I've seen your dreams, Ronald Weasley

Helt ok dag. Vaknade 08.10 av mig själv (!) skitpigg men lyckades somna om. Vaknar igen 09.45, tänker njae de är lördag jag vill sova nån timme till.. Blir väckt kl 13.10 av Peter som upplysre mig om att jag sovit i 13 timmar och att det är dags o gå upp.

Då gick jag upp, typiskt att det ska vara snö för då får ögonen en chock när dom tittar ut. Det ärcker med sjukhuslamporna jag har i mitt rum (lysrör).

Hur som helst, syrran hade köpt ett nytt The Sims 3 spel så jag lyckades övertala henne om o få spela lite :) hihi jag gillar o inreda!

Sen när klockan blev fyra åkte jag till tågstationen och mötte Evelina :) Vi skulle ta oss vidare till Skövde med 16.11 tåget för o knalla till bion, hämta ut biljetter och sen fördriva tiden fram tills att Harry Potter och dödsrelikerna skulle börja 17.45. Vi går hur som helst till spåret, där vi möts av texten NY TID och tåget är försenat till 16.23. Vi går tillbaka, går upp igen, denna gång NY TID 16.28. Va i hela helvete tänkte vi för vi var tvungna o va på bion senast kl 17 annars riskeras biljetterna o säljas till nån annan. Men till slut kom tåget och det fick bli powerwalk till bion (och jag höll på o ramla mitt på gatan på cupen). Evelina kom iallafall på attt gång går väldigt fort.

Hon tyckte nog att den var bra men man måste tänka så mycket första gången man ser den så hon tycker nog den är bättre andra gången åxå ;)

Nu har jag ätit mat och ska hitta på något spännande.

Ron Weasley är min favorit iallafall.
Rupert Grint,Harry Potter,Deathly Hallows,HP7,Ron Weasley,hot

Kommentarer
Evelina säger:

haha, gång går fan fort :D

& ja, får titta på resten av 6an jag inte hann med, och sen titta på 7an igen ;)

hähä, Tack för kvällen! asmysigt ;)<3

2010-11-28 | 12:18:44
Bloggadress: http://envisgeting.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback