar" och längst ner bor jag, i källaren. På vintern är det så kallt att jag måste ligga och trycka intill elementet för att mina inälvor inte ska frysa sönder. Där får man heller inte stänga ventilationen på vintern. -40 grader strömmar in fritt och jag kan inte göra nånting åt det. Hela skiten består av betongväggar så tyvärr får jag åxå leva med universums sämsta internet där det tar en evighet att få upp ett blogginlägg jag vill läsa. Jag har 1,5 fönster, det halva är bara en glugg uppe i taket så för att jag ska bli på bra humör tack vare ljuset måste det vara molnfritt och sol ute för att det ska kunna lysa upp på ett uppmuntrande sätt.
Jag har ingen dörr så mycket privacy blir det inte heller, det finns en men den har Peter tagit nyckeln från och gömt någonstans.
Tack för mig!
.
Ville väl mest skriva det här inlägget för att jag bangar sönder på internetet.

Keep on dancing 'til the world ends

Idag har vart en riktig slappardag, behövligt! Syrran skulle väg o tävla i Tidaholm idag men imorse var Lillen halt och svullen i ena benet :/
Var ute i stallet förut och pysslade om Ikaros, hittade dock inte saxen så kunde inte trimma hans man, den ser för jävlig ut nu. Han har blivit en vildhäst asså :P Såg även Lady Arwen i hästform när jag var därute, Sofie har återvänt från Norrköping för gott nu nämligen. Skulle gärna vilja ha en häst med de namnet åxå ;)
Nu sitter jag och halvkollar på Wallander med katterna, ska gå upp och hitta något att äta, sov så gott :)

Grattis Moa!

Sov nått så sjuuukt gott i natt! Drömde lite konstig men i övrigt så var det en bra natt :)
Har vart på årsmöte ute i stallet idag och pussat på Ikaros, ingen ridning idag för jag har så cepeont i ryggen plus orken fanns inte riktigt där.
.
Trodde jag skulle få tillbringa kvällen ensam men Moa ringde vid halv åtta då vid drog upp till donken, hem till mig igen och nu åkte hon för typ 15 min sen. Grattis till min äldsta barndomsvän på hennes 19-årsdag! :D
Vi har väl känt varandra sen vi var 4 år gamla eller nått haha :)
Två bilder på Moa i Falsterbo 2010 :D

I needed a change

Ett litet nattinlägg, kom precis in från en promenad med Matilda och Philip, mys :) tildan kom hit vid sju och vi har hunnit kolla på the voice, sminkat varandra och matilda fixade de här på mig ;)
Jag är asnöjd! Älskar de verkligen, blev mer liv i mig nu :)
Så sov gott allihopa :)


This is Damon

Den största anledningen till att jag inte tatt bort min bilddagbok är för att det är så sjuukt kul oh se tillbaka hur det var för två, tre år sen. Tillbaka till Gittan-tiden på kyrkerör, hur det var under den fantastiska ponnytiden fylld med tävlingar och träningar, en bästa vän, skräckkvällar under somrarna, då jag minst 10 gånger i månaden skadade mig ibland av otur, ibland av ren klumpighet. Men samtidigt hade jag en väldigt jobbig period då jag sökte bekräftelse på vem jag var, om jag dög som den jag var och hade så sjuuukt dålig självkänsla. But still, jag hade gjort vad som helst för att spola tillbaka tiden till då.
.
Kikar på.. Vampire Diaries! SKräll? Hm, njaaa. Men idag hittade jag äääntligen mina OC-skivor med alla säsonger, dom har vart borta aslänge men nu hitta jag dom. Så kanske, men bara kanske, blir det lite variation i vilken serie jag väljer att titta på ;)
.
Nu ska jag ut med Lizzie på en promenad, puss :)
Bjuder på färska (cam)bilder på mig och Damon :)) Lexi ville inte riktigt fastna på bild idag ;)
.

Hello John, goodbye John

Gick ut till stallet, red med Moa i ridhuset. Ikaros var duktig mot slutet, lugn och stadig i galoppen så de va ett bra pass. Fick skjuts hem av Moas mamma, väldigt snällt annars hade vi behövt gå i motvind, plus att det snöade, blö. Solade i 45 min och har kollat på Vampire Diaries och duschat, lugn dag men har inte sovit så bra i natt, drömt en massa som stressat upp mig och tillslut har jag vaknat.. Kommer somna tidigt ikväll känner jag.. Hörs senare

Uteritt och promenad

Tja :)
Igår var en jobbig dag, tänker inte gå in på de men på eftermiddagen gick jag ut till stallet och tog hand om ikaros och gick sen hem med Moa :)

Nu ska jag börja byta om för att gå ut till stallet med Moa och Matilda, ska rida med dom, blir mys :) kollar på bästa avsnittet av vampire diaries åxå ;)
puss på Damon :)


Den har en bra röd tråd

Jag har nog bränt 5000 kalorier på två dagar, har vart så hurtig! Igår gick jag fram och tillbaka till stallet med mina nya EasyTone skor, kändes i rumpan och låren på hemvägen! Plus att jag red med Matilda på fältet och en runda i Jättene. Sen till Skövde med Tildisen och såg En gång i Phuket, den va kuul!
.
Idah gick jag ut till stallet, red ett dressyrpass i ridhuset och fick skjuts hem sen, stekte pannkakor med syrran, sola, ut och ta in hästarna och nu sitter jag här med syrran och Matilda. Vi tänkte spela med andra ord men Moa är seg.
.
Vi hörs, pöss :)

Whitney Houston

Whitney Houston är på varenda blogg idag, fy fan vad tragiskt asså, man vet inte än hur hon dog men folk säger ju att man inte kan utesluta droger. Att en sån fantastisk artist och idol ska gå den vägen, det är bara så hemskt!
Det har jag lovat mig själv att jag ska aldrig välja den vägen, aldrig aldrig börja hålla på med sån skit. Det bara förstör, för både en själv och alla som står en nära.
RIP♥

The power of lights

SOmnade vid elva igår, var jättetrött men så tänkte jag att jag kommer väl ändå vakna vid fyra eftersom jag lägger mig så tidigt.. Men jag vaknade vid halv tolv! Och i två nätter i rad nu har jag fått sova hela natten och i två nätter nu har jag haft en ljuslykta med ett värmeljus i som jag tänt när jag släcker sänglampan. Jämt när jag känner mig uppe i varv eller stressad så tänder jag upp hela mitt rum med ljus, har hur mycket som helst och kanske är därför jag kan slappna av så bra även när jag sover? Ska fortsätta med det iallafall :) Iof har jag ju tatt en halv sömntabett men de har jag även gjort innan så. Så obeskrivligt skööönt o få sova hela natten!
.
Nu är det snart mat :)

Ny header

Ny header, uppdatera om ni inte kan se den :)

Thank you for your honesty

Ett litet nattinlägg. Har precis kollat på 14e avsnittet, säsong 3 av Vampire Diaries och äntligen säger Klaus nått som är sant för en gångs skull!
Så är det verkligen.
Med detta säger jag godnatt.

Ove Sundberg är på kontoret

Nu har jag duschat och ligger i soffan och lyssnar på klipp från Rix MorronZoo, just nu är Henrik Dorsin gäst och dom ringer upp såna som heter Ove Sundberg på riktigt, dock bara en som tar det bra haha herregud så himla sköna dom är!
Här har ni klippet om ni vill lyssna :)

A deal is a deal

God morgon!
Fick sova ganska bra inatt, gick upp när jag vaknade vid 6 dock men då hade jag ändå sovit 12 timmar, dock inte i ett sträck men ändå.
Sömntabletten sitter kvar så hur jag än gör så är jag trött, men inte tillräckligt trött för o sova. Usch.
Sitter och kollar på Vampire Diaries och ska gå upp o ta en dusch snart. Hoppas att det kan pigga upp mig lite grann iallafall. Ska ut till stallet sen annars så blir det en väldigt lugn dag. Solen skiner iallafall.
.
Gud nu måste jag röra på mig innan jag somnar, då blir det bara jobbigt.

Sleepless

Min natt var precis som rubriken, sömnlös. Helt sömnlös. På förmiddagen så var jag hur pigg som helst men efter klockan två när jag kom hem från stallet har jag bara gått o väntat på att klockan ska bli tillräckligt mycket. Nu är den iallafall 6 så nu bäddar jag ner mig i sängen, ber till Gud att jag får en skön natt :) ska skriva i min bra-bok först bara! Puss :)


Eight Below

Vad jag gör när folket därute läser detta har jag ingen aning om för detta är tidsinställt :)
Hur som helst, nya ComHem reklamen är ju för bäst? Haha nån som fattar varför just jag tycker de?
Mer Jack i svensk tv!
.
O juste, om nån skulle fråga mig vilken film jag gråtit mest till, ever, så är det helt klart Eight Below, så jävla bra! Fast jag kollar bara på den själv.
Om jag nångång ska köpa mig en hund så ska det bli en Alaskan Malamute, shit vad fina dom är!

Sveriges Mästerkock

Kikar på sveriges mästerkock och vet inte hur jag ska lösa resten när klockan blir nio. Livet blir bättre börjar ju på trean då men jag har ju inte trean nere i källaren så.. Jag får väl kolla på webben sen istället :)
.
I förrgår var jag på Happy Time med Tildan och Mjois :) Fast de var bara jag och Moa som åt mat, och så var det engelska som pratades, höhö! Sen så åkte vi vidare till meddo och solade i 25 min, sköönt! Dock funkade inte växelapparaten så vi knallade in på en sushirestaurang, som jag inte ens visste fanns, och växlade till oss alla hennes 10or haha :P Och hon pratade bara engelska så de va ju himla lägligt att vi hade tränat på Happy Time innan ;)
.
Damon har föresten hittat en ny bästis, nämligen Lizzie som är min hund. Knäppa katt. Nu ska jag kila vidare, puss

Tjuvar och banditer

Godmorgon :)
Usch klockan är 07.19 nu och jag borde försöka sova några timmar till. Har iallafall lyckats sova fram till nu så de va skönt :)
Medan alla andra åker till jobbet/skolan så ska jag försöka somna igen för att ta mig igenom även denna dag. Får lyssna till hur syrran och mamma drar ut stolarna i köket och hur det låter när mamma inser att jag tagit hennes fralla.
Ha en bra dag :)


Myskväll

Chokladglass och Wallander :)


Don't let it close

Har sovit nu i några timmar tills katterna väckte mig. Så jag ska väl ta min sömntablett snart och låta den verka under tiden jag kollar på Wallander.
Va ute istallet förut igen och lunchfodrade, blev riktigt sugen på o rida ut när de vart så fint väder men de blev inte så, timmarna i stallet på morgonen tog musten ur mig liksom.
Det var väl de jag hade o säga typ, vi hörs imorn. Godnatten :)

I am the beast

Kan ju ta o berätta att mina katter inte alls var två killar utan en kille och en tjej. Så tillslut så fick båda två byta namn, just för att det finns inget bra tjejnamn från Sagan om Ringen som passar på en katt. Så nu heter dom Damon och Lexi från Vampire Diaries :) Kan ju tillägga att Damon är typ dubbelt så stor som Lexi? Haha nämen nästan iallafall :P
Damon älskar dessutom att krypa upp på bröstet och slicka mig i ansiktet på kvällarna, plus klappa lite fint med tassen :)) Så nu gör de inte så mycket att Damon i serien är väldigt snygg, jag har ju min alldeles egna nu, som dessutom är en riktig pussgurka!
Lexi
Damon

Utsläpp

Brrr! Kom in för 10 min sen efter att ha vart ute i stallet i ca två timmar och släppt ut ett 40-tal hästar. Kallt jao, men ändå mysigt :) Ikaros och Lillen fick springa i ridhuset innan dom fick gå ut också har jag gjort iordning Ikaros alla grejjer. Gött o ha de gjort iallafall.
Nu vill jag mest av allt gå o lägga mig igen men då kommer jag inte kunna sova inatt så får spela sims eller nått nu så jag håller mig vaken. Sov ganska bra i natt, trots att jag bara tog en halv av dom orangea sömntabletterna, gött!
Funderar på o ta en timme i solariet så jag tinar upp lite. Det gör jag, så kan jag smygsova lite ;)
Ögonen går ihop, så godnatt en timme!

Välkommen till Nordpolen

Att jag flyttat till Antarktis under vinterhalvåret de visste jag redan eftersom min källare är alltid svinkall, spelar ingen roll om de är +2 eller -5 grader ute. Men att jag nu åxå lyckats flytta när man går ut? Asså herregud bara att gå ner och hämta Ikaros i hagen och upp igen så har ju ansiktet domnat bort. Usch.
Ska dra mig ut till stallet nu iallafall, brr massa kläder så går det nog. Tack gud för att jag har mina Lacrosse skor som faktiskt håller värmen superbra! Dock mindre skönt på sommaren men skitsamma.
.
Sov jättedåligt inatt också.. Tror jag somnade på riktigt fram mot 8 på morgonen. Kl två kommer Peter ner och frågar om vi ska brottas, när jag 5 sek tidigare hade varit skitsur och berättat när jag somnat. Rolig pappa man har.
Nu ska jag leta upp min syster, sen ut till Ikaros-pikaros-bus :)

Losing her, the only one who's ever known who I am

Har ju inte bloggat på. Är nere som fan kan jag ju säga. Tur att jag har Ikaros i stallet och en liten Matilda som drar med mig ut på promenader så jag får röra på mig lite ;)
Ikaros går de segt med nu, blev ju så himla sjuk när jag hade ridit två gånger sist så motivationen är inte på topp^^ Men de går ju mot ljusare och varmare så snart är vi igång igen, ska ju tävla snart för fan! Ingen tävling inbokad alltså men snart börjar ju tävlingsäsongen komma igång igen.
.
Vad gör jag mer på dagarna nu? Jag solar solarium lite för mycket, både på meddo och hemma. Jag kollar på Vampire Diaries, jag försöker sova hela nätterna, går inte jättebra. Har iallafall fått superstarka sömntabletter nu som jag kan ta men dom sitter i under dagen åxå så blir jäätteseg och ah blö. Men de är så hiiimla skönt o få sova hela natten, nått jag tog förgivet förut men eh ja, inte det senaste.
.
Tänkte avrunda lite med tre saker som står högt högt högt upp på min skulle-få-mig-att-må-bättre-och-bli-gladare-lista:
- En ögonlaserbehandling - för en som inte kan minnas hur det är att se utan glasögon och linser så vore det nog som att komma ut ur en fängelsecell
- 2 veckor i Thailand - var där mars/april 2010. Under en jäävligt jobbig tid där jag höll på o byta program plus hade en unghäst jag var livrädd för att rida. När jag var där var alla problem borta. Rensa ta mig fan hela själen dom veckorna.
- En ny tatuering - jag får fan ta mig i kragen och inte köpa en massa onödigt nu och knalla iväg till Ferlingo snart. Jag behöver den texten i nacken. NU!
Kan ju faktiskt kalla den här listan för "Tre saker jag längtar till-listan" också. Det är inte många som vet det, en tror jag förutom min familj att jag har en bra-bok där jag skriver tre saker som var bra idag, tre saker jag är glad för och tre saker jag längtar till, som jag ska skriva i varje kväll när jag går o lägger mig. Har slarvat jättemycket med det de senaste året men gjorde det varje dag i några månader innan de och jag mådde faktiskt bättre! När jag läste Mia Törnbloms bok "Du äger!" så var det ett av hennes tips för en bättre självkänsla. Så nu jäklar ska jag ta fram den boken och börja skriva varje kväll. Nu är jag så jävla trött på det här.
.
En sak jag ofta önskat den senaste tiden är att leva ett liv helt utan människor, det är så jävla lätt och bli sårad och tagen för givet när man är som jag, aldrig visar sina svagheter, tillåter sig inte att visa när man blir ledsen eller besviken, att inte våga säga ifrån ordentligt och att ständigt vara för snäll. Och visst jag älskar att ställa upp på andra, det är de bästa som finns, att kunna hjälpa andra. Men de är fan inte lika kul när man inte får något tillbaka, utan bli andrahandsvalet.
Finns en anledning till att jag bara har haft en riktig, riktig, riktig vän som jag visat hela min insida för. Det finns inte en enda sida som den personen inte sett.
.
Puh, okej, ibland så kan jag bara inte hejda mig. Men varför ska jag låtsas som att allt är bra här på bloggen när jag själv är ett vrak?
Det räcker med att jag lägger på leendet och låtsas som att allt är bra när folk frågar irl hur jag mår. Men jag börjar bli bättre där också. Men har man aldrig vågat visa sina svaga sidor förut, utom för sin familj då, så tar det tid innan man kan inse att alla kommer inte såra en.
.
Nu ska jag sätta punkt för den här gången.
Och nått jag jobbar på och som alla därute också borde göra - älska dig själv för den du är!




Give me something I can believe

I may seem crazy
Or painfully shy
And these scars wouldn't be so hidden 
If you would just look me in the eye
I feel alone here and cold here
Though I don't want to die
But the only anesthetic that makes me feel anything kills inside

.
Cut - Plumb

-------

Don’t tear it down, what’s left of me
Make my heart a better place
.
Och som avslutning, det vackraste jag sett, till och med bättre än Pirates of the Caribbean.
Klicka här