Are we not kings men?

Ciaooo!
Har inte haft en enda vanlig lektion idag. Började med 1,5 timmes nationellt prov i matte. Sen knallade trion till donken och sen ha samhällskunskap där vi skulle skriva en sammanfattning av året. Sen slutade jag kl 12.
Åkte med bussen hem, försökte plugga, gick inge bra och nu är jag här.
SKa kolla på Pirates, ciao!

Someone has stolen me and I'm here to take myself back!

Haha jag är faktiskt med fem gånger i videon, hehe ;)

Skolan idag, jag och Ellinor gjorde inbjudningar till klassfesten som hela klassen fick, blir nog jävligt kul! Sen vill jag till Ålle på fredag, får väl se hur det blir ;)

 

Well well har gjort en engelskauppsats nu och skickat iväg den, ska väl börja plugga lite till mediekunskapsprovet till på torsdag och även göra slutprovet på bilteorin på datorn nu åxå, gaaah jag blir inbokad till uppkörning och teoriprov idag!

Och imorn är dte en ynka liten månad kvar till min 18-årsdag. Seriöst var fan tar dagarna vägen? :O

 

Peter (pappa) har btw varit iväg och kollat på en systemkamera idag! Wiiie, najs o ha med den till England! Och hoppas att vi har den innan fredag för om allt går som jag vill så har jag en jäääävligt bra idé till en ny bloggheader ;)) Den ni!

Men Ronja är ju bortrest.. FAN! Får vänta tills hon kommer hem för hon är sjukt bra på o komma på idéer.. Får väl tänka lite på dte jag med ;))

 

Jaja, slutprovet sen OC!


Fast nää, det där är ju inte OC!

Våra hjärtan bankar i takt

Find me!
Är med tre gånger, alla gångerna är såklart svåra o få syn på ;)
Men visst är låten sjukt bra?

Steady as she goes

Jag är inte död. Jag lever.

 

Var i Göteborg i onsdags och såg Pirates of the Caribbean - on stranger tides. Helvete, pånyttfödelse av beroendet känns det som.

Fy fan vad jag älskar dom filmerna, och speciellt Jack Sparrow såklart. Men asså aa se den!

Och på frågan om jag inte saknade Will & Elizabeth, överraskande är svaret nej, de hade ändå inte haft en speciellt stor del i filmen nu med tanke på att Elizabeth är på en ö med hennes & Wills son och Will har tagit över Davy Jones plats, dock med en något snällare attityd ;)

 

Och Penelope Cruz gjorde rollen som Angelica riktigt bra, och äntligen fick jag veta vem personen var som gett Jack spetsbandet han har på vänster arm :) Och äntligen igen fick den mycket omtalade Svartskägg vara med i filmen och inte bara en inspiration till Davy Jones skägg och fruktade sjörövarkaptener. Och med avslutningsscenen på Barbossa och därefter på Joshamee Gibbs (första gången hans fulla namn är med i någon av filmerna) och Jack så faller alla bitar på plats och är bara så som piratesfilmerna ska vara.

 

Jag vet förövrigt vad som ska stå på min nästa header..

Och vad vore världen utan producenten Jerry Bruckheimer? Hans Zimmer, Terry Rossio, Ted Elliot och aah herregud. Det var nog det roligaste, att bara regissören var en annan, resten av teamet var med den här gången åxå!

Okej eh jag ska nog sluta nu.



Hey, you're looking good

Hmm rätt fullspäckad dag. Började med foto där jag och Amanda drog ut och fotade, fick till några snygga bilder, kanske lägger upp dom på min portfolioblogg imorn i skolan.

Fortsatte med mediekunskap och TVn:s historia, inte allt för kul men men.

12.20 började sista lektionen som var estetisk verksamhet och jag fortsatte med mina stackars masker, börjar känns stor press nu för nästa vecka så måste jag ta ledigt från skolan för att min körskolelärare har bokat in mig på halkkörning hela dagen då, så det blir stenhårt jobb på varenda liten håltimme ;)

Jaja, Schmuel & Joel gjorde oss sällskap och Samuel klappar mig på huvudet. Det värsta som finns, man känner sig helt plötsligt så liten fats man snart är gammal! Jag fyller ju för fan 18 år om en månad och 12 dagar! Och han fyller år den 20 december så vem är det som ska klappa vem på huvudet?

Dock måste jag typ stå på tå för o nå, nää men nästan.

 

Peter hade vägarna förbi Skara när jag slutade så åkte med honom hem för jag skulle ha körlektion, fick panikbromsa och han var imponerad ;) "Jävlar vad du nita" var kommentaren jag fick av honom haha!

Åkte hem och bytte om till ridkläder åså ut till stallet och mockade Lillens & Jessicas boxar innan jag red Lillen i ridhuset. Provade ett nytt bett, ett med fem kulor på men han biter sig fast så fruktansvärt, även på detta så fick byta till travbettet som han går mycket bättre på. Plus att jag har fyra sår av stövlarna på benen och träningsvärk i hela kroppen. Jag vet ju att jag lever iallafall.

Det här blev ju typ en uppsats men kom hem, käkade och drog till Skara igen och jaa här är jag nu. En skoldag kvar sen är det helg och Liseberg som gäller! Sov gott, puss :))



'Cause I'm driving one of your cars

Jamen se godmorgon, jag ska böja med att säga att jag ska ge mig själv utmärkelsen som plugghäst. Iallafall när det gäller bilteori. FÖr jag har gjort 776 instuderingsfrågor och 5 delprov med 70 frågor i varje plus ett till med 21 frågor på två veckor. Jag tänker inte räkna ut hur många frågor det blir ihop men vad jag vet är att jag har 140 kvar.. I eftermiddag har jag körlektion igen, parkering..
Skolan nu, ciao!

Sun is like a fire without black

Gud vad gött det är med lediga dagar :) Dock kommer jag få plugga teori hela dagen :/ Men men ska man ha körkort är de bara o ligga i ;)
Har väl inte så mycket mer o säga just nu, pöss

Kommer aldrig ge mig aldrig nånsin ger jag upp

R.I.P melindahellberg.blogg.se?
Man skulle ju kunna tro det men faktum är att detta är ett gott tecken, att jag inte bloggar alltså. För sen i söndags kväll har jag haft lust till o göra så mycket annat än o sitta vid datorn. Datorn sätter man sig bara vid för man inte orkar ta tag i andra saker, så är de bara.
Och varför kom vändningen just i söndags kväll? Jo för då red jag på Lillen igen! Och det var en så sjuuuuukt stor lättnad att det gick så bra så ni fattar inte! Jag hade inte en endaste liten spänning i kroppen och det var så förbannat skönt, för det är de jag har gått o varit rädd för, att jag fortfarande ska vara livrädd och åka ner till botten än en gång och att jag inte kunde rida längre. Men det där sista insåg jag sitter i ryggmärgen vid det här laget, 13 år på hästryggen glömmer man inte på 8 månader ;)
Men det kändes verkligen som att jag varit p semester i en vecka eller två och hoppade upp och red igen som aldrig förr. Förutom att ridmusklerna i benen försvunnit, men dom ska tillbaka nu :)
ASSÅ FATTA VILKEN JÄVLA BEFRIELSE DET HÄR ÄR?!
Tänkte lägga in en ny bild på Lillen men William (telefonen) & James (datorn) vill inte samarbeta ;)
-
Igår liksom, om det hade varit för en vecka sen hade jag pluggat lite teori för att jag måste, jag hade varit inne hela dagen och sen när jag pluggat det jag va tvungen att plugga hade jag satt mig vid datorn.
Men igår så gick jag först ut och solade på balkongen, sen gick jag in och vid köksbordet pluggade teori i 2 timmar i sträck och när hjärnan började säcka ihop drog jag ut på en kort powerwalk/joggingrunda och fortsatte sen plugga lite till. Sen kollade jag på en halv film innan jag och Michelle satte igång och storstädade hela lägenheten, verkligen i varenda liten vrå. Helt stört hur en enda liten händelse på 15 min kan förändra en till något positivt så snabbt.
-
Idag slutade jag halv 11, hade bara nationella i engelska idag, hör- & läsförståelse och det gick väl bra, I think. Senare kommer mamma och vi sak dra vidare till Skara Hästsport och hämta mina stövlar som är lagade och sen vidare till Falköping för imorn är jag ledig :)) Dock kommer jag få plugga teori för hela slanten men aja ska man ha körkort är de bara o ligga i ;)
Nu vet ni iallafall att jag lever, puss!
-
P.S. Kolla in namnet på kategorin och när den senast var uppdaterad ;)

My sweet little baby

Osminkad och söt men de här är iallafall min lilla bebis William :D Döpt efter William Turner i Pirates såklart :)

Fifteen men on the dead man's chest

Jag är typ sjuk :( Feberfrossa och ett huvud som borde vara dött för längesen -.-

Gipsade Evelinas ansikte idag i skolan iallafall så nu är alla masker gjorda, måste bara klippa till dom och sen dekorera dom så blir det skitbra! I hope..

 

o juste, DEN 14 MAJ BLIRE LISEBERG! Fick jag veta idag, hihi då drar jag, Evelina, Amanda & Michelle dit och kanske några fler? No idea men sålänge vi är jämna är jag nöjd, annars slipper Evelina undan Kanonen för lätt ;) Jag ska åxå åka Atmosfear, lika bra o bestämma sig för det nu. Och jag är Sveriges mest höjdrädda människa.. Och sen ska jag gå Gasten.. Huuuuh :(

 

Lägger ut domhär bilderna för att ehm.. förbereda mig mentalt.





Buhuuuu jag kommer dö :( Som varje år.

Jaja, jag ska väl slänga på en ny film. Kollade på Dumma mej förut, den var söt!

Flower power

För tillfället sitter jag i skolan, mår piss egentligen men har estetisk verksamhet i eftermiddag och har helt enkelt inte råd o missa den lektionen.
Min portfolioblogg är lite uppdaterad, kika in! mhportfolio.blogg.se

Stockholm vaknar långsamt på droger och på sorg

Det känns som att jag har fått en omgång av sjukdomen bloggtorka, och dte händer bara under den tid då jag själv inte är på topp. Näe för jag är sjuk.

 

Valborg i lördags iallafall. Jag, Evelina, Amanda, Jenny x2, Zofia, Erik, Casper, Martin och lite senare David var hemma hos mig i Falköping och festade lite smått. Under kvällen dundrade även Sanna, Hanna, Sofie & Jimmy in fast dom höll sig mest hos mina föräldrar haha :P Runt 00.00 drog alla förstnämnda till Dagnys fast där var det inget folk typ så alla tjejer+David drog hem till mig igen. DÅ var hela huset släckt och vi drog oss ner till källaren och somnade runt tre, halv fyra.

Kan tyvärr inte lägga upp några bilder här nu för jag har Michelles dator för min James är på träningsläger och får Office-paketet installerat, men det finns ett album från i lördags på min facebook :)

 

Söndagen, Jenny x2 & Zofia drog tidigt, Amandis och Evelinis drog vid två typ. Resten av dagen gjorde inte jag någonting alls, åkte tillbaka till Skara på kvällen..

 

Måndagen var ingen bra dag, mitt huvud mådde kaaasst trots att jag tog extra sovmorgon i hopp att må bättre men hepp icke sa nicke, hade iallafall samhällskunskap och svenska igår.

När jag kom hem var det dags att börja fixxa iordning sig direkt för klockan fem skulle jag och Michelle va på Mangos och va med i Timoteojs musikvideo för deras låt "Het". Redigt bra låt asså och jag har ingen aning om vi kommer synas mycket men det var inte så mycket folk där så finns väl chanser för det haha ;)

Vi var hemma vid tolv och hade vart där 7 timmar i sträck men kul var det :)

 

Idag var jag sjukt ordentligt, blöööööö! Antagligen för jag var så smart och var barfota i skor som bara hade en cm tjocka remmar lite här och var (y) Så jag var hemma idag men imorn ska jag banne mig pallra mig till skolan för o missa både nationella i engelska och ett matteprov orkar ingen.

Har pluggat bilteori nu men koncentrationen suger tack vare min skalle, jag hatar när jag inte gör som jag vill.

Hejdå.