Skruvad helg

Jag har inte bloggat på aslänge! Men gårdagen var en redigt bra dag, de va fest hos mig på kvällen, jag, Matilda, Erik och Martin :) Sen kom Casper fast han va nykter men de va askul! Och åkte Porsche gjorde vi åxå, Casper har ju en :)
två bilder från igår som jag la upp på min instagram, följ mig jag heter melindasparrow!
Herregud kvällen bestod sen av en vit somalier som jag och matilda träffa på Happy Time, jag måste ju äta en tre Kronor när jag har festat. När pizzamannen frågade om vi skulle ha nån dricka så svarar jag "Nej de har vi redan fått tillräckligt". Ehm idag mår jag som jag förtjänar.
.
I förrgår strögade jag, Jossan och Matilda i 1,5 timme. den guldiga Renaulten har fått ett rykte nu.. Och jag och Jossan slog nog rekord i att göra bort oss. Var hemma vid fyra på morgonen hahah ;)
Nu måste jag dra mig mot stallet och hjälpa mamma, ciao!

I can't just pretend that everything is okey

Tjaaa!
Idag är det fyra år sen jag konfirmerades, shit vad tiden går! Förövrigt första gången jag hade klackar på mig ;) Annars har det inte hänt för mycket de senaste dagarna. Är så sjuukt down och slutkörd så jag bara orkar ingenting! Ska nog ut och gå en sväng med Matilda idag iallafall, måste röra på mig lite. För några dar sen ville hon se mina träningsbyxor och då hittade jag min träningsjacka och ett par överdragsbyxor som jag inte ens klippt av prislappen på xD Skämdes lite.. Så kanske inviger jackan idag, byxorna har jag använt förut, en gång.
.
Okej, nu ska jag se klart på detta avsnittet av Vampire Diaries, sen ringa Matilda :)

No.2 - it's like rebirth

Tjatja!
Yes, nu var Melinda tatuering nummer 2 gjord, denna fina texten i nacken blev det, franska och betyder "tack vare dig andas jag på nytt" tillägnad mamma & Ikaros ♥ Utan dom hade jag inte varit vid liv nu.
Jag är aaaasnöjd! Vart Martin som gjorde den den här gången, förra gången var de Kalina. Tänkte ju ha med hästen först men det hade blitt alldeles för stort, för dyrt och för mycket i och med att jag redan har en ganska stor på ryggen. Men Martin hade ritat en jättefin tatuering till mig så skitsynn.. Men men sånt är livet :) Hade tänkt mig ett annat typsnitt först men sen så visade han mig detta och ah, det blev mycket bättre :)
Detta är inte min sista, nej nej, har redan börjat spåna på en ny men det blir inte än på ett tag ;)
.
De senaste dagarna jag inte bloggat så har de hänt väldigt mycket! Har varit på öppen psyk tre ggr och pratat med fyra olika personer. Alla har varit jättebra och verkligen fattar vad det handlar om. Varför jag inte ska gå till min KBT-terapeut längre är för att dom inte har resurser till att hjälpa mig längre, så illa har det blivit alltså. Så om en vecka ska de jag pratat med nu sätta sig och diskutera hur dom bäst ska kunna hjälpa mig, så det blir nog bra tillslut :)
.
Jag har även sålt mina Lita Spike som jag fick i fel storlek! Asgött och ha fått väck dom så nu ska jag köpa ett par i RÄTT storlek haha, dock inte beställa från USA igen utan har hittat några i Sverige :)
.
I söndags tog jag, Emelie och mamma en roadtrip till Emmaboda som ligger i Blekinge typ. Varför? Syrran skulle kolla på en chihuahuavalp. Aaaassöt som va 8,5 vecka och vägde 700g. Syrran bestämde sig för att köpa henne men hon kommer hem först den 2 juni, Emelie går ju i skolan och sånt så de är bättre att hon kommer då :) Vi tänkte ju först ta valpar på Lizzie men kände sen att vi vill inte riskera att något händer med henne, att hon ändras i beteende eller nått så då fick Emelie köpa en egen. Annars hade vi ju behållt en av Lizzies valpar :) Hunden som Emelie har köpt ska iallafall heta Smilla!
.
I korta drag det som har hänt, tävlade i lördags, 1m i Brandstorp och petade sista i grunden, surt men sånt som händer ;) Skulle tävlat nu på lördag i Töreboda men den tävlingen blev inställd så nästa nu blir den 1 juni. Tagga!
.
Nu får ni ha en fortsatt bra dag, puss!

Jag klarar mig på så lite ljus, jag lever mitt liv utanför

Jag vet inte om jag glömt o säga de men på måndag ska jag tatuera mig! :D:D Naaajs ska de bli :) Typ såhär kommer den bli, dock ska inte bakgrunden vara med och hästen ska va typ fyra gånger mindre ;)
Förklaringen till den får ni när jag tatuerat den :)
.
Idag har jag ridit Ikaros, de gick bra tillslut och imorn kör vi hoppträning och på lördag tävling :) Gick en sväng med Matilda åxå nu på kvällen. Lizzie fick följa med :)
Nu ska jag stänga ner här och gå o sova, puss!
.
P.S. Kent är bäst.
Man lär sig att man klarar sig.


Why start a fire when it's all we're saving

Har varit jävligt tuffa dagar därför jag inte har bloggat. Min äldsta vän Moa har tagit studenten! Så i fredags drog jag, Matilda, Sofie & Andréa till Uddetorp för o slänga på Moa grejer. Av mig och Matilda fick hon en stor uppblåsbar Nemo och så hade vi köpt varsin fin bukett till henne :) Sen som en "seriös" present fick hon av familjen Hellberg/Georgsson & familjen Gunnarsson ett Thomas Sabo armband med berlocken M och hennes månadssten på :) Hon blev superglad så det var kul! Grattis igen, som jag skrev i gästboken:
15 år är det inte många som klarar av ihop men det är jag jäkligt glad för att vi gjort.
.
På söndagen så var det bal! Moa var superfin men jag har alla bilder från både studenten och balen i iPhonen så dom får komma senare. Men gash så vacker hon var! ÅH! Och finast klänning hade du åxå om man får säga så! ♥
.
Idag är förövrigt en jobbig dag, kanske berättar, kanske inte får se lite. Ha det så bra annars, på lördag ska jag och Ikaros på tävling igen, Brandstorp den här gången!


Torsdag 3 maj 2012

Idag är det torsdag vilket innebär hoppträning i eftermiddag. Ganska jobbig vecka har det vart för Ikaros då han i söndags fick klättra på berget, dagen efter galoppträna på fältet och i förrgår galoppklättra igen. Igår fick han vila iallafall :)
Skulle dra till Ferlingo och boka en tatueringstid men det var inte öppet, tatuerare och öppettider asså, jaja får väl åka dit lite tidigare idag istället ;)
.
Ni får ha en bra dag så hörs vi, kommer kanske ett mobilinlägg med lite festbilder från iPhonen sen ;) Köss!

Valborg 2012

Igår kväll firade jag Valborg med detta gänget! Pyramiden på bilden gjorde vi när klockan var typ 12? Att ingen dog är ett under! Vi var på min altan först sen vid halv ett va vi uppe på Bredablick och såg Dead by April i typ 5 min? Sen drog vi vidare till Valentino och sen hängde vi utanför Plantis. Vid tre var jag hemma igen, tack godingar för en sjukt bra kväll!! ♥
Idag ska jag bara ut till stallet, har inte bestämt om jag ska rida än, får se :) Puss