ECLIPSE

GAAAAH om 45 min ska jag vandra till tågstationen för o möta upp Felicia, ROnja & Jossan. Orkar inte länka dom för jag har bråttom ;) Och vi ska åka vidare till den underbara staden Göteborg och se Eclipse! Herrejävlar jag vandrar på moln just nu :D

Snabbt inlägg, hörs senare!


Kärlek och så <3

One year to freedom

Yes ett år kvar till friheten men än så länge får jag nöja mig med att turning seventeen today ;) om ett halvår är de julafton!

Tack alla som grattat mig på fejjan, sms, telefon och IRL idag! Speciellt till Felicia o Ronja som tog med mig på picknik uppe på berget! Bilder finns på Ronjas blogg.

När jag kom hem därifrån kom Mormor&Morfar och Farmor&Farfar. Farmor hade gjort jordgubbstårta, finns inga godare. Plus att jag fick lite cash av dom plus mamma&pappa. Och ett superfint armband av syster :)

Imorn blire Liseberg och ja trots att de är midsommarafton ;)

Nu äre godnatt och hejdå som gäller, puss!Konstig bild men likadant hår hade jag idag iallafall

My only reason

Nej jag är inte död, bara nästan typ. Shit asså har blivit så sjukt dålig på o blogga asså. Men du vet typ att det finns annat o göra typ. Äsch skit samma, kolla in torkel i knipa @youtube så skrattar man på riktigt. "Men Jason varför går du jämt runt med den där pinnen i fickan? Äru helt slut? Jag orkar inte diskutera det! Man vet aldrig när man behöver ett schysst järnrör." Fuck face, så jävla bra asså.

Hur som helst, igår var jag i stallet som vanligt, började vid tio o slutade ett. Helt okej asså. Men herregud nu är jag fast i Jason-rollen resten av denna dag. Eller inlägg. Åkte hem sen tyckte Felicia att jag skulle med till Skövde. Snabbt ut o rida lill ponnyn på fältet och det var härligt! Sjukt taggad var Jessi pessi men de va kul. Sen spriiiinga till tåget och vidare till Skövde med Felicia :) Som jag inte träffat på ett tag! Hittade lite smått o gott, en vit bh o genomskinliga bh band på H&M, en skjorta och två ballerina klänningar på BikBok.
Ballerina klänningen, köpte även en i rosa

Idag har jag också varit i stallet, jag o Sputnik drog till tippen och vi rockade loss lite smått till Bad Romance ;) Haha nu ska jag väl va social med syrran min ;)