No.2 - it's like rebirth

Tjatja!
Yes, nu var Melinda tatuering nummer 2 gjord, denna fina texten i nacken blev det, franska och betyder "tack vare dig andas jag på nytt" tillägnad mamma & Ikaros ♥ Utan dom hade jag inte varit vid liv nu.
Jag är aaaasnöjd! Vart Martin som gjorde den den här gången, förra gången var de Kalina. Tänkte ju ha med hästen först men det hade blitt alldeles för stort, för dyrt och för mycket i och med att jag redan har en ganska stor på ryggen. Men Martin hade ritat en jättefin tatuering till mig så skitsynn.. Men men sånt är livet :) Hade tänkt mig ett annat typsnitt först men sen så visade han mig detta och ah, det blev mycket bättre :)
Detta är inte min sista, nej nej, har redan börjat spåna på en ny men det blir inte än på ett tag ;)
.
De senaste dagarna jag inte bloggat så har de hänt väldigt mycket! Har varit på öppen psyk tre ggr och pratat med fyra olika personer. Alla har varit jättebra och verkligen fattar vad det handlar om. Varför jag inte ska gå till min KBT-terapeut längre är för att dom inte har resurser till att hjälpa mig längre, så illa har det blivit alltså. Så om en vecka ska de jag pratat med nu sätta sig och diskutera hur dom bäst ska kunna hjälpa mig, så det blir nog bra tillslut :)
.
Jag har även sålt mina Lita Spike som jag fick i fel storlek! Asgött och ha fått väck dom så nu ska jag köpa ett par i RÄTT storlek haha, dock inte beställa från USA igen utan har hittat några i Sverige :)
.
I söndags tog jag, Emelie och mamma en roadtrip till Emmaboda som ligger i Blekinge typ. Varför? Syrran skulle kolla på en chihuahuavalp. Aaaassöt som va 8,5 vecka och vägde 700g. Syrran bestämde sig för att köpa henne men hon kommer hem först den 2 juni, Emelie går ju i skolan och sånt så de är bättre att hon kommer då :) Vi tänkte ju först ta valpar på Lizzie men kände sen att vi vill inte riskera att något händer med henne, att hon ändras i beteende eller nått så då fick Emelie köpa en egen. Annars hade vi ju behållt en av Lizzies valpar :) Hunden som Emelie har köpt ska iallafall heta Smilla!
.
I korta drag det som har hänt, tävlade i lördags, 1m i Brandstorp och petade sista i grunden, surt men sånt som händer ;) Skulle tävlat nu på lördag i Töreboda men den tävlingen blev inställd så nästa nu blir den 1 juni. Tagga!
.
Nu får ni ha en fortsatt bra dag, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback