Show some respect

Gossip girl here, your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.
.
Eh, japp nu vet ni varför jag inte bloggar. Det är Gossip girl för hela slanten mellan cheerleading, ridning, besök hos min psykolog osv. Kan inte förstå att jag kunnat missa denna fantastiska serie! Har kommit 4 avsnitt in på tredje säsongen, dör vad bra det är! Och Ed Westwick aka. Chuck Bass, my lord! Okej första säsongen, not so good, andra och tredje, daamn! Okej nu ska jag ge mig, här är en bild.
Annars då? Jo asså de är ju upp och ner. Det jobbigaste är att inte veta själv hur jag kommer må från dag till dag, ibland behövs ingen anledning för att jag ska sjunka ner till botten liksom. Well well, I'll get over it, sometime :)
Jag är en stark tjej, egentligen. Bara svårt att plocka fram det fullt ut när jag behöver det som bäst. Jag må vara krävande, för mycket, deppig ena stunden, glad i andra men det är sån jag är nu. För jag mår inte 100% bra. Det är bara att acceptera, och det som förändrats mest med mig genom åren, från att jag var liten, är att jag nu vågar göra mig av med folk som behandlar mig illa. Jag tål inte det längre, folk som inte kan behandla mig med respekt bara för att jag inte är den jag brukar vara, kan dra. That's it.
Okey, det var allt för nu.
.
you know you love me
xoxo
gossip girl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback