Röd

Ullared hela dagen, helt slut skriver mer om det imorgon.
Ska kolla utröstningen av idol nu innan jag ska lägga ner mitt blonda huvud på kudden och sova, puss!

En sak jag fick med mig från Ullared var iallafall Kents album Röd, bästa köpet idag :)

Och i staden råder ständig lågsäsong

Vår nya transport har anlänt :D Och den va sjukt najjs asså! SÅ nu kommer hjärnan ha träningsvärk för nu måste jag komma på ett nytt namn till den.. Den förra hette ju Börje och man kan inte döpa den till något så fantasilöst som Börje II (uttalas Börje den andre). För dte är såhär medeltiden med alla dess kungar. Påtal om det så vill jag se Marie Antoinette, är den bra? vaför frågar jag det, ingen gillar ju såna filmer som jag gillar verkar det ju som ändå. Får helt enkelt ta reda på det själv.

Nåja tillbaka till ämnet, vi har fortfarande en Boj, bäst, och därför tyckte jag att jag var så vittsig sist när jag döpte förra Boj transporten till Börje. Det är liksom Boj fast med ett R mellan O och J och två prickar över O så att det blir ett Ö. Det där var nog den snurrigaste meningen jag någonsin skrivit. Åså glömde jag att jag la till ett E sist också. På namnet asså.

OKEJ nu ska jag fundera ut ett namnutan att ni behöver höra på dte som snurrar runt i huvudet :O

Jag skulle kanske tagit en bild..
Nu ger jag mig.

Du har haft så mörka hemligheter

Trött som jag vet inte vaaad, jävla höst säger jag bara. Och den har knappt börjat. Super. Dressyrtränade för Emma idag, det gick suprusbra börjar komma över rädslan mer och mer :)

Slutade tolv idag, alltid skönt. Var hemma vid ett och promenerade med Lizzie plus att jag inte är helt frisk :/ Sjukanmälde mig från första lektionen idag som var gympa och tur var väl det för jag orkar typ noll?

Imorn är jag ledig :D Ska åka till Ullared då så de blir chill makrill :D



Alltid lämna denna plats senaste ett rop av förtvivlan och en varning
till mänskligheten där nazisterna mördade cirka en och en halv miljon
män, kvinnor och barn, främst judar från olika länder i Europa.

Auschwitz - Birkenau 1949-1945

 
Vi synes.

You're so wierd

Blää jag är trött och jag drömmer nått så sjukt mycket nu för tiden :O Och det är inga roliga drömmar..

Idag ska jag rid amin rodeohäst sen vet man aldrig vad som händer mer. Puss och godmorgon, eller ja klockan är 13.08. Så...

Du vet inte vem jag är

Tjaa

Idag upplevde jag den underbaraste känslan som finns, att kunna somna om när man vanligtvis måste gå upp. Underbart!

Michellicious ringde mig kl 12, då sov jag. Men bara halvt för Lizzie hade väckt mig. Åkte till stallet vid halv två och red Lillen, han försökte bocka av mig fyra gånger :O Det är med att galoppera på liten volt och jobba under sig är inte hans favoritgrej i högervarvet vilken han förklarade ganska bra. Dock har jag ju fått rätt bra balans tack vare Bella så jag satt där jag satt.

Nu ska jag ringa Felicia!

En till salu skylt som är täckt av snö och sand

Idag var jag i skolan, bussen till skolan var full så jag fick slå mig ner bredvid Sebastian Odell, motvilligt. Haha :D Hade svenska med Sveriges tråkigaste lärare, men hon gav mig MVG på uppsatsen om hasch så nu är hon helt ok :)

Ett tidsfördriv jag fixxade till en stund sen. Påtal om annat menar jag


Tillbaka till ämnet, hade håltimma och vi fixxade klart vårat plakat, allt är rakt och snyggt uppsatt, sen besökte jag, Amanda, Evelina, Linda x2 och Emelie donken innan de va graflektioner också x2. Sen en mattelektion som gick åt till o filosofera över vad som händer efter döden och den frågan som alltid kommer förbli obesvarad, vad ska man göra om man är livrädd för att leva och dödsrädd för att dö? Jaa Evelina var återigen ordförande för disskusionen och den mest deltagande, as usual.

Sen åkte jag hem, blev nerdragen mellan två säten av Michelle, tack tur för dig att jag inte är ömtålig. Miss u min galna lilla kokosnöt :D:D:D

Som en Romeo i jeans på din balkong

HAHAHAHAHA asså jag kan bara inte sluta skratta åt Judit & Judit :D



Idag var jag i skolan. Amanda & Evelina kollade snett på min portion på lunchen. Den bestod av tre morotsbitar, en liten hög sallad, en ännu mindre hög potatismos och en fisk som jag åt "höljet" av haha xD Jag åt morötterna, salladen och lite fisk. Evelina såg bekymrat på mig och förklarade hur viktigt det är att äta mat. Då ledde jag in samtalet på hur många pitepaltar jag kan äta istället. Hon höjjer på ögonbrynen och frågar vad det är och rynkar sedan på näsan när jag berättar vad dom är tillverkade av. Ibland slingrar jag mig väldigt bra.

Dressyrade för Emma idag och Lillis var duktig :) Dock är det sjuuukt jobbigt i högergaloppen, begränsa yttersidan och aa näe pest o pina tycker vi båda två men de är så det ska vara. Plus att jag inte gillar o hoppa av bussen direkt efter skolan på ridskolan.. Man känner sig så.. udda med skolkläder och skor som låter när man går :O

Nu ska jag titta på Halv 8 hos mig :D haha också ett program jag skrattar som en gnu åt :D gudars shit asså.

Var du en gång kom ifrån

De var ganska toooongt o gå upp ur sängen imorse. När man vet att man brukar få sova tre timmar till i vanliga fall.. Om det inte vore för att vi måste göra plakat om Centerpartiet i skolan -.- Usch asså.

Men nu är skolan slut! Och jag har närminne som en guldfisk :D Men men har ätit en glass o snart ska jag ut till stallet o rida Lillis. PUSS!

Du är fin

Ett eko från de dödas värld

Godmorgon, lagom skönt att vara ledig idag!

Sitter här i min min ensamhet, fast det var inte riktigt sant för Findus & Lizzie är hos mig också :) Vi tre har precis ätit frukost och jag ska nog hitta en bra film att se på.

Inleder dagen med att lyssna på Romeo återvänder ensam, och den som missat varför alla mina rubriker är  så bra nu för tiden är för att alla kommer från en Kent låt. Skitbra för när jag ska börja skriva så skriver jag bara det som Jocke sjunger just då. Nu sjunger han "det ekar i trapphuset, droppar från fingrarna". Generation Ex. Och många har nog slutat läsa men inte Matilda iaf :D Höhö pöss!

Framtiden är ändå utom räckhåll för oss

Och allting är som förut

Klåparen ger mig gåshud, underbar låt.

Idag var jag i skolan. Sen åkte jag hem, red Lillen idag o han va piggelin men söt ändå. Mamma klippte hens man igår så nu ser han ut som en häst och idag skrattade Sputnik åt mitt turkosa schabrak.

Nu sitter jag här o njuter av Kent medans jag försöker välja ne film o se på, hur svårt kan det vara? Svaret är väldigt svårt. Helt sinnes.

plus att det där med stegräknare är något man verkligen kan klura på. Dom är luriga dom.

Nu ska jag välja en film, är ledig imorn pössen!

Nått som flög in via tvn

Shit vad jag drömmer :S Blää scary. Ola Svenssons vackra ögon fyller min tv skärm framför mig, mm men jag ska nog ta o kika på Pride & Prejudice igen (: Mer har jag väl inte o säga.

Jooo det har jag, någon vänlig själ som vet var man kan se Kalle & Chokladfabriken på nätet? Skiteri om det är text eller inte men någon som vet? :O Var sjukt längesen jag såg den så är lite sugen faktiskt :D

Johnny Depp & Tim Burton ihop blir aldrig dåligt

Det får bli Eclipse istället! :D

Vi behöver nånting nu, som bedövar,
nåt som gör att det går över

Med tiden på min sida

Jag har tittat på film. Och den var bra. Och nu ska jag sluta vara dryg.

Så nu börjar vi om :D Har precis tittat klart på en film som heter Pride & Prejudice (Stolhet & Fördom på ren svenska) fast det är ju ingen svensk film så den får gå under det första namnet. Keira Knightley spelar huvudrollen i den och jaa av någon anledning tycker jag att alla filmer med Pirates skådisar i är bra? Hmm speciellt Johnny Depp filmer, han är c-0-0-l. Vad ser coolast ut, c-o-o-l med o eller c-0-0-l med nollor? Skitsamma. Filmen var hur som helst bra. Och eftersom jag inte loggat in på Voddler på länge had ejga fått ett mejl med ämnet Vi saknar dig! så fick jag hyra en film gratis :) Åååh vad gullig den sidan är :D öh ja de där lät ju lite wierd men blev glad iaf, sparade 27 kr :)



Nu ska jag fortsätta diskutera politik med min vän Moa, eller iaf stödja henne så att hon kan snacka vidare, förtillfället handlar det om demokratur.

Nu ska jag räta ut ryggen så jag inte blir gammal i förtid, kyss!

Jag antar det var kallt

Det var ju ålle igår åxå, helt ok asså jag var typ halvt nykter hela kvällen? :O Träffade lite gött folk och de va kul men jag vägrade gå in eftersom allt folk var ute.. Sen fram mot halv ett skjutsade Mikke hem mig :) Men det var supruskul o träffa Louise igen! :D Och alla mina gamla klasskompisar från samhäll som lyckades lista ut att jag gick i ettan igen o nollade mig -.- Tack, mycket vänligt!

Idag var jag o mamma i Skövde en sväng, de va tänkt att vi skulle köpa en såndär iCurl för 100 spänn men den va ju såklart slut -.- Så jag spana in en dator istället får väl se vad det blir av det ;)

Nu ska jag tina upp mina händer efter att ha varit i stallet o pussat på Lillis. Han fick vila idag åxå för han fick så ont av stelkrampsprutan :/ Så han får vila ordentligt nu så ska jag försöka rida imorn :)

PUSS!

Dom tog mig till en plats där inget växte

Idag vaknade jag vid halv tio och då gick jag upp. Jag har blivit så sjukt duktig på detta :) Har tittat på Pojken i randig pyjamas som jag hittade på Youtube, läste ju ut boken för några dagar sen så nu tog jag mig i skinnet och såg filmen också. I slutet, jag ska inte säga vad som händer så spydde jag nästa. Jag grät men det lät ingenting, tårarna bara strömma och jag kippa efter luft. Jag kan verkligen inte se sånt längre, det går bara inte.. Det gör så jääääävla ont i hjärtat så ni fattar inte. Minnen från när vi var i Auschwitz-Birkenau med sina baracker. När vi gick balansgång på tågrälsen. Bilderna som var uppsatta som nazisterna tagit. När vi var i Auschwitz och såg allt hår, alla väskor, alla glasögon, bilderna med namn och datum hur länge dom varit där. När vi gick genom en bevarad gaskammare, ett krematorium. Man vet inte hur det är innan man varit där. Och man vet inte fortfarande inte hur det är även om man sett det. Det går inte att föreställa sig ens när man ser bilderna. Men det ger fortfarande så jävla djupa sår över hur grym människan kan vara mot sin egen ras.

Auschwitz-Birkenau, Hanna & jag med dödens port bakom oss.

När man äntligen kan se vem som drar i alla trådar.

Jag vill ha dig, du är min, du är bara min

Tjaaaa

Jag har inte glömt min blogg, jag har bara haft annat för mig. Eller datorn har stått på hela kvällen men det är bara för att jag ska kunna lyssna på min musik. Jag har estetisk verksamhet läxan. Att måla alla partiers logga (iaf dom som sitter i riksdagen om jag inte fattade helt fel). Dom blev jättefiiina.

Åkte med Emma (ridläraren) hem från skolan idga för jag skulle dressyra för henne. Lillen tyckte att det var skitjobbigt o det tyckte jag med, så sjukt vad lite benmuskler jag har, bara fett alltihop :S Näjnäj de där lät jättekonstigt, glöm det! Han var hursomhelst duktig. Ska man skriva isär det ordet? För det blir väldigt långt.

Åkte direkt med Lillen till veterinär Åsa där han skulle få sin vaccination och jaa han brydde sig inte innan vi åkte hem igen o mamma o pappa åkte till Katedralen på föräldramöte :) Fast jag kollade på idol o hade det allmänt gött istället.

Nu ska jag leta upp matteblocket med samhällsredovisningen och läsa in det. Usch hatar o redovisa :S:S Bläää tur att jag har tre andra själar vid min sida imorn (fyra om man räknar med Maud som får nöja sig med o sitta uppklistrad på powerpointen). Alltså räknas hon inte.

Pappa sitter i sin fåtölj och kommer att flyga i taket fem gånger till (en för varje gång leksand gör mål) och ett segervrål varje gång. Har redan hänt en gång. Och jag tänkte sova. Lycka till.

Dock är klubbmärket ganska snyggt.

Goodniiight!

Där ingenting har något värde

Idag har Lillen fått vila :) Och höjdpunkten på dagen var helt klart när han står o väntar vid grinden i hagen och spetsar sina öron när man kommer. Om dte är för att jag kommer eller om det är för att höpåsen är med vet jag inte men äsch de är klart att han blir glad av o se mig? :O

Han fick ett extra äpple av mig idag när han kom in i boxen sen gick jag ner o kollade på hoppträningen.

Idag var jag i skolan kl 8 och min grupp i samhällen fixxade klart powerpointen till torsdag när vi ska redovisa :S usch gillar inte det.. Sen gick vi o lyssna på två partier, Centern och Moderaterna innan vi kom försent till engelskan och därefter sluta kvart i elva. Jag, Evelina, Linda & Emma öka takta ner mott bussen till stationen och vi hade flyt kan man säga. När vi kom dit så kom jag på att jag ville baka negerbollar när jag kom hem men hade inget havregryn så in på munken o köpte havregryn :D Så det blev goda negisar hemma sen :) Jag låter lagom rasistisk.

Nu ska jag höra lite på Helge Skoogs ljuva stämma i halv åtta hos mig innan nallebjörnen Ánders Bagge & co dyker upp i rutan, pöss!


Föresten förstår jag inte vad det var för problem med o lyssna på min spellista idag när vi grupparbetade?

Falsk marknadsföring

Lillen slapp sina flätor i manen idag, undrar vem som är gladast. Jag eller han? Jag tror att det är jag. För han ser ju dom ändå inte. Eller jo bara när han speglar sig i ridhuset. Så är han mallig. Så han borde vara minst glad.

Nu sku jag varva ner med Pojken i randig pyjamas. Om det går att varva ner till den. Varvar man ner om man ryser i kroppen? Nej man gör nog inte det..

Godnatt! Imorgon väntar en skoldag med en lektion. Och arbete med min partigrupp. Inte allt för ansträngande, hoppas kunna åka hem med fem över elva bussen :)

Jag ber en bön när ingen ser mig

Pojkar och flickor, njaa de där lät lite för mycket cirkus.

Idag är Melinda trött, trött, trött. Varför? Hon har en hund som gillar att väcka sin matte 5 gånger under en natt. Plus att hon tvingar mig gå upp o städa vid fyra på natten bara för att hon inte ska smaska i sig allt som ligger på golvet. Stort tack!
Två lektioner i skolan för övrigt. Inte allt för ansträngande. Imorgon är det bara en. Dock måste vi fixxa klart inför redovisningen om Centerpartiet på torsdag. Men de är inte så ansträngande. Och jag känner mig sjukt dryg, vad är det för fel?

Idag har jag talat med Matilda Gunnarsson i total 38 min. Det är ganska mysigt.
Nu ska jag åka ut till stallet o rida Lillen :) Om jag inte somnar på hästryggen.
Puss

Du är din egen Jean Duval

Idag har Melinda sovit och vaknade på ett sjukt konstigt sätt :O Hela hennes högersida kändes som när foten har somnat, HELA högersidan. Hur kul är det då? Och händelsen som följde chockade mig ännu mer :S Jag går upp! När det hade varit tusen gånger skönare o ligga kvar i sängen. Plus att mina ögon knappt ens var vidöppna och sen kom jag på mig själv när jag letade efter något lämpligt o ta på mig, vad gör jag? I det här skicket väljer jag alltid att ligga kvar men inte nu? Är jag sjuk? Kände på pannan, nej den var som vanligt. Tänkte efter, huvudet gjorde inte ont. Shit asså.

Resten av dagen har jag inte gjort någonting, ska åka ut till stallet ikväll och hoppa Lillis :) Ska bli mycket spännande hur jag hanterar det för de va längesen vi hoppa nu. Han brukar bli lite för glad då.. Aja han är söt iallafall :):)

PUSS!

Vi är idioter

Sitter här i min ensamhet och har kört runt i hela Falköping. Emelies flock med vänner har anlänt och jag ska nog dra mig två trappor upp. Snart kommer Matildiis :D Och vi ska typ roa oss? FÖR OSS IDIOTER :D

Sen ska Melinda äta ostkrokar. Men de gör hon nu också :) pöss!

Miss us
Jossan, Felicia, jag, Ronja

Var var du när dom dömde mig

Sjukt seg dag. Sucks
Har inte gjort ett skit. Jo försökt hitta nått o göra. Mne det går inge bra. Dryges inlägg men whatever.

Var var du när jag tog mitt straff
Du som alltid har försvarat idioter.

Står vid min olåsta dörr

Ostkrokar är ganska gott som frukost. Jag va uppe så tidigt som halv åtta idag? En lördag lixx. Jag, syrran o mamma åkte ut till stallet o släppte ut privathästarna sen skjutsa vi Emelie till tågstationen. Hon skulle åka till den underbara staden Göteborg och shoppa. Jag är inte avundsjuk. Inte alls.

Ikvällkommer tydligen en flock 96:or hit. Emelie ska ha tjejkväll o fira hennes födelsedag, God bless me. Igår visades Pirates of the Caribbean 1 på tv4 (L) Jag blev utkastad från köket för att jag inte kunde låta bli rabbla repliker xD Men nu har mamma sett tatueringen exakt som jag vill ha den :D

Aja ska ta o kolla om Pirates 2 går ikväll åxå, Pirates helg. Sitter aaaldrig fel :D Men om någon rolig själ vill göra mig sällskap ikväll så är de fritt fram.

Framtiden är ändå utom räckhåll för oss


Restaurangerna står tomma året om

TJaa

Fruktansvärt jobbiga dagar is kolan. Slutade elva igår, vandrade till Skara city med några goa individer. För att se att Centerpartiets valstuga va stängd -.- Och då kanske jag ska berätta vad vi skulle göra där, jag menar vad vill man göra för o vet mer om Maudis parti? Svar: uppgift i skolan o fråga frågor. Eller ja de är ju ganska logiskt att man frågar frågor.. Skitsamma de va stängt så vi gick till en pizzeria som delade namn med min förra klasskompis Victoria. Och den som inte förstår att pizzerian hette Victoria är aa nja börja tänk. Nu tänkte jag säga nått dumt. Tur att raderingsknappen finns.
Åkte hur som helst hem med halv ett bussen och gick till Falköpings city med Amanda :) Jag skulle köpa ett pennfack så att jag inte skulle tappa bort alla mina pennor för då går jag till Evelina som är flickan med guldpennfacket. De va ett långt ord. Och sen skulle jag köpa ett sudd så slipper jag låna av Amanda hela tiden. Fick jag med mig något av det? Nej. Vad köpte jag istället? En bok och en varm chokladis på Lilla Blå. BRAAAA MELINDA! Men sen hitta jag en miljon pennor och ett pennfack hemma :D Vilken bok köpte jag då? Pojken i randig pyjamas heter den. Och jag vet att jag kommer må illa när jag läser den. Varför? För att den handlar om f-ö-r-i-n-t-e-l-s-e-n.

Handlar om två pojkar, en tysk och en jude som blir vänner men båda
lever på avrsin sida om staketet till Auschwitz. Och just barn på det stället sliter
mig mitt itu.

Idag va de två lektioner i skolan, slutade elva idag med. Har bara ridit och kört bil idag, inget annat. O mer ska de inte bli heller. Innan jag dör ska jag uppleva vanliga spotify utan reklam. Det är oartigt att avbryta mitt i Kent spellistan.


Tänker högt och skriker tyst

Skola idag, började med att få tillbringa en timme i kafeterian med Linda & Lena först. Spöade dom i vänd tio och sjuan höhö. Typ iaf ;)
Sen va de mediekunskap med Erica o sen lite matrast med morgan, en latte, Evelina, Linda, Amanda, Linda, Lena.... Sen va de mattäää. Och jag fick bara två fel på diagnosen :O Ganska bra ändå för en som inte räknat matte på över ett halvår. Undrar om jag har lite fotografiskt minne? Eller iaf väldigt bra minne inom vissa områden. För vissa saker minns jag som om det var för en minut sen och vissa fladdrar förbi lika snabbt som en vindpust. Och dte beror ju på hur snabb vinden är åxå men aa ni fattar ;)

Sen var dagen slut och seg som jag är missar jag bussen till busstationen. Tittar i busstabellen och ser att en till går 18 över och min buss skulle gå hem till Falköping fem i halv. Klart som fan att den bussen va sen då eller? Dumma stadsbuss ska aldrig mer lita på den. Så Melinda springer in på busstationen och hoppas på att vara i tid men ser sen besviket på sitt armbandsur att klockan visar 14.27. 2 jävla minuter gjorde min tillvaro lika grå som himlen. Och lättare blev det eftersom det redan var grått. Ute alltså.


Tänk om bussarna kunde vara lila. Det hade varit lättare o förlåta dom då.

Ringde min mamma så hon kom och samtiigt köpte vi present till min syster som fyller 14 år idag :) Grattis! <3 Ett år kvar till moppe ;)

Nu ska jga se klart på kommisare Martin Beck och hans vän Gunnvald. Sen ska Melinda somna in efter en jobbig dag. Godnatt :)

Men älskling vi ska alla en gång dö

Jaa idag satte jag myror i huvudet på Evelina när jag kommer med frågan "om man är livrädd för att leva och dödsrädd för att dö" hur ska man göra då? Jaa herregud ni kan ju ta o läsa på hennes blogg om hon kommit fram till något vettigt för jag tänker inte ens börja spekulera för då lär det bli en uppsats. Fast iof de där med människan och energin är ganska intressant.. När man dör så dör ju lixom kroppen men den där energin, eller själen om man så vill kan ju inte bara dö.. För dne är ju ändå någonting som bara finns där och det kan ju inte bara dö bara för att hjärtat slutar slå, dom två grejerna hör ju inte ihop. Så när själen försvinner ur den här världen och går in i det som kallas "ljuset" så har själen funnit frid eller vad det nu heter. Men om det nu inte skulle finnas något ljus att träda in i, ska hela världen bestå av andar då?
Nu slutar jag för ingen orkar väl läsa mer. HUr som helst så är det ganska förvirrande.

Kan man odla sin rädlsa föresten? Okej nu är jag tyst.
Fats Kents texter (som dessa konstiga frågor kommer ifrån) är fortfarande helt oslagbara! För exakt en månad sen stog jag fram för scenen i Trädgår'n i Göteborg. Och hade Jocke Berg 10 meter ifrån mig. Obeskrivligt.





Nu ska jag se på Beck :D Och ladda inför skoldagen imorgon, pöss!

Så blås en kyss och fyll min kvot

Orkar aldrig sitta vid datan längre typ :O Skola idag iallafall, trivs asbra! Började dagen med foto och Berit berätta en någon snurrig historia om två älgar :P Men gud vad jag skratta xD Fortsatte med expo med Katharina, började med grupparbetet om partierna. Jag, Amanda & Evelina har Centerpartiet, go Maud Olofsson och rädda Rut :D Haha ingen fattar nått av de där jag vet ;)
Vidare till mediekunskapen med Erica som alltid lägger sina nycklar på golvet. Utvärderade mediedagboken alla skulle ha gjort under en vecka (för o se hur ofta man använder media på dagarna). Jag håller på med medier i snitt 5h 54 min varje dag och ca 41 h i per vecka. Det låter mycket men då är det både tv, internet, iPod, tidningar, cd-skiva, radio o.s.v.

Lååång håltimma men jag, Amanda & Evelina räddades av Ullared Morgans kortlek, hej knekt liksom :D
Sen estetiskt val då vi skulle väla en bild och dela den i två, slänga den ena delen och måla den istället. Jag gjorde en pumpa fast det fick blå mun, näsa och öga istället. Hur ofta får annars pumpor dne färgen? Så jag va lite schysst där ;)

Ikväll ska jag rida med matilids plus att Kent fick rock björnen för bästa liveband igår, kyss!

Man kan inte sätta heder som inte finns på spel
Jag ser en framtid där, kunde bli nått stort
Så blås en kyss och fyll min kvot
Då tänker du högt och skriker tyst
Och håller andan genom monologen
som skrev för din inre röst.
Du lär exakt som Ismael,
minns du Ismael?
Jag är din Ismael.