When your dreams have ended

Hallå där!

 

Hmm kvällen igår slutade nästan i katastrof när två trötta inneboende skulle laga mat. Och inte vilken mat som helst utan egengjorda köttbullar med hasselbackspotatis. Det blev för mycket mjölk i köttbullssmeten så köttbullarna blev platta sen när de hamnade i stekpannan. Och innan det hade jga bränt löken som skulle blandas i. Sen var de inte många köttbullar som blev hela heller, och inte ordentligt genomstekta heller för den delen. Ändå såg dom nästan brända ut på utsidan? Potatisen glömde vi av i ugnen och tänkte en dyster tanke att vi får ingen mat men potatisen var det godaste som stog på bordet sen. Såsen vi gjorde blev en brun köttbullesås med klumpar av mjöl i. Michelle sa nämligen att om jag inte rörde snabbt skulle mjölet brännas fast på botten av stekpannan, och jag rörde men det blev bara klumpar, fick reda på sen att "brännas fast" var klumpa sig i slutändan.

 

Men det gick o äta :):)

 

Skoldagen idag började 09.45 med mediekunskap och slutade sen 12.00 när matten var slut. Ansträngande? Njaa.. Michelle va hemma en sväng sen kom en kille fast dom är ute på promenad nu ;)

 

Om typ en timme kommer min familj, iallafall mamma & pappa o hämtar mi. Vi åker då vidare till Skövde med pappas jobb och kollar på hockey och äter middag :) Mums!

 

Hörs kanske ikväll får se, ha de!


Cambilder är ett bevis på att man inte har allt för mycket att göra ;)





Kommentarer
Amanda säger:

Fin tjej! <3

2011-01-26 | 22:28:09
Bloggadress: http://amandahoffmans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback