Take a look at me deep inside and you'll see

Goddagens!
Kom precis hem från stallet, var där och fixade Ikaros saker men ska ut senare igen när lektionerna är slut och träna frihetsdressyr med honom, längesen och det tycker jag är viktigt att göra emellanåt, speciellt med en häst som har gjort det mycket även med förra ägaren.
.
Idag skickade jag även iväg kuvertet med Ikaros svanstagel till tjejen bakom bloggen horsetail.blogg.se så att hon kan göra ett armband av det till mig. Om ni går in på bloggen kan ni se de fyra modellerna som finns och jag har valt "Twisted" med namnbricka. Jätterolig grej ju :)
.
I veckan händer ju inte så mycket, jag är ju fortfarande sjukskriven och har dessutom valt att skjuta upp att börja praktiken på Hemtex, alldeles för jobbigt fortfarande med vissa saker. Känslan när kompisar försvinner från en bara för att man är annorlunda. Inget man vill testa på kan jag lova er. Men Moa & Matilda brukar ju kika in och umgås i min källare titt som tätt och de är skönt :)
.
Nu ska jag.. Vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske spela lite monopol på iPhonen :) Ciao!
Checka in fiskbensflätan superhårstylisten Matilda gjorde på mig igår, sov med den inatt och den är fortfarande snygg! Synn att man inte kan göra såna själv ;)
Som ni ser är mina väggar vita nu, nån som är sugen på en ny film av mitt rum? :)

Kommentarer
Julia Sjöström säger:

Vill du vara med på veckans blogg hos mig? Regler och för att få extra lotter finner du i detta inlägg: http://rsjulia.blogg.se/2012/april/veckans-blogg.html#comment



Ursäkta om du inte gillar sånna här kommentarer! Ha en bra dag :)

2012-04-16 | 17:44:27
Bloggadress: http://rsjulia.blogg.se/
Marina säger:

http://sweetmesweet.bloggplatsen.se/kategori/167336-dp-inlagg/



Läs gärna, kommentera vad du tycker ..

2012-04-16 | 19:15:34
Bloggadress: http://sweetmesweet.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback