Confundus

Tjatja
Idag var jag uppe redan vid 11, shit! Har kolla lite på hästar idag och ska dra iväg nu och kika på en, Aragorn heter han :))
Ikväll blir det reunion med trion! Wiiiiie myys! :)))
Puss

Flashbacks

Klockan är 04.00 och jag är expert på o vända på dygnet, jao!
Va hos Matilda förut och kolla på Flickan som lekte med elden i tre timmar, myys!
Kom hem och fick för mig att jag skulle kolla på Anne Franks dagbok.
Ingen bra idé.
För nu har jag ont i hela kroppen och jag vet sen innan att jag skulle stängt av så fort de blir avslöjade men nej, självklart gjorde jag ju inte de.
Så nu kommer jag drömma mardrömmar resten av natten.
Jag hatar Hitler.
Kan ju säga att det hugger till rätt bra i mig när tåget rullar in i Birkenau. Under scenerna som följer de närmsta 5-10 min tänker jag bara "där har jag gått, där har jag gått, därifrån är jag med på kort."
En resa jag aldrig kommer ångra, men att sen se på film vad som verkligen hände där jag själv har gått är inte kul. Dock något alla borde göra.
Ändå är förintelsen det ämne som intresserat mig mest från att jag gick i 6an.
Ska försöka sova nu.

For your own good, don't take this seriously

I'm really bad at this. Hm sorry men jag ska skärpa mig, I swear!
Ehm.. Typ
Hur många gånger har jag sagt de nu egentligen?
Har jag sagt att jag vart i Falsterbo? Dock bara i fyra dagar det här året men på torsdagen kom vi ner och samma kväll gjorde jag min premiär-utgång som 18-åring. One word: GALET!
Tänker inte gå in på detaljer.
Kan säga för o lugna vissa hjärnor att lördagen blev bättre, dock beroende vad man väljer att lägga fokus på ;)
Men vad fan, de är bara Falsterbo en gång om året! Och dessutom är det bara en gång som det är första-året-i-Falsterbo-som-18-åring soo..
Confused över bildvalet? Det är inte jag! :D
Har jag nått kul o säga? Hm nej. Eller jo i helgen var jag & mamma i Skåne, två dar för länge. Vi åkte ner för o prova en häst, och efter många om och men hjälpte vi den hästen tillbaka till sina förra ägare som var skitlyckliga över att ens få reda på var hästen befann sig. Det kändes skönt o hjälpa dom med det :) Speciellt med tanke på hur mycket den hästen betydde för dom :) Haha nån som har tröttnat på att jag typ snackar dolt? Eller alltså typ säger 1% av vad som hänt? Haha lika bra att ni vänjer er ;)
Imorn drar jag till Skövde, jag vill tatuera mig!!!!!! Jag har kommit på tre nya små fina som jag vill göra.. En är jag 110% säker på, den andra är jag 99% säker på, har bara inte kollat hur rätt det skulle bli och den tredje vet jag vad jag vill göra men inte fullt ut. En till sak som saknar detaljer? Kanske ska bli min nisch för den här bloggen? melindas - the blog without details
Hmm.. I don't think so.
För när jag läser saker vill jag ha detaljer.
Nej usch fy bort med den dumma affärsidén.
Eller det var de ju inte heller.
Och medan jag ändå håller på får jag skylla babblandet på syrrans fanta som jag nyss drack.
Trots att den var oöppnad ska det inte få ge vika för mina misstankar.
Jag ska misstänka henne, eller the coca-cola company.
Bellatrix Lestrange är dum, samtidigt som hennes stil på nått sätt är cool.
Fast.. De här är ju inte Bellatrix. De är jag och min syster. För några år sen. Vilket ni kan se på min systers ridbyxor. Hmm. Tur att tiderna förändras, på ett sätt.
Nothing personal!
Och just dom där orden känner jag igen från..
P-----s.
Emelie o jag
Okey, that's enough!
GODNATT!

It all ends

Lever gör jag och körkort tog jag den 1 juli om nån ville veta!

Igår var en stor dag. Jag och Chelly tog bilen till Jönköping och så Harry Potter och Dödsrelikerna del 2. Det var redan deprimerande innan då man ser på varenda bild texten "allt slutar här" eller "it all ends". So fucking sorgligt! Asså jag såg första Harry filmen när jag var 8? Och nu tio år senare så inser man att det kommer inte att komma någon mer film.. Asså man har ju vant sig, oavsett om man älskar eller hatar Harry Potter, att det kommer en ny film titt som tätt. Och nu är allt bara slut. Jag har ju för fan växt upp med filmerna! Uuuusch nu börjar jag snart gråta igen :(

 

Hur som helst jag & Chelly hade lyckats få biljetter till nattpremiären så kl 23.59 satt vi i biosalongen och reklamen började visas. Sen visades även ett klipp där de visade från inspelningen av sista filmen och hur alla sa farväl till ett liv dom levt i 10 år. Så redan efter en minut och innan själva filmen ens hade börjat satt nog minst halva biografen och lipade. Hm det började ju bra.. Jag klarar verkligen inte sånt där, speciellt inte när människor jobbat med samma sak i 10 år bara säger hejdå.

 

Filmen iallafall, det här var första Harry filmen som jag hade läst boken innan och mina förväntningar var skyhöga. Boken var liksom sjukt bra. Och jag blev absolut inte besviken. Inte nånstans för den här filmen var så jäääääävla bra! Helt klart den bästa av alla filmerna och inte bara för att det var den sista. Den var sjukt rolig, man lipade, asså den hade allt! Men tack gode gud att jag läst boken innan annars hade jag fått en hjärtinfarkt!

 

En sak: se den!

 

Jag var hemma vid typ 03.10 och hade då 39 graders feber^^ Idag gick jag upp vid 17.00 ;)

 


Fy fan vad söta!