Helt otroligt, ta er tid att titta!

Ta er tid att titta på detta klipp, även ni som inte är ett skit intresserade av hästar, för detta är unikt. Det bandet han har med sina hästar och det förtroendet dom har för honom är helt otroligt!


Jag bryter mönstret

Genom att inte ha rubriken första advent som alla andra har en dag som denna. Idag gick jag upp kl ett eller nått, åkte till stallet o red Tom. Jag & Emelie hoppade lite med hästarna idag, roligt roligt!
Åkte hem o la mig i solariet o sen hoppade in i en varm dusch. Sedan kom Hanna Garmenius på besök, kollade på Beck en stund med mig innan hon hoppade in i solariet hon åxå. När hon kom ut hade Beck filmen nått sitt slut och jag startade upp Lisbeth Salander istället. O det är henne jag kollar på nu också, den blir aldrig dålig den filmen, eller boken ;)

Ska forsätta med o bli tjock så får ni ha det mysigt med det röda/vita/gula eller vilken färg ni nu har på adventsljusen, tror att jag hade röda men minns inte, är inte så insatt. Det är väl som vilken söndag som helst eller?

På onsdag får jag hem Flickan som lekte med elden på dvd :D O på nyårsafton Luftslottet som sprängdes <3


Mitt mål, min strävan, min chans att lyckas

Citatet från en person som bryr sig väldigt mycket om andra och som jag är glad att jag har som kompis.

"Alla som har gjort nytta i världen har vågat gå sin väg"
Jag ska bli en av dom.

Jag ger inte upp förrän jag har lyckats, och så kommer det alltid vara, från och med nu. Jag ska överleva bakslag efter bakslag, har jag lyckats komma tillbaka upp från all skit jag haft under mitt liv så nu jävlar ska jag få något för det.
Det här är inte mitt sista försök, för det blir aldrig något försök.

Jag ska lyckas. Mitt livs chans. Genom blod, svett och tårar så ska jag klara det här.


Would anybody die for me

Igår natt gick jag o la mig 03.30, braaa Melinda ;) Steg upp ur sängen runt.. ett? Typ. Drog till Johan o red Baluta hon va minst sagt väldigt pigg, men fin i slutet när hon taggat ner lite :)

Träffade erica hos Johan åxå o tjöta lite med henne vi drog vidare till PA:s o köpte goodiis :D Plus att man träffa en viss Felicia Berger där åxå, alltid kul :D
Jag köpte godis för 70 kr (a)
Åkte vidare till donken o köpte glass, fan vad tjock jag kommer bli :S

O när jag kom hem la jag mig en timme i solariet :D alltid lika underbart med musik från millenium trilogin i öronen.

En bra dag än sålänge :) Vad hade jag mer o säga? Joo jag hatar falska männsikor som inte kan vara sig själva.


Jag säger bara Lisbeth Salander

Japp, jag o mamma var på bio nu ikväll, Luftslottet som sprängdes såklart. Och vad kan jag säga mer än att jag beundrar Lisbeth Salander ut till fingertopparna. Fy faan vad hon är cool, och hon ger inte upp innan hon skapat rättvisa och hon fått det hon förtjänat, sån strävar jag efter att bli <3
Hon är verkligen en förebild, för mig iallafall.


Lisbeth Salander, sluten mot omvärlden för att hon inte kan lita på någon
Lite som jag kanske..


Åter till filmen, jag har ju läst boken direkt efter att jag läst ut och sett Flickan som lekte med elden, kunde inte hålla mig. (a) Men aa filmen och boken är ju heöt klart dom bästa som gjorts i Sverige, o på onsdag får jag Flickan som lekte med elden på film :D

Hur som helst, Flickan.. är bättre än Luftslottet men samtidigt är luftslottet heöt klart värd att se och mer än det, man vill helst vrida nacken av alla idipter som kommer fram i den här filmen. Tur för Sverige att historien inte är verklighetsbaserad för det hade ju varit en skam för detta land. Helt sjukt. Jävla idioter. NI SOM TÄNKER SE FILMEN/FILMERNA SKA INTE LÄSA DETTA, kan avslöja en del men jag är bara tvungen att skriva det ändå. Men trots att folk har trampat och behandlat henne hur som helst i hela livet och att Lisbeth dessutom blivit utsatt för ett grovt rättsligt övergrepp för att den hemliga gruppen som kallas "Sektionen" ska skydda en rysk spion och massmördare, så ger hon inte upp, utan hon går in i rättssalen med huvudet högt och en blick och en vilja som jag aldrig sett förut. Det är otroligt egentligen. Från att sen ung ålder leva med att ens såkallade pappa kommer och går hur som helst och när han väl kommer hem super han ner sig, våldtar och misshandlar Lisbeths mamma och sedan drar igen. När det tillslut går så långt att han misshandlar mamman så grovt att hon får hjärnskador som gör henne handikappad resten av livet och Lisbeth, som då är 12 år gammal, kastar ett mjölkpaket med bensin i ansiktet på honom och tänder på, först då reagerar folk. Men istället för att straffa pappan straffas Lisbeth, och de som leder denna utredning är ju då "Sektionen" som till varje pris inte ska offentliggöra spionen från Ryssland och spärrar in Lisbeth på mentalsjukhus och sedan får henne omyndigförklarad. Och under denna tiden utsätts hon för ytterligare övergrepp, där både ansvarige läkaren på psyket tillhör "Sektionen" plus hennes förvaltare hon tillslut får, Nils Bjurman.

Jag ska inte avslöja hur allt slutar men behövde bara skriva detta, för det gör mig så arg, när oskyldiga personer drabbas för att skydda skyldiga?

Jag beundrar henne.

se framåt och glöm resten eller?

Imorgon veterinär besiktigas Baluta, så om hon går igenom ska vi bara skriva papper o hela den där grejjen sen är hon min på riktigt :') Så jävla skönt att även fast det inte är 100% säkert just nu så är det ändå skönt att ha något o se fram emot.. Annars hade jag inte klarat mig ur det här, men just dom här dagarna är jävligt speciella, vilken ingen verkar förstå..
Inget illa menat


Heal the world

Nu ska jag dra mig mot sängen o försöka somna, eller försöka sova något överhuvudtaget. Om jag bara kunde sluta tänka men det går inte, inte nu iallafall. Men det löser sig, det gör det alltid.

Btw, jag vet att Michael Jackson är en legend.



Make a better place for you and for me
Heal the world ♥


Att jag fortfarande står upp är ganska coolt

Jaa vad ska man säga, jag gör uppror mot mig själv snart, jag vet inte var jag ska ta vägen, har mer eller mindre panik.

Jag kan inte sova på nätterna för jag vaknar stup i kvarten och vill bara skrika. Ibland gör jag det men pressar ansiktet mot kudden så att ingen ska höra. Så att ingen ska se.
"Det är jobbigt nu, det går över". Men innan det går över.

Jag kommer klara det tillslut men det här är det värsta jag någonsin varit med om. Att bara vänta på att slutet ska komma, men man vet inte exakt när.
Kanske är det imorgon, kanske om en månad? Det är det som knäcker mig, att inte veta.

Mina ben bär mig fortfarande tack vare Erica, du förstår verkligen ♥


P.S. Vad allt handlar om berättar jag när det hänt. Jag orkar inte nu, bara att tänka på det gör att det börjar slita mig mitt itu inuti, för det är så det känns. Just nu iallafall.


Mästerbowlaren, nästan iaf

Hallå där!

Min dag har varit mkt mkt krävande.. Började skolan 10 med samhällskunskap, sitta vi datorn haha chill :D Vid 12 börja friluftsdagen o jag spela bowling, smällde in tre strikear (!) coolt eller hur? ;)
Efter en timme fick vi inte spela mer :8 då skulle vi gå från bowlingen till bytt o nytt för att nån skulle kryssa i en lapp men ingen jävel va där? Man ba schysst..

Åkte hem vid 2 o va hemma i typ 20 min innan jag drog till stallet, tog in ponnysarna o red Tom i ridhuset, han va ganska duktig :) Vem är den snälla människa som hade mockat min o Emelies plus några andras boxar idag föresten? :D

Direkt vidare till Johan o red Baluta :) Det går bara bättre o bättre för varje gång o idag så började vi lite smått med att få ner henne i form och det gick faktiskt lite lite, men det är dom små framstegen som räknas :) Puss på bäbis ♥

Emelie hade träning idag åxå för Johan så va med o kolla på den när jag fixxat Baluta o nu sitter jag här.

Det var min dag. Hur har ni haft det? :)


Snyggast i världen

Världens finaste människa ♥


I'm a free bitch, babe

Tja alla glada!

Igår åkte jag till världens bästa Erica o sov över hos henne, jag funderar fortfarande över vad jag skulle göra utan henne.. Eller det är ingen idé o fundera över det eftersom jag inte skulle klara mig utan henne så :) Puss på dig sötnos <3

Imorse väckte hon mig kl 1 haha typiskt mig :P Då åt vi mat :D Sen baka vi stor fet o misslyckad kladdkaka o hitta ett gräddpaket som gått ur 6 augusti fy fan vad gammal grädde luktar :S Har filmat, nån som vill se?

Hur som helst, vid halv 5 åkte vi till stallet o red Baluta o Travve, o det går bara bättre o bättre med Baluta nu, så kul :D På fredag ska hon veterinär bes. :) Men som sagt hon kommer inte till ridskolan detta året så ni får fortsätta o va nyfikna :D

Åkte ut till Tom o fixxa hans saker, han får vila idag eftersom vi hoppa igår, första gången på 2 månader kanske? Men nått sånt o de va inget seriöst så utan en oxer o ett räcke bara. Oxern slutade på 1,10 o räcket på 1,20 o asså herrejävlar, han o jag hör ihop, när vi bara hoppar för att det är kul o inte tävling för då sabbar jag ju allting. Men han va superfin, kul att det kan bli ett så bra slut :)

Imorn ska jag va i skolan först sen ska jag direkt till stallet o rida Tom sen vidare till Johan o rida Baluta :)

Ha de bäst!

 

P.S. Jag saknar dig, men jag tänker inte längta efter dig. I'm a free bitch, bara så du vet.

Erica, jag älskar dig, nu och föralltid ♥


En blondin med snille glasögon klarar allt

Aa de är sant ;) befinner mig hos Erica som inte är nomal för fem öre men jag fixxa hennes msn så nu kan hon använda den sitället för ebuddy eller vad den där skiten heter. Haha lol :P Aaa men hennes webbcam är konstig skitsamma, dagens goda gärning står jag för iaf :D

Aaa Erica ska träna? ^o) o jag ska lära henne konster som vi gör på dansen haha får se hur dte går :D

Happ dags å dra till arbetet med henne nu, imorn ska vi rida Baluta o Travve, hon ska rida Travve ;)

Aja ha de bra imorn är jag ledig :D Kyss på't ;)


Ensamheten kan knäcka mig

Det där med att vara ensam.. Det är både bra och dåligt. Jag föredrar o vara ensam faktiskt, då får man tänka ifred och kan göra precis vad man tänker för o allt är lugnt och skönt. Men det där att man då kan göra vad man vill betyder ju inte att det alltid är bra saker. Om allt rasar ihop för en sekund och man slutar att tänka, i dom tillfällena borde man, eller jag iaf, alltid ha någon hos sig o helst inte vem som helst.

Men det är sant, jag föredrar o vara ensam. Inga frågor eller något, även om jag ofta brukar fundera för mycket när jag är själv inte har något speciellt för mig. Hmm det är klurigt dte där.

Okej om jag säger såhär då, jag föredrar att vara ensam men det är bättre för mig att inte vara det. Hur ska jag lösa det nu då?

Som sagt nu är jag ensam och jag funderar mycket då och nu började jag fundera på det här :P Typiskt mig ;)

När jag va ensam idag lekte jag med effekterna som finns i min webbcam :D Bjuder som faaan ;)


Jag fick gula ögon :O


Fångar snöflingor på tungan? hahahah lol på mig xD


OMG ETT HÅL I AXELN! Jag har inget liv? :O iaf inte när jag är ensam xD


Tänk om man hade så långt hår i verkligheten åxå..
Tackar dock nej till huvudet och axlarna ;)

Jag har som sagt inget liv när jag har tråkigt ;)


Lite kort om den lilla bäbisen

Nu när dom flesta vet iaf så kan jag ju berätta att Baluta kommer inte till Falköping än utan kommer stå kvar hos Johan (min tränare) året ut, dels p.g.a att vi inte fått sålt Tom och inte har någonstans o ha henne o sen fär att hon ska bli mer utbildad innan jag tar över henne, hon är ju trots allt bara tre, fyller fyra den 11 mars nästa år :) Lilla bäbisen ;) Och många har frågat om bild och ska försöka fixxa det nästa gång jag åker o rider henne.

Ska kanske tillägga åxå att jag får åka o rida henne så mkt jag vill/hinner under tiden hon står hos Johan, ju oftare desto bättre.

Och stammen hon har kommer jag inte ihåg mkt från men hon är imp. Holland och har några av hollands bästa hingstar bakom sig så det är ingen dålig stam hon har :) Jag tror det kommer bli bra (:


Jag vågar gå min egen väg, for the first time

Vilken helg! :D

I fredags kom Erica o vi drog till SKövde på bio med mamma, love it <3

Igår åkte vi o red Baluta o Travve på morgonen o sen vidare o red Tom o Jessica, på kvällen va de Odencup med Matilda o Moa chill:D Träffa lite gött folk o mindre gött folk ^^ Aja skitsamma kul va de :) Va hemma vid ett eller nått o somna vid halv tre o vakna vid 2 idag xD

Idag så drog Erica hem först sen har jag inte gjort ett skit, så meningslöst liv men aa min familj är nu ägare till ett tre årigt fuxsto :) Lilla Baluta <3
Och angående vad folk tycker, jag tycker det är jävligt jobbigt men det spelar ingen roll vad ni säger, för första gången i mitt liv vågar jag gå min egen väg o skita i andras åsikter. Min tränare som jag åxå köpt hästen av och det var han som kontaktade oss om henne, han tror på mig, liksom min familj och Erica o dom betyder mest för mig, resten kvittar.

Så nu vet alla det, eller ja alla som orkar klicka sig in på bloggen såklart ;)


It's all about me

Tio frågor om dig själv
namn? - Melinda Madeleine Hellberg
när fyller du år? - 24 juni
några piercingar? - ja, öronen, näsan o naveln
vad har du på dig just nu? - gittan byxorna o svart linne
vilken årstid är bäst? - Sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - När solen skiner ute typ..
vad tycker du mest om hos dig själv? - Ögonen?
vad är du bra på? - rida I guess
vem älskar du mest på denna jorden - Mamma, Pappa o Erica
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med ngn!



10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Erica
vem är den roligaste av dina vänner? - Haha många men Moa är goer hon :D
vem är snyggast av dina vänner? - Alla? :O
vem är mest partyprisse? - Haha Hanna!
vem är den du helst har filmkväll med? - Mina flickor! :D Men längesen nu..
vem av dina vänner är mest "evil"? - De tänker jag inte säga här ;)


10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jorå
vem är farligast i din familj? - Emelie :O
vem ser roligast ut i din familj?Pappa i full Leksandsmundering -.-
vem är coolast? - jag?
har ni något husdjur? - haha oh ja, 2,5 häst, 3 kaniner, en hamster o en katt ;)
vem har du mest gemensamt med? - mamma o emelie
vem står för underhållningen? - Emelie :D
vem sover du oftast med?mig själv 
roligaste kvällen med familjemedlem? - oj, vet inte..


10 frågor om idag
vad har du gjort? - Sovit, vart med Erica
har du varit glad idag? - JAAA :D Så jävla mkt åxå!
har du varit ledsen idag? - Hepp :D
har du gjort något bra idag? - Gått upp ur sängen? (a)
vad ska du göra nu? - titta på film o bli tjock med godis
vad har du ätit idag?spagetti o köttfärssås
har du duschat idag? - nej men de blir nog sen (:
är du trött nu? - jaa..
vad händer imon? - Skolan först sen vet jag inte riktigt, stallet antagligen ;)
Går du i skolan? - jaa o i världens bästa klass!
Har du varit i skolan idag? - Det är söndag så NEJ


ANNAT
Hur mår du just nu? - det rullar men det går mot ljusare tider
Har du piercat dig? - jao


TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? - mamma
vem ringde du senast? - pappa
Vem sms:a till dig senast? - Hanna
Vem sms:a du till senast? - Hanna


ÖVRIGT
Är du hungrig nu? - nej
Vad är klockan nu just nu? - 19.02
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg, bilddagboken, facebook, msn


FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 20 min sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 5 min sen


SPORT
Går du på någon sport? - Aboslut
I så fall, vilken/vilka? - ridning ;) dansar i skolan då men de räknas inte
Trivs du med den sporten? - ridning, har gjort ända sen fyra års ålder
Tycker du att den sporten är rolig? - jao ibland så
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? - inte alltid men alla ska ha motgångar


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - jao
I så fall, vilken låt för tillfället? - Lady GaGa - Bad Romance
Vad gillar du för musik? - Rix FM typ, o party såklart


KÄRLEK
Har du kysst någon idag? - nej
När går gränsen vid otrohet? - kyss typ.
Är du romantisk? - haha nej de tycker jag inte
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - aldrig
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja, det är klart
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Haha Filip o jag i trean xD
Hur länge höll det? - Haha ingen aning faktiskt, nått år kanske?
Hur länge var ditt kortaste? - oj, en vecka? nej jag vet inte :P
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej :P
Är du en bra pojk/flickvän? - vet inte^^
Vem sov du senast bredvid ? - Iiica (:
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhålende med?
- haha nej
När fick du din första kyss?
- oj shiet.. jag kommer inte ihåg :O tror det var i fyran eller nått :O
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 18
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - aldrig! :O
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej men däremot en geting! :D fast på skuldran då :P
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpad och dumpat
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Bara den är sig själv och inte två olika är jag nöjd :)


Erica, Baluta, Odencup

Min dag började hyffsat tidigt "/ Igår kom bästa Erica till mig o vi åkte till Skövde med mamma o såg New Moon o Erica lipa lika mkt som jag men jag lipa bara tre gånger den här gången, i torsdags natt va de typ 5 :S Aa bra är den punkt slut <3

Imorse vid 11 va båda vi två plus mamma o pappa ute hos Johan, jag red Baluta, Erica Travve o Johan hängde med ut på Caramell :) Red lite på kullarna, första gången jag red ute på Baluta o de gick bra haha tur att jag har balans för hon kicka mot Travve en gång o sen va de ganska mkt studsande när hon inte fick galoppera haha men de va kul :D

Sen åkte vi vidare till Erica där vi fick fika :D O de va mumsigt sen in till stan igen. Jag o Ica åkte ut direkt till mitt stall o red ut på dom bruna ponnysarna.

Nu har jag duschat o Erica är någonstans i huset men inte exakt aja vi ska iväg till odencup nu :D Chillidill :D

See yah!


Melinda <3 New Moon

Asså om jag säger såhär, hur många därute tycker att Twilight är skitbra? Precis o om jag nu söger såhär att Twilight är dålig i jämförelse med uppföljaren med New Moon? Just det, då hoppas jag att ni fattar att New Moon är RIKTIGT bra!

Filmen har allt och jag kan säga (som har läst boken 6 ggr) att dom filmatiserat den fruktansvärt bra! Den har verkligen allt, humor, kärlek, spänning, action u name it! Och så många goa skrattögonblick ibland asså ååhh jag är KÄÄÄR :D Jag hade höga förväntningar på den men att dne skulle va såhär bar trodde jag inte. Jag lipa minst fyra ggr och då var det inte bara en liten tår som rann nerför kinderna utan jag storlipa verkligen! Usch vilken underbar film <3

Okej, jag kanske ska berätta lite om gårdagen då, jag o Michelle gick då på tåget 19.50 till göteborg o med lite hjälp från Sofies vägbeskrivning via sms hitta vi till bion. Såg Twilight först sen va de en paus på ca 30 min där det bl.a lottades  ut new moon prylar, dock vann jag inget men nära var det..

När klockan var 00.05 började den och tänk er en fullbokad biosalong med 359 platser fullproppad med Twilight fans? Den filmen o Jacobs muskler, mumma på dom! Jag kan inte berätta så mkt om filmen för det blir tråkigt för er som tänkt se den, men jag rekommenderar den verkligen!

Filmen var slut runt 02.20 o då va Charles (Michelles bror) utanför o körde hem oss, mkt snack på vägen hem. Somna väl runt 4 o gick upp 8 idag :P Men jag superpigg :D

Har vart i skolan nu o ska iväg till stallet o fixxa Tom saker innan Erica kommer <3 Då ska hon, jag o mamma till Skövde o kolla på bio, o vilken? New Moon såklart! :D Skadar absolut inte att se den igen ;)

Låååångt inlägg men det blir lätt så när jag är uppspelt över något som jag ska skriva om haha :D
Hoppas att många ser den, ni blir inte besvikna!

New Moon! <3

Nu är det bara 9 timmar och 27 min kvar!

Hemma från skolan! Italienskan va inställd så slutade vid halv 2 :D Har haft tre lektioner idag, mkt ansträngande :P

Nu ska jag o mamma snart till stallet o fixxa allt där, jag ska nog rida lite åxå, sen hem till duschen o fixxa mig innan det är dags för GÖTEBOOOOORG! :D Shiet va kul de blir :D♥


12 timmar och 7 min kvar!

God morgon allihop!

Eller.. Klockan är kvart i tio o jag är bara hemma på håltimma. Började 8 idag med engelska, oförberett prov men de va ganska lätt. Börjar igen 10.55 med engelska igen och andra delen av provet, imorgon är den sista..

Efter engelskan är det dans o de är chill :D O efter det dubbelt upp i italienska, men man kan ju hoppas att läraren är sjuk idag åxå.. Men sån tur ska man väl ändå inte ha :P

Hur som helst ska sluta 15.20 idag om vi nu har italienska o då är det mkt o fixxa:

- Åka till stallet o rida Tom
- Hem igen
- Dusch o fixx
- Åka till Moa o hämta hennes skolkort
- Åka till tågstationen o möta upp Michelle
- Hoppa på tåget 19.50 som tar oss till Götebooorg!!!

Iiiihhh först 21.20 är det visning av Twilight, slut vid 23.20. Sen paus fram till 00.00 för då sparkar dom igång bioapparaten så att vi får se New Moon :D:D:D:D♥♥

Ja där har ni min dag :D Det enda som kan göras bättre är att italienskan åxå är inställd ;)


Skaffa er ett liv o ge fan i mitt

Fan vad jag bara hatar folk som inte unnar andra någonting! Sköt er själva för helvete. Ni kan tycka vad fan ni vill en jag ser det såhär: det finns två sätt att se på era jävla åsikter o kommentarer, antingen skiter jag i allt o ger upp för all framtid, eller så ger det mig kraft, att istället för att ge upp så är det krig och jag ger mig inte förrän jag har fått min rättvisa, som jag aldrig fått nångång under hela mitt jävla liv.
Jag ska inte klaga på mitt liv, jag har det bra men det har fan vart långt ifrån en dans på rosor. Har jag klarat allt det som varit så ska jag väl fan klara av några jävla skitstövlar som er, ni som inte betyder någonting när ni gör såhär, omedvetet eller inte jag bryr mig inte.

Men det är mitt liv det handlar om.
Jag har inte gett upp förut,
o jag tänker fan inte göra det nu heller.

glöden i ögonen

Skaffa er ett liv, för ert eget bästa.

Jag vinna en iPhone?

Jag är med i en tävling på Fokis blogg där man kan vinna en iPhone :D http://fokis.se 
O detta iPhone tillbehöret valde jag haha ;)
http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Diamond-Case-svart-med-fjarilar.html

Får la se ;) Kanske har jag tur!

You and me could write a bad romance

Försvinn bara.. Hur svårt kan det vara o bara skjuta undan en person o slippa tänka på den någon mer gång? För det gör bara ont hela tiden.
Men ändå.

You know that I want you
and you know that I need you.


FAN! Kan inte dom ovanstående meningarna sluta vara så nära sanningen som dom nu är.. Jag gillar inte det är, jag gillar inte mig själv, men jag gillar dig?
Tydligen men samtidigt vet jag inte..
Jag vet ingenting.

Historialektion o mattelektion med Sp09a

Haha, Sp09a (min klass) har historia lektion utan lärare. Assio står för dansen på bordet o Florent för dansen på golvet i slutet av filmen!



Jag vet att ni får vrida nacken av er för att se klippet men jag vet inte hur man vänder på den :( De gick på facebook men inte youtube.. Sry.


Samma dag fast lektionen efter har klassen mattelektion med vikarie. O jag har en känsla av att han gillar pennor som gnisslar mot whiteboarden.. Men jag vet inte vad ni tycker..



Min klass är bäst :D♥


IMORGON!!!! :D

Hallå där alla glada svenskar!

Har vart hemma en stund från skolan, slutade vid 2.
Jag älskar mina onsdagar! Börjar 10 med svenska, halvklass med Mögglish, sen gympa o idag gymade alla tjejer, så jobbigt! Jag höll på o strypa mig själv av misstag på sista stationen som var bänkpress, ni vet när man ligger ner på rygg o häver en skivstång upp o ner. Jaa hur som helst så skulle jag vila lite så jag stödjer skivstången på övre sidan av bröstet, bara det lilla problemet att den rullar ner o lägger sig fint över min hals o mina armar va heelt slut så jag fick inte bort den först xD Liite panikkänsla men jag överlevde!

Sista lektionen var dans! Körde uppvärming plus styrka! Tack gode gud att jag överlevde denna dagen :O O sen lute andra grejjer innan vi dansade Michael Jackson dansen med placeringar o grejer. Inte nästa vecka utan veckan efter det, på torsdagen den 3 december, är de uppvisning för drama gruppen på 5 pers xD haha de blir nog kul :D

O IMORGON SMÄLLER DET!!! Då drar jag o Michelle med tåget från Falköping 19.50 till Göteborg o sen 21.20 på Biopalatset börjar Twilight först till 23.20 ungefär är den slut, sen paus i 40 min o sen när klockan slår 00.00 börjar New Moon visas på bioduken! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!! :D:D:D

Och för alla som undrar, ja jag är beroende, desperat, besatt o jag skämms inte ett skit, dels för att dom böckerna är bäst o filmerna åxå :O Brukar inte va så men aa jag är inte ensam heller! Love it!

Ska få Egzi o förklara hur man får in film från Youtube på bloggen så ska jag visa hur min klass matte o historialektion var igår haha :D

Ha de bäst!


R.I.P hårddisken

Min stackars hårddisk kraschade ju i min dator men då är de tur att pappa har en kompis som är en hejjare på datorer! Han lyckades rädda mina bilder och min musik men det var i grevens tid tydligen för resten av hårddisken va en enda död röra :S

Tur med bilderna iaf för det hade ju varit lagom kul o förlora alla bilder från Polen o Auschwitz! Då hade jag dött, eftersom det är ett minne utan dess like för mig.. Funderar på o skriva ett längt inlägg om den dagen på de två koncentrationslägrena Auschwitz o Birkenau, varav de senast nämnda är det största som finns. Vad sägs, skulle dte vara intressant? Jag slänger även in några bilder då.

Aja tillbaka till de jag egentligen skulle skriva om, min dag haha ;) Alla Sp09a:s lärare är sjuka? :O Wierd men de säger vi inte nej till :D Ska försöka ¨få upp filmen från vår historia lektion på youtube och även från mattelektionen med gnisselpennan ;) Facebook, youtube? Blir alla glada då? :D

Efter skolan åkte jag o mamma till Johan o red Balutis igen :) Hoppade lite idag, typ 60 cm :O:O COOOOOLT :D Men hon är faktiskt bara 3 år så ;) Men det gick bra o hon var duktig o Johan tyckte det såg bra ut :)

Kom hem o duschade o la mig i solariet igen <3 mumma hade inte solat på tre dagar, försöker ta lite längre pauser mellan allt stekande haha :P

Nu ska jag sova, är astrött! Hoppas ni haft en bra dag!



P.S. Om EXAKT 2 dagar, 2 timmar och 15 min sitter jag o Michelle i biosalongen i Göteborg och New Moon börjar precis spelas för första gången i Sverige (L) KÄÄÄÄÄÄRLEEEEK! <33
Jag kommer va hur tjatig som helst på torsdag när det bara är timmar kvar :S

New Moon! <3

Ett ord på engelska med fyra bokstäver.
LOVE!


Flummig dag som inte beror på mig

Tja!

Idag blev min dator lagad :D Så nu är den hemma hos mig igen (L) Dock har väl alla dokument osvc försvinnit för mig eftersom hårddisken paja.. Men bilder o musik blev räddade iaf :)

Idag är de måndag o de skulle varit min jobbigast dag denna veckan men icke sa nicke, Dagen börjar kl 8 med samhällskunskap fram till 9.05, just nu håller vi på med grupparbeten där man ska debattera för och emot om ett ämne, min grupp har fildelning och jag, Hanna o Albin ska vara FÖR! Hejja fildelning typ :P Ajaj skitsamma vi va duktiga i början sen va de roligare med lärarnas schema :D Jag kanske ska nämna åxå att läraren va sjuk och vi hade vikarie fast vi stack till bibblan o jobba där istället :) Lite chill så.

Efter en kvarts rast skulle vi ha lång lektion i historia.. Ända till halv 11.. Men där va läraren åxå sjuk så de va vikarie där åxå o de säger man ju inte nej till. Aja även här va vi duktiga o läste om imperialismen men sen kom jag o Hanna på att vi hade varsin mobil som man kunde använda till o filma o fotografera klassen istället :D Vikarien va dock inte lika glad som vi men skitsamma :D

Gympan va iof som vanligt, hade lite styrketest och om jag får säga dte själv är jag absolut inte godkänd? :O Herregud man får ju skämmas :S:S Skärpning nu Melinda!

Va lite chill på rasten i omklädningsrummet efter gympan, Madde berättade roliga historier om henne o hennes syster Maria när dom va små haha :D Egzi, Ili o Andrea va närvarande åxå ;) Närvarande va va de för ord nu då :P De va ingen lektion utan rast, eh de sa jag ju alldeles nyss xD Aaa sen snacka vi religion (?) Men de va lite intressant ändå :D

Vi skulle ha matte men den va inställd så vissa lyckostar drog ju hem eftersom dom sluta medans vi andra fick stanna kvar för o ha italienska.. Men vad händer då? Jo den är ÅXÅ inställd men vi måste stanna kvar en timme till i skolan för o vänta på den tid på italienskan ska börja för o få närvaro -.-

Men man fick ju sluta halv 3 men aa inget o klaga på eller jo lite..

Efter skolan åkte jag iväg till Johan o red Baluta igen :) Lilla bebisen va pigg idag haha o gjorde ganska sådär ganska många backut hah amen aa de hände inget så, tappa stigbygeln en gång men hon är ju trots allt bara tre år ;) O Johans söner Victor o Oskar är typ världens sötaste ungar <3 Galna är dom åxå o inte rädda om sig :P

Nu blev de vääääldigt långt inlägg men de va längesen så kanske dags nu :)
Ha de bääst!



P.S. Sp09a är bäst <3 Plus att dte är bara tre dagar, 4 timmar o 17 min kvar tills jag ser New Moon första gången (L)

Det är kolsvart ute

Precis hoppat ur duschen o vad gör jag nu? Aa ingenting egentligen men de är rätt chill o inte ha nått o göra. Longerade Tom förut o han va duktig, slappnade av fint sen mot slutet :)

Ska kolla på filmen Heartbreak Hotel sen som börjar vid 9 på tv4, vad ska ni hitta på?

Imorn äre jobbigaste dagen i skolan, fem lektioner och går från 8 till 15.20 :( Sen åker jag o mamma till Johan o rider Baluta :) Emma ska rida på Tom lite imorgon, tack för hjälpen!
                                             

Söndag o 5 dagar kvar

Söndagar borde inte få finnas.. Så tråkiga -.- Sitter o kikar på reprisen av idol o Tove o Erik är bäst (L)
Ska ut till stallet sen, o longera Tom o fixxa hans saker åså. Mamma o Emelie är på tävling med Jessica men hur det går har jag ingen aning om.

Denna tråkiga söndag tar väl snart slut åxå ;)
Imorn ska jag rida Baluta igen :)
                                                          

Det jag hatar mest av allt

Det är egentligen bara en sak.. Asså det finns miljoner grejjer som man inte tycker om o som kan göras bättre men att hata, är ett starkt ord och jag överdriver inte nu när jag använder det. O det jag hatar mest är folk som tror att dom kan styra andras liv, när personen i fråga inte får/vågar göra det den vill eller göra sina egna val p.g.a någon annan! Jag blir så arg och jag vet själv hur det är. Man vågar inte bryta sig loss för att man är rädd för hur det ska vara utan den personen, kommer jag att ha några andra som vill vara med mig? Eller har min såkallade "kompis" förstört alla möjligheter med det? Är jag helt isolerad från allt o alla? Så mycket frågor som man så gärna vill få svar på men samtidigt inte riktigt vågar få svar på..

Och mitt i alltihop ska man lita på sig själv och våga bryta mönstret. Men det är det svåraste man kan göra i det läget, för självförtroendet är på noll och sålänge det fortsätter blir det inte bättre. När det väl tar slut så betyder inte det att allt är som i paradiset, konsekvenserna av det vara föralltid, så har det varit för mig iallafall, vissa kanske är starka och med hjälp blir sig själva igen, jag kan inte påstå att jag blivit det, även om jag verkligen sliter med mig själv. Men jag undrar fortfarande varför? Varför gör man så? Jo för att man själv mår bättre av det eller? Det känns inte som en rimlig förklaring för mig, att må bättre av att "äga" någon.

Jag får inte ihop det.

Myskväll --> tråkkväll

Så sant som de är sagt, jag har så fruktansväst tråkigt! Fast Heartbreak Hotel gör ju allt lite bättre men aa fan asså..

Aja denna dagen tar väl slut snart åxå, kyss på't


Myskväll

Det blev lite inhandlat i Skövde ändå :) En klänning o lackleggins o jag som inte ens ahr några pengar. Tur att man har en snäll mamma :D

Sen blev de stallet, longerade Tom o han va riktigt duktig :) Emelie skulle sitta på men hon hoppade av ganska fort för han va galen enligt henne, bara pigg enligt mig. Sen fick han springa fritt i ridhuset o de va nog uppskattat ;)

Nu väntar Lisbeth Salander eller Edward Cullen på mig på dvdn nere i källaren mn hr inte bestämt mig för vem än :P Aja de löser sig ;)

Ha en bra lördag o puss på att Team Ola vann körslaget, dom va faktiskt bäst :)

                                                           

Skövde nästa

Godmorgon tänkte jag säga nu o ded är de nästan för mig men aa skitsamma ;)
Satte på lösnaglar igår så de blir lite fel här o var. Har inte riktigt kommit på hur man kan skriva fort med dom här på än trots att jag haft det 2 ggr förut aja de löser sig.

Nu ska jag, mamma o Emelie till Skövde. Sen blir de väl stallet eller nått.

Du är störd.

                                                                

Blond o het jo tack jag vet

Rubriken har inget med inlägget o göra egentligen men aja sann ären iaf ;)

Precis kommit ut från solariet nu, myys, det är alltid så varmt o skönt där :O
Tidigare va jag o Emelie i stallet, red lite grann åså.. Plus att jag är så jävla arg o förbannad, men varför tänkre jag inte ta upp här punkt slut ;)

Kort o mysigit inlägg, hmm varför skriver jag mysigt överallt? Aja är väl på myshumör nu antar jag ;) Snart kommer pappa o Emelie med pizza :)

                                                      


Fredagen den trettonde

En vecka till är slut :D underbart! Haha jag älskar min klass, den är bäst.

Chill dag o skolan börja 9
Historia: Ingen lärare=gör vad man vill d.v.s ingenting
Matte: Lärare sjuk så vi hade mentorstid med Mögglish istället, sen fick alla som inte har svenska på fredagar gå (jag bl.a)
Samhäll: Sitta vid datorn o få reda på samhällsprovet o jag blev godkänd! :O Typ en chock! Hela 5p marginal :O
RAAST
Engelska: Lämna in läxan o medans läraren springer iväg för o hämta nån (?) blir de kaaaoos o jag skratta :D:D Hade inte skrattat på hela dagen, sen kom läraren tillbaka o då blev de film.. -.- Fast jag kolla inte så skitmkt ;)

Sluta 13.10 :D Loove it :)

Nu sk ajag o syster till stallet o rida ponnysarna sen ska jag chilla som aldrig förr med världens varckraste människa på tv, Idol-Erik alltså <3 Love!

HUr har ni haft det idag då? Hoppas ni får en fortsatt bra dag :)
6 dagar kvar (L)

                                                               

P.S. Det är fredagen den trettonde o de betyder otur o jag har inte gjort nått klumpigt än :S Det här känns inte bra.. Jag tror straffet blir sjukhus eller nått..

Skit dator, skitdator, vilket ser bäst ut?

Har inte kunnat blogga nått idag eftersom min såkallade dator går med på att starta men konditionen är inte så bra.. Den orkar vara igång i ca 2 min innan hela skiten hänger sig så nu har jag fått låna syrrans dator en stund ;)

Jaa vad har jag gjort idag? Kl 8 började skolan med engliscka o anna-britta.. Bästa starten på dagen, eller inte.. Sen hade jag 2 timmars hål o sen engelska igen.. Efter eneglskan en timmes rast o sen dans, haha fail ibland men måste träna moonwalk! Nån som kan va privatlärare? (a) Efter de dubbelt upp i italienska, chill lektion med film båda lektionerna :)

Hemma nu o tänkte rida idag men inte bara jag misstänker att det ska va hoppning för alla lektioner idag (översättning: hela ridhuset upptaget). Great..

Hmm aja de löser sig väl, tänkte va duktig o göra lite läxor nu :O Ganska ovanligt för mig men ibland kan jag åxå va duktig.. Om jag nu kommer till skott o gör dom ;) Sen ska jag försöka sola lite åxå, så otroligt skönt! De borde alla prova nångång, även ni som är mot det. :D

Ha en chill dag hörni!

                                                   

P.S. Behöver en privatlärare till, som kan lära mig att gå i klackar :S En liten förvarning bara, kan ta lååång tid ;)


Idioter

Fan att alla alltid ska utrycka sina åsikter så jävla mkt då! Jag menar se inte bara att jag ger upp med TOm nu utan se vad som ligger bakom till varför jag gör de. Jag har haft honom i två år o kämpa o kämpat o asså ni vet fan INGENTING! Inte ett jävla skit!

Men jag tänker fan lyssna på mig själv nu o inte låta mer folk trampa på mig, jag ska göra mina egna val och inte anpassa sig efter alla andra hela jävla tiden!

Från och med nu så tänker jag fan inte ge upp utan då ska jag fan kämpa för jag ska få min rättvisa o bevisa för varenda dryg jävel att jag är inte svag, jag kan klara det. Jag har Lisbeth Salander som förebild och hon ger fan inte upp innan hon visat att hon är inget psykfall som man kan behandla hur man vill, jag är människa, aa mer människa än alla er ibland asså!

Jag behövde skriva av mig o visst alla ska få ha sin åsikt, men de behöver ju inte vara en åsikt som kan kränka andra, speciellt inte såna som mig för jag vet redan alla dåliga saker med mig, lite stöd och en känsla av att ni kan unna andra lite skulle ju inte skada.

Kyss

Dagens argumenterare jag, Pleo o Jonas!

Shoo bree!

Allt bra? Gött mos ;)

Kom hem från skolan för typ 40 min sen, har käkat lite o nu blire o ta Robin (min moppe för alla som inte visste det) ut till stallet. Ska hänga med Emelie på Johan träning.

Ja men jag måste ju berätta att nått coolt som hände i skolan :D På svenskan skulle vi argumentera om vilket land som var bäst att bo i, o jag valde då Polen. Och faktiskt så utsåg Mägglish tre vinnare, Jonas, Pleo och JAG :D:D Haha Polen är mitt favvoland nu :P Nemen de har med koncentrationslägrena o göra, jag blev så tagen när jag besökte på AUschwitz o Birkenau i somras..

Aja nu är Emelie snart klar :) Så vi ska sticka nu ha de bäst!

                                                              


P.S. Måste ändra den där bilden med KIss and Love på till något mer roligt o mindre divigt.. Förslag? :)

Klockan är 09.36

Godmorgon på er alla Sverige-bor

För 30 min klev jag upp ur min säng o slängde på mig lite kläder, la int ener så stor energi på det eftersom jag bara ska ha dom första lektionen o de är Svenska 10-11. Därefter har jag gympa o sen dans. Dansen är ju ganska jobbig så då har man inte vanliga kläder på sig ;)
Slutar 14 o börjar 10 idag :D

Aja sen i eftermiddag ska jag rida Tom lite o sen är de en liten hemlis vad som händer sen (a)

Men nu ska jag kila, ha en bra dag!

                                                     

Kuddarna längtar efter mig

Sitter o myser i soffan framför Twilight, har inte kollat på den på jättelänge men jag kan fortfarande nästan alla repliker i filmen utantill (a)

Ska gå några trappor upp o käka lite kvällsmat innna jag ska dejta kuddarna o vila upp mig inför en ny skoldag, haha ;) Superjobbig dag imorgon :( Börjar med svenska kl 10, sen idrott o sista dans haha jobbiga lektioner! Grattis till alla drama elever som får se oss uppträda, de är faktskt status på oss ;)

Om exakt sitter jag o Felicia i en av Biopalatsets salonger o tittar på Twilight hmm låt mig se.. Det borde vara i scenen när Bella o Edward äter på restaurang i Port Angeles men jag är inte riktigt säker.. Har glömt av filmen lite men men de ska vi ändra på :D


(L)

På något sätt är båda två snyggare i andra filmen New Moon, o föresten jag är nog inte ensam om o tycka om Twilight. Samtidigt vill ingen veta hur många ggr jag har läst böckerna, kanske kommer någon annan gång ;)

Men nu ska jag dra mig mot sängen, sov gott :)

                                                         

Solariet in my <3

Mm hemma från stallet nu o ska krypa in under solariet (H) Det är nog nästan de bästa som finns o ligga där :) U-underbart :)

Vad händer sen då? Ja det är väl typ överlämnat till Gud ;) Fast han finns ju inte så då får det bli ödet. Antagligen blir dte att äta upp alla ostbågar o mysa med nån film, Lisbeth Salander eller Edward Cullen sitter ju aldrig fel.

Plus att nu börjar min nedräkning! Idag är det endast 10 dagar kvar sen sitter jag o Felicia på tågstationen och väntar på tåget som ska ta oss till Skövde. Sen får benen ta över och slutstationen är Biopalatset med Twilight och New Moon kväll (L)

10 dagar kvar gott folk :D Sen slipper ni mitt tjat igen ;)


New Moon! <3


Stoor puss (L)


Utvecklingssamtal med Mögglish nr 1

Hej alla göllungar :D

Tänk om jag kunde bli riktigt duktig på o blogga! Hmm den dagen kanske kommer (:

Har precis kommit hem från utvecklingssamtalet, Mögglish va ganska snäll faktiskt men superrörig som vanligt men äsch! En timme tog de :P Typiskt lärare o ska göra bra intryck på föräldrarna första gången eller?

Nu ska jag dra ut till stallet o ta hand om Tom, ingen ridning idag eftersom jag haft dunka dunka i huvudet efter uppsatsen men den är borta snart tack vare mina mirakeltabletter.

Ha de bra så hörs vi ikväll eller något annat år ;)


Konsekvenserna av uppsatsskrivning är huvudvärk

Aa o inte så lite heller! :( Usch jag gick som sagt hem igår från skolan för att jag hade så ont i huvudet men sen mådde jag bättre på kvällen så då gick jag till skolan idag, hade lite halvont men skitsamma. Hade uppsats nu på morgonen i 3 timmar -.- 8-11 fast jag var klar vid 10 så fick gå då :) Sen när jag stog vid mitt skåp så börjar hjärnan ha disco.. Helvete. Missar matten o samhällskunskapen så inte jättefarligt men ändå.. Ska till skolan på utvecklingssamtal sen vid 2 så de får jag orka med. Sen måste jag rida åxå "/ Shiet hur ska jag få ihop de här.. Aja tur att jag har mina Eeze tabletter! Dom hjälper väldigt bra faktiskt o tur är väl de.

Hoppas Mögglish är snäll mot mig sen, men tydligen så är hon de, iaf första gången ;)

Ha det så bra allihop!


Ny design!

Japp nu är den klar och om jag får säga det själv så blev den väldigt bra :D Haha alla som inte kan historien bakom mitt smeknamn så gör historien lite kort nu. Jag gick på kyrkerör och några killar i min klass (inga namn nämnda) ropar på våran mattelärare Birgitta och jag trodde dom sa Melinda.. Så jag svarade så då kallades jag först Birgitta o de blev sen nerkortat till Gittan.

Jag ska rikta ett speciellt tack till 9a sen när jag vinner pris för årets blogg på Veckorevyns Blog Awards, I promise ;)

Nej jag lovar, ska inte bli som Kissie fast hon är ju lite rolig ibland, synn bara att alla går på allt hennes "provocerande" o dessutom orkar störa sig på de, aa de orkar inte jag med, jag läser hennes blogg bara för att de är kul ;)

Jao imorn äre skola, ingen sovmorgon för mig för vi ska skriva uppsats i 3 timmar -.- SUCK! Men men, sen på eftermiddagen har jag utvecklingssamtal :S Hoppas Mögglish är snell (a)

Nu ska jag sova :D Ha de bäst göllungar :D

Kiss and Love
Melinda

P.S. Glöm inte att slänga in en kommentar om min nya design :*

Ny blogg på g!


Total makeover

Jamen tja!

Jo de är sant haha ;) Byter bloggnamn från Melinda Hellberg till Gittan :D Lite roligare lixx, ny header o ny design kommer när jag orkar, inte nu alltså men typ fredag eller nått aa jag vet inte.

Imorn äre jobbig dag i skolan, 5 lektioner! Orkar inte, går från 8-15.20.. herregud men de är tur att jag har en bra klass! Sen efter skolan ska jag hinna med o råplugga samhäll o rida ponnyn åxå. Hm får se hur de blir.

Men jag ska nog leta rätt på min säng nu, hare bäst allihopa!

/ Melinda

När det sanna jag gömmer sig bakom svaga väggar

När mörkret sluter sig om en och man är helt ensam. Vart tar man vägen? Man kan inte bekämpa mörkret helt själv. Och man är ju ensam. Sluten som en mussla går dag ut och dag in utan att någon märker någonting, ingenting. Jag skriker fast ingen hör.

När ensamheten kryper närmare och avgrunden gapar stor. Jag försöker gömma mig men det går inte. Jag förlorar. Igen.

När ingen verkar förstå fullt ut eller försöker förstå. Finns det ingen annan utväg än att skriva av sig.
Och nej, jag behöver ingen o prata med.
Jag berättar inte för nån, utom för Dig <3

Det är hoppet jag lever på, det försvinner snart, som jag.

/ M

Man väljer vem man ska va. Därför är jag inte tyst, inte helt.