I hear your heart beat

Hej kära blogg!
 
Senast jag kikade in här så har Malins hemsida blivit klar, så kolla in den på www.gardsfin.se! Har även gjort nya prislistor till henne som blev klara och utskrivna i måndags :)
 
Annars då? Jo jag har hunnit med två tävlingar sen sist, en i Tidaholm den 8 september. Hoppade 1,10m men deras underlag är så jävla kasst, jättesynd på en fin anläggning! Så vågar inte rida honom ordentligt för min häst kan lätt bli väldigt hetsig så kändes inte alls bra. Fick två ner och det såg bättre ut än vad det kändes! Usch så jag tänker inte åka dit igen förrän dom fixar underlaget.
 
I söndags var det andra omgången av Ridsportallsvenskan Div.II. Jag hoppade även då bara en klass, 1,10m för laget. Han var jättefin på framhoppningen och sen på banan blev han h-y-s-t-e-r-i-s-k! Jäävlar vad han ladda, jesus alltså! Petade första hindret, sen resten av banan felfri fram till hinder nummer åtta, Ikaros drar på och jag låter honom göra det men ångrar mig sen och börjar korta, kommer alldeles för nära och fanns inte en chans att han hade kunnat klara det felfritt så vi rev det. Laget slutade på 16 fel och blev 8a av 14 lag men vi ligger ändå tvåa totalt! Vi blev ju placerade tvåa i Gäsene så blir spännande inför sista omgången som är på hemmaplan den 13 oktober :)
 
En bild på mig och Ikaros i Bankeryd, 1,10m och det här hindret river vi, tyckte det kändes passande ;)
 
Trodde min helg skulle bli händelselös men fick erbjudande om jobb så kommer jobba både fredag, lördag och söndag på Viltmat! Och på lördag kväll ska jag även vara barnvakt! 
 
Ha det fint, godnatt!
 
 

You will always be a cheerleader in your heart ♥

För en vecka sen hade mitt Cheerleading-lag möte om det kommande året. Och jag har under hela sommaren funderat fram och tillbaka om jag ska fortsätta eller inte. Tycker fortfarande att det är jättekul men har en egen häst och det tar tid att resa fram och tillbaka till Skövde varje vecka. När jag dessutom kom in på skolan i Göteborg så bestämde jag mig till slut. Jag skulle inte ha tiden som krävs och det drabbar inte bara mig utan även laget om jag inte kan lägga ner 100 % av min tid. Så jag meddelade att jag valde att sluta men vad jag kommer sakna mina fantastiska lagkamrater och vår underbara coach Lisa!
 
Jag gick i cheerleading i ett år, började i slutet av augusti 2012 och i oktober kom jag med i tävlingslaget! I mars 2013 åkte hela gänget iväg till DM i Borås och tävlade i en svårare klass än vad dom har ställt upp i förut :) Så på sju månader gick jag från total nybörjare till att stå på tävlingsmattan på DM i klassen senior fortsättning! Jag är så sjukt glad för detta och kommer sakna det jättemycket men jag tänker inte missa att se mitt grymma lag på tävlingsmattan, förhoppningsvis nästa år! :)
 
I LOVE YOU GIRLS!
 
 
 
 
 
 
 
Vi på DM!
 
 
WE ARE DUCHESS BABY!
 
Tack för den här tiden ♥

Härlig morgon

Godmorgon!

Igårvar i princip alla privatryttare hemma hos Malin & Sverker för lite fest med badtunna, supergod köttfärssoppa och rabarberpaj! Malin gjorde även nya naglar på mig igår på dagen plus att jag fick köra hennes minicooper! Hjälpte henne med o åka o handla :)

Imorse hade familjen utsläpp av privathästarna och nu ska jag vila lite :)


A whole new world

Hej på er!
 
Har haft fullt upp hela helgen! Som jag sa jobbade jag på Viltmat under Matfestivalen i Skövde fredag & lördag. På fredagen jobbade jag mellan kl 14-23.45 och i lördags 11-02! Haha kan säga att när jag kom hem på lördagen var jag reeedigt trött ;) Men så kul har det varit! Och väldigt mycket folk. Stog i kassan båda dagarna och jag drömde om matkuponger och kvitton ;)
 
I söndags var det bara att kliva upp ur sängen igen, fast vid halv tolv istället ;) Gjorde mig iordning sen åkte jag och mamma till Göteborg. Jag skulle nämligen på en antagningsintervju för Makeupstudion. Det är en makeupartist-skola som finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och att bli MUA har varit en dröm för mig sen säkert 4 år tillbaka. Var ganska nervös när jag kom dit men blev ännu mer nervös när Annacarin (som intervjuade mig) berättade att jag skulle få besked direkt. Shit tänkte jag, men JAG KOM IN!!!! Min make up artistutbildning börjar den 20 januari och avslutas någon gång i april :) Känns helt overkligt att faktiskt skriva det här, har nog inte fattat det än riktigt!
 
 
I måndags och igår har jag varit hos Malin och grejat med hennes hemsida och varit på en promenad med Ida, hennes dotter :) Självklart har jag varit hos Ikaros åxå men den här stackars hemsidan kan gå mig på nerverna men nu har jag precis löst gåtan hur man lägger till och hittar nya typsnitt! Tack gud, nu är den svinsnygg om jag får säga det själv :)
 
Nej, nu måste jag faktiskt sova, är helt slut efter ett Easyline-pass på Form ikväll åxå!