Make your choice

Allt jag gjort, sagt eller tänkt har jag gjort för att jag bryr mig. Men det fattar inte du. Jag kan inte kämpa ensam längre, det funkar inte har jag märkt. Det händer ingenting, eller jo det gör det, men du märker det inte. Och jag är helt maktlös, kan inte göra något utan bara se på. Jag har försökt och försöker fortfarande, men det når inte fram.

Allt jag gör gör jag för att jag bryr mig, men jag tar ingen skit om jag inte förtjänar det. Det gör jag inte nu men det är inte det som är den stora poängen. Jag trodde att du litade på mig till 100%, visa det nu då.

Man väljer vem man ska vara.

MK, du får mig att kämpa vidare och inte ge mig förrän jag lyckas. På ett sätt tänker du på oss båda två det gäller, att det fortfarande inte är försent. Jag är enormt tacksam för allt du gjort, du är en vän för livet och jag beundrar verkligen dig & tycker om dig så sjukt mycket. Jag älskar dig & tack för att du finns <3

This feeling inside

Superdålig uppdatering jag vet men har inte fått hem min dator än..

I torsdags va de Göteborg Horse Show i Scandinavium med brorsan! Rätt spårvagn tog vi o allt, gryymt kul va de! Tack för dagen! På kvällen rände jag, Nilla, Elin, Frida o Adam runt i nordstan o femman, najjs som fan bara att mina fötter gjorde ooont. Somnade gott den kvällen.

Skolan på fredagen o snön började smälta! Fantastiskt att se asfalt igen :D

Igår va de GHS igen med alla andra typ, ett stort gäng från stallet o Erica va med åxå ;) Najjs najjs.

Idag red jag på Bella för första gången o jag måste erkänna att jag va nervös när jag hoppade upp, senaste gången så stegra hon ju sig o välte bakåt med mig på.. Nu har jag bara longerat henne sen dess o longerade henne innan idag åxå. Men de gick skiiitbra när jag red! Hon kickade typ fyra ggr, två gånger va när hon skulle byta galopp i  bak, de är svårt fortfarande. Dom andra gångerna va för att min galoppskänkel kom liite långt bak där hon fortfarande är kittlig men sjukt snäll har hon blivit o litar mer o mer på mig <3
Så fort hon tog första galoppsteget kunde jag slappna av, en underbar känsla!

One day I'll fly away
leave all this to yesterday.
Why live life from dream to dream?
And dread the day,
when dreaming
ends.
</3

Home sweet

Jag glömde sista home men whatever. På tal om whatever, det heter Adams nya ponny som han lånar, coolt va? ;)

För dom som inte fattade rubriken så är jag hemma just nu, gjort klart Anne Frank åxå, iaf historia uppgiften om henne. Svårt o göra klart henne eftersom hon är död. Nog om de snart ska jag till stallet, fixxa hos Bella, kan nog inte longera henne idag heller eftersom lektionerna slutar kl 9 :/

Imorn äre GÖTEBORG HORSE SHOW! SÅ kul ska de bli o pengar ska slösas, ögon ska titta, fötter ska vandra aa benen också iof. Nu kommer jag inte på mer.

Hare chill!


About a boy

Klockan är 10.48.Jag har ägnat denna senaste timme som gått åt att skriva rent historia grejjen om Anne Frank, duktig är jag ja vet ;) Ungefär 2,5 meter tillvänster om mig, fast lite längre ner i ett fönster sitter Andrea och läser i sin engelska bok som heter about a boy. Tydligen är den inte så bra, iaf inte efter tre kapitel.

Idag ska jag göra matte och longera Bella sen inte så mkt mer men jag kommersäkert på nått. Ska nog kolla lite på min tv som låter när man sätter på den och stänger av, coooolt.

Hörs sen, Arrivederci!


Ord kan inte beskriva det här

Något som verkligen fasinerar mig är förintelsen. Så oerhört intressant. Nu har jag ängnat ca en timme åt att bläddra i en bok av Melissa Müller om Anne Frank, innan och under tiden i koncentrationslägrena Auschwitz-Birkenau (som jag besökt) och Bergen-Belsen. Riktigt intressant och jag blir jämt berörd så fort någon ens nämner förintelsen, har antagligen o göra med att jag varit där och sett det i verkligheten o inte bara hört o sett bilder. Man förstår inte då.


På exakt den järnvägen har även jag gått, bild från Auschwitz-Birkenau
och den berömda "dödens port". Ord kan faktiskt inte beskriva detta.


Hanna och jag på samma järnväg som ovan.

RIP Lilly <3

Igår somnade min gammelframor/mormor eller vad det nu blir, hon va pappas mormor iaf. 92 år blev hon och var inte sjuk eller nånting, inget lidande alls så de va skönt, rip Lilly <3

Igår va jag på stan o köpte ny tv, en Samsung 32" :) Asbra blev de i mitt rum, tänkte ta kort igår men batteriet till kameran va slut -.-


Såhär ser den ut iaf :)

Sen vandra vi vidare till VeroModa där jag lyckades köpa kläder för drygt 1000 spänn, smart? Nej för på torsdag o lördag ska jag till Scandinavium o hade behövt dom pengarna! Plus att jag ska festa på fredag åh smart jag är, verkligen! När jag laddat kameran ska jag ta kort på både tv o mina nyinköpta plagg :) Dock kommer jag att vara pank dom senaste månaderna nu men då är allt som vanligt!

Nu sk ajag plugga historia, försöka få ihop en vettig text om Anne Frank. Mycket roligare när man får välja själv så de är nästan att jag vill dra ner o börja plugga, sick huh?  Men förintelsen intresserar mig jättemycket.

Sentito più tardi, ciao!

Snöhästen

Börjar med 6 timmars sömn innan man ska ut till stallet vid 10 o släppa ihop Bella o Jessica i hagen. Plus att de är första gången på en månad som Bella får gå i stor hage, det var uppskattande från hennes sida kan jag säga! Men allt gick bra, blev inget slagsmål alls haha.

För de första får man pulsa i knähög snö ner till hagen o när vi är precis utanför kunde Bella inte hålla sig länge utan lägger sig ner i typ 1 m hög snö o ska rulla sig, söt hästen! Men hon kom inte runt utan lyckades bara snöa ner sitt huvud o ben, plus att hon fick hoppa upp haha! :D Sen skulle jag o Sanna Thiel gå genom hagen o hämta grangrenar dom kan äta på, o de är ett under att vi inte drunkna. Jag skojjar inte när ja säger att hela benen åkte ner i snön!

´När jag kom upp från hagen igen så fick man en fin syn, film kommer sen! Känsliga tittare varnas.

HEJJA TIMOTEIJ!

AAAAAAAAAHHHHHHH! TIMOTEIJ TILL FINAL I MELODIFESTIVALEN! Fy fan va kul! Gud jag bara skrek o pulsen gick ju på högvarv kan jag ju säga. Riktigt bra var dom, GRATTIS!
Michelle, de blir festa förfullt till den låten på fredag :*



Anledningen till att jag inte har bloggat på hur länge som helst är för att min dator är pajj o r på lagning, IGEN! plus att min teve pajjat men jag o pappa ska åka o köpa en ny på måndag, en LCD tv från Samsung :) Så de blir avbetalning för mig till mina föräldrar några månader framöver ;)

Hepp, ska fortsätta lära mamma hur fejjan fungerar, ciao!

OS-GULD

YEY! :D GO KALLA!

Fan va spännande de är egentligen? Jag föredrar o tävla själv haha ;) Som min syrra sa när Charlotte kom in på upploppet "kom igen nu, visa att du är svensk!" och ja de kan man ju lugnt säga att hon gjorde :D Najjs najjs :)

Grattis Charlotte Kalla! :D


Charlotte Kalla

Tandisen

Tandläkarn nu, see ya!

Ronja: 16 dagar till GÖTEBORG HORSE SHOW! med lillbrorsan dessutom :D

16

Klockan är 12 o jag vakna för en halvtimme sen, ett bevis på att allt är som vanligt. Idag ska jag fixxa i stallet plus rida Tom o besöka tandläkaren :( Blää hatar tandläkaren. Inga klistermärken får man ju längre heller, så dåligt.

Ett plus med att de är OS är att de finns alltid något o titta på, sen om allt som visas är bra är en helt annan sak. Fast förut fanns de ju åxå alltid något o titta på, bara att inget av de va bra. Nu kanske man hittar nått iaf, backhoppning kanske? :S

16 dagar kvar! :D

Skating on the is

Asså vinter-OS är inte ens kul? Sitter o glor på två st som åker skridskor, o fort gåre. Men dom ser ut som två glidare egentligen, händerna på ryggen o aa ser rätt najjs ut.. Kanske ska satsa på de? Näe tror inte de för alla som sett mig åka skridskor vet varför ;)

Hard work work

Idag soov jag först, sen va jag uppe en sväng innan morfar kom o hämta mig o körde ut mig till stallet. Mycket o göra, mockade tre boxar d.v.s Bellas, Toms o Jessicas, gjorde deras höpåsar (11 st) gjorde deras matburkar (9 st), fixxade nytt vatten till Bella o Tom i boxarna, gick ut med lunchpåsarna till Tom, Jess o Bella. Sen va jag klar efter 1½ timme. Jag vet jag är effektiv.

Plus att jag är typ frisk, går ju fortfarande på antibiotika men aa de får man ta. O nu äre sportlov sen ska jag till SCANDINAVIUM MED BRORSAN! På torsdagen då sen på lördagen blire med massa andra ;)
However, min teve har pajjat åxå -.- Så nu måste jag samla pengar till en ny :( O jag vill köpa kläder åxå aa shiet, jag önskar att jag var rik :P

Hepp nu sk ajag typ kolla OS eller nått? Visste ni att jag håller för ögonen när dom kör backhoppning :S Fy fan så sjukt läskigt o kolla på :O

I feel thin

Jag är inte död, jag är arg. Bland annat. Jag är sjuk igen. IGEN! De här är ju fan helt otroligt! Ska jag aldrig bli bra? Va hos doktorn i torsdags, har akut bronkit, d.v.s hostar som fan och har feebeeeer -.- Går nu på antibiotika och hostmediciner bläää. Så jävla trött på skiten så de är inte sant, de är tack vare denna förbannade kylan.

Idag va de veterinär besiktning för Tom o han gick igen. Vi skrev papper o sånt efteråt så på torsdag åker han till Elsa. Tack gode gud för att han får komma dit för där kommer han att få det bra plus att dom passar som handen i handsken ihop. <3 Men trots de så kommer ett stort jävla sår slitas upp inom mig, som han sytt ihop. Redan första gången jag såg honom skapade han sin egna plats i mitt hjärta som ingen någonsin kommer att kunna fylla. Jag kommer att ha ett hjärta där det helt enkelt saknas en pusselbit, hela tiden.
De vore kul om du brydde dig iaf.

Samtidigt så är jag så grymt tacksam att Elsa valde honom, för att dom kommer höra ihop precis som vi gjort o han kommer visa för dig också hur underbar en ponny kan vara <3

Sen.. Kollade veterinären på Bellas ben åxå. O de är fortfarande inte helt bra så nu ska vi in o ultraljuda. Nu säger jag de trots att man inte "ska" säga de men de skiter jag i, för om de är nått vet jag inte om jag klarar det. Jag behöver inte en skadad häst o mer bekymmer, jag har redan tillräckligt med mig själv. Därför valde jag henne, för att kunna se framåt hela tiden o stärka mig själv.
O på frågan hur jag mår kan jag inte utan att ljuga säga att jag mår bra. De syns inte men de känns mer nu än någonsin.


Om någon hittar en passande rubrik, tell me

Mina ögon svullnar igen snart av alla tårar. Solan va de idag åxå, började dan med att komma 40 min tidigare än vad man behövde, så jag o Emina begav oss till kafeterian o inte gjorde ett skit, fail.

Samhällsprov sist på dan , gick åt helvete men jag lever. I made my best, o mer kan man inte begära.

Lägg huvudet på kudden o somna med ett leende.

It's like the wind

Sitter hemma hos Erica, jag är helt svart runt ögonen efteratt ha kollat på A walk to remember. Borde va en lag att alla ska se den, en sån underbar film <3

Our love is like the wind.
I can't see it,
but I can feel it.
<3

Show me your intelligens

Följ varenda minsta oseriösa, tråkiga, bästa, roligaste inlägget. Visa hur många brainceller du har o tryck på knappen.

Följ min blogg med bloglovin


Fingeravtryck helt meningslöst

Efter mina föregående inlägg om Pirates of the Caribbean kan jag tas för en ganska udda person, om du trivs bättre med o tro det så stör de inte mig, sålänge jag inte blir störd.
Ehh ja precis så.

Klockan är exakt 22.37 och jag sitter här och funderar på om jag ska gå två trappor upp o duscha. Har iof redan bestämt mig men sitter kvar ändå av någon anledning.

Bredvid mig sitter lillsyrran o tjötar om fingeravtryck på hennes LCD-tv, hennes idol är nog Martin Beck, typ. Stora va dom åxå o hennes misstänkta är Peter. Jag är på hennes linje, som Martin Beck säger.

O nej jag ska inte bli freak av Beck filmerna heller, bara halvt ;)
Hepp nu får ni dra vidare till nått annat place o leta meningslösa texter, ericaeek.blogg.se är ett tips. Lycka till för där finns inga texter.

Amen ha en god natts sömn, imorn äre en ny dag som åxå ska ta slut och göras så bra den bara kan.

Man väljer vem man ska vara.

How much do you know about Davy Jones?

- Not much.
- Yes, it's going to save Elizabeth.
Hahaha ;) Se filmerna så fattar ni vad jag menar.

Jo de måste jag ju säga, när Pirates of the Caribbean - Dead man's chest (andra filmen) hade världspremiär, jaa gissa vilket datum? Joo 24 Juni! Min födelsedag, snacka om coolt! Så på min födelsedag 2006 gick Orlando, Johhny, Keira o alla andra på röda mattan i Disneyland, rätt najjs :D


Och det här är andra filmens stjärna typ, Davy Jones, spelad av Bill Nighy.


Starten på karaktären, konstnärens bild.


Från Bill Nighy till Davy Jones


Davy Jones in action, själv älskar jag just den här scenen
Och observera även vår svenska stjärna Stellan Skarsgård som har en rätt stor roll i denna filmen och sista.

Då, nu och föralltid - and proud of it

En grej som är ganska sjuk är att förut, innan Twilight o Lisbeth Salander var jag ett riktigt Pirates of the Caribbean freak, o då menar jag verkligen freak kunde filmerna helt utantill o kunde rabbla repliker exakt likadant som dom sas o allt. Grejjen är att det kommer jag nog alltid att vara för nu när jag sitter här med mina samhällsböcker satte jag på Pirates musik o jag kommer frotfarande ihåg exakt vilka scener låtarna hör till o vilka "etapper" som är med (dom har ju aldrig med precis hela låten utan bitar, ibland långa, ibland korta, ni fattar) trots att de va flera månader sen jag såg dom filmerna? :O Flera månader menar jag lixx typ slutet på sommaren förra året?

O grejjen är att om jag skulle sätta på filmerna nu, skulle jag nog kunna rabbla replikerna rätt ändå. Men att lära sig filmerna utantill räckte inte för mig, utan jag kunde extramaterialet utantill åxå! Man får kalla det psykligt om man vill men dom filmerna är verkligen sjukt bra, de tycker jag fortfarande.
Blev riktigt sugen o se dom nu men måste fortsätta plugga -.-

Visste ni att jag har en speciell mapp på datorn för bara Pirates of the Caribbean bilder?
O bara för det slänger jag upp några av dom :D


Captain Jack Sparrow, från första filmen påväg från Port Royal till Tortuga


Jack som kannibalhövding, andra filmen


Elizabeth Swann i tredje filmen precis i början på krigsscenen.


Och jag kommer aldrig att kunna sluta dreggla över honom <3


Eller drunkna i hans fina ögon <3


Geoffrey Rush - Hector Barbossa
Johnny Depp - Captain Jack Sparrow
Orlando Bloom - Will Turner
Jerry Bruckheimer, Producent
Keira Knightley - Elizabeth Swann
Jack Davenport - James Norrington


I've got a of jar of earth, I've got a jar of earth, and guess what's inside it! :D
Haha jag kan fortfarande xD

Hepp nu har ni nog fått så ni tiger!

Låt mig summera

För exakt två veckor sen blev jag sjuk, fick 40 graders feber och sen även ögoninflammation på vänster öga. När feber gick ner och även ögat såg bättre ut fick jag istället ögoninflammation på höger öga.. När allt var borta fortsatte ögonen att göra ont och blev bara rödare o rödare. Efter ett besök hos en läkare i stan och ett på KSS ögonavdelning så var det konstaterat att de va hornhinneinflammation som stog näst på listan, suuck.

I helgen var jag helt frisk, för att istället slå ut en flis i tanden, iof i tisdags men ändå. Den gör bara ondare o ondare och idag var jag hos tandläkaren, som klämde o tryckte så mkt att den gör skitont nu :(

Alltså över 40 graders feber, ögoninflammation först vänster och därefter höger öga, sen hornhinneinflammation en en trasig tand, totalt tre läkarbesök på två veckor.

Beröm mig. Tack.


Tandläkarhelvete

Tjatja, o på frågan om jag skolkar så är svaret nej.

Imorse vaknade jag upp av att min tand gjorde så inihelvete ont så skulle till tandläkarn kvart över nio. Åkte till skolan o va med på svenska första lektionen innan jag åkte iväg till tandis. Gick hyffsat bra med tanden i skolan men sen när man ligger där i tandstolen så trycker den där jävla tandläkaren inte direkt försiktigt så när jag åkte där ifrån kändes de som att en stor jävla bomb hade exploderat på min tand, fy faaan va ont de gjorde, jävla tandläkare jag ska skjuta er! Fy fan va sur jag va så här ligger jag o knarkar alvedon så gott de går för att den inte ska göra fullt så ont, blää :(

Idag ska de pluggas åxå, samhäll för hela slanten, prov imorn men de visste ni redan i och för sig. De där i och för sig är jobbigt o skriva kom jag på nu, mkt lättare o bara skriva iof. Eh jaa min hjärna har ett eget liv.

Nu ska jag sluta snacka en massa skit o göra nått annat. Hare så bra!

Sick? Maybe

Jag kan va så himla duktig ibland? Skrivit klart hela historian, renskrivit o allt, pluggat på lite på samhällprovet o liite italienska, herregud jag börjar nog bli sjuk..

Nu ska jag myysa framför teven, mamma fixxa stallet idag puss!


Pluggelse dissas

Stooor pluggdag idag bläää.. Har gjort klart historian, ska bara renskriva (!), har börjat pluggat till samhällsprovet plus gjort lite på italienskan, shit va jag är bra!

Skolan idag, seg som fan :/ Hur som helst börja dan med samhäll o vad gjorde vi? Eh ja jag satt o halvsov om de räknas?

Sen en värdelös håltimma med Andréa innan de va idrott, SKRIDSKOR till råga på allt, hade ont i fötterna redan innan jag kom på isen o väl där så skulle jag va isprinsessa, fast de va som Bambi på hal is om du frågar mig.. Sist engliska med Anna-Bretta Franson, tråkigt as usual. Helt otroligt att en lärare kan lära någon så himla lite? Jag har inte lärt mig ett skiit på hela detta läsåret, normalt? Njaee..

Sen sluta jag 13.50, najjs! Andréa fick stanna kvaar i skoolan för hon skulle ha spaaanska! Haha första gången någonsin jag kunnat säga de till henne så va tvungen nu åxå (a)

Nu ska jag skriva rent historian, hörs sen kyss!

Låt det bli som jag önskar

Veterinären va hos Bella idag, hon skulle vaccineras plus att hon kollade på hennes ben åxå. Så nu går hon på medicin o ska vila i 10 dagar. Om svullnaden gått ner helt då kan jag börja sätta igång henne, fy fan vilken bra start på allt.. Aja huvudsaken nu är att min sötnos blir bra igen, snälla låt de inte va något långvarigt vad det än är. Det är det sista jag kommer klara av just nu.

Red Tom i ridhuset idag, han va piiigg men duktig :) När de blev jobbigt så va de mest fina konster på bakbenen än på alla fyra men bushästen är förlåten <3

Skulle kommit några o kollat på honom idag, från Gränna men dom vågade inte åka för tydligen skulle de bli snöoväder.. Så antingen kommer dom imorgon istället (hoppas inte för jag måste plugga) eller på fredag ;) Sen kommer Elsa Helle från Skara o rider honom på lördag igen, får se hur det blir med honom nu.

Puss!

Shan "da Man" Atci

Eh jag ska lägga in min film på Shan när jag hittat obilkabeln, som har fått ben? :O

Hur som helst, min vän Egzona hade lagt ut sin film från idag o den är bättre än min så :)



Btw, det första han snackar om är när Zlatan tjöta med nån tjej på Café Opera i Stockholm ;)

Men åk hem då din jävel

Asså jag har kommit på att en mini pc som jag kan ta med  mig överallt skulle sitta rätt bra! Men den dagen Melinda har tillräckligt med pengar att köpa en sån är samma dag s0om jag får nobelpriset i samhällskunskap.

Och på tal om samhäll, världens prov om EU på fredag, gillas inte. Fattar inte samhällsprogrammet, det kommer veckor (som denna) där det är huuur mycket som helst att göra, o sen är det ingenting på typ en månad? Denna veckan är det matteprov (va i måndags), samhällsprov på fredag, inlämning historia plus att jag har en italienska inlämning som ska in på måndag nästa vecka men dom som känner mig rätt bra vet att jag pluggar inte så mkt som jag borde på helgerna.. ;)

Skolan idag, hmm vad hände? Joo på morgonen va de typ grejjs som kanongänget hade fixxat, först nån som predika om rökning, att jag inte somna? Seen kom Shan "the man" Atci! Fy faan va jag skratta, filmade honom en kort stund som kommer upp här snart. Härlig morgon :) Allt höll på från halv nio till kvart över tio typ, låång rast sen tills svenska börja vid 12, därefter samhäll o matte innan de va slut tre.. usch seg eftermiddag "/

Nu ska jag lägga in filmen på Shan! Håll koll ;)

Här får ni ett smakprov, Shan på Stockholm live.


Är det ens lagligt?

Jag börjar bli riktigt slarvig med bloggen o uppdateringen, skäms! Hur som helst idag va de skola igen o min knäppa klass. Haha har fått höra hela dagen om mina "snygga" solglasögon, blev kallad James Bond till o med, wow respekt o coolast i stan va jag åxå (H) Eller, nja inte riktigt. I matsalen hade jag typ 763418 blickar på mig kändes de som, fy fan o va kändis, scary.. Hur har dagen varit för er? Något kul som har hänt?

Hade sju lektioner idag! SJU LEKTIONER! Att jag överlevde.. Från 8 till 15.20 idag, borde inte va lagligt.. Var hemma seent typ halv fem, va ute på hemligt uppdrag ;) haha!

Ut till stallet, Bellas ben va lika svullet som igår "/ Gick med henne i ridhuset o Emma Westlund red Tom för första gången idag, såg riktigt fint ut mot slutet :) Aa vad gjorde min tokhäst då? Emma, Moa, Matilda o Rebecca va i ridhuset o red, Bella är 3½ år gammal o borde va nyfiken på allt runt omkring men icke sa nicke, hon lägger sig ner i ridhuset o rullar sig hahaha sööthästen, så jävla cool är hon. Oroar sig inte i onödan <3

Nått mer har inte hänt idag, nu ska jag göra annat, sova kanske? Aa får se lite är jävligt trött.. Puss!